מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
המסך מיועד בעיקר לאינטרנט וקצת משחקים פה ושם. לא מתוכננת עליו עבודה גרפית ככה שאני לא צריך מסך מקצועי. שניהם בערך באותו מחיר כך שהשאלה איזה מבינהם עדיף? למישהו יש ניסיון עם המסכים האלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שמעתי הרבה המלצות על ה226BW של סמסונג, אפילו למרות הפאנל שהוא מגיע איתו... השאלה היא, איך המסך הנ"ל של LG? מישהו שמע? יודע? כי סך הכל המחירים שלהם דומים.. וגם הנתונים על הנייר.. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום! לפני שאני קונה את המסך הזה-LG L1900J רציתי לברר עליו אם הוא שווה את המחיר אם הוא מתפקד מצויון ודברים כאלה המפרט שאני קונה הוא זה. http://img378.imageshack.us/img378/1426/vbsm6.jpg יהיו בעיות ודברים כאלו בתודה אור.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
ששבת שלום לכולם, לאחר חודש של חיפושים וקריא בפורום זה החלתתי ללכת על DELL 2007WFP במיוחד שראיתי את זה :http://www.widescreengamingforum.com/forum/viewtopic.php?t=4203 נסגרתי סופית על המסך. רציתי לשאול -האם כרטיס מסך שלי (GEFORCE 6600 GT 128MB ) יוכל לסחוב את הרזולוציה של המסך הזה ? או שנצטרך להשקיע גם בכ.מסך חדש? אני לא משחק הרבה (אם כן רק מחשקי אסטרטגיה ), רוב השימוש הוא קריא,גלישה,גרפיקה,עיבוד סרטים
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
הבנתי שהם יקרים משמעותית משאר המסכים. למה זה?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
הגענו להבנה ששלושת המסכים אלה הם המובילים במסגרת התקציב עד (2000)ש"ח. ל22"אינטש אבל מה הכי מומלץ??? LG L226WTQ"22 Dell E228WFP"22 Samsung 226BW"22 ממש תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אני רוצה מסך שיהיה די טוב בסביבות ה 1000 שקל לא משנה 19 או 17 אינצ'
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
טוב אז ככה הוא חייב להיות שחור בגלל שכול המחשב שלי שחור. המסך בעיקר למשחקים. יש לי תכרטיס מסך x800gt עם זה משנה משהו. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני ראיתי פה מתי שהוא שיש הגדרות ממולצות לכיול מישו יודע אותם? וגם הכתב דק ולא ממש ברור הבנתי שיש תוכנות שמשנות את זה מישהו מכיר? בנוסף אייך אני יכול לבדוק את סוג הפאנל שלי???
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ATI עכשיו יש לו 2 יציאות DVI שלא מיועדות לעבוד בו זמנית זה גורם למסכים לכבות , יש איזו שהיא תוכנה שאני יכול לבחור איזה יציאה אני רוצה להפעיל בלחיצת כפתור ? וכמובן רזולוציה שונה בכל אחד מהם ד"א המסך השני הוא LCD שארפ 32 תודה מרא\ש
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת מסך שלא יעלה על 1100 ש"ח, וראיתי את 2 המסכים האלו. מי מבין ה2 עדיפים? 1. E197FPוDell 2. 931BFוSamsung האם יש מסך טוב ביותר בסביבות המחיר הנ"ל? תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני מחפש מסך איכותי שימש אותי להכל. אני רוצה שיעבוד לי עם האקסבוקס 360 הכי טוב שאפשר,שיראה טלויזיה מצויין,ויהיה טוב לשימוש רגיל במחשב. התקציב הוא 2000-2500 שקל.
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
לאחרונה יש מגמה שכולם לוקחים כבר מסכים רחבים האם זה באמת יותר טוב?? יותר נוח לעין?? האם משחקים מוצגים בהם טוב?? או שזה רק לסרטים?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קניתי את המסך Samsung 931BF, ואני מרגיש שהוא לא מנוצל היטב מבחינת הצבעים שלו. אשמח אם תוכלו לתת לי איזשהי דרך להגדיר אותו בצורה טובה. ניסתי כבר עם תוכנת CheckScreen או משהו כזה.. וזה לא ממש עוזר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
רכשתי לפני שבועיים בערך את המסך של LG Flatron L1960TR 19 אינץ. עכשיו המסך שמופיע טקסט הוא ממצמץ?(אין לי מושג איך לתאר את זה)? הכתב זז כזה בקצב מהיר זה לא קורה תמיד רק בזמנים מסויימים זה קורה.... וכשמסמנים תמונה רואים כאלו גלים שעוברים על המסך עד שמפסיק לסמן את התמונה עם העכבר.... האם זה בעיה של המסך?הגדרות?כרטיס מסך? כי הכרטיס מסך הוא די חלש(ATI9250).
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
אני מחפש מסך רחב למשחקים עם רזולוציה גבוהה ושהיה לפחות 20 אינץ עד 2500 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
לאחי, יש יום הולדת בקרוב, ואני ושאר האחים מתכננים לקנות לו מסך LCD כמתנה. יש לנו תקציב שעומד על 1600 שקל. שמעתי על ה-VP930B של View Sonic. (מה דעתכם על המסך הנ"ל? ) חשוב לציין, הוא משחק הרבה במשחקים, שדורשים מחשב חזק, לכן אני צריך המלצות למסך איכותי. תודה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרי ם! אפשר טיפה לחרוג
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אחר מסך בתקציב של 1400 ש"ח לעבודה משרדית + משחקים לא כבדים במיוחד קראתי המלצות על Xerox XG91D ו- 932B של סמסונג - מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
ראיתי שיש בפורום קנייה משותפת של מסכי DELL 2007 wfp ורציתי לשאול: תכננתי במקור ללכת על ה samsung 931bw שיעלה לי 1,200. השאלה היא האם עדיף לי במקום זה ללכת על הDELL כי מצד אחד הוא יהיה זול יותר בקנייה משותפת אבל מצד שני הוא עדיין יהיה יקר יותר בלפחות 500-600 שקל ואתרים באינטרנט מראים לי לSAMSUNG יש פרטים טכניים טובים יותר. מה לעשות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שמסכי CRT יותר טובים לגיימינג, זה נכון בכלל?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
אני יודע ששאלו כבר הרבה על המסך הנ"ל אבל בכל זאת לא מצאתי תשובה לנושא ע"פ המפרט למסך יש זמן תגובה של 16 MS 1.האם אין לו בעיות במשחקים וכו... בגלל זמן התגובה הנמוך יחסית? ??? 2.יש לי כרטיס מסך 8800 340M האם יהיה בעיה בהרצת משחקים (לא ברזולוציות מטורפות)? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=MW221U&cart=11745917021435032〈=heb יש לי X1950 ... עכשיו המסך שיש לי עכשיו 17 אינץ אני לא יכול לשים איתו 85HZ... רזולציה 1280X1024 והוא עובד על 60HZ השאלה אם המסך ששמתי ה ASUS יעבוד על 85HZ על 1280X1024? או יותר?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
כאשר המדייה פלייר מריץ סרט אני מקבל מין פס כזה בחלק העליון של התמונה כאילו היא מקרטעת כאשר אני מפעיל את אותו קובץ בתוכנת BSplayer התמונה רצה חלק הגירסה שאני משתמש במדייה פלייר היא 11 2. האם יש אפשרות להבדיל בין הרזולוציות של המסך הזה 1680x1050 לבין הטלויזיה שמחוברת אליו במצב CLONE כי פשוט הטלויזיה לא מצליחה להציג את כל התמונה?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט מה לקנות: מסך רחב או רגיל? אני לא משחק הרבה אבל רואה סרטים לפעמים, אני לא מבין אבל למשל במסך של dell 2007: יש אותו בשתי הפורמטים ויש לו אפשרות לפיבוט אבל מה זה נותן במסך רגיל? המסך הרגיל הוא לא מרובע? אם כן מה נותן לי הפיבוט כי המרובע הוא בעצם שווה צלעות, לא? ברחב אני מבין שזה נותן לי תצוגה כמו דף וזה שימושי לאופיס ואיטנרנט, לפי התמונות שראיתי גם במסך הרגיל זה נראה כמו דף במצב של היפוך, מישהו מוכן להסביר לי את ההבדלים ומה כדאי לקנות? אני נוטה לכיוון הרחב גם כי רואים יותר ויותר מסכים רחבים היום
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-