עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by embedded,

המסך יחובר ליציאת VGA (המחשב ישן ואין יציאה דיגיטלית) עיקר השימוש הוא גלישה באינטרנט וקריאת טקסט. למישהו יש המלצות? תודה

2. Started by mambo,

יש לי שני מסכי CRT ישנים שאני כבר לא צריך, אחד 15 אינטש והשני 17 אינטש שטוח לחלוטין (flatron או משהו בסגנון). בכמה אני יכול למכור אותם?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  3. מעוניין לרכוש מסך 22"" בעיקר לצפיה בקולנוע, אבל גם עם האפשרות להפוך את המסך למסך טלויזיה בחדר שינה או סתם לנוחות של חיבור שבחיבור "בננות" מאמצעי הקלטת וידיאו אחר. כלומר - לצרכים גנריים, וככל הידוע לי אין כבל HDMI to GCVBS/S-vedio/Y,Pb,Pr. המסך היחיד שמצאתי, במסגרת התקציב, ושקיבל ביקורות מצוינות אצלכם, הוא כאמור ה- CHIMEI. האם מישהו מכיר מסכים נוספים, עדיף כאלה שתומכים ב- FHD (כדוגמת ה- T220P וה- W2261V), רק עם יציאות/כניסות וידיאו בנוסף ל- DVI/HDMI? ==> ואני מודע לזה ש- FHD ממרחק של מספר מטרים כבר לא ממש ניתן להבחנה ע"י עין אנושית. פשוט יש לי בבית נץ שאוהב לראות DISCOVERY אבל ברצינות - תמוה בעיני ש- CHIMEI היחידים שמייצרים מסך עם החיבורים הלכאורה"סטנדרטיים" הנ"ל. …

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  4. אמממ.. פירטתי הכל למעלה.. עכשיו אני רוצה שלא יהיו כאבי עיניים בכלל, עכשיו אני עם LG L1750SQ ואין לי, זה הגיוני? תודה רבה על כל עזרה.

• 14 תגובות
    • 896 צפיות
  5. אני לא רוצה להתבאס על זה בעתיד (כי שימוש יהיה לזה בחיבור של ממירי יס וכוו..). הסיפור הוא שרציתי לקנות את הסמסונג T220P ובגלל החיבור HDMI אני חושב לקנות את הT240 כדאי או לא זה בגדול השאלה. תגיבו בבקשה

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  6. Started by maazg,

שלום, האם הבדל של 700 שקל אכן מצדיק את הקניה של 2412 או שבעצם אפשר להסתפק ב 2312. העיקר הוא משחקים וסרטים וחשוב שיהיה נוח לקריאת מסמכים- מאוד חשוב. שמתי לב שהמסך של אפל הוא מצויין לקריאה ומרגיש שאני לא מתאמץ והעיניים אינן מתעייפות אבל הוא מאוד יקר והשאלה האם יש לו תחליף במחירים האלה ברמה דומה. אשמח לקבל תשובה מהירה

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  7. Started by Jeka90,

אפשר לנקות מסך LCD עם המטליות הרכות שמשמשות לניקוי תינוקות? הבד הוא רך וגם טיפה לח/רטוב. אפשר? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  8. Started by X7-007,

האם כדאי ללכת על 24" כי הוא די יקר יחסית, די מאוד. או שכדאי לקנות 22" ? Dell 24" 2407WFP UltraSharp BENQ FP241W 24'' ASUS - MW221U BENQ FP222W 22'' ViewSonic Graphic Series VG2230wm Black 22 Dell 22" LCD E228WFP אמ שכחו מ DELL, הוא לא משהו נראה לי לפי ביקורת. Samsung 226BW 2MS 1000:1 22 מה אתם אומרים עליו ? זה בעייה עם המסך הזה כי יש לו גירסאות A S C כעיקרון זה חברות שמייצרות את הפאנל. A=ACER S=SAMSUNG C=CHIMI אני לא יודע מה אני יקבל וכעיקרון C זה הכי גרוע, נדמה לי שעדיף S מן הסתם. אני חייב מסך WS כי נמאס לי כבר מ-ה VIEWSONIC 19" VX922 , אם מישהו רוצה לקנות אני מוכר. ** לציין שאני חייב מסך למשחקים סרטים וגם אם אפשר שיתאים לגרפיקה. באופן עקרוני 24 לא ממש ייל…

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  9. תודה.. =] (LCD)

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by lader,

?

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by חרגולאיש,

אני לא מצליח לבחור בין Fill, 1:1,Aspect זה חסום בפני. איך משנים? תודה.

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  12. Started by VortexD,

אני אשתמש במסך הרבה למשחקים גלישה וסרטים איזה מביניהם יותר טוב/עדיף חפשתי ביקורות ושני המסכים לא מאכזבים אז לשאלה שלי איזה מביניהם יותר מתאים לשימוש יום יומי

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  13. למסך ממה אני אמור להיזהר וכו הבנתי שיש היום REV04 S-IPS איך אני יכול לבדוק שזה באמת REV04 S-IPS ? ? ? ולא PVA ?

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  14. Started by acidance,

שלום לכולם אני חדש פה בפורום ויש לי בעיההההה.... קניתי אתמול מסך LCD חדש מדגם sumsung p2370 23" עכשיו כמו שכולכם יודעים מסכים מגיעים עם 2 קבלים קבל כחול רגיל שזה לכטיסי מסך ישנים יותר וקבל DVI שזה לתמונה נקייה יותר ולאיכות יותר גבוהה של המסך... עכשיו אני מחבר את הכבל הכחול וזה עובד analog עכשיו אני רוצה לחבר תDVI כדי שהמסך יעבוד בdigital וכאשר אני מחבר המסך פשוט שחור ולא נדלק רגיל..מופיע מסך שחור וזה מנסה להחליף בין analog ו digital והמסך נכבה וניסיתי לחפש בהגדרות של הכרטיס מסך אין שם שום דבר שקשור לקבלים...ניסיתי להחליף דרך ההגדרות של המסך עדין לא עולה כאשר אני מחבר DVI מקווה שמישו פה יוכל לעוזר לי כי זה מסך חדש וממש מוזר לי שלא עובר לDVI. תודה.

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  15. שלום לכולם, ביישומי טקסט אני מתכוון תכנות וקריאת pdf ממושכת. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  16. שלום רב. מסך הסוני שלי סיים את תפקידו באופן סופי מאוד אתמול בערב לאחרלמעלה מ3 שנים הגיע הזמן למסך אחר במקומו- אני מעוניין במסך שישמש אותי לשימוש ביתי, גלישה באינטרנט ובעיקר משחקים. אני מעוניין במשך 19" ולא במסך רחב. תקציב עד 1300 ש"ח. קראתי שה LG1960TR הומלץ פה. האם יש עוד אלטרנטיבות במחירים האלו? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  17. Started by deathrevenge,

היי המליצו לי בחומרה על המסך הזה LG L227WTP 22" 1:30000 1680x1050 2ms http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1825 תהיתי האם זה מסך טוב מבחינת גודל הפונטים בו שזה משהו שהוא בעייתי בשבילי. בכל מקרה איזה מסכים מקבילים לו אתם יכולים להמליץ?

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין במסך שטוח, בגודל 19-22", מרובע. השימושים הם בעיקר לטקסט (גלשיה באינטרנט, יישומים משרדיים וכו'). לא למטרת משחקים או סרטים. המסך יחובר למחשב ישן (בן כמה שנים טובות) בכניסת פינים סטנדרטית ("ישנה", לא דיגיטלית או משהו כזה. נדמה לי שקוראים לזה 21 פינים, לא?), כך שתמיכה ב-HD וכו' לא ממש רלוונטית. אשמח לקבל המלצות. תודה!

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by GOVNER_T.S.Y,

טוב אנדע שהנושא הזה נטחן עד עפר. אנדע שרבים ממכם כבר רואים את הנושא הזה , הם מקבלים ג'ננה אבל, אני חמור מה לעשות אני רוצה מסך עשרים ושתיים אינץ , עכשיו עברתי בפורום הזה בחיפוש אחר מענה. אין לא מצאתי תשובה חד משמעית , חוץ מהנימוק הבא "כל מסכי העשרים ושתיים הם תת רמה שפורפרות TN וכו' .. הבנתי שאלתי היא איזה מסך 22 נחשב הכי טוב; איזה פירמה סתומרת. אני בטוח שיש פה חברה שכועסים אבל תשמעו שימו יד תעזרו לי לעשות את הרכישה החכמה ביותר שאפשר לעשות בסוג המסך הזה תודה מראש g0v0s

20. Started by llime,

מחר אני אמור להפגש עם מישהו בעל מסך דל 20" רחב ע"מ להתרשם מן המסך.ידוע לי שהוא נקנה לפני כשנתיים.האם יש דרך בה אוכל לדעת איזה דגם המסך? האם הוא TN או לא? אין לו את האריזה והקרטון כך שאוכל להסתכל רק על המסך עצמו.חשוב לי לדעת כי אם רואים בו טוב (לטעמי),ואני יודע שהפאנל הוא S-IPS למשל,אז לא אקנה את הדגם המוצע היום מאחר והוא בעל פאנל TN.לעומת זאת,אם המסך יהיה מספיק טוב עבור שימושי,ואדע שהפאנל הוא TN,אשקול בחיוב לקנות את הדגם המוצע כיום. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  21. Started by proevo4ever,

אני מתלבט אם להזמין את המסך הנ"ל. קראתי במפרט שלו וראיתי שיש 7MS - האם זה אמור להשפיע על משחקים? האם רזולוציה FULL HD על 27 אינץ' לא נמרח? מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  22. על מנת שאוכל להתרשם ממנו בטרם קניה בתודה ערן

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  23. Started by ofirmanor,

ראיתי בעין את המסך VW221U (דגם מעט יותר ישן) והוא נראה טוב מאוד. עם זמן תגובה של 2ms gray to gray ומחיר של 1500 ש"ח, איפה ה-catch? זה נראה כמו מסך מעולה למשחקים יחסית למחיר (ראיתי אותו בסביבה משרדית - בלי סרטים ומשחקים) למישהו יש ניסיון איתו? תודה עריכה: קישור לאתר המוצר: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1740&l1=10&l2=89&l3=362&l4=0

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  24. Started by Midas,

היי, אני מחפש מסך "19 טוב שמתאים למשחקים מהשנים האחרונות ולשהות ארוכה באינטרנט וקריאת מסמכים לאורך זמן (שלא גורם למתח בעין בזמן שימוש ארוך). הפורמט שאני מחפש הוא סטנדרטי ולא WIDE אם למישהו יש המלצות למסך כלשהו אני אשמח לתגובה

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  25. היי אני משתמש במסך בעיקר לאקסלים וגלישה, קצת יוטיוב, קצת תוכנות גרפיות בעיקר חשוב לי לראות טבלאות עם נתונים בצורה ברורה,כמובן שהיה חשוב לי לראות בעיניים את 2 המסכים האלו ולהחליט מה מתאים לי, אבל זה לא ממש אפשרי, צירפתי לינק לאתר השוואות מאוד מפורט, אם מישהו יוכל על סמך הנתונים הללו לתת לי כיוון אשמח מאוד, המחיר שלהם קרוב מאוד. סביב 650 ש'ח תודה https://us.hardware.info/comparisontable/products/344148-278768

• 0 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.