מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
לפני כחצי שנה רכשתי מסך DELL 2407WFP-HC . לפני כחודש שמתי לב לתופעה מוזרה, כאשר הייתי מדליק את המסך הצד השמאלי שלו היה מהבהב. התופעה נראתה לאורך כ חצי דקה עד שמסך היה "מתחמם". בנוסף החלק הימני היה כהה יותר מהצד השמאלי של המסך. יצרתי קשר עם יעקוב מנקסטופ. בן אדם שלח UPS למקום העבודה שלי ולקח את המסך לתיקון. כעבור שבוע כשהיתברר שלא ניתן לתקן את המסך קיבלתי מסך חדש גם עם השליח של UPS. ממליץ לכל ספק/חנות לאמץ פוליטיקת אחריות שלהם. ממש נהניתי. ושוב תודה ליעקוב. אני לא עובד בנקסטופ ולא בכוונתי לעשות להם פרסומת. הכוונה היתה להודות על השירות הטוב ולהעביר מסר לחנויות אחרות.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בסביבות 1400 שקלים לעבודה משרדית על מסמכים, לעיתים ממושכת. חשוב יל שיהיה חד וממותג אמין. תודה לכל עוזר.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות\מידע\חנויות וכו' לגבי Monitor Color Calibrators למי שמכיר דברים סטייל colorEyes וכו'
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו יודע אם יש להשיג כיום מסכים עם פאנל VA, בעלי זמן תגובה נורמאלי ( מקסימום 8, עדיף פחות, משהו כמו 6 ), במחיר של פחות מ - 2000 ש"ח ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
נודע לי כי אין צפי הגעה לארץ לגבי המסך הזה, ואף הוזהרתי שיש חנויות שמוכרות את הדגם הזה עם פיקסלים שרופים. האם מישהו שמע על חנות,אמינה, שבה המסך זמין במלאי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אני חייב לציין ש 2690Wuxi הוא מסך חביב למדי ( בלשון המעטה ) הבנתי שאיכות התמונה משתפרת לאין ערוך אם עושים קליברציה באמצעות חומרה( קולורימטר ) השאלה שלי : במה מומלץ להשתמש על מנת לכייל את ה LUT הפנימי שלו ? האם אפשר להשיג בארץ? האם הכיול יהיה טוב עבור ה WIDE GAMUT שלו? האם אפשר לשאול קולורימטר כזה ממישהו? רב תודות
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר חיבור המסך, על פניו נראה בסדר. למה משמש תקליטור התכנה שצורף והאם חובה להתקינו?
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום. אז אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני צריך מסך. אני יושב הרבה זמן מול המסך ככה שמשהו שלא יכאב לעניים, מסך שייתן מראה טוב מאד במשחקים כבדים ובגדלים של 19 עד 22 אינץ' ובתקציב של עד 1.8K. שאלה אחת יש לי, "22 זה לא גודל מוגזם? הוא לא כואב לעניים מרוב גודלו וכאחד שיושב מולו הרבה... זהו. תודה מראש, אלן.
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה המלצה למסך רחב שיתאים לי: משחק הרבה, רואה לפעמים סרטים וגולש הרבה. גודל: יותר מ 19 אבל לא מוגזם, אני לא משוגע שצריך איזה 27". אני חשבתי על 22. תקציב: לא יודע כל כך, כי בינתים אני רק רוצה הצעות, אבל ממה שראיתי שרוב המסכים בגודל הזה הם בערך 1500 ש"ח, אז משהו בסביבות המחיר הזה. עכשיו לדוגמא המסך הזה DELL E228WFP - זה מה שאני רואה שהרבה לוקחים או שזה דגם אחר ? כי אני רואה יש לו "רק" 5ms וניגודיות 1:700 - זה ממש כלום, לי יש עכשיו LG עם 2ms ו- 1:3000, אז אני ארגיש הבדל כלשהו ? ואיך זה למשל LG L226WTQ 22'' ? לפי הנתונים הוא ממש טוב: 2ms, 1:5000, זווית צפיה רחבה. יש עוד נתונים שבודקים לפיהם ? אשמח לקבל עזרה טל
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר למה רחב ודק עדיף על רגיל ודק ?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
OK, אני רוצה לרכז כאן שתי שאלות שחשובות לי: 1. האם בצגים הנ"ל (Dell 2407, 2408) אפשר לשחק במשחקים ברזולוציה הרגילה שלהם בלי למתוח את המסך? כלומר לשחק ב-1600*1200 עם פסים שחורים בצדדים בלי למתוח את התמונה במשחקים שאין להם מצב של מסך רחב? 2. האם מישהו ראה השוואה רצינית / גיבש דיעה לגבי איזה צג עדיף - 2407WFP-HC או 2408WFP? אני צריך להחליט ממש מהר אם אני רוצה את ה-2408 או את ה-2407HC, ואני חושש לקחת את החדש לפני שראיתי ביקורת רצינית שמשווה ביניהם... orleans נתן השוואה קטנה בין 2408WFP לבין 2407WFP-HC. עד כמה שאני מבין ל-2408 יש delay גדול יותר. עד כמה זה משפיע בסרטים / משחקים מהירים? פה יש עוד שני מקורות עם מידע לגבי ה-2408, אבל לא ראיתי בהם השוואה ל-2407HC: http://monitort…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש עוד מסך, כעת אני רוצה מסך 24 שיהיה עם זמני תגובה מהירים עבור משחקים, בלי LEG כמעט, ועם איכות צבעים מעולה. מבחינת מחיר, מעדיף לא בשמיים. יש למישהו עצות ורעיונות? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מזה הרצים? יש 75 הרץ יש 60 ואני יכול לבחור בין 5 סוגים השאלה מזה נותן לי? המסך שלי הוא אסוס 19 אינץ vw193d והכרטיס מסך 9600
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
יצא לי לבחון מקרוב את המסך המדובר של דל. החסרונות ששמתי לב אליהם: 1. גוסטינג מטורף בגווני אפור בהגדרות ברירת מחדל. למשל בגלילה של פורום זה. יש לזה פתרון (חלקי) ע"י שינוי ערכי RGB ל-R=86 G=85 B=84 (או ערכים בסביבה). 2. ציפוי מסך מאוד בולט. לכל מסך יש ציפוי שגורף ללבן להיראות צבעוני (מישהו כאן תיאר את זה יפה כ"אבקה צבעונית"). בדל זה יותר בולט ממסכים אחרים. נראה קצת כאילו יש טביעות אצבעות שמנוניות על המסך. 3. לבן לא אחיד. כאשר כל התמונה לבנה אפשר לראות שהגוון של הצד הימני של המסך שונה מהגוון באמצע ומהגוון בצד השמאלי. זה כנראה נכון גם לצבעים אחרים אבל בלבן מלא זה הכי בולט. באמצע יש מן פס ירקרק בעובי כ-10 ס"מ (לפחות במסך שאני בדקתי). 4. צבעים עזים מאוד, אדום ממש בולט. שיחקתי מ…
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך geforce 8800GTS 640 וברצוני לקנות מסך חדש. שאלתי היא: מהם החסרונות שבמסך רחב בשביל משחקים? האם כל המשחקים הכבדים היום מאפשרים שימוש ברזולוציה למסך רחב כך שהמשחק יראה רגיל ולא יהיה מתוח לרוחב? והאם המשחקים כבדים ברזולוציה של מסך רחב (16X9) מכבידים יותר על כרטיס המסך ולכן איטיים יותר מאשר ברזולוציה של מסך רגיל (4X3) עם איכות זהה? ובכלל אשמח להצעת מסך ספציפית המתאימה לגיימרים, לא עולה על 1800 ש"ח... תודה רבה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
דוקטורים ראיתי לינק בפורום פעם שמביא השוואה של האיכויות השונות של הפאנלים בתמונות. עכשיו כשאני מחפש מסך אני לא מוצא את הת'רד הזה :kopfpatsch: מישהו הבין על מה דיברתי ויכול לעזור לי נורא בבקשה? המון תודה חברים
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
טוב אני כבר נמאס לי מה22' CRT המפלצתי שיש לי פה בחדר ואני רוצה משהו חדש שיהיה אפשר לתלות על הקיר עד 1600. חשבתי על משהו בסגנון 226BW. אתם מוזמנים להגיב ולהציע ואפילו אולי לשנות את דעתי
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אם יש לי מסך עם חיבור dvi אז צריך לחבר רק אותו לכרטיס מסך או גם אותו וגם את החיבור הכחול.... מכיוון שכאשר אני מדליק ת'מחשב מתי שה DVI מחובר אז אני לא רואה את מסך ה BOOT .... רק כאשר המערכת הפעלה עולה..... אז אני רואה (את המסך הכחול של ה welcome)
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15212#details האם כדאי לקנות אותו ב750 שקל למטרת עיצוב גרפי, טקסט ומשחקים? אני מנסה לחסוך כרגע בקניית מערכת מחשב, ובעוד שנה וחצי בערך לשדרך את המסך. האם לדעתכם כדאי להשקיע מעכשיו כ2000 שקל במסך איכותי יותר? האם יש הצדקה לשלם 1250 שקלים יותר ?
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
1. על LG L1960TR 2. ועל Asus 19" VW193D תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני זקוק לתשובה מהירה בעניין די פעוט: אני הולך לקנות מסך LCD 22" של ASUS, כבר החלטתי על דגם VW222U, ואז הבנתי שיש דגם כמעט זהה שנקרא VW222S. ההבדל ביניהם הוא זניח מבחינת מחיר, ומבחינת ספסיפיקציות באתר אסוס כל ההבדל ביניהם הוא שה-U נותן גם פונקציה שנקראת HDCP, ובנוסף לפירוט התדרים של האות האנאלוגי, מופיעה במפרט של דגם U השורה הבאה: Digital Signal Frequency:31.3~80.2KHz(H) / 56~75Hz(V), שלא כתובה במפרט של דגם S. העניין הוא שאני יכול לקבל S מחר, ואני יכול לקבל U בעוד שבוע וחצי. בא לי על מסך עכשיו!! הפלאטרון שלי זקן ונוטה למות... השאלה היא עד כמה אני צפוי להשתמש בפונקציות המאוד חשובות האלה שמפרידות בין שני דגמי המסכים האלה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
מישהו מכיר מקום שבו ניתן לראות יחסית הרבה מסכים 20-22" בתצוגה? הייתי מואד רוצה לראות את המסך עובד לפני שאני קונה אותו... תודה, פבל.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, מחפש מסך למתכנת. טוב לעבודה רצופה של מספר שעות בלי כאבי ראש. גם פאנל TN טוב אם המסך סביר.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני רואה כולם היום לוקחים 22" רחב של DELL - למה מה יש בוא ? http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137428908 איך המסך הזה ? (יש ל אותו כבר) גדול אני לא צריך, מבחינת איכות, ביצועים ? הוא טוב לא ? הנתונים שלו גבוהים !! רק מה לגבי הפאנל - הוא טוב ?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המסך אני רואה עליו מלאא סימנים עכשיו אני רוצה לדעת איך אני מנקה את הסימנים האלה היה לי כבר מסך אל סי די וניקיתי אותו עם מגבונים ונשארו הסימנים של המגבון וזה מעצבן אז אני רוצה לדעת אם יש חומר מיוחד כלשהו שאפשר לנרות איתו את המסך? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-