עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by eladbt,

שלום, אנחנו מחפשים מסך מחשב המשמש רוב הזמן לסרטים דרך האינטרנט/DVD ומעט לפעילות OFFICE רגילה. מכיוון שהמחשב בסלון אנחנו רוצים מסך שיהיה מספיק גדול שיתאים לצפייה ממרחק של 2-2.5 מטר. חשבנו לכיוון פלזמה כי אהבנו את איכות הצפייה. שאלות: 1. האם עבודה עם פלזמה טובה/מאפשרת עבודת מחשב סטנדרטית (נניח שצריך לכתוב מאמר ולשבת 3 שעות על וורד) 2. בהנחה שכן, מה המסך המומלץ בתקציב של 3K (אפשרות לחריגה לכיוון 3.5) מה דעתכם על פלזמה SAMSUNG דגם PS-42C450 3. בהנחה שלא, מהו אם כן המסך המומלץ מכל סוג שהוא (LCD,LED ושות') בתקציב הנ"ל יש לי יציאת HD מהמחשב. תודה רבה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by avid,

שלום, יש ברשותי את המסך 2312HM בגודל 23.8 אינץ, מסך IPS. אני מעוניין לרכוש מסך נוסף דומה במחיר 500-600 ש"ח. חשוב לי שניתן יהיה להרים/להוריד את המסך ולשנות זווית צפיה. חיבורים - מספיק לי HDMI + VGA. סיבוב כ-PIVOT לא שימושי בעבורי. איזה דגם של דל כדאי לרכוש? האם קיים מסך דומה עם התכונות הנדרשות וצבעים טובים יותר של LG? תודה רבה

3. Started by wisniak,

שלום רב, יש לי בבית מערכת מצלמות אבטחה. אני מחפש מסך מחשב בגודל 22-24" להצגת הוידאו מהמצלמות - שניתן לתלות בקיר בסמוך למערכת ה- DVR. זה צפוי להיות השימוש היחיד שלו (אולי גם כגיבוי זמני למסך שהתקלקל) - לכן אני מחפש פתרון איכותי אבל זול. תודה

• 6 תגובות
    • 4.9k צפיות
  4. Started by Jviiega,

האם על מסכי מחשב שקונים באמאזון תהיה אחריות בארץ? או שאני אצטרך לשלוח לחו"ל ולשלם כסף על השילוח?

5. שלום לכולם ברשותי מסך LG IPS236V שנמצא באותו חדר עם מזגן עילי. המסך והמחשב מחוברים דרך רב שקע לשקע אחד והמזגן מחובר לשקע אחר באותו חדר גם דרך רב-שקע. בעת שהמזגן העילי דולק, אחת ל20-30 דקות בערך המסך מאפיל למספר שניות ואז שב להראות תצוגה. ב2 מסכי טלויזיות אחרים שנמצאים בחדר שאחד מחובר לאותו מחשב שהמסך מחובר אליו ובאותו רב שקע, ושני מחובר לרב-שקע שהמזגן מחובר אליו דבר כזה לא קורה. ניסיון להשתמש בשקע "מגן ברקים" לתקע של המסך לא עזר. חיבור של המזגן לשקע אשר נמצא בחדר אחר באמצעות כבל מאריך של כמה מטרים כן סייע לבעייה אך זהו פתרון לא ישים ולא מומלץ לטווח ארוך.

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by assi85,

שלום לכולם! אני זקוק לעזרה מאד דחופה אני אודה לכם אם תהיה לכם אפשרות לעזור. אני מחפש לרכוש מסך מחשב בדחיפות, אך ישנה בעיה, אני חייב שהמסך יהיה מבריק! ציפי קריסטלי או זכוכית, אבל שיהיה מסך טוב ואיכותי, לא כ"כ חשוב המחיר. 22 - 24 אינץ' ורצי מאד שיהיה לו חיבור HDMI, כמובן שאני מחפש מוצר חדש לא אכפת לי אם מהארץ או מחו"ל, העיקר שיהיה מבריק. יש לי כיום מסך איכותי של LG (23EA73) , אבל מט אני לא מסתדר איתו,מאוד מציק לי בעיניים. חייב מסך מבריק בדחיפות. תודה רבה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Itamarro,

אהלן כולם, חיפשתי על מידע בנושא - ומצאתי רק דיונים מלפני שנתיים... שימוש - בעיקר סרטים מוזיקיה סדרות וגלישה, מעט משחקים תקציב - 2000 שקל - גמיש מרחק - 2-3 מטר מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  8. Started by avihay_a,

היי חברים, אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב שלי (I5-9600K, RTX 2060), עד 800 ש"ח ועדיף דרומה. לעיתים קרובות אני משחק במחשב אך הוא משמש גם לאופיס, סרטים וכדומה. אני יושב במרחק של כחצי מטר מהמחשב ועל כן הומלץ לי לקנות מסך של עד 24 אינטש. בנוסף, חשוב לי שהאחריות תהיה טובה ושלא אצטרך להתרוצץ ממקום למקום במקרה של תקלה או משהו כזה. חבר המליץ לי על הדגמים הללו (שלושתם IPS של חברת דל) : S2419H , U2412M, U2419H או 245C7QJSB של פיליפס. אשמח לעצתכם תודה מראש...

• 14 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by Kirma,

לאחר שהסתכלתי קצת בפורום ראיתי שהרבה ממליצים על SAMSUNG 2333T לאחר חיפוש קטן מצאתי את המוצר ב 599 ! הגיוני ? או שיש פה איזה משהו שלא מספרים ? שימושים, משחקים ומדי פעם סרטי HD http://www.getit.co.il/Prod/63645/?gclid=COuMg-rjr6gCFUcKfAodhB4hcQ עריכה: זה מתצוגה ורק שנה אחריות

• 15 תגובות
    • 6.7k צפיות
  10. שלום רב! יש לי מסך מחשב מסוג LG FLATRON W1943TE. המסך אצלי כ-3 שנים ולאחרונה הוא התחיל להציד פיקסלים בצבעים ורוד וירוק על גבי כל המסך. החלפת מסך עזרה. מאחר והמסך היה מסך טוב ברצוני לדעת אם יש דרך לתקנו ולא לקנות מסך חדש. תודה מראש לכולם. ליעד.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Mingi,

מחפש מסך מחשב LCD שיתאים לחיבור למחשב ולטלוויזיה(ממיר דיגיטלי - עדיף מסך רחב) בטווח מחירים נמוך 700-900 בערך. האם יש משהו נורמלי בטווח מחירים כזה? ואם כן אז איזה דגמים? - מעדיף חברות נורמליות כמו סאמסונג או אל ג'י.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by Moo,

יש לי נייד חדש של HP dv6186ea עם מסך 15.4 BrightView. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-12724472-77954257.html?jumpid=oc_R1002_ILHEC-001_HP%20Pavilion%20dv6186ea%20Notebook%20PC〈=he&cc=il הצבעים משתנים כשאני מסתכל על המסך ישירות ממולו ורק מזיז את המסך על הציר שלו .... ככה זה צריך להיות או שהמסך פגום?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלוםיש לי בעיה מוזרה עם המסך ( AOC ) מחובר בכבל DP, כשהוא עובד ואני פתאום מוריד תריס חשמלי או מדליק אור המסך נכבה ואז נדלק שוב ולפעמים לא נכבה ויש רק ריצודים בתמונה זה התחיל בתופעה שלפעמים היה נכבה ונדלק בחזרה לאחר כמה שניות עד חצי דקה ולפעמים אני רק רואה ריצודים ותזוזה בתמונה למשך כמה שניות בודדות. ברגע שהמסך היה נכבה (מנורה כתומה) והייתי מוריד שוב את התריס המנורה הפכה לירוקה והמסך נדלק. בשבוע האחרון המסך התחיל להיכבות עבר למנורה כתומה במקום הירוקה וקיבלתי הודעה של No Signal ניסיתי שוב להוריד את התריס והמנורה הפכה לירוקה וראיתי שהוא מחפש תמונה ושוב הודעת No Signal ולא הצליחה לחזור לי התמונה. רק לאחר שחיברתי באמצעות כבל HDMI (שבזמן שהוא היה מח…

• 9 תגובות
    • 6.7k צפיות
  14. Started by Guy_1710,

שלום לכולם אני מחפש מסך מחשב נוסף לאלו הקיימים. כרגע יש לי lg flatron w2262tq כמסך ראשי ועוד טלוויזיה 40" כמסך לסרטים וסדרות. אני משחק במחשב לעיתים ממש רחוקות (פעם בשנה-שנתיים יושב על איזה משחק. וגם הוא לא מהחדישים בדרך כלל) לכן דרישות לגיימינג הן לא קריטיות עבורי. אני כן מבלה המון שעות מול המסך בכתיבת קוד ולכן איכות התמונה והרזולוציה חשובות לי. אז מה הדרישה: 27 אינץ', FHD ושיראה טוב (בכל זאת, יותר קל להצדיק את הרכישה בפני בת הזוג עם "תראי איזה יפה" מאשר נתונים יבשים מרשימים ככל שיהיו). חשבתי על הבא של סמסונג. ראיתי כבר מספר אנשים כאן בפורום שרכשו אותו ונשמעו מרוצים, אך בביקורות ביוטיוב די קטלו ואמרו שהוא גימיק ולא מעבר. מה דעתכם …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום, יש לי מסך סמסונג SyncMaster 245T עם פאנל S-PVA שעלה לי די הרבה בזמנו (3-4 אלף ש"ח). התקלה היא כזאת: מדליק את המסך והוא נשאר שחור כאילו הוא כבוי. אחרי זמן מסויים הוא מתחיל להבהב בקצב איטי ואחרי זמן יותר ארוך הוא מהבהב בקצב יותר מהיר עד שהוא נדלק סופית. אין שום בעיה עם התמונה המתקבלת על המסך, אין שום רעד או רעש או הפרעות בתמונה או שינוי צבעים\גוונים. הכל בסדר גמור חוץ מהקטע שלוקח לו המון זמן להדלק. עכשיו ככל שהזמן עובר התקלה הזאת מחמירה, והיום למשל אני יכול להדליק את המסך והוא יראה כבוי למשך כמה שעות עד שהוא מתחיל להבהב בצורה איטית ואחרי כמה זמן קצב ההבהובים הולך ומתגבר עד שהוא נדלק סופית. מצאתי כרגע פיתרון זמני, כשאני מחמם את המסך בפית…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שמעו סיפור לא מעניין,המסך היה לי מסךשל AOC ,קיבל דום לב אחרי 5 וחצי שנות שירות מעולות אוקצור אני מחפש מסך 22"-24" עד 1.2 K כמו שהכותרת אומרת כמובן השאיפה לבזבז כמה שפחות אין צורך ברמקולים במסך,שיהיה רחב שיראה טוב השימושים שלי זה סרטים הרבה עבודה משרדית וקצת משחקים ממש קצת אולי קצת קונטר לא יותר.. נתקלתי במסך הזה ,שנראה כאילו עונה על דרישותי : Chimei 24EH LCD http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000bXR75f96qpoPZrDZBpjJwcy:12bbi68k5?id=sp6-4219259 הוא ממש זול אז מן הסתם יש איזה דפקה בו או שלא..בקיצור אני צריך עזרה ישלי גם שאלה נגיד וקניתי מסך HD אני חייב כרטיס מסך HD בשביל לראות HD או שלא?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  17. הי מחפש מסך מחשב שכרגע יתאים ל-PS4 (לא אכפת לי כרגע שיראו פחות טוב) אבל בעתיד שיתאים ל-PS5 (ירכש במהלך השנה) ראיתי 2 מסכים שנראים לי מוצלחים : Asus TUF VG27WQ1B 27 https://ksp.co.il/?uin=118177 ASUS TUF Gaming VG279QM 27 AMAZON מי מהם כדאי ? והאם יש משהו מומלץ יותר ?

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  18. בעקרון חשבתי על מסך 27 אינץ' וגם חשבתי על תקציב סביב ה 700 שח, אבל הבנתי מהפורם שעבור מסך 27 אינץ' מומלץ ללכת על רזולוציה גבוהה מ FHD, דבר המייקר את המחיר מעבר לתקציב. השאלה קודם, האם מסך 27 אינץ מתאים לישיבה קרובה לצפייה בסרטים ? והשאלה השינה איזה מסך מומלץ ? (גם ב 24 אינץ). יתכן ואם השתכנע שמסך 27 יתאים אשקול להגדיל את התקציב. (לידיע: אני מתכוון אחרי שאבחר מסך להזמין מחשב חדש ונראה שהמסך יהווה שיקול בבניית המחשב, גם יתכן שישפיע על התקציב וגם מבחינת החומרה) תודה

19. מעוניין לרכוש מסך מחשב: *מינימום 24 אינץ' *מינימום 1080P (עדיפות ל-1440P) *FREESYNC חובה *מינימום 75HZ (עדיפות ל-90 לפחות) *מעדיף IPS/VA/PLS (אלא אם כן ה-TN בהחלט איכותי) תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני זקוק להמלצה למסך עד 1000ש"ח. הנה הנקודות שחשוב לי שהמסך יקיים: השימושים העיקריים יהיו לצפיה בסרטים וסדרות חשוב שיהיה בעל זווית צפיה טובה/אפשרות לסיבוב המסך (לעיתים מארח חברים ואנו יושבים פרוסים בחדר וכולם צריכים לראות) שיהיה מדגם זמין שאפשר להשיג בגוש-דן מחנות אמינה (אני חייל ובנוסף עובד, אין לי זמן ומשאבים לצאת מאיזור ת"א) אם יש מסך שמקיים את כל אלו בפחות מ-1000ש"ח - עדיף. חריגה מהתקציב לא אפשרית. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by xMyDarckSide,

שלום אני רוצה מחשב לגימינג טוב אני חלש במסכים בבקשה תמליצו לי על אחד טוב תודה

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  22. מחפש מסך מחשב - 19" - לעבודה וקצת משחקים. הדרישה שלי מהמסך שהוא לא יפגע לי בהנאת המשחק (מריחות וכו)... עד 1500 שח". חיבור DVI? תודה.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  23. לא קטן מ22 אינטצ' ולא גדול מ27 אינטצ' (בשביל אחי).

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by eins,

שלום אני צריך בבקשה עזרה בקנית מסך עד מחיר של 1500 שקלים מאד חשוב שהמסך יהיה איכותי כי אנ יהולך לעבוד בתוכנות גראפייות ועיצוב. לגבי הגודל, עדיף 22' כי בחדר שלי אין טלויזיה אז אני ישתמש בו גם לראות סרטים במחשב, אבלהבנתי שכל המסכים במחיר הזה מגיעים עם פנאל NT, האם הוא איכותי לתוכנות גראפיות וסרטים ?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  25. Started by tttalz,

היי מה קורה? מקווה שטוב אז ככה אני מחפש מסך עד 1700שח חשבתי על הT240 מה אתם אומרים?? האם ניתן למצוא משהו טוב יותר במחיר הזה?? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים