עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by alonkl,

נכון יש בו את הPIP שזה או מסך חצוי או מלבן בפינה שרואים בו מכניסה אחרת? אז כל פעם שאני שם את זה כשאני על הDVI (המחשב) הוא מפעיל את הS-Video ואני צריך מחדש להחזיר בהגדרות לComposite, וברגע שנאי מכבה הוא חוזר לS-Video איך שומרים לו את ההגדרות? תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  2. שלום, קיבלתי מפרט של מחשב שברצוני לקנות והמסך:SAMSUNG 20" LCD 2053BW 2MS 1:8000 הוצע,מה דעתכם עליו? ועל איזה מסכים אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  3. היי המחשב נייד שלי נפל ועקב כך נסדק המסך עדיין רואים תצוגה אהל יש נזילות בצידי המסך אני מעוניין להחליף את המסך שהוא מדגם 15.4 של חב אייסר ACER אם מישהו מכיר איפה ניתן לרכוש רק את המסך ללא עבודה כי אני פתחתי לבד וראיתי כיצד ניתן להחליף אותו ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  4. Started by galCool,

מטרות: עבודה משרדית בעיקר שיהיה 19 אינץ ולא רחב.. חשבתי על זה: asus mb19tu תודההההה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  5. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: LG L207WT או LG W2052TQ או SAMSUNG 2053BW .?!?! הצילו!!! שלום,אני זקוק לעזרה בבחירת מסך. 3 הדגמים הנ"ל עולים בערך אותו הדבר. לגבי הסמסונג,קראתי בנט שיש לו מלא דימום אור,אז אני די מתלבט לגביו,ועוד חסרון אחד הוא ששוב יש את העניין של סוגי הפאנלים,ואני לא יודע אם אני אקבל פאנל של סמסונג,אז אני די לא רוצה לקחת את הסיכון. לגבי הLG לשניהם יש נתונים זהים,ועולים בערך אותו הדבר,אז אין לי מושג איזה מהם יותר טוב. מישהו יודע איזה משלושתם הכי טוב?בעיקר לגלישה בנט\תוכנות,אבל גם לסרטים.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  6. טוב הכותרת אומרת הכל , אני מחפש מסך 22" בעיקר בשביל משחקים , גלישה באינטרנט וסרטים. גם אופציה לנוחות לתכנות בעתיד. המליצו לי על ASUS LCD 22" VK222U 2ms DVI WIDE . לא מצאתי יותר מדי ביקורות עליו פה. אם יש לכם המלצות אחרות או ביקורות על ההמלצה שקיבלתי אני אשמח לשמוע. הכרטיס מסך יהיה HD4870 כנראה בתצוגה האופטימלית לכרטיס ולמסך בהתאם.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  7. יש לי מסך 19 שלא תומך בחיבור DVI אם אני מחבר בכרטיס גרפי ממיר מ DVI ל- D-SUB במסך זה נותן יותר בהירות וחדות או שאין תועלת ולהשאר על ה D-SUB?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  8. מחפש תוכנת כיול שתוכל להוציא לי את המיטב מהמסך שלי, יש דבר כזה? במה אתם משתמשים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by liortaib,

בעיה בבחירת מסך 22 שיהיה טוב למשחקים תקציב 1500+-

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  10. Started by Barni,

שלום. יש לי מסך LCD למחשב נראה לי 17" של AOC הוא בן שלוש שנים. עכשיו השאלה הראשונה היא כזאת: שאני מדליק את המסך דרך הכפתור שבצד, מופיע לי מין שקופית כזאת לממש שנייה שכתוב AOC ורק אז זה נדלק. אפשר להעלים את זה? שאלה שנייה, אפשר לכבות את המסך בלי ללחוץ על הכפתור? כלומר דרך המחשב? לא להגיע למצב שהמסך שחור, אלא ממש לכבות אותו.

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  11. היי, אני רוצה לקנות מסך חדש... קיבלתי הצעה דרך מקום העבודה למסך 20 אינט'ש BENQ דגם FP202W. זה נחשב מסך טוב? האם יש מסך אחר שהוא ממומלץ יותר בסכומים של 800-1000 ש"ח? תודה על העזרה... רם

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  12. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  13. שלום, אני מחפש מסך בגודל 20 אינצ' עד 1400 ש"ח העדיפות כרגע למסך רחב, אם כי אני לא נעול על זה. מכיוון שהמסך מיועד לצרכי עבודה במשרדי החברה אני מעוניין ל"חסוך" את פריסת הרמקולים על שולחנות המשתמשים וחשוב לי שהרמקולים יהיו מובנים במסך. אשמח לשמוע ממכם המלצות לדגמים מומלצים רלוונטיים

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  14. Started by asilbob,

מה באמת האבדלים בין המסכים האלו ? אפילו הכי קטנים? מה באמת האבדלים 2253BW ל2243BW תרשמו מה היתרון לכול מסך

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  15. Started by assaf990,

20 אינצ צורך: עבודה משרדית, אינטרנט הציעו לי מחיר 970 שח שווה לקחת? (אין לי מושג האם זה מסך רחב)

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  16. שלום יש לי את המסך הנ''ל, אני רוצה לשדרג ל 2243BW ואת ה2243BW אני משיג ב1250 כולל משלוח. רציתי לשאול אם למכור את המסך שלי ב700 זה שווה ? 700 שקל למסך 19 אינטש יד שניה איכותי של SAMSUNG זה שווה ? אני אצטרך להוסיף 550 בשביל לשדרג את המסך... תודה.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  17. Started by shayks,

שלום לכולם, ברצוני לקנות מסך 22 אינץ' ומצאתי את השניים הנ"ל תחת תג מחיר של פחות מ-1400 שקל. על מה מהם אתם ממליצים? נ.ב. יש לי Radeon 9000 (בכלל מחשב ישן), האם הוא יתמוך ברזולוציה של 1680x1050? תודה!

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  18. רכשתי את המסך הנ"ל לא מזמן. תוך שניה או שתיים אחרי שאני לא נוגע בעכבר התאורה האחורית של המסך נחלשת וחוזרת לעבודה רק אחרי שאני מתחילת להישתמש במחשב. ברור לי שזה איזה פיצר מעצבן לחסכון בתאורה האחרוית אבל זה קורה מהר מידי. חיפשתי בגוגל ובאתר שלהם ושם דבר.. התקנתי את הדריברים שהגיעו עם המסך ולא מצאתי שם תוכנה לא בדיסק התקנה ולא ב OSD של המסך עצמו שנותנת לי שליטה על התכונה הזו. מישהוא מכיר ? מישהוא יודע? תודה.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  19. Started by shayh,

שלום, אני מחפש המלצה למסך של חברה מוכרת ואמינה (שמעתי שסמסונג טובים, זה נכון?) בגודל 19" עם רזולוצייה של 1280*1024 בניגודיות 4/3 (גם צג 20" עם רזולוציה של 1680*1050 יכול לבוא בחשבון, עם חריגה קטנה מהתקציב). השימושים שיעשו בו הם בעיקר אופיס ואינטרנט, מעט סרטים וסדרות ולעיתים רחוקות מאד גם עריכה גרפית בסיסית בפוטושופ. חשוב לי שיהיה בו גם חיבור VGA וגם חיבור DVI. אין לי צורך ברמקולים וחיבורי USB מובנים. אם מישהו מכיר חנות באיזור הרצליה/תל אביב שמוכנה להתחייב על אפס פיקסלים שרופים אשמח אם הוא יתן לי את הפרטים שלה כאן או בהודעה פרטית. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  20. אהלן, אני מחפש מסך עבור אמא שלי, המטרה הראשונה היא שיהיה ידידותי לעיניים גם בעבודה במשך שעות ארוכות, ושיהיה נוח לקריאת טקסטים. האם צריך פאנל בטכנולוגיה מתקדמת בשביל זה? ואם כן, האם זה בכלל ריאלי בתקציב של 1500? גיימרית היא לא, אבל צפיה בסרטים (גם HD) בהחלט תיתכן. הגודל לא כל כך חשוב, בהנחה שמדובר על 19 אינצ' ומעלה. תודה רבה מראש ויישר כוח על העזרה החשובה שאתם מספקים כאן.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  21. שלום, עקב מצוקה של מקום קטן בדירת חדר של אחי, אני מחפשת בשבילו מסך מחשב. אשר אפשר לחבר לו ממיר הוט דיגיטלי וגם את הקונסולה PS2. המחיר שהוא מוכן להשקיע הוא עד 2100 ש"ח. כרטיס המסך שישנו במחשב הוא: 7600GT גודל מסך מעל 20 אינג' ההמלצה שלי אליו היא כמובן DELL 2007WFP אם אצליח למצוא או DELL 2007FP אבל עקב שהוא משחק המון במחשב, אז אני רוצה עוד המלצות ממכם.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  22. Started by מאור247,

רציתי לקנות את המסך LG W1952TQ אבל אנלא יודע מה המידות שלו...אם תוכלו בבקשה לתרגם לי את מה שכתוב שם!! (בגלל הספריה שלי בבית)....ואם כבר תגידו לי איך הוא??? http://www.lge.com/products/model/detail/w1952tq.jhtml

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  23. היי. אני מתלבט בין 3 מסכים (הוספתי אתר עם פרטים על המחשבים אבל אולי יש לכם העדפות מנסיון): Dell 19" E198FP 5MS http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4787&catcode=&AdCat=&parentid= DELL 19" LCD 1908FP UltraSharp 5MS http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4542&catcode=283&AdCat=&parentid= LG FLATRON LCD 19" L1953TR 2MS+DVI http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2778&catcode=87&AdCat=&parentid= אם אתם ממליצים משהו אחר בתקציב דומה של 1000-1200 ש"ח, אני פתוח להצעות!

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  24. Started by gaziter,

תודה! ואם תוכלו תפרטו למה...

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  25. Started by mc_elad,

האם יש הבדל בין שני המסכים הנ"ל???? ואם כן. מי יותר טוב?? ומה ההבדלים? תודה מראש למגיבים

• 1 תגובה
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.