עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. לילה טוב לכולם . יש ברשותי מסך מדגם CTX EX951FS בזמן האחרון יש לו תופעה של סימנים על המסך ( מעין צריבה ) , זה התחיל , נעלם ואז שוב פעם הופיע . אני לא יכול להראות לכם את זה כי זה צרוב על המסך עצמו כנראה . מה שכן נסיתי זה :עדכון דרייברים לכרטיס מסך , החלפת יציאת DVI ליציאה נוספת שיש לי בכ.מסך , הוצאת הכ.מסך ושימוש ב-O.B . הפעלת WIN XP שיש לי גם במקום ה VISTA שעובד כרגע . בקיצור שומדבר לא עזר מה שרואים זה כרגע אני על רזולוציה 1024 אני חושב , כשאני מעלה ל- 85 או 100 HZ רואים בבירור ריצוד ! כאילו שאני על 60 HZ ! הכתב ממש מרצד ולא קריא , ממש הורס לי את העניים ! :-\ אחריות אולי יש לי , המסך נקנה לפני שנה נראה לי או פחות .. יותר מיזה אנ'לא יודע , יש למישהו פיתרון ? תודה רב…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by aviel120,

אני מחפש מסך 19-22 אינ'ץ, שיהיה למשחקים וכמה שאפשר יותר זול ויותר קרוב לכיוון ה1000 שקל, אבל שהיה מסך טוב ואמיד. שיהיה טוב גם לסרטים ומישחקים בלי מריחות ובעיות. תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by YarYar,

יש לי את המסך בערך שנה, וכפתור הנעילה של המעמד תקוע אצלי, מה שאומר שאני לא יכול לכוון את הגובה של המסך, וגם לא יכול להשתמש במצב פיווט. עד היום זה לא הפריע לי, אבל פתאום זה התחיל להציק לי. אני מדבר על זה: http://support.dell.com/support/edocs/monitors/2007WFP/he/ug/stand.htm#Using%20the%20Tilt,%20Swivel%20Vertical%20Extension איפה שכתוב "הארכה אנכית". הכפתור פשוט תקוע, ואי אפשר ללחוץ עליו. למישהו פה היתה בעייה דומה? ואם כן, מה אפשר לעשות עם זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by mc_elad,

אני מתלבט בין- Samsung 22" Wide T220 2MS 1:1000 DVI לבין- Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp אשמח לקבל עצות בנושא וצריך לציין שהמסך מיועד בעיקר למשחקים (הרבה משחקים) בבקשה תגיבו !!! ....

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  5. מחפש מסך טוב למשחקים וצפיה בסרטים תקציב עד 2500 ש"ח כל הצעה בהתתקבל בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  6. אני בחיפושים אחרי מסך 22 אינץ, לשימוש משרדי בעיקר כגון מעבד תמלילים, גלישה באינטרנט, סרטים מדי פעם. חייב רמקולים מובנים, עדיפות עם כניסות USB. אשמח לקבל המלצות תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  7. טוב אז קניתי את המסך היום בשעה טובה הגעתי הבייתה הפעלתי אותו קודם כל המסך באמת מצויין מבחינת הכל הוא גדול ונוח לעבודה עם טקסט עדיין TN אבל הוא לא רע בכלל ! לעניין עשיתי כמה בדיקות מסך לבן מלא אדום מלא ושהגעתי לשחור ראיתי נקודונת קטנטנה בצבע כחול כזה בהתחלה לא קלטתי שזה פיקסל מת אבל אחרי שניסיתי לנקות את זה וראיתי שזה לא יורד הבנתי והשאלה שלי היא מה לעשות האום להשאיר את זה ככה או להפעיל אחריות? או מה לעשות בעצם ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי, רציתי לדעת סתם לידע אישי, איך אפשר לדעת בוודאות כאשר יש פיקסל מת על המסך? האם רק כשהמסך בצבע לבן שלם ניתן לראות זאת? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by elada92,

היי כולם, השבוע שדרגתי את מסך המחשב שלי ממסך 15" CRT למסך 22" רחב LCD של סמסנוג מדגם SyncMaster 2253BW... אחרי שהגדרתי את המסך שמתי לב שיש לי ריצודים... חיפשתי איך להפסיק אותם והייתה אפשרות לכבות את response time accelerator של המסך (RTA)... ברגע שכיביתי את האפשרות נגמרו הריצודים... אבל אני רוצה לדעת מה הבעיה למה יש לי ריצודים... הכרטיס מסך שלי הוא מדגם Nvidia GeForce 8800 GTS 640 Mb... אז בגלל שהכרטיס ישן מדי לא נראה לי... אם מישהו יכול לפתור לי את הבעיה יהיה מצויין!!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום, אני משחק משחקי FPS מהירים אונליין ולפי השמועות המסך ASUS MW221C בין הטובים למשחקים והוא בתקציב שלי. הסתכלתי בביקורת עליו באתר וראיתי שהשהיית התמונה שלו גבוהה יחסית - 31 לעומת שמסכים אחרים 22. האם אני יבחין בזה תוך כדי משחק? יש לי עיניים רגישות, אם זה מורגש אפילו בקושי זה יפריע לי..

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by benos1,

טוב יש לי 2000 ש''ח ואני רוצה DELL 22 הדגם הזה הוא הכי טוב והעדכני שקיים בשוק אני צריך את החוות דעת שלכם 2208WFP 22

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  12. כל האשכולות פה דומים בנאדם מבקש מסך 22 אינצ' וכולם ממליצים לו מסכים מתקדמים באותו מחיר רק של 20 אינצ' ומנסים "לשכנע" אותו לעזוב את ה-22. אני מעוניין במסך 22 אינצ' הכי נורמלי שיש במחירים של עד 2K לא רוצה את ה LG 20 אינצ' ולא שום דבר אחר. לא איכפת לי שיהיה TN או משהו... אבל בכל זאת מבין הדגמים המוצעים היום במחירים של 1-2K - מה הכי כדאי? נ.ב יש לי כ.מסך GeForce 7900GS כרגע ואני מעוניין במסך בלי רמקולים מובנים. ואם אפשרי (לא חייב בכלל) אז רכזת USB. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  13. שאלה קצת מוזרה: אין כמעט שאלה בפורום הזה שבה לא מוזכרת ה"איכות" של מסכי הTN למיניהם, מן הסתם לא לצד הטוב בד"כ. כרגע יש לי מחשב בבית שעדיין מחובר למסך 17" CRT, וכן מחשב נייד (טושיבה SATELLITE). והנה התהייה: אני לא רואה שום בעיה מאלה המזוהות עם מסכים דקים על המחשב הנייד שלי - למעט זוית הצפייה המוגבלת. כלומר - לא בעיית צבעים, לא מריחות, GHOSTING, דליפת אור וכיוצא בזאת - ואני משתמש בו לכל השימושים האפשריים, לרבות טקסט, סרטים ומשחקים. מסכים של ניידים הרי נדחסים לתוך נפח קטן בהרבה אף מזה של מסכי LCD, נכון? האיכות אמורה להיות בהתאם, לא? אז נכון, אני לא גרפיקאי ולא צלם, אבל אני גם לא עיוור. אם היו בעיות שמפריעות לבן אדם ממוצע, אני מאמין שהייתי מבחין בהם. לאחרונה המסך בבית התחיל ל…

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  14. Started by wta,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JZVSVA703M הוא עולה 800 שח אם הוא לא משהו, יש לכם משהו אחר במסגרת התקציב?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  15. אני צריך מסך חדש למחשב גודל 22 עד 1500 בלי חריגה בקשה אבל אם יש משהו שווה שכדי לקנות ב50 שקל יותר אז כן ! את ההמלצה יש לתת מהחנות SKYPC בקשהה ! המסך מיועד למחשב משחקיםםם !!!!

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  16. שמעתם משהו חדש לגביו?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  17. שלום לכולם אני מחפש מסך למחשב בערך 22 אינץ עד 1500-2000 ש"ח המסך מיועד לסרטים וקצת למשחקים על מה אתם ממליצים? עדיף שיהיה משהו שיוכל לתמוך גם במשחקים בהמשך כי אני מתכוון לשדרג את המחשב

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  18. שלום, אני בתכוון לקנת מסך 22" חדש. אני מתלבט בין מסך שקצב הרענון שלו 5 מילי לבין אחר שקצב הרענון שלו 2 מילי. עד כמה קצב הרענון משמעותי ובאיזה תחומים (משחקים, צפייה בסרטים)? עד כמה ההבדל ברמת המילי גדול בשימוש יומיומי? תודה עידן

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  19. שלום יש לי אפשרות להחליף את ה-20 אינץ' שקנו לי בסאמסונג המדובר. אני רואה עליו המון המלצות אבל אני מפחד להחליף כי ברגע שאני יחליף לסאמסונג אופציות ההחלפה יצטמצמו(סיפור ארוך) ואני כנראה יצטרך להישאר איתו יש על המסך ביקורת מקצועית ? חפרתי בגוגל, בפורומים ובאתרים שאני מכיר ולא מצאתי כלום, רק ביקורת אחת מתורגמת אבל ללא בדיקות מקצועיות אלא יותר ביקורת בסגנון חוות דעת והתרשמות. אם לא, מי שיש לו את המסך יכול לענות לי על מספר שאלות- האם המסך מרצד ברזולוצית הנייטיב שלו ? איך האחידות של הבהירות במסך ? איך המסך מתפקד במשחקים מהירים ? איך התמונה שלו בסרטים ? תודה מראש, לירן.

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  20. Started by arik3k,

קניתי מחשב חדש תודה לאל וגם מסך חדש כדי שתהיה חבילה מושלמת, אני מנסה לכוון את הצבעים של המסך, אבל משום מה אני לא מצליח להגיע לצבעים טובים מבחינתי, אני יודע שזה סובייקטיבי, אבל התקנתי את VISTA ואת ה ATI CATALYST 8.6 + vista hot fix ושמתי את המסך על 75 REFRESH RATE, אחר כך התקנת את הדרייבר של המסך, וה REFRESH RATE ירד לי ל 60 MAX התקנתי את ה MAGIC TUNE, שדרך אגב לא עובד לי בויסטה, ובאתר של SAMSUNG הקישור פגום לתוכנה הזאת שלהם ל VISTA למישהו יש נסיון עם זה ויכול לעזור לי אולי יש תוכנה אחרת שאפשר באמצעותה לכוון את המסך וליצור TEMPLATES למצבים שונים בין אם זה משחקים ובין אם זה עבודה רגילה במחשב. תודה רבה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by mc_elad,

כפי שרשמתי בכותרת אני מתלבט בין שתי המסכים הללו קצת חוות דעת יעזרו.. תודה מראש לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by Lahad,

Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp Black Only הזמנתי את המסך הזה אתמול, רכשתי מחשב חזק מאוד וכולם המליצו על DELL ,השאלה היא כזו ואשמח אם תענו מהר שאוכל אולי לשנות את ההזמנה, האם הDELL הזה, הוא מסך אשר למרות שיש לו 6ms ,אני לא ארגיש את זה לדוגמא במשחקים מהירים כמו Counter Stirke? תודה!

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  23. Started by Froze,

היי לפני כחודש יצאתי בהחלטה והכתי לרכוש מסך מדגם אסוס 22 אינץ VK222U. לאחר טלפונים רבים התברר שהמסך לא יגיע עד לתחילת אוגוסט, הלכתי לחנות אחרות ומתברר שאין את המסך לספק ולא ידוע מתי הוא יגיע. אני צריך את המסך, די דחוף אפשר לומר, אני אשמח לשמוע הצעות נוספות על מסכים שעונים לקריטריונים הבאים: 22 אינץ רמקולים חיבור לקונסולה ומחשב זה בסכ"ה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by ronit54,

שלום אני צריך עזרה במציאת מסך למחשב 22 אינץ גג 1600 בלי חריגות אני מחפש מסך איכותי ובלי מריחות שמתאים למשחקים ולעבודה על טקסטים במחשב ושהיה נוח לשבת עליו כול היום הכי הכי טוב שאפשר להכניס במחיר הזה אם אפשר .

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  25. ראיתי המון מידע ואיני יכול להחליט חשוב לי חשוב שיהיה עם תמונה וצבעים טובים ומדויקים ככל שאפשר למסכים מסוג זה ברמות המחיר הללו. יש לי מיגוון שמושים החל מגרפיקה ביתית סרטים ואופי ועבוד תמונה חובבני ראיתי את הדגמים הנל ושם אני מתלבט מאד בחנות לא רואים ממש הבדלים. מי יכול להושיע כולל הסבר מפורט Samsung 2253BW LCD 22'' Wide 2ms ASUS LCD 22" - MW221C WIDE 2ms + DVI-D - Black Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp W2252TQ LG

• 2 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.