מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש למטרות: עבודה רציפה מול המחשב, אינטרנט, OFFICE, סרטים (לא משחקים). אני מתלבט בין שני דגמים LG w2220p או Dell u2311h כאמור שניהם מסכים איכתויים בעלי פנאל IPS פרט לפרטים הבולטים המבדלים בין המסכים (גודל 22 לעומת 23, Hd ready Vs FHD) האם יש שיקולים נוספים שאני צריך לקחת ? אני מההתרשמות שלי מקריאת חומרים במקומות שונים ממליצים רבות על w2220p מה אתם חושבים? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש כרגע במסך 26" - ואני אשמח לשדרג בעוד כמה אינצ'ים (עד 30"). שאלתי היא האם יש במחיר סביר (עד 3000 ש"ח) מסך LED גדול משלי - או מנגד 30" ברזולוציה של 2560 במחיר כזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בערך עוד חודש ואיתו אני קונה גם מסך חדש, עכשיו החלטתי שהטלוויזיה תופסת יותר מידיי מקום בחדר והייתי רוצה לקנות מסך שישמש אותי גם למחשב וגם לצפייה בטלווזיה... אוליי 20 INCH או 22, בקיצור אני צריך משהו גדול ואיכותי וגם חשוב שיתכוונן כי יש מסכים גדולים שלא יכולים לזוז. התקציב שלי בין 1.5 ל-2 אלף...
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני שנה בערך אחריייומיים נשרף פיקסל סבבה באו החליפו לי אחרי כמה חודשים שוב הייתה לי בעיה שכל 5 דקות המסך נכבה מעצמו סבבה החליפו לי עכשו שוב יש לי בעיה שפשוט אין תמונה! המסך דולק אבל אין תמונה בהתחלה חשבתי שזה הכרטיס מסך אבל זה לא כי שמדליקים את המסך הוא אמור לרשום ASUS בגדול והוא לא רושם... וגם שאני לוחץ על menu במסך הוא לא מציג לי כלום וזה כבר לא קשור לכרטיס מסך מסך כל כך מעפן לא ראיתי הרבה זמן אני כבר מעדיף לזרוק את הכסף שלי לפח ולא לבזבז אותו על הסיוט הזה....
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
צריך להגיע אליי מסך LCD עכשיו איך מנקים תמסך ? עם סספריי לחלונות רגיל או שחובה לקנות חומר מיוחד למה בחנות של המחשבים יש חומר למסך LCD אבל קופסא קטנה שעולה 30 שקל מהאתם אומרים ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגיע הזמן להשתדרג ולקנות מסך חדש, רוב השימושים שלי במחשב זה משחקים וגלישה באינטרנט. אני מבלה הרבה זמן מול המחשב אז חשוב לי פאנל טוב שלא ישרוף לי את העניים. אני חוששב ש1500 פלוס מינוס יספיקו אבל עם יש מסך קצת יותר יקר ששווה את התוספת אשמח להמלצה. אני הולך לקנות את המסך החודש באילת אז אפשר לקחת בחשבון את המחירים שם. גודל המסך לא כזה משנה לי 24-27 אינצ' מפרט מחשב: i5 8400 gtx1060 16GB ram חשבתי על המסך הזה של סאמסונג http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=949527 הוא קעור וזה קצת מפריע לי כי זה משהו שאני לא רגיל אליו. יש אולי עוד המלצות?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה כדי לקנות ? רצויי עם תושבת שניתנת להגבהה ! תודה
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום היום הביאו לי תמסך הוא משהו חבלז אבל המעמד כמו שאמרו הוא הבעיה אבל אני אסדר ... עכשיו יש משהו למשל כשאני פותח אתר נענע למשל זה בא על חצי מהמסך למה זה ככה?? איך אני יכול לסדר את זה ?? עוד משהו אני מריך את זה על רזולציה מקסימלית 1680X1050 על 60HERTZ זה טוב?? או יש רזולציה יותר טובה?? משהו אחרון כשאני מפעיל סרט יש פסים שחורים בצד וולא מלמעלה ולמטה מה זה?? מישהו ממליץ על זרוע למסך??? נ.ב. היום סימתי תניד פור ספיד אבל איפה האודי ???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב עד 1000 אבל אני מחפש משהו בסביבות 800-900 שקל, אבל אם יש הבדל באיכות ששווה את הכסף אז כן אני אחרוג. אני רוצה מסך 22 אינץ', בעיקר למשחקםי וגם לסרטים - על מה צריך להסתכל כשקונים מסך? יש חברה שידוע שיש לה מסכים איכותיים במחירים סבירים? (חח אני נשמע כמו פרסומת) תוכלו להמליץ על מסך מKSP בתקציב שלי?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ברור לי שהבונטון הוא מסכי 19" אך משיקולי תקציב אני שוקל לקנות את זה: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1992 האם מישהו מכיר, שמע, יכול לחוות דעה? השיקולים שלי הם קודם כל איכות תמונה כי אני עוסק הרבה בעיבוד תמונות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אתמול VIEWSONIC VX922. כשהמסך שחור לגמרי (למרות שבכמה מקרים שהמסך היה שחור לא ראיתי את זה) בצד השמאלי של המסך (כמעט צמוד לקצה) יש כמו פס (לא רצוף בכלל בהפרש של כמה סמ בין נקודה לנקודה) של נקודות אדומות שכאילוו רצות. זה לא כזה מפריע, השאלה אם המסך לא בסדר או שזאת תופעה ידועה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הועתק מפורום אחר אבל אילו הדרישות ובקשות שלי תודה טופס בקשת המלצה למסכי מחשב: תקציב:1000 ש''ח (ציינו מהו התקציב אותו תרצו להשקיע ברכישת המסך מחשב) חריגה:לא, אלא אם מדובר בהזמנה של מאמזון וזה עד 50\100ש''ח חריגה (ציינו את התקציב המקסימלי אותו אתם מוכנים להשקיע ברכישת המסך מחשב במידה ותהיה אופציה ששווה את החריגה) שימושים:בעיקרון קלים לראות יוטיוב ומשחקים כבדים מדי פעם(לשם איזה שימושים נועד המסך? גיימינג עריכה וכו') אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק?CS:GO GTA V FORZA HORIZON 4 ASSASSIN CREED ORIGINS ועוד בקיצור משחקים כבדים (fps ,mmo, שמות של משחקים וכו') גודל מסך רצוי:''27 רק 16:9 כרטי…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצורפות שת תמנות שצולמו כשהמסך הציג COLOR SPECTRUM בתוכנה CHECKEMON. תמונה אחת היא של DELL 2007WFP ותמונה שניה היא של DELL 2009W. אתם יכולים לזהות איזו תמונה שיכת לאיזה מסך? *את התמונה של ה 2009W לא ערכתי, רק כיווצתי ל 1024*768. את התמונה של ה 2007WFP מצאתי באינטרנט אבל לדעתי גם היא ללא עריכה
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
איך עדיף לנקות אותו? כי יש בו לכלוכים וכל זה.. מה אפשר לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך 23" עד 1000 ש"ח, וצמצמתי לדגם אחד של דל (U2312HMׂׂ) שהבנתי שהוא די מומלץ כאן בפורום, ולדגם אחד של סמסונג (S23C350B). אני מחפש ביקורות על המסך של סמסונג מדגם S23C650D, אבל פשוט לא מוצא. יש כאן אנשים שרכשו את המסך הזה של סמסונג ויכולים לתת ביקורת עליו? תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם ראיתי פה בפורום מישהו שהמליץ על הגדרות למסך של סמסונג 2243BW ועכשיו לא מצאתי את זה שעשיתי חיפוש. אם מישהו יכול לפרסם פה את ההגדרות המתאימות למסך 2243BW אני אודה לו מאוד.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מסך מחשב ומצאתי את המסכים של Fujitsu כזולים ביותר: 20 אינץ' דגם LL3200T י(650 ש"ח) (http://ts.fujitsu.com/home/products/displays/l_line/amilo_display_l-3200t.html) 22 אינץ' דגם SL3220W י(790 ש"ח) (http://ts.fujitsu.com/products/displays_projectors/sl_line/sl-3220w.html) (עוד לא החלטתי אם אני רוצה 20 אינץ' או 22 אינץ') אני ישמח לשמוע את דעתכם על המסכים האלה אם הם טובים או לא. רק קחו בחשבון שבחרתי בהם בגלל המחיר הזול, אבל אם יש בהם חסרונות בולטים אני רוצה לדעת עליהם לפני שאני רוכש מסך. אם יש לכם להמליץ מסך אחר אני ישמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך שמן. אני רוצה להחליף למסך דק בלי להחליף כרטיס מסך המפרט שלי: p4 3GHZ 1 G RAM 1950 PRO 256MB כדאי או לא? אני לא מדבר על דגם ספציפי אלא בכללי על דגמי 19" ומעלה בערך. אני משחק דיי הרבה משחקים ואני לא רוצה שגודל המסך יפגע משמעותית באיכות המשחק ע"י כך שאגדיל רזולוציה. תודה
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מה ניינים? אז קניתי את הT38D של CMV והרזולוציה הטבעית שלו היא 1050*1400, אני רוצה לנסות אותו עם רזולוציות רחובות של 16:10\16:9 אבל אין אפשרות לבחור אותם במשחקים (כנראה כי המסך לא מזוהה כרחב). האם יש דרך להשתמש ברזולוציות כאלה (עם פסים שחורים למעלה ולמטה כמובן שהתמונה לא תימרח)? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מה עדיף? ישמש בעיקר לטובת סימולטור טיסה ואינטרנט. תודה!
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המסך הזה לגיימינג https://ksp.co.il/mob/item/131483?lf=g27q מסך חדש של LENOVO G27Q-20 27 אינץ IPS 165HZ במחיר זול יחסית בKSP
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, להורים של אשתי נשרף המסך . אני מחפש להם מסך 19" נחמד ולא יקר שיתאים לצרכים כפי שרשמתי בכותרת. חשוב שלא יהיה רחב כי זה משגע להם את העיניים. מחיפושים בפורום עלו : LG1953TR LGL197WH Samsung 943B על מה הייתם ממליצים? כמו כן הם קיבלו הצעה מחבר למסך BENQ 19 במחיר של 1100 ש"ח? האם זו נחשבת לחברה טובה? לי זה נראה קצת יקר ללא סיבה. תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי את ה chimei 22 כבר 3 חודשים, היום הבחנתי בפיקסל שרוף :'( ממה נשרף, איך אני יכול למנוע את זה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש מסך. חיבור USB C עם pass through יהיה נחמד כי אני בין היתר אחבר את המסך הזה למקבוק פרו שלי. הצעות למסכים מאמזון שכוללים משלוח לישראל לגמרי בא בחשבון. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-