עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, כשאני מחבר את המסך החיצוני שלי למחשב הנייד (חיבור VGA) - מחשב של HP (Pavilion dv6) לא מופיע כלום על המסך החיצוני. אני עובד על WINDOWS 7 לכן כשנסתי להגדרות רזולוציה, מופיע לי האופציה לעשות DETECT למסך אבל כלום לא קורה. יש לציין שמהחשב כן מזהה שמחובר עליו מסך - הוא רושם בהגדרות רזולוציה שמחוברים אליו מספר מסכים. למישהו יש מושג כיצד ניתן לפתור את הבעיה? בתודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by bendale,

שלום לכולם חייב עזרה דחוף יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  3. Started by NM,

אתמול הפעלתי את המחשב והמסך לא עולה ...הוא מציג לי אור מהבהב ליד הכפתור של הכיבוי שלו אבל לא מציג תמונה את הסמל של החברה הוא כן מציג בפתיחה שלו אז אולי הוא לא נשרף לא נראה שהבעיה בכרטיס מסך כי חיברתי אותו למחשב אחר והוא גם לא עלה והציג את האור המהבהב הזה

• 3 תגובות
    • 12.4k צפיות
  4. ########################################################## בשעה טובה ומוצלחת חזרתי עם ה HP LP2065 המדהים מנקסטופ אחרי ציד פיקסלים מתים הצלחתי לתפוס אחד, אבל יש בעיה שיותר מפריעה לי - המסך נוטה שמאלה לכיוון הפיווט - הפינה השמאלית של המסך גבוהה בכס"מ אחד מהפינה הימנית. האם אפשר לסדר את זה או שצריך לרוץ להחליף? ########################################################## שלום אני רוצה לקנות מסך ל: 1. טקסט, 2. גראפיקה וסרטים - בסדר העדיפויות הזה. אני מעדיף מסך לא רחב. עד איזה גדלים יש מסכים לא רחבים? אני חושב על גדלים בסביבות ה20. על מה אתם ממליצים לי? התקציב הוא די דינאמי אז אני לא אנקוב בו, אני אשמח לקבל הרבה הצעות עם פירוט רב לגבי נקודות חזקות וחלשות ואז להחליט. תודה

5. אהלן, אני מחפש לקנות מסך לאבא שלי. שימושים עיקריים: 1. עבודה מול מייל ואינטרנט (קריאה של מסמכים וכו'...) 2. משחקים (כן הבחור משחק modern warfare וכל מיני משחקי fps. דרוש שיהיו גם רמקולים למסך. אין צורך בצפייה בסרטים (בשביל זה כבר מחברים את הטלוויזיה...) אין בעיה לחרוג מהתקציב אם תגידו שזה ממש הכרחי. אין צורך בפאנל מיוחד עם יציאות usb וכו' אלא אם כן זה כלול (הסתדרנו עד עכשיו בלי זה, נסתדר גם עכשיו בלי זה..) תודה רבה,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום רב, אני מחפש לקנות מתנה מסך לאבי, הוא עובד על המחשב כ 8 שעות ביום, לרוב באינטרנט ובוורד, לא משחקים ולא סרטים. מכיוון שהוא עובד כיום עם 15" אני לא רוצה לקנות לו מסך ענק, חשבתי לכיוון ה 19-20 אינטץ'. האם למישהו יש המלצה למסך איכותי שיתאים? (לא חייב מסך רחב) תודה, דור.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Eli100,

אהלן אני צריך מסך לאחי הקטן שהוא משחק אולי פעם בשנתיים , לרוב רק באינטרנט \ סרטים שום דבר מעבר עדיף שיהיה עד 800 ש"ח אם אפשר לרדת עדיף גודל 22

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by izhark,

אני מחפש מסך בעיקר לגלישה, קריאת טקסט ומעט ווידאו, ממרחק קרוב. חשוב לי מאוד הנוחות לעיניים (שלא יהיה "מעייף") ושאיכות הצבעים תהיה סבירה, שאר הפרמטרים פחות. מבחינתי פיקסלים גדולים כמה שיותר זה יותר טוב- יותר נוח לקריאה (לא אכפת לי משטח עבודה, ואני לא מתעסק בגרפיקה) אני מוכן לשלם אפילו עד 2500 , אם זה באמת משתלם, אבל כמובן שמעדיף פחות ממעבר על ההודעות האחרונות אני מבין שההמלצה של הפורום היא Dell 2209WA, אבל אני רוצה לוודא שלא פספסתי משהו. האם לU24210 יש יתרון משמעותי ששוה את המחיר שלו? מה לגבי הLG W2220P ? הוא קצת יותר יקר ואין לי בעיה לשלם את זה, אם באמת יש לו איזושהי עדיפות ושאלה אחרונה - האם יש עוד מסך רלוונטי, אולי משהו שיגיע לארץ בקרוב ושווה לחכות בשבילו (הקנייה לא דח…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. אנחנו סוף סוף מחליפים את אחד מה-CRTים העתיקים בבית, וצריכים LCD עם פאנל טוב (המסך ישמש, כאמור, לאינטרנט ולעבודה עם טקסט), הרבה שטח עבודה ל-WORD, רצוי מבוסס תאורה אחורית של LEDים אבל לא חובה. יחס של 4:3 עדיף לדעתי לטקסט. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום חבר ביקש ממני להשיג לו מסך לאינטרנט, עבודה משרדית וסרטים 19 אינץ' עד 1000 שקלים מצאתי את http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=853&category_id=40cca1f288e4a8704392142cc2579a6a& שנראה טוב סה"כ ופה http://xbitlabs.com/articles/other/display/19inch-7_13.html יש על הדגם ככל הנראה הישן שלו ביקורת (הניגודיות שונה..) עריכה: טוב אני רואה באתר של LG שכנראה יש לו גם יציאת DVI מה אתם אומרים על המסך ? הצעות אחרות והערות יתקבלו בברכה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  11. Started by biodome,

איזה מסך פשוט כדאי לקחת? מדובר על מישהו בן 50+, שרק גולש באינטרנט. אני מניח שעדיף רזולציה לא גבוהה מדי שהטקסט לא יראה לו קטן מדי.. חנות באזור המרכז (ראשל"צ-ת"א). שוקל את הבאים: Acer V193wab Fujitsu LL3200T Fujitsu SL3220W Samsung 943BWX Plus LG W2043T Mag TP2053W דעות? הצעות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום רב, אני מחפש מסך למחשב לילדה שלי - בת 8. המסך ישמש אותה לשימושי בי"ס (וורד וכו'), לגלישה באינטרנט, ולמשחקים בסיסיים מאד ("משחקי בנות"). אין לי העדפה מיוחדת אם לקנות מסך 3:4 או רחב. לכל אחד יתרונות וחסרונות (לגלישה וורד נראה לי שעדיף 3:4, אבל למשחקים ולסרטים בעתיד אולי עדיף רחב). לאור השימושים הבסיסיים, חשוב לי מסך שבסה"כ נותן "תמורה הכי טובה לכסף" ממה שאפשר למצוא היום. מסך שיתאים גם לעבודה ממושכת מול מחשב. התקציב לא ממש מוגדר. ברור שכמה שפחות, ובלבד שהמסך סביר לשימושים (700-800 ש"ח נשמע לי סביר, אבל אם יש משהו ממש מומלץ בקצת יותר - לא אסון). גודל כנראה 19 אינטש, אם כי ברור שלא אגיד לא למסך גדול יותר באותה איכות, אם המחיר לא קופץ בהרבה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by saar200,

ערכתי מחדש את ההודעה פשוט כבר הזמנתי רציתי חוות דעת על המסך הזה אם משהו מכיר אותו אם טוב לגיימינג http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5149&CatCode=398

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by ravnadal,

רכשתי לפני שנים את המסך והאמת שממש לא נהנתי ממנו, החומרה בזמנו ממש לא תמכה ב 4K gaming לפחות לא בפריימים נורמלים. גם היום צריך מחשב ממש רציני בשביל ביצועים כאלה מרגיש ששילמתי סתם על פ'יצרים כמו g-sync וגם ככה הוא היה בתדר 60hz הדבר היחיד שהיה טוב בו זה איכות התמונה יחסית למסכים האחרים בזמנו והעובדה שאפשר לסובב אותו למצב אנכי (כמו סמארטפון ענק) היום אני בונה מערכת ולא רוצה לעשות שוב את אותה הטעות, לכן חשבתי מראש ללכת על מסך 2k עם תדר רענון גבוה 144hz אולי אפילו יותר ופאנל IPS או VA. אני פחות מתחבר למסכים קעורים והייתי רוצה אפילו לעלות לכיוון 30-32-34 אינץ. אשמח להכוונה\המלצה ושאלה נוספת האם רכישה של מסכים מNEWEGG מלבד עניין האחריות היא כנ"ל כמו רכי…

15. Started by oshikv,

היי, כבר כמה ימים אני מנסה להיסגר על מסך חדש ולא ממש מצליח. התפנקתי במחשב חדש ובא לי מסך טוב שייתן לי להנות ממנו. הכרטיס מסך שלי הוא GTX460 . המחשב כמובן ישמש להרבה צרכים אך הכי חשוב לי זה איכות במשחקים (לא מעניין אותי אם יש למסך רכזת USB,רמקולים וכו') רק ביצועים נטו. ראיתי שהמון אנשים ממליצים על ה דל 2209 והייתי רוצה לדעת למה..אני מבין שיש לו פאנל מתקדם והכל אבל ..הייתי רוצה להבין את התכלס,איך הנתונים שלו באים לידי ביטוי. אשמח לתשובה מהירה ( המסך שלי מת ואני עם מסך 17 מושאל ) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by TheSaintn,

שלום אני מעוניין לרכוש מסך [השימוש שלו יהיה 90% גיימינג וכל השאר כתיבת עבודות וסרטים וכו'],אני רוצה ללכת על גודל 23. ראיתי כמה דגמים אשמח לביקורת עליהם ולהמלצות נוספות התקציב הוא עד 950 ללא חריגה. 1)Asus VH238H 2)Dell UltraSharp U2312HM תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by pxst17,

אני מחפש מסך.. רצוי שהוא יהיה בבלאק פריידי.. מה תציעו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by rroonnii,

טוב אז ככה,יש ברשותי כבר 3 שנים את Dell U2311H במחשב שלי. המסך בחדר של הילדים הלך לעולמו (כעבור 5-שנים ) גם מסך דל ..טוב הוא נפל כמה פעמים אם כי לא לריצפה . . אז חשבתי להעביר לילדים את Dell U2311H . ולקנות לי חדש. יש את U2312HM https://www.tms.co.il/product/13198 ויש איזה יתרון באיכות התמונה שמצדיק כזאת הוספה למחיר לשני המסכים הללו ? U2412M https://www.tms.co.il/product/10846 U2414H https://www.tms.co.il/product/13200 ארגיש בכלל בהבדל בין סדרת U לP ? P2414H https://www.tms.co.il/product/13285 תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. כרטיס מסך R9 280X תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. המסך ישמש את בני משפחתי לעבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ואת אחי לגיימינג. התקציב הוא עד 1K עם אפשרות חריגה קלה אם הדבר משתלם וכדאי. גודל? בשאיפה לכמה שיותר במסגרת התקציב. אשמח אם המסך יהיה אחד מאלו שבמלאי בסניפי KSP/אייבורי/אופיס דיפו. תודה רבה וערב טוב, אבירן.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני עדיין מתלבט אם כדאי PIVOT או לא. מצד אחד לעריכת תמונות זה ממש יעזור ומצד שני זה מצמצם את הבחירות שיש לי ... בכל מקרה אני מתלבט בין lg 24MP76HM, MAG RD24L, וDELL u2312HM זה מה שכאילו אני מצאתי ואני מתלבט. דרישות שאני לא מוכן לוותר: מסך מינימום 23 אינץ' ועדיפות לכמה שיותר אינץ' חח כמובן תרגישו חופשי להציע דברים אחרים. עכשיו מה שחשוב לי להדגיש זה שאני גר באילת. עדיפות למסכים מKSP או IVORY כי יורד מעמ ואז אפשר להשקיע עוד קצת כסף.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by smootskin,

הי חבר'ה, עברתי דירה ושברתי את המסך 😥. אני מחפש מסך לגיימינג עד 1000₪ (1100₪ אם אין ברירה) 27 אינץ'. מצאתי בזאפ את השלושה הבאים: https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db187910=187951&db4147=4926,4832047,1013868&db4163=4357968,181885&orderby=price אני לא מכיר את AOC, לגעת? לא לגעת? אולי לא כדאי להתקרב ל 27 אינץ' עם תקציב כזה? ה 24 שהיה לי התחיל להרגיש קצת קטן.. אשמח לדעתכם תודה

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. Started by Thekingtom1992,

שלום מסך לגיימינג עד 2000 ש"ח, יש דבר כזה? מחפש המלצה מיועד לכרטיס מסך 1080

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by hell,

מחפש מסך לגיימינג למחשב וXBOX 360 שמעתי ש IPS הוא פנל מעולה ואין לי מושג כמה LED שווה את התוספת מחיר הביקורות על הדל מעולות אבל הוא דגם קצת ישן יש לו את היתרון של USB עליו אבל זה לא כזה חשוב לי סתם נחמד יש למישהו ניסיון עם ה LG? המלצות אחרות?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. כמו בכותרת... פאנל IPS או גודל 24" או 22 עם תמיכה ב120HZ(מה שיפאשר לראות מעל 60FPS) לגבי הIPS, יש את הדל שכולם ממליצים, איך הוא לגיימינג? (ה22") לגבי ה3D, אם אני קונה זה רק בשביל ה120HZ. יש הבדל משמעותי? מישהו ניסה? (הדגם של סמסונג 2223Z משהו כזה) תקציב עד 1500 ללא חריגות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים