מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
Samsung SyncMaster 971P אני רוצה לקנות מסך והמליצו לי אליו מה אתם אומרים?? אם יש משהו אחר יותר טוב במחיר זהה למה לא .. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי samsung synmaster 226bw אם אני יושב מול המחשב כשעה הראש מתחיל לכאוב לי ניסיתי להעלות refresh rate אפילו באובדן רזולוציה אבל במסך עצמו ה refresh לא משתנה ונשאר על 60 ניסיתי להתקין מחדש דרייברים כלום לא עוזר יש לי כרטיס מסך 8800gts 6400 אני עם xp ועובד על הרזולוציה הטבעית (1680X1050 ) מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק את המסך ...? נ.ב. אני לובש משקפיים ואני עובד מול מחשבים כבר שנים ואף פעם לא היה לי בעיה כזו ... יכול להיות שהמסך עצמו פגום ?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר ati 1900xt בעל 2 יציאות dvi למסך toshiba wl68 47 אינץ. המסך הוא FHD חיברתי בעזרת כבל dvi to hdmi 2 המסכים מחוברים בו זמנית כרגע כדי שאוכל לשנות רזולוציה. הבעיה היא שברגע ש windows עולה אני מאבד את התמונה בטושיבה ומקבל מסך שחור שלא משתנה בשום רזולוציה. אני תכננתי לראות סרטי FHD 1080p ואני אפילו לא מצליח לקבל תמונת desktop. נואש לעזרתכם . בבקשה,כל פיסת מידע תעזור הצילו. אגב קראתי הרבה שרשורים ונסיתי גם להדליק את המחשב כשהטושיבה כבר דולקת ועל מצב hdmi - לא עוזר
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לפני הכל, השלמתי עם זה שיהיה לי LCD עם פאנל TN - אין מה לעשות העולם אכזר. עשיתי בדיקות, והמסך הכי זול שזמין שהוא לא פאנל TN זה ה 971P שהמחיר שלו יותר מידי גבוהה מהתקציב - וגם שמעתי תלונות עליו. http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB435152=435154,435155,435172,435156,435182,435157&orderby=price עכשיו לעניין. יש את השלוש מסכים האלו 931BF, 960B,931C שאני לא רואה הבדלים קריטים בינהם, שמעתי על 931C שיש לו בעיה עם הצבעים, הייתי רוצה לשמוע מבעלים של אחד כזה מה הם חושבים . כי שראיתי אותו בבאג הוא היה נראה לי סביר לחלוטין... אבל המבחן האמיתי הוא אחרי כמה זמן של שימוש. מבין כולם נראה ה 931BF הכי סביר . השימושים הם - בעיקר אינטרנט , טקסטים, ישיבה ממושכת. יכול להי…
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה: היה לי בעבר מסך LCD ''15 ולידו טלויזיה 37'' LCD הייתי מחבר את שניהם בעזרת כבל מפצל שהייתי מחבר למחשב.. ומשם כבל אחד למסך וכבל אחד לטלויזיה בצורה הבאה: תמונה מספר 1 עכשיו קניתי מסך'' LCD 20 והוצאתי את המסך ''15 וחיברתי למפצל את המסך החדש 20'' ואת הטלויזיה יחד מה שקורה זה שהמסך עובד אבל הטלויזיה לא... בטלויזיה כתוב: mode not support בקיצור - מה אני עושה בשביל להפעיל את המסך ואת הטלויזיה יחד.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם... ד"א מנהל יקר בשביל מה נעלת לי את ההודע הקודמת - סתם יש עכשיו כפל הודעות....... אז ככה, שוב... היה לי בעבר מסך LCD ''15 ולידו טלויזיה 37'' LCD הייתי מחבר את שניהם בעזרת כבל מפצל שהייתי מחבר למחשב.. ומשם כבל אחד למסך וכבל אחד לטלויזיה בצורה הבאה: תמונה 1 עכשיו קניתי מסך'' LCD 20 והוצאתי את המסך ''15 וחיברתי למפצל את המסך החדש 20'' ואת הטלויזיה יחד מה שקורה זה שהמסך עובד אבל הטלויזיה לא... בטלויזיה כתוב: mode not support בקיצור - מה אני עושה בשביל להפעיל את המסך ואת הטלויזיה יחד.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
המחיר גבוה, לטענת המוכר (איש נעים הליכות ומקצוען אמיתי) בגלל שחסר במלאים. אולם CSM היבואן הרשמי של המסכים הנ"ל, טען שתוך שבוע ימים יחודש 8) המלאי בארץ.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בקיצור אני לא בין בעצם מה אתה אומר - נעלת לי דיון, ואז את השני - אז בעצם אני לא אקבל מענה על השאלות שלי???? אז שוב אני שואל: שלום לכולם אז ככה: היה לי בעבר מסך LCD ''15 ולידו טלויזיה 37'' LCD הייתי מחבר את שניהם בעזרת כבל מפצל שהייתי מחבר למחשב.. ומשם כבל אחד למסך וכבל אחד לטלויזיה בצורה הבאה: תמונה מספר 1 עכשיו קניתי מסך'' LCD 20 והוצאתי את המסך ''15 וחיברתי למפצל את המסך החדש 20'' ואת הטלויזיה יחד מה שקורה זה שהמסך עובד אבל הטלויזיה לא... בטלויזיה כתוב: mode not support בקיצור - מה אני עושה בשביל להפעיל את המסך ואת הטלויזיה יחד.. רק שתדע מנהל ירק - ההזהרות האלה לא מפחידות אותי.. אני אפתח עוד 10 משתמשים - תביא כבר לאנשים לענות לי על השאלות ותפסיק להתנהג כמו אדיוט!! כי א…
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
http://www.mustop.co.il/Content/StoreFrameset.asp?NavUrl=http%3A%2F%2Fwww%2Eubid%2Ecom&contentId=59&categoryId=4
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
למסך LCD עם כניסות DVI וגם VGA האם ביציאה מהמחשב בכרטיס שיש VGA יש טעם להרכיב מתאם מ VGA ל- DVI שכך יתחבר למסך בכניסת הDVI האם זה יתרום משהו לאיכות התמונה או שזה יהיה רק מחבר פיזי לחיבור הכבל , או שעדיף רק את כבל ה ה VGA מה יהיה בכי טוב ? מה דעתכם
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
כתוב שהוא בעל טכנולוגיה חדישה, אולם ביררתי אצל יבואן פיליפס ובאתר היצרן בחו"ל ואין :-\ זכר לסוג הפאנל שיש למסך הנ"ל?!
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מעבר לעובדה שה - Dell הוא 20" וה - Samsung הוא 19". תודה.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
תגידו איך הוא? המחיר שבו אני קונה אותו הוא 1100.. אני רוצה אותו למשחקים וגלישה באינטרנט. BTW הוא לא בהיר מדי?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בעיקר לשימושים של אינטרנט וסרטים. בהתחלה חשבתי על asus pw201 אבל אמרו לי ב2 חנויות שאין במלאי, אחר על הdell 2007wfp אבל נראה לי שהם יהיו קטנים מדיי לצפייה מהמיטה (מרחק של 2.5-3 מטר) יש לכם המלצות?. תודה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
איזה מסך טוב יותר 931C או 931BF? בבקשה עיזרו לי.. מיועד למשחקים,המון סרטים... קצת קריאה וגלישה באינטרנט... ואל תמליצו לי על משהו אחר... רק מה יותר טוב מבין השניים...
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ברזולוציה 1050X1680 התמונה חדה,אבל קצב הרענון הוא רק 60 ולכן המסך מרצד,וכשאני מוריד את הרזולוציה ומעלה את קצב הרענון-המסך לא מרצד אבל התמונה לא חדה. מה ההגדרות המומלצות?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לפני שעה קלה הבאתי לביתי מסך פיליפס 200W6 (החלפתי לפיליפס לאחר שהתאכזבתי מאוד והחזרתי מסך עם מטריצה של סמסונג 22" TN) וחיברתי לחשמל ולמחשב. המסך... "כרגיל"... עלה בלי פיקסל שרוף אחד... המה מה... הפלא ופלא... אין נורית חיווי ??? (ירוקה) בפאוואר (כפתור הדלקה כיבוי והמתנה). אין תגובה בכפתורי הכיוון בתחתית המסך מעל הרמקולים המובנים, הלחצנים של בהירות ניגודיות וצבעים "מיותרים ורק של כאילו כזה...", אין OSD שעולה דרך לחצני המסך, אין כלל אפשרות לכיוון התצוגה והקול, הכפתורים (ומה שקשור אליהם מאחור) כאילו מנותקים מגוף המסך. הרמקולים אינם פועלים למרות ההגדרות הנכונות, ועוד לא בדקתי את USB ושאר קונטרולים. אינני יכול לכבות ולהדליק את המסך פרט דרך ווינדוס והמחשב עצמו. מה אתם …
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חיפשתי בסטיקי ובעוד מקומות ולא מצאתי עזרה בכיול המסך... אם אפשר קצת לשפוך אור ולעזור לי מאוד אשמח. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום. יש לי מסך 740n של סמסונג. יש לו כבל VGA. כרגע יש לי כרטיס מסך x300- יש לו חיבור DVI ומתאם. האם זה בסדר לחבר את המסך למתאם ואליו ליציאת DVI של הכרטיס? מה עדיף? עם מתאם או חיבור רגיל ל VGA? תודה.
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
כן אני יודע שחרשו על זה וכאלה אבל אני צריך תשובה דחופה למחר בבוקר אני ביקשתי מבעל החנות להקריא לי את הקוד פאנל שרשום על הקרטון והקוד זה OHM064 ולא מצאתי שום מידע עליו אבל גרסה זה A04 אז זה בטוח יהיה פאנל S-IPS ? תודה רבה לכולם =] :please:
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
איך הפיליפס 220WS8FS לעומת LG L226WTQ וסמסונג 226BW ? אני יודע שהLG עדיף מבין השלושה וכן גם הסמסונג..אבל מה בנוגע לפיליפס? -תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קיבלתי את המסך עכשיו ואני זקוק לכמה עצות. מה עושים, מכיילים ומשנים בהתחלה? את בדיקת הפיקסלים עשיתי (צבעים שונים ברקע וחיפוש), מה חוצמזה? משהו ששמתי לב אליו: השמות של האנשים פה בפורום שמופיעים בירוק סגול וכאלה, רואים ממש בקושי שזה הצבע, כולם נראים די אותו דבר וקשה להבדיל שזה ירוק סגול וכ'ו... מה עושים בקשר לזה? מה צריך לשנות בהגדרות? ועוד משהו, אחרי חצי שעה עליו אני מרגיש קצת מוזר בעיניים. זה בגלל שההגדרות לא משהו או שצריך להתרגל? (הייתי עם CRT עד עכשיו)
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי מסך סמסונג 913n,הגדרות ה refresh rate על 75 הרץ ועדיין כואבות העיניים בכל פעם שאני יושב מולו... יש מצב שהריפרשרייט לא פעיל??? :-\
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מזה כחודש מחפש מסך טוב שיענה על כל דרישותיי ולאחר הרבה התיעצויות ובירורים החלטתי לרכוש את המסך eizo S1931 , אך אני לא מצליח להבדיל בין הדגמים השונים (באתר יצרן לא מפורט) הדגמים הם: eizo S1931 SH eizo S1931 H eizo S1931 A eizo S1931 E eizo S1931 SA המסך הוא מסך יקר ואני לא רוצה לקנות דגם שאני לא יהיה מרוצה ממנו , ובכל זאת אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין כל הדגמים האלו (כל הדגמים מופיעים באתר zap ) והמפרט שלהם זהה לחלוטין. אנא ממכם אם משהו יודע לומר לי מה ההבדלים אשמח לשמוע. תודה. ניר.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
קניתי את מהמסך לפני כמה ימים ופתאום הופיעה לי צללית של מסגרת מלבנית קטנה שלא נעלמת... אבל כשאני מפעיל שומר מסך לבן או אפילו כל צבע אחר על כל המסך היא לא מופיעה! מזה יכול להיות?!
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-