עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6304 אני קונה בסוף את זה איך הוא ?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  2. Started by BadMan,

אני רוצה לקנות את המסך הזה אך הוא טוב במשחקים הוא יעשה לי מריחות וגרםיקה הצגת תמונות סרטים ואינטרנט????

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  3. היי, אני מתלבט בין שני המסכים האלה ולכן שאלתי איזה מסך יותר טוב CHIMEI 222H או CHIMEI 228D? איזה מסך מציג יותר טוב HD זה CHIMEI 222H או זה CHIMEI 228D? תודה למגיבים!

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  4. Started by tapuzeet,

שלום רב - אני כבדת ראייה (בעיקר עם פגיעה בראיית הקונטרסט) המשתמשת בתכנת Zoomtext להגדלת טקסט (אם מישהו מכיר את התכנה). אני מחפשת לקנות מסך מחשב (לצרכי גלישה באינטרנט בעיקר ואולי מדי פעם סרט) ואני ממש לא מבינה בשלל הנתונים הטכניים - כרגע אני מתלבטת בין שני המסכים שבכותרת או לחילופין ב- LG W2253TQ - איזה מהם לדעתכם יבליט את הצבעים בצורה הטובה ביותר? ובאיזה מהם ניתן להגדיל את הטקסטים הכי טוב כך שהם יישארו ברורים? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  5. אם אני קונה מסך שיש לו הרבה המלצות בפורום, האם זה בגדר חובה לראות אותו בעיניים, לדוגמא שאני לא יוכל לעבוד בו או משהו? יבגני

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  6. Started by gadykay,

היי חבר'ה, כמו שהנושא מרמז אני מחפש (בהוראת אימי היקרה) מסך 32 אינטש שישמש לטלוויזיה והמחשב, כמובן FULL HD ובקשר ל - LED או ל - LCD אני פתוח להצעות (בזמנו שמעתי שטכנולוגיית ה - LED לא הייתה בשלה כל כך אבל זה היה די מזמן). בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  7. Started by גד :),

מסך בגודל 24, מישהו מכיר? כדאי? המחיר קורץ (כרגע 897 ₪ ) ASUS vz249q (פאנל IPSׂ) כדאי לחבר שני מסכים כאלה להרוויח שטח עבודה, או שיש חלופה טובה יותר?

8. http://www2.przeslij.net/download.php?file=3D.pdf מצורף מאמר אישי שלי על משקפי 3D וסרטים 3D ואיך צופים דרך LCD או פלזמה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by גל עודני,

הי אני רוצה לקנות מסך. מצאתי כמה מסכים במחיר שלי אבל יש כמה דברים שאני לא מבין בהם ואשמח אם תעזרו לי בבחירת המסך הטוב ביותר מבין המסכים קישור לרשימת המסכים או אם יש מסך אחר שאתם ממליצים עליו אני רוצה שהמסך יהיה 27 אינצ' שטוח (עדיף אבל אני פתוח ללראות אפשרויות נוספות) QHD ומעלה זמן תגובה 1M ומטה קצב רעונן של 144 ומעלה עד 1700 שח אני לא מבין ברזולוציה השימושים המרכזיים שלי הם משחקים וצפייה בסדרות וסרטים שהמסך לא יהיה של Lenovo, המסך הקודם שלי היה שלהם, הוא וכל המסכים החלופיים שהם הביאו לי התקלקלו אחרי שבועות אחד הדברים שאינני מבין הוא ההבדל בין QHD ו WQHD האם אחד יותר טוב מהשני למשחקי מחשב ולצפייה בתוכן? חקרתי ב…

10. Started by yosside,

קניתי מסך של דל 2408WFP A01 וביצעתי לו בדיקת לאג מול מסך TN פשוט של מאג. סרטון הבדיקה: כפי שניתן לראות הלאג נע בין 2-5 מאיות השניה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. הצלחתי להזמין את הDELL 2007FP מהחנות "אנטר".....www.enternet.co.il הייתי שמח לקבל חוות דעת על החנות כלמר, אמינות ואספקה בזמן.. [br]פורסם בתאריך: 7.05.2007 בשעה 14:08:40 נ.בהם גם נותנים לבדוק פיקסלים שרופים...

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  12. טוב אז ככה בניגוד לאשכול הקודם בו אני מחפש מסך לבית פה זה אשכול שפתחתי בישביל אבא של, הוא עובד עם solidworks ועכשיו הוא מחפש מסך כמה שיותר איכותי לעבודה שלו - הוא לא רוצה רחב הוא רוצה רגיל אבל איכותי ובמיוחד שטוב לעבודה עם SOLIDWORKS הוא עובד כמעט כל היום על המחשב ככה שהוא צריך משהו טוב לעיניים ושניתן לעבוד עליו שעות רבות אין ממש הגבלת תקציב אבל לא להגזים עד משהו כמו 3000-3500 תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  13. Started by gstation,

מדובר בפנאל TN של EIZO. אני לא מוצא עליו REVIEW ברשת בכלל ולראות אותו בתצוגה זה חלום הזוי. אשמח לשמוע אם מישהו יודע להגיד עליו משהו...

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  14. Benq 24" FP241W האם המסך הזה מספיק טוב בשביל סרטים ומשחקי רשת?! ואין לו בעיות input lag כמו של DELL ואם לא אז מה התחליף הראוי ביותר למתבקש תודה מראש

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  15. Started by BENNY-L,

לחיבור הוט למסך

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by scylla,

שלום לכולם, אבא שלי התחדש במחשב משרדי חדש, ועל הדרך גם החליף מסך. הוא החליט שהוא לא רוצה להשאיר אותי גלמוד וקנה גם לי מחשב. קנינו בחנות "אש מחשבים" בכפ"ס, שהם אולי לא הכי זולים אבל השירות שלהם ברמה אחרת מכל החנויות בשוק. יש לציין שעל כל מוצר הם מתחייבים להחליף בלי שאלות במידה ואנחנו לא מרוצים. כולל על פיקסל אחד שרוף. אז ככה: 1. המסך שאבא שלי לקח בהמלצתם - AOC 2216VA, אני יודע שAOC לא חברה מי יודע מה... השאלה היא, לשימוש משרדי בלבד, לא להרבה שעות, לצרכן הכי פחות בררן שיש. איך המסך? 2. המסך שאני לקחתי בהמלצת הפורום בעיקר - סמסונג 2243BW, יש משהו שאני צריך לדעת לפני ההתקנה? כיול? שימוש בPIVOT? המחשב שלי די מיושן אבל אני לא מתכנן בזמן הקרוב להריץ משחקים. תהיה בעיה בעבודה שוטפ…

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  17. Started by Talker,

אני מתלבט בין 4 מסכים במחירים קרובים. 1. Samsung T220 2. Samsung 2253BW 3. Samsung 2243BW 4. LG W2242T כל המסכים האלה ניתנים לי בהנחה של 5% בחנות KSP כי אני קונה שם מחשב. האתר: www.ksp.co.il איזה מסך הכי משתלם? המטרה העיקרית שלי היא משחקים+סרטים. אם אתם צריכים את המפרט של המחשב שהזמנתי אז הנה הוא: http://www.siz.co.il/up.php?i=ghzm45mmnvgn.jpg * אם אפשר לציין יתרונות וחסרונות של כל מסך ואפילו לתת לו ציון אני אשמח

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  18. שלום לכולם! יש לי מחשב לא חדש שברצוני לשדרג לו את המסך. נתוני המחשב: כרטיס מסך - Radeon X1900GT מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 Conroe 1.86GHz זכרון - 4 ג'יגה (3 בשימוש) מה שחשוב לי הוא שהמחשב יוכל להריץ FHD 1080p ומשחקים בינונים נוטים לכבדים(לא בהגדרות מקסימליות כמובן) על המסך. בנוסף אני מתכנן לעשות עבודות בפוטו-שופ עליו. התקציב גמיש ב+- 200 ש"ח. תודה לכול העוזרים

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  19. Started by tomervasilevsky,

אני מתעניין בלקנות מסך מגע מולטיטאצ'. הייתי רוצה המלצה למסך טוב כזה שיהיה גם במחיר סביר יחסית. כלומר עד 1200-1300 שקל.

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  20. Started by M_power,

שלום לכולם רכשתי לפני יומים את ה 971P על פי ההמלצות בפורם בעיקר כדי להסתכל סרטים אבל מאז אני רואה תמונה מפוקסלת ואדומה. בבקשה תנו עצה איך לכוון את המסך. אני משתמש ב radeon X800. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  21. Started by gmb,

שלום רצינו להרכיב במחשב שבמשרד מסך נגיעה/מגע או איך שלא קוראים לו יש איזשהו דגם מומלץ או פשוט לבחור את אחד החברות הקיימות וזהו? מישהו השתמש בפלטות האלה שמרכיבים על מסך LCD קיים ואז זה אמור להפוך מסך רגיל לנסך נגיעה. זה אמין ועובד היטב? צריך כרטיס מסך מיוחד למסכים כאלה? צריך מחשב חדיש בשביל מסכים כאלה? סה"כ המסך יעבוד הרבה וצריך משהו איכותי ואמין תודה מראש לעונים... רמי

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  22. שלום לכולם , אני מחפש מסך מחשב בגודל 19 אינץ למשחקים , ועבודה ככלית על המחשב. שהצג לא יהיה מבריק אלא צג מט. התקציב הוא 1700 ש"ח התענינתי בדגמים הנל' LG L1960TR ViewSonic VA926 dell E207WFP dell 1907FP Dell E198FP Dell 1908FP ViewSonic VP930 מי מבינהם הכי טוב לגיימינג? האם יש לכם המלצה אחרת? תודה...

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  23. Started by amitozer,

שלום לכולם, לפני כמה ימים שאלתי לגבי עדיפות של מסך 19''-20''. התשובה שקיבלתי היא שכדאי לי כבר לקחת מסך של 22'' כי המחירים הם דומים. שמתי לב שהמחירים באמת לא כל כך שונים, אבל יש לי שאלה לגבי הגודל הרצוי. אני לא כל כך מבין לגבי מסכי מחשב, אבל אני יודע שבמסכי טלויזיה אומרים להחליט איזה גודל טלויזיה לקנות בהתאם לגודל החדר. בהתאם למרחק הישיבה מהטלויזיה. האם במחשב זה לא אותו דבר? האם 22'' זה לא גדול מדי אם אני יושב יחסית קרוב למחשב ולמסך?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  24. Started by doker,

שלום אני מחפש מסך 19 אינץ עד 2000 שקל קראתי כל מיני ביקורות והודעות בפורומים ונראה לי שאני ילך על הVP930 המסך הוא למשחקים מהירים ולגלישה באינטרנט רציתי לדעת אם הוא מתאים בשבילי או שבתקציב הזה אני יכול להשיג משהו יותר טוב אני לא יכול להוסיף עוד לתקציב לכן אני לא יוכל לקנות את ה2007WDF תודה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  25. Started by starnet,

כאשר אני עובר למצב PIVOT המסך נכבה האם זה מצב נורמלי? אשמח לדעת מה צריך לעשות עלמנת שזה יעבוד

• 1 תגובה
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.