עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. כמו שהכותרת אומרת משחקים סרטים ואינטרנט מסך 22 יש לי 2007WFP הוא קטן יחסית אני רוצה תצוגה גדולה יותר מה אפשר להשיג בסכום 2500 ושלא ירד מהביצועים של המסך שיש לי

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  2. מחפש מסך שישמש למשחקי FPS מהירים, סרטים מדי פעם, וסתם גלישה.. לדעתי בעיקר משחקים אבל שזה לא יפגע באיכות הצבעים ובזוויות הצפייה. תקציב כ 2000 ש"ח.. עד עכשיו הייתי נעול על ה dell 2007FP אבל אין אותו בשום חנות. מה אתם ממליצים? לדעתי לא יותר מ 22".. גדול מדי.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by maors3,

שלום קיבלתי את המסך מדהים היופיו ורואים מעולה האם יש מיתקן לקיר ל DELL2007 WFP?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  4. הגיע אליי המסך הוא מדהים ביופי והגיע בזמן ובקרטון ענק והכול בסדר.. עכשיו תגידו איזה בדיקות אני צריך לעשות לו עם איזה תוכנות?? צריך את עזרכתם דחוף![br]פורסם בתאריך: 21.05.2008 בשעה 17:26:30 חברה בדקתי פיקסלים עים התוכנה DBP ולא מצאתי ברוך השם.. אבל בנוגע לצבעים ומריחות איך אני בודק? שמתי לב שכשאני מסתכל על המסך מהצדדים הוא נהיה לגמרי סגול זה נורמלי?<ובכלל יש גוון סגול בצד ימין.. מה לעשות כדי לבדוק?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by RealTime,

חיפשתי בגוגל שעה, REVIEWS, או כל דבר שיכול להגיד לי אם זה מסך טוב יחסית למשחקים/סרטים/שימוש משרדי... ה- L1953TR דווקא נתן תוצאות ב-ZAP ויש תגובות חיוביות. מישהו יכול להגיד מה ההבדל בין ה-TR ל-HR? אני פשוט רוצה לדעת על מה ללכת... תודה!

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by messi,

שלום רציתי לדעת איזה מסך יותר טוב ואיכותי יותר מסך LCD DELL שטוח או SAMSUNG שטוח? תחזירו תשובה בבקשה.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  7. האים ה DELL 2007 WFP או FP מתאימים גם לשידורי טלויזיה.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  8. שלום. ההורים שלי רוצים לקנות מסך LCD חדש למחשב (במחשב משתמשים ההורים שלי ואחותי הקטנה בת 9). חשוב לציין שההורים שלי לא רואים סרטים במחשב (בשביל יש HTPC ו-42" פלזמה) ומה שהם עושים במחשב זה גלישה באינטרנט ו-Word. עקיצר, עבודה משרדית אפשר לאמר. לאבא קורץ העניין של מסך רחב. אני משתמש במסך רחב גם וזה דיי נוח לי. לכן אני לא רואה סיבה להמליץ לו על מסך 4X3. אבא רוצה 16X9 בעיקר בגלל שהוא יוכל לפתוח את הטאב של המועדפים ולראות את כל האתר בשלמותו. יש לכם הסתייגויות? ז"א, מה אתם ממליצים? רחב \ 4X3? גודל.. לפי מה שראיתי ההבדל בין 17" \ 19" ל-22" לא כ"כ גדול ולכן כבר עדיף ללכת על 22". תקציב, לא יודע... אם אני אהיה חייב להגיד אז אני אגיד בין 1000 ל-2000. שזה כולל הכל. לא חובה להש…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by SABONIS,

שלום לכולם. קיבלתי כרגע את ה DELL 2007WFP, גרסה A04. לא שיחקתי יותר מדי עם הכיוונים, רק הורדתי את הבהירות מעט, וזהו. אולם הבעיה היא שכרגע אם אני למשל פותח את האקספלורר בעמוד ריק (BLANK PAGE), או סתם שם דף לבן לחלוטין, אני רואה מעין כתמים קטנים כאלה. קשה להסביר את זה, כאילו המסך מצופה באיזשהו חומר ואני רואה מעין כתמים קטנים על כל המסך. זה מורגש במיוחד בתמונה בהירה, ובתמונה כהה זה פחות בולט לעין. הכתמים הללו מזכירים לי כאשר אני יושב מול טלוויזיה CRT רגילה ויושב קרוב אליה, אז גם ישנם כתמים כאלה. אם זכרוני אינו מטעה אותי ויכול להיות שהוא כן מטעה, במסך LCD 15" הקודם של ACER שהיה מותקן על המחשב הנ"ל לא ראיתי את התופעה הנ"ל, או יכול להיות שמכיוון ומדובר היה על 15" לא שמתי לב אלי…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by דניאל99,

במסך שלי הירוק מאוד בהיר והכחול כהה בהשוואה למסכים אחרים. גם כאשר מחברים את שני המסכים לאותו מחשב ניתן לראות את ההבדל. רואים את זה בבירור בתמונת רקע ב- XP עם הדשא והשמיים. ניסיתי לשנות כמעט כל דבר בהגדרות וזה לא עוזר. האם ככה זה אמור להיות או שיש דרך לכוון את זה?

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  11. אני חשבתי על לקנות את המסך סמסונג 931BW שהוא מסך 19 אינץ' רחב. המון אנשים אומרים שמסכים רחבים כדאי מ20 אינץ' ומעלה. אבל אין לי כסף ל-20 אינץ'. מה אתם אומרים על ה19 אינץ'? הם באמת נמוכים מדי כמו שאומרים? יש לי עכשיו מסך CRT 17 אינץ' והגובה שלו אחלה לפי דעתי. תודה

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  12. Started by GuGuSH,

שלום. ההורים שלי רוצים לקנות מסך LCD חדש למחשב (במחשב משתמשים ההורים שלי ואחותי הקטנה בת 9). חשוב לציין שההורים שלי לא רואים סרטים במחשב (בשביל יש HTPC ו-42" פלזמה) ומה שהם עושים במחשב זה גלישה באינטרנט ו-Word. עקיצר, עבודה משרדית אפשר לאמר. לאבא קורץ העניין של מסך רחב. אני משתמש במסך רחב גם וזה דיי נוח לי. לכן אני לא רואה סיבה להמליץ לו על מסך 4X3. אבא רוצה 16X9 בעיקר בגלל שהוא יוכל לפתוח את הטאב של המועדפים ולראות את כל האתר בשלמותו. יש לכם הסתייגויות? ז"א, מה אתם ממליצים? רחב \ 4X3? גודל.. לפי מה שראיתי ההבדל בין 17" \ 19" ל-22" לא כ"כ גדול ולכן כבר עדיף ללכת על 22". תקציב. לא יודע. אני מניח שלא נשתגע ואבא לא יקנה מסך ב-4K. ככה שאני לא יודע מה להגיד אבל רצוי מסך איכותי…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  13. המפרט שלי : P4 כ.מסך LEADTEK 7600GT לפי מה שהבנתי הכי טוב לראות סרטי 720P או 1080P במסך הזה,ואני לא בטוח שהמחשב שלי יוכל להריץ את זה. האם הוא יצליח? קידוד x264 קשור לכל העסק לא? זה סוג של קידוד HD לפי מה שהבנתי. אני לא הכי בקיא בנושא,כל עזרה תבורך. אני לא רוצה לחכות עם קנייה של המסך כי יש סיכוי שייגמר המלאי בארץ,אבל אני לא רוצה לחכות חודשיים עם מסך שאני לא יכול לראות עליו סרטים בצורה נורמלית(סרטי DVD לא יראו טוב) נ.ב. יש דרך לנעול את היחס של התצוגה כך שניתן יהיה לראות סרטי DVD באיכות נכון? למישהו יש מידע בנושא?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אמרו לי שבמסכי LCD עדיף להשים בקצב רענון על 60 Hertz ולא על 75 זה נכון?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  15. Started by Black_Citadel,

הכי איכותי שיש בתקציב, לא משנה כמה אינץ', עדיפות ל19 או אפילו יותר, אבל אם יש 17 שאיכותי יותר בצורה רצינית, אז עדיף אותו. תודה רבה רבה. מטרות? בעקרון זה לחבר... שימושים רגילים, משחקים גם מדי פעם..

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  16. הבן הוא גיימר מזדמן, מוסיקאי, צופה בעיקר בספורט דרך המחשב. מחפש עזרה למסך טוב בתקציב -.1500 ש"ח.... האם יש חוות דעת שהיא על מסך 21.6 אינץ' של AOC ?(הוא כעת במבצע). אשמח לתגובות.... בכייף, אורי.

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by noamb,

עברתי לאחרונה ממסך 19 crt למסך lcd 22 , מבחינת ה-desktop ומשחקים באמת מדובר בשיפור אדיר. בכל הנוגע לסרטים זה קצת בעייתי , מאחר והתצוגה האידיאלית היא ב-native resolution של 1680x1050 יוצא שכל סרט dvd נמרח כשאני מעביר ל-full screen , האם יש דרך לשפר את איכות הצפייה מעבר לאופציה להוריד רזולוציה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אז הגיע המסך לשמחתי כרגע הכל תקין ונראה טוב. איך אני מכייל אותו על מנת להוציא ממנו את המיטב שאני יודע שיש בו?

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  19. שלום. הבנתי שיש כמה גירסאות, וכעת נמכרות גירסה ישנה וחדשה. רציתי לדעת איך אפשר לבדוק איזו גירסה יש לי , ומה ההבדלים בינהן. תודה

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  20. טוב כיוון שהבנתי שמסכים מומלצים עם פנאלים איכותים אינם ניתנים להשגה אני יורד מזה ומבקש המלצה למסך עם פאנל TN. מסך לשימושים מגוונים קצת מכל דבר. (סרטים, משחקים, אינטרנט, אופיס וכו...) מחיר 1500-1800 ש"ח. אשמח עם יהיה לינקים לסקירה על המסך המומלץ.

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  21. Started by Vaknir,

שלום, יש ברשותי מסך של AOC 19" CRT מדי פעם המסך קופץ כזה, ניהיה קטן גדול וכו', אחרי כמה שניות זה חוזר בחזרה. רציתי לדעת האם המסך עומד למות, או שאפשר לעשות משהו בנושא, או המחיר שיתקן את הבעיה כבר שווה לקנות מסך חדש?

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by nir-z,

שלום לכולם אני מחפש מסך איכותי לעבודה עם ADOBE CS3 לעיצוב גרפי מקצועי ולעיבוד תמונות. אני מניח מדברים שקראתי כאן שמסך "20 הכי יתאים לי, רק שאין לי מושג איזה. חשוב לי מאוד דיוק הצבעים, זוייות הצפיה (ללקוחות שיושבים לידי) ושיהיה נוח לשבת מולו שעות ארוכות. אם אפשר יהיה גם לראות משחקים וסרטים בצורה סבירה אז זה בכלל יהיה מושלם (אם כי זאת עדיפות שניה). מודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  23. שלום לכולם, אני אשמח שמי שיש לו את הצג Dell 2407WFP-HC יגיד לי עם אילו הגדרות תצוגה הוא עובד (קיבלתי את הצג אתמול ואין לי ממש זמן להתחיל להתעסק עם כל ההגדרות...). אם אני זוכר נכון דובר על זה שערכים של אדום-86, ירוק-85, כחול-84 אמורות להפחית את הגוסטינג. מה בקשר לבהירות וכו'? האם יש ערך מומלץ? ומה בקשר למצבי התמונה? מה הם משנים בכלל? (אם אני זוכר נכון יש מצב gaming, מצב desktop ועוד משהו - בדגמים אחרים אני יודע שזה איכשהו השפיע על בנדינג - מה עם הדגם הזה?) תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by TaLTooL17,

יש לי שתי שאלות: 1. מהי אחריות הפיקסלים השרופים של דל? 2. האם בSKYPC המסכים באים עם פאנל S-IPS או S-PVA?(אם מישהו יודע זה ממש יעזור לי) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  25. שלום אני מתלבט לגבי 2 מסכים: Asus VM222U Samsung 226BW וגם עוד שאלה: מחיר Samsung 226BW הוא בסביבות 1400 שקל. בכמה הכי נמוך ניתן לרכוש אותו במכירות פומביות. היות וכל האתרים של המכירות הפומביות מחזיקים אותו. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.