עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by lior0101,

סוף סוף אחרי כל כך הרבה זמן מהרגע שהזמנתי, קיבלתי אתמול את הדל 2007WFP. ורציתי לשאול דרך איפה לחבר אותו? יש שם DVI-D ו VGA. ודרך אגב, קיבלתי עם המסך עוד כבל כזה, USB, למה הוא משמש? כי מצד אחד הוא USB רגיל ומצד שני הוא USB כזה שונה נדמה לי.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by WarMachine,

כן אני יודע שלהרבה כבר יש אותו אבל בשבילי זו פשוט חויה אחרת לגמרי, בתור אחד שעבר מCRT 17 למסך כזה זה כמו לגלות עולם חדש לגמרי! אני אעלה תמונות של הסביבת עבודה החדשה עוד מעט, בינתיים צריך לצבור כמה סרטי HD 1080

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  3. למשחב שלי יש יציאת DVI נוספת ...ככה הבנתי. המטרה - מסך נוסף למחשב שאוכל להשתמש בתור טלוויזיה בעתיד. יש הרבה דברים שאין לי מושג בהם ... מושגים טכנים.. קיצר חשבתי אולי מישהו יתן לי מושג מה לחפש. ??? איזה יציאות/כניסות צריך שייהיה ....רזולוציה הבנתי שלפחות 1024*768 . מה עוד ? יצתרך לחבר אליו כרטיס טלויזיה .... עם או בלי רמקולים ? תודה מראש על כל עזרה

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  4. האם מישהו יודע על חנות שמחליפה מיידית במקרה של פחות מ-6 פיקסלים תקולים שהיא המדיניות של Dell גם IQPC וגם NOTEBOOK(LCDTV) רק החל מ-6 פיקסלים תודה

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by GEVER1,

יש בבית של ההורים טלויזיה שמחוברת לאנטנה על הגג גם יש ממיר דיגיטלי עכשיו אני גר בחצר בדירת חדר ויש טלויזיה.. אני צריך לחבר כבל מהטלויזייה לאנטנה על הגג איזה מפצל אני צריך ואיך אני שם תמפצל אם אפשר קישור

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by galza,

היי לכולם, מבקש המלצה על מסך לשימוש של עבודה משרדית וגלישה באינטרנט ואולי בעתיד גם צפייה בסרטים.בגדול חשוב לי איכות תמונה גבוהה,טקסט נקי ברור וקריא ורזולוציה טובה.עדיף ללא חריגה גבוהה בתקציב..גודל בסביבות 24 אינץ

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. קניתי אותו היום וחיברתי אותו עם HDMI על רזולוציה 1920-1080...העניין הוא שלא משנה מה יש לי את הפסים השחורים המעצבנים האלה...וזה קורה ברזולוציה הזו בלבד..דרך הכפתורים לא מצאתי דרך למתוך את זה..מישהו יכול לעזור לי בבקשה??

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by DaTHE,

שלום, מה דעתכם על המסך הנ"ל למשחקים, צפייה בתכני HD ועבודה עם תוכנות הדמייה? תודה..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. המותג העסקי מבית לנובו תופח עם צמד אמצעי תצוגה מעניינים ומעוצבים לכתבה

10. שלום, כבר בדקתי בפורום לגבי מפרט ובהתחלה התכנון היה לקנות RYZEN3700X עם RTX2070 SUPER . אבל הבנתי שצריך בשביל זה מסך ברזולוציה גבוהה, ואם אני יקנה משהו פחות אז גם המפרט ישתנה בהתאם. אני יושב יחסית קרוב למסך לכן חשבתי על מסך בגודל עד 24-25" והבנתי שבגדלים כאלו כל דבר מעל 1080P לא כדאי. 1. האם בגודל כזה אפשר לעלות מעל ל1080P? למשל 2K או משהו אחר אני לא הכי מבין. 2. מה המרחק הרצוי ממסך 27 לדוגמא? לפי איך שאני יושב כרגע זה נראה לי שזה יהיה ענק 3. לגבי כל הדברים האחרים : נראה לי שכדאי IPS מבחינת איכות אם הבנתי, HZ מעל 60 כתלות ברזולוציה ? התקציב לא כל כך ברור מאחר ואני לא ממש מבין איזה מסך אני צריך לחפש אבל בסך הכל אם זה משהו איכותי ובמחשב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מחפש מסך למחשב בתקציב עד 1000 - אבל עדיף לחסוך ככל שניתן. אני רוצה מסך של חברה אמינה ואיכותית, שיהיה גדול ככל שניתן באמצעות התקציב, ושיהיה איכותי בכלל מכל הבחינות. רצוי LED

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. תקציב עד 1300 ש"ח.. תודה רבה שיהיה WIDE... שיהיה עם כניסת DVI כמוב.. יש לי כרטיס 8800 ואני רוצה לנצל אותו.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by skywalker27,

לפני כחצי שנה רכשתי מסך DELL 2407WFP-HC . לפני כחודש שמתי לב לתופעה מוזרה, כאשר הייתי מדליק את המסך הצד השמאלי שלו היה מהבהב. התופעה נראתה לאורך כ חצי דקה עד שמסך היה "מתחמם". בנוסף החלק הימני היה כהה יותר מהצד השמאלי של המסך. יצרתי קשר עם יעקוב מנקסטופ. בן אדם שלח UPS למקום העבודה שלי ולקח את המסך לתיקון. כעבור שבוע כשהיתברר שלא ניתן לתקן את המסך קיבלתי מסך חדש גם עם השליח של UPS. ממליץ לכל ספק/חנות לאמץ פוליטיקת אחריות שלהם. ממש נהניתי. ושוב תודה ליעקוב. אני לא עובד בנקסטופ ולא בכוונתי לעשות להם פרסומת. הכוונה היתה להודות על השירות הטוב ולהעביר מסר לחנויות אחרות.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  14. מחיר בזאפ כ 4,500 שח. יותר יקר מהדל אבל עדיין הרבה יותר זול מאיזו...האם מישהו מכיר ?...ד"א אני לא בטוח שהוא נמכר-באתר של יניר מערכות הוא לא מופיע,אבל דגמים אחרים שלהם שידוע לי שנמכרים גם לא מופיעים...קישור בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589636

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by bigwave,

המסך הראשון: Samsung SyncMaster 206BW קישור: http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=1169 המסך השני: LG L206WTQ קישור: http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=1253 המסכים מיועדים למשחקים, הרבה סרטים, עבודה באינטרנט, עבודות בWORD ולכן אני רוצה מסך עם איכות טובה וללא שום פשרה באיכות הטקסט שהבנתי שזה דבר בעייתי במסכי LCD

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by BloodFist,

לפני שאני רוכש אותו במחיר של 1100 ש"ח רציתי לדעת מה אתם חושבים על המסך הזה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by Odedb52,

אהלן. הזמנתי היום את ה- ASUS MW221C (בעיקר בעקבות קריאת הביקורת באתר). השאלה לי היא כזו - אני קצת מוגבל בגובה מכיוון שהמסך יהיה מתחת למדף (בגובה 424 מ"מ) והמסך עצמו הוא 401 מ"מ. האם לא תהיה בעיה של אוורור? אולי האוורור הוא מאחורה (מאחורה אין בעיה של מקום) ? והאם זה נכון שצריך לפחות 5 ס"מ מכל כיוון? תודה, עודד ב.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by michabb,

שלום רב, אני מחפש מסך 22-24 שלא מעייף את העיניים.מהם הפרמטרים החשובים לצורך זה? אם אפשר המלצה למסך עד 1K ש"ח. תודה רבה.

19. חיפשתי בסטיקי ובעוד מקומות ולא מצאתי עזרה בכיול המסך... אם אפשר קצת לשפוך אור ולעזור לי מאוד אשמח. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  20. Started by es88,

שלום, רציתי לדעת אם יש הגדרות מומלצות (בהירות,ניגוד וכו') שעדיף לכוון את המסך על פי זה. כי מהרגע שקיבלתי אותו אני משתמש על ברירת המחדל שלו. קונטרסט הוא 75, רק את בהירות הורדתי בזמנו ל-65.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. הפרידה מה crt הישן והטוב ממש קשה לי אבל מה לעשות עבר זמנו... (ואני זקוק נואשות למקום פנוי על השולחן) איזה מסך lcd הכי טוב לתצוגת סרטים (לא מסך רחב) צפיה בסרט באיכות המירבית ממש חשובה לי כל פיקסל שזז וכל בעיה בגוונים ממש מטרידים אותי בתקציב של בערך 1600 ש"ח שלא יהיו בו מריחות וקורונה ובלי קשר אני פתוח להצעות ופתרונות

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  22. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... כבר תקופה אני מת למסך יותר גדול כדי לשחק BF3, חיפשתי כל מני אלטרנטיבות כמו לחבר שלושה מסכים יחד ושיתפקדו כמסך אחד, מה שיגדיל לי את שטח המשחק ובשביל זה הייתי צריך במקרה הטוב אוברקלוק רצחני לכרטיס מסך+הורדה של כמה הגדרות במשחק כמו AA ובלור בכדי שה-FPS לא ירדו. או לפנות לאלטרנטיבה היקרה של מערך קרוספייר . לאחר מחשבה עמוקה החלטתי ללכת פשוט על מסך יותר גדול, חיפשתי וחיפשתי ביד 2 ומצאתי מסך של סמסונג שהוא גם טלוויזיה מדגם P2770HD שנמכר בזאפ ב1850 , הבן אדם מכר אותו ב500 ש"ח בלבד, איזה בעסה איך פספסתי את זה. מאז אני נעול על מסך 27 וחוץ ממסך כזה חדש לא מצאתי אלטרנטיבה אחרת, לא ממש בא לי להשקיע עכשיו 1850 שקל. יש למישהו רעיון למסך אחר איכותי במחי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי יש לי את המסך VA712 של viewsonic. ברזולוצייה ה:טבעית" של המסך- 1280X1024, התמונה חדה ומעולה. כאשר אני מוריד ל1024X768, התמונה פשוט רעה, blurית, עם גלים ומרצדת עד גרימת כאב ראש ועיניים. כיצד אני פותר זאת? ישנה דרך להוריד איזה דרייבר או תוכנה שתיצור לי אינטרפטלציה נכונה לרזולוציה זו? תודה רבה שלומי.א.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  24. {נקודה קטנה בצד של המסך נדלקה בירוק} קניתי את המסך הוא חדש וזה מה שקרה .האם להחליף את המסך על הבעיה הזאת או שזה מצוי במסכי ה lcd ?

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  25. נגיד את P2419H, פשוט בלי המעמד שאני לא צריך, ואין סיבה לשלם עליו. אני רואה שיש מוצר כזה אצל דל https://www.dell.com/ng/business/p/dell-p2419h-monitor-ws/pd לא מוצא מקום שמוכר אותו. קשה לחפש את זה כי בכל דף פירוט מוצר רשומות המידות "ללא מעמד". מכירים מקום כזה בישראל/ששולח לישראל?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.