עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by omerz90,

שלום, היום בצהריים קניתי את המסך Samsung P2370, אני אישית מאוד מרוצה ממנו מבחינה טכנית, עיצוב ופאנל, עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איך המסך.

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  2. היי יש לי מסך של מאג עם רמקול מובנה שמופעל רק ע"י חיבור HDM אני משתמש בחיבור VGA בגלל שהמחשב שלי לא מותאם לHDMI ולכן אין לי שמע השאלה שלי היא האם אמורה להיות בעיה בחיבור רמקול חיצוני האם יש אפשרות שהמסך לא מותאם לרמקול חיצוני? אני שואל בגלל שניסיתי לחבר ולא עבד לי...

3. Started by godfather5114,

שלום. לפני כשבועיים קניתי מסך של סמסונג T240, המסך עצמו נראה נהדר, מעוצב יפה, ומשחקים וסרטים נראים עליו נהדר! למה החזרתי אותו? בעיקר מכיוון שהיו לו בעיות עם הצבעים, כלומר החלק העליו במסך היה יותר כהה מאשר החלק התחתון. בנוסף לכך הארגונומיה שלו הייתה גרועה. הלכתי והזמנתי את ה-W2442PA. כמו המסך הקודם, משחקים וסרטים נראים נהדר (במיוחד FHD). בנוסף לכך יש לו ארגונומיה מעולה - PIVOT , SWIVEL, TILT, HEIGHT ואפשרות לתלייה על הקיר. עוד שוני בין המסכים הוא היחס בין הרוחב לגובה - ה-T240 הוא 16:10, והW2442PA הוא 16:9, בשטח מה שרואים הוא שהסמסונג גבוה יותר בכ-5 סנטימטרים. כמובן שלשני המסכים יש את התופעות של כל פאנל TN - זויות צפייה אנכיות נוראיות, זויות אופקיות סבירות, זליגת אור וכו'.…

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  4. אשמח לקבל הצעות בנוגע למסך טוב כי תאכלס המחירים של ה22 בירידה ויש מגוון רחב אשמח לקבל הצעות

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  5. Started by mystikal,

שלום לכולם, ברשותי 2 מסכי VP930 של ויוסוניק המחוברים במצב דואלויו המסך הראשי (1) מפסיק להדלק לפעמים והנורה שלו מהבהבהת בצבע ירוק לפעמים הוא חוזר להדלק מעצמו מישהו מכיר את הבעיה או שיש לפנות לחנות ?

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  6. Started by nirlevin,

היי, יש לי מסך LCD 21 אינץ' של פיליפס בערך שנתיים, אתמול משהו כמו 10 שניות אחרי שהדלקתי את המחשב , המסך נכנס למצב שינה.(דלקה עליו עדיין הנורה הירוקה, פשוט סימן שאין סיגנל). חשבתי שזה משהו מהכרטיס מסך / מגעים או משהו. ניסיתי לחבר אותו במחשב אחר , עם כבל חדש, אבל עדיין קיימת אותה הבעיה. הוא דולק כמה שניות, ובערך שהווינדוס מתחיל להיטען, המסך נכנס למצב שינה. ניסיתי גם להחליף את הכבל של החשמל. אתם חושבים שהמסך פשוט הלך? והאם יש טעם לתקן את זה או שזה לא כלכלי.. תודה!

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  7. Started by beni125,

האם יש לאחד מן המסכים הבאים רמקולים בו כי אני הולך להשקיע באוזניות אבל שיהיו רמקולים חלשים אני רוצה אז האם יש ברחד מאלו 1)931c smsung 2)971p samsung 3)1970hr lg ואם אפשר לשאול איזה יותר טוב ולדרג!! תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  8. Started by Goolip,

היי אני מחפש מסך טוב במחיר של עד 1500 שקלים, באיכות שתספיק לי להריץ משחקים באיכות סבירה + ,ולצפות בסרטים באיכות טובה תודה לכם מראש !

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  9. אז ככה...אני רוכש בקרוב GTX 580. ואמרתי שיש שתי אופציות או לרכוש מסך 27" ברזולוציה של 2560 כדי לנצל אותו או יותר טוב לקנות מסך עם תמיכה ב120HZ כדי לשחק בתלת מימד עם המשקפיים של NVIDIA. נתקלתי במסך : http://www.ebay.com/itm/NEW-SAMSUNG-T27A750-27-Smart-HD-TV-3D-Monitor-3D-Glasses-Free-Expedited-/320921351422?pt=Computer_Monitors&hash=item4ab86734fe#ht_6297wt_1163 השאלה שנשאלת אם הוא תומך 120HZ אז למה אי אפשר לשחק איתו ? השאלה הנוספת שנשאלת - האם אני חייב את המשקפיים של NVIDIA כדי לשחק משחקים בתלת מימד ? והשאלה האחרונה - אם יש למישהו המלצה ? למשל זה נראה סביר במחיר - אבל הוא פיצי : http://www.ebay.com/itm/NEW-SAMSUNG-S23A950D-23-FULL-HD-3D-MONITOR-3D-Glasses-Free-Shipp…

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  10. Started by oren12,

אני רוצה לקנות מסך בקרוב ואני רוצה לדעת מה יותר טוב מבין שתי הדגמים האלו: הדגם הזה של סמסונג: http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htm או הדגם הזה של ל.ג': http://www.skypc.co.il/pl_product~L226WTQ~9~0.htm לא יודע מה לקחת.. זה בשביל הביצועים של ה-8800GT 512MB

• 13 תגובות
    • 911 צפיות
  11. אז ככה יש לי מסך Samsung, Syncmaster 931bf והשאלה שלי היא האם זה פולט קרינה? הראייה שלי כבר קצת לקוייה ויש לי משקפיים(המספרים סתם אם מישהו רוצה לדעת שבעין שמאל יש לי -1.5 ובעין ימין -1). האם מהמסך הזה הראייה יכולה להתדרר? והאם כדאי להרכיב משקפיים גם כשאני ליד המחשב?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  12. קניתי מסך 22 אינץ WIDE של PROVIEW לפני כמה ימים. ראיתי עליו משחקים וסרטים והוא נראה ממש טוב אבל הבנתי שמהירות התגובה שלו היא רק 5MS. השאלה שלי היא האם התמונה במשחקים יכולה להימרח לי בגלל שהוא לא 2MS?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  13. חוץ מסרטים, אני עובד בחדר יחסית מואר, אז האם יש עדיפות ל LED? הכוונה היא לצפות בסרטים ברזולוציה גבוהה, האם יש חשיבות לחיבור HDMI? האם יש איזושהי בעיה עם מסכים של ASUS? ושאלה אחרונה - מהן רזולוציות טבעיות?

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  14. Started by rafip77,

שלום, לאלה המבינים, בקשר למסכים הנ"ל, האם יש הבדל באיכיות צבעים ותצוגה בין 2 הדגמים ? כי הייתי מעדיף לקחת את הגדול 26.... אבל משום מה נראה לי שמישהו אמר שה-24 יותר איכותי מה-26 מבחינת צבעים וצפייה... מישהו יודע משהו על זה ?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  15. Started by sarit_co,

אמרו לי שזו חברה שקנתה את סימנס ושהמסכים שלהם איכותיים. מישהו מכיר ויודע אם הם שווים? הוא מאד זול 600 ש"ח 20 אינץ' עם רמקולים מובנים.

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  16. Started by Fortunes,

נניח ואני רוצה לשחק במשחק ישן שלא תומך ברזולוציות WS, כמו FALLOUT. איך זה בעצם יתבצע על מסך רחב, אם בכלל? תודה לעוזרים :]

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  17. ראשית חייב לציין שזהו מסך מדהים , שרכשתי לפני כ ימיים ולדעתי האישית (כמו רבים כאן) שווה כל שקל . היום כאשר ניקיתי את סביבת המחשב הורדתי את המסך על ציר הרגלית שלו עד הסוף למטה (מקווה שהתאור מובן) ומאז המסך תקוע באותה נקודה , כאילו שיש איזה שהיא נעילה על המסך במצב התחתון שלו , מה שלא מאפשר לי להעלות אותו חזרה בגובה על הציר שלו. מבקש לדעת איך ניתן לשחרר נעילה שכזו (אני בטוח שיש איזה כפתור או משהוא אחר לשחרור / הזזה) כי בחובר ההסבר של המסך לא מצאתי הסבר לכך. תודה מראש לכל העוזרים , דרור

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  18. Started by artifakt,

שלום לכולם אני ממש רגע לפני הזמנה של http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=254 מה אתם אומרים? 1.הוא שווה את המחיר?חייב עזרה דחוף. 2.יש מסכים במחיר הזה שיותר טובים ממנו? 3.איך אני בודק אם הוא פאנל s-ips או s-pva? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  19. Started by ariel-ro,

אהלן חברים אני צריך המלצה למסך 19 אינץ' לשימושי אינטרנט ואופיס. מסך רגיל ולא רחב, ושלא יעבור את ה800 ש"ח שיהיה מחברה מוכרת. תודה רבה אריאל

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  20. Started by nbav,

Samsung EX2220X LED 21.5" 5ms 1920x1080 DVI 1080P מישהו יודע מה הסוג פאנל של המסך הזה?

21. לאחר לבטים ארוכים ואף התיעצויות קודמות הוחלט פה אחד בישיבת ועד המשפחה (ז"א אישתי רצתה ככה) שנלך על "19. שאלותיי: האם כדאי למצוא מסך עם פנל VA או שזה לא כל כך חשוב. לידיעה כללית- המחשב אינו מיועד למשחקים אלא לעבודה מרובת משימות עם אופיס, אינטרנט ופוטושופ. בהמשך לכך, מה דעתכם על מסך LG L1770HR‎ ? תודה מראש על התגובות והעיצות והרעיונות וכו'...

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  22. Started by ksesa1,

אני רוצה לקנות מסך מחשב שיהיה גם מסך הטלויזיה שלי (מסך LCD לפחות של 30 אינץ) או להפך 1. האם זה משתלם? 2. מה עדיף מסך טלויזיה שיתחבר למחשב או להפך? 3. האים זה אפשרי בכלל? 4. מה ההבדל בין מסך LCD למחשב לבין מסך LCD לטלויזיה?

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  23. Started by Suliman,

שלום לכולם, קניתי לפני זמן מה מסך Philips מדגם Brilliance 190CW. כאשר חיברתי את המסך (בחיבור VGA) שמתי לב לרעש (מאין רעש שלג) בעיקר במעברי צבע ובאיזורים אפורים. הרעשים אינם מופיעים ב-3 מסכי הLCD האחרים שיש לי (מסכים ישנים יחסית) שגם הם מחוברים בVGA אחרי הרבה משחקים עם ההגדרות פשוט חיברתי אותו בDVI והרעשים נחלשו משמעותית - עד כדי כך שצריך להתבונן במסך ממרחק של 15 ס"מ על מנת להבחין ברעשים. שמתי לב שכשאני מדליק את המסך אחרי שהיה כבוי הרבה זמן הרעשים בולטים לעין וכעבור זמן מה (סביבות הכמה דקות) הרעשים מתחילים להיחלש עד הרמה שציינתי קודם. דבר אופייני למסכים חדשים או שהמסך תקול? נ.ב. חוץ מזה המסך עצמו פועל מצויין והצבעים עשירים ומדוייקים.. בתודה מראש..

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  24. היי, בתור אחד שהיה לו מסך פשוט של סמסונג 22 אינץ במשך 4 שנים עם פאנל פשוט שבחיים לא נגעתי בו, עד כמה זה באמת משנה איזה פאנל יש למסך אם אני בכלל לא נוגע בו? האם לקנות מסך עם פאנל TN זה אומר שאני אראה פחות איכותי משחקים מאשר במסך עם פאנל IPS למשל?

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  25. Started by kOblenZ,

החברה DELL שיווקה לפני כמה זמן מסך LCD בגודל 27" אשר מיועד למחשב.. http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/lcd27_53000?c=il&l=he&s=bsd אני כבר כמה שבועות מתכנן לקנות מחשב חדש, אך יש לי בעיות עם המסך מבחינת התקציב. אז חשבתי שאולי במקום לקנות טלוויזיה חדשה (אנחנו עוברים דירה אז אני מחליף טלוויזיה) אני יקנה את המסך הנ"ל של DELL וישתמש בו גם לצורכי טלוויזיה. ברצוני לשאול אם האפשרות של שימוש במחשב גם כטלוויזיה אפשרי והאם זה נשמע לכם רעיון טוב? האם אני יראה שידורים של הממיר טוב? או שהאיכות תרד משמעותית? (אני משתמש של HOT אז מן הסתם שיש לי גם ממיר שלהם..) תודה רבה לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.