עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Masasa,

אז ככה המסכים הם : 1) LED SAMSUNG U4000 ב2350 או 2)LCD SAMSUNG C450 ב1570 האם יש הבדל משמעותי? והמסך הזה יהיה בחדר שלי וישרת אותי לפחות לשלוש שנים הקרובות אם לא יותר... בנוסף... האם ההבדל בין FH לHREADY הוא כזה משמעותי? נ.ב המסך יתחבר למחשב וכנראה שאני לא אקנה מסך מחשב...

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  2. שלום, הגיע הרגע לקנות מסך חדש ואיכותי, התקציב הוא 2500 ש"ח. אני מעוניין במסך HD בגודל 24 או 26 אינטש שיתן יחס עלות מול תועלת הטוב ביותר. שימושים עיקריים: -אינטרנט 70% -סרטים \ סדרות 10% -תלת מימד ועריכת וידאו 15% -משחקים 5% בהתחלה רציתי את ה DELL 24*WFP, אך ירדתי משיקולי מחיר ומלאי של הגרסה החדשה. תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  3. עבודה של 8-12 שעות ביממה בעיקר מול טקסטים לא דרוש יותר מ-"19, אין שימוש לגרפיקה רצינית או למשחקים אנא ציינו הסבר להעדפה

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  4. Started by tomer861,

שלום ברשותי מסך דל 2007 רחב לא זוכר את שם הדגם המדויק אך אני מאוד מרוצה ממנו, שאני משתמש בו גם לשימושים מחשבים רגילים וגם לרואת טלוויזה .. אני מעונין להחליף את המסך ולכן דרוש לי מסך חדש עדיפות לדל עם אפשר בעל כניסת compant.. תודה לכל העוזרים אם אפשר בסביבות ה1000 יהיה להיט

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  5. מתלבט בין שלושה מסכים, שניים 20" ואחד 22" כולם רחבים: asus pw201 dell 2007 wfp dell sp2208wfp ה- asus קצת ישן, מסתובב בשוק שנתיים. מאוד אשמח לשמוע חוות דעת, במיוחד ממי שראה/עבד עם המסכים. מה מומלץ מבין השלושה ומבין שני ה- dell האם האיכות של ה- 20" מצדיקה לא לקחת מסך 22". המלצות על מסכים אחרים יתקבלו גם בברכה.

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  6. שלום לכולם, קראתי קצת על מסכים אבל אני קצת מבולבל.... יש לי מסך CRT עתיק 21"... אני רוצה לקנות מסך שטוח איכותי, אני כל היום מול המחשב - עבודה משרדית רבה, סרטים, ומשחקים. אני יכול להשקיע כ-1000 ש"ח, אבל הייתי מעדיף לחסוך כמה שיותר ולקנות מסך שבאמת מצדיק את המחיר. אשמח להמלצות ואם יש מסכים טובים בהרבה פחות מ-1000 שעדיין טובים כמעט כמו מסך ב-1000 אז ממש אשמח לשמוע... דבר אחד חשוב לציין - יש לי מחשב יחסית טוב ( WINTEC AMPX 4GB (2 x 2GB) DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit + Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor + ASRock P43Twins1600 ATX Intel Motherboard + MSI GeForce 9800 GTX+ N9800GTX PLUS T2D512 OC Video Card ) ועד היום הייתי משחק במשחק…

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  7. אני רוצה לקבל עצה לגבי מסך שיראה סרטים HD וגם סרטים רגילים. שיהיה באיכות טובה, חד, צבעים חזקים. אני גם הולך לשחק בCrysis... כמובן שגם לטקסטים.. שיהיה פיצ'רים.. נגיד אם אני משחק במשחק שלא תומך מסך רחב.. בנתיים חשבתי על ה LG 22" LCD L227WT WCG 97% 2MS 1:10000 או על ה Samsung 22" Wide 2253BW 2MS DVI מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  8. איך המסך הזה: Asus MK241H מחכה להמלצות

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by אור כהן,

שלום לכולם רכשתי את המסך 2007FP, וכשאני מפנה קצת את הראש שלי ברקע שחור\אפל המסך הופך לסגול\סגלגל. אני יודע שככה זה הפאנל, אבל שמעתי על אנשים שעשו כיול למסך, וכך הפחיתו את התופעה אבל הורידו את הנגדיות. בכל מקרה, אני רוצה לעשות גם כך, אשמח אם מישהו יוכל לתת את ההגדרות שלו ב2007WFP\2007FP שהורידו את בעיית הסגולויות. בתודה רבה, אור כהן

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by eraneran4,

מחפש מסך מחשב 22" - 20" להרבה משחקים, אינטרנט וממש קצת סרטים כרטיס המסך שלי: NVIDIA GeForce 9400GT

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  11. Started by go_basil,

חברי הפורום היקרים, הייתי רוצה להתייעץ עמכם באשר לרכישת מסך מחשב חדש. ברשותי מסך CRT , שלאחר שבע שנות שימוש החל להראות סימני עייפות. חשבתי להחליפו במסך אחר, מסוג LCD, אך מאחר והתקציב מוגבל, לכד את תשומת ליבי מסך של פיליפס שנמכר באתר אולסייל ומאפשר תנאי תשלום נוחים של 36 תשלומים בעבורו. http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=18727782&type=2&product=1&= המסך הינו הינו 20 אינץ רחב, וכראנה והפאנל איכותי יותר מ TN. האם משיהו שרכש את המסך יכול לחוות עליו דעה? האם מישהו יודע מהי מדיניות הפיקסלים של חברת איסטרניקס, המשווקת את המסך ? האם זהו אותו מסך שנמכר לפני זמן מה, ללא רגלית ונכתב כאן הבפורום על ריבוי הפיקסליפ השרופים שבו ? ושאלה אחרונה, במחשב …

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by מאפיונר,

איך המסך הזה לחבר שלי ואין עוד תקציב התקציב הוא עד 1000 ואין אפשרות לגלוש איך המסך הזה יחסית לתקציב חבר שלי לא משחק וכאלה הוא בעיקר באינטרנט וסירטונים וסרטים איך המסך הזה? ועוד שאלה האם זה מגיעה עם קבל dvi? שיט טעות שלי הייתי עייף ששלחתי את ההודעה אז שכחתי לשים את הלינק מצטער הנה וסליחה http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1DEBLM9J.L2T72 תודה מראש!

13. גיליתי כאשר שמתי מסך לב שיש בין 5ל-7 פיקסלים שרופים במסך. קראתי קצת בנושא וראיתי שיש תוכנות שכביכול מתקנות פיקסלים שרופים. כמו כן קראתי באחריות שבנושא פיקסלים שרופים הם מטפלים אם הבחינו במעל ל-5 פיקסלים שרופים. המסך הינו חדש, הגיע אלי לפני שלושה ימיים. מה אתם מציעים? להטריח את עצמי בנסיעות? או לנסות לתקן בעצמי? אני עצמי מעדיף לקבל מסך חדש. (האם במצב כזה מקבלים מסך חדש?) תודה מראש על העזרה רון

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  14. במגה יש מסך DELL 22 ב1700 שקל- http://www.mega-sale.co.il/ יש לי קשרים ולדעתי אני יוכל להוריד תמחיר השאלות אם 1-איזה דגם זה ואם הוא טוב כי לא רשום תדגם אלה הפרטים- 1050 על 1680 -רזולוציה 160\160 זווית צפיה בהירות 300 חיבור DVI-טוב בכל מסך נורמלי יש בכל מיקרה הצרכים זה משחקים כבדים\אינטרנט ואופיס אז מה מומלץ בתקציב?

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  15. הרבה הרבה וורד, הרבה אינטרנט. גודל 22 כדי שיהיה אפשר לעבוד בנוחות עם כמה דברים פתוחים, אינטרנט מול וורד וכו'. לא נדרש שום דבר מיוחד, אם כי אולי לסובב את המסך זאת אופציה שתשדרג את השימוש פה ושם (אבל לא קריטי, כלומר לא במחיר איכות/אמינות). צריך משהו שיהיה איכותי וקל על העיניים, ואמין. אם צריך להשקיע יותר בשביל הדרישות האלה אפשר לחרוג.

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  16. Started by kip,

שלום לחברי הפורום, מחפש תחליף למסך ה 19 CRT שלי שנראה כי איבד פוקוס... יעוד המסך הוא בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים. האם יש סיבה לקנות מסך בגודל מעל 20 אינצ'? איזו רזולוציה צריך לחפש? אני לא רוצה לקנות משהו שאצטרך בשבילו כרטיס מסך חזק ואז לעלות בספק ולעלות בקירור ולעלות.... מתעתד לקנות מחשב חדש, כנראה מעבד AMD 245 או 435 וחשבתי על כרטיס 4770\5670, לא יותר... מבחינת גודל, ה 19 סביר, האם יש סיבה לעלות? האם הגיוני לקנות מסך 22 ובמשחקים לשחק על רזולוציה נמוכה מהמקסימום שלו? האם מסכי ASUS או BENQ טובים? האם יש דגמים שיש להמנע מהם? תודה

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  17. Started by ozwrx,

BENQ FP93GX 2MS GTG 1:700 או SAMSUNG 931B 5 MS 1:700 מתלבט בין שני אלה בלבד משום שיש לי את שתיהם אחי קיבל את שתיהם באריזה ואני צריך לבחור באחד מהם אז מה לבחור חבר'ה?

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  18. ראיתי את הדגם הנ"ל פה ממש בזול (1500 שקל - למרות שהוא מגיע בלי רגלית לשולחן) http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=492140 ובדקתי את הסדרה הזאת ע"י רישום 200W6 בחיפוש פה http://www.flatpanels.dk/panels.php ורואים שכל הדגמים של הסדרה בעלי פנל S-IPS, אבל משום מה את הדגם הנ"ל אני לא מוצא פה ולא בשום מקום אחר (גם לא באתר יצרן..) יש לציין שזוהי סדרה מצויינת ודגם שכן מופיע 200W6CS נמכר בארץ ב-2500 שקל! מה הקטע? מציאה או עבודה בעיניים?? (לפי הנתונים שהחנויות המוכרות רושמות יש זויות צפייה של 176 מה שאמור לאמת את הפנל הנ"ל - אבל לכו תדעו מה נכון?...) מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  19. שלום לחברי הפורום. ברצוני לקנות מסך חדש בגודל של לא יותר מ-20" או 20.1" זה לא ממש משנה. התקציב הוא עד 1200 שקלים. מחפש את להוציא את הטוב ביותר מהכסף שלי אז אנא המליצו לי על משהו כזה. ישנה אפשרות לחריגה של של לא יותר מ-1400 שקלים אבל בעדיפות שנייה. אני בעיקר משחק במשחקים. אני גר בראשון אז החנות SKYPC יכולה להיות טובה לי או כל חנות באיזור ראשון שהיא אמינה ושמחליפה מסך על פיקסלים שרופים אם בכלל מחליפים. תודה לכל העוזרים וחג שמח!

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  20. Started by Arik.G,

שלום, מישהו נתקל בבעיה כזאת אולי? ניסיתי למצוא דברים דומים ברשת ולא הצלחתי. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  21. אני צריך שולחן כתיבה, אבל אין לי מקום בחדר. לכן חשבתי להשתמש בשולחן המחשב גם לצורכי כתיבה. כדי שהיה לי מקום יש לי 2 אפשרויות: -לקנות מסך דק גדול ולתלות אותו על הקיר מאחורי השולחן (ואז הוא היה רחוק ממה שאני רגיל). -לקנות מסך קטן יותר וזרוע שתתחבר לקיר, וכל פעם שאני במחשב להזיז את המסך אלי (שזה בערך 3 פעמים ביום) האם זה שהמסך רחוק (כמטר) ואני צריך לקום בשביל להתקרב קרוב זה מפריע? האם היה לי נוח להזיז את הזרוע של המסך 3 פעמים ביום? מה לדעתכם עדיף? ואני צריך המלצה על כל אופציה - התקציב הוא עד 1500. השימושים - הכל, עם דגש על משחקים.

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  22. איפה אפשר לראות את U2312HM עובד?ואת הבדל בין IPS ל"רגיל" ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  23. Started by galgul,

שלום. יש לי מסך 740n של סמסונג. יש לו כבל VGA. כרגע יש לי כרטיס מסך x300- יש לו חיבור DVI ומתאם. האם זה בסדר לחבר את המסך למתאם ואליו ליציאת DVI של הכרטיס? מה עדיף? עם מתאם או חיבור רגיל ל VGA? תודה.

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  24. אני רוצה לקנות מסך 22 " עכשיו יש לי כמה אפשרויות או הסמסונג 226 הDELL 228 או את הASUS VW222U אותו אני יכול להשיג גם בהנחה (200-300 שקל). מה כדאי לי? להשקיע עוד כסף בשביל הדל/סמסונג או ללכת על האסוס? האם יש הבדל כזה משמעותי ביניהם? אשמח להמלצות, תודה.

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  25. Started by קיפוד,

שלום לכולם האם מישהו נתקל בבעיות עם התוכנות MAGIC TUNE ו- NAURAL COLOR של SAMSUNG? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים