מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
לא צריכה להיות מדבקה על המסך עם כל הנתונים הללו? מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום ראיתי ב KSP את ה CHIMEI 225D ורציתי לדעת מה חושבים עליו כאן ואיך הוא משתווה למסכים אחרים. קראתי את הביקורת על ה 222 שקיבל ציון מאוד טוב בעיקר בגלל הארגונומיה שלו, אני יודע של- 225D יש חרא של ארגונומיה (יש לו ידית קבועה שלא מאפשרת לזוז למעלה/למטה, בטח שלא עם פיבוט, לא יציבה כלכך) אבל מבחינת ראות, צבעים, זמן תגובה, איכות פאנל (למרות שזה TN) אשמח לשמוע תגובות אשמח לשמוע הצעות נוספות למסכים טובים יותר במסגרת התקציב של ה 225D - דהיינו 900 ש"ח מטרת המסך עבורי: משחקים בעיקר, חיבור ל XBOX אפילו (עם VGA). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתה קניה קבוצתית לפני כ10 שנים בפורום, של מסך 34 אינץ' רחב למשחקים, האם מישהו זוכר איזה מודל זה היה? אני חושב שהסכום המקורי היה בסביבות ה6500 שקל.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
- 1 follower
-
-
בדקנו את מסך המחשב שיתפוס את כל שולחן העבודה שלכם ולא יתנצל על כך - ה-Evnia 42M2N8900 של Philips הוא מסך OLED יוקרתי המיועד לגיימינג בתדר רענון של עד 138Hz לכתבה
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
- 2 followers
-
-
היות ואת המסך אנחנו, או אני לפחות, משדרגים בקצב איטי יותר מאשר את המחשב, והיות וכבר ראינו מסכים עם רמקולים / DVI , עלתה בדעתי האפשרות לבדוק אם קיים בכלל מסך המשלב את כל או רוב הפונקציות הבאות ביחידה אחת : - רמקולים ו- DVI - כאמור כבר יש. - מיקרופון ומצלמה ? - USB ? - כרטיס רשת ? - כרטיס קול ? - כרטיס TV ? ולפנטזיות : - CD/DVD - כרטיס מסך בבניית מפרט למחשב עתידי , נשלם פעם אחת הרבה כסף על מסך כזה , סכום שירד מעלות החלק החושב - לוח אם ,מעבד , HD . רעיון או סתם פנטזיה ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אז ככה, אני רוצה לקנות מסך "19 במחיר עד 2000 ש"ח אני לא יכול להשקיע אפילו שקל יותר. אני צריך את המסך בעיקר למשחקים, אפשר להגיד ש - 85% משחקים ו - 15% סרטים. קראתי את המדריכים והבנתי בערך את ההבדלים בין הפאנלים ולמה אי אפשר להתייחס לנתוני יצרן לגבי זמן תגובה. ההתלבטות שלי היא בין 5 מסכים : LG L1900R LG 1970HR LG L1960TR Viewsonic VP930 Samsung 971P עד עכשיו רוב ההמלצות שקיבלתי היו על מסכי LG עד שהגעתי לכאן ונראה שכולם מתעלמים מהם. אודה למי שיוכל להמליץ לי על מסך (מהרשימה או לא) ולמי שיסביר לי מה יש לכם נגד LG. תודה, צבי
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש מסך סמסונג 23/24 LED החדשים שיש להם פאנל IPS ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מסך 25", QHD, גודל הנקודה כנראה יהיה זערורי, במקור רציתי 24" 1920X1200. האם מדובר במסך מוצלח של הבחרה והמחיר הזה משתלם עבורו? http://www.iqpc.co.il/?product=dell-ultrasharp-24-p2516d-qhd-ips
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קניתי תמסך ASUS VW222U 22" לפני חודש בערך, קצת פחות.. לא הייתי בבית תקופה ועכשיו המסך כל כמה שניות מרצד בעת צפייה בדף לבן. מה יכולה להיות הבעייה? אני חושב שזו בעיית חומרה ושוקל להתקשר לחנות שיבדקו את זה, אבל אני מעדיף להתייעץ פה עם החברה לפני כי החנות לא בדיוק קרובה אלי, וזה חתיכת תיק לשלוח תמסך בחזרה ולחכות לבדיקות וכו' וכו'...
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר PlayStation-2 למסך LCD. האם אני צריך מסך מחשב LCD או טלויזיה LCD ? ראיתי מכשיר מרנץ fx26lc שמוגדר טלויזיה lcd 26 שיש לו כניסות רבות כולל כניסת DVI וכניסה אנאלוגית 15 פין. האם הוא יכול לשמש מסך ל ps2 וגם לראיית סרטים וגם מסך למשחקי מחשב ? http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=16623
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קנה מסך שלהם לפני כמעט שנתיים והמסך שבק חיים היום... ואין לו מושג מאיפה הוא קנה תמסך אבל הוא יודע שיש לו 3 שנות אחריות עליו.. הדגם זה L922A מישהו יודע מי היבואנים שלהם? ואולי יש לו נסיון איתם?
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, המסך שלי נופח את נשימותיו האחרונות בימים האחרונים, ולפני הקנייה של המסך הנ"ל, יש לי מספר שאלות קלות . - אני קונה את המסך מRSM - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2100 כאשר הוא קצת יקר יותר שם. אני מניח שזה שהם קוראים לו Dell UltraSharp U2311H זה מטעמי פרסום בלבד וזה לא שהוא איכותי יותר מאותה גרסת מסך במקום אחר ? - הבנתי שלמסך הזה יש גרסאות שונות, משהו שנקרא REV A02-3 משהו כזה, אשמח אם מישהו יסביר לי מה הכוונה וההבדלים בגרסאות האלה, מה אני הולך לקנות ומה ההבדל מבחינתי ? - המסך הולך לשרת בעיקר למשחקים ותיכנות . לסרטים וסדרות יש לי טלוויזיה שמחוברת לכרטיס מסך גם כן. זה עדיין המסך הכי מומלץ בשבילי בתקציב הזה ? אשמח לקבל תגובות בהקדם כיוון שהמסך ש…
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה על מסך LCD 19" שהשימושיים העיקריים זה עיבוד תמונה פוטושופ אולי קצת פלאש... ראיתי את VIEWSONIC930 והוא נראה נחמד יש למישהו המלצות? תודה רבה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כלומר לקרוא ברור וכל זה.. האם המסך הזה יותר טוב מ- Samsung 930B?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD. חשבתי על אחד משני אלה, אבל איזה עדיף, ואיזה פאנל יש ל2408?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי צריך מסך שטוח 17 אינצ'. אני צריך אותו למשחקים לא כבדים סתם כאלה סטייל פיפא. אולי גם CS , קצת סרטים וסתם גלישה באינטרנט. אבל אני צריך שהמחיר שלו יהיה 950 ש''ח +- אפשר להגיע ל1000 רק עם זה שווה אבל מעל 1000 אני לא עולה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את שני המסכים בתקציב של 1350 ש"ח פשוט לא יודע באיזה מהם לבחור אני אשמח לחוו"ד אם למישהו יש את אחד מהם, או המלצות מאנשים שמבינים בשניהם קראתי ביקורות, ל Xerox יש את המסך זכוכית שמצד אחד מגן ומאפשר צבעים מלאים יותר, ומצד שני יכול לסנוור (ובימי שמש יכול להיות מסנוור אצלי בחדר) מצד שני יש את הסמסונג... שיש לו אופציית Pivot, חסרת שימוש ככל שתהיה... וניתן להגביה ולהזיז אותו- שזה גם יכול להיות חשוב אבל יותר חשוב... איכות הצבע, היכולת של שניהם בכל מה שקשור למשחקים/סרטים... גם נוחות לעבודה משרדית, אבל זה פחות קריטי כמו כן, האם יש הבדל הבדל בזוויות תצוגה שלהם אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שבוע אחרי שקיבלתי את המסך כבר נתקעי עם פיקסל תקוע. עברתי על הסטיקי והרצתי בלופ את הסרטון במשך יותר משעה ולא עזר. אם האחריות שלי מכסה פיקסלים שרופים זה לא כ"כ עוזר לי עם פיקסלים תקועים?
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אהלן, אז לאחר שהVP930 שימש אותי נאמנה 5 שנים אני מתקדם הלאה ומחפש המלצה למסך 24" לשימוש כולל - סרטים, משחקים אבל בעיקר קריאת טקסט (דפי אינטרנט וכו..) התקציב הוא כ2200 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 200 ש"ח.. מחיפוש בפורום אני רואה שהרוב ממליצים על הDell U2410. הדבר היחידי שמטריד אותי במסך הזה הוא שהוא כבר בן למעלה משנה ובעולם הטכנלוגי של היום זה אמור להיחשב כמוצר די ישן.. ולא בא לי להוציא 2300 על מסך "ישן".. ראיתי בזאפ שיש גם כמה "חידושים" למסך.. REV A05 וREV A01.. האם יש עוד? חדשים יותר שעלי להתעקש בעת הקנייה? אז האם יש עוד מסכים מומלצים לשימוש ובתקציב הזה? או שהדל עדיין שולט? תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעיקר לשימושים של אינטרנט וסרטים. בהתחלה חשבתי על asus pw201 אבל אמרו לי ב2 חנויות שאין במלאי, אחר על הdell 2007wfp אבל נראה לי שהם יהיו קטנים מדיי לצפייה מהמיטה (מרחק של 2.5-3 מטר) יש לכם המלצות?. תודה
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום חבר שלי מתכנן לקנות מסך חדש (הוא מחליף מסך פעם בשנתיים או יותר אז צריך מסך שיחזיק הרבה) בתקציב של 1500 ש"ח. המטרה של המסך : *צפיה בסרטים ממרחק של 2-3 מטר (מהמיטה) ורצוי שתהיה ניגודיות גבוה. *משחקים (רצוי זמן תגובה נמוך) אבל לא להתפשר על פאנל בשביל זמן תגובה או ניגודיות גבוה..הוא מחפש מסך איכותי שיחזיק הרבה זמן!
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?auid=7764570&utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SAT150530PC&utm_content=RA&psuid=82d04fd6-49e0-4c5c-8f83-6d5c2ce4005a&came=3755 יושבים ליד המחשב לשימושים כמו אינטרנט וסרטים המחשב לא משמש לגיימינג בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש להחליף את המסך שלי כרגע לצורך גיימינג בעיקר. דבר ראשון - אני מתלבט בין אם ללכת על 2 מסכים 1080p של 23/24 אינצ' או ללכת על אחד של 27 1440p, לא לגמרי בטוח לגבי הכל במיוחד בגלל שכרגע עדיין יש לי את הGTX 770 2GB (מתכנן לשדרג ל980Ti מתישהו בקרוב... כשיהיה תקציב גם לזה, לא בטוח רק מה לשדרג קודם). חשבתי לקנות אולי רק מסך אחד (24 אינצ') אבל הקטע העיקרי הוא שאני שונא לשחק על כמה מסכים עם הפלסטיק המעצבן הזה מסביב אז חשבתי בכיוון 2 מסכים וU2414H של DELL. דיברתי קצת עם חבר היום והוא הזכיר לי לגבי כל המסכים הקוריאנים של ה1440p 120hz וחשבתי שאולי שווה להסתכל על כמה. לגבי רזולוציה/פאנל/refresh rate והכל אין לי בכלל ניסיון בגיימינג עם מסכים גדולים מ1080p אז המעבר הזה לא הכי חשוב…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך ברזולוציה 1920x1080 - Full HD, אם אשתמש בכבל DVI איכות התמונה תיהיה שונה לעומת שימוש בכבל HDMI? באותו מסך כמובן. לפי מה שהבנתי DVI יכול להציג רזולוציה גבוהה יותר מ Full HD, אז לא אמור להיות הבדל, אני צודק? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה התחתנתי ואשתי מעצבת את אלבום התמונות שלנו על גבי המחשב. כרגע יש לנו מסך LCD פשוט שלאחרונה התחיל לרצד. אנחנו נעויננינים ב LCD חדש שיתאים לעבודה עם PHOTOSHOP וכדומה לעיצוב ועריכה וגם כמובן לדברים הרגילים (אינטרנט, סרטים...). האם כדאי 19" או 22"... רגיל או רחב... אנחנו מעוניינים להשקיע בסביבות 1000-1500 אם זה ריאלי לדרישתנו ואם לא אז המלצות על משהו קצת יותר יקר יתקבלו בברכה. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-