מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום, רכשתי בפברואר מסך 24" של דל ואחרי 2-3 חודשים הופיע לי איזה פאקינג פיקסל מת באמצע המסך (ירוק בהיר כזה) האם יש איזו שהיא אפשרת להחליף את המסך תמורת סכום כסף מסויים ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום , מחפש מסך בגודל 19-20 אינץ , לא מסך רחב. שימוש בעיקר לקריאת טקסט , אינטרנט (שלא "יהרוס" את העיניים בקריאת טקסטים) ומידי פעם סרטים. תודה. נ.ב איך המסך 971P ? האם יש מסכים אחרים עדיפים עליו ?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אהלן בשעה טובה קניתי היום את המסך Samsung 206BW 20inch widescreen...המסך מדהים כמו שנאמר עליו בביקורות... אבל עם זאת, נתקלתי בבעיה די רצינית... גם במשחקים וגם בווינדוס, ברגע שאני מגדיר רזולוציה שמותאמת למסך רחב, המחשב עדיין מתייחס אליו כאל מסך LCD ופשוט מותח את התמונה במקום ליצור לי עוד מרחב עבודה. [זה בולט בעיקר בדסקטופ, ששם הכל מרוח והאייקונים רחבים כמו לא יודע מה...] רציתי לדעת איך אני גורם למחשב לזהות שמדובר במסך רחב? האם התקנת הדרייברים שהגיעו עם המסך יעזרו לסדר את העניין? תודה מראש. *אגב, שמתי את זה בפורום גראפיקה ולא בפורום מסכי LCD בגלל שמדובר בהגדרות עצמן ולא בקניית מסך...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין את המסך הזה, ואני מעדיף ללכת לקנות במקום וגם כמובן שהחנות תהיה בירושלים, אבל עד עכשיו לא מצאתי שום חנות... מישהו מכיר חנויות שמוכרות את המסך הנ"ל בירושלים?! תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
אם אני קונה מסך כזה שהרזולוציה שלו היא 1920*1080 האם הוא נקרא מסך היי דפנישן?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום שלום. בעקבות המלצות באתר יצאתי לחפש אחר ה samsung 932b נאמר לי שהוא כבר לא נמכר בארץ... ורצוי לחפש אחר מחליף ראוי, קרי ה931B אך אבוי לי, גם הוא אזל מהמלאי... בצר לי פניתי לאומניטק, והם אמרו שהמחליף של ה 932B הוא 920BM אבל כפי שהבנתי זה בכלל מסך רחב16:9 ולא רגיל... לשאלתי, האם אכן כך ? האם ביצועיו זהים ? האם גם לו פאנל שמורכב ע"י samsung עצמה ולא ע"י cmo בקיצור כן/לא סמן. ואם לא- מי כן עונה על הסטנדרט הזה, רעיונות בטווח מחירים של 1200-1300 ש"ח יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אהלן אנשים , אני מעוניין לדעת איזה מסך כדאי לקנות 19 אינץ (לא רחב) בתקציב של 1400 שקל ? תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
מישהו מכיר מרכזי תצוגה או/ו אתרים.. מה העלות של דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
קיבלתי מסך LCD גודל 19" של חברת PROVIEW אני ממש לא מבין במסכים ככה שאין לי מןשג על איזה רזולוציה מומלץ להשתמש.. בגלל הרוחב שלו . יש לי כרטיס מסך ATI1950XT .באיזה רזולוציה כדאי לשחק? והאם המסך הזה נחשב לטוב .. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
עכשיו יש לי מסך 15"lg flatron l1510s והבעייה שלו היא זוויות הצפייה הצרות שלו,דבר שמוא חשוב לי שיהיו זוויות צפייה טובות,ושלא יהיו מריחות כי אני בעיקר במשחקי רשת FPS מהירים... מסך 19"+ משחקים וסרטים-נטו. אולי איזה word בקטנה אבל לא משהו רציני. אני יודע שכולם פה הולכים על ה vp930 אבל הוא דיי יקר,זה לא כ"כ בעייה לקנות אותו אבל אני מעדיף לחסוך אם אפשר תודה על העזרה מראש
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את המסך L196WTQ של LG מסך מדהים. רק שאלה קטנה יש למסך כפתור של EZ ZOOMING והוא לא עובד לי גם לאחר התקנת הדריבר למישהו יש מושג על הבעיה הזו?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 19-20 אינץ' [מעדיף יותר 20 אינץ' ורחב] בעיקר למשחקים ולאינטרנט. המליצו לי את המסך הזה: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2473 ואת המסך הזה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_386&products_id=3781 עכשיו, הראשון אני רוצה אבל אמרו שהוא נמרח במשחקים. השני הוא לא רע, אבל הוא מכוער רצח, והרגליים שלי גדולות והשולחן שלי קטן. אז אפשר המלצות למסכים טובים (מכל החברות) ב1500-1600 ש"ח? אגב, אני הבנתי שאני אהיה עם פאנל TN, אז עזבו אותי מפאנלים, אני גם ככה מדוכא.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני במקצועי גרפיקאי ומבקר משחקים ולאחרונה מסך ה-CRT שלי התחיל לעשות בעיות. החלטתי לקנות מחשב חדש כולל מסך איכותי, גדול ובלי פשרות בצבעים או באופציות. לאור המקצועות שלי, אני חייב לחפש מסך רחב במחיר שפוי (עד 2000 ש"ח גג), לא TN ועם קצב ריענון שיאפשר הרצה חלקה של משחקים וסרטים, תומך ב-Pivot וכולל יציאות דיגיטליות ו-HD. כמובן - כמה שיותר גדול יותר טוב. אחרי הרבה חיפושים - ואני מודע לכך שמדובר בבקשה לא פשוטה - נדמה לי שהצלחתי למצוא את מסך חלומותי: ה-Samsung SyncMaster 215TW שמגיע בגודל של 21". יש בו את כל מה שביקשתי ואפילו עוד קצת. הבעיה היחידה שעומדת ביני ובין המסך החדש שלי היא הגאוגרפיה: נראה שאף אחד בארץ לא מוכר את המסך הזה ואני ממש לא יודע מה לעשות. אבא שלי מגיע לארה"ב בשב…
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
ואיך זה שאין מריחות בסרטים ? אם השימושים העיקריים שלי הם סרטים ואינטרנט הוא עדיף על ה VP930b ?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין במסכים ואני מחפש לקנות מסך 17 אינצ' טוב באזור ה 1000 1200 שקל אני גם ממש לא מבין במחירים ולכן אשמח לשמוע הצעות וטיפים תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין במסכים ובטח שלא במחירים שלה אני מעוניין לקנות מסך 17 אינצ' טוב שמחירו נע בין 1000 ל 1200 אם זה הגיוני אשמח לשמוע תגובות
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
מישהו שמע על המסך שבכותרת? כשראיתי את ההתכתבויות על ההשוואה בין בין ה930VP ל200W6CS, וידעתי שאני מחפש מסך לא רחב, הגעתי אל 190B7CS, שנראה כמו "אח" של ה20" הרחב, ובמחיר טיפה יותר נמוך. אז מי יותר טוב, הוא או הVP930? אני אשמח לשמוע הסברים... תודה.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
למה לא ViewSonic?! כי אין בארץ... באמת! חיפשתי במלא חנויות בצפון, ופשוט אין את ה VP930 (אני מקווה שרשמתי את הדגם נכון). ברמת העיקרון אני יודע שהוא אמור להגיע עוד שבועיים, אבל אם אני אחכה לו זה אומר שאני אצטרך שאני תקוע עם מסך CRT חמש-עשרה אינץ' בן 7 בערך שלא מראה לי משחקים (מראה את המשחק ממש כהה). אני באמת אשמח להמלצה על מסך אחר, או לחילופין מידע על חנות בצפון שיש בה את הדגם הנ"ל. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
טוב חברה קניתי מסך היום.....LG L1960TR כמה שאלות: 1)יש לכם מושג למה בdisplay properties מופיעה המילה ANALOG אחרי השם של המסך שלי? 2) אלוהייייייים אדיריייייים איך המסך הזה בהיר....הורדתי ל88 אחוז בהירות ועדיין מכאיב לי בעיניים כשיש רקע לבן טהור מולי(כמו גוגל)...זה נורמלי ככה?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
יש דרך להשיג בארץ את acer al2416wbsd 24 אינץ'? נראה כי הוא לא פחות טוב מ DELL וזול ממנו ובלי בעית הצלליות... השאלה איך אפשר להשיג את המסך?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני לא מבין איך לפי התמונות בחלק מהמסכים המסך נראה מסך רחב ולפי המידות הגובה והרוחב די דומים רק כמה ס"מ? למשל פה : http://www.odafimcenter.co.il/product.asp?product=3936 אולי בהרבה מסכים המדידה היא מהבסיס ולא של המסך עצמו? מי שהיה בתערוכה אולי יצא לו לראות את המסכים של xerox אמרו לי שיש שם הרבה והציעו לי את הדגם xm7-20awf ב- 1000 ש"ח והייתי רוצה חוות צעת של כל המקצוענים פה איך הוא נראה להם פשוט כמעט ואין חומר על הדגם הזה באתרים הבנתי שזה די חדש. זה הדגם: https://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19547&catid=346 אשמח לתגובות תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לקנות מסך 22" ההתלבטות בין שני הדגמים VIEWSONIC VG2230WM לבין Samsung 226BW המחיר דומה כ- 1700 ש"ח המלצות ועצות יתקבלו בברכה כמו כן לא ראיתי את המסך של VIEWSONIC איפו ניתן ליראות ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
כרגע הוא על 100, על כמה כלוון למניעת יובש בעיניים וכאבי ראש? תודה עריכה: הנה כזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151849 בזמנו הוא היה 1500, אחר כך 900 ועכשיו 1100 . שוב תודה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
החלפתי בין מסך CRT לLCD גם החלפתי בחיבור הדיגיטלי והמחשב ניהיה יותר מהיר,הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-