עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by RV25,

אני מחפש לקנות מסך רחב 20" וראיתי שבהרבה חנויות גדולות עכשיו מוכרים את המסך הזה ב-800 ש"ח. חיפשתי חוו"ד עליו ברשת ולא מצאתי. ניגודיות מרשימה של 1:50,000, זמן תגובה 2ms ורזולוציה 1600X900. מישהו מכיר? ממליץ/לא ממליץ? אם לא איזה מסך 20" אחר שווה לקנות? אני נעול על הגודל הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by Zarquon,

שלום חברים. חשוב שהמסך יהיה לא רחב (כיוון שאני עוסק גם בתכנות, קריאת ספרים וכו'). הגבלות נוספת - שיהיה 2ms ובטווח מחירים של 1000-1700 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  3. יש לי בעיה מוזרה במסך.... כל המשחקים שהרצתי עליו דווקא ניראים אחלה, אבל כשאני משחק פרואבלושן יש באמצע של המסך מין קפיצות מעצבנות כאלו.... זה קורה לי רק עם המשחק הזה וזה מעצבן!!! זה ככה בכל המסכים האלו או שרק אני ככה? יש למישהו רעיון איך פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  4. ראיתי את הדגם הנ"ל פה ממש בזול (1500 שקל - למרות שהוא מגיע בלי רגלית לשולחן) http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=492140 ובדקתי את הסדרה הזאת ע"י רישום 200W6 בחיפוש פה http://www.flatpanels.dk/panels.php ורואים שכל הדגמים של הסדרה בעלי פנל S-IPS, אבל משום מה את הדגם הנ"ל אני לא מוצא פה ולא בשום מקום אחר (גם לא באתר יצרן..) יש לציין שזוהי סדרה מצויינת ודגם שכן מופיע 200W6CS נמכר בארץ ב-2500 שקל! מה הקטע? מציאה או עבודה בעיניים?? (לפי הנתונים שהחנויות המוכרות רושמות יש זויות צפייה של 176 מה שאמור לאמת את הפנל הנ"ל - אבל לכו תדעו מה נכון?...) מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by שמוליק2221,

כששאלתי על מסך איכותי, איכשהו הגעתי לאתר החברה: http://www.primeview.co.il ואנשי החברה, הפנו אותי למסך הזה: http://www.primeview.co.il/Index.asp?ArticleID=235&CategoryID=121&Page=1 ורציתי לדעת אם יש כן עוד מישהו, שמכיר , או שמע, או אפילו יש לו ויכול להעיד על האיכות של המסכים הללו.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  6. שלום לכולם אני נאלץ לקנות מסך חדש לאחר שהנוכחי שלי הלך לעולמו. השימושים הם סרטים,משחקים ומולטימדיה. אני רוצה מסך 24" טוב ולאורך זמן. לאחר עיון בפורום אלה המסכים מהזול ליקר: SAMSUNG SYNCMASTER 24" T240 PHILIPS 24" 240BW8EB HP 24" W2408H DELL 24" 2408WFP על מה הייתם הולכים ומה קונים? האם משהו התנסה עם כל אחד מהמסכים האלה? אודה לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  7. מלבד זה שהDELL יפה יותר (שחור פסנתר, ועיצוב עדיף בהרבה) מהפיליפס, מה היתרונות/חסרונות האחד בהשוואה לאחר? כל זאת אני שואל כי אני שוקל אם לקנות את הדל מחנות אחרת (אני גר באיזור הדרום, והאלטרנטיבות רק באיזור הצפון-מרכז - שזה בעיה מבחינת יפקסלים שרופים ופאנל אם יהיו בעיות) או שכדאי לי לקנות מפנדה את הפיליפס.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  8. Started by zombie,

כותרת... ;D

9. שלום אני עובד במעבדה באוניברסיטה המריצה ניסויים הקשורים לתפיסה וקוגניציה בהם יש צורך בחשיפה לגירויים וויזואליים אשר לעיתים מתחלפים מאוד מהר (תוך מדידה של זמני תגובה ופרמטרים שונים אחרים במהלך הביצוע של הנבדק). מאז הקמת המעבדה אנחנו משתמשים במסכי CRT מאחר ויש להם קצבי רענון מהימנים ומדויקים. לצורך העניין ברוב המקרים אנחנו צריכים שהמסך יוכל לעבוד בקצב רענון של 100hz אך בניסויים מסוימים השתמשנו גם בקצבי רענון גבוהים יותר (ברזולוציה מתאימה כמובן). מאחר והמסכים שברשותנו כבר מיושנים למדי והם דועכים בהדרגה וכבר לא ניתן לרכוש מסכי CRT אנחנו בתהליך של בדיקה האם ניתן למצוא מסכי LCD אשר יהוו פתרון הולם לצרכים שלנו. הבעיה כמובן תמונה בכך שלמסכי LCD יש Rise Times גבוהים למדי, לצורך ה…

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by EnerGy,

שלום! יש לי את המסך T201W של BENQ. כשהוא מחבור דרך VGA הכל עובד כמו שצריך, אבל שאני מנסה לחבר אותו דרך הDVI לשים ברזולוציה הטבעית אני מקבל "NO SIGNAL". אשמח להצעות!

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  11. המסך האומלל שלי זקוק לניקוי רציני - רציתי לדעת איך לנקות אותו בצורה יסודית אבל שלא תגרום נזק.

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  12. Started by Xvertigo,

חיפשתי סקירות רציניות לגבי המסך ולא מצאתי... מישהו יודע משהו עליו? איך הוא? יש סקירות טובות עליו? כל מידע יתקבל בברכה!

13. Started by dan111,

שלום, כרגע יש לי מסך LCD של SONY מדגם SDM-HX95 המסך אצלי לדעתי מסביבות 2006, נראה לי שבזמנו עלה סביבות ה-4000 ש"ח חחחחח הוא עדיין עובד וטוב אבל חשבתי לעבור למסך רחב יש בבלאק פריידי מבצע ב-TMS על הDELL U2312HM ב830 ש"ח כדאי לשדרג? האם יש הבדלים בין הפאנלים? אני צריך גם שתי יציאות DVI כדי לחבר שני מחשבים, מה שאין לי ב-SONY אשמח לדעת מה אתם חושבים תודה

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  14. Started by noam142,

שלום , נמאס לי מהמסך crt והחלטתי להתקדם .. אני עובד הרבה מאוד מול המחשב , בעיקר אינטרנט ותכנות , וגם משחקים עם גרפיקה ( cod , dirt , crysis וכו.. ). מחפש מסך בגודל 22 , עדיף שתהיה כניסת hdmi . תקציב עד 1000 ש"ח ( לא , אני לא יכול להעלות את התקציב ל 1200 בשביל ה dell2209wa ). אשמח לקבל המלצות למסכים שעונים לדרישות .. תודה מראש למגיבים ..

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  15. Started by realistic,

הי, כמו שכתוב בכותרת, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך Asus 24" LCD MK241H 2ms 1:3000 FullHD כרגע אני מתלבט בינו לבין הsamsung T240. המחשב שלי מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. מעבד e8400, כ.מסך ATI radeon HD4870 1GB. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  16. Started by ofekd23,

איפשר חוות דעת על המסך הזה 24 AOC 2434Pw והצעות על מסכים טובים עד 1000 שח

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by avihneo,

בכללי : מה אמורה להיות הרזולוציה המקסימלית של 19" LCD והרזולוציה המקסימלית של 17" היא 1280X1024 , נכון ?[ככה זה אצלי] ---------------------------------------------------------------------- יש איזה מישהו אחד שאני מכיר אני יש לו Sumsung 960BF 19" LCD ו[יש לו גם X1900GT] עכשיו הוא שלח לי את ההגדרות של הרזולוציה המקסימלית שלו וכתוב שם 1280X1024 , מה השאלה : זה לא אמור להיות יותר מיזה [או 1600X1200]? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by roy_be,

שלום, לפני מספר חודשים קניתי את המסך הנ"ל ואני נהנה ממנו מאוד... חוץ מהעובדה שהייתי צריך להחליף חצי מחשב בגלל הרזולוציה... לפני מספק שבועות שמתי לב (ויכול להיות שזה תמיד היה אלא שפשוט לא הבחנתי בכך) שכשמדליקים את המסך בדקה הראשונה הוא טיפה מהבהב. כמדומני יש במסכים האלו נורת ניאון למעלה ולמטה. שאלתי היא - האם זה קורה גם אצלכם? האם זה בסדר או שאני צריך לשלוח לתיקון? ??? הדגם דרך אגב הוא האחרון שיצא... תודה

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by 486DX2,

אני רוצה לקנות מסך חדש לעבודה מהבית (פיתוח תוכנה) לא ממש משחק בשנים האחרונות (עד עכשיו) אבל הקורונה עלולה לשנות את זה. אתחיל בזה שאין לי מושג מה היתרון בתדר של 144 הרץ ומעלה. אז כנראה שזה לא יתרון. המסך יחובר בשלב הזה ללפטופ (XPS15) ובשלב הבא גם למחשב. תקציב גמיש, עד 2000 בערך אבל עדיף לחסוך. היום אני עם 2410U של דל שעושה אחלה עבודה. השאלה העיקרית שאני רוצה לשמוע דעות היא לגבי הבחירה בין מסך 32 אינצ' (2k או 4k) לבין מסך 34 אינצ' רחב 1440p. נ.ב. אני מסתכל על מסכים קעורים בשני המקרים.

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  20. Started by Lith,

היי, יש לי מסך, 'CHIMEI CMV 222H 22 הזזתי אותו לפני כמה ימים הוא השמיע רעש של קצר ונכבה, כשהדלקתי אותו הוא היבהב לרגע ולא הראה דבר, הדלקתי וכיביתי אותו כמה פעמים עד שהוא פעל. מאז הוא ככה וניראה לי המצב מחמיר, השאלה שלי האם ניתן לתקן דבר כזה? וכמה זה עולה? אם אין טעם ועדיף כבר לקנות חדש (המסך אצלי כבר 3 שנים) אז על איזה מסך הייתם ממליצים בטווח מחירים 700-800 שח מהאתר: קיי.אס.פי. מחשבים או מחנות אחרת באזור חיפה והקריות. תודה מראש לכל מי שיעזור >_<

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  21. ל"ט. יש לי בעיה קטנה,אני משתמש ביציאות USB שיש במסך וכרגע מחובר אליו דיסק קשיח חיצוני. כשאני הולך לישון אני מכבה את המסך ולא את המחשב מה שגורם לדיסק להפסיק לעבוד ואני לא מעוניין שזה יקרה. יש אפשרות לסדר את זה? הגדרות למסך ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  22. זה נושא שתמיד עניין אותי עוד מימי הCRT, אני זוכר שאז היו כמה שפורפרות מובילות בשוק וכל מסך שהתבסס עליהן היה בעל נתונים די דומים... וככה היום גם בLCD... הפאנל הרי הוא בעצם המסך... נכון שיש את ציפוי הזכוכית ואת כל הפיצ'רים השונים מהעיצוב עד לתפריטים השונים, עם רמקולים כאלה או בלי רמקולים בכלל אבל עזבו את כל השטויות האלה בצד. חברה X וחברה Y רוכשות פאנל Z, כמה כבר אפשר לפתח את זה הלאה ? האם מבחינת איכות תמונה ונתונים כמו זוויות צפייה, כמות צבעים, ניגודיות ועוצמות אור יכול להיות הבדל משמעותי או הבדל כלשהו כשמדובר על אותו הפאנל ? ואם כן אז איך בעצם זה קורה ?

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by roadkill15,

המטרה העיקרית של המסך היא עבודה עם טקסטים וגלישה. המון עבודות, WORD, וטקסטים מכל הסוגים. הכי חשוב לי חדות הטקסט והבנתו. שלא יכאב בעיניים ושלא יהיה קשה לקרוא לאחר שעות של עבודה. בנוסף אני אראה בו לפעמים סרטים, אז צריך שהוא יראה אותם טוב. וכמובן, אם הוא יהיה גם מעוצב יפה זה לא יזיק. אני מוכן לקנות גם ב- 1000, אבל אם יש משהו יותר זול שלא שונה בכלל (או בכמות זניחה) אז אין לי בעיה לחסוך כסף, רק לכתוב בבקשה את ההבדל בין הדגם הזול ליקר. תודה מראש.

24. קניתי היום דרך וואלה שופס את המסך הנ"ל ב1160 ש"ח אבל שכחתי לבדוק אם הוא מתאים לי למחשב. אז יש לי ג'יפורס 6600 האם הוא יכול להריץ אותו? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 842 צפיות
  25. Started by M-a-T-a-N,

אז ככה אחרי שקראתי את המאמרים על המסכי ה -LCD ראיתי שהכי טוב לי זה הפאנל של AV עכשיו רציתי לדעת איזה מסך כדאי לי ללקחת עד 2000 זה מה שיש כרגע פתחתי נושא פעם על זה אבל לא הבנתי כל כך והמדריך עזר לי מאוד אז חשבתי לכת על זה LCD DELL E228WFP 22 ואם אני ישיג עוד 400 ש"ח אז על זה LCD Dell 2007WFP 20.1 כי הבנתי שהוא יותר טוב (מבחינת המדריך לפחות) 1.אז מה שרציתי לדעת סך הכל זה מה יותר טוב בתכלס מה יותר משתלם ? 2. עם איזה פאנל כל אחד מהם ? 3. האם יש משהו אחר בסכומים האלה יותר טובים (רחב) ?

• 8 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.