מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
XM7 22AFW של XEROX לחבר שלי יש את המסך הזה הוא מצופה מגן זכוכית מסך מעוצב יפה והאיכות מצויינת השאלה שלי היא במשחקים\ סרטים איך יראו אם יהיו מריחות
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני חושב לקנות מסך ושמח לקבל רשימה של כל הפנלים הטוב ביותר - לגרוע ביותר ועוד יותר אשמח אם אקבל מעט מידע על התכונות של כל אחד.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
השימושים הם בערך כאלה: 50% עריכה גרפית 30% טקסט ואינטרנט 20% משחקים וסרטים אני מחפש את המסך האידיאלי ב1500 ש"ח שיאפשר לי להנות בכל השימושים. תודה חשבתי ש20" רחב יהיה טוב למשחקים וסרטים וגם מספיק גדול לעריכה גרפית
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
רכשתי את המסך סמסומג 226BW והגדרתי אותו למצב NATIVE RES 1200X1680 אבל אני לא יכול לעלות את קצב הרענון מעל 60 HZ יש למישהו רעיון למה ?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם כרטיס אם MSI-G31M הכולל כרטיס מסך אינטגרלי (ללא יציאת DVI). שימושי המחשב אינטרנט, אופיס, לפעמים סרט. הציעו לי סמסונג 932BF ב- 1300 ש"ח. בהתחשב שזו הוצאה חד פעמית, הייתי מעדיף את ה- 971P אשר מומלץ בפורום זה. אנא עיזרו לי עם ההתלבטות הבאה: - האם העינים שלי ישארו בחיים עם ה- 932BF לאחר שעה מול האינטרנט? - האם יש טעם לרכוש את ה- 971P ללא DVI במחשב?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כאשר אני צופה בעמודים שחורים/תמונות שחורות רואים שהמסך מרצד (2007fp) הדרייורים של הכרטיס מסך מותקנים והמסך מחובר בVGA האם לדעתכם זאת בעיה במסך? מה אפשר לעשות בקשר לזה? :-[ תודה
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
השאלה הזאת בטח כבר נטחנה פה בפורום אבל משום מה לא מצאתי שום דבר בנושא באוגוסט אני הולך להיות כמה ימים בלוס אנג'לס ועל סמך המחירים שיש בארץ של מסכי 24 אני חושב על לקנות מסך שם ולהביא איתי ארצה ממה שהבנתי זה שהמסך חייב לעבור במסלול הירוק במכס אבל אני לא כל כך יודע כמה זה יעלה לי מבחינת מע"מ/מכס האם זה עדיין ישתלם לי או שעדיף לשכוח? קראתי כבר את כל הדיונים לגבי ביטוח וכו' ומבחינתי אם מדובר בהפרש ניכר במחיר אז זה שווה את הסיכון, כמו כן אני רוצה לציין שאני מחפש מסך לגרפיקה, עיצוב ויישומי תלת מימד ולא לסרטים, אינטרנט וCRYSIS כך שרוב הסיכויים שזה יהיה מסך יקר. תודה לעוזרים ובבקשה לא לשלוח אותי לדיונים ישנים שלא כל כך יגעו בנושא חוץ מאשר בSAMSUNG 226BW פנל S או פנל A דבר אחרון, א…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב היום לכתם אפור באמצע המסך,שלא היה שקיבלתי אותו (אתמול),וזה לא יכול להיות פיקסל שרוף,פשוט כי זה גדול מדי. ניסיתי לצלם אותו,אבל לא רואים אותו בכלל,ורציתי לדעת מה זה יכול להיות.(אני לא יודע אם זה לכלוך,כי שכיביתי את המסך,לא ראיתי את הכתם). רואים את הכתם בעיקר על רקע בהיר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לרכוש שלושה מסכים מהדגם הנ"ל, ללא הצלחה. מישהו יודע איפה עוד נשאר ? או לחילופין מסך אחר באותה רמה (עם חיבור וזה 100) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן יש לי מסך חדש סמסונג 206BW ולפעמים הוא מוציא איזה רעש/צליל בתדר גבוהה זה קורה בעיקר כאשר יש הרבה שחור על גבי המסך......דפי אינטרנט עם רקע שחור לדוגמא........ מישהו יודע למה זה ואיך אפשר לפתור זאת????
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי DELL 2405WFP , חיברתי - ראוים מצויין! מה עכשיו ? צריך הרצה כמו ב PLASMA ? כיול מיוחד ? הגדרות מיוחדות ? בעלי המסך - על איזה הוא יושב ? תיקון - קניתי 2407
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בקשה קצת חריגה מבעלי הצג Dell 2007FP או Dell 2407WFP אני שוקל לקנות את אחד הצגים האלו, ואני אשמח אם מישהו יוכל לאפשר לי לבוא אליו ולראות איך הצג נראה (רק 2 דקות של טקסטים / גלישה, ועוד 2 דקות של סרט או משחק). אני מאיזור רחובות אז מי שגר רחוק זה לא רלוונטי, יש לי רכב אז אין לי בעיה להגיע, ואשמח לבוא לראות את הצג מתישהו בשעות הערב, או אם אפשר מתישהו בסופ"ש זה בכלל עדיף. תודה מראש, ליאור.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 4 מסכי מחשב חדשים לי ולאחים שלי ואני יכול להשיג הנחה על המסכים של Philips, אני רוצה מסכים 19 אינץ' רחבים אבל בגלל שאני לא כל כך מבין בנושא אני לא יודע איך Philips בתור יצרנית מסכים. מישהו יכול להגיד לי מניסיון\ידע אם המסכים שלהם טובים ואפשר לסמוך עליהם (מבחינת אחידות עם הפאנל וכל השטויות האלה) ושהמסכים לא יכאיבו בעיניים ויהיו בריחות אור וכל מיני שטויות? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 10.03.2008 בשעה 15:09:08 זה מאוד חשוב אני רוצה לתת אישור עוד היום כי כבר הזמנתי מחשב ואין לי מסך, תודה.
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב LCD בגודל 19-22" הפרמטר הכי חשוב מבחינתי זה שתהיה לו זווית צפייה רחבה ככל האפשר. מתוך מאמר שקראתי באתר, הבנתי שמסכים עם פאנל IPS הם אלה שיכולים להתאים לי בצורה הטובה ביותר. כבר לפני כשנה חיפשתי לקנות מסך כזה, ( בסופו של דבר דחיתי את העניין בגלל שהיו לי הרבה הוצאות אחרות) ואז כמעט כולם המליצו על ה- DELL 2007WFP הבעיה, שהיה קשה מאוד להשיג את המסך הזה. לכן, הייתי מאוד מבקש לקבל המלצה על מספר מסכים איכותיים עם פאנל IPS שניתן לרכוש ללא בעיה ברשתות הגדולות (כגון אופיס דיפו ובאג) וכן בחנויות המחשבים המובחרות... תודה רבה
-
- 37 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
לגבי המסך L1953 LG האם הוא טוב ? ואם לא איזה מסך הכי כדאי עד 1000 שקל מסך בגודל של 17-19 המסך מיועד להכל-משחקים סרטים אינטרנט
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מסך בתקציב של 1200-1500 ש"ח וחשבתי על שתי אפשרויות : Samsung 206BW LG W2042S שניהם מסכים רחבים 20". אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על אחד מהם ולכתוב יתרונות\חסרונות. לא צריך לכתוב את הפרמטרים שלהם. אני גם ככה יודע שאחד זה ניגודיות 1:3000 ושני 1:5000 וכו'. אני הייתי רוצה שתכתבו לי יתרונות\חסרונות נוספים שלהם. בתודה מראש, לאוניד
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אהלן כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש מסך 19 או 20 אינצ' שיתאים באופן עקרוני לכל השימושים (חוץ מעריכת גרפיקה). ז"א- משחקים מהירים, סרטים וטקסט. שלושת הדגמים שביניהם אני מתלבט הם: viewsonic pb30 dell 2007FP dell 2007WFP לא כל כך ברור לי מה ההבדל בין שני המסכים האחרונים, אז אני אשמח אם תאירו את עיניי גם בעניין הזה. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי DELL 24407 ואני רוצה לחבר לו רמקולים בכדי לראות טלויזיה . יש לי logitech x210 איך אני מחבר אותם בשביל שאני יוכל לשמוע ??? תודה לעוזרים !!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך ישמש לעבודה מול האינטרנט , ואני קונה אותו 1007 שקל. האם הוא משתלם וכדאי? תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות בקרוב את הצג Dell 2407WFP. פתאום ראיתי שיש עוד צג 24 אינץ' של דל במחיר נמוך בהרבה (בערך 700 ש"ח פחות...) - E248WFP רציתי לשאול מה ההבדל ביניהם. אני מניח שה-2407WFP טוב יותר כי הוא גם יקר בהרבה, אבל האם ההבדל מצדיק את ההפרש במחיר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם רכשתי מסך מדגם W2252TQ מתוצרת LG. הנתונים שלו הם: בהירות: 300 זמן תגובה: 2MS יחס ניגודיות: 1:10000 כרטיס המסך שלי הוא: HIS radeon1950 Pro 512DDR3. השאלה שלי היא כזו, הרזולוציה הטבעית של מסך כזה (למיטב הבנתי) היא 1680X1050, אך ברזולוציה כזו המערכת לא מאפשרת בברירת המחדל לעבוד ביותר מ60 הרץ קצב ריענון.. ביטלתי את האפשרות "הסתר מצבים שלא נתמכים ע"י הצג" והעליתי את הקצב ל75 הרץ. האם דבר כזה יכול להרוס את המסך? האם בשימוש בסרטים יש הבדל בין הקצבים? תודה מראש לכל העוזרים ויום טוב, משה.
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש חיה כזאת ? אני יודע שיש רק שהבנתי שהמסכים האיכותיים עולים קצת יותר. כרגע יש לי PW191 של ASUS והוא מסך מדהים רק שנכנס לי ג'וק להחליף למסך גדול יותר. את המסך שיש לי רכשתי ב 2500 ש"ח בזמנו, 0 תקלות אין לי תלונות . היום הוא עולה אלף שקל פחות. המלצות תתקבלנה בברכה. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב כנראה מ skypc ורוצה לקנות מסך 22", עדיף מאותה חנות. הייתי בוחר את ה Asus221C שהומלץ באתר אבל אין אותו בחנות. יש שם 15 מסכים 22", עם הפרשי מחירים של יותר מ 100% בין הזולים ליקרים. אני מתכוון להשתמש במחשב לעבודה (תכנות) ומשחקים (crysis ;D). חסם עליון למחיר 1841ש"ח (אבל כמובן אני מעדיף לקנות ב1225 אם כדאי...) וזה משאיר 12 מסכים: איזה מסך כדאי לי? [table] [tr][td]Proview 22" EP2230AFJW 5ms LCD WIDE[/td][td]₪ 1,225.00 [/td][/tr] [tr][td]Chimei 22" 221D 5ms[/td][td]₪ 1,369.00 [/td][/tr] [tr][td]Asus 22" VW222S 2ms LCD[/td][td]₪ 1,370.00 [/td][/tr] [tr][td]Daewoo 22" HL220WA 5ms LCD[/td][td]₪ 1,484.00 [/td][/tr] [tr][td]Mag 22" AI2237W 2ms[/td][td]₪ 1,490…
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-