עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tamir245,

שלום רב, אני בדיוק סוגר מפרט משרדי עבור אמי,מדובר על שימושי אינטרנט,אופיס ושירים.. אני מתלבט בין הסמסונג 2033SW או הפיליפס 220E1SB. האם ניתן ללכת על הפיליפס בשקט למרות הרזו' הגבוהה שהוא נותן והנתונים הלא רעים? האם יש אופ' אחרת טובה יותר מבין השניים? תודה,

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  2. דל מציגה מסך OLED אקזוטי עם מפרט טכני מאוד מרשים לגיימרים וגרפיקאים בעלי ממון יצרנית החומרה וציוד המחשוב דל מעלה את הרף השנה בכל הנוגע לחוויית השימוש במסכים. בתערוכת CES בלאס וגאס היא מציגה את מה שנראה כמו המסך האולטימטיבי לגיימרים בעלי ממון. ה-UP3017Q הוא מסך 30 אינצ' בעל רזולוציית 3840X2160 (ידוע גם כ-4K). מסכים כאלה יש לא מעט, אז מה עושה את המסך הזה כל כך מיוחד? התכונה הראשונה שהופכת אותו למיוחד היא שימוש בתצוגת OLED. תצוגת OLED מעניקה צבעים חיים ויכולת דיוק מעולה. מסך זה תומך במכלול הצבעים של תקן AdobeRGB בשיעור של 100% כך שהוא בהחלט יקרוץ לגרפיקאים ועורכי התמונות. OLED גם ידוע ביכולת שלו לספק צבעים שחורים וניגודיות מאוד גבוהנ כשצריך. עוד יתרון בשימוש ב…

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by mzlbat,

היי איך זה יכול להיות שיש שני מסכים עם אותה רזלוציה -אותו פורמט תמונה - אותו גודל פאנל ......אבל לכל אחת גודל נקודה שונה

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  4. שלום, שמתי לב שישנם לא מעט מחברי הפורום שיש ברשותם המסך הנ"ל , אם אפשר , כל אחד שיש לו את המסך הזה לכתוב , ביקורת קטנטנה , התרשמות.. חוות דעת בכל מיני יישומים , משחקים , סרטים , וכו'. אודה לכם מאוד. מקווה לשמוע מכמה וכמה..

5. שלום, ברצוני לרכש מסך שישמש אותי לטלויזיה ולמחשב שני. הוא מחליף מסך 25 מרובע ששימש רק לטלויזיה. חייב להיות מסוגל להריץ משחקים טוב. יש המלצות? ניסיון אישי? תודה.

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  6. יש לי אפשרות לרכוש את המסך הזה, יחסית במחיר לא רע בכלל - 1600 שקל. האם למישהו יש ניסיון רע עם המסך, או שמע ביקורת שלילית עליו?

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  7. שמעתי שיחס ניגודיות 1:2000 הוא יתרון לרוצים שימוש במסך בעיקר לסרטים האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  8. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבחירת מסך לסרטים ומשחקים. אני גם יעבוד איתו קצת עם סולידוורקס(שירטוט) אבל לא נראה לי שזה חשוב כל כך וגם לקריאת טקסט. חשבתי על L1970HR של LG, אבל בחרתי אותו רק על פי הנתונים הטובים לכאורה, אך לא יצא לי לראות בו וגם כנראה לא ייצא לי לראות במסך לפני הקניה.

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  9. Started by pain_killer12,

שלום, יש לי מסך LCD שהוא 17 אינץ' LG L1732TQ. יש לי אותו בערך שנה, ומתחילים להיות סימנים שחורים כאלה על הסמך של עיגולים כאלה, ופתאום גוונים קלים של שחור על המסך. הבנתי שהגיע הזמן לניקיון אבל אני מפחד לגעת במסך שלא יתקלקל בו שום דבר. תוכלו להסביר לי איך לנקות את המסך או להפנות אותי למדריך אחר? תודה רבה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  10. המסך שראיתי שהכי משתלם לי הוא LG L1953TR 19'' LCD 2ms DVI הוא עולה 1290 ש"ח ב-KSP. המטרה שלי היא למשחקים גלישה ותוכנות פשוטות....(איי סיקיו, אופיס וכו') בוא מגיד 6 שעות ביום. ושאלה חשובה-מה הקטע במסך LCD??? כי הוא פחות טוב מבחינת זויות צפיה והוא נראה מתפרק כזה לעומת מסך שטוח רגיל שהוא "שמן". (האם המקום שהמסך תופס לא שווה את ההבדל בנוחות??) הנה למשל לעומת זה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=355 ועוד שאלה עוד יותר חשובה-מה בקשר לקרינה??? מה הרמה הקרינה שהמסך שאני רוצה לקנות?? גבוהה יחסית או בסדר?? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  11. יוצא לי מהמסך מן צליל מאוד מאוד גבוה(סטטי אם אני לא טועה) כשאני מפעיל משחקים. מה שמוזר הוא שזה רק כשאני מפעיל משחקים וגם זה לא בכולם. בסרטים וכל שאר הירקות אין כלום.

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  12. אני ניסיתי למצוא ברשת קצת יותר פירוט עליו, אבל לא הצלחתי. ועוד שאלה, אם הוא כל כך טוב למה הוא זול יחסית? האם הבעיה שמי שנותן שירות זה היבואנים המשניים כמו לייף מחשבים ויבואנים פרטיים אחרים?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by IdolAdmin,

הזמנתי את המסך מ IQPC אני שבוע הבא אלך להביא אותו.. אני רק רוצה לדעת מה לבדוק ישר בחנות מה לדרוש בקשר לתקינות ואיך לבדוק את זה.. אם זה פיקסלים מתים..האם לבקש שיבדקו ישר בחנות..על איזה דברים להסתכל ואיך אני בודק שזה באמת קיים אם זה ה REV 4 (מה זה גם?) ופאנל S-IPV בקיצור מה הדברים שאני צריך לוודא לפני שאני משלם ויוצא עם המסך הביתה? אה ואם אפשר את הלינק של מאמר שקראתי פה בעל שני חלקים על מסכים LCD לא יודע למה אני לא מוצא אותו.. ותודה רבה לכולם פה ולכתובים של המאמר הזה תמשיכו ככה..

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  14. Started by X7-007,

האם כדאי ללכת על 24" כי הוא די יקר יחסית, די מאוד. או שכדאי לקנות 22" ? Dell 24" 2407WFP UltraSharp BENQ FP241W 24'' ASUS - MW221U BENQ FP222W 22'' ViewSonic Graphic Series VG2230wm Black 22 Dell 22" LCD E228WFP אמ שכחו מ DELL, הוא לא משהו נראה לי לפי ביקורת. Samsung 226BW 2MS 1000:1 22 מה אתם אומרים עליו ? זה בעייה עם המסך הזה כי יש לו גירסאות A S C כעיקרון זה חברות שמייצרות את הפאנל. A=ACER S=SAMSUNG C=CHIMI אני לא יודע מה אני יקבל וכעיקרון C זה הכי גרוע, נדמה לי שעדיף S מן הסתם. אני חייב מסך WS כי נמאס לי כבר מ-ה VIEWSONIC 19" VX922 , אם מישהו רוצה לקנות אני מוכר. ** לציין שאני חייב מסך למשחקים סרטים וגם אם אפשר שיתאים לגרפיקה. באופן עקרוני 24 לא ממש ייל…

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  15. Started by Snirs69,

רכשתי את המסך והוא כבר אצלי בבית... זה Samsung 226BW עם פנל מסוג C. הייתי רוצה עזרה לגבי הכיול שלו כי ראיתי שיש כמה כיולים למסך הזה... הייתי רוצה לדעת איזה הכי טוב... בנוסף המסך גורם לי לכאבי ראש ועיניים.. מישהו יודע למה זה קורה ואם הבעיה היא בהגדרה מסויימת במסך?! בתודה מראש שניר :->

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by flesh2,

אני רוצה לקנות מסך LCD חדש בתקציב של עד 2200 שקלים. המסך חייב להיות בפורמט רחב (16:9 או 16:10 זה כבר לא משנה). עדיף שיקבל גם DVI וגם VGA, אם יש אפשרות לקומפוננט זה יהיה נהדר. שהאיכות לא תהיה זוועתית, אני לא מצפה למשהו מדהים אבל לפחות שיהיה כיף לשחק עליו משחקים. לא צריך רמקולים מובנים (עדיף בלי בשביל עיצוב יפה יותר, למעשה). תודה רבה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  17. על מנת שאוכל להתרשם ממנו בטרם קניה בתודה ערן

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  18. Started by lior46,

אתם יכולים להמליץ לי על מסך בקטגוריה הזאת ואם מישהו יודע מה יותר חשוב כשבאים לרכוש מסך LCD הניגודיות או הזמן תגובה (Contrast Ratio,Response Time) ואיזה מהמסכים האלה יותר טוב ?740BF 17'' LCD 2ms DVI? של סמסונג ?L1752TQ 17'' LCD 4ms DVI? תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by shashkavil,

הפרש המחירים בינהם הוא כ- 170 ש"ח לטובת ה- ASUS VM222U . האם שווה להשקיע את הסכום הנוסף ב- ASUS MW221C? האם יש הבדל משמעותי?

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  20. אתם עוד ממלצים על המסך 2243BW ? למה אני יום שישי רוצה כבר להזמין מסך ... עם אתם עוד ממלצים על המסך ........ אז אני מתלבת ... עם לקנות תמסך הזה או 2243BW או ת2253BWוSamsung אני יודע שהמסך 2243BW יותר מומלץ מבחינת מחיר.. אבל איזה מסך אתם אומרים שיותר יפה ? כי ממש חשוב לי גם היופי ........ כי אני בנאדם שאוהב לשהקיע ביופי בחדר... אז סתם אני שואל עם אתם אומרים שממש אין אבדל ביופי אז אני יעלך על ה2243BW ועם אתם ממלצים על מסך אחר אז נקנה משהו אחר ..

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  21. Started by alonkl,

קניתי XBOX ואני רוצה מסך שינצל אותו כמו שצריך שיהיה את הכניסה של הXBOX והכל. התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שאפשר לחרוג מעט תודה רבה על כל עזרה

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  22. Started by RebliNk,

ראיתי את המסך הזה של viewsonic http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=469700# אמרו לי בחנות מחשבים שזה מסך טוב למשחקים וסרטים אני צריך דעה עליו אם הוא לא טוב מה כדאי לי לקחת במקום (עד 1500 שקל) תודה ד"א - בכרטיס מסך שאני מביא יש את החיבור המתאים למסך הזה...

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  23. שלום, אני זקוק בבקשה להמלצה למסך שישמש למטרת עבודה משרדית ושמחירו לא יעלה מעל 1900ש"ח. המסך חייב להיות עם רמקולים מובנים. תודה.

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  24. סיפור ארוך...אז אני יקצר כדי שלא ישעמם...אבל הנושא רציני ומאוד דחוף, מתלבט בין 3 מסכים... T240 חינם או 2333HD חינם אוHD T260 בתוספת של כ-400-500 ש"ח, מה הכי כדאי לי,גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת איכות מסך , אני חייב תשובה באופן דחוף!!! ו...תודה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  25. Started by UV1,

דרושה לי המלצה למסך בגודל 22" - 24" לעיבוד תמונה וגרפיקה תקציב עד 4000 שח מה דעתכם על Eizo FlexScan S2231W ?

• 0 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים