עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Snirs69,

רכשתי את המסך והוא כבר אצלי בבית... זה Samsung 226BW עם פנל מסוג C. הייתי רוצה עזרה לגבי הכיול שלו כי ראיתי שיש כמה כיולים למסך הזה... הייתי רוצה לדעת איזה הכי טוב... בנוסף המסך גורם לי לכאבי ראש ועיניים.. מישהו יודע למה זה קורה ואם הבעיה היא בהגדרה מסויימת במסך?! בתודה מראש שניר :->

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  2. Started by TheDiesel,

יש לי את המסך הבא: https://www.asus.com/displays-desktops/monitors/eye-care/vp228he/ אני רוצה לשדרג למסך-QHD 165HZ האם כדאי?

3. Started by snir0,

דעות לגבי מסך 19'' 971P של סמסונג בבקשה... אני מתכנן להשתמש במסך בעיקר למשחקים ולסרטים אבל גם חשובה לי איכות הטקסט. אם למישהו יש את המסך אשמח לשמוע עליו יותר תודה לכם

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  4. שלום, אני צופה כעת במסך LG S-IPS (L2000CP), ואני מתקשה למצוא את ההבדלים בינו לבין מסך TN של Samsung (204B) בו אני משתמש במקום העבודה. אם מטרת המסך היא פתוח קוד, האם קימים הבדלים משמעותיים בין המסכים, הנראים לעינו של הדיוט גמור שאינו מביט במסך בזויות קיצוניות? תודה על תגובותיכם!

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by a-gold,

רכשתי את המסך Samsung 2043BW ואני מנסה למצוא רזולוציה שהיא לא קטנה מדי אבל שתהיה גם ברורה לקריאה של טקסט... על איזה רזולוציה מומלץ ? תודה.

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  6. אני לא יודע מה כדאי יותר טלוויזיה LCD או מסך רגיל LCD כמו שרשמתי בכותרת המסך יתחבר לקיר אם זרוע שמתקרבת ומתרחקת כך שכשאני אראה טלוויזיה היא תהיה רחוק כשאני יעבוד על המחשב היא תהיה קרוב התקציב הוא עד 3000 ש"ח מה ההמלצות שלכם כמו כן מה עדיף טלוויזיה LCD או מסך LCD לצרכים שלי?

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  7. שלום אני מחפש מסך 22' עד 900 שקל בערך ועם רזולוציה 1680X1050 המסך הוא לא למשחקים אלה לעבודות ואינטרנט. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  8. מיתלבט בין שני המסכים האלו . מה היתרונות והחסרונות של כל מסך? אני כבר חודש בהיתלבטות קשה בבקשה עיזרו לי!

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  9. Started by somsomlo,

זה מסך שכדאי לקנות ב 1000 ש"ח.. זה במבצע איפהשהו.. אם לא זה, אשמח לדגם ספציפי במחיר הזה.. תודה.

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  10. שלום לכם, אני מעוניין במסך מחשב בסביבות ה-600 ש"ח, הגודל לא כל כך חשוב 19"-23". שימושי המסך הם בעיקר אינטרנט -קריאה + צפייה בסרטונים. יש מסך מומלץ או שבתקציב הזה עדיף ללכת לחנויות ולבחור ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  11. קודם כל שלום וחג שמח. אז ככה אני מתלבט בין המסכים vk222h mk221h mk241h t240 המסך יחובר לx360 והשימושים יהיו חוץ מזה לעבודה משרדית ואולי קצת משחקים עקב זה שהמחשב לא מספיק חזק כדי להריץ משחקים ברזולוציה הגבוהה שתהיה חשוב להבהיר שאני לא משתמש בתוכנות עריכה או משו כזה למשל photoshop. עכשיו לכמה שאלות: 1 האם אני ארגיש בהבדל שבין 720P ל1080P בין מסכי ה22 ומסכי ה24 שאני אחבר את X360?? 2האם יש הבדל גדול בין vk222h לבין mk221h? 3 למה המחיר של t240 כל כך נמוך הוא עד כדי כך מסך גרוע?? והאם ההפרש שבין mk241h לבין T240 שווה את המחיר?

12. המסך הזה: 2253BW או המסך הזה: 226BW תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  13. Started by sagim194,

אולי אני יקנה מסך מחשב במקום מה שיש לי ( 17 אינץ של lg חמוד) יש לי כרטיס מסך HD4870 והמטרה זה למשחקים בעיקר וקצת לסרטים. אפשר לחרוג מאט אם זה שוה את זה . חשבתי על זה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=680601 אשמח להמלצות.

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  14. חיברתי שני מסכי LG לא זהים 1. L1732TQ , מסך 17" דק מרובע תומך עד 1280X1024 2. L196WTQ מסך 19" דק רחב תומך עד 1440X900 חיברתי אותם כל טוב ויפה , אני יכול להעביר חלונות בין שני הסמכים , אבל במסך הקטן יותר ( המשני ) אין את השורה של התחל והשעון וזה.. רק רקע שחור וזהו. וכשאני מפעיל משחק אני רואה אותו רק על המסך פרימרי ... אני רוצה שזה יהיה כמו מסך אחד גדול והמשחקים יפעלו על שניהם , האם זה אפשרי ? איך ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  15. אני לא הולך לראות במסך סרטים (המחשב מחובר גם ככה לטלוויזיה LCD) ובקשר למשחקים יש לי מסך 17 של סמסונג 730B ויש לי פלייסטיישן 3. אני הולך לעבוד בעיקר על תלת ממד ואני צריך שטח גדול (אני לא אעסוק בגרפיקה דו ממדית או הדפסה ) כמו כן הולך לעבוד עם שני מסכים (סמסונג שהזכרתי) האם יש מסכי TN שיהיו טובים לתלת ממד וגם קריאה באינטרנט? איך המסכים של פיליפס? האם יש מסך של Eizo בסביבות המחירים האלה?

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  16. אני רוצה לקנות מסך חדש 23 אינץ' ברזולוציית 1920X1080. התקציב הוא 1000 ש"ח אבל אני מוכן לחריגה של עד 200 שקלים. האם כדאי ללכת על DELL U2312 או שיש מסך מומלץ יותר?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  17. היי, בתור אחד שהיה לו מסך פשוט של סמסונג 22 אינץ במשך 4 שנים עם פאנל פשוט שבחיים לא נגעתי בו, עד כמה זה באמת משנה איזה פאנל יש למסך אם אני בכלל לא נוגע בו? האם לקנות מסך עם פאנל TN זה אומר שאני אראה פחות איכותי משחקים מאשר במסך עם פאנל IPS למשל?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  18. מתלבט בין המסכים הבאים (כולם מאותה חנות ופחות או יותר אותו מחיר) 1)VIEW SONIC VA 903B =מסך 19 אינץ 2)CHIMEI T38D או T39D הכוונה למסך הרגיל מבניהם המלצות יתקבלו בברכה תודה

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  19. Started by elad18,

מחפש המלצה למסך 19" עם הדרישות הבאות: מסך רגיל (לא רחב), שלא יהיה עם רמקולים מובנים, מחברה טובה ומוכרת שהוכיחה את עצמה ועדיין מיוצר. השימושים הם בעיקר גלישה ממושכת באינטרנט וקצת משחקים, רצוי שיהיה מסך בריא לעיניים וטוב לצפייה ממושכת של כמה שעות. חשבתי על הסמסונג 932BF (יש לי נטייה לסמסונג) אבל קראתי פה בפורום שהוא כבר לא מיוצר. אפשר גם מסכי 20" לא רחבים. בתודה מראש, אלעד.

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  20. Started by iMKO,

קיבלתי הצעה לרכוש את המסך הנ"ל (שטרם הגיע לארץ, לדעתי) ב880 ש"ח. מה דעתכם? ממליצים? משמיצים?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by kisin,

יש לי מסך CRT מלפני 8 שנים בערך שחוץ מהעובדה שהבהירות קצת נחלשה הוא עובד בסדר גמור. אבל בזמן האחרון, בחצי שנה האחרונה, שמתי לב שאני סובל מכאבי ראש ועייפות כשאני עובד מולו הרבה שעות. קודם כל , רציתי לדעת אם זה אפשרי או שאני סתם מחפש את מי להאשים בכאבי הראש שיש לי? דבר שני, האם קניית מסך LCD יכולה לעזור לי בנושא הזה? ואם כן על איזה מסך LCD אתם ממליצים לי בגודל 19-22 אינץ שיהיה טוב לעבודה ממושכת מבלי לאמץ את העיניים ושלא יגרום לכאבי ראש?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  22. Started by sarit_co,

אמרו לי שזו חברה שקנתה את סימנס ושהמסכים שלהם איכותיים. מישהו מכיר ויודע אם הם שווים? הוא מאד זול 600 ש"ח 20 אינץ' עם רמקולים מובנים.

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  23. שלום לכולם, ברצוני לקנות מסך 19" lcd שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה עם קבצים בקיצור צרכים משרדיים.. עד היום יצא לי לראות את lg 1960 tr הבעיה שלי איתו שהוא מעייף את העיניים מהר מאוד (חזק מדיי ?) ושעובדים בבהירות גבוהה קשה לראות הבדלים בין צבעים תכלת - לבן אפור -לבן. יש לציין שמדובר בשימוש של 8 שעות לערך ביום כמובן לא באופן רציף אבל בחלק נכבד של הזמן. על איזה מסך אתם ממליצים ששוב חשוב יותר למשרד ,משחקים כלל לא בעניין וסרטים ניתן לראות בצורה טובה. לגביי התקציב מדובר ב-1200-1600 ש"ח במידה וישנו מסך שעונה יותר טוב על ההגדרות בטווח מחירים גבוה קצת יותר,גם טוב. תודה מראש על התשובות.

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  24. Started by ShLoMi.R,

השימושים העיקריים זה סרטים משחקים ואינטרנט חשוב לי רק שלא יהיה רחב עם איכות צפיה מעולה חוץ מזה לא משנה לי כמעט כלום...

• 5 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.