עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by asaf_azar,

השימושים יהיו למשחקים וסרטים. אני עומד לקנות מנועה מחשבים,איך השירות והאיכות? וגם האם יש להם את הגירסא 05 של המסך? יש מסך יותר טוב במחיר הזה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Started by omer1993,

אני צריך המלצה למסך דק 17 אינץ' למשחקים... אין תקציב פשוט תביאו הצעות אבל אל תגזימו במחיר ואם זה עוזר לכם הכרטיס שהולך להיותת לי זה x1950pro תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  3. Started by Jesper,

קודם כל, ברור לי שאלו 2 מסכים לא באותה ליגה ואין מה להתייחס אליהם כשווים. בכל זאת יש לי התלבטות בין שניהם, מהסיבה הבאה - ה-VS עולה כ-400 ש"ח יותר, סכום שאני יכול להוציא אם צריך, אבל אני לא בטוח שצריך. אני רואה שבפורום מהללים את פאנל ה-VA וממליצים שלא להתקרב למסכים בעלי פאנל TN. מצד שני באופיס דיפו המוכר אמר לי שאצלם רק גרפיקאים קונים את ה-971 שהוא בערך שקול ל-VS 930. כמובן שאני לא משווה את היידע של חברי הפורום לידע(?) של מוכר באופיס דיפו, השאלה היא אם אין בפורום נטייה להמליץ למשתמשים ביתיים על מסכים יקרים שמעבר לצרכיהם? איזה הבדל אני ארגיש בין 2 המסכים האלו חוץ מזווית הצפייה? (שלא משנה לי יותר מדי) הבעיה היא שאין שום מקום שאני יכול להסתכל בו בעצמי על המסכים - אין כמעט חנו…

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  4. עבודה של 8-12 שעות ביממה בעיקר מול טקסטים לא דרוש יותר מ-"19, אין שימוש לגרפיקה רצינית או למשחקים אנא ציינו הסבר להעדפה

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  5. Started by dan111,

שלום, כרגע יש לי מסך LCD של SONY מדגם SDM-HX95 המסך אצלי לדעתי מסביבות 2006, נראה לי שבזמנו עלה סביבות ה-4000 ש"ח חחחחח הוא עדיין עובד וטוב אבל חשבתי לעבור למסך רחב יש בבלאק פריידי מבצע ב-TMS על הDELL U2312HM ב830 ש"ח כדאי לשדרג? האם יש הבדלים בין הפאנלים? אני צריך גם שתי יציאות DVI כדי לחבר שני מחשבים, מה שאין לי ב-SONY אשמח לדעת מה אתם חושבים תודה

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  6. אני רוצה לקנות מסך 22 " עכשיו יש לי כמה אפשרויות או הסמסונג 226 הDELL 228 או את הASUS VW222U אותו אני יכול להשיג גם בהנחה (200-300 שקל). מה כדאי לי? להשקיע עוד כסף בשביל הדל/סמסונג או ללכת על האסוס? האם יש הבדל כזה משמעותי ביניהם? אשמח להמלצות, תודה.

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  7. שלום, אני מחפש מסך שיהיה מעולה למשחקים אך גם יהיה טוב מאוד בסרטים. תקציב עד 2000 ש"ח. בבקשה תמליצו. תודה לכל העונים!!! נ.ב: שכחתי להוסיף שאני רוצה שהמסך יהיה של SAMSUNG.

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by דודי הסטלן,

היי, רציתי לברר אם אני מכוון מנורת לילה ממרחק של מטר, יכול להיגרם נזק למסך חס וחלילה? שאלה קצת נובית אבל חייב להיות בטוח.. תודה.

9. היי. ירדתי מהרעיון של 24 24 24 ועברתי ל מסך מרכזי 27 ומסכים בצד 19 בתצורת portrait (אני חושב שהגודל הנכון למסכים בצד הוא 19, תקנו אותי אם אני טועה) אני יודע שהמסך המרכזי שאני רוצה הוא u2713hm, אבל אני לא יודע איזה מסכים לשים בצד. אני אשמח לחוות דעת.

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  10. לפני שבועיים בערך התחיל לצוץ לי מדיי פעם לא משו קבוע פס שחור במסך 3008WFP פעם פעמיים ביום המסך נקנה לפני שנה וחצי בערך מהחנות שקניתי שלחו לי את המסך לא יודע לאן ואחרי חמישה ימים הופ מסך חדש חדש לחלוטין באריזה חדשה בקרטון בניילונים!!! הינה דוגמא של הבעיה היא לא היתה קבוע והיתה נימשכת חמש דקות אחרי ההדלקה ואז נעלמת... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  11. במגה יש מסך DELL 22 ב1700 שקל- http://www.mega-sale.co.il/ יש לי קשרים ולדעתי אני יוכל להוריד תמחיר השאלות אם 1-איזה דגם זה ואם הוא טוב כי לא רשום תדגם אלה הפרטים- 1050 על 1680 -רזולוציה 160\160 זווית צפיה בהירות 300 חיבור DVI-טוב בכל מסך נורמלי יש בכל מיקרה הצרכים זה משחקים כבדים\אינטרנט ואופיס אז מה מומלץ בתקציב?

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  12. עשיתי חיפוש בזאפ והלכתי לאיבוד מרוב דגמים של חברות שונות, אשמח אם תמליצו לי על מסך טוב. ברור לי שאני יכול לקנות ב1400 מסך 22 או 24 TN, אבל אני משקיע עוד אלפייה בשביל ארגונומיה ו/או פאנל יותר טובים. השימוש העיקרי הוא טקסט: קריאה וכתיבה (בין אם זה גלישה באינטרנט או כתיבת קוד בזמן תכנות) - כרגע אני עם מסך 17 אינצ' וזה מאמץ לי את העיניים. אני רוצה 22 או 24 אינצ' כדי להקל על זה. שימושים נוספים הם סרטים/סדרות בDVD או HD, וגם משחקים מידי פעם. גם אם אני לא גרפיקאי אני רוצה צבעים חיים ומדויקים במסך.. לכן פאנל TN פחות רצוי, אבל אפשרי אם תמליצו כך. תודה

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  13. שלום לכולם. אני רוצה לעשות שינוי "קל" בחדר שלי ואחד הדברים שאני רוצה לעשות זה לקנות מסך טלויזיה 32" HDR (זה מה שהכיס מאפשר) ולחבר לו גם את הטלויזיה וגם את המחשב. עכשיו השאלה שלי היא כזאת יותר נכון כמה שאלון, האם אני יראה טוב ממרחק של שתי מטר אני מדבר על המחשב כי טלויזיה לא בעיה לראות מהמרחק הזה אבל האם אני יצליח להסתדר עם המחשב מהמרחק הזה? עוד דבר מה עדיף לי, לחבר ישירות את המחשב והממיר למסך או לחבר את הממיר למחשב(לקנות כרטיס מתאים) ורק את המחשב למסך הכוונה היא מבחינת נוחות. ודבר שלישי זה אם אני צריך חיבור מיוחד מהמחשב לטלויזה כדאי לראות סרטים ולשחק משחקים באיכות HD. תודה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  14. האם גודל נקודה קטן במסכי LCD אומר שפחות נוח לקרוא טקסט? והאם גודל נקודה גדול אומר שיותר נוח? במסכים כמו 19 יש גודל של 0.29 במסכי 24 יש 0.27 במסכי 30 יש 0.25 במסכי 26 יש 0.288 במסכי 27-28 יש 0.30 וכו' אני מדבר כמובן על רזולציה אמיתית טבעית ומלאה (לדוגמא מסך 17 ב1280על 1024, מסך 24 ב1920 על 1200 וכו') מנסיונכם האישי, מה נותן נוחות קריאת טקסט טובה יותר? כי הרבה פעמים יש ויכוח לגבי זה ומעניין אותי דעה ותשובה יותר מקצועית. אני שמתי לב אצלי שלפעמים במסכים עם גודל נקודה גדול יותר, הטקסט אומנם גדול יותר, אך פחות ברור, ולכן קשה לי להגיע למסקנה נחרצת היכן יותר נוח לקרוא.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  15. מה הגובה שלו בלי הרגלית (הגובה של המסך עצמו) מה הגובה של הרגלית? מה הרוחב שלו? והאם ניתן בקלות להוריד את הרגלית שלו? ולתלות אותו על הקיר..

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  16. כקצת קצת צהבהב, ועל רקע שחור כקצת יותר בהיר. האם המסך תקול?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  17. Started by ofekd23,

שולם אני צריך המלצה ?למסך טוב לגימיניג עד 1000 עם 22 אינץ כזה עם MS טוב וכו...? תודה מראוש

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  18. אמממ הכותרת אומרת כמעט הכל ! אני מחפש מסך הכי טוב במחיר, אפשר לחרוג בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  19. היי מה נשמע חברה? עוד שעה וחצי בדיוק אני זז לקנות מסך דק למחשב סוף סוף (אחרי שה-IIYAMA האגדי שירת אותי כמו שצריך). בתאכלס, אל תגידו לי מסכים אחרים, מה מבינהם עדיף? SONY X95F, זמן תגובה 8 http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=471978 VIEWSONIC VX922, זמן תגובה 2 LG L1970HR , זמן תגובה 2 למרות שהסוני עם זמן תגובה יותר נמוך, ראיתי בפורומים פה שאוהבים אותו........אבל ב100 שקל יותר אני יכול לקנות VS עם זמן תגובה 2... ?

20. Started by S1BoY,

אוקיי, אז קניתי את ה LG W2284F בהתחלה האזור למטה נראה בעיר מידיי, ולמעלה נראה בידיוק טוב. לאחר ששיחקתי אם הגדרות כי שעה וחצי, שמתי לב ל2 דברים- אחד: בהגדרות הSTOCK של המסך, למטה בעיר מידיי, ולמעלה טוב. שתיים: אם הגדרות אחרות, למטה טוב, ולמעלה כהה מידיי, וגם במיספר משחקים ש שיחקתי, למעלה בכול מקרה היה כהה מאוד, וכלום לא עזר. לבסוף לקחתי את המסך חזרה לחנות, הם לפי מה שהם ראו ב2~3 שעות שעשינו שם בדיקות לא ראו שום תקלה (מוזר, כי אחד מי הם דווקא כן שם לב, אבל השני אמר לו "לא לא, זה טוב") לבסוף, סיכמנו לישלוח את המסך חזרה ליבואן. עכשיו, יש מצב הם יתנו לי חדש, ויש מצב יחזירו לי את אותו המסך ש"עדיין" לא תקין לפי דעתי. אז אם אני מקבל את המסך ה"לא תקין" חזרה, מה אתם ממליצים לעשות? …

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  21. שלום לחברי הפורום !!!! אבקש את חוות דעתכם על המסך טלויזיה הנ"ל כתחנת מולטימדיה בשימוש גם למחשב וגם לפלי סטישן 2 http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=E-TV&DB189989=190025&DB4091=4093&DB26931=941454 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  22. היי, יש לי מקבוק פרו מהדור האחור (15") - ואני מחפש מסך חיצוני בגודל של 22"-24". המטרה העיקרית היא תכנות וקריאה של מסמכים לאורך זמן - לכן אני מעדיף מסך שאינו גלוסי (בנייד המסך הוא כן גלוסי, אבל הוא מדהים.. אז זה מחפה על זה). האיכות מסך צריכה להשתוות למה שיש לי היום . תקציב? 1200 ש"ח בערך (אפשר לשחק).

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  23. Started by victor17,

איזה מסך היה הכי משתלם ב1800 שקל

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  24. Started by Check_Point,

שלום. אני זקוק להמלצה למסך Lcd 19", והדרישות ממנו מאוד ספציפיות: הוא בעיקר ישמש לקריאת מסמכים, גלישה באתרים ועריכה של מסמכים, ולכן חשובה איכות צפייה בטקסט. אני מוכן לגלוש קצת מהתקציב וזאת בתנאי שהמסך יעמוד בדרישות. איזה מסך לדעתכם יתאים לדרישה זו באופן הטוב ביותר? שקלתי את ה- vp930b, יש משהו מתאים יותר? תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  25. התקשרתי למלא חנויות ולאף אחת אין במלאי. מישהו קנה לאחרונה ומכיר?

• 4 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים