עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by yuvalkosh,

לפי מדור המפרטים המומלצים כדאי לקנות את ה-LG L2000CP אני רק רוצה לוודא שזה עדיין רלוונטי ולא התגלו בעיות מאז..

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by aviboots,

אני מעדיף פנל איכותי (לא TN) האם עדיף מסך 2007 של DELL למשל או להשקיע יותר עבור מסך 24" העבודה היא בעיקר עם TEXT תוכנות שונות לא גרפיקה, לא עריכת ווידאו, משחקים אולי.

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by h-s,

שלום רב רציתי להתייעץ בנוגע לרכישת מסך מחשב אני עובד בסטודיו של אולפן ורוב שעות היום אני על המסך רציתי לדעת איזה מסך 27 בתקציב של עד כ 1600 ש"ח 1800 יכול להתאים לי אני עושה גם עריכות וידאו לכן חשוב לי גם צבע די איכותי ומדוייק . כמובן אני לא מחפש את הרמות הגבוהות אבל משהו טוב למדי שנותן תוצאות יפות במסגרת התקציב כמו כן מסך נוח לעיניים שאינו מעייף אותם מהר .

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. עיינתי רבות בפורום והגעתי למסקנה שאני מחפש מסך עם פאנל איכותי. השימושים שלי זה הרוב עבודה עם טקסט, קצת פוטושופ ומעט מאוד סרטים. לאחר שהתיאשתי מלמצוא את ה DELL 2007 (מישהו אולי יודע איפה כן מוכרים וקיים במלאי?) נותרתי כרגע עם 2 אופציות HP L2065 או DELL2408. שידרגתי את התקציב ואני מוכן להקציב עד קרוב ל 3000 ש"ח לקניית המסך ! האם ה DELL (פרט לבעיית ה DELAY) עדיף על ה HP2065? (בהנחה שלא איכפת לי להוסיף 800 ש"ח) כלומר האם ה DELL גם יותר גדול וגם באותה רמת איכות ? האם יש עוד משהו איכותי במחירים האלו (של עד 3000 ש"ח) תודה :

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by UV1,

דרושה לי המלצה למסך בגודל 22" - 24" לעיבוד תמונה וגרפיקה תקציב עד 4000 שח מה דעתכם על Eizo FlexScan S2231W ?

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  6. שלום, אני מחפש מסך בעיקר עבור עיבוד תמונות, מה שחשוב לי מאד, 1. חדות (הבנתי שמסכי "20 חדים יותר מ "19 ו "22, האם זה נכון?) 2. צבעים וגוונים (הנטיה שלי היא לפנאל S-IPS) 3. יכולת הפרדת גוונים גבוהה 4. שלא יהיו הילות משונות במעברי קונטרסט וצבע איכות התמונות שלי חשובה לי מאד ולמסך יש השלכה ישירה על הפלט הסופי, לכן אני מחפש מסך איכותי וטוב מאד. גודל המסך יקבע בהתאם לתשובות על השאלה בסעיף 1 , תקציב 2000-3500 ש"ח אשמח לקבל כל המלצה, תודה. גל

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, אכן קראתי כאן על מסכי ה"22 אינץ אבל אף מילה מפורשת לגבי עיבוד תמונה.( אני צלם מקצועי) שמעתי/קראתי איפהשהוא כי 6BIT צבע רחוק מלהספיק לעיבוד תמונה סביר. האם יצרנים מציינים נתון זה או מחביאים אותו? לאחרונה קניתי "בשלוף" סמסונג samsung226bw ובמילים עדינות :אכלתי אותה" אפילו עם מערכת הEYE ONE איני מצליח לבנות פרופיל צבע לשביעות רצוני! אין רצוני לקנות את הליין היקר של מסכים המסתובב סביב 5K ש"ח ..... תודה

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  8. אהלן. קניתי לחברתי הגרפיקאית את המסך 2209WA של דל והיא מרוצה מאוד. שאלתי אותה בעבר, אם היא לא הייתה מעדיפה מסך גדול יותר, והיא אמרה שלא, היא מסתדרת איתו מצויין. בגלל שאני עיקש, ואני צריך גם ככה לקנות מסך חדש לעצמי, חשבתי להחליף לה את המסך לU2410 גם כן של דל. המרחק בינה לבין המסך הוא כחצי מטר, אולי טיפה יותר. שאלות: 1. האם ישנו מסך בגדלים הללו שנותן תמורה טובה יותר מבחינת עלות תועלת? לפי כל מה שראיתי עד עכשיו ה-2410H נחשב ה"מלך". 2. האם המסך לא יהיה לה גדול מדי? (אני חושב שאפשר להתרגל ;D ) 3. האם ישנו הבדל משמעותי מבחינת איכות המסך בין הדגם הישן(22) לחדש(24)? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by nir-z,

שלום לכולם אני מחפש מסך איכותי לעבודה עם ADOBE CS3 לעיצוב גרפי מקצועי ולעיבוד תמונות. אני מניח מדברים שקראתי כאן שמסך "20 הכי יתאים לי, רק שאין לי מושג איזה. חשוב לי מאוד דיוק הצבעים, זוייות הצפיה (ללקוחות שיושבים לידי) ושיהיה נוח לשבת מולו שעות ארוכות. אם אפשר יהיה גם לראות משחקים וסרטים בצורה סבירה אז זה בכלל יהיה מושלם (אם כי זאת עדיפות שניה). מודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by godis,

שלום, אני מחפש מסך שישמש בתור תחנת עגינה למחשב Lenovo yoga 3 14. לא צריך מסך עם ביצועים משוגעים, בעיקר עבור לימודים, סרטוני הדרכה ביוטיוב ואולי סרט פה ושם תקציב באזור ה1000 (מעדיף פחות). הבנתי שהדגמים האלה מומלצים: AOC 27B1H Lenovo l27q-10 Samsung s27f350fhu המסך אמור לשבת על שולחן עם כוננית מעליו והגובה הוא 42 ס"מ אז אולי זה עשוי להוות מגבלה וצריך לקחת מסך יותר קטן. אשמח לעזרתכם, תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי Guys.. ידידה שלי עורכת גרפית בפוטושופ במקצועה מתכננת על מחשב חדש. ה-24" הם מעבר להשגתה, והשאלה היא על מה ללכת. אם בוחרים ב-19" איכותי כמו ה-VP930 או הסמסונג, אז מתפשרים על גודל המשטח עבודה הנרחב, שמאוד יעזור לה. אם הולכים על 22" כמו ה-Asus מהביקורת אז מתפשרים על זווית צפיה ודיוק הצבעים. באשר ל-20" רחב איכותי, יש עוד משהו מלבד הדל עם פאנל איכותי? הדל עדיין במלאי בכלל? כרגע היא עובדת נראה לי על 17 עם פאנל TN והיא מסתדרת... (אני זוכר שבהתחלה היא היתה בשוק מהשינוי של הצבעים בהתאם לזווית אבל היא התרגלה).

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  12. Started by shapiro.guy,

שלום, אני מחפש לקנות מסך לעריכה גרפית, שישמש אותי כמוניטור לתוכנה after effects. התקציב שלי הוא 1000-1500 ש"ח. מדברים פה הרבה על הDell 2209wa, אבל הבנתי שהוא לא תומך בצורה מלאה בHD, ואני מתחיל לעבוד עכשיו הרבה עם HD. אתם יודעים האם אמור לצאת איזשהו שיפור למסך הזה שיכול להראות 1080p? יש מסך שתומך בHD עם פאנל כמו זה בתקציב שלי? כדאי לדעתכם להשקיע עוד בשביל שהמסך יוכל להגיע לרזולוציית HD, או שזה זניח? תודה! גיא

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by lordgod,

הייתי רוצה מסך בעיקר לעריכה גרפית , אבל גם שיהיה טוב לקריאה ותחרגו אם צריך אבל לא יותר מדי ;D

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, אני מחפשת מסך מחשב רחב, 22 אינץ' שמיועד לעריכת וידאו . העניין הוא שכבר הלכתי לאיבוד עם כל האופציות שיש. הבנתי שלעריכת וידאו שלא כמו משחקי מחשב אין באמת צורך בזמן תגובה של 2ms ושגם 5ms יספיק לי . חוץ מזה גם היחס ניגודיות לא אמור להיות קריטי. ומה שבאמת חשוב זה הפאנל עצמו ושל איזו חברה הפאנל... אין לי צורך במסך מקצועי לגמרי, אני עורכת בבית ולכן לא ארצה להשקיע יותר מידי. אוכל להשקיע עד 1500 שח. אני פשוט צריכה שיגידו לי איזה דגם לקנות וזהו כבר הסתבכתי לגמרי..

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  15. מסך לעריכת וידאו - עד 1200 ש"ח, מה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  16. Started by el34,

מבקשת המלצה למסך מחשב לעריכת וידאו (צריכה שניים) עד 900 שח למסך. או אם יש אופציה למסך אחד גדול עד 1800 ש"ח. תודה.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  17. שלום אני מחפש המלצות למסך מחשב מיועד בעיקר לעריכת וידיאו מקצועית, עם מעט גרפיקה וגיימינג. גודל מסך 27 אינץ'. רזולוציה או 1440p QHD אבל אפשרי גם 4K. חשוב שהצבעים יהיו כמה שיותר מדיוקים ישר מהקופסא, ושם הניגודיות תהיה כמה שיותר נכונה וחשוב מאוד שזה מסך שיכול לעזור נגד מאמץ על העיניים (אם קיים דבר כזה בכלל) תקציב עד 2500 ש"ח. תודה

18. אני מחפש לקנות מסך LCD 19 לעבודה בעיקר על גרפיקה ותלת מימד (עזבו אותי מההמלצה על CRT, אני כבר יודע על זה.. בחירה שלי). נתקלתי בשני המסכים האלה.. LG L1900R VS 1970HR יש כבר ביקורות על ה L1900R ? (הגרסה של ה 2 מיליסקנד והניגודיות 3000 ). ויש כמה דגמים ל 1900 והאם זה רק עיצוב או יש לזה משמעות ? מה אומרים על הדגם השני ? וכמובן אם יש חוות דעת נוספת על מסכים אחרים אני אשמח לשמוע. תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by eyarit,

אני דיי מתלבט לרכוש מסך LCD בגבול ה- 19" - 20" שיתאים לעריכת תמונות (דהיינו ללא קונטרסט גדול ובוהק) ומצד שני שיתאים לטקסט קריא למס' שעות לא קטן ביממה. לצערי התקציב מוגבל לעד 2000 ש"ח אז אם מישהו בא לו רעיון אשמח לשמוע.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by pixraider,

עכשיו שהתחדשתי במחשב )תודה רבה ל A-10 על ההמלצות(, המסך הראשי שלי התחיל לקרטע. הופיעו לי פסים על מסך ה-IPS והם כרגע ברמת מטרד, אך יתכן שהבעיה תחמיר. אני עורך תמונות שאני מצלם וכיום השולחן שלי כולל מסך DELL IPS 23 אינץ’ ומסך טלויזיה 30 אינץ’ לשעבר שמשמש לסינון ראשוני של תמונות. אני מכייל את שני המסכים עם Spyder Pro 5 כדי לשמור על דיוק בצבעים ומשתמש בתוכנות עריכה כמו פוטושופ, Topaz Photo AI וDXO PhotoLab. שולחן העבודה הוא בעומק של 60 ס"מ וברוחב של 140 ס"מ. נראה לי שהגיע הזמן להתחדש במסך לעבודה מפורטת על התמונות והרבה זז בתחום מאז ש IPS היה השיא בתחום התקציב. אילו המלצות יש לכם למסך למטרות אלו בתקציב של עד 3000 ש"ח? אילו טכנולוגיות מסך כיום נותנות אופטימום בנושא של אחי…

21. היי, יש לי היום SAMSUNG 2253BW בגודל 22" שהוא סביר כל עוד אני יושב בדיוק מולו (בעיקר בגובה) - ואז הצבעים ממש משתנים כל סנטימטר שאני מזיז את הראש... אני מחפש מסך שיתן לי צבעים אחידים בזווית ראיה שהיא לא רק 90 בדיוק (גם אופקי וגם אנכי). שימוש המסך הוא כללי וגם פוטושופ (הרבה שעות ביום מול המסך) רצוי גם מצב PIVOT לקרוא עמודי A4 על המסך. אני כנראה אחבר את שני המסכים במקביל, האם זה אומר שכדאי לי לקנות מסך 22" 1650X1050 (כמו הנוכחי)? תקציב 1500 - גמיש. תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by serg90,

היי, בהמשך לדיון: מחפש מסך בטווח 2000-3000 פחות או יותר ברזולוציה 27". 4K/2K לא בטוח מה יהיה עדיף לעבודה עם פוטושופ/לייטרום, אז משאיר את זה כאופציה פתוחה. חייב לפחות IPS, כיסוי מלא ל-sRGB כש-AdobeRGB נחמד אם יהיה, אבל לא חובה בשלב הזה (במיוחד אם זה מייקר משמעותית את המסך). רצוי מאוד אופציה ל-pivot, ומהירות תגובה לא זוועתית. כרגע שוקל את U2715H. האם יש מסכים משמעותית טובים יותר בתקציב הנ"ל, או שזאת תהיה הבחירה הכי מתאימה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by AlphaRomeo,

היי, אני מחפש מסך שיתאים לי לעבודה עם פוטושופ ותוכנות עריכה אחרות, לא משהו סופר מקצועי, אבל כן רצוי שיתן תמורה לשקל. יש לי אפשרות לקנות את המסים האלו https://www.philips.co.uk/c-p/278E1A_00/4k-ultra-hd-lcd-monitor https://www.lg.com/il/monitors/lg-27UL500-W בהנחה משמעותית, האם הם מספיק טובים ומדוייקים לעבודה עם פוטושופ? יש המלצות אחרות בתקציב הנ"ל? אין לי בעיה לעבוד גם עם מסך 24" אם יהיה טוב יותר מ27" בשאר הפרמטרים חוץ מהגודל.

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by Dolmiti,

מה דעתכם על המסך הזה עבור עבודות עיבוד תמונה דו מימד? (פוטושופ\אילוסטרטור\אינדיזיין) האם מומלץ להגדיל את התקציב לרכוש מסך אחר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם , קניתי מחשב די חזק , נעזוב בצד את כל מה שלא חשוב ואומר שיש לי GEFORCE 8800GTS ככרטיס מסך ו... 15 אינץ CRT. אני רוצה לשדרג למסך LCD , חשבתי בהתחלה על ה DELL 2408WFP HC , אבל אחרי ששמעתי על כל הבעיות של ה GHOSTING די וויתרתי על הרעיון. אני כרגע כותב מהעבודה , ועובד על מסך NEC MULTISYNC 20WGX2 PRO ודי מרוצה .. רק ש... הוא די קטן (20 אינץ WIDE) המחיר שלו הוא 2800 שח כרגע. שזה די סביר ,(ה DELL היה עולה 3600 והייתי מוכן ללכת עליו אם לא הייתה הבעיה ההיא) הבעיה שה 24 אינץ של NEC עולה 4700 שח וזה כבר די מטורף. האם יש למישהו המלצות , או סתם משהו להגיד בנושא ? אשמח לשמוע ! תודה מראש לכל המגיבים והעוזרים! נ.ב אני בעיקר עובד על אפטר אפקטס\פוטושופ , משחק במשחקים (CRYSIS?) ו…

• 4 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים