עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by daneer,

ידוע שבמסכי מחשב מטיפוס TN זוית הצפיה (במיוחד האנכית) עלובה למדי. לעומת זאת בטלויזיות זוית הצפיה גדולה בצורה משמעותית. למה? daneer

2. DELL 2007WFP אוLG204WT . מה עדיף לצפייה בסרטים? :s05:

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  3. Started by xkore,

רציתי לדעת אם אפשר לחבר מסך מחשב ליס או שרק טלוויזיה יכולה להתחבר ?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  4. Started by kornov,

הגעתי להחלטה לקנות את המסך אך רגע לפני רציתי לשאול האם הוא מספיק טוב. עיקר השימוש משחקים סרטים עבודה ב-Photoshop ותכנות.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  5. שלום, אני מחפש המלצה למסך מחשב בסביבות ה-600-700 שקל. שימושים: גלישה, אופיס, קריאת מסמכים. גודל מינימאלי: 19-20 אינץ' (כמובן שעדיף כמה שיותר בהתחשבות במחיר כמובן). זהו, סה"כ חשוב לי שיהיה נוח לעבוד עליו.. לא מיועד למשחקים, וגם לא כל כך לסרטים..(ובמחשב יש חיבור DVI אם זה משנה..) עד עכשיו השתמשים ב-sumsung 971P מזה 3 שנים בערך, והייתי מאוד מרוצה ממנו, עכשיו הוא התקלקל, ולכן אני מחפש להליף. יש למישהו המלצה בסכום הזה? זה אפשרי ? תודה רבה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  6. Started by Nadler,

כמו שכתבתי בכותרת התקציב הוא עד 1300 שקל עדיף פחות ו19'' נראה לי האפשרות הכי טובה במסגרת התקציב, המסך ישמש למשחקים בעיקר... תודה מראש, ארז

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  7. צריך המלצה למסך LCD עד 1500 שקל (אפשר לחרוג טיפה) שיהיה מיועד למשחקים וסרטים (וחשוב שגם יהיה יפה חח) תודה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  8. Started by guyishai,

שלום לכולם, גם אני כמו הרבה מהפורום קניתי את ה-2007WFP, ובינתיים מרוצה מאוד. יש לי רק ספק אחד לגבי תופעה שאני לא בטוח בכלל אם היא בעיה: בכל המסך, לא רק באיזורים מסוימים, הצבע מעט "מחוספס". קשה לי להגדיר את זה בדיוק, פשוט אם מסתכלים מקרוב על איזור של צבע אחיד, הצבע לא חלק לחלוטין, אלא מנוקד מעט באופן מאוד עדין. אני זוכר שכשבדקתי מספר מסכים בחנות כדי לראות שאין פיקסלים שרופים, ראיתי שיש את החספוס הזה אצל כולם. האם זה משהו שקיים בכל LCD? אם זה בעיה, איך ניתן לתקן אותה? אני כמובן עובד ברזולוציה הטבעית, ומחובר ב-DVI. בתודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  9. ^^ בכמה גבוה המסך 24 אינצ' של דל מה2007WFP . במצב רגיל(לא בPIVOT ) מישהו יכול לימדוד את זה עם מטר כדי ליבדוק במדויק .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Useful Idiot,

(לא שאני אתנגד למסך יותר גדול) בעיקר לגרפיקה, סרטים ושימוש ממושך (ממושך ממושך ) התקציב הוא משהו בסביבות ה1500-1800 קראתי כבר כל כך הרבה ביקורות וסקירות שאני עומדת להתאבד. אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו זה מאוד יעזור לי. תודה.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  11. Started by golan1971,

מסך בן חודשיים ,יש קו מלמעלה למטה בצד שמאל של המסך מה עושים, אני לא מצליח להעלות תמונה ? רק רציתי לומר שלקחתי אותו לאיבורי ביום חמישי בשעה 16:15 קיבלתי מסך חליפי 19 ,והמסך שלי נשלח לדל ישראל,היום יום שלישי קיבלתי מסך dell 2209 חדש כך שבסופו של דבר ,אני מרגיש שגם באייבורי גבעת שאול,ותודה לירון ושימי על השירות והסבלנות המעולים! וגם בdell קיבלתי שירות מצוין והכי חשוב, מהיר ועל הצד הטוב ביותר!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. הכותרת די מדברת בעד עצמה רצוי לציין שאם ישתלם להוסיף עוד כמה שקלים - סבבה. הוצאתי 6 אלף שקל על מחשב ואחרי שעברתי לויסטה 64, אין שום אפשרות להשתמש ב-TVOUT עם SVIDEO יותר, אז אין לי ברירה אלא לקנות מסך עם כניסת DVI. אם כבר, אז כבר כמו שאומרים. תודה.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  13. Started by ofir_bl,

מבחינת איכות האם המסכים זהים או שה 2709 W מתפשר באיכות בגלל גודלו?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  14. היי שוב אני... אוקי אז, את המחשב שלי ה-P4 2.8 אני מעבירה לאחי... מכיוון שאני עדיין משאירה אצלי לעוד זמן את ה-CRT שלי. אח שלי לא רוצה לקנות (אפילו יד שניה) מסך CRT, ורוצה מסך דק (דירה שכורה, ועניין של מקום). העניין שהכרטיס מסך במחשב הוא GF5200 נוידיה. אז אני מחפשת לו מסך שיראה בו טוב בחיבור האנלוגי. השימוש של אח שלי במחשב הוא: אינטרנט, אימיול, קצת סרטים ומשחקי רשת וקטנים (לא משחקים כבדים). המערכת הפעלה שפועלת במחשב היא ויסטה אולטימט - והדריבר של המסך הוא הכי עדכני. התקציב הוא עד 1600 ש"ח. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  15. Started by niravr01,

אני מעוניין לקנות מסך מחשב בתקציב של עד 1400 שקלים. מה יותר כדאי לקנות? samsung 2494HS או samsung 2443BW האם יש מסכים אחרים משהם טובים? יכול להיות גם מסך מ- 22 אינצ' ועד 24 אינצ'. השימוש העיקרי הוא למשחקים וסרטים.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  16. בעיקרון זה סרטים סדרות וגימינג, אין שימושים אחרים. חריגה עד 1000 רק אם זה באמת שווה את זה.. עדיפות לLED ומעל 21.5 אינץ' אם החסרתי פרטים תגידו לי בבקשה.

17. Started by Greenburger,

אני רוצה לחדר גם מחשב וגם טלוויזיה, אבל יש לי מקום מוגבל. אז מאחר ואפשר להשתמש במסך מחשב כטלוויזיה, ולהיפך, ושניהם היום הם LCD (וכבר בדרך ל- LED), רציתי לשאול אם יש הבדל בין להשתמש במסך מחשב כטלוויזיה לבין טלוויזיה כמסך מחשב, ואם אחת התצורות עדיפה על פני השניה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. אהלן. ניסיתי לחבר היום את המחשב לטלוויזיה , ושיניתי דבריבר מהמסך של המחשב - לטלוויזיה (כרטסי ישן של NVIDIA). עכשיו אין לי תמונה על המסך של הטלוויזיה - מה אפשר לעשות ? כדי להחזיר את זה למחשב ? יש איזה משהוא לאפס או משהוא בסגנון?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  19. שלום, מחקירות בתוך הפורום הזה הבנתי שהמסך שכולם אוהבים ורוצים זה U2311H, שאני יודע שעומד בתקציב שלי, אבל אני לא ממש צריך את כל הסוויבל והטילט, אני לא רואה שום מצב שבו אני אסובב את המסך 90 מעלות. לעומת זאת אני ממש מתלהב מכל הדברים האחרים שהמסך מציע, לכן שאלתי היא האם יש מסך דומה מבחינת פאנל וביצועים ל-U2311H שאינו כולל את כל העניין של "הסיבובים" ולכן גם יותר זול. תודה

20. הוא גדול, מעוצב, מתקדם - ויעלה לכם הרבה כסף לכתבה

21. Started by yamamoto,

מה ההבדל בין קורונה למריחה ומה מפריע יותר מבינהם

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  22. Started by gman_il,

הי. מישהו מכיר את המסך הנ"ל? יכול לחוות את דעתו? איך הוא עומד מול ה- 2243 של Samsung? תודה

23. Started by o0-lio-0o,

שלום, קניתי לא מזמן מסך philips brilliance 190s, אך היו בו פיקסלים שרופים אז החלפנו אותו. לפני ההחלפה הספקתי לשחק מעט עם ה OSD המאוד נחמד. לאחר ההחלפה - המסך החדש (שגם הוא philips brilliance 190s), נעלם ה OSD, לחיצה על רוב מקשי ה OSD גורמת למסך להציג תצוגה מוזרה מאוד(על התמונה שכבר מוצגת במסך): בצד ימין למטה מופיעה הכתובית SmartImage Off ובקצה השמאלי התחתון מופיעה הכתובית SmartImage On, במרכז המסך ישנו קו לבן אנכי שזז מצד לצד וכאילו כך מוצגים לך ההבדלים בין הפיטצ'ר הזה כשהוא דלוק לבין כשהוא מכובה. לחיצה נוספת על אחד מלחצני ה OSD, והדבר נעלם. זה מציק מאוד, ואפילו מופיע לאחר כל הדלקה של מסך המחשב.. ישנו איזה פתרון או שהמסך פגום? תודה רבה לעוזרים :

• 1 תגובה
    • 5k צפיות
  24. Started by Black_Citadel,

ניסיתי לברר קצת פרטים באינטרנט, לא הרבה מצאתי חוץ מפרטים יבשים של שניהם... מי מביניהם עדיף? מנתונים יבשים נראה משום מה כי ה931 עדיף תודה

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  25. Started by xladead,

first plz excuse the dumbass questions complete noob about these issues (yes ive read the stickies) all i basicly want is a nice lcd screen with speakers that will be good for games i basicly play different hl games since atm i got a gf4mx and it will be a while until i get a new pc the lcd screen i got atm Samsung syncmaster 931b white in samsung website i can only find 931b black, dunno if there is a difference :\ http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEBSBDXAA.asp according to the specs it has 8ms and # Viewable area: 19 # Brightness (Typical): 300 cd/m2 # Max Resolution: 1280 x 1024 # Contrast Ratio (Typical): 700:1 # Viewing Angle (Typi…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.