מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני ממש לפני רכישת מסך LCD חדש והייתי מעוניין שתעזרו לי ממש לפני הקניה של המסך, האם הוא שווה או לא שווה את הכסף. נכנסתי לעמוד המוצר ב-Newegg.com שהוא: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824112005 ואני יכול להגיד לכם שהייתי מופתע לטובה! - המחיר שלו רק $349.99 (שזה בדיוק 1500 ש"ח) - הגודל שלו הוא פשוט מדהים, אני הייתי חייב 22" ל-8800GTS שלי - זמן התגובה בסדר גמור, אני לא צריך פחות מ-5ms (מ"ש) - חיבור DVI - המסך 22" היחיד שמכיל חיבור HDMI - הבהירות בסדר גמור, 300 cd/m2 זה סטנדרטי - היחס ניגודיות הוא פשוט פצצה, לא הייתי מצפה ל-1200:1 ממסך 22" במחיר כזה - הצבעים נראים מצויין, ולמסך 16.7 מליון צבעים וזה אכן מספיק. - רמקולים מובנים (לא רמקולים טובים, אבל…
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חושב לקנות את ה 971p אבל מתלבט בקשר לחסרונו היחיד לדעתי שהוא לא רחב ,השאלה היא האם יש מסך עד 2000 שח שנותן לפחות נתונים כמו ה 971p אבל הוא רחב. שימושים עיקריים למסך הם: 45% גלישה באינטרנט 45% סרטים 10%משחקים ושאלה נוספת האם שווה לקנות מ ivory מחשבים ספציפית הסניף ברשל"צ,הם מצעים את המחירים הנמוכים ביותר ואחריות יבואן השאלה אם למישהוא היה ניסיון איתם בקניית מסך?
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מחפס לקנות מסך LG או SAMSUNG תקציב של בערך 1300 ש"ח מה עדיף ? האם יש פיתרון לאיוות התמונות ( נעשים שמנים ) במסכים רחבים ?? מה דעתכם .. יעוד ---- > לעבודה ממושכת וסרטים ולפמעים משחקים ... אני יודע יש את SAMSUNG T200 מה דעתכם על זה ?
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי חברה למה חברת LG samsung רק מייצרים פאנלים כמו S-IPS וכו' לשאר חברות ולא מייצרות מסכים כאלה עם אף פאנל איכותי אחד הכל TN מעפן.רק חברות כמו DELL ועוד כמה משתמשים עם סוגי פאנלים וגם נורא בצימצום מה יכול להיות שהם ועוד חברות רוצים להיתמקד על מסכים פשוטים שזה רוב השוק היום כי אם הם ייצרו עם פאנלים איכותיים שעלות הייצור נורא יקרה אז לא יהיה שווה להם,יכול להיות שלאנשים זה לא ממש מפריע והם לא רוצים להשקיע(!?) כל מרכיבי החומרה מתקדמים מדי חודש בחודשו רק מסכי LCD נשארים אותו דבר קיצר פתחתי בעבר נושא לגבי קנית מסך עם פאנל אייכותי (בשביל משחקים וסרטים) הוצע לי על PHILPS וכאלה או NEC או DELL שלהם יש פאנל S-IPS אבל זה רק 20" ורחב כך שזה נראה קצת קטן עכשיו 22" אין סיכוי לפאנל א…
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שמעו יש לי תמסך עכשיו במסך יש 2 חיבורים אחד הכחול הקטן הרגיל ואחד הלבן מה האבדלים ? ומה עדיף ולחבר ולמה ?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
נגיד והחלטתי איזה מסך אני רוצה ואיפה אני קונה אותו, על איזה דברים אני צריך לשים דגש כשאני קונה אותו ומשלם? עד כמה זה חשוב להגיע לחנות ולקחת את המסך בעצמי, מה עושים אם החנות לא מוכנה לפתוח את המסך אצלה? איזה בדיקות צריך לעשות למסך אחרי שמקבלים אותו ואיך עושים אותן?
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני שואל את השאלה ברצינות מלאה. המון פה מחכים למשל ל-Dell 2048WFP A01 (לקשוחה החדשה - לאלו שטוענים שזה לא ממש רויזיה A01). בכל אופן, כשמצד אחד אין את הקשוחה החדשה בארץ ומצד שאני המחיר בארץ (לפי שער ההמרה הנוכחי) גבוה לאין ערוך מארה"ב, השאלה המתבקשת היא מדוע מספר צרכנים שיום-יום מלינים על שני הבעיות לעיל על דפי פורום זה, לא מנסים להתאגד וליבא מארה"ב?! ההבנה שלי בזה שואפת לאפס ולכן אני פונה אליכם. אם יש מישהו שמבין בזה וחושב שזה אפשרי וכדאי אז למה לא בעצם?! מבחינתי כל עוד יש מישהו שמוכן לקחת את זה על עצמו, לא אכפת לי שגם יגזור קופון בדרך - כל עוד תג המחיר הסופי יוצא לנו נמוך יותר. אני בטוח שנמצא תוך זמן קצר לפחות 10 אנשים (ובטח יותר) שיהיו מוכנים לקנות מסך בצורה הזאת. אני א…
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע מסך 19 רחב ואני מעוניין להפוך אותו למסך משני ולקנות מסך חדש שיהיה ראשי, הוא ישמש למשחקים, לסרטים ולשאר העבודות. אז ככה, חשבתי על 3 מסכים עיקריים, אני פשוט עדיין מתלבט לגבי הגודל, 22 או 24? או אפילו 23? ל22 שקלתי את הT220 המפורסם, ל24-23 שקלתי את המסכים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6900&perur=2&t=19&c=407 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6525&perur=2&t=19&c=408 מה ההבדלים בין השניים חוץ מגודל של אינץ' אחד בודד? אני מחפש מסך שתומך בFHD, ואם יש המלצה למסך טוב בתקציב הזה אני אשמח לקבל. לפי מה שהבנתי הפאנלים של ה23 ושל ה24 שונים, במה הם שונים? עיקר השימושים שלי הם: משחקים, כתיבת מאמרים, אינטרנט, גרפיקה חובבנית (לבנתיים,…
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
הלן יש לי כרטיס מסך של ATI 4870 512 אני רוצה לקנות מסך עד גבול של 1700 שקל בדגש על מסך גדול (24) לא פוסל 22 רצוי 24 כמובן מסך שיתאים לניצול הכוח של הכרטיס מסך שלי בקטע הגרפי(משחקים\רזולוציה) וכמובן בקטע של סרטים באיכות גבוהה(HD) (יש לי כרטיס טלויזיה במחשב ואני מחובר ל חברת "יס" אז רצוי F.HD) תודה על ההמלצות
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מה מומלץ? עבודה רגילה - מיילים/סרטים/וורד - לא הרבה מעבר. אני עדיין עם סמסונג CRT 17 אינטש 753 שמשרת אותי נאמנה....
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מתחיל להתייאש . עד היום המסך היה מכוון על מצב desktop בגלל בעיות ה-banding. הבעיה התחילה כשהבנתי שאני לא רואה חלק מהגוונים במצבי טווח דינמי רחב (אני מדבר כרגע על שחור לבן), ז"א במסכי CRT, פתאום צצו פרטים שלא ראיתי אצלי. כרגע המסך מכוון על בהירות 50, צבעים ב-normal ובלי שום תוכנת gamma. בדיקה זריזה ולא אמינה במיוחד אומרת שה-gamma של המסך שלי הוא סביב ה-2.2 שזה סבבה. אבל אז העלתי את התמונה הבעייתית ושיחקתי עם מצבי המסך והפלא ופלא, ההבדלים עצומים. אני מצרף קטע מתמונה, אתם מוזמנים לשים אותו על מסך מלא ולדפדף בין המצבים השונים (desktop/multimedia/gaming) ולראות את ההבדלים. אוקי, אז יש הבדלים - רק עכשיו נשאלת השאלה על מי מהם אני אמור לסמוך כשאני מעבד צילומים? (ואם כב…
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם נתקלתם איפה שהוא באינטרנט, בהודעה מכל נציגות של Dell בה חברת Dell הודתה באופן רשמי בבעיות הידועות שיש עם הrev00 במסך 2408WFP? לינקים התקבלו בברכה, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום רב אני מעונין לרכוש מסך גודל 27 לחדר מפאנל IPS התקציב הוא עד 3500 אלף שקל לא יותר איזה מסכים ממולצים? והאם אפשר להתפשר על םאנל TN ולחסוך ת1000 שקל אלו או שזה היה בלתי נסבל? חשבתי על DULL U2711 ושמעתי שהוא מדהים וראיתי סרטונים האם יש לו מתחרה אין לי בעיה להזמין מחול אז תנו לי המלצעות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא בין סמסונג t260 לבין האנסג'י 281dpb האם יש אלטרנטיבות טובות יותר בתקציב והאם מישהו ניסה את המסכים טויכול להמליץ על אחד מהם
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כמה בעייתי או מפריע ציפוי המסך? האם זה ברמה שאם יש אור בחדר זה מפריע מאוד? אני מעביר את הVS 930 שלי למישהו ואני יכול ללכת על הנק אבל אין איפה לראות אותו ואני דיי חושש שאני אתאכזב מהציפוי. רוב הביקורות שקראתי מציינים שזה לא ממש בעייתי אבל הייתי שמח לקבל פידבק ממישהו שיש לו את המסך ועובד איתו תודה
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הוצע לי המסך הנ"ל במקום הCRT שהלך לעולמו האם זה מסך מומלץ ואיכותי(סרטים גלישות וכדומה) ? הבנתי שהוא HD האם יש לזה השפעה על צפיה באינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
הייתה עליו כתבה דיי אוהדת ב-YNET אבל קשה למצוא עליו מידע באינטרנט - אפילו באתר XEROX... המחיר - 1800ש"ח - דיי מפתה בשביל מסך 22"... אני מתכוון להריץ אותו על VISTA ככה שאין בעיה מבחינת הרזולוציה...
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מעשן מול המסך, העשן פוגע במסך או שאפשר לחיות עם זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, הציעו לי לקנות את אחד המסכים הבאים במבצע שיש עכשיו לחיון על מסכי הסמסונג : 2243EW במחיר של 850 שקלים 3 שנות אחריות של חיון 2233BW במחיר של 949 שקלים 3 שנות אחריות של חיון. מבחינת תקציב שניהם די בסדר. מבחינת שימושים - יש כרטיס 4670 במחשב , משמש למשחקים וכן לצפייה בסרטים/סדרות וכמובן גלישה באינטרנט. אשמח להמלצות.
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעונין לקנות מסך שישמש גם כמסך מחשב (שימוש משרדי) וגם כמסך לטלוויזיה. התקציב המקסימאלי הוא 2000 ש"ח. השימוש העיקרי של המסך הוא הטלוויזיה ופחות שימוש במחשב. הממיר שיחובר למסך לא תומך ב HD לכן לא חייב מסך יקר או טוב מידי אך כדאי שתהיה תמיכה ב HD (אופצייה לחיבור כבל HD). רצוי שהמסך יהיה גדול יחסית ושיהיה נוח לראות בו טלוויזיה (עדיף לפחות 27"). המחשב יתחבר למסך דרך כבל DVI או כבל VGA. הממיר (טלויזייה) יתחבר למסך דרך כבל RCA. ראיתי את המסך הזה : http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-samsung-27-t27b300m מה דעתכם עליו ? תודה מראש לעוזרים וסליחה על הבורות אני לא מתמצא בנושא...
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות על המסך ואשמח לשמוע את דעתכם 1.איך היה המסך כטלוויזיה אני יודע שלמשל ב 2407 למרות הפאנל הדומה אומרים שהאיכות ממש לא משהו אולי בגלל הגודל מה המצב בתחום זה ב 2007? 2.איך גדול הנקודה יחסית למסכים אחרים ואיך זה ישפיע למשל על גודל הטקסט? 3.מה מדיניות הפיקסלים השרופים של דל לגביי מסכים אלו?
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ראיתי דבר כזה בזמן שהיו בחירות לקדימה וזה עבדתי שמה היו שם מסכים רגילים לגמרי, והיו מדביקים עליהם מין מדבקה עם חיבור USB שהופכת אותו לטאץ' האם אפשר להשיג דבר כזה בשוק ?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום אנשים , יש לי בחדר טלויזה ישנה (שפורפרת) של 21 אינ' ואני מעונין להחליף אותה. הבעיה היא שאני לא יודע למה. מצד אחד אני מעונין בטלויזיה של 32-29 שתומכת ב-hd כי זה בעצם העתיד וכל המדיות מתקדמות לקראת זה , עוד לא רחוק היום שהשידורים בישראל יהיו כאלה וכל הסרטים בבלוק בסטר יהיו או בלו ראי או hd וכמובן זה שאני רוצה ps3 ומצד שני אני צלם חובב שמתעסק הרבה בפוטושוט והמסך בלפטופ לא מספק אותי אז חשבתי יותר בכיון של מסך 24 איכותי הבעיה שאין תמיכה ב-hd. יש אולי איזה מסך שמשלב או שיש פתרון נוסף לבעיה שלי. (החיבור יעשה ע"י הלפטופ או הhtpc העתידי שלי)
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
האם ריאלי למצוא מסך טוב שיתחרה עם הטלויזה 21 שלי (משהו רגיל של ברדר 50HZ) בהצגת סרטים בתקציב הזה? (מחובר דרך S.Video) מחפש מסך LCD בגודל שעולה על 19 אינט'ש בתקציב הנ"ל - ושיהיה אפשר לראות בו סרטים (וגם לעבוד מול אינטרנט!) בתקציב של עד 1600 ש"ח... הכ.מ. שלי הוא 7600GT Extreme של Leadtek... האם הוא ינוצל במסך ...? (יש 2 יציאות DVI) תודה מראש!! בראל.
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-