מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
מה המצב ? אני מעוניין בהמלצה למסך עד 2000 שקלים שייועד למשחקים וגלישה סרטים אני לא אראה על המסך הזה רק משחקים וגלישה. 19 אינץ' ומעלה אין לי בעיה עם רחב או רגיל. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
24- פאנל איכותי - זמן תגובה נמוך - , בקיצור מסך מעולה לגראפיקה(פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'), משחקים, סרטים וכבלים. מסך שיתן את מלוא התמורה למחיר. שמתי עין על הDell 2408 ועל הסמסונג סינקמאסטר 245T ד"א, יכול להיות שמביאים לי את המסך מחרתיים מארה"ב והשאלה היא האם כדאי לעשות זאת מכיוון שתהיה לי בעיה עם האחריות. תודה על העזרה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחיר (1368 כולל משלוח) מצביע לכיוון פאנל TN זמן התגובה וזויות הצפיה מצביע לכיוון פאנל איכותי http://www.primeview.co.il/_Uploads/86PV20MT.pdf רק לידע כללי PrimeView היא חברה ישראלית
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
תראו יש פה הבדל של 500 שקל, האם הוא מצדיק את ההבדל. בשניהם אחריות יבואן 3 שנים. http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2902&category_id=9618eba332cd3187523f7822702b8b56& זה הסמסונג. את הDELL כולם מכירים פה.
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי בשעה טובה Samsung 22 226BW . אני מאוד מרוצה ממנו , הבעיה היחידה שהוא נמצא במצב "שכיבה" (נוטה חזק כלפי מעלה) . ניסתי להוריד אותו אבל לא הצלחתי בשום דרך , יש דבר מסוים שצריך לעשות ע"מ ליצב אותו שיהיה יותר קל לראות ? תודה וחג שמח .
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מסך 19" עד 1000 ש"ח עם חריגה של עד 100 ש"ח. המסך מיועד לילד שהולך לגלוש באינטרנט ולשחק במשחקי וואלה ודומיו.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך חדש (DELL E228WFP לצורך העניין) , אני לא צריך המלצה על מסך , מה שאני רוצה לדעת זה אם המסך יעבוד לי טוב עם הכרטיס מסך המובנה שיש לי על הלוח אם מסוג GIGABYTE INTEL 945GCM/1333MHZ . האם הוא תומך ברזולציה שצריך ובפורמט רחב 16:9 ? נסיונות לברר ברשת לא העלו תשובה חד משמעית וגם מוכרים שונים אמרו דברים שונים . אם מישהו יודע את התשובה בוודאות אני אשמח . אני כבר חייב להחליף מסך.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אני קונה מסך חדש תקציב 2200 השאלה שלי האם הוא המסך הכי משתלם היום לקנות? יש מסכי 20" יותר טובים ממנו באותו תקציב ? איך אני בודק בחנות מה סוג הפאנל? איך אני בודק בחנות אם יש פיקסלים שרופים?
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך LG LCD 22 , w2252tq בזמן האחרון אני מבחין שהתופעה שנקראת "רעש" נהייתה יותר בולטת לעין, זה כאילו יש מסך זכוכית עם שברים ממש ממש קטנים מעל המסך עצמו, זה תיאור קצת מוגזם אבל אני מנסה לתאר את האפקט שאני רואה , וזה מעצבן בעין וגם הטקסט נראה לי פתאום שביר יותר ופחות חד. אני משתמש ברזולוצייה הטבעית של 1680*1050 , הגדרות המסך לא שונו. השאלה שלי היא מה יכול לגרום לזה ואיך אפשר להפחית את זה?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום. התלבטות בין המסכים : LG 1900R ל SAMSUNG 206BW ול.. SAMSUNG 971P . המטרה: משחקים + עבודה שוטפת + סרטים. שאלה לגבי HD ורזולוציה - איך יודעים אם המסך יודע להציג FULL HD? תודה. מה בוחרים? האם 1900R\J ניבדלים רק בעיצוב של הרגל?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך מיושן יכול למנוע ממני לעבוד ברזולוציה המקסימלית או הטבעית שבה תומך המסך? ברצוני לרכוש מסך חדש ולחברו למחשב עם כרטיס מסך ישן מאוד ורציתי לדעת האם הדבר יכול להוות הגבלה ברזולוציית המסך? תודה מראש חג שמח שמח וכשר
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מסך רחב של לפחות 19 אינטש. השימוש העיקרי הוא טקסט ומעט סרטים. המליצו לי כאן בעבר על מסך מסוג DELL 2007WFP. אני מנסה להשיג את המסך הנ"ל במשך כמעט חודשיים. יש לי ניסיון רע באופן כללי עם היבוא של מוצרי DELL לארץ בשנה האחרונה שכן הם אינם עומדים בביקוש למוצריהם. האם יש מסך טוב נוסף שאינו פנל TN המתאים לשימוש של מספר שעות רב ביום מול המחשב לקריאת טקסט במחיר של עד 2000 ש"ח? עדיפות למסך בעל pivot. אני מחפש מסך שניתן לקנות באופן מיידי ואין צורך להמתין לייבוא שלו. בתודה ובברכת חג שמח, דורון.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
מסך הכי טוב 22 אינץ' ב1500 עם חריגה (לא גדולה) לסרטים, משחקים וגלישה בינתיים מהסיקור שלכם זה MW221C אבל אני לא יודע אם זה כבר ישן מידי וכבר יש משהו אחר שעדיף אני די לחוץ ואני רוצה לקנות כבר ביום ראשון שבוע הבא אז בבקשה עזרה בבחירה בינתיים ממה שהבנתי הכי שווה ה ASUS MW221C ASUS VW222U זה ממה שאני הבנתי אבל אני לא מבין הרבה אז מקווה שתביאו לי דברים טובים תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום4 מספר שנים עם מסך AOC,בירצוני להחליף מסך.אני משתמש במחשב לגלישה באינטרנט ומעט למשחקים,שימוש בסיסי מאוד.אשמח לקבל המלצה למסך טוב שיתאים לי(אשר כולל גם crd) -בסביבות 1000 ש"ח תודה!
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אשמח מאוד אם מישהו יוכל לפרט לי על הכפתורים השונים של המסך, מה צריך לבדוק במסך, איך אני מגדיר אותו בצורה הטובה ביותר, איזה חיבורים אני צריך לחבר... תודה רבה לעוזרים ושבת שלום! ;D
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מסך חדש של LG L1953TR יש לו יציאת DVI עכשיו לי יש כרטיס מסך ישן:geforce fx 5200 ואין שם חיבור של dvi יש דרך כלשהיא לחבר את המסך למחשב?אמרו לי דרך כבל שממיר מ dvi ל יציאה הרגילה האם עם אני ישתמש בכבל זה האיכות תרד לי במסך? מה לעשות? תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני כבר כמה ימים מתלבט ותייעץ פה בפורום לגבי מסך 20". קניתי מחשב חדש, עם כרטיס מסך GT8600 וכל שאר הדברים הטובים וחשוב לי שיהיה מסך טוב. אני מחפש מסך איכותי בתקציב בין 1000 ל1500 ש"ח. מה אתם אומרים על ה 206BW? שווה? יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני רוכש אותו? יש לו מספר פאנלים או שהוא מגיע סטנדרטי עם אותו פאנל? תודה לכולם....
-
- 7 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מכיוון שלא הבנתי על מה קיבלתי אזהרה, ולא קיבלתי תשובה ממנהל הפורום בפרטי אפתח את הנושא. איזה מהמסכים הבאים הייתם רוכשים? LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:5000 1052 ש"ח Daewoo HL900A 19" LCD 1090 ש"ח BenQ 19 LCD FP93GX 2ms 1152 ש"ח והנה אחד חריג (עלות מעל 1100ש"ח, אך שמתי אותו כאן כי הוא מומלץ כאן ע"י מס' משתמשים)LG LCD 19 L1970HR 2Ms 1310 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש בתקציב של 3500 שח או יותר אני משתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט ,אופיס וסרטים שאני מוריד באימיול ולפעמים גם ב DVD השאלה שלי היא כזאת אם מסכי טלוויזיה LCD תומכים באיכות HD ולמחשב שלי יש יציאה מתאימה וגם אם לא הייתה הייתי יכול להשתמש בכבל רגיל לחיבור במחשב לטלוויזיה אז למה לקנות את המסך החדש של דל אם בפחות כסף אני יכול לקנות מסך בגודל 32 אינץ שסרטים רצים עלו יפה. אני רואה את ההבדל במפרט שלמסך מחשב יש רזולוציה יותר טובה ,ניגודיות יותר גבוהה ולרוב קצב רענון יותר טוב, אך מה זה מוסיף בעצם אם אני נהנה מראית טלוויזיה. האם זה כמו שאחרי שאוכלים אנטריקוט אאפשר לחזור לשניצל ? או LCD ממרחק קצר של מטר לא איכותית? ולגבי החדש של דל עדיין לא ברור איז…
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי חיפשתי מסכים לא רחבים בסביבות ה- 19 אינץ ועם פאנל שהוא לא TN (בגלל הזויות בעיקר) וזה מה שמצאתי. ההבדל במחיר זניח. viewsonic מקבל יתרון קל עם עוצמת הארה ויחס ניגודיות טובים יותר ומשלם על זה בזמן תגובה. מישהו שיש לו אחד מהמסכים האלה יכול להמליץ לי? חוות דעת נוספות יתקבלו בברכה. תום
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
האם הVP950 הוא המחליף החדש של הVP930? מה שגם הוא נראה יפה ממנו. Viewsonic LCD 19 VP950b נוסף לחנות בתאריך: 2008-04-07 11:35:46 יצרן: VIEWSONIC מחיר: 1,790 ש"ח לפי זמן התגובה, צריכת החשמל והנתונים הטכניים אני מניח שמה מדובר במסך בעל פאנל TN . (סוג הפאנל לא כתוב באתר flatpanels). אז באמת מדובר במסך בעל פאנל TN? והנה המסכים בעלי הפאנלים האיכותיים אט אט נעלמים מהשוק? זה התחיל ב971p, עכשיו ה930vp, הלנובו הקסרוקס ועוד מעט הדל?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ההורים הפתיעו אותי אחרי שחזרתי מחו"ל עם המסך הנ"ל... אם תשאלו אותי לא הייתי הולך עליו בעצמי אבל עם מתנות (שבאות בגודל 22 אינצ') לא מתווכחים כל מקרה ממה שהבנתי מהסתכלות ישנה בפורום יש דרכים לכייל את הצבעים של המחשב לקבלת ביצועים יותר טובים מאשר מה שהוא מגיע מהמפעל.. איך עושים את זה? יש תוכנות? או שהכל ידנית? ובכללי איך המסך הזה(מבחינת ביצועים במשחקים, דפדוף באינטרנט וכו')? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
איזה מפצל אני אצטרך ,בגדול זה לא משנה אם יציאה של DVI או VGA תודה!
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מהו ההמסך האיכותי (פאנל VA) הזול ביותר שניתן למצוא? [עדיף מאתר www.pandas.co.il] תודה. קראתי נושא שעזר לי בעניין ואנסח את השאלה שלי אחרת. להלן המסכים בעלי פאנל VA המומלצים: Philips 190P7EG - האם המסך בעל מריחות? Samsung 940T - האם המסך בעל מריחות? NEC 1970NXp - לגביי הנק הזה בעל פאנל M/PVA, האם המסך ממש איטי? האם בכל משחק שאשחק אראה מריחות? האם בסרטים אראה איתו מריחות? ומה לגבי המסך Philips 19 LCD 190B8CS SXGA, איזה פאנל נמצא בו?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-