מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
ראיתי שבנוסף לTN ול-SIPS יש גם VA...לדעתי הוא הכי טוב(לפי מה שהיה רשום על זה בזאפ...)אז מישהו יכול לתת לי מסך עם סוג הפאנל הזה עד 2000 שקל ושלא יעבור את ה-22"... יש דבר כזה? בכלל מה לדעתכם הפאנל הכי טוב(מבחינת עומק צבעים,ניגודיות וזמן תגובה)?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אהלן, ברצוני להתחדש במסך , והינה השלוש אופציות העיקריות שראיתי, ואם יש אופציות אחרות, אשמח לשמוע. 1. Samsung 20 206BW 2Ms LCD WideScreen Display http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS20MEWSFV/XAA 2. LG LCD 20 L206WTQ 2ms http://au.lge.com/md/product/prodcategorylist.do?actType=detail&currPage=1&categoryId=1000000227&parentCategoryId=0200000606&categoryLevel=4&productId=1100001434 3. Dell 20 LCD E207WFP Widescreen Flat Panel http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&cs=19&sku=320-5123 בתודה מראש לכל העוזרים ! :]
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6304 אני קונה בסוף את זה איך הוא ?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות מסך 19 אינץ' למחשב או פשוט לחבר טלויזיה LCD 19 אינץ' למחשב במקום. אין יל כאן את השמות של הדגמים, אני יכול להוסיף אותם המשך, אבל הרעיון הכללי? כדאי בכלל לחבר מסך של טלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
מסך LCD שיהיה 19", למטרות גלישה באינטרנט (לראות חד את הטקסט), וגם משחקים. וחשוב שיהיה כמה שפחות מזיק לעיניים. תקציב 1,500 ש''ח +- + אם אתם יודעים איפה אפשר לראות את המסך שהמלצתם בראשון לציון תודה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
רוצה מסך טוב משהו שיהיה אפשר לגלוש באינטנט משחקים כבדים כמו CSS Crysis ועד פוטושופ מדיי פעם. 2ms 1:2000 לא יקר בער 1500 שקל.. בתודה ושבת שלום אור.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות את המסך הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=573720 ולשמש אותו גם כטליזיה וגם כמסך מחשב.. האם זה יהיה מספיק איכותי כדי לשמש למסך מחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום כולם, אני עומד לקנות מחשב ורציתי לקנות חבילה שיש בה את ה-LG 1900J או את ה-SAMSUNG 931C, ובמקרה בביקורת שעשו על מסכי ה-19" שניהם מסוקרים ואמרים עליהם שהם ממש גרועים... אז אני מחפש מסך 19" אחר בתקציב הזה ומטה שיהיה יותר טוב מהם (מצידי גם 8MS, או אם זה פנל ממש טוב אז גם יותר). נ.ב: חיפשתי מסכים בפחות מ-1500 ש"ח שלא עם פאנל TN, ולא מצאתי... ה-1500 ש"ח ומטה הם עם TN... ואני לא יכול אפילו שקל יותר תודה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
האם מישהו יש לו נסיון עם זה ויכול להמליץ לי על מתקן תלייה למסך כזה? ומאיפה ניתן לקנות? (אני מירושלים אז עדיף אם יש שיהיה מירושלים?) האם יש איזה שם לסוג של התלייה של זה ? פעם שמעתי VERSA 100 או משהו כזה... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני מתעתד לקנות מסך מדגם samsung 226BW שהרזו' המקסימלית שלו היא 1680x1050. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 כרטיס המסך הנוכחי שלי קצת ישן geforce 4 440 64MB : ,הסתכלתי באפשרויות רזולו' והמקסימלית היא 1600x1206. שאלתי היא האם אוכל להשתמש במסך בצורה טובה ?- אני מתכוון שיראו בחדות ולא יהיה טשטוש או חלקים מתים שחורים. ועוד משהו, מישהו התנסה עם המסך הזה על 3ds max? תודה רבה לקוראים moshe
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
-
שיתן ביצועים יותר טובים מה-view sonic 930b, יש חיה כזאת?! תאמרו לי גם בבקשה מה המחיר המומלץ שלו, שאני לא אאמץ את האצבעות שלי
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני כתבתי שמה הודעה ואפילו שלחתי ה"פ ועדיין לא צריפו אותי לרשימה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב - 19" - לעבודה וקצת משחקים. הדרישה שלי מהמסך שהוא לא יפגע לי בהנאת המשחק (מריחות וכו)... עד 1500 שח". חיבור DVI? תודה.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום בסקירות של המדריכים בנוגע לרכישת מסך LCD באתר. יש הסברים על סוגי הפאנלים השונים. בפאנל של ה TN רשום: בלתי אפשרי לראות גוון אחיד על מסכים אלו ולכן הם לא מתאימים לגרפיקה או לעבודה עם טקסט בעל רקע אחיד לאורך זמן (מתכנתים הישמרו). מסכי LCD בעלי פאנל TN מתאימים לשימושים הבאים: שימושים משרדיים קלים (לא לישיבה ממושכת מול מסך). אני מתכוון לתכנת במחשב מדוע פאנל מסוג TN לא מתאים לעבודה "עם טקסט בעל רקע אחיד - מתכנתים הישמרו"? ומדוע הפאנל אינו מתאים" לישיבה ממושכת מול המסך"? ודבר אחרון , עד היום לפי מיטב הבנתי מעטים המסכים שהיו בשוק שלא מסוג TN איך בדיוק בכל מקומות העבודה עבדו עם המסכים האלה? אודה לתגובתכם העניינית, אני פשוט מבולבל תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, היה לי Samsung 913B במשך שנה וחצי והייתי די מרוצה עד ששבק חיים לאחרונה. במסגרת האחריות אמרו לי שלא ניתן לתקן ורוצים להחליף לי ל 931C אבל קראתי כאן ביקורות די רעות על ה 931C . כמו כן אין לו כוון גובה ופיבוט כמו ב 913B. מה אתם אומרים, לקחת? או שיש Samsung אחר בתווך המחירים הזה ששווה לי לנסות להתעקש עליו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD 19, התקציב שלי 1400 ש"ח (אני לא יכול לחרוג מהתקציב) מה המסך המומלץ ביותר?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
-
הי יש לי שתי שאלות יש לי כרטיס מסך די עתיק משנת 2002 מסוג NVIDIA 440 mx 64 מגה בייט. 1. מן הסתם יש לו רק יציאה אנלוגית האם שימוש במסך LCD עם היציאה הזאת תוביל לירידה בחדות או בביצועים אחרים כלשהם? עבור טקסטים ועבור סרטים ומשחקים - בבקשה אם אפשר התייחסות לכל אחד בנפרד. 2. ראיתי שלמסכי 19" יש גודל נקודה 0.29 ,לעומת 17" עם גודל נקודה של 0.26. האם זה אומר שה- 17" יותר חדים? (גודל נקודה יותר קטן) אודה למענה לשתי שאלותיי תודה רבה!!! :-) תודה רבה !!!!
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
איזה מסך עדיף למשחקים כבדים מאוד: L206WTQ LG או 206BWSamsung
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מסך LCD 19 אינץ למשחקים כבדים ותמיד יש לי כרטיסי מסך מהסדרות הגבוהות אני בקרוב עובר מ-7800GT ל-8800GTS. אני מואד אוהב את המסכים עם התצוגה המבריקה!!! ASUS, NEC, AG NEOVO הזמנתי לחנות היום את הNEOVO E19 זה דגם מלפני שנתיים ובעל נתונים טובים מאוד בנוסף יש לו פאנל זכוכית שאומרים שגורם לטקסט להיראות בו ממש טוב. מישהו ראה את המסך משחקים? זה מאוד קריטי לי כי לפני שנתיים קניתי מסך של סמסונג שהציג משחקים בצורה מאוד לא טובה איפה שהיה מתכות למשל היה חסר טקסטורות במקום בCRT שהיו רואים מבריק למשל היה חסר את זה וזה גרם לעיניים להתעייף ובנוסף זה נראה כאילו זה משחק מלפני 10 שנים! אני צריך תגובה די מהירה על המסך הזה מכיוון שאני מקבל אותו בצהרים בחנות ואני לא רוצ…
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מסך LCD + כרטיס טלויזיה ויש לי א תהכרטיס מסך x1600xt מה אני אמור לדעת לפני שאני קונה את החומרה ?? יש לי יציאת וידאו מהכרטיס מסך. האם הכרטיס יחזיק רזולוציות גבוהות ב- LCD ? טאפשר לקבל בבקשה תמונות איך אני מחבר את הכרטיס ל-LCD איזה כבלים אני צריך וכו ? בשורה התחתונה .. איך אני גורם למסך LCD לעבוד כ- מסך וכ- טלויזיה .. ?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
היי יש לאחד מהמחשבים בבית שלי מסך CRT ישן שהתחיל לקפוץ, אז החלטנו לקנות מסך חדש... המסך ישמש בעיקר לוורד ואינטרנט. עדיף שיהיה LCD [וכמובן בעל חיבור DVI], העדפה ל-19". אני יודע שאלו דרישות גבוהות ואני לא יודע אם קיימת כזו חיה, אבל אני מקווה שיש. הסכום המקסימלי כמו שמצויין בכותרת הוא 1000 שקלים, אבל עדיף כמה שפחות. תודה מראש גיא
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אני רוצה להצטרף לקניה הקבוצתית של הDELL 2007FP בעקבות כל הדברים הטובים ששמעתי עליו אבל לפני זה הייתי רוצה לראות אותו פיזית וחיפשתי בהרבה חנויות ברחובות יבנה וראשון ולא ראיתי אותו באף חנות בתצוגה. מישהו מכיר חנות באיזור רחובות שיש בה את המסך בתצוגה?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-