עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן קראתי באתר השוואה על מסכי 22 וזה גרם לי להתלבט (http://hwzone.co.il/reviews/22inch/17/) קניתי לפני כמה ימים את המסך של סמסונג 226BW ב1540 שקל מוואלה שופס יש לי 14 יום להתחרט השאלה היא מה המסך מבין השלושה יהיה הכי טוב לצרכים שלי: DELL E228WFP Samsung 226BW ASUS MW221C הצרכים שלי הם גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים אבל בעיקר אני צריך טקסט ברור וחד תודה מראש לעוזרים

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  2. בהתחלה חשבתי ללכת על הDELL E228WFP אבל ראיתי שבעוד כמה מאות שקלים אפשר לקנות את ה Dell Ultrasharp 2208WFP. מה היתרון של ה 2208wfp ?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  3. אהלן, האם אפשר לקבל המלצה לאיזה הגדרות צבע\בהירות\ניגודיות יש לכוון את המסך הנ"ל על מנת לקבל את האיכות הטובה ביותר האפשרית למסך הזה? כמו כן היכן נמצאת השליטה במנגנון הOverDrive המוזכר??? תודה מראש,

• 11 תגובות
    • 979 צפיות
  4. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by Thunderale,

אז ככה יש לי את ה dell 2407 wfp חדש לגמריי בקושי שבוע ואני לא יודע אם זה משהו שצץ פתאום או שרק עכשיו העיניים שלי קלטו את זה אבל זה ניכר בעיקר באקספלורר שברוב האתרים ,בעיקר על רקע לבן מסביב לאותיות יש מן גוון אדום כזה וזה קצת מוזר אז רציתי לדעת אם זה משהו לגיטימי במסכיי LCD ואני יושב קרוב מדיי או משו.. תודה

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by sharon500,

שלום, יש לי את המסך הנ"ל - ASUS MW221U לאבא שלי יש את המכשיר של הכיול מסכים EYE ONE ואני מעוניין להשתמש בו כדי לכייל את המסך שלי כדי לקבל תוצאות טובות. למישהו יש מדריך או משהו כזה? (רצוי בעברית אבל גם אנשלית זה טוב) דרך אגב יש לי עוד שאלה, מה זה sRGB והאם המסך שלי תומך בזה? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by shai56,

אני מטלבט בין כולל מסכי ה 22 שיש בארץ אני לא יודע מה לבחור אני משתגעעע איזה מסך 22 הכי טוב שיש כיום ???

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  8. Started by gmb,

שלום רצינו להרכיב במחשב שבמשרד מסך נגיעה/מגע או איך שלא קוראים לו יש איזשהו דגם מומלץ או פשוט לבחור את אחד החברות הקיימות וזהו? מישהו השתמש בפלטות האלה שמרכיבים על מסך LCD קיים ואז זה אמור להפוך מסך רגיל לנסך נגיעה. זה אמין ועובד היטב? צריך כרטיס מסך מיוחד למסכים כאלה? צריך מחשב חדיש בשביל מסכים כאלה? סה"כ המסך יעבוד הרבה וצריך משהו איכותי ואמין תודה מראש לעונים... רמי

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  9. Started by guy_intel,

אני צריך מסך שיתאים למשחקים ולכן הנטייה שלי היא ללכת על "22 רחב. לאחרונה נתקלתי באנשים רבים שטוענים שמסך "22 אינו מתאים לקריאה כי הטקסטים נראים קטנים. למרות שהמסך מיועד למשחקים, אני עדיין רוצה יכולת לגלוש באינטרנט ולקרוא אתרים... האם עוד אנשים נתקלו בבעיה הזו ?

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  10. Started by [NOS],

אוקי , אז אני חושב לכיוון של אחד מאלה http://zap.co.il/model.asp?model_id=588933 http://zap.co.il/model.asp?model_id=369995 http://zap.co.il/model.asp?model_id=469711 אני לא מבין גדול במסכים אז מי מהם עדיף ( או שבכלל משהו אחר ? ) (על האסוס אני מקבל קצת הנחה ) השימוש שלי זה אינטרנט , סרטים ומשחקים תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  11. התרשמתי מהביקורת של סמסונג 971P סמסונג. שמעתי שיש בעיות רציניות בהתקנה עם הדרייברים.והפתרון מסובך אפילו שמעדכנים מהאתר של החברה, יש פטרון פשוט? הבנתי שהפסיקו לייצר אותו, האם זה בכלל הסיבה הזו? :s05: ומה שורה התחתונה ,הוא מומלץ? או איזה מתחרה טוב יש לו בסביבות מיר 1500 +\- חיפשתי בחנות כי רציתי לקנות LG L1900R ולא מצאתי בנתוני יצרן ולא בתור מדבקה שיש בד"כ על פנל של המסך את התקן TCO. : הבנתי מזמן ש LCD הוא דל קרינה. אבל תכלס,אין תקן.אז הוא מומלץ?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  12. Started by segev22,

ככה הבנאדם שאיתו אני עובד המליץ לי בחום על הPhilips 200WS8 הוא טוען שהוא ממש איכותי ויש לו פאנל PVA..... בנוסף לזה הוא טען כי זאת תיהיה טעות כלכלית לקחת את הדל.... השאלה אם להקשיב לו ולקחת את הפיליפס או להקשיב לרוב ההמלצות פה ולקחת את הדל.....ההפרש הכספי בניהם עולה על 500 שקל....לטובת הפיליפס. כמו כן אני יזכיר השימוש המירבי של המסך יהיה משחקים\סרטים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. האם המסכים הבאים של דל הם לא עם פאנל TN? (אני משער שהראשון והשלישי הם עם פאנל TN,אבל האם האמצעי הוא עם pva/ips?) E2208WFP Dell UltraSharp2208WFP Dell E248WFP תודה.

14. טוב, דודה שלי מגיע עוד חודש בערך מארה"ב . אני מעוניין להגיד לה שתביא לי את המסך הזה איתה (2407WFP-HC) רציתי לדעת אם צריכות להיות בעיות כלשהן ? מכס, או כל משו דומה לזה ? אני ממש ממש לא מבין בזה . תודה מראש

• 13 תגובות
    • 901 צפיות
  15. אני מחפש מסך גדול דיו לצפיה ב-TV ולשאר השימושים (גלישה, סרטים וקצת משחקים). אני צריך סוג של All-Rounder שיתאים להכל. הבנתי שהפורמט המומלץ לחיבור TV הוא 4:3 ולא 16:10 למה? מה ההבדל?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  16. שלום לכם אני לפני שבועיים רכשתי מסך מחשב ASUS MW221C היום נתקלתי בכתבה שלכם שמצהירה שהמסך הזה תומ ך ב- 720P וכל המסכים בבדיקה גם תומכים ב- 720P http://hwzone.co.il/reviews/22inch/16/ הלוואי שכך היה עפ"י שיחות שהיו לי עם היבואן נמסר לי שהמסך מראה עד רזולוציה של מחשב WSXGA 1680x1050 כך גם רשום בחוברת של המסך . עפ"י היבואן שמכר לי את המסך הנ"ל אין אפשרות רזולוציה פוגרסיב במסך הזה , שאר היבואנים שדיברתי איתם טענו שאין כלל מנגנון של פוגרסיב במסכים קטנים רק במסכי טלוויזיה גדולים .

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by אלוןפ,

אני מחפש מסך LCD 19# והתרשמתי מ2 הכתבות שהיו פה לגבי השוואה בין מכי 19# . התרשמתי מהביקורת של סמסונג 971P סמסונג. הבנתי שהוא בס"כ יותר ממולץ מה 932B ,אך מה תקן TCO ? יש לו בכלל? חיפשתי בחנות כי רציתי לקנות LG L1900R ולא מצאתי בנתוני יצרן ולא בתור מדבקה שיש בד"כ על פנל של המסך. הבנתי שהתקן הכי טוב ואחרון הוא TCO-03 ,והוא יותר מחמיר מה MPR2. האם זה נכון? אני לא צריך מסך למשחקים אבל מסך שימזער לי את הנזק הנגרם לעיניים מהקרינה.... מי היבואן הרישמי של סמסונג ? והאם האריות היא ל3 בד"כ? אשמח אם תענו לי על השאחות תודה

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  18. Started by lesForce,

טוב קודם כל אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אני חושב שזה המקום הכי קרוב להתאים... פירמטתי את המחשב ועכשיו כשאני גולל את העמוד כלפי מטה ומעלה אז זה לא גולל חלק כמו שהיה פעם אלא בקפיצות שנורא מציקות... זה קורה גם בתיקיות ובאינטרנט . איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה מראש והמשך ערב נעים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום... אני צריך את המסך לתוכנות AUTOCAD איימיל אינטרנט וזהו ... תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  20. Started by mtn9,

אני עוד מעט קונה מחשב חדש בKSP ורוצה לקנות מסך 22" חדש אז כמה שאלות הניגודיות שלו זה דינמי או סטטי ? 1:1200 למי ששכח (כי עם זה סטטי זה אפילו יותר מה226BW ששם זה רק 1:1000) איך הוא בהשוואה ל226BW? כי אני דיי לחוץ בתקציב ורק עם זה יהיה דחוף אז אני יקנה אותו ולא את ה228D שעולה רק 1250 ש"ח.. יש למישהו אותו והוא מסך ממולץ? תודה

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  21. Started by matizami,

יש מסכים שתומכים ברזולוציה הזו כמו בטלויזיה HD READY? אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ושזה יהיה באותה רזולוציה.

22. Started by atomic rooster,

אהלן. לאחר בדיקה באתרים ראיתי שיש כמה סוגים לדגם הזה. אני רק רוצה להיות בטוח שהדגמים שמיובאים לארץ הם עם פאנלים איכותיים. תודה מראש. 8)

23. Started by gman27,

שלום לכולם . קניתי במזל טוב VP930 אחרי הרבה תישבוחות וחוסר כסף למשהו אחר . האמת קראתי הרבה על החובה שיש לכייל את המסך ובנוסף שיחקתי ב PRO EVO 2008 והאמת אני קצת מאוכזב מהתוצאות יש GHOSTING לא קטן במשחק ומהי הדרך הטובה ביותר לכייל את המסך ללא מכשיר מקצועי ? תודה מראש

24. Started by ronif,

שלום מבקש חוות דעתכם למסך הנ"ל באופן כללי וכן מול ה DELL2407 שמחיריהם דומים אך המסך הנ"ל מציד זמני תגובה טובים יותר. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  25. Started by TaMiRn2,

אני מחפש מסך נגיעה למחשב שיהיה מדיה סנטר הוא לא צריך להיות גדול משהו בסביבות 15 -20 אינצ' כי זה רק בשביל הממשק....(בעיקרון במקום מקלדת ועכבר..) צריך שיהיה תומך בווינדוס מדיה סנטר... יש דבר שיכול לענות על הצרכים שלי? תודה...

• 9 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים