עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום , אני צריך המלצה על מסך מהחנות TMS , התקציב הוא 1200שקל +- שימושים : קצת סרטים אבל הרב משחקים... מה עדיף? http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_169&products_id=3551 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_169&products_id=3247 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_386&products_id=4479 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_170&products_id=3361 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_170&products_id=3420 תודה.

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  2. שלום לכולם! אני צריך בבקשה עזרה בבחירת מסך מחשב בגודל 19'-20'. השימוש במסך, נעשה בעיקר עם פוטושופ. אשמח להמלצות למסך בתקציב של כ-1500 ש"ח. תודה רבה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by madix,

הי, אני מתכוון בימים הקרובים לקנות את ה-Dell U2412M, כנראה מ-Ivory. ראיתי בלינק הזה:http://www.tested.com/tech/1337-we-uncover-the-dead-pixel-policies-for-every-major-lcd-maker/ שלמסכי UltraSharp יש אחריות החל מפיקסל בהיר אחד, או החל מ-6 פיקסלים שחורים. רציתי לדעת קודם כל האם ה-U2412M נכלל בסדרת ה-UltraSharp? (זה ה-U בשם הדגם?) דבר שני, מהנסיון שלכם עם שרות הלקוחות של Dell (אני מקווה שאני עובד מול Dell ישירות ולא מול Ivory) אם יש לי פיקסל אחד או שתיים שחורים, האם Dell יחליפו לי את המסך או שהם שומרים על הפוליסה הזאת בקנאות? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היי שלום, לאחר שבועיים מתסכלים של חיפוש אינטרנטי אחר המסך המושלם לצרכים שלי, התייאשתי ואשמח לעזרתכם. מחפש מסך בטווח הגדלים הללו, ברזולוציית 2K ולא 4K. ההרצים פחות קריטי לי ואני 'אתפשר' גם על 100. השימושים שלי הם בעיקר עבודה עם הרבה חלונות, וגיימינג (בעיקר אולי גיימיניג) במשחקי סינגל, אני בכלל לא משחק קומפטטיבי (הכי הרבה שלי זה RDR2 Online - שזה גם לא באמת). אני אעשה גילוי נאות, יש לי טלוויזית OLED B9 בבית, אז התחלתי להבין את חשיבותו של המסך (גם אם הכרטיס מסך שלי לא יתמוך באיכויות הגבוהות ביותר של משחקי המחשב), ולכן אני רוצה מסך שיעיף אותי מבחינת צבעים, בהירות, ניגודיות וצבע שחור ופחות להש…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. אני במקצועי גרפיקאי ומבקר משחקים ולאחרונה מסך ה-CRT שלי התחיל לעשות בעיות. החלטתי לקנות מחשב חדש כולל מסך איכותי, גדול ובלי פשרות בצבעים או באופציות. לאור המקצועות שלי, אני חייב לחפש מסך רחב במחיר שפוי (עד 2000 ש"ח גג), לא TN ועם קצב ריענון שיאפשר הרצה חלקה של משחקים וסרטים, תומך ב-Pivot וכולל יציאות דיגיטליות ו-HD. כמובן - כמה שיותר גדול יותר טוב. אחרי הרבה חיפושים - ואני מודע לכך שמדובר בבקשה לא פשוטה - נדמה לי שהצלחתי למצוא את מסך חלומותי: ה-Samsung SyncMaster 215TW שמגיע בגודל של 21". יש בו את כל מה שביקשתי ואפילו עוד קצת. הבעיה היחידה שעומדת ביני ובין המסך החדש שלי היא הגאוגרפיה: נראה שאף אחד בארץ לא מוכר את המסך הזה ואני ממש לא יודע מה לעשות. אבא שלי מגיע לארה"ב בשב…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  6. Started by eyal1506,

:s05: :s05: :s05: :s05:

7. Started by 3emi,

למה אין את המסך הזה בחנויות הראשיות הוא מופיע גם ב NEWEGG וגם באמאזון בתור מסך מעולה עם מאות ביקורות וציון כמעט מושלם 489 דולר ודרך אתר שילוח זה יוצא 3000 שקל מצחיק לחשוב שבהמרה ישירה המסך עולה 1700 http://www.amazon.com/PB278Q-27-Inch-LED-lit-Professional-Graphics/dp/B009C3M7H0 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236294

8. Started by KoM,

כן אני יודע שזה נשמע ממש ממש מוזר כי ריפרשרייט לא אמור לשנות במסכי LCD, אני יודע את כל זה, ובכל זאת אני עובד על פרויקט כלשהו יחד עם תוכנה שמחייבת מסך עם ריפרש רייט של לפחות 90 הרץ, כרגע זה מאפשר רק עבודה על CRT, אשמח מאד לדעת איך ניתן לעבוד על המחשב כאילו יש לו מסך שעובד ב-9הרץ או האם יש LCD שמאפשר עבודה על קצבים גבוהים, כן למרות שזה לא באמת משנה...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by rmanor9,

שלום, אני לקראת קנייה של מסך חדש ושמעתי הרבה על ה DELL 2209WA. מישהו מכיר מקום שבו אפשר לראות אותו בפעולה (איזור באר שבע) ? אני רק עובד על המחשב (קריאת טקסטים) ולא ממש רואה סרטים. עדיין יש יתרון למסך הזה בשבילי? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. syncmaster932 מה המחיר שלו? ואיזה פאנל יש לו? תודה.

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  11. האם ה Samsung T240 הוא המסך הטוב ביותר בתקציב של עד 2000 ש"ח? התקציב שלי הוא 2000 ש"ח על מנת לקנות מסך 24 בעל יחס עלות מול תועלת הטוב ביותר. תודה על התגובות...

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. מבירור קטן גיליתי את ה DELL E-IPS 22 שעולה בערך 1300 מעוניין לדעת האם יש אופציות טובות של LED אבל לא עם פאנל TN\TFT מעבר לחיסכון בחשמל מעניין אותי האם כדי בכלל לקחת LED (איכותי יותר מהE-IPS של דל?) הכ"מ שלי הוא HD5850 המסך למטרות משחקים, סרטים, עבודות אקסל, וורד ועיצוב גרפי לא מקצועי (שטח עבודה גדול יכול להועיל) איכות חשובה מאוד לפני הזמנה אז אשמח לתשובות מהירות בתודה מראש בן

13. Started by johnwoo,

1) מה זאת התופעה הזאת, ולמה היא קיימת? 2) איך היא משפיעה על איכות הצפייה ביישומים שונים (אינטרנט, כתיבת מסמכים, סרטים והכי חשוב: משחקים)? כיוון שאני מעוניין להחליף את המסך CRT שלי כבר כמה חודשים, אני נכנס בתדירות גבוהה לפורום פה. עד עכשיו לא הייתי מודע לתופעה של זליגת אור ושמתי לב שכשאני קם מוקדם בבוקר לעבודה והבית חשוך, למסך ה-CRT שלי ישנה גם זליגת אור (הוא בן 5 שנים). אני משחק הרבה במשחקים ורציתי לדעת עד כמה התופעה הזאת משפיעה? כלומר, אם לא היתה לי זליגת אור, המשחקים, הטקסט באינטרנט וסרטים שאני רואה- היו נראים אחרת?

• 20 תגובות
    • 4k צפיות
  14. שלום, אני צריך המלצה למסך 22-24 אינץ' שיהיה עם חיבור HDMI (HD FULL) המסך מיועד לגרפיקה,סרטים ובעיקר לשימוש בPS 3 התקציב הוא 4000-5000 ש"ח חשבתי על BENQ FP241W,מה אתם חושבים עליו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום אני מעוניין לרכוש מסך לשימוש של גרפיקה ומשחקים. אני מעדיף שהסכום יהיה מתחת ל- 1500 אם אפשר.. התעניינתי בכמה מסכים : מסך LED "24 עם 1:2,000,000 2ms תוצרת LG דגם W2486L Chimei 24EH אין hdmi ENVISION G2461 sumsung syncmaster t240 Samsung 2433BW יותר זול Asus VW246H Benq V2410 אולי שווה בכלל לחכות מעט זמן למסכים חדשים שיגיעו? תודה לעוזרים.

16. Started by -Tal-,

שלום לכולם, אשמח לקבל מכם המלצה למסך 22-24 אינץ', SAMSUNG או LG, עדיפות יותר גדולה ל SAMSUNG. התקציב הוא 1200 ש"ח גג. אם זה משנה, הכרטיס מסך שברשותי הוא ATI HD4850 1GB מטרות המסך: משחקים (COD וכו'), עבודות גרפיקה (AUTOCAD, REVIT). תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by LIOR1994,

השימוש בעיקר סרטים ואינטרנט וקצת משחקים

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  18. אני יודע שכנראה שבתקציב הזה אני לא אצליח להשיג מסך נורמלי עם פאנל VA, אבל בכל זאת, מכיוון שאני גם צריך מחשב חדש, התקציב למסך הוא עד 1300, רצוי שיהיה בסביבות 1100-1200 ( כל עלייה במחיר תבוא על חשבון רכיב אחר ). איזה מסך לדעתכם יענה על הצרכים הבאים: * עבודה עם תוכנות סטטיסטיות ומתמטיות, כלומר ביצוע הרבה גרפים בצבעים שונים * סרטים - פעם ב....לא הדבר העיקרי לשמו נרכש המסך, אבל בהחלט מדי פעם ארצה לראות סרט באיכות טובה * משחקים - כמעט ולא. אולי משחק אחד או שניים, סביר להניח שאחד מהם יהיה כדורגל, משהו כמו FIFA, או משהו בסגנון זה. הייתי מעדיף מסך 19 אינץ' ולא 17 אינץ', נראה לי שניתוח בסיס נתונים גדול יהיה קל יותר עם מסך גדול יותר. תודה !

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  19. ASUS PA248Q 600 דולר http://www.techpowerup.com/162088/ASUS-PA248Q-24-Inch-Monitor-Comes-With-Four-USB-3.0-Ports.html

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by VIEWSONIC,

המלצתם באתר על מסך CHIMEI והלכתי לראות אותו בשופרסל ממש מגניב החיבורים מאחורה כמו TV LCD לכל דבר . אבל שהסתכלתי על המחיר " 1400 " חשבתי פעמיים ... עם כל הכבוד לחיבורים זה עדיין " CHIMEI " זה לא מסך בדיוק באיכות גבוהה ואני לא מדבר על אורח החיים שלו תקלות וכו' ... עשיתי חיפוש באינטרנט מסכים ב 1400 ש"ח TV LCD רגילים ו..חשבתי זה לא עדיף ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JZVSNX2240W אחריות של אומניטק שנתיים . יש שם את כל היציאות כמו ב CHIMEI אולי זה 1:1000 , בהירות 300 בניגוד ל CHIMEI שזה 1200 , 330 .. אבל תגידו לי אתם מה עדיף ? ב VIEWSONIC יש גם SCART שזה חיבור דיגיטלי ועדיף מ RCA . והמחשב אפשר לחבר ל TV דרך VGA , HDMI , SVIDEO . אני רק לא בטוח שהוא תומך ב HDCP …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום צריך שתמליצו לי על מסך LCD המתאים ביותר ע"פ השימושים: משחקים,קריאת טקסט,סרטים.. המסך יכול להיות 17 אינצ' או 19. דרך אגב אם למשל יש מסך 17 אינצ' איכותי יותר מ19 בכמעט אותו מחיר אז עדיף את 17. שמתי לב בחיפוש בפורום שבתקציף הזה עדיף את ה- XEROX XG-91D. תודה רבה לעוזרים!!!!

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  22. שלום, אני צריך המלצה למסך בגודל 32", עם רזולוציית FULL HD, השימוש במסך הוא בעיקר לסרטים/סדרות, גם לעריכה(עריכת מוסיקה בתוכנת CUBASE) וגם קצת למשחקים. כעיקרון, אני מתכנן לחבר את המסך(שאני מעריך שבמחיר של כ1700 ש"ח צריך להיות מסך טלוויזיה) כתצוגה נוספת לLCD 19" הרגיל שמחובר למחשב. בעבר שאלתי בפורום אם מסך 32" במחיר כזה יכול לשמש כמסך מחשב איכותי למשחקים/סרטים/עריכה ונעניתי בחיוב ולכן אני רוצה לדעת בתחום המחיר הזה(כ1700 ש"ח) מה המסך הכי כדאי לשימושים אלו, ואולי אפילו להפוך אותו לתצוגה הבלעדית של המחשב. תודה, עופר.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by YinonOzery,

שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה (GTX 970) ואני מעוניין לקנות גם מסך כדי שאני יראה כמו שצריך. גודל - 21"-24" מקסימום תקציב - 1300 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by momo777,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך ויש לי התלבטות בין רחב לבין רגיל. אני עובד הרבה עם טקסט(אינטרנט), רואה סרטים. יש לי כרטיס מסך 5200fx (חלש...) האם הוא יהווה בעיה עבור מסך רחב. הכיוון שלי הוא לשדרג את המחשב ולכן חשוב לי שהמסך יפעל טוב וללא מריחות במשחקים מתקדמים ובסרטים. בקטגוריית מסכים רגילים התרשמתי לטובה מה- 961bf למרות שיש לו פאנל tn. ראיתי אותו בחנות והצבעים שלו נראו לי מצויין וגם הטקסט היה נוח לקריאה, אהבתי גם את אפשרויות הכיוונון ובעיית הזויות לא נראתה לי משמעותית כל-כך. בקטגוריית המסכים הרחבים ראיתי לפי הפורום שה-2007wfp הוא המסך המשתלם ביותר אבל הבנתי שהוא יכול להיות קצת בעייתי בגלל מדיניות הפיקסלים ושני הפאנלים השונים שקיימים בדגם הזה. אני מעדיף לקנות מסך רחב(השוק הול…

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by gtf,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך LCD שיהיה מיועד למשחקים בתקציב של כ 1500-2000 ש"ח אם אפשר אז תנו פירוט על מה צריך להסתכל כשקונים, איזה תכונות ונתונים צריך שיהיה.

• 16 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.