מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אהלן יש לי סמסונג T260HD שהוא 25.5 אינץ'. אני מחפש לו מתלה, אבל אני לא לא חושב יודע אם יש לו חיבורים מאחורה. האם לכל מסך יש אפשרות לתלייה? אפשר המלצות למתלה ספציפי? לא משהו יקר במיוחד, איכותי ועם אפשרות להטייה קלה ימינה - שמאלה או למעלה - למטה. תודה מראש 8)
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
או אם מישהו ראה\מכיר, משהו.... נא עזרתכם, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש סטנד ל2 מסכי 24 אינצ' (של דל). יש המלצות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר מרכזי תצוגה או/ו אתרים.. מה העלות של דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
היי יש לי מסך סמסונג מדגם 971P ואני צריך ספק בשבילו. מישהו יודע מה אני צריך לחפש? כבר החלפתי פעם אחת לספק ישן אבל גם הוא הפסיק לעבוד. המסך הוא מעולה וחבל לי להחליף מה גם שאין כמעט מסכים כאלה היום. אין לי מקום למסך גדול מקסימום עד 20 אינץ'. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ליושבי הפורום, אני ממש חייב עזרה בקשר לקניית מסך חדש! יש לי את ה Dell 2007FP כבר שנתיים ואני מאושר עד הגג. אני בעיקר משתמש בו לכתיבת קוד וקריאת טקסטים. אני רוצה מאוד להוסיף לו עוד מסך שיגדיל את השטח הקיים לחלונות. לאחר קריאה מעמיקה של הת'רדים בפורום והתיעצות עם חברים הגעתי למספר אפשרויות שאותן אני שוקל (ופתוח כמובן לכאלה שלא חשבתי עליהן): 1. 2007FP - פשוט לקנות עוד אחד. נשמע הגיוני, המסך מעולה (מנסיוני), המסך החדש יהיה המשך מדויק של הדסקטופ (אותה רזולוציה ודוט פיץ'). המחיר ממש לא השתנה בשנתיים האחרונות (קניתי את שלי ב 2300 ש"ח) - לא ברור לי אם זה טוב או לא. נאמר לי שהמסך שלי, מכיוון שהיה בשימוש רב, יהיה "דהוי" ושונה מהחדש ושאני לא אוכל להנות מהישן כשהחדש יהיה לי…
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לכל חברי הפורום שלום רב, יש לי dell 2007wfp עם כרטיס מסך geforce 9600 gt וברצוני לחבר מסך נוסף שישמש כהרחבה של הדסקטופ, בעיקר לקריאת מסמכים וגלישה באינטרנט. אני חושב לקנות משהו זול ממשפחת ה 19' אבל מחברה טובה. ואני תוהה אם ניתן לעבוד ב DUAL SCREEN ברזולוציות שונות והאם מסך זול יספק את צריכי או שלקריאת מסמכים עדיף מסך איכותי? תודה מראש, זמן תה.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי מסך סמסונג T240 ובפוטושופ אני רואה צבעים לא אמיתיים מישהו יכול להסביר לי איך אני מוסיף פרופיל צבע או משהו כזה ? תודה בכל אופן.
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מצאתי ל 222H שזה אותו מסך עם חיבורים רבים יותר. האם זה באמת אותו מסך? האם ניתן להשתמש בפרופיל שלו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, בחלומי אני רוצה מסך אחד בבית שישמש גם לטלוויזיה וגם למחשב. ראיתי סטרימרים של WD אבל ממה שהתרשמתי זה לא בדיוק זה( וגם שהכוונה שלהם הפוכה.. טלוויזיה ומחשב). לי כרגע אין טלוויזיה ויש לי מסך BENQ t221W( אגב, מסך מעולה לטעמי) יש לו רק חיבורי VGA וDVI. רציתי לדעת איך ניתן לראות בו גם טלוויזיה? האם על-ידי סטרימר? האם יש פתרון טכנולוגי אחר(כרטיס טלוויזיה? ). האם מישהו הרכיב משהו דומה? (שמעתי שיש היום מסכים שמגיעים עם מערכת TV מובנית, מישהו משתמש בכזה?) כמו כן, התקציב שלי נמוך מאוד ומאידך אני לא צריך איכות צפייה מדהימה. (בעיקר חדשות וכו, בטח לא 3D) מחפש פתרון פשוט וזול.. תודה
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מחפש צג LCD גודל 19 למשחקים תקציב 1500 שקל.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי חברים עד היום היה לי את המסך : סמסונג 22 אינץ , דגם : 2253BW הוא פשוט הפסיק לעבוד.. תאמת שירת אותי נאמנה.. בכל אופן רציתי מסך גם כן של "סמסונג" אפשר LED או LCD אם יש דגם דומה לשלי יהיה סבבה..ואם אין אז משהו דומה! זהו אשמח מאוד להמלצות מה לרכוש.. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך לדעת מאיפה לקנות צגי מחשבון בהתאמה אישית. תודה מראש אסף.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום כולם, העולם מלא במסכים ואני לא יודע במה לבחור (דומה לרוב ההודעות בפורום הא?) תכנות זה המטרה של המסכים האלה. כרגע אני משתמש במסך טלוויזיה HDTV ענק שלא נוח לי. אחרי הפוסט הזה, הגעתי למסקנה שכדאי לי לנסות. המצב האולטימטיבי, הוא שלושה מסכי "משנה" (כשאני אומר משנה אני מתכוון באיכות, שכאשר מיועדת לתכנות, נראה לי הדבר היחידי שחשוב הוא שהטקסט יהיה ברור וכמה שפחות eye-strain, כן?), או שניים, לפי המצב של המחיר בישראל (גאד אני שונא את מצב המחירים בישראל). הדבר העיקרי שאני עושה על המחשב; תכנות. בלי צחוק. אני מתכנת יותר מדי כדי להיות עם מסך לא בסדר. אין לי עדיפות לכלום, אני לא בטוח איזה גודל מסך אני רוצה, 19-23 נראה לי בסדר, לא? אני לא בטוח כמה זה עולה, אז אני לא בטוח כמה תקציב י…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש שתי טלויזיות LCD. אחת תשמש בעיקר לצפייה בכבלים אנלוגיים(עם אופציה לדיגיטלי בעתיד). הטלויזיה הזו צריכה להיות בגדלים של בין 20-22 אינץ'. השניה תשמש לצפיה בערוצים 11 ו22 בוודאות, לצפייה בDVD בתדירות גבוהה ועם אופציה לכבלים. אותה אני מחפש בגדלים של בין 22-27 אינץ'. שתי הטלויזיות ישמשו לצפייה ממרחק של 2-3 מטרים מהן. השניה תהיה תלויה על הקיר. כרגע אין הגבלת תקציב, ואני מעוניין לדעת את הדגמים הטובים ביותר המתאימים לכל קטגורייה שקיימים בשוק.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אמור לעלות על מערכת הכוללת Dual Core (לא Core2Duo) עם כ. מסך 8500GT ו2 גיגה זכרון. כמו כן מחירו 2200 באופיס דיפו - אם אתם מכירים חלופות מעניינות ששוות את הכסף (לא מעוניין לחרוג מן התקציב הנ"ל) אשמח להתעניין. (כמו-כן רצוי חנות באזור המרכז - עדיפות לאזור ת"א) בתודה מראש לכל תגובה שי ביטון.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
החלטתי לעבוד בשני מסכים אחד לייד השני > מישהו כאן בפורום עובד ככה ? ויכול לנדב טיפים ? האם קיימת תוכנה שמאפשרת שליטה ניפרדת על כל מסך? בעיקר קריטי לי האפשרות של שינוי וכיוונון גודל הפונטים בכל מסך בניפרד אני רוצה בעיקרון שכל מסך יהיה עצמאי לחלוטין - האם זה אפשרי ? THX
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, היה לי בעבר תוכנה של בדיקת פיקסלים מתים , אם אני לא טועה התוכנה היא בחסות EIZO ואני מחפש אותה כבר יום שלם ולא מוצא, זה תוכנה שמציקה כל מיני מסכים ועוזרת לזהות פיקסלים מתים או תקועים. אני ממש אודה למי שיכול לעזור, תודה. עומר
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי חבר שלי קנה מסך 22" אני מחפש תוכנה לבדיקת פיקסלים שרופים שאני יוכל לבדוק אצלו יש תוכנה מומלצת אשמח לקבל הפניה להורדה תודה
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
-
נכון שבמסכי טלוויזיה אפשר לשנות את הרוחב ואת האורך במסך בצורה ידנית? אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעשות את זה, עקב זה שיש לי מסך שאין את האפשרות לעשות זו כשהוא מחובר בHDMI וכתוצאה מזה התצוגה מעוותת קצת. יש כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מכיוון שאין לשום חנות בארץ במלאי את ה2007WFP, אני מחפש מסך אחר באותו טווח מחירים +- השימושים העיקרים זה סרטים, תוכנות CAD, פה ושם משחקים בסגנון אנריל. בנתיים חשבתי על ה ViewSonic VX2025WM http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15245 מה שמרתיע אותי הוא השימוש בP-MVA לעומת הS-IPS של DELL. אני יודע שיש את ה NEC 20WGX2 שאמור להיות מצויין אבל הוא מעבר לתקציב שלי :\ אשמח להצעות למסכים נוספים+האם כדאי לחכות להגעתו של הDELL לארץ הקודש? או שכדאי להזמין כבר את הויוסוניק/מסך אחר?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, עד לפני שבוע היה ברשותי VS VP930,אבל לפני שבוע המסך נשרף כתוצאה מהפסקת חשמל. האחריות נגמרה ככה שכנראה נדפקתי. את הVP 930 השגתי ב1300 ש"ח מדודה שלי שעבדה באומניטק. אני מאמין שכבר אי אפשר להשיג את הדגם הזה,אז אני מחפש תחליף ראוי למסך ברמה הזאת בתקציב של עד 1300 ש"ח(עדיין לא סגור בקשר לתקציב) פאנל VA אני בטח לא ישיג בתקציב הזה,אבל לפחות שיהיה למסך החדש אפשרויות הטיה כמו לVP 930.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אז ככה. אני מחפש איזה תכשיר או מטלית או מה שזה לא יהיה שמיועד לנקות מסכי LCD (טישו פשוט מזיז את האבק מצד לצד ויש כתמים שהטישו לא משפיע עליהם), אני מפחד להשתמש בחומרים אחרים, אז ביררתי קצת והבנתי שיש דברים מיוחדים שמיועדים בשביל לנקות מסכי LCD. אני אשמח אם תוכלו לקשר אותי לחנות אמינה (או בחיפה או בהזמנה מהאינטרנט) שמוכרת דבר כזה, ולא יקר מדי (האמת שאין לי מושג מה הטווח מחירים של זה בכלל). *אני רוצה שהתכשיר יתאים גם למסך מחשב שלי 17" וגם לטלוויזיה בסלון 27". תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-