עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אם הכותרת אינה תקינה אז בבקשה תגידו לי. אבא שלי שהוא סוכן ביטוח, מעוניין לקנות מסך איכותי מאוד בעל רזולוציה כמה שיותר גדולה כדי להפעיל כמה שיותר תוכנות ביחד ולהסתכל בכולם תוך כדי, לעבודה משרדית, שלא יבוא עם בעיות ושיהיה בעל תמורה מלאה לכסף. אין תקציב לקניית המסך ובגלל זה אני רוצה ממכם הצעות למסך שהוא הכי מומלץ והכי משתלם למכירו + חנות שממנה מומלץ לקנות את המסך הספציפי יחד עם בקשות במידה וצריך לבקש ברגע ההזמנה. יש הצעות? עריכה : עדיפה חנות באיזור פתח תקווה שהיא אמינה או חנות אמינה במרכז.

• 8 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by J0n1,

בדיוק הייתי בדרך לצאת מהבית לכיוון בית הספר שפתאום הטלפון שלי צלצל, זה היה שליח UPS שרצה להביא לי את החבילה. בכלל תכננתי לסוע עד לחנות ולבדוק שם את המסך אבל הם שלחו לי אותו, לא נורא... קיבלתי את המסך בהתרגשות (השליח לא הבין איך אני יכול להיות כזה מבסוט ממסך, בקושי הצלחתי לחתום לו ;D) הבאתי אותו לחדר, פתחתי את הקופסא המכילה: כבל VGA,כבל DVI,כבל USB, כבל חשמל עם חיבור אמריקאי (אין מתאם) בתמונות חיבור המסך למעמד נראה די תמוה ומסובך, משום שאין שום ברגים, והמסך די כבד. אבל המעמד יציב ביותר, וגם נראה מעולה, תפיסת המסך על המעמד פשוטה, כל מה שיש לעשות זה לדחוף את המסך עד שמושמע קליק. חיברתי את המסך, האיכות מדהימה, שלא לדבר על גודל שולחן העבודה שלי עכשיו. אין פיקסלים שרופים…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by BellMan,

אהלן, מחפש מסך רחב בגודל 19" ומעלה, בתקציב 1,200-1,300 ש"ח. הוא ישמש לעבודה משרדית ואינטרנט בעיקר. אז לא צריך משהו שמציג סרטים ומשחקים באיכות מדהימה, אבל מה נקרא בלשון העם "שיראו יפה ואיכותי".

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם קראתי את המאמר בנושא מסכים בגודל 22 אינץ והבנתי שאזוס הוא הטוב ביותר מבדיקה שעשיתי בחנויות הוא יהיה רק שבוע הבא הבעיה היא שמכרתי אתמול את ה LG1900R שלי ונשארתי בלי מסך רציתי לדעת אם הדל E228WFP שווה קניה?אני לפעמים משחק משחקים ועובד כמו כל משתמש PC רגיל האם שווה לחכות לאזוס או שהדל מספק את הסחורה לא פחות טוב???

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by nsofi,

צרכים * עריכת מסמכים * אינטרנט - קריאה בעיקר * משחקים (עדיפות משנית) * לא רואה סרטים במחשב אילוצים * גדול או שווה ל 19" * פחות מ 1500 ש"ח * מעדיף 3*4 כי נראה לי ניצול טוב יותר של המסך אבל אשמח לשמוע אחרת. לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  6. לאור העובדה שהיבואן "אומניטק" מפסיק להביא המסך הנ"ל (עד שהצלחתי להוציא ממנו מחיר נוח...) - מה החלופה הראויה במחיר של 1500 ש"ח? המסך מיועד לבן תשחורת בן 14 שיוריד סרטים ויפעיל משחקים (לא גיימר בנשמה, אבל בן תשחורת...). לא יודע אם רלוונטי, אבל כרטיס מסך 3850 ומעבד E8400 של אינטל. דרך אגב, היבואן מחזיק גם במוצרי DELL , אבל אני מחפש המלצה למסך ראוי שיידע לתת פייט טוב למסך שעם קנייתו כבר השלמתי (אבל כאמור, אזל). דרך אגב, מסכי VP930 שקיימים עדיין אצל ספקים, מחירם מאמיר עד ל - 1800 ש"ח. מעבר לתקציבי.

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  7. שלום, תכננתי לקנות את הAsus שהומלץ עליו פה במדור ביקורות אבל לאחר חשיבה ממושכת הבנתי שאולי זו לא הבחירה החכמה. אני מתכנן בנוסף למסך לקנות גם כרטיס טלויזיה שעולה כ300-500 ש"ח ולכן אם יש מסך שאני אוכל לחבר אליו את הממיר ישירות זה בונוס עצום ואני מוכן לחרוג עד כ1000 ש"ח בשבילו(או טיפה יותר אם באמת צריך). עוד דבר קטן, אני לא מתכנן לקנות את המסך כרגע, אלא רק עוד כחודשיים וחצי, אחרי שאני אסיים את שביל ישראל, אז אם יש איזשהו מסך שאמור לצאת בתקופה הזאת ואמור להיות בטווח המחיר בבקשה תיידעו אותי. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  8. צהריים טובים. אני מבקש המלצה מכם למסך Lcd באזור 1200 ש"ח, למטרות משרדיות/ ביתיות נטו. אולי מידי פעם לראות איזה סרט. ד"א, עדיפות היום נחשבת למסך רחב או שזה רק אני? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by חננב,

נערך! עידכון למטה. אני מחפש מסך איכותי 19" בעיקר לעבודה משרדית ועריכת תמונות. אין צורך בשום ביצועים כמו זמן תגובה מהיר או כל דבר אחר הנוגע לסרטים/משחקים. רק תמונה חיה ואיכותית. התקציב הוא כרגע "כמה שיותר זול", כלומר בכיוון ה 1000 ש"ח. נ.ב חדות וגודל פיקסל קטן כמה שיותר חשובים מאוד.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי, קניתי עכשיו את המסך VP930 ושאני מכבה את המחשב הנורה הצהובה במסך ממשיכה לפעול... צריך ללחוץ על הכפתור ולכבות אותו...או לתת לה להמשיך לפעול? אני לא מוצא שום דבר במדריך בקשר לכיבוי המסך אחרי סיום העבודה. בבקשה תגידו לי מה אתם עושים אחרי שאתם מכבים את המחשב עם המסך הזה

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  11. אין לי בעיה אם המסך לא יצא מכוון פיקס מהקופסא- אני יכול לכוון אותו בעצמי עם כפתור ה-setting - האם זה כיול? או שצריך תוכנת כיול מיוחדת? איך אני "מאבחן " פיקסל מת? תודה ערן

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by DXT,

אחרי הרבה בדיקות השוואות כאבי ראש ודיונים הגעתי למסקנה שאני רוצה לקנות מסך מסדרת ה UltraSharp של דל. התקציב שלי מאפשר לי לקנות או 2007FP או 2007WFP. עכשיו השאלה היא... מה עדיף? רחב או קלאסי? היתרונות של רחב: סרטים יהיו יותר גדולים וישתמשו במקסימום מהרזולוציה. משחקי FPS יהיו יותר מהנים בשל זווית הPOV הרחבה. היתרונות של רגיל: שידורי טלויזיה, שהם לרוב 4:3, ינצלו את כל הגודל של המסך. יותר מקום עבודה אנכי - יותר שטח לאפליקציות מסך מלא. מה שאני לא בטוח זה לגבי עבודה משרדית ויום יומית כמו עריכת טקסטים, תכנות, עיצוב וכל דבר בעצם שעושים כשלא משחקים/רואים סרטים/טלויזיה. מה עדיף מבין השנים? הצביעו בהמוניכם ותנו את דעתכם.

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by la1470,

שלום לכולם שימושיים עיקריים הינם משחקים, ועיבוד תמונה - פוטושופ תודה

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם אני אמורל קבל בשבוע הבא את המסך של אזוס ASUS MW221C ברזולוציה של הכרטיס אני לא רואה את רזולוצית הנייטיב של המסך 1680*1050 האם יש בעיה בכרטיס???

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  15. Started by royossef,

האם ניתן לחבר ממסך ה-LCD את שני סוגי החיבורים יחדיו למחשב (VGA , DVI) ואז לעבור מאחד לשני אם המסך מאפשר זאת. אני פשוט רוצה לעשות כמה בדיקות לגבי האיכות. ואם זה אפשרי , האם זה לא מזיק למסך? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by CyberE,

אני צריך מסך LCD למחשב בתקציב של 1000-1200 ש"ח (עם עדיפות של לא להגיע ל-1200). עדיפות למסך רגיל לא רחב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  17. היי, המסך CRT של ההורים שלי התקלקל אתמול ... פשוט לא נדלק! הבעיה אצלי יש בחדר פאנל PVA בעבודה יש 24 של DELL עם פאנל איכותי לא זוכר את שמו... ול CRT היתה איכות מסך די בסדר. הקטע עכשיו אני לא רוצה להיכנס להוצאות של יותר מ 1100 1200 שקל למסך והם רגילים למסכים באיכות .. הסברתי להם שאני לא יוכל להביא עוד מסך בכזאת איכות אבל לא רוצה לרדת יותר מידי ברמה... איזה מסך אפשר להביא בסביבות ה 1100 שקל לאינטרנט ווורד שיהיה שווה קניה? שוב לא צריך משהו מפוצץ רק דגם מחברה אמינה אחריות טובה לפיקסלים שרופים וחנות אמינה...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by royossef,

שלום לכולם רציתי בבקשה לדעת כיצד ניתן להפחית את הרמת בהירות כי האור שיוצא מהמסך ממש מציק בגלישה באינטרנט למשל , והאם בכלל כדאי ? יש לי מסך 22 החדש של אל.ג'י W2252TQ

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  19. (זה שצבוע בכחול) http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=11&model_no=42 ומתברג ...יש נכון? כי אני רוצה לחבר את ה XBOX360 עם החיבור VGA אליו..

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  20. אהלן כמו שהמלצתם לי, קניתי את ה2007FP מנקסטופ. יש לו שתי בעיות: 1.) כשאני מחבר אותו עם חיבור דיגיטלי למחשב, יש ריצוד ירוק מוזר על המסך, אבל עם VGA הוא עובד מצויין. 2.) יש לו פיקסל שרוף לחלוטין בקצה השמאלי התחתון של המסך, ועוד אחד שאפשר לשים לב אליו רק כשהמסך צבוע בשחור (והוא נמצא קצת מעל לפיקסל הראשון). אני חושב שהבעיה הראשונה היא בעייה של הגדרות (ובכל מקרה אני אשמח מאוד אם תעזרו לי לפתור אותה) אבל השנייה קשורה למסך כמובן. האם כדאי לי להחזיר אותו לחנות? או שמא זה סביר שמסך חדש מגיע עם 1-2 פיקסלים שרופים? פשוט תמיד יכול להיות שבמסך האחר שאני אקבל יהיו גם פיקסלים שרופים, ועוד המשלוח יעלה כ100 ש"ח, אז אני מתלבט. תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by roy_be,

שלום, לפני מספר חודשים קניתי את המסך הנ"ל ואני נהנה ממנו מאוד... חוץ מהעובדה שהייתי צריך להחליף חצי מחשב בגלל הרזולוציה... לפני מספק שבועות שמתי לב (ויכול להיות שזה תמיד היה אלא שפשוט לא הבחנתי בכך) שכשמדליקים את המסך בדקה הראשונה הוא טיפה מהבהב. כמדומני יש במסכים האלו נורת ניאון למעלה ולמטה. שאלתי היא - האם זה קורה גם אצלכם? האם זה בסדר או שאני צריך לשלוח לתיקון? ??? הדגם דרך אגב הוא האחרון שיצא... תודה

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by shynet,

שלום, ראיתי את שני המסכים האלה, ואני לא כול כך מבין במסכים , אני רוצה שתנסו להסביר לי מה ההבדל בין שני המסכים הללו, קישורים: זה ה- VW222S: http://uk.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=362&l4=0&model=1741&modelmenu=2 וזה ה- MW221U: http://uk.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1382&modelmenu=2 שמתי לב (אם שמתי לב נכון) של MW221U יש יציאה של DVI וDIGITAL, וב-VW222S יש רק DVI , (הכרטיס מסך שלי יש בו רק יציאות של Digital... אני יכול לשים מתאם כזה), האם זה יפגע באיכות או משהו דומה? ומה עוד השוני ביניהם ומה יותר כדאי? ההבדל ביניהם גדול?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by zurkin1232,

אם אני רוכש Dell 2407WFP-HC, מה אני צריך לבדוק לאחר הרכישה (חוץ מפיקסלים שרופים כמובן)? איזה תקלות נפוצות עלולות לקרות?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by Shasoosh,

אחרי התקנה והפעלה מחדש כשאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל "the software stopped working" מישהו נתקל בדבר דומה תחת VISTA X86 ? האם חוץ מתוכנה זו יש משהו שיכול להפעיל את ה PIVOT באופן אוטומטי כאשר אני מסובב את המסך?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  25. שלום לכם. אני לא ממש מבין גדול במסכים הייתי רוצה שתמליצו לי על מסך 22 אינצ' רחב הכי טוב היום והכי משתלם תודה רבה על עזרתם.

• 3 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים