מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני קניתי מחשב חדש טוב יחסית (8800GTS 320mb) ואני רוצה לקנות בימים אלו מסך חדש (LCD)... אני צריך המלצות למסך עד ה1000 ש"ח, 17"(אם יש 19" במחירים הללו עדיף, אבל גם 17 זה טוב) תודה מראש לעוזרים והממליצים!
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש מסך LCD למחשב שמיועד למשחקים. גודל המסך הוא 17 אינטצ'. התקציב הוא בסביבות 850 ש"ח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נוסע יום ראשון לקנות מסך ואני רוצה שהוא יהיה לפחות 19" ואם יש אפשרות ליותר אז יותר..ניגודיות טובה והכי חשוב פאנל איכותי. למרות שכנראה יכנס לי בתקציב רק פאנל TN אז אם יש אפשרות לאיכותי אודה לכם..המסך מיועד למשחקי FPS בעיקר וקצת עבודות גרפיות,גלישה באינטרנט ושימושים יומיומיים. מה נכנס בתקציב ואם יש אפשרות לשאוף לכיוון ה20",למרות שקשה לי להאמין.תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מתלבט בין שני המסכים האלו. מצד ראשון ACER היא חברה יותר מוכרת מAPEX שהם בכלל חברה ישראלית, אבל מצד שני לACER אין DVI ולAPEX יש 19 אינץ', מסך רחב ונתונים יותר טובים. אגב, אני חייב לקנות היום אז תשובה מהירה תהיה טובה. תודה רבה. עריכה: עוד שאלה- מה היתרון של מסך רחב? למשחקים\ סרטים לא? וההבדל מורגש?אם אני לא יכול לשנות לרזולוציה הטבעית של המסך הרחב עדיין כדאי לקנות אותו?מה ההבדל בין הרזולוציה הטבעית לבין רזולוציה נמוכה יותר במסכים רחבים? כי אנ יודע שבמסכי LCD רגילים אין כ''כ פוקוס אם לא משתמשים ברזולוציה הטבעית... ולמה אין ב7600GT רזולוציה של מסך רחב?
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך הזה ורציתי לדעת אם יש איזשהו בעיה לחבר אותו לכרטיס מסוג 6600gt של גיגהבייט ? וגם כן רציתי לדעת על גובהו של המסך יש לי ספרייה עם מקום מובנה למסך בגובה 48 ס"מ האם הוא יכנס ? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי במסך 2 כניסות VGA וכניסת DVI יש כבל שהופך RCA ל VGA\DVI? שאני אוכל לחבר את הממיר ישירות לLCD ולא דרך המחשב?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
למה שאני מסובב את המסך למצב PIVOT המסך נכבה מה צריך לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=520858 מישהו התנסה איתו?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
למה שאני מסובב את המסך למצב PIVOT המסך נכבה מה צריך לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, (וואי, מלא זמן לא כתבתי פה... מרגיש הזוי) היום התחדשתי במסך הנ"ל, על פניו נראה כיף בהחלט. עבודה בוינדוס ואינטרנט ממש נוחה, העיניים עפות לכול הכיוונים, צריך להתרגל עוד. המסך הוא A04 מיוצר בצ'כיה ופאנל S-IPS, איכות התקנתי את ה-ICM של DELL עצמם, אבל הוא לא משהו. אולי מישהו הפיץ באינטרנט קבצי ICM מכוילים בצורה טובה, כמו שנעשה לפאנל ה-A של ה-Samsung 226BW (זאת גם הסיבה שלא קניתי לבסוף את הסאמסונג, הלוטו פאנלים הזה לא מתאים לי. אצל דל זה הרבה יותר קל לזהות בלי לפתוח)? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 19 אינץ עד 2000 שקל קראתי כל מיני ביקורות והודעות בפורומים ונראה לי שאני ילך על הVP930 המסך הוא למשחקים מהירים ולגלישה באינטרנט רציתי לדעת אם הוא מתאים בשבילי או שבתקציב הזה אני יכול להשיג משהו יותר טוב אני לא יכול להוסיף עוד לתקציב לכן אני לא יוכל לקנות את ה2007WDF תודה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מסך שיהיה טוב בעיקר למשחקים וסרטים ושיהיה נוח לקריאת דפים. תודה לכל העוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לי את שני המסכים המוזכרים בכותרת. הViewsonic נקנה לפני למעלה מ3 שנים, נחשב בזמנו לאחד המסכים הטובים בשוק (אם לא הטוב שבהם) ועלה לא מעט כסף. הSamsung נקנה בשנה האחרונה, ונחשב למסך טוב ביחס למחירו הזול. ברור לי שלא ניתן להשוות ביניהם באמצעות נתונים על הנייר, גם בגלל שלא משווים ככה מסכי LCD וגם בגלל שאלו שני מסכים מדור שונה לחלוטין, והיום כל מסך פשוט ב1000 ש"ח יראה נתונים טובים יותר כביכול מהViewsonic שלי. מישהו יודע להשוות ביניהם? איזה מסך מציג סרטים ומשחקים בצורה חלקה יותר, שחור חזק יותר וצבעים טובים יותר? אני לא יכול לבדוק זאת בעצמי עד שאקנה מחשב חדש בקרוב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
hey i need a new Monitor i dont care about size or firm all i care about is my EYES im a programmer, video editor and a gamer i spend most of the day in front of the computer so i need a screen that is comforable for my eyes i might add money in case of something really worth it thanks
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
אז הבחירה הכי טובה למשחקים\אינטרנט\סרטים בטווח המחירים של 1800 מקסימום יהיה VIEWSONIC VP930 ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני עובר למצב PIVOT המסך נכבה האם זה מצב נורמלי? אשמח לדעת מה צריך לעשות עלמנת שזה יעבוד
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום למה שאני רוצה לשנות את הscreen refresh rate אז 60 זה האופציה היחידה יש לי כרטיס מסך geforce 6600 gt
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
יחס הניגודיות במסך LG 19" 1953 LCD 1:200 זה טוב? (במיוחד למשחקים)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להשוות בין שני מסכים ובכלל לראות מסכים לפני שאני קונה (מתלבט, אגב, בין e228wfp לבין 2007wfp). הנטייה שלי היא לקנות את הקטן והיקר יותר, אבל אולי אני בכלל לא צריך את זה ואני יכולח להינות מהיתרון של הגודל מבלי להיות מופרע מהאיכות? לשם כך אני רוצה לבדוק, לראות ולהשוות במו עיני... מישהו מכיר מקום שבו אפשר לראות את המסכים זה לצד זה ולהשוות איכויות? רצוי באזור המרכז?... תודה וכל טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחפשת מסך טוב רצוי 19 אינץ' לגלישה בעיקר וקצת סרטים אנא המלצותיכם וכמו כן האם כדאי לקנות באינטרנט
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לפני כשבועיים לאחר התייעצויות ובירורים כמעט וקניתי את המסך 19" של זירוקס שלפי מה שהבנתי הוא מצויין. לאחר טיפה מחשבה הגעתי למסקנה שאני רוצה להשקיע על מסך קצת יותר גדול שישמש לי גם כטלוויזיה בחדר. בינתיים חשבתי על המסך 22" של דל: http://a.zap.co.il/fs.asp?PID=248368485&sog=C-Monitor הביקורת עליו בזאפ ממש טובה והוא נראה ממש טוב לדעתי. השאלה האם הוא יתאים לי (משחקים לא כבדים, סרטים מדי פעם, טלוויזיה, אינטרנט, וורד) והאם יש מסך באותו גודל באותו מחיר (עד 2000) שישרת אותי יותר טוב? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
כשאני מחבר את המסך (Dell 2007WFP) למחשב באמצעות DVI אני לא רואה כלום פרט להודעת No Signal. המסך מזהה שזהו חיבור DVI ומתריע על כך, אבל בד בבד מודיע שאין אות. בכרטיס המסך שלי לעומת זאת אין בכלל יציאת VGA אלא שני יציאות של DVI. כאשר אני מחבר את המסך למחשב באמצעות VGA עם מתאם לחיבור ה DVI במחשב אני רואה תמונה. כרטיס המסך הוא GTX8800 של לידטק. חיפוש באינטרנט הראה לי שאני לא היחידי שנתקל בבעיה זו, אבל גם לא מצאתי פתרון לה... מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-