עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by WizMaster,

שלום, אני בד"כ משחק ורואה סרטים, מה המסך הטוב ביותר שניתן לקנות עד 1700 ש"ח? עדיפות ל-19 אינצ'.

2. אני מתלבט לאחרונה בין הרבה מסכים ואני לא יודע מה לקחת.. יש את ה- LG L226WTQ שניראה לי מצויין.. Samsung SyncMaster 226BW LG L1970HR המסך בעיקר למשחקים וגם אינטרנט קצת... אם יש לכם עוד המצלות ומסכים דומים זה יהיה מצויין.. מה לדעתכם הכי טוב מבין אלו שנתתי??? דניאל.

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  3. היי, אני מחפש מסך 27 לעבודה כללית (וורד וכו') ולגיימינג. ההמלצה בכל האתרים לגודל הזה זה ה-msi mag274qrf-qd, אבל אני לא מוצא אותו במלאי באף אתר בארץ. על מה הייתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  4. Started by ackohen,

שלום, אני בונה מחשב רב תכליתי לבית והייתי שמח לקבל המלצה למסך. מכיוון שהשימוש העיקרי יהיה אינטרנט, אופיס, קצת סרטים, קצת משחקים קלילים וכו'.. אני רוצה לשים יותר דגש על הארגונומיה מאשר על הרזולוציה / פאנל. האם קיים מסך ארגונומי בסדר תקציבי כזה של עד 600 גג (עדיף פחות..).. יש לי DELL U2311 ואני מאד מאד מרוצה מיכולות הארגונומיה שלו אז אשמח למסך עם פיטצ'רים דומים מהבחינה הזו. תודה

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  5. Started by ag43,

מסתובבת שמועה שחטיבת מסכי המחשב של סוני העולמית בצרות והיא בדרך לצאת מהשוק. הייתי בדרך לקנות את המסך הזה עד ששמעתי זאת. מישהו יכול לאשר\להזים את השמועה הזו? (אני שמעתי אותה ממישהו שמקורב ליבואן שלהם בארץ)

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  6. שלום אנשים אני לומד עיצוב גרפי ובאופן כללי אני מתעסק עם תוכנות גרפיקה אנימצייה ועריכת סרט כבדות. אני מעוניין כרגע לרכוש מסך, המליצו לי על המסך Dell2007wfp/fp (התקציב שלי הוא 1600-2100שח) האם יש הבדל באיכות התמונה בין 2 המסכים ?? אם כן, איזה מהם יתאים יותר לצרכים שלי ??

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  7. שלום לכולם, היום ואתמול בבוקר כשניסיתי להפעיל את המסך שלי, ViewSonic VP930, הוא ניסה להדלק, האור הירוק נדלק ונכבה ובין לבין הבהב קצת, ורק לאחר כ5-7 דקות נדלק ממש (כלומר אפשר הוא הציג תמונה). מהרגע שהוא מציג תמונה הוא עובד בסדר גמור ואין שום בעיות, אבל הבעיה חוזרת על עצמה כל פעם שהוא כבוי לפרק זמן של חצי שעה - שעה לפחות. מהי לדעתכם הבעיה ? והאם היא מאפשרת תיקון ? קניתי אותה לפני שנתיים וחצי, ואם אני לא טועה, קיבלתי עליה 3 שנות אחריות. האם לדעתכם האחריות מכסה תקלה שכזו, למרות פרק הזמן שחלף ? תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  8. חג שמח ושנה טובה לכולם. הרבה זמן אני מחפש מסך למשחקים, ומאוד המליצו לי על המסך הזה. http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11705&catid=926 אמרו לי עליו המון דברי טובים ושהוא מצויין לגיימרים. מה אתם אומרים עליו והאם במחיר הזה יש מסכים יותר טובים ? תודה רבה!!

9. Started by johnwoo,

ראיתי בהשוואה שערכו כי האסוס הכי מומלץ, אבל הוא לא זמין בארץ. איזה מסך כדאי לקנות במקומו, שייתן את התצוגה הטובה ביותר לשימושים של משחקים, אופיס ושיטוט באינטרנט (סרטים אני לא אראה דרך המסך הזה)?

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  10. Started by X7-007,

צריך עזרה בכיוון הצבעים sRGB 9300K 6500K 5400K User Color איזה צבע זה אמור להיות ? ואמורים לשנות כל פעם שמשחקים או קוראים? לא הבנתי כי ה 5400 ממש נראה גרוע ב DESKTOP אבל משחקים זה די טוב בדומה ל CRT שיש לי, 99% אותו דבר כביכול. ה 9300K נראה כחלחל מדי 6500K זה מצב סטנדרטי כזה ב DESKTOP ובמשחקים אבל חסר לא משהו במשחקים. יש מישהו עם הסבר מדוייק או יכול לציין מיקום שמסביר למה כל ה PROFILE האלו נוגעים ?

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  11. מסך 19 אינץ כולל DVI הייתי באיבורי אמרו לי שיש מסך AOC 2 מילי. 1-700 מפרט טוב אבל חשבתי אולי עדיף ללכת על חברה יותר מוכרת בזמן של 8 מילי סק

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  12. המסך מעבר לגלישה אמור לשמש לסרטים ולTV (באמצעות כרטיס לכידה) צפיה ממרחק של 2-2.5 מטר בחדר חשוך התלבטות לפי המלצות הפורום : DEll 2007Wfp CMV 221D ( או כל מסך 22" אחק בתקציב) יש עוד אופציות מעניינות? יש איזשהוא מקום שאפשר לראות את המסכים? אולי אפילו איד ליד השני?

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  13. Started by Las@Vegas,

שלום יש לי שאלה אולי מפגרת אבל ... מה ההבדל בין טלוויזיות LCD ומסכי מחשב LCD? אני שם לב לשניהם יש אותה רזולוציה, אז מה מפריע לי לחבר אחד במקום השני? * אגב ניסיתי למצוא בגוגל, או בפורום לא מצאתי איזכור לעניין. יבגני

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  14. Started by Kukishin,

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  15. שלום אני ירצה לחבר את הממיר למסך מחשב, שיעביר תמונה, וקול דרך הרמקולים של המחשב כמובן כי למסך אין רמקולים מובנים אם אפשרי- מה הדרך הכי זולה ופשוטה לעשות את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  16. Started by WhateverX,

התקציב שלי הוא 1400 גג, לא רוצה לשלם יותר. איזה מסך הכי כדאי במחיר הזה? חשבתי על אחד מאלה: http://www.nextop.co.il/Product.asp?...ID=9&Cat2ID=32 http://www.zap.co.il/model.aspx?mode...rby=totalprice שניהם נראים לי טובים, אבל מה יותר? האם ישיבה קרובה הורסת את העניים בצפייה במסך שכזה?

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  17. אמממ.. פירטתי הכל למעלה.. עכשיו אני רוצה שלא יהיו כאבי עיניים בכלל, עכשיו אני עם LG L1750SQ ואין לי, זה הגיוני? תודה רבה על כל עזרה.

• 14 תגובות
    • 936 צפיות
  18. היי, אני מחפש מסך בגודל 24-27 אינץ'. המסך מיועד לעבודה של 12 שעות ביום, בעיקר עבור פיתוח תוכנה אבל גם עבור קצת גלישה ועבודה עם פוטושופ. בגלל כאבי העיניים שאני סובל מהם (למרות שאני עושה הפסקות), חקרתי קצת ואני מניח שזה המאפיינים החשובים, ותקנו אותי בבקשה אם אני טועה: -מסך בלי פליקר (flicker-free) -מסך matte כי לפעמים יש השתקפויות מהחלון -קצב ריענון כמה שיותר גבוה -סינון אור כחול, אבל ראיתי שאפשר לפתור את זה גם ברמת התוכנה. בגלל כמות השעות המרובה שאני עובד עם המחשב, הכי חשוב לי שהמסך יהיה כמה שיותר "בריא" לעיניים. **שאלת המשך - כרגע אני עובד בבית עם 2 מסכים מחברות שונות (באותו הגודל). האם עדיף שיהיו אותו הדגם בדיוק? אני …

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  19. Started by יצק,

שלום קניתי את ה Samsung T220p עכשיו לפעמים אני לא רואה כלכך טוב במסך לפעמים אני רואה מטושטש .. רציתי לדעת אם יש איזה משהו שאני יכול לעשות בקשר לזה ? אם מישהו יכול לעזור לי לכייל את הצבעים וכו' תודה רבה

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  20. Ok אז ככה, יש לי המון תכני וידאו (dvix\720P-1080P) שאני רואה במחשב ונשבר לי כבר הזין לראות אותם במסך קטן (17' רגיל) , יש לי רמקולים סבבה Z5500 שמספקים אותי אבל זה משגע לראות סרט עם רמקולים שמרעידים את החדר ומסך כל כך קטן... התקציב הוא כ 4k. המגבלות הן 1.קודם כל איכות, אני לא רוצה להתפשר על איכות במיוחד אחרי הניסיון עם ה ViewSonic שלי שלא יצא לי לראות כמעת מסכים שמשתווים לו באיכות ודיי התרגלתי אליה כבר כך שאני לא רוצה לרדת ברמה בצורה דרסטית. 2.רזולוציה, רוב התכנים שאני רואה הם באיכות של 720P כלומר 1280x720 ... אחרים ב Xvid ועד 1080P שאין לי בעיה להשיג. מסך טלוויזיה רגיל הוא ברזולוציה של 1366x768 אשר לו מרצה את התכנים הללו בצורה טבעית ולכן יכול לפגום באיכות, מסכים עם…

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  21. Started by haim1440,

שלום ...אני קונה מסך סמסונג 226BW ורציתי לדעת כיצד אני יכול להפוך אותו גם לטלוויזיה ושיראו בו באיכות טובה?

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  22. בעתיד הקרוב אני מתכנן לקנות מסך LCD למחשב (אולי עוד חודש וחצי אולי קצת יותר) כרגע אני משתמש בCRT ישן אחרי שנתתי תמסך במפרט לאחי עכשיו מאוד יכול להיות שאני יוכל להשיג מסך פיליפס ביותר זול מהמחירים בחנויות אבל אני לא יודע תאיכות שלהם ואין לי מושג בדגמים שלהם כניראה בגלל שהם לא נפוצים בארץ לא מדברים הליהם הרבה אני אחרי הרבה יתלבטויות חושב על LCD 19 שמתאים למשחקים \סרטונים וסרטים\וטקסט התקציב לא הוחלט כרגע בקיצור יש המלצות -ואני יודע שזה עדיין מוקדם אבל אני כבר רוצה להתחיל לבדוק כי מסך FLATRON 775FT משנת 2000 לא בדיוק עושה תעבודה

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  23. Started by ifs2003,

שלום אני בעליו הגאה של מסך SAMSUNG 17 710N 12ms עם קניית מחשב חדש הינני מעוניין להחליף ל 19 אינץ' ויש לי מספר שאלות. 1. בגלל גודל הנקודה ב 19 לעומת 17 האם רואים את ההבדל ? 2. ב 17 אינץ' יש רזולוציה אחת שמראה תמונה ברורה וחלקה שהינה 1280X1024 האם ישנה גם רזולוציה מיוחדת ל 19 אינג' מבלי לתשתש את התמונה ? 3. אני רוצה ללכת על מסך 19 אינץ' של LG. יש לכם המלצות (למשחקים) ? תודה

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  24. Started by 1liran1,

המחיר לא משנה רק שלא יהיה יקר מידי ואני מעדיף שיהיה מסך לד וHD. אני משחק הרבה בכל המישחקים החדשים ומבלה הרבה שעות מול המסך. אני גם מיתלבט בין LG LCD 22 W2286L Led ל Dell 21.5 U2211H IPS FHD תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  25. Started by yigael_o,

היי, אני צריך מסך 19" עד 1500 כמה שיותר טוב לתכנות. כרגע אני יושב 14 שעות ביום (12 ביום טוב) מול מסך 15" NONAME ואני מרגיש "לא כל כך טוב" המלצות וקישורים יתקבלו בברכה, מאוד חשוב גם זמן האספקה. תודה, יגאל

• 1 תגובה
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים