מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום אני יודע שהתקציב לא גבוהה אבל זה כבר אחרי שהעלתי אותו אז אין מצב לעבור את זה, מה שכן המסך הוא בעיקר לגלוש באינטרנט לא למשחקים וכו.. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך שמתאים לצרכים שלי בתקציב שלי.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך geforce 230 gt, המסך שלי התקלקל ואני זקוק למסך חדש, אני בעיקר משתמש בו בשביל משחקים וסרטים. לאחר חיפוש בפורום, נראה כי המסך המומלץ הוא dell u2312hm , ואני חושב לקנות אותו, אבל בן דוד שלי אמר לי שבגלל הכרטיס מסך שלי אני אאבד כ-40% מה frame rate במשחקים במסך החדש (dell u2312hm) ורציתי לשאול האם זה משהו שאני אשים לב אליו או שלא כדי להתחשב בזה?
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
רכשתי את המסך לאחר קריאת ההמלצות המצויינות לגבי ה viewsonic VP930 . התמונה באמת מרשימה אך אתה חייב לשבת ממש מול המסך מאחר וצפייה בזווית, אפילו קטנה, מוסיפה קצת תאורת רקע שמפחיתה מהקונטרסט (השחור כבר אינו כ"כ כהה). האם זה מצב תקין? אם כן, מה המשמעות של 170 המעלות המופיעים בנתונים לגבי המסך?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בשביל משחקים. תקציב - עד 2K. יש כמה דגמים שבאים בחשבון (LG ו SAMSUNG) אבל אני לא מכיר חנויות שמחזיקות מבחר של דגמים להשוואה. בנוסף החנויות שראיתי מחזיקות את המסכים שבתצוגה מחוברים בייחד וזה מגביל את המסכים החזקים יותר. איך לעזאזל אני אמור לראות את ההבדלים כאשר המסכים מסורסים? יש לכם חנויות מומלצות להשוואת ביצועים ? (מקווה שזה לא בעייתי מבחינת הפורום)
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
אני כתבתי שמה הודעה ואפילו שלחתי ה"פ ועדיין לא צריפו אותי לרשימה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך, יכול להשיג אותו במחיר טוב...? benq בכלליות חברה טובה ואמינה?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלומות, אני חושב לקנות את המסך: LG 20" LCD L2000CP S-IPS Panel. הרזולוציה הטבעית שלו למיטב הבנתי היא: 1200X1600. מה ההשפעה במקרה שאעבוד ברזולוציה נמוכה יותר למשל 1280X1024 או אפילו 1024X768? האם הרזולוציה של 1200X1600 אולי מאד טובה לאיכות תמונה אבל "בלתי אפשרית" לעבודה "רגילה" מאחר והכל מוצג קטן מידי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת וגם: AMD Athlon 64 3000 fx 5700le 256MB 1 GB RAM האם זה יתאים לרזולוציה? כי אם לו אז אני מוותר וחבל תודה[br]פורסם בתאריך: 18.08.2007 בשעה 12:19:20 אני מתכוון שלא יהיו תקיעות או עצירות להתרעננותאני לא משחק כמעט בכלל אבל בסרטים וכדומה ובתוכנת שרטוט (SOLID WORKS) אני כן מצפה לעבודה חלקה
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
האם זה נכון שIPS הוא הפאנל המועדף ? אני מבין שכן לפי מאמרים וחיפוש בפורום. ההתלבטות היא בין גודל לסוג פאנל כאשר שתי האופציות העומדות הן 2408 מול L2000P של LG (היות ולא מוכרים את ה2007). אני מתלבט בגלל סוג הפאנל של האחרון, שהוא IPS. הסיבה שה2065 של HP הוא מחוץ לתחום בשבילי היא שמי שאתן לו את ההמלצה שלכם מעדיף לקנות פיזית ולא דרך האינטרנט (גר רחוק מירושלים...). קשה ללמד סוס זקן טריקים חדשים... מה אתם אומרים ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
יש לי מסך סמסונג SyncMaster 740n לא יודע למה אבל יש לו פס ורטיקלי ורוד בערך באמצע המסך. עכשיו פעם הוא קיים ופעם לא. אין קשר למערכת הפעלה כי זה קיים גם בדוס. לפעמים הפס הזה נעלם אבל אחרי כמה זמן חוזר. מישהו יודע מה זה ואיך מתקנים את זה?
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אנשים ! מה אתם אומרים על מסך LCD של CMV ומה ההבדל בין ?CMV 945A 19'' LCD 8ms? ל ?CMV 938D 19'' LCD 5ms DVI? כלומר מה זה ms וכמה זה כבר משפיע אם אני לא GAMER כל כך תודה רבה על כל תגובה או עצה אלכס
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי יכול להשיג מסך מחשב דרך מקום העבודה שלו במחיר טוב. השימוש העיקרי שלי במחשב זה שימוש פשוט (אינטרנט, מסנג'ר, אקסל) ומעט משחקים כמו פיפא ודברים כאלה. סרט לא ראיתי אף פעם במחשב (למעט יוטיוב כמובן). אבא שלי יכול להשיג אחד מהשלושה הבאים: T190(רחב) 943BW (רחב) 943BM (רגיל) כל אחד מהם הוא יכול להשיג במחיר טוב יחסית. על איזה מהם אתם ממליצים? תודה, דור
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
הי,מעוניין לרכוש Gigabyte G27Q-זה בערך התקציב. זמן לרכוש או שיצפויות הנחות משמעותיות בקרוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
לא מצליח למצוא אותו באתר ולא בדפי זהב. תודה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
דבר ראשון תקציבי הוא 1000-1200+- אני קונה מחשב בiqpc, כל המחשב כבר הגיע ואני מחכה למסך, כשהמסך שבחרתי לפי ביקורות פה הוא ה222h של Chimei. השימוש הוא בעיקר משחקים, גם סרטים, גם גלישה באינטרנט ועבודה שוטפת עם טקסטים וגם פוטושופ ותלת מימד(אבל החלטתי להסתפק בtn בכל זאת..) הבעייה היא שראיתי בביקורת של האתר שהchimei בעצם מציג מהירות כמו של פאנל pva עם 8ms והבנתי שבמהירות כזאת כבר ניתן לראות מריחות כל שהם או כדומה.. האם זה נכון? יש למישהו את המסך והוא יכול להגיד לי אם יש מריחות או דברים דומים? ולסיום, האם המסך הוא באמת ההחלטה הטובה ביותר מiqpc ובכלל לשימושים שלי? (אגב, בדיוק גיליתי שיש את ה2253 של סמסונג אצל גם כן, האם יש לו עדיפות מבחינת איכות תמונה מריחות או משהו כלשהוא?)
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אנ מעוניין במסך לעבודה משרדית בלבד 19 אינצ' לא רחב מצאתי בKSP את המסכים האלו במחיר עד 600 ש"ח SAMSUNG 932BF, וSAMSUNG 943BM, LG L1953TR מה מבין שלושתם עדיף לעבודה ממושכת מול טקסט והאם במחיר כזה אפשר למצוא משהו יותר טוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לחבר את המחשב macbook שלי למסך טלוויזיה/מחשב שיש לי. החיבורים שיש במסך הם VGA ו-HDMI. בשביל לחבר את המחשב ב-hdmi אני צריך לנתק XBOX360 שמחובר , ולכן חשבתי לחבר ב-VGA. עד כמה יהיה הבדל בין החיבורים השונים? והאם יתכן שתהיה בעיה לחבר את המחשב ב-HDMI ?(חוץ מזה שלא יהיה סאונד שאני מחבר לבד לחוד) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! התכוונתי לקנות את המסך S27E591C לאחר שראיתי שאנשים שקנו אותו מרוצים ושהוא מתאים לצרכיי. בחיפוש קצר מצאתי מסך דומה -S27D590CS שזול בכ-300 שקל ולא נראה שיש ביניהם הבדלים פרט לצבע. זה לינק להשוואה ביניהם ב-KSP: http://ksp.co.il/?list_compare=.25550..27388. האם אני מפספס משהו משמעותי או שאכן ההבדל הוא רק בצבע? תודה לכל עוזר!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אתמול ראיתי אצל חבר מסך DELL 2407-hc ע"מ להתרשם מן המסך לפני שאני קונה אותו (או את מחליפו ה-2408 ),המסך היה אחרי כיול עם קליברטור . המסך לטעמי היה בהיר מדי אך חוץ מזה הכל נראה יחסית בסדר. חשבתי לתומי ,שבהירות אפשר תמיד להוריד.כשחזרתי עיינתי ב"24 אינץ' של אושר" ומצאתי את הציטוט הבא: כלומר,הורדת הבהירות תיפגע ביחס הניגודיות.... שאלתי היא האם במסך שהזכרתי בפוסט קודם :NEC 2470WNX ,אין בעיה מסוג זה.קישור בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589636 תודה לכל מי שיוכל לענות. אגב, האם ה-2707 של DELL שומר טוב יותר על יחס הניגודיות?
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
המסך יחובר ליציאת VGA (המחשב ישן ואין יציאה דיגיטלית) עיקר השימוש הוא גלישה באינטרנט וקריאת טקסט. למישהו יש המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של טושיבה 20 אינג' שמשולב טלויזיה עם מחשב חיברתי אותו למחשב רואים מצוין.. יש רק בעיה אחת שאני ניכנס למישחקים המסך פיתאום ניהיה שחור והתצוגה נוטטת קצת הצידה וגם לא יודע עם זה קשור אבל אני גם לא יכול לשים את המסך על רזולוציה יותר גדולה מ800 על 600 פיקסלים המסך מדגם 20VL66E בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה למסך מחשב לעריכת וידאו בעיקר (AF +Premier וגם גרפיקה) יש לי 24" U2412 דל, הוא טוב אבל אפשר יותר מזה..הבעיה היא בצבע השחור לא מלא ובכללי ממש איכות ירודה לצפייה בסרטים, המטרה לחבר לו עוד מסך יותר גדול, 27 -31, צבעים יותר חדים ומדויקים, מתאים לוידאו ולסרטים, סדר גודל בתקציב עד 2000 , אפשר לחרוג אם אין במחירים האלה. מה מצאתי: Dell UP3216Q
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך המסך. LG 32LD460 בתור מסך טלויזיה אבל בעיקר למשחקים???
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אני הזמנתי מסך HANNSG LCD 19" HW191DP (BLACK/SILVER) 5ms DVI WIDE ואני אקבל מסך BENQ LCD 19" E900W 5ms DVI WIDE משום שלא היה להם במלאי. האם שני המסכים שווים? אם לא, מה יותר טוב? אם יש מסך יותר טוב, אהם בהרבה או שלא יהיה הבדל בכלל (בשביל גלישה וצפייה בסרטים). בנוסף, האם יש חברה שנחשבת היוקרתית מבינהם או ששניהם באותה ליגה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
או שיש יותר טובים במחיר שלו ? והאם המסך הזה שווה ב 2100 ?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-