עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, האם קיימת בעית התחממות במסך Dell 24 LCD 2407WFP HC Ultrasharp - 110W ?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  2. שלום, אני משתמשת במחשב כ - 4 שעות בכל יום לקריאת מסמכים וגלישה באינטרנט. קראתי את כתבות הסקר על מסכי 20" ו24" איכותיים שפורסמו באתר ואת הפוסטים בנושא מסכים טובים לקריאת טקסט, שבהם תופעת הפיקסליזציה אינה בולטת גם ברזולוציות מסך נמוכות ולא טבעיות. 1. אשמח לשמוע עצת מומחים על המסכים הבאים, או מסכים מודרניים אחרים, שיתאימו לקריאת טקסט ממסמכי PS או PDF, ומדפדפן ללא צורך במשחק עם גלגלת העכבר לצורך הגדלה: Philips 20 LCD 200P7ES UXGA - 50 W Dell 24 LCD 2407WFP HC Ultrasharp - 110 W 2. האם המסכים המומלצים על ידיכם מוחלפים עבור כל פיקסל מושבת? ומהי תקופת האחריות? האם קיים יבואן הנותן שירות מסודר למסך המומלץ על ידיכם? 3. בנוסף , האם הצפיה דפי אינטרנט ממוטבת עבור מסכים ביחס 3:4? 4.…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ביום שישי בבוקר היתי בחנות notebookclub בפ"ת. באתי בשביל לחפש תשובות, ובעיקר בשביל להחליט אם אני הולך על ה- 2007FP או אחיו הרחב, ה- 2007WFP. לתדהמתי, יצאתי עוד יותר מבולבל מאשר לפני שנכנסתי לחנות, תנו לי להסביר. הסתכלתי שם על ארבע מסכים: 2007FP, 2007WFP (שניהם IPS), E228WFP (מסך TN כידוע) וה- 2407WFP שהוא PVA. קודם כל, נאמר לי שם ע"י בחור, שנראה שהוא מבין דבר או שניים במסכים (כך אנ מקווה לפחות), שאם אני רוצה להשתמש במסך בתור טלויזיה עדיף לי ללכת על מסך TN יותר גדול (מה2007 שהם "20) עם כרטיס טלויזיה בגלל שהם מהירים יותר ואני עלול לראות מריחות וגהוסטינג בפאנל ה- IPS. זה די ביאס אותי מכיוון שתכננתי להשתמש באחד מדגמי ה- 2007 בשביל לראות טלויזיה בשל זוויות הצפייה הרחבות של…

• 36 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. שלום, אני שוקל לזנוח את ה CRT לטובת LCD חדש. שני פרמטרים עיקריים חשובים לי במסך: 1. רזולוציה נוחה (עדיף טבעית) שלא תוציא לי את העיניים בקריאת טקסטים. 2. אני צלם חובב ומעבד תמונות על המחשב. ארצה לשמור על גוונים וצבעים באיכות גבוהה (כמו / כמעט כמו ב- CRT). האם אפשר לענות על דרישות אלו בתקציב של עד 2000 ש"ח? כמובן, עדיפות למסך גדול. תודה, נועם.

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by TheReaper,

יש לי שאלה לגבי המסך הבא האם הוא המשך ל2007WFP או המשך לE207 הזול יותר? פשוט יש כל כך הרבה ניגודיות בתכונות שלו אז אני ממש לא בטוח וגם מה אומר הSP בשם? עריכה- בזמן שחיפשתי לינק למידע על המוצר הגעתי לאתר האמריקאי של DELL (פעם ראשונה שהוא לא מביא אותי לישראלי) ובחנות גיליתי מסך חדש נוסף- הDELL UltraSharp 2009W במחיר של 289 דולר http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6523 לעומת הSP2008 שרק יעלה לכם 254 דולר ודף המוצר שלו http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6140 מישהו יכול לעשות סדר בבלאגן?

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  6. שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם, יש לי מסך LG L1750SQ שהצבעים שלו פשוט זוועה. שום קשר למציאות, ולא עזרו כל הנסיונות לתקן את זה. החלטתי לקנות מסך חדש. השימוש העיקרי הוא, מלבד גלישה באינטרנט, תוכנות גרפיות למיניהן (פוטושופ, אילוסטראטור, פלאש) ומדי פעם צפייה בסרטים. כמעט ולא משחק. חשוב לי מאוד הדיוק של הצבעים, היות וחלק מהעבודות הן להדפסה. כמו כן, יש לי כרטיס מסך GF 8500 של NVIDIA 512MB היות ואני לא מבין גדול במסכים, קראתי קצת בפורום והחכמתי קצת, בין השאר לגביי העדיפות של פאנלים לא מבוססים TN על אלה שכן. בהתחלה חשבתי לחפש מסך יחסית זול שיתאים לי לצרכים, וכשהבנתי שבשביל האיכות שאני מחפש אני צריך להתגמש עם הכיס, כמעט וקניתי במכרז את ה 2407WFP של DELL (למרות שהוא מאוד…

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  7. שלום לכולם אני צריך מסך חדש שיחליף לי את הcrt הישן שלי בעיקר משחקים סרטים ואיכות גבוהה.עשיתי חיפוש באתרים של חנויות של מחשבים ומצאתי את הדגם http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3787 איך הוא ?ומה עם הdell fp?באיזה חנויות הוא בא עם s-ips?, תודה לעוזרים ובבקשה מהר!

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  8. החלטתי לוותר על מסך גדול ואני אסתפק ב LCD 26 לראות סרטים. אבל בשביל משחקים ולקרוא באינטרנט איזה מסך מומלץ? תודה

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  9. Started by motorishta,

לילה טוב. שלשום קניתי מחשב חדש עם מסך lcd של LG דגם ‏L1953TR, משום מה כל כמה שניות הוא מתכבה ונדלק בלי הפסקה. מה יכול להיות הבעיה? ד"א הנורה הכחולה שלו נשארת דלוקה. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by dennis14,

משום מה A4 יקר יותר משמעותית. *הכוונה היא להבדל בין EF227A4 ל - EF227A8 במסך HP LP2065.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. קניתי 17 קמו שארו לי אנשיםפ והוא לא 17 כי אני מדליק ויש שם קתוב אסוס ולא קטוב לי מאג 17 איך אני מטקן?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  12. שלום לחברי הפורום, חיפשתי כל מידע בפורום על המסכים הללו אך לא מצאתי משהו מאד רלוונטי וקונקרטי. ברשותי היום מסך AOC728 "17 ואני די מרוצה,אבל אני מתכון לקנות מחשב עם מפרט גיימרים בסביבות ה 5K וכאמור מסך חדש נוסף. הייתי שמח אם מישהו יוכל להרחיב לגבי החברה ואיכות המסכים שלה האם הפאנל איכותי,התצוגה,אמינות והאם מומלץ לקנות ואם כן האם יש דגם מומלץ כלשהו שאלה קטנה נוספת: ראיתי הרבה תגובות והמלצות על ה VP930 האם זה מתייחס ל VP930B ?? והאים הוא טוב יותר או עדיף מAOC תודה רבה לכולכם

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  13. Started by haviv822,

מה ההבדלים בניהם שבגללם המחיר של E248WFP הוא באזור ה 2500 שקל ו 2407WFP ב 3100 ?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  14. Started by QttP,

ניתוח ההתפתחויות האחרונות בשוק המסכים גורם לי לעצבות מסוימת. כידוע, תהליך התפתחות הטכנולוגיה משפר לא רק את תכונות המוצר, אלא גם את אמינות ויעילות הייצור, מביא בדרך-כלל להוזלה בעקבות תהליכים טבעיים של היצע וביקוש. במקרה של מסכים, ההתפתחויות הטכנולוגיות הביאו למצב שמסכי IPS ו-VA הצליחו לסגור את הפער בתחום היחיד אשר בעבר היה ל-TN יתרון עליהם: זמן התגובה. אני (וודאי לא רק אני) קיוויתי שבמקביל יתרחש תהליך של ירידת מחירים כזו שתביא את המסכים האלה לתחום שבו הצרכן הממוצע יוכל להרשות לעצמו לקנות אותם בלי לשבור תכנית חסכון, וכשזה יקרה, כדור השלג ימשיך להתגלגל וסוף-סוף נגיע לעידן של מסכי LCD איכותיים לכל דורש. למרבה הצער, במקום זה אנו עדים למגמה הפוכה. עוד ועוד יצרנים ועוד ועוד סקטו…

• 65 תגובות
    • 11.1k צפיות
  15. Started by yonik31,

viewsonic vp 950 ,שלפי אתר הבית בעל נתונים טובים יותר,האם הגיוני להעדיף את הVP 950 ? http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDProf/VP950b.htm תודה.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  16. Started by עמיר שחר,

שלום רב, יש לי שתי שאלות 1. ראיתי את ההודעה שמדברת על מסך סמסוג 226BW ועל זה שהוא עם פנל NT לא איכותי, האם סידרת 206BW אם עם אותו סוג של פנל?? 2. אני מעוניין לנקות לי מסך 20-22'' רחב (16X9). אשמח לכבל המלצות למסך איכותי. בתודה מראש, עמיר שחר

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  17. תודה מראש! נ.ב יש לי בעייה גם עם התוכנה שקיבלתי עם המסך MAGICTUNE למישהו יש פתרון אחר ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי, אני מחפש לקנות מסך טוב לעבודה עם טקסטים. אני מפתח ולא משחק כמעט משחקים. התקציב שלי הוא עד 2000 שח. לא ברור לי האם כדאי לי ללכת על מסך 2MS בשביל טקסט. הייתי מעדיף מסך רחב אבל זה לא מאד חשוב לי. האם יש לכם המלצות? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי יש לי שני מסכים, אחד סמסונג 931BW ואחד חדש LG M228WA. חיברתי את שניהם ב-DVI למחשב, והפעלתי אותם יחד הסמסונג עובד בלי בעיות, אבל LG לא מוכן לפעול על הרזולוציה הטבעית שלו (1050X1680) ואם אני מנסה להפעיל על רזולוציה גבוהה יותר מ-1024X768 הוא פשוט מציג מסך שחור. בדקתי את ה-LG על מחשב אחר, עבד שם ברזולוציה הטבעית. ניסיתי לעדכן דרייברים, לשנות קצב רענון ולא עזר... כרטיס מסך 7800GT. הבעיה היחידה שלי היא שכשאני מנסה להציג עליו סרט 16:9 זה מותח אותו כאילו אני מנסה להפעיל סרט 3:4 (שני המסכים 16:9). יש למישהו הצעות? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 19.03.2008 בשעה 16:11:31 UP

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  20. לבן דוד שלי יש מסך LCD SAMSUNG SyncMaster 226BW 20 ויש לו בעיה שהמסך מרצד, יש לכם אולי מושג מה הבעיה? תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Shtupel,

איך המסך בכללי...האם הוא טוב לסרטים, משחקים...וכו' והאם שווה את המחיר. (בלי להציע מסכים אחרים באותו מחיר) תודה.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  22. סוף סוף, נשרף המסך המעפן שלי, וכרגע אני עובד על הטלוויזיה ההרוסה שלי... המסך שלי נשרף וברצוני לקנות אחד חדש... התקציב לא מוגדר, כי אני קונה כדילר ויש מסכים שעולים לי 100 ש"ח פחות ויש 600 ש"ח פחות... בוא נגיד שהכי יקר שאני יכול לעלות זה: SAMSUNG 2493HM כנראה מסך חדש דבר ראשון:מישהו מכיר את המסך הזה??? אין בו לוטו פאנלים כמו הסמסונג האחרים? וכתוב שיש לו DCR של 1:10000 האם יכול להיות שזה פאנל IPS או VA? ואם כן, הוא שווה? כעיקרון, אני רוצה גודל 24" אך גם 22 יספיק לי... תציעו לי הצעות טובות יותר בתקציב פחות מהסמסונג אם יש, או תנו לי אישור להזמין אותו חח...

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  23. Started by pasha314,

היי, אני רוצה לקנות מסך 22" במחיר סביר. בעקבות הבדיקה שלכם הלכתי לחפש את אזוס MW221C בחנויות. שמתי לב שלרוב החנויות אין אותם במלאי. ואז שמתי לב שיצא מסך שנראה כמו הדור הבא: אזוס MW222C. האם יש לכם מושג לגבי המסך השני? ובכלל, האם מאז שנכתבה הביקורת יש חידושים ששווה להכיר? התקציב שלי עומד על 1800 שח. תודה.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  24. האם כדאי להמתין בשבילו,ולהעדיף אותו על הVP930 ? הוא טוב בהרבה ? אפשר להעריך אם ה950 יהיה יקר באופן משמעותי לעומת ה 930 ?

• 6 תגובות
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.