מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אז אחרי שהתלבטתי וקראתי ביקורות.החלטתי לקנות את הדל 2007WFP ואני יודע שאני צריך לבדוק פיסקלים מתים ושקיבלתי את הפנל הנכון. יש למישהו מחברי הפורום שקנה את הדל המלצה איפה לקנות את המסך?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך הזה כבר מחר, מאז שהוא יצא כבר חלמתי עליו ועכשיו החלום מתגשם, קראתי מלא באתר הזה ובאתרים אחרים על המסך אבל אני עדיין מיתלבט בין ה-HC לרגיל... אני נוטה לכיוון הHC כי הוא גם יותר חדש וגם אומרים שהוא יותר טוב אבל יש בוא כמה בעיות אז מה כדי ?
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה נמאס לי לשחק בצורה סטנדרטית במחשב ולכן החלטתי להעביר אותו לסלון שלנו..שם יש לנו טלויזיה LG LCD 50 INCH עם תמיכה ב1080I ומערכת סראונד עצבנית של BOSE... בקיצור ולעניין- במחשב שלי אני עדיין משתמש במסך CRT עתיק, ולכן גם אין לי חיבור תואם לטלוויזיה...אני מודע לכך שהחיבור PC לטלוויזיה זהה לכל חיבור של מסך LCD למחשב ורציתי רק לדעת- איפה אני יכולה לקנות חיבור שכזה וכמה יעלה לי? -את שאר הדברים כבר אני אארגן מאוחר יותר- מתאם ומאריך למערכת סראונד ומאריך ליציאת PS\2 כדי לקרב את המכשיר שידור של העכבר והמקלדת האלחוטיים לספה עליה אני יושב. בתודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
האם גם HDMI וגם DVI יכולים לשדר HD? (אני יודע שב HDMI יש גם סאונד ושהוא יכול לשדר HD) האם איכות התמונה (בשידורי HD) תהיה יותר טובה ב HDMI או שהיא תהיה אותו דבר
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום. יש לי בקשה שאולי תשמע קצת יוצאת דופן, אבל זה על-מנת להוכיח משהו למספר אנשים. אבקש את החסרונות של המסך הנ"ל - Mag AL2237 - כמסך בכללי, ואח"כ כמסך המיועד לעבודה משרדית. תודה לעוזרים. (חיפשתי, לא מצאתי בדיוק Reviews עליו...)
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
-
יש לי אפשרות להדיר קבצי צבעים או משהו כזה בהגדרות בוינדווס. אני צריך לשחק או לעשות עם זה משהו או להשאיר את זה כפי שזה? והמסך שלי 1970HT לפי מה שאני מבין אפשר להגדיר אותו לקבץ רענון של 75 ברירת המחדל זה 60, ידעתי איך לשנות זאת בXP אבל אני לא מוצא את האפשרות להוסיף בעצמי ב VISTA. למישהו יש מושג איך אני עושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 16:9 איכותי בגודל "20 לצורך צפייה בסרטים גלישה באינטרנט , ושיחות וידאו ... מה דעתכם התקציב הוא עד 1700 שח אגב אני אשמח אם תוכלו לומר לי איפה אפשר לבדוק איזה פנאל יש לכל מסך.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
עדיף אפילו ב-1200-1300 אם יש משהו משתלם ביותר, ואפשר חריגה קטנה אם יש משהו מעולה בממש קצת יותר. המסך לא מיועד למשחקים חדשים מאחר שאני משתמש במחשב רק לאינטרנט, סרטים, מוזיקה ואופיס. תודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 16:9 איכותי בגודל "20 לצורך צפייה בסרטים גלישה באינטרנט , ושיחות וידאו ... מה דעתכם התקציב הוא עד 1700 שח אגב אני אשמח אם תוכלו לומר לי איפה אפשר לבדוק איזה פנאל יש לכל מסך.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש המלצות למסך 17" המיועדות לשימוש משרדי, אינטרנט ואולי מעט שחקים\סרטים. תקציב: עד 1000 ש"ח. תודה לכולם וסופ"ש נעים.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
:s05: תודה למגיבים על הבקשה הקודמת שלי . נטיית הלב שלי ל VeiwSonic אבל לאחר עיון במאמר נראה לי ש Eizo FlexScan S1931-SH מנצח ביתרונות . אני ממש לא יודע על המותג הזה כלום! . יש כאן מישהו שמכיר את המסך הזה "היכרות אישית" ויכול להמליץ עליו ? (המחשב שלי שלי "בנוי" ל עריכת סרטים) ואם כבר -אז כבר. מה עם מסכי "20 או "22 באותה קטגוריה? תקציב: עד 2500 ש"ח. שוב תודה.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מסך מחשב הבעיה שלי היא שהגובה של הספריה שלי מאפשר לי מסך שהוא מקסימום בגובה של 40 ס"מ חיפשתי באתר של LG ובאתרים אחרים מידע על הגובה של המסך שאני רוצה לקנות אבל אני לא יודע אם הגובה שמצויין שם הוא כאשר המצב של המסך הוא גבוה או במצב נמוך (כאילו כשמגביהים ומנמיכים את המסך... אז אם המידות הן כשהמסך מונמך או מוגבה) מדובר במסך L1953TR ואם כבר אני פה אז מישהו מכיר את המסך? איך הוא למשחקים? סרטים? וכו'.... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני המסכים האלה.. מה יותר ממולץ? השימושים של המחשב הם משחקים סרטים ותוכנות עריכה..
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
איפה אפשר לראות באזור רמת גן מסכי LCD של DELL בתצוגה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
יש המלצות טובות בטווח המחירים הזה? מה לגבי ה - Samsung 740N? התקציב די דחוק אז לא לחרוג בבקשה..
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך LCD של סמסונג syncmaster 930b והוא עבד כמה שעות בלי שומר מסך וחלק מחלונות נשארו אבל חלש גם אחרי שסגרתי אותם איך אני עושה שזה יעלם?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום רב , אני מחפש מסך LCD 19 אינץ' עד 1200 ש"ח - לא גמיש. יש משהו בתקציב הזה שיכול להתאים לעבודה מול אינטרנט ואופיס? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני רכשתי את המסך לפני 4 חודשים בערך בשקם אלקטריק ועכשיו הופיע פיקסל שרוף אחד. צלצלתי ל"רונלייט" שהם האחריות והם אומרים לי שהאחריות מ3 פיקסלים ואני יודע שזה לא נכון, כשקניתי את המסך אמרו לי שזה מהפיקסל הראשון! אני צריך להגיע למעבדה שלהם אבל אני רוצה להגיע עם משהו כתוב שזה מהפיקסל הראשון, יש לי רק את החשבונית קניה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני על הקצה של קנית המסך, כרגע אני עובד עם 2001FP ומחפש שדרוג קראתי המון על המסך הזה גם בביקורות שהעלו פה וגם בת'רדים שאנשים אחרים רשמו ולא הצלחתי להגיע לשורה תחתונה האם המשתמש הממוצע ישים לב לחסרונות המסך ? כן , אני משחק .. אבל לא הרבה כי אני סטודנט.. כן, אני רואה סרטים וסדרות (כולל HD) ואחד השיקולים שלי למסך הזה הוא בעיקר איכות תצוגה גבוהה של סרטים ותוכן HD מהמחשב כן, אני עובד המון על המחשב כי אני סטודנט למדמ"ח וכל מה שקשור ללימודים מבוצע על המחשב אבל מאיפה אני יכול לדעת שלא אשים לב לחסרונות .. שלא יפריעו לי המריחות במשחקים וכו' .. מודה מראש לכל מי שיכול להכריע לכאן או לכאן בהתלבטות שיש לי עם עצמי :
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
מישהו מכיר?? איך הוא? איזה סוג פנאל? כדאי/ לא כדאי? מצאתי ב 1500 באול סייל תודה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אחרי התלבטות ארוכה מאוד, החלטתי שדי, צריך להחליט, קראתי המון פה בפורום והגעתי ל2 המסכים האלה הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט, סרטים כבר לא ראיתי בחדר הרבה זמן... והמשחקים היחידים שאני משחק זה אסטרטגיה (וורקראפט וכאלה) אני לא יודע ולא מתכוון להתחיל לכייל את המסך, וכל סוגי הפאנלים בילבלו אותי לגמרי.... מה שאני צריך לדעת זה האם אני (בתור משתמש די פשוט ובסיסי) ארגיש הבדל בין המסכים? האם ההבדל הזה שווה את הכסף? ומה אני צריך לבדוק במסך כשאני קונה אותו\ מקבל אותו? (איזה פאנל הוא צריך להיות?, איך אני בודק פיקסלים שרופים? וכו') תודה מראש, ואני יודע שחלק מהמידע כבר נמצא בפורום, אבל בטוח יש עוד כמה כמוני שצריכים את הכל מרוכז (הרבה מדברים פה על מסכים עם אפשרויות כיול מטורפות ויכולות אדיר…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם! רכשתי לפני שבועים את ה SAMSUNG 971P וחיברתי אותו לנייד שלי, עד אז הכל היה בסדר גמור התוכנות של ה Magic Rotation ו Magic Tune עבדו מצויין! ועכשיו קניתי מחשב שולחני חדש עם מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 ולוח אם GIGABYTE GA-G33M-S2H והתוכנות לא עובדות ה-MagicTune נותן לי הודעה שהוא לא מתאים ל SYSTEM שלי! ושאני צריך להיכנס לאתר של סמסןנג להוריד את העידכון האחרון! עשיתי את זה הורדתי את העידכון האחרון וגם את כל הגרסאות השונות שמצאתי שם, התקנתי אותם אחד אחד ושום דבר לא עוזר, עדיין אני מקבל את אותה התשובה עם ה-Magic Rotation הבעיה פחות מעצבנת אני מצליח להעלות את התוכנה, ועם אני לוחץ על הקליק הימני אני רואה בסרגל את התוכנה ואת האופציות לסובב את המסך, אבל אם…
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבין שני אלה? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB346073=346074&DB4163=181885&DB4147=4153&DB55018=128914
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IRutopia22w2mstuk קניתי את המסך ב-1100ש"ח הבעיה היא שאני לא יודע כלום עליו ואין שום דבר באינטרנט!!! כנראה UTOPIA חברה מדבקה... האם מישהו נתקל פעם במסל הזה או במסכים דומים של החברה?????
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-