עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by R9547655G,

עשיתי חיפוש ללא הצלחה. אני חייב דעות על המסך הנל ASUS VW192S איכות תמונה מהירות תגובה וכו... יש לי אפשרות להשיג אותו באלף שקלים.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  2. שלום רב רכשתי מסך LG 24 אינט'ץ בו יש 2 חבירוים DVI וגם HDMI , שמעתי שהחיבור HDMI טוב יותר ואיכותי מ DVI באיכות תצוגה ובקול ועוד כמה דברים האם כדאי שאעבור לחיבור ממשק HDMI ? אני אשמח לקבל תשובות ממומחים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by darksoho,

שלום, רציתי לדעת אם יש איפשהו את המסך הזה בארץ זמין כי שמעתי עליו שזה אחד ה מסכים לאנשים שלא כל כך אוהבים מסכי wide ואוהבים לשחק והרבה... שמעתי גם שהוא יקר קצת, אבל משום מה אני לא מוצא אף חנות שמוכרת אותו לפחות בצפון. תודה לכל מי שעוזר.

4. Started by Cereal Killer,

אהלן, התחלתי להתעניין במסך הזה, יש למישהו מושג איזה סוג פאנל יש בו? אני לא מצליח למצוא תשובה..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם אני אמורל קבל בשבוע הבא את המסך של אזוס ASUS MW221C ברזולוציה של הכרטיס אני לא רואה את רזולוצית הנייטיב של המסך 1680*1050 האם יש בעיה בכרטיס???

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  6. Started by Avivf88,

אוקי, לאחר דיי הרבה לבטים החלטתי ללכת על ה Asus VW222U, בתחום של ה1300-1400 שקל... ורציתי לדעת מה אתם חושבים... מטרת המסך היא בעיקר לסרטים ומשחקים תודה רבה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  7. Started by ccc,

שלום רב ברשותי כבר 25" DELL QHD אחד, ואני צריך לרכוש מסך נוסף לאותו המחשב מטעמי הפרדה בין היצירה לצריכה על המחשב. האם זו טעות לקנות 25 נוסף או שהיום, 27" זה המינימום ? כמובן שזו דעה אישית אבל אשמח לדעות מאנשים שהתנסו בגדמי ה25 וה27 של דל. אני מניח ששני 25 זה יותר סימטרי בעין, יש מישהו שמתנגד וחושב ש25+27 עדיף ? תודה !

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. צהריים טובים, אני רוכש מחשב חדש שישמש עבור משחקים כבדים ועריכת 2D (פוטושופ למיניהם וכן עריכת וידאו) ואני מעונין כמובן לרכוש עבורו מסך בגודל 23"/24" בטווח מחירים של עד 1,500 ש"ח (אם צריך לחרוג אשמח שיצוין שקיימת אפשרות). ראיתי המלצות רבות על Dell, אם מדובר בדגם ה-2410 והדגמים החדשים 2312hm וכן 2412hm, שניהם עם תאורת LED. אני מבין שמסכי IPS מעניקים איכות תמונה וצבעים טובים יותר, אולם זמן התגובה שלהם גבוה יותר (מפאנל TN, למשל) ופחות מותאמים עבור משחקים? עד כמה זה קריטי? דבר נוסף, הבנתי שה-2312hm בעל זמן שהות (delay time) נמוך ביותר, עד כמה זה משמעותי? ודבר אחרון ומאוד חשוב לי, למי שמכיר את המסכים באופן קצת יותר אישי ומעמיק, עד כמה הצבעים במסך מדוייקים וניטרילים? זה חשו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by eranir,

שתי שאלות בנוגע למסך הנ"ל: ראשית, מישהו יודע מתי יצא ה-rev הבא של המסך? שנית, כל מי שיודע על חנות המחזיקה את המסך בתצוגה, שירשום פה בבקשה. תודה, ערן

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  10. Started by evy_s,

ראיתי את המסך 22" הזה Xerox XM7 22WF אצל חבר ובדקתי עליו קצת וראיתי שעל הנייר יש לו נתונים יפים מאוד ביחס למחיר (1799) http://www.general.org.il/default.asp?id=359&CatId=88 חיפשתי בהרבה מקומות ולא מצאתי איזה פאנל יש לו... מישהו יודע במקרה?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by _BooM_,

האם ניתן לצפות בטלויזיה עם כ. טלוויזיה (וממיר) דרך מסך LCD כגון ה-LG 1970HR ודומיו? האם ישנן בעיות בנושא הזה? או שזה יכול לפעול בהתאמה מלאה ובאיכות טובה? תודה.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by Weihenstephan,

שלום כולם כפי שאתם בטח רואים יש לי במפרט 5970 .. חשבתי לעשות עליו חוויית גיימינג ואני מוכן לשים על זה כסף (והרבה) מחפש 3 מסכי מחשב (מינימום 24 אינץ') ללא שוליים או borderless ללא פלסטיקה שחורה מסביב למסך.. לא אכפת לי איזה סוג פאנל (מצידי שיהיה TN) כמובן זה יהיה בשביל משחקים.. וכמובן עבודה במקביל על מספר שולחנות עבודה.. המסכים יהיו צמודים אחד לשני לכן חשוב שכמה שפחות שוליים יותר טוב.. אשמח להמלצות.. [br]פורסם בתאריך: 2.02.2011 בשעה 21:28:45 כנראה ביקשתי יותר מדי..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. הי אני צריך מסך בעיקר לעבודה גרפית עם פוטושופ ואילוסטיטור רצוי 20'' רגיל (האם רחב מעוות את התמונה??) תקציב 2000 גג (יותר בכיוון של 1500) קרתי וחיפשתי בפורום וראיתי את ההמלצות לגבי ה DELL - קצת יקר מה לגבי ה LG L2000CN והאם פאנל TF הוא קצה גרוע?? (אצלי החשיבות היא בהדפסות...) איתי

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by Goblindest,

אהלן.. אני מעוניין לקנות מסך שתומך בסרטים הכי טוב (FULL HD), וגם במשחקי מחשב. חשבתי על המסך LG W2486L http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793. ורציתי לדעת אם זהו המסך הכי טוב לתקציב הזה? ** יש לי את הכרטיס מסך GEFORCE 7800 GTX האם הוא יתמוך ב- FULL HD במסך? אם הכרטיס מסך לא עומד בדרישות איזה כרטיס מסך מומלץ ?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  15. או שלא חייב כאילו זה יישפר לי משהו ?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by yaronlevi02,

בדיוק קיבלתי את ה 240PW9EB , הכל מעולה מסך מצוין, רק שעקב קשת הצבעים הרחבה שלו, הטקסט הכחול ב google נראה טיפה סגלגל... זאת לא בעיה חמורה , אבל יהיה נחמד עם הצע יהיה כחול בדיוק. כדאי לציין שאני משתמש ב fireFox3 שהותקן בו color Managment . מישהו עוד נתקל בבעיה הזאת והצליח לפתור אותה (גם אם אין פיתרון, הייתי רוצה לשמוע אם עוד אנשים נתקלו "בבעיה" הזאת )

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  17. שלום אני רוצה לקנות מסך שישמש אותי גם כמסך לאקס בוקס (קונסולה כמו פליישטיישן) וגם כמסך טלוויזיה, ברצוני לשאול אם כדאי לקנות מסך טלוויזיה או מסך מחשב, עד כה מצאתי דגם שמאוד משך את עייני, בבקשה תגידו לי אם זה כדאי או לא. שם המוצר: T260 של SAMSUNG, עם זאת ברצוני לדעת אם צפיה בטללויזיה דרך מסך מחשב עם חיבור HDMI היא אידאלית (לממיר HD) הנה הלינק למסך: http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS26TWHSUV/ZA תודה לעונים מראש

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  18. Started by guysht,

שלום לכולם. אתמול רכשתי מסך זה וכאשר חיברתי אותו למחשב עם כבל DVI ל DVI באורך 10 מטר הוא שיבש לי את התמונה והראה תמונה משובשת כאילו הצבעים מרוחים... האם מישהו מכיר תופעה זו? נ.ב. הכבל הנ"ל עובד מצויין עם מסך אחר שיש לי בבית samsung syncmaster 710t...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, אני מחפש מסך "19 רחב למשחקים עד 1600 ש"ח. אני מודע לכך שכמעט כל המסכים בתקציב הזה יהיו TN. יש את ה-VS VP930B בתקציב עם פאנל M-VA אבל הוא לא רחב. מה דעתכם על המסך הזה? - LG L196WTQ. בבקשה תעזרו לי למצוא מסך טוב בתקציב הזה!!!. תודה מראש, עומר חצ'ק. נ.ב 1: מה אתם הייתם מעדיפים למשחקים? - מסך רגיל 4:3 או מסך רחב 16:9? נ.ב 2: אני מודע להבדלים בין סוגי הפאנלים - TN, VA, IPS.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  20. שלום, רציתי לשאול מה דעתכם על המסך הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12719 האם הנתונים שלו טובים? ואם הוא מתאים לעיצוב גרפי תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Cons,

אחרי כמה לבטים החלטתי שאני מעוניין לרכוש את המסך benq xl2420z איפה אני יכול לרכוש אותו בארץ? ובמידה ואני רוכש אותו דרך הסקטור הזה http://www.ushops.co.il/BUY2USA/buy4u_amazon.php?amazon_url=B00HE61SOA האם יגיע לי איזושהי אחריות על המוצר מטעם benq בארץ ? יש כאן מישהו שיש לו את המסך הזה? מישהו כאן רכש בעבר מסך זה דרך האינרטנט? ובמידה שכן מה היו הזכויות שלו לגביי אחריות ?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by MrHicUp,

מופיע כאן: http://www.rocky-sport.com/products/118935 בחיפוש בגוגל מצאתי תת קטגוריות של הW2600H: http://www.google.com/#hl=en&source=hp&q=lg+w2600h+specs&aq=0&aqi=g1&aql=&oq=lg+w2600h+spec&gs_rfai=&fp=d53639546d3e9460 אז איזה מסך זה? איזה פאנל? ובכלל, האם הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  23. Started by jukuho,

מבקשת חוות דעת מסך מחשב Proview 22" LCD Monitor FP2230W תודה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  24. Started by Handofgod,

ספויילר אני מחפש לקנות מסך 23-24 אינצ' לשימוש כללי כגון לימודים וצפיה ביוטוב מעוניין בפנל איכותי ככל שאפשר עם דיוק צבעים סביר מחיר:עד 700 עם עדיפות לפחות תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. ^^ כותרת ואם יש, אשמח לקישור

• 2 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.