מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הבעיה היא כזאת, בזמן צפייה בסדרות/סרטים שמתי לב שדברים שמופיעים בצבע אדום מופיעים ממש לא חד ממש ריבועים מה הסיבה? האם יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
איך הדגם הזה של המסך? Viewsonic VA2226W הציעו לי אותו ואני לא יודע אם הוא שווה עזבו מחיר אני מדבר על איכות כי אני רואה שהנתונים שלו לא מזהירים
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
נתקע לי טור שלם של פיקסלים! במסך LG 206WTQ, נגמרה האחריות לפיקסל הראשון (חודש), והתחילה האחריות ל-3 פיקסלים ל-3 שנים, כמה מבדר שנתקע לי טור שלם שזה...לפחות 10000 פיקסלים? מי שזוכר, פעם קודמת שפניתי אליכם הייתה כשנשרף לי פיקסל יחיד, באותו הדגם של המסך, טירטרתי את המוכר והוא הלך והחליף לי את המסך. יש מצב שאני מקבל החזר כספי מלא?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נאלץ לקנות מסך חדש לאחר שהנוכחי שלי הלך לעולמו. השימושים הם סרטים,משחקים ומולטימדיה. אני רוצה מסך 24" טוב ולאורך זמן. לאחר עיון בפורום אלה המסכים מהזול ליקר: SAMSUNG SYNCMASTER 24" T240 PHILIPS 24" 240BW8EB HP 24" W2408H DELL 24" 2408WFP על מה הייתם הולכים ומה קונים? האם משהו התנסה עם כל אחד מהמסכים האלה? אודה לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
איך המסכים של ASUS בכללי? הם נראים מצויין לפי מה שראיתי תודה לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את האשכול,תעבירו במידת הצורך. יש לי מסך 2253BW ויש משחק אין בו את הרזולוציה הטבעית של המסך אלה אני יכול לשחק שמה על 1024X768 אז המסך נהיה 4:3 וככה אני רואה את המשחק אתמול יצא לי להיות אצל חבר וראיתי שיש לו מסך 22 של מאג. במשחק הרזולוציה שיש לו בהגדרות זה 1024X768,אך הוא רואה על כל המסך את המשחק. ניסיתי כמה דברים ולא הלך לי לראות את המשחק על כל המסך. מקווה שהבנתם, תודה.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 4 מסכי מחשב חדשים לי ולאחים שלי ואני יכול להשיג הנחה על המסכים של Philips, אני רוצה מסכים 19 אינץ' רחבים אבל בגלל שאני לא כל כך מבין בנושא אני לא יודע איך Philips בתור יצרנית מסכים. מישהו יכול להגיד לי מניסיון\ידע אם המסכים שלהם טובים ואפשר לסמוך עליהם (מבחינת אחידות עם הפאנל וכל השטויות האלה) ושהמסכים לא יכאיבו בעיניים ויהיו בריחות אור וכל מיני שטויות? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 10.03.2008 בשעה 15:09:08 זה מאוד חשוב אני רוצה לתת אישור עוד היום כי כבר הזמנתי מחשב ואין לי מסך, תודה.
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
איזה מסך 22 הכי טוב לתקציב של עד 1200 למטרות סרטים משחקים וכו' (לא לעבודה אם תוכנות של גרפיקה) ?
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום אנשים, כמו שמצוין בכותרת התחדשתי לי ב-2209wa מאייבורי היום. יש לי מספר שאלות לגבי המסך החדש... אבל תהיו סובלניים עם השאלות הטיפשיות שלי... הרבה זמן שלא החלפתי מסך. 1) האם יש צורך להתקין דרייבר כרטיס מסך מחדש? (אני מניח שלא אבל בכל זאת שואל) 2) קיבלתי עם המסך דיסק שרשום עליו drivers... זה באמת דרייברים? להתקין? 3) יש לי את Rev A02... יש למישהו פרופיל כיול למסך? (בהירות, ניגודיות וכו'...) תודה אנשים!
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך שיהיה מעולה למשחקים אך גם יהיה טוב מאוד בסרטים. תקציב עד 2000 ש"ח. בבקשה תמליצו. תודה לכל העונים!!! נ.ב: שכחתי להוסיף שאני רוצה שהמסך יהיה של SAMSUNG.
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום את המסך 206BW, ויש לי כמה שאלות: 1.חיברתי את שני הכבלים - RGB ו DVI למסך וזה הציג לי בתור ANALOG, אז הוצאתי את הכבל הכחול (RGB) והשארתי את הלבן הארוך (DVI) אבל אז הצג הציג מסך שחור והעביר בין ANALOG ל DVI, כאילו הוא לא מזהה אותם ואז עבר ל STANDBY. איך מחברים את המסך כ DVI? 2.האם יש מדריך לכיוונוני צבע למסך הזה? כדי שאני ידע בוודאות שזה הכי טוב שהוא יכול להגיע. אני כרגע משחק עם ה MAGIC TUNE והחלטתי שבאינטרנט (טקסט) ומשחקים זה יהיה על GAME, ובסרטים זה יהיה על MOVIE. מה אתם חושבים? 3.גיליתי שהרזולוציה המקסימלית (אופטימלית) של המסך מציג את המלל והאייקונים ממש בקטן, עד כדי כך שזה לא נוח לקרוא טקסט בגודל הזה, לכן אני נמצא על הרזולוציה של מסכים רגילים (1024)..ה…
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
משיטוט מתיש בדפי הפורום עדיין לא הבנתי איזה מהמסכים עדיף: BENQ FP91GP LENOVO L192P ??? הBENQ גם זול בצורה משמעותית מהLENOVO המסך הוא לצרכי משחקים וגם לצרכים משרדיים(internet,office,execl( ושאלה נוספת: מאוד התרשמתי בחנות מהמסכי WIDE שראיתי. אבל מצד שני לא ראיתי אותם בפעולה בעבודה משרדית. אז מה עדיף? הבנתי שלמשחקים הWIDE עדיף אבל מה קורה בעבודה משרדית? אני לא מבין למה נאמר פה שבמקרים מסוימים זה פחות נוח?? נראה לי הגיוני שהמסך יותר רחב אז פחות צריך לגלול לצדדים לא???
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
-
היי! אני צריך 2 מסכים. תקציב? הממ עד 3000 לשניהם מספיק? עבודה: 20% מהזמן(בשניהם) טלויזיה וסדרות וטיפטיפה סרטים. 80% אינטרנט, מסמכים, טקסטים, תמונות, פורומים... 0% משחקים שדורשים משהו מיוחד.(זאת אומרת הירוס 3 ולעתים רחוקות רד אלרט 2 או קוויק 3 באחד המחשבים) הממ כמה אינטצ'? אין לי מושג קלוש בגרוש!(הא יצא חרוז ) מה כדאי? אני יודע ש17" כבר לא אקטואלי בכלל... רחב? אולי - כדאי לי יחסית לשימושים? הסדרות והסרטים במחשב שכן ישחקו בו מידיי פעם הירוס 3 הם לרוב במסך רחב. במסך השני המחשב מחובר לYES אז הרוב המוחלט שם יהיה 3:4... ______________ שאלה: המחשב שלי שבו אני אשחק מידיי פעם (הירוס 3 ...) יש בו כרטיס מסך מובנה שיש בו רק VGA והוא דפוק ומלפני 3 שנים. זה מהווה מגבלה כלשהי…
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, תצוגה עקומה במסך מחשב LG 17 אינץ. מסוג פלטרון F700B . הבעיה היא שפס שורת המשימות נראה עקום על המסך, וחלקו העליון של המסך מוסתר. בעת ניסיון לשפר את התצוגה (ללא הצלחה) ע"י משחק בלחצנים שבחזית המסך, האפשרות היא לעלות להוריד גם מצד שמאל וגם מימין, כלומר לא ניתן להוריד צד אחד או לעלות צד אחד בלבד, (לא ניתן ליישר) הנה תמונה http://www.israup.net/images/5e2c10c9a820d7aab9613140db2bc8ca.JPG
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
זה התשובה שקיבלתי מחיון במייל.. כמה עצוב וחובבני זה.. עכשיו אני צריך לחכות עוד חודש מינימום למסך החדש.. יש אולי דגם אחר שכדאי לי לבדוק במצב שנוצר?
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לתת לי תוכנה שבודקת פיקסלים שרופים? לא מצאתי בגוגל DBD וכן איך אני בודק את הפנל שלי ב2007WFP DELL? תודה
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב כנראה מ skypc ורוצה לקנות מסך 22", עדיף מאותה חנות. הייתי בוחר את ה Asus221C שהומלץ באתר אבל אין אותו בחנות. יש שם 15 מסכים 22", עם הפרשי מחירים של יותר מ 100% בין הזולים ליקרים. אני מתכוון להשתמש במחשב לעבודה (תכנות) ומשחקים (crysis ;D). חסם עליון למחיר 1841ש"ח (אבל כמובן אני מעדיף לקנות ב1225 אם כדאי...) וזה משאיר 12 מסכים: איזה מסך כדאי לי? [table] [tr][td]Proview 22" EP2230AFJW 5ms LCD WIDE[/td][td]₪ 1,225.00 [/td][/tr] [tr][td]Chimei 22" 221D 5ms[/td][td]₪ 1,369.00 [/td][/tr] [tr][td]Asus 22" VW222S 2ms LCD[/td][td]₪ 1,370.00 [/td][/tr] [tr][td]Daewoo 22" HL220WA 5ms LCD[/td][td]₪ 1,484.00 [/td][/tr] [tr][td]Mag 22" AI2237W 2ms[/td][td]₪ 1,490…
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לא רציתי להידחף לדיון שפתחו פה שנושא את הכותרת הזאת, אז פתחתי אחד משלי. לפני כמה חודשים התייעצתי פה לגבי רכישת מסך בתקציב של 2-2.5K, השימוש שלי הוא פחות למשחקים ויותר לצפייה בסרטים (לעיתים רחוקות) ולעבודה בפוטושופ (אני צלם חובב ועובד הרבה מאוד על עריכות) וכמובן לכתיבת מסמכים, אינטרנט וכו' , בפעם הקודמת המליצו לי על הDELL 2007WFP, רציתי לדעת אם יש כיום מסך יותר ממולץ ממנו בתקציב הזה?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הבנתי מאנשים שמבינים פה - שהמסך הכי מומלץ ב1300 שקל הוא ה245BW.. לצערי איני מוצא אותו בשום חנות, וגם ראיתי שרשמו פה שהוא אזל מהמלאי כיוון שהוא ירד מפס הייצור. לכן האופציה השניה שלי היא המסך 2443. הוא ניראה פחות או יותר כמו ה245BW חוץ מכפתורי המגע. יש לו אותו ארגונומיה מעולה, ואותו עיצוב פחות או יותר. האם איכות הצפייה בו גם דומה? מה לגבי כפתורי המגע? זה לא סיכון? כיוון שיש סיכוי גדול יותר שהם יתקלקלו. אשמח גם לשמוע חוות דעת של אנשים שהם בעלי המסך הזה.
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מה הגובה שלו בלי הרגלית (הגובה של המסך עצמו) מה הגובה של הרגלית? מה הרוחב שלו? והאם ניתן בקלות להוריד את הרגלית שלו? ולתלות אותו על הקיר..
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך לבת-זוגי. אני צריך מסך 27" לעבודה מהבית. העבודה שלה כוללת גם תוכנות גרפיות מידי פעם, אז איכות חשובה כאן. מאידך - אין גיימינג או רענון מהיר הנדרש. מעבר לכך צריכה להיות כניסת HDMI (שזה די סטנדרטי אבל בכל זאת), שיהיה מתכוונן לגובה (בלי לשים בלוק דפי מדפסת כדי לכוונן אותו..), עדיף עם מראה מינימליסטי ומעוצב ולא קעור. תקציב - עד 900 ש"ח, ואם אפשר לחסוך אז עדיף כמובן (מצד שני, אם התקציב מונפץ ואין מסכים כאלו במחיר הזה, אשמח לדעת גם כן). העדיפות היא לחנות במרכז עם שירות טוב (יש לי נסיון אישי מצוין עם Plonter, כמובן שזה לא חובה). תודה לכולם! ** עריכה - אם יש המלצה למסך 24" באיכות משמעותית יותר טובה, אך באותו המחיר, אשמח גם לשמוע. ת…
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
מה ההבדל בין BW2243 22 אינץ' ל 20 אינץ BW2043 ( מלבד הגודל ?)
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
האם מסך עם 5MS מתאים למשחקים עם FPS גבוה ? אני מתכוון לקנות GTX570 בשביל משחקים ורוצה מסך חדש כח הישן עושה בעיות. מה אני יכול להשיג בתקציב של 1000שח בלי חריגה מחברות כמו SAMSUNG או LG ? תודה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-