עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by דודו יצחק,

Error Remove Thanks

2. היי, אני מחפש מסך בגודל 24-27 אינץ'. המסך מיועד לעבודה של 12 שעות ביום, בעיקר עבור פיתוח תוכנה אבל גם עבור קצת גלישה ועבודה עם פוטושופ. בגלל כאבי העיניים שאני סובל מהם (למרות שאני עושה הפסקות), חקרתי קצת ואני מניח שזה המאפיינים החשובים, ותקנו אותי בבקשה אם אני טועה: -מסך בלי פליקר (flicker-free) -מסך matte כי לפעמים יש השתקפויות מהחלון -קצב ריענון כמה שיותר גבוה -סינון אור כחול, אבל ראיתי שאפשר לפתור את זה גם ברמת התוכנה. בגלל כמות השעות המרובה שאני עובד עם המחשב, הכי חשוב לי שהמסך יהיה כמה שיותר "בריא" לעיניים. **שאלת המשך - כרגע אני עובד בבית עם 2 מסכים מחברות שונות (באותו הגודל). האם עדיף שיהיו אותו הדגם בדיוק? אני …

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by YRP99,

מסך בעיקר לאינטרנט ועבודות, משחקים פה ושם (אך לא כעיקר) מה שכן הכרטיס מסך של המחשב די חזק, Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe עדיפות למסך הכי זול שאפשר שיעשה את העבודה, אם אפשר הצעות עד לאזור של 1300 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  4. Started by eid101,

שלום חברה . אז אחרי כל השאלות שלי הגעתי לשני המסכים האלה , אני מתלבט בינם . על הנייר הVK נראה יותר טוב כי הוא בעל 1:5000 ניגודיות וגם בעל מצלמה מובנאת . אז מה אתם ממליצים בשבילי ? אגב המחיר לא משנה כאילו שזה לא פרמטר חשוב מבחינתי כי ההפרש הוא 100-200 שיקל בין המסכים האלה .

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  5. Started by zombie,

כותרת... ;D

6. שלום לכל חברי הפורום, קצת הלכתי לאיבוד בין כל סוגי המסכים והייתי שמח אם למישהו יש המלצה חמה למסך, ששימושיו הם לעבודה רבה מולו והרבה תיכנות חשוב שלא יכאבו העיניים משעות רבות של עבודה תודה רבה על עזרתכם

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  7. מצטער על התפרנות אבל זו מסגרת התקציב שלי. המסך ישמש לצפייה בסרטים + משחקים. המסך אמור לתת תמורה הכי טובה למחיר. מרחק הצפייה בסרטים יהיה כ 3 מטרים מרחק משחקים יהיה חצי מטר + - מפרט חלקי : מעבד : E8400 לוח אם P5Q PRO כ. גרפי : או 9800GT או HD4670 תודה למי שמייעץ טוב.

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מסך חדש אין עדיפות לחברה מה שטוב אני לוקח אם אפשר שהוא יהיה HD אני אשמח לא לחרוג בבקשה מהתקציב של 2000 שקלים תודה לכם

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  9. Started by maor676,

היי קניתי את המסך הזה והוא מדהים! רק קציתי לדעת איזה הגדרות צבע וכו' מומלץ לשים?

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  10. זה נושא שתמיד עניין אותי עוד מימי הCRT, אני זוכר שאז היו כמה שפורפרות מובילות בשוק וכל מסך שהתבסס עליהן היה בעל נתונים די דומים... וככה היום גם בLCD... הפאנל הרי הוא בעצם המסך... נכון שיש את ציפוי הזכוכית ואת כל הפיצ'רים השונים מהעיצוב עד לתפריטים השונים, עם רמקולים כאלה או בלי רמקולים בכלל אבל עזבו את כל השטויות האלה בצד. חברה X וחברה Y רוכשות פאנל Z, כמה כבר אפשר לפתח את זה הלאה ? האם מבחינת איכות תמונה ונתונים כמו זוויות צפייה, כמות צבעים, ניגודיות ועוצמות אור יכול להיות הבדל משמעותי או הבדל כלשהו כשמדובר על אותו הפאנל ? ואם כן אז איך בעצם זה קורה ?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  11. Started by roadkill15,

המטרה העיקרית של המסך היא עבודה עם טקסטים וגלישה. המון עבודות, WORD, וטקסטים מכל הסוגים. הכי חשוב לי חדות הטקסט והבנתו. שלא יכאב בעיניים ושלא יהיה קשה לקרוא לאחר שעות של עבודה. בנוסף אני אראה בו לפעמים סרטים, אז צריך שהוא יראה אותם טוב. וכמובן, אם הוא יהיה גם מעוצב יפה זה לא יזיק. אני מוכן לקנות גם ב- 1000, אבל אם יש משהו יותר זול שלא שונה בכלל (או בכמות זניחה) אז אין לי בעיה לחסוך כסף, רק לכתוב בבקשה את ההבדל בין הדגם הזול ליקר. תודה מראש.

12. שלום, הגיע הרגע לקנות מסך חדש ואיכותי, התקציב הוא 2500 ש"ח. אני מעוניין במסך HD בגודל 24 או 26 אינטש שיתן יחס עלות מול תועלת הטוב ביותר. שימושים עיקריים: -אינטרנט 70% -סרטים \ סדרות 10% -תלת מימד ועריכת וידאו 15% -משחקים 5% בהתחלה רציתי את ה DELL 24*WFP, אך ירדתי משיקולי מחיר ומלאי של הגרסה החדשה. תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  13. Started by knight27,

שלום רב, לאחר שנברתי כאן פורום לגבי מסכים מומלצים נראה לי שאני הולך לרכוש את המסך הנ"ל אך יש לי שתי שאלות האחת הינה- המסך הנ"ל הינו 24 אינצ' שישמש עבורי גם כמסך מחשב וגם טלויזיה השאלה היא האם מרחק הצפיה שלי כיום (ב-70 ס"מ) לא יותר מידי קרוב לעיניים??? השאלה השניה - הבנתי שהמסך הנ"ל מגיע עם גרסא מחודשת A01 ניסיתי ליצור קשר עם מס' ספקים אך לכולם יש את גרסת A00. האם למישהי יש מידע היכן אפשר לרוש את המסך הנ"ל בגירסא החדשה תודה נ-ב המסך מיועד למשחקים וסרטי HD

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  14. מצאתי, תודה

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  15. ASUS VK222H 22 האם חייב להדליק את המחשב כדי לשחק XBOX360

16. Started by udiudi,

שלום. אני רוצה לדעת איפה הכי טוב למקם את המסך. המיקום הכי טוב אצלי מבחינת המיקום בחדר זה בצד שמאל של החלון, נטוי לכיוון הראש, שלי, ככה שאני לא יושב ישר, הכיסא וכל הגוף מסובב כלפי צד שמאל.. שמתי אותו עכשיו מולי, ויוצא שהחלון נמצא המאחוריו. רציתי לדעת, האם זה מזיק בצורה כלשהי למסך או לעיניים? [אור מאחורי המסך שאני בוהה בו..]

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by אמיר_ה,

היי, בעקבות מדיניות הפיקסלים של דל אני שוקל לקנות את הViewSonic 930 במקום ה2007FP. לפי המדריך השלם לLCD מסכי S-IPS מציגים צבעים וזוויות צפיה טובות יותר, בעוד שלMVA יש יחס ניגודיות טוב יותר. מישהו יכול לפרט קצת ולתאר את ההבדל בין המסכים בכל מה שקשור למשחקים? מבחינת זמן תגובה ו-ghosting הם אותו דבר? אני זוכר שקראתי פה שהיוסוניק סובל מבעיית קורונה, הייתי שמח אם מישהו יכול לתאר את הבעיה הזו ולהעריך כמה היא בולטת\מפריעה. תודה.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  18. Started by adirze,

בכל החנויות שראיתי שמוכרים את המסך רשום שיש לו ניגודיות של 1000:1 ובהירות של250 cd/m ובאתר הרשמי של viewsonic רשום שהניגודיות של המסך היא 1300:1 והבהירות היא 300 cd/m מתוך הנחה שהנכון הוא האתר של viewsonic מאיפה ניתן להשיג את המסך עם הנתונים האלה והאם זו גרסה חדשה או משהו כזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  19. איזה מסך הייתם בוחרים בשביל אצמכם למשחקים סרטים וקריאה? LG W2252TQ LG L227WT Samsung 2253BW Samsung 2253LW Asus MW221C או מסכים אחרים לפי בחירתכם של 22 אינטש

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  20. מה ההבדל בין Dell 22 LCD 2208WFP Ultrasharp לבין Dell 22 LCD E228WFP ומה יותר מומלץ. כי אני גם מתלבט בין ה ASUS למרות שהוא די חדש בשוק ופעם ראשונה שומעים עליו דברים טובים.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  21. יש חיה כזו? אינני מבין הרבה במסכים אז DO YOUR BEST ;D

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by coorva,

אשמח לשמוע אם אתם מרוצים ממנו וממליצים עליו.

23. ראיתי את הדגם הנ"ל פה ממש בזול (1500 שקל - למרות שהוא מגיע בלי רגלית לשולחן) http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=492140 ובדקתי את הסדרה הזאת ע"י רישום 200W6 בחיפוש פה http://www.flatpanels.dk/panels.php ורואים שכל הדגמים של הסדרה בעלי פנל S-IPS, אבל משום מה את הדגם הנ"ל אני לא מוצא פה ולא בשום מקום אחר (גם לא באתר יצרן..) יש לציין שזוהי סדרה מצויינת ודגם שכן מופיע 200W6CS נמכר בארץ ב-2500 שקל! מה הקטע? מציאה או עבודה בעיניים?? (לפי הנתונים שהחנויות המוכרות רושמות יש זויות צפייה של 176 מה שאמור לאמת את הפנל הנ"ל - אבל לכו תדעו מה נכון?...) מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by tomerf,

יצא לפני כחודש מסך חדש מבית לנובו במחיר דיי ריאלי ואפילו זול! אין עליו עדיין שום ביקורות ברשת. המסך עוד לא מופץ בארץ אך יופץ בקרוב (ויש לי גם דרך לקנות אותו) לפי ידעתי המסכים של IBM היו בעצם עם מערכת פנימית של SONY. יש לכם מושג מה במסכים החדשים של LENOVO? האם נראה לכם מומלץ המסך הזה? לעריכה גראפית של תמונות ושימוש המסך כטלויזיה. http://www.engadget.com/2006/11/21/lenovos-22-inch-d221-widescreen-lcd-welcome-to-the-club/ אפשר לדעת אולי לפי ה: Compliant Standards Compliant Standards Plug and Play, FCC Class B certified, CE, MPR II, CSA, UL, TUV, BSMI, VCCI Class B ITE, GOST, DDC-2B, DEMKO, EPA Energy Star, FIMKO, IEC950, ISO 13406-2, MPR III, NEMKO, NOM, SASO, SEMKO, TCO '99…

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  25. http://www.behardware.com/articles/648-1/nec-multisync-lcd2690wuxi-the-first-26-inch.html רק חבל שיש מריחות בבהירות מקסימלית ומינימלית ועדיין לא נפתרה בעיית הניצנוץ. דווקא כאשר מכיילים אותו עם קליברטור מושג gamut מעולה, ולכן הוא מתאים מאוד לגרפיקאים ומושגת איתו לאחר הכיול סקלת צבעים שאינה נראית בצגים אחרים.

• 0 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים