עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני לא יודע מה כדאי יותר טלוויזיה LCD או מסך רגיל LCD כמו שרשמתי בכותרת המסך יתחבר לקיר אם זרוע שמתקרבת ומתרחקת כך שכשאני אראה טלוויזיה היא תהיה רחוק כשאני יעבוד על המחשב היא תהיה קרוב התקציב הוא עד 3000 ש"ח מה ההמלצות שלכם כמו כן מה עדיף טלוויזיה LCD או מסך LCD לצרכים שלי?

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  2. בעתיד הקרוב אני מתכנן לקנות מסך LCD למחשב (אולי עוד חודש וחצי אולי קצת יותר) כרגע אני משתמש בCRT ישן אחרי שנתתי תמסך במפרט לאחי עכשיו מאוד יכול להיות שאני יוכל להשיג מסך פיליפס ביותר זול מהמחירים בחנויות אבל אני לא יודע תאיכות שלהם ואין לי מושג בדגמים שלהם כניראה בגלל שהם לא נפוצים בארץ לא מדברים הליהם הרבה אני אחרי הרבה יתלבטויות חושב על LCD 19 שמתאים למשחקים \סרטונים וסרטים\וטקסט התקציב לא הוחלט כרגע בקיצור יש המלצות -ואני יודע שזה עדיין מוקדם אבל אני כבר רוצה להתחיל לבדוק כי מסך FLATRON 775FT משנת 2000 לא בדיוק עושה תעבודה

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  3. שלום אשמח לקבל המלצה למסך 19 עדיפות לרחב. לא למשחקים אלא לעבודה במחשב וכ'ו... צריך משהו גדול ונוח. איך המסך הבא: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3086014 ?? או זה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3068169 בתודה איתי.

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by Black_Citadel,

ניסיתי לברר קצת פרטים באינטרנט, לא הרבה מצאתי חוץ מפרטים יבשים של שניהם... מי מביניהם עדיף? מנתונים יבשים נראה משום מה כי ה931 עדיף תודה

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  5. Started by Avi Levin,

אהלן, אתמול קיבלתי את המחשב יחד עם המסך - LG 207WTQ שהזמנתי, אבל היום אחריי עבודה של מספר שעות נתקע פיקסל בצד השמאלי העליון של המסך, וצבעו לא משתנה מוורוד\סגול. ניסיתי להשתמש בכל מני דרכים להעלימו - - דרך התוכנה UDPixel - דרך האנימצייה באתר www.killdeadpixel.com - דרך הפעלת לחץ נקודתי על הפיקסל, כיבוי המסך, המתנה של 10 שניות והדלקה את הפעולה האחרונה ביצעתי 3 פעמים, ואת 2 הראשונות אני כבר מריץ כבר למעלה משעתיים. האם למישהו ידועה מדיניות הפיקסלים השרופים של LG? האם אני יכול להחליף את המסך שבבעלותי? (לא עברו יומיים, ואני כבר מחר יכול להביא את המסך לחנות)

6. אני מתלבט לאחרונה בין הרבה מסכים ואני לא יודע מה לקחת.. יש את ה- LG L226WTQ שניראה לי מצויין.. Samsung SyncMaster 226BW LG L1970HR המסך בעיקר למשחקים וגם אינטרנט קצת... אם יש לכם עוד המצלות ומסכים דומים זה יהיה מצויין.. מה לדעתכם הכי טוב מבין אלו שנתתי??? דניאל.

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by jepe,

אני רוצה לקנות מסך חדש למשחקים וגלישה באינטרנט. סרטים וסדרות אני רואה ב LCD 32 שיש לי. הבעיה היא שאני לא יכול לדעת מה סוג האנל שאני מקבל. המוכר שם לא יודע על מה אני מדבר בכלל. שווה לקחת אותו ? הוא נמצא במבצע בטרקלין חשמל עכשיו. ועוד שאלה האם במסכי 20 אינץ' גם יש פאנלים TN גרועים,או פאנלים טובים יותר(רק במסכים רחבים) ? וגם שם בסמסונג יש את ה"לוטו" של המסכים או שזה רק בגודל 22' ?

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by somsomlo,

זה מסך שכדאי לקנות ב 1000 ש"ח.. זה במבצע איפהשהו.. אם לא זה, אשמח לדגם ספציפי במחיר הזה.. תודה.

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by stojakovic,

שלום. מה המסך lcd 19' הכי טוב שיש עד 2000 שקל? ומה ה19' lcd הכי טוב שיש עוד 2500 שקל? והאם יש הבדל ביניהם, ששווה להשקיע את הכסף? תודה!!!

10. Started by avner_100,

היתי רוצה לדעת איזה מהמסכים משתלם יותר.. בעיקר למשחקים. סרטים HD ודיווקס.. ואינטרנט .. אם יש יותר טוב בטווח הזה תוסיפו אותו .. תודהה

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  11. Started by moshirez,

.

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  12. מיתלבט בין שני המסכים האלו . מה היתרונות והחסרונות של כל מסך? אני כבר חודש בהיתלבטות קשה בבקשה עיזרו לי!

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by qt1h00,

היי, מצאתי את המסך הזה ב 1900 שקל. איך הוא? נראה סה"כ די טוב לא? האם אפשר להשווות אותו מבחינת האיכות לסמסונג 930BF רק שהוא 20" ?

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  14. Started by iMKO,

קיבלתי הצעה לרכוש את המסך הנ"ל (שטרם הגיע לארץ, לדעתי) ב880 ש"ח. מה דעתכם? ממליצים? משמיצים?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  15. אני לא הולך לראות במסך סרטים (המחשב מחובר גם ככה לטלוויזיה LCD) ובקשר למשחקים יש לי מסך 17 של סמסונג 730B ויש לי פלייסטיישן 3. אני הולך לעבוד בעיקר על תלת ממד ואני צריך שטח גדול (אני לא אעסוק בגרפיקה דו ממדית או הדפסה ) כמו כן הולך לעבוד עם שני מסכים (סמסונג שהזכרתי) האם יש מסכי TN שיהיו טובים לתלת ממד וגם קריאה באינטרנט? איך המסכים של פיליפס? האם יש מסך של Eizo בסביבות המחירים האלה?

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by EAD,

אז אם יש לכם נניח תקציב של 4 אלף (סתם זרקתי) מה תעדיפו, מסך פחות איכותי (נניח TN) עם שטח הרבה יותר גדול (לדוגמא 27-28 אינץ) או מסך מאוד איכותי אבל יותר קטן (23-24 במחירים האלו) מה דעתכם? מעדיפים איכות או כמות?

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by yanivmizrhi30,

שלום רב! אני רוצה לרכוש מסך מחשב חדש, אשמח אם מישהוא יוכל לעזור ולתת המלצה... התקציב: 1500 שקל מקסימום השימושים: גלישה מרובה באינטרנט, קריאת ספרים מהמחשב, צפייה בסרטים חשוב שיהיו ביקורות טובות על המסך ושהוא יהיה נוח לקריאה וצפייה ושיהיה חד

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by kapitanov,

שלום. אני מעוניין לקנות מסך בתקציב עד 1000 ₪. המסך מיועד למשחקי מחשב. אני מעוניין במסכי Dell. רציתי לדעת האם יש איזה שהוא הבדל בין הדגם p2314h לבין הדגם p2414h? אני יודע שההבדל בגודל, אבל אני לא יודע מה עוד. הכרטיס מסך שברשותי הוא - geforce GT630 האם המסך ישפיע איך שהוא על המשחקים? האם לדעתכם יש מסך יותר טוב? תודה.

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  19. Started by danielta,

שלום, פתחתי כאן שרשור לפני כמה ימים שאני מעוניין לקנות מסך שישמש גם אותי גם למחשב(מחבר אותו למחשב נייד) וגם בשביל לצפות מדי פעם בטלויזיה. אחרי בדיקה של כמה מסכים, קיבלתי המלצה על המסך הזה- http://www.no-risk.co.il/pl_product~T23A350~4~0.htm?x=1 זה שהפאנל שלו הוא TN זה באמת כ"כ קריטי? אני לא מבין בעניין הזה.. מה לגבי שאר הנתונים של המסך? אני זקוק למסך שאוכל לצפות בו גם מקרוב כשאני יושב בשולחן וגם קצת יותר מרחוק כשאני במיטה.. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המסך ואם יש לכם המלצה למסך אחר שיוכל להתאים לי אתם מוזמנים לכתוב את סוג הדגם... תודה.

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by Remedy,

שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש ואני צריך עזרה בבחירה של המסך הכי טוב לי. אני ירשום את הנושא הזה בטופס שהשתמשתי בפורום אחר: תקציב: הסכום נמצא בין 500 ש''ח ל 900 ש''ח חריגה מקסימלית: לא יותר מ 100 שקל השימושים של המסך: משחקים כרטיס מסך: AMD Radeon 7770 HD בקשות מיוחדות: צריך שלא יהיה רחב אלה מאוזן - לא 1600x900 גודל מסך: 21~23 אינץ' *אני קונה מ- KSP הנה קישור אל כל המסכים שלהם: http://ksp.co.il/?select=.1024..230

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by sarit_co,

אמרו לי שזו חברה שקנתה את סימנס ושהמסכים שלהם איכותיים. מישהו מכיר ויודע אם הם שווים? הוא מאד זול 600 ש"ח 20 אינץ' עם רמקולים מובנים.

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  22. שלום אני ירצה לחבר את הממיר למסך מחשב, שיעביר תמונה, וקול דרך הרמקולים של המחשב כמובן כי למסך אין רמקולים מובנים אם אפשרי- מה הדרך הכי זולה ופשוטה לעשות את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  23. Started by ofir_16,

שלום לכולם, לאחר קריאה ובדיקה בפורום (מאמרים, ביקורות וכו') אני מתלבט בין שני המסכים שבכותרת. מלבד האגרונומיה (לטובת ה- 2243) והעיצוב (כל אחדו טעמו) האם יש הבדלים בין שני המסכים מבחינת "איכות" המסך? (למשל זליגת אור, רמת השחור, דיוק צבעים, זויות צפיה, זמן תגובה וכו'). תודה.

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by Motix,

חבר שלי קנה ת'מסך והוא לא מצליח לשים אותו על 60 הרץ אלא רק על 59 הרץ... יש לו כרטיס מסך CLUB3D ATI 4870 והיה לו מסך של סמסונג שכן עבד לו על 60 הרץ. למה זה לא נותן לו 60 הרץ? מה יכולה להיות הבעיה? כבל DVI לDVI, הכרטיס מסך, המסך? המסך אמור לעבוד על 60 הרץ (אצלי הוא רץ טוב) אצלי רץ טוב (ATI 5850, כבל HDMI לDVI, רזולוזציה 1680X1050 הרץ60) אצלו לא רץ טוב על 60 הרץ (ATI 4870, כבל DVI לDVI, רזולוזציה 1680X1050, עובד רק הרץ59+התקין דרייברים לכרטיס מסך) בבקשה תענו מהר כי אם יש פאק במסך שיוכל להחליף אותו לפני שלא ייתנו לו.

• 2 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים