עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Slavikik,

ידידה שלי מעוניית לקנות מסך LCD שימושים אינטרנט..משהו נחמד לא רצויי חריגה מעל ה 1000 שקל ושהמסך יהיה 19 אינץ או יותר ו WIDE. תודה לעוזרים. עריכה: כנראה היא תקנה תמסך הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=20708 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  2. Started by liron58,

למשחקים כמו ac וסרטים

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  3. Started by bagetrek,

נא למחוק

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. טוב, הבנתי ש22" זה על הפנים אז אני רוצה לקנות יותר קטן. לא יודע עוד אם רחב או לא, כי אני מפחד מהקטע שברחב הכל נראה מתוח. אם יש דרך לסדר שבחלק מהדברים יהיה שחור בצדדים או משהו כזה זה מעולה. טוב, אני אוסיף את השאלה לפה, מה אתם אומרים על ה הbenq T201W, יש לי אפשרות להשיג אותו במחיר מציאה... תודה לעוזרים בכל מקרה, מצטער על ההצפות והכל אבל אני ממש לחוץ על זה ופשוט אף אחד לא עונה פה ואני לא מצליח למצוא מידע טוב בנושא מסכים, יש כ"כ הרבה... :-\

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  5. Started by esharone,

היי, אני קונה את המסך הנ"ל, כנראה שאני אקנה אותו מפנדה כי זה הכי קרוב לי לבית, ראיתי שהם מתחייבים באתר לגירסה 04 עם פאנל s-ips שמעתי גם שיש גירסה 05, שווה לחפש את הגרסה הזאת או שאין בה שינויים שמצדיקים את המאמץ? אני מזמין את המסך מהאתר, מה לגבי פיקסלים שרופים אם יהיו? מה המדיניות בדל ופנדה? אם יהיה פיקסל אחד יחיליפו לי? אני לוקח את הדגם הרחב למרות שרוב השימוש הוא הוא מול תוכנות ואינטרנט ומעט סרטים, אני מקווה שאני לא אתחרט אבל אני עדיין מעדיף כנראה את הרחב

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  6. Started by palin,

אני חושב על לקנות את LG e2441 או את Dell U2211H מה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  7. Started by sheffer22,

רציתי לדעת האם תהיה לי בעיה עם משחקים ישנים

8. שלום רציתי לדעת מה זה בעצם לכייל מסך ? מסכי LCD למשל ואיך אפשר לעשות את זה ?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  9. Started by ppe,

איזה מסך יותר טוב למשחקים סרטים אינטרנט Samsung 931BF VX922 19'' LCD 2ms

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  10. Started by dan9,

כותרת..

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  11. Started by klips,

שלום לכולם אני מחפש כבר הרבה זמן מסך שיתאים לי לטלויזיה והכי חשוב למחשב אני משתמש ברזולוציות גבוהות משתמש במערך SLI ומחפש מסך 32 שיתאים לי למחשב חשוב שיהיה FHD וזמן תגובה מהיר במיוחד ... הודה לכם על כל עזרה שתתקבל...

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  12. Started by erbrt,

אני חושב בזמן הקרוב להחליף למסך 22", בעיקרון בהתחלה חשבתי על ה T220P, אבל אחרי שחיפשתי וקראתי כאן מה אתם אומרים התחלתי לחשוב קצת אחרת... מה ש"הפחיד" אותי זה שבשימושים רגילים הרזולוציה שלו כל כך גבוהה שרואים את כל האייקונים והכתב בקטן מאד. השימושים שלי במחשב הם בעיקר שימושים יומיומיים, סרטים (שבגללם בכלל חשבתי על מסך FHD) , ומשחקים. אשמח להארות שלכם לגבי זה (בעיקר למי שיש מסך FHD והתנסה גם במסך בעל רזולוציה רגילה). תודה.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  13. Started by proevo4ever,

אני מתלבט אם להזמין את המסך הנ"ל. קראתי במפרט שלו וראיתי שיש 7MS - האם זה אמור להשפיע על משחקים? האם רזולוציה FULL HD על 27 אינץ' לא נמרח? מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  14. Started by zebraz,

האם מישהוא יכול לתת ביקורת על המסך של LG W2252TQ אני לא מוצא שום מידע עליו

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  15. Started by Guymz,

אהלן חברה, יש לי כרגע מסך ישן של סמסונג והצבעים בו גרועים ממש ובא לי מסך חדש. במידה והשימוש העיקרי שלי הוא עריכת תמונות, צפיה בסדרות וקצת גיימינג, האם המסך הזה יספיק? מה אתם חושבים עליו? https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=15538 אני שואל כי יש מסך דומה במחיר של קצת מעל 1000 ש"ח: https://www.wellcom.co.il/u2417h האם ההפרש במחיר מוצדק? ובנוסף, יש לי שאלה נוספת. אם אני קונה כבר מחשב חדש אני שוקל לקנות 27", אבל בתקציב שלי נכנס רק 1080P, האם הרזולוציה הזאת לא נמוכה מידיי למסך בגודל כזה? תודה מראש, גיא.

16. Started by tamir950,

אני מעוניין לקנות את המסך Dell 24" 2407WFP השאלה שלי אם המסך הענק הזה לא הורס את העיניים ובאיזה מרחק מומלץ לי להיות עם המסך הזה?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  17. Started by aviv00,

שמעתי שיש כאלו שלא מרוצים מ WS בגלל שקשה לקרוא מסמכים איתם ובכלל זה נוח רק לסרטים למרות שבמסכים FS ממש לא מפריע הפסים השחורים למטה שמיועדים לכתוביות האם השטח המסך יותר נמוך ? מ FS ? מה דעתכם ? תודה

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  18. Started by kudu,

ראיתי שהרבה אנשים מחפשים לדעת איך המסך 22 של אסוס, ופשוט אין עליו ביקורות בשום מקום. קניתי מסך כזה לפני חודש והרי חוות דעתי האישית (לא להתווכח איתי ,זאת רק דעתי ואם מישהו חולק עליה שיבורך) כללי: מסך מאד גדול ומרשים. עיצוב יפיפה וקל להרכבה. מכיל כבל DVI, כבל VGA ושני כבלי חשמל. קיבלתי אותו עם אחריות של אפס פיקסלים מתים לשנה ועוד שנתיים על 3 פיקסלים. משחקים: מעולה! הרוב המוחלט של המשחקים תומכים הרזולוציה הטבעית שלו (1050*1680) ואלה שלא תומכים ניתן למצוא שיטה להתאים אותם באתר http://www.widescreengamingforum.com/wiki/index.php?title=Master_Games_List_-_A לאחר המון שעות משחק בכל המשחקים כמעט שיש היום אני יכול להגיד שאין שום מריחות או תופעות לוואי. משחקים נראים מעולה במסך רחב …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by deco,

שלום לכולם אני הולך לקנות מסך 22" ההתלבטות בין שני הדגמים VIEWSONIC VG2230WM לבין Samsung 226BW המחיר דומה כ- 1700 ש"ח המלצות ועצות יתקבלו בברכה כמו כן לא ראיתי את המסך של VIEWSONIC איפו ניתן ליראות ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  20. Started by Maniac Psycho,

שלום לכולם מתלבט בין שני המסכים הנל LG 24MP76HM DELL U2414H אשמח לשמוע דעות, המלצות וכו תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. אני כמעט סגור על רכישת המסך. האפשרויות: אחד 2407WFP - Dell או שני VP930B - Viewsonic וכרגע רוצה פשוט "להרגיש" את המסך לפני הקניה. איפה ניתן לבדוק את ה2407WFP - Dell באיזור ירושלים או הסביבה? האם אין חנויות שמציגות את המסך הפופולארי הזה?

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  22. Started by Malt,

אהלן בשבועות האחרונים שרפתי המון שעות על לצוד מסך 24" 16:10 טוב שנמצא בארץ. התחלתי מה 2443BW שהיה לו גם אפשרות PIVOT שהתלהבתי ממנה אבל כמובן שהוא לא היה במלאי ובכלל נעלם מהארץ. אחר אחרי שכבר ויתרתי על מציאת מסך עם PIVOT, הגיע תורו של ה 2433BW שבינתיים גם הוא נעלם אל תוך הערפל שאליו מסכים הולכים כשהיבואן מחליט שמשתלם לו יותר למכור רק מסכי 16:9. היום אני מצליח למצא דגמים בודדים 24" 16:10, בינהם ה MK241H של אסוס, עוד איזה מסך של ACER (G10 נדמה לי) וכמובן מסך נהדר שמתאים לכל הדרישות שלי אבל של DELL שעולה 2600 שקל (U2410). בקיצור, תגידו לי בבקשה, אנשים יקרים - מה כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by thebigman1977,

שלום אני צריך המלצה למסך מחשב,LCD ,בגודל 19 אינץ' ,התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  24. Started by maors3,

מעוניין לדעת מה ההבדל בין ה U2414H לP2414H תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.