עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by eladh16,

שלום לכולם. האם המסך dell 2009W ה 20 אינץ הוא מסך עם פאנל VA או TN? בבאג הוא עולה 1200 שקל, אם הפאנל מסוג VA הוא מאוד זול ומסך מאוד טוב ואיכותי. האם שווה לי לקנות אותו(אך ורק עם הוא באמת VA) או את ה T220 של SAMSUNG שעולה יותר ממנו ב 50 שקלים? ועוד שאלה. מסך 22 אינץ בכל מצב לא יכול להיות מסך מסוג פאנל VA/IPS? הוא רק TN? תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  2. גודל: "22-"24. בקטע של הסרטים לא מעניין אותי שיתמוך ב-4K אלא שיהיה "סביר". יש משמעות לפנל בצרכים שלי? אם כן הייתי רוצה IPS. מחיר? כמה שיותר זול אבל מתאים לצרכים שלי. נניח סביב ה1000 זה תקציב סביר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. אני משדרג ל24" בקרוב ומתלבט לגבי היחס (זה בעצם 1920*1200 או 1920*1080) רציתי 16:9 בשביל FHD בגלל שב16:9 יש ניצול טוב יותר של רזולוציית המקור ובעצם FHD מסוגל להתפרס על כל הצג ללא מתיחות ועיוותים (הכוונה לסרטים/סדרות ב1080P) מעבר לזה זה נראה לי עדיף כי בסופו של דבר מה שמנה זה הרוחב, ואם שני המסכים הם 24" אז כמובן שה16:9 יש פשוט מידת רוחב גדולה יותר מצד שני, ל16:10 יש שטח עבודה גדול יותר ותאימות טובה יותר במקצת למשחקים. אולי גם טיפה נוח יותר לעבודה "רגילה" מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by --Shadow--,

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1289924229 במחיר צנוע של 1400 דולר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by r1plet,

שלום, ברשותי מסך מחשב מבית HYUNDAI, דגם X224W. האם חוץ מחומרי ניקוי מיוחדים למסכים יתאימו גם אמצעים ביתיים מסויימים לניקוי בסיסי של המסך? אם כן, איזה?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  6. שלום, יש לי שאלה. אני צריך מסך מחשב שאני יכול לחבר אליו 2 מחשבים שונים עם חיבור HDMI. השאלה שלי כזאת האם המסך יכול ע"י כפתור לעבור בין מקורות INPUT שונים? ז"א בין שתי הכניסות ולא ע"י תוכנה? אם כן איזה מסך בגודל 24 אינצ' אתם ממליצים. השימושים הם לא למשחקים ולא לווידיאו אלה לעבודה משרדית עם 2 מחשבים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם. לאחר שייעצו לי פה באתר החלטתי ללכת על המסך של סמסונג t240. עכשיו ביצעתי חיפוש בפורום וגם בחנויות וראיתי שחלק רושמים שיש כניסת hdmi וחלק אומרים שיש רק dvi ו-vga. האם הממירים החדשים של הוט תומכים בחיבור hdmi ככה שאני יוכל לחבר אותו? רציתי פה להתייעץ אילו יציאות יש לו האם הוא full hd גרסאות שלו וכו... בקשר לתמאי האחריות , הייתי בחנות מסויימת בב"ש ואמרו לי שהיבואן חיון (י' שלום) לא נותן אחריות כמו שצריך ובחלק מהתיקונים לא שמים חלקים מקוריים. רציתי להתייעץ איתכם על כל הדברים האלו ולדעת מה באמת יש למסך , את האפשרויות , את החיבורים. ואת כל מה שנוגע לגבי היבואן . תודה מראש. יוגב.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  8. Started by erezMASTER,

היום הזמנתי באייבורי. מה דעתגם על המסך? לפי הביקורות קראתי שהוא מצויין - חד, גדול ובנוסף גם במחיר אטרקטיבי יחסית למסך של 22" בתוספת רמקולים מובנים ומצלמת אינטרנט 1.3MP. תודה לכל העונים!

9. Started by tidan31,

שלום! ברשותי צג lcd 30 של dell ניתקתי אותו מהחשמל לאחר מכן ניקיתי אותו בעזרת מטלית מיקרופייבר + מעט מים בעת הניקוי כנראה שהפעלתי קצת לחץ על המסך והוא נידחף קלות פנימה וחזר חזרה למצב נורמלי ביררתי בפורום ואמרו לי שזה מצב נורמלי אבל לנקות בעדינות ולא להפעיל יותר מידי לחץ חיברתי חזרה את החשמל והפעלתי את המסך לאחר מכן שמתי אותו על שומר מסך בעל רקע שחור וכיביתי את האור ושמתי לב שבשני הצדדים של המסך יש רווחים קטנים ואתה רואה תאורה שיוצאת משם ברצוני לציין שאני יוצא משומר המסך ועל קטע שחור אין לי שום זליגות אור במסך האם זה מצב תקין?

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  10. Started by gufi123,

אני מחפש מסך מחשב יחסית זול. צריך QHD 27 אינץ'. אני קונה בחול אם זה משנה משהו. היה לי מסך דגם AOC Q27B3MA 27" QHD 2560x1440 VA Monitor אז אני מניח שזה איזור האיכות שאני צריך פחות או יותר. הבעיה העיקרית שהמסך הזה כבר אזל מהמלאי באיזור שלי. תודה רבה לעוזרים.

11. Started by hardgore1,

סקרן אותי לדעת מה איתם וlg למה אין עליו מידע ב tft central? איפה pls נמצא ביחס לסוגי ה ips? והאם יש כמה סוגי pls? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by mavingadol,

אני מעוניין לרכוש מסך מחשב חדש בשביל לעבוד ב 2 מסכים ביחד. והמליצו לי ב RSM את המסך מסך מחשב Dell UltraSharp UZ2315H 23`` LED , הם מוכרים אותו ב 1250 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=5296 הבנתי מהאינטרנט שזה דגם משודרג של ה 2314 שיש לי . העניין שזה מסך מסדרה שמתחילה ב U ולי יש מסך שמתחיל ב אות P , מה ההבדל בניהם ? ואיזה סדרה טובה יותר ? במסך 2315 יש מצלמת אינטרנט , האם היא שווה משהו או כדאי לעבוד עם מצלמה חיצונית ( יש לי כרגע את HD3000 של microsoft).? במסך החדש יש חיבור HDMI ורמקולים האם זה אומר שאני יכול לחבר ממיר של YES ולחבר למסך ולראות טלוויזיה בלי בעיה ? מה אתם אומרים בכללית על המסך ה 2315 ? האם כדאי לי לקחת את המסך ה 2314 שיש להם וגם וזול יותר ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  13. Started by BuLA89,

מסך פשוט מעולה !! תלכו עליו ולא על הP כי פשוט אני לא מבין איך אפשר לראות משהו ברזולוציה יותר קטנה !!! סוף סוף קניתי אחרי ששיגעו אותי עם מבצעים פעם היה מבצע על הP עם נגן מוסיקה ב1250 אחרי זה ירידת מחירים וכאלה שהמליצו לפה וכאלה שהמליצו לפה . סוף סוף בחרתי וקניתי !!! :)

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  14. שלום אני שוקל ברצינות לקחת את הNEC 26, שהוא גם HIPS וגם מעולה (וגם המחיר שלו ירד בארץ - ועדיין יקר פלאים) הבעיה שאני מפחד מהגודל ה ע נ ק !!! מה דעתכם? אפשר להתרגל? בוא נגיד שמשחקים אני בטוח שאהנה, השאלה היא לגבי עבודות משרדיות, גלישה ברשת, תכנות וכו', האם הגודל בסדר או "שמפריע" בשל הגודל העצום?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  15. אני מתעניין ב ASUS ROG SWIFT PG279Q 27. יש פה מישהו עם נסיון עם מסך כזה או מאיפה כדי לקנות אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  16. High Definition Multimedia Interface מה זה??? הכניסה הזאת עדיפה על חיבור DVI??? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by david86,

המלצה למסך מחשב: התקציב למסך:900ש"ח מטרות -גלישה באינטרנט\סרטים\משחקי מחשב לפעמים גודל - 22 אינץ

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by erro,

שלום, ראיתי טונות של המלצות על המסך, אך בבדיקה קצרה באינטרנט ראיתי כי עלול להיות בעייתי לקצת משחקים עקב INPUT LAG ומהירות תגובה לא משהו. אשמח לשמוע תגובות. כמו כן, אני חסיד של LG, האם יש משהו (גודל 22, 23) שנותן תחרות יפה לסמסונג ? תודה.

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  19. Started by tmpusr,

קיבלתי הצעת מחיר לדגם הנ"ל - לטענת החנות הוא 1680X1050 בגודל 23 אינטש. יש 2333SW שהוא FHD בכלל ויש 2333HD שגם כן FHD. על מה הם מדברים? באתר של סמסונג הוא לא מופיע וגם ידידנו גוגל לא הועיל... כנראה TYPO או משהו בסגנון, לא? תודה.

20. שלום לכולם. אני צריך המלצה למסך מחשב 19 אינץ', בעל חיבור VGA. המסך צריך להיות באיכות גבוהה, אך יחד עם זאת גם במחיר סביר ואף זול. השימושים של המסך הם: עבודה עם תוכנות בורסה, Solid Edge, Photoshop, Prmiere, וכמובן גלישה באינטרנט, ועיבוד תמלילים. תודה מראש אורי.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  21. Started by BindeR,

שלום חברים. אתמול רכשתי מחשב חדש ברשת אייבורי. יש לי מספר שאלות לגבי המחשב עצמו והמסך ומה ניתן להפיק ראשית אני רוצה להודות מראש על כל תגובה או עצה. הכרטיס מסך מובנה בלוח אם: MSI P6NG ATX 7100OB/RAID/DVI/HDMI/FW מסך: 22 אינץ של מאג דגם BP2219W פרטים על תוכנות המסך באתר ZAP http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=501189 קיבלתי כבל של יציאה אחד DVI ובשני HDMI. חיברתי עם מתאם את היציאה של HDMI למסך ואת יציאת DVI ללוח אם. * יש לי גם יציאת HDMI בלוח אם אבל שאני מחבר לשם ישירות, אני מקבל הודעת שגיאה "NO SINGLE" על המסך. האם זה בגלל שזה לא תומך? מישהו יודע למה? לשאלות: 1.הורדתי פרק של נמלטים מהעונה הרביעית באיכות HD 1.6 גיגה. מה אני צריך לעשות כדי לראות באיכות HD? האם אני צר…

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  22. תודה..

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  23. מעוניין במסך בין 20 ל-22 אינץ בעיקר בשביל גלישה וקצת בשביל משחקים וסרטים איזה מסך נותן את התמורה הכי טובה למחירו תודה והמשך יום טוב

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. אז ככה עברתי על כמה הודעות בפורוםפ בנושא אבל בסופו של דבר נשארתי מבולבל התקציב שלי הוא עד 1200 שקל ואני מעדיף 22' אני אתן את המפרט שלי כי הבנתי שזה חלק חשוב: amd 5200+ radeon hd3850 256mb 2 GB ddr 800 הצרכים שלי הם בעיקר סרטים גם ב HD. ומשחקים. אני משתמש בווינדוס אקס פי ולא מתכוון לשדרג לויסטה. אני לא מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך בחצי השנה הקרובה או לפחות עד שיצא הדור הבא. אז מה אתם ממליצים לי T220 או T220P או שבכלל מסך אחר.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.