עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם למישהו יש נסיון עם המסך הזה? איך הוא בתור מסך מחשב? האם ניתן לצפות בו מקרוב ? האם יש לו אפשרות לתלייה על הקיר? תודהרבה שי

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Gigabyte GA-G31M-ES2L שכרטיס המסך מובנה .

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  3. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, כמו שמצוין בכותרת התחדשתי לי ב-2209wa מאייבורי היום. יש לי מספר שאלות לגבי המסך החדש... אבל תהיו סובלניים עם השאלות הטיפשיות שלי... הרבה זמן שלא החלפתי מסך. 1) האם יש צורך להתקין דרייבר כרטיס מסך מחדש? (אני מניח שלא אבל בכל זאת שואל) 2) קיבלתי עם המסך דיסק שרשום עליו drivers... זה באמת דרייברים? להתקין? 3) יש לי את Rev A02... יש למישהו פרופיל כיול למסך? (בהירות, ניגודיות וכו'...) תודה אנשים!

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  4. Started by Bengo5,

חיברתי את המחשב למסך LCD לאחר שפירמטתי את המחשב והתקנתי את הדרייברים. המסך טלויזיה בצבע ירוק אך שומעים צלילים שאני מפעיל מהמחשב.. מה אפשר לעשות?

5. Started by roy7777777,

מה צורך יותר חשמל LCD או CRT?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. מוצרי הדגל של אייסר ואסוס בעולם המסכים השולחניים יתעכבו בהגעתם לכתבה

7. Started by Vlad Prince,

היי כולם אז ככה קניתי לא מזמן מסך מחשב קעור של סמסונג מדגם Samsung LCD 27" C27FG73FQM Curved כל כך מרוצה מהמסך באמת! אני יודע שאין למסך הזה רמקולים מובנים אבל כן יש מאחורי המסך חיבור 3.5mm Audio Jack לאוזניות. כשאני מחבר את האוזניות לשם אני לא שומע כלום באוזניות בכלל. לא כשאני מחבר את המסך למחשב בDP או בHDMI, ולא כשאני מחבר את המסך לסוני 4 לדוגמא. בנוסף צד ימין של המסך טיפה מתחמם... ממש ממש טיפה אבל עדיין רק הצד ימין מתחמם כל השאר בסדר גמור אשמח לעזרה או כיוון בנושאים האלו.

8. Started by guyp2,

של מסך מחשב Mag T906W המדבקה על החלק: E236805 0632 JS-B9 ER2819-AD1700A 730-102-170DTLA-AH היבואן 'אמטל' לא מוכנים למכור חלקים - ולא מצאתי כלום באינטרנט.. מישהו פה מתמחה בחיפוש חלקים באינטרנט? או מכיר איזה מעבדה לתיקון שיש בה חלקים ממסך מקולקל..? כל פתרון/רעיון יתקבל בברכה, תודה! גיא.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  9. Started by אבשה,

רציתי חוות דעת על מסך שקניתי של AOC 22' 2217PWC http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=374

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. היי, בתור אחד שהיה לו מסך פשוט של סמסונג 22 אינץ במשך 4 שנים עם פאנל פשוט שבחיים לא נגעתי בו, עד כמה זה באמת משנה איזה פאנל יש למסך אם אני בכלל לא נוגע בו? האם לקנות מסך עם פאנל TN זה אומר שאני אראה פחות איכותי משחקים מאשר במסך עם פאנל IPS למשל?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  11. Started by ddoolev,

אני רוצה לקנות מסך חדש והמסך הזה נראה לי ממש טוב למחיר (סביבות ה500 ש"ח) אבל לפי מה שהבנתי זה מוצר מדבקה אז אני לא יודע אם כדי...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by arikar,

שלום, ברשותי מסך 19' של חברת CTX בן 3-4. לאחרונה הפסיק המסך המסך לעבוד (נדלקת נורית בקרה ירוקה וזהו). מסרתי אותו לתיקון, והטכנאי שבדק אותו אמר שמדובר ברכיב שרוף על הלוח ושתיקון שלו יעלה כ-500 ש"ח והוא לא ממליץ. לדבריו כדאי פשוט לזרוק אותו לפח. שאלתי: האם נשמע סביר שמסך כזה מושבת אחרי 3-4 שנים? האם זה המוצא הכי כלכלי? תודה, אריק

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  13. QX6700 אקסטרים Intel GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) gigabyte HIS 4850 IceQ4 1GB GDDR3 G skill 4GB 800 W620 HX series corsair מארז Gigabyte Aura רכשתי מסך סמסונג T240 מאחורי המסך יש יציאת סטריאו עגולה והתקשרתי לחיון היבואן ואמרו לי שאפשר לחבר את הרמקולים אליו כדי להוציא מהמסך סאונד בכוונתי היא גם להוציא זוג רמקולים מהמחשב כדי ליצור 5.1. בכל מקרה הוא לא מוציא לי משם סאונד לא ללוגיטר ולא לאוזניות גם בחיבור HDMI מה קורה פה ביבואן ממש לא מבינים או שזה תקול כי משהו פה לא הגיוני הוא מקבל סאונד מהכרטיס גרפי נכון (הכל מותקן אצלי פיקס בדיויס מנגר HDMI סאונד מותקן) אז צריך לקנפג אותו מה לעשות למי שיש ידע מיד תודה רבה רבה.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  14. Started by ofir38,

האם המסך הזה יכול להיות טלוויזיה ?http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=255 זאת אומרת לחבר אליו ממיר יס כמו לכל טלוויזיה רגילה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  15. Started by omrik10,

ושאלה נוספת: החלפתי כרטיס מסך מ 7900GT ל 9600GT, ברזולציה 1280x1024 אם אותו דרייבר 182.50 בכרטיס הישן היו לי כמה אופציות של קצב רענון בין 60 - 75 ובחדש רק 60 Hz. למה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by dbh123,

כיום יש לי מסך 19 אינץ 1366*768 עם כרטיס מסך ישן גי פורס 210,שאני רואה תקצירים ביו טיוב של משחקים במצב גיים פליי לא רואים מי יודע מה טוב,למרות שהם משחקים חדישים עם דרישות גבוהות,השאלה שלי ואני די בטוח בה שאם אשחק אותם משחקים במחשב חדש עם מסך FHD וכרטיס מסך לדוגמא GTX 950 אראה בהרבה טוב יותר ,לא? וכנ"ל לגבי תקציריי משחקים במחשב החדש במצב גיים פליי ביו טיוב נכון??

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. Started by romzzz,

אני קונה מחר מחשב ואני רוצה מסך כמה שיותר גדול וטוב עד 950 שקל בערך ואני צריך גם מקלדת טובה עד 100 שקל

18. Started by mellowcandle,

שלום לכולם, יש לי מסך LCD 17" של DELL שאני משתמש בו כארבע שנים, היום במפתיע במהלך העבודה, המסך השחיר והפסיק לעבוד. בדקתי את החיבורים ואת החשמל והכל מחובר כמו שצריך. כאשר אני מכבה את המסך ומדליק אותו מחדש, יש לי בערך שניה שבה אני רואה תצוגה (כולל את תצוגת הSETUP של המסך עצמו) אך מיד זה משחיר. האם משהו יכול לחשוב על סיבת התקלה ?, איפה מתקנים תקלה כזאת (ללא אחריות) ובכלל מה ניתן לעשות. תודה רבה רמון.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by coben,

ואיך זה שאין מריחות בסרטים ? אם השימושים העיקריים שלי הם סרטים ואינטרנט הוא עדיף על ה VP930b ?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  20. Started by Nemesis,

מכאן: http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=823&catId=37 בדיקה זריזה בתנאי שטח הראתה תת-פיקסל אחד גמור, ייתכן ויש יותר בקצוות שלא הצלחתי לבדוק כיאות. המעמד שמוכרים אמנם מכוער, אבל ניתן לכיוון גובה, זווית אנכית ו-Pivot. די פונקציונאלי. בשביל מסך שאני תוקע אותו במשרד, שווה את הכסף.

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  21. Started by ghreg,

מיועד למשחקים סרטים אינטרנט יש את דל Dell U2412M LED ו.... Samsung BX2450 LED כרטיס מסך GigaByte GeForce GTX560Ti OC 1GB בעיקר למשחקים הזמן תגובה בדל קצת איטי לעומת הסמסונג

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  22. Started by tal_p,

שמתי לב היום בפעם הראשונה אחרי שבועיים עם המסך, שבתחתית שלו יש מין פס שחור כזה בין הפאנל, לתמונה עצמה... לעוד מישהו יש את זה?? ככה זה צריך להיות??

23. Started by lirancoh85,

אהלן, רכשתי אתמול את המסך, שעובד ע"י חיבור DVI לכרטיס 6800GS. האם אני צריך לשחק עם הצבעים ו-או בהירות ? קיבלתי עם המסך דיסק שבעצם אין לו שום דרייברים(רק USER GUIDE) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  24. תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  25. Started by oronluko,

איזה פאנל יש למסך Dell 1907FP? (TN,IPS,PVA) http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15474 תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.