עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by amitozer,

שלום לכולם, החלטתי לקנות לעצמי מסך חדש כדי להפסיק לעבוד עם המסך הרגיל של הלפ-טופ שהורס לי את העיניים. השימושים שלי הם בעיקר משרדיים- מסמכים וכו', ולפעמים יוצא לי גם לראות סרטים במחשב... אין שום שימוש במשחקים. בהתחלה הסתכלתי על מסכי 19, מההתלהבות עברתי למסכי 20. ושם החלטתי להיעצר כי לשימושים שלי אין שום סיבה ליותר גדול. ניסיתי להבין איזה מסך הכי כדאי לקנות ולא ממש הצלחתי. משום מה התלהבתי ממסכי ה-LG- L207WT W2052TQ אבל ראיתי שפה רוב ההמלצות הן לכיוון הסמסונג, שגם שם שמתי עין על- 2053BW עכשיו פה אחרי הרבה חיפושים בפורום שלכם, ראיתי שאתם דווקא ממליצים יותר על ה 2043, שגם יש לו pivot שיכול להיות יעיל בשבילי כדי לעבוד על מסמכים על כל המסך... מה אתם אומרים? מה כדאי לקנות? כמו…

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by dorman2,

מבקש חוות דעת של אנשי הפורום לשאלות הבאות: 1) האם הקונטרסט של 1:30000 הוא סטטי או דינמי? 2) האם יש למסך חסרונות בעקבות הקונטרסט הדימיוני הזה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by sargent bilko,

מישהו יכול להמליץ לי על דגם טוב של מסך סמסונג??? אורך אינצ'ים בכותרת^^ בתקציב של 1000-1700 תודה למי שעוזר =)

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by seladlev,

אם מישהו יודע איך מחברים את הרגלית אני אשמח זה אחד הדברים היותר מסובכים שראיתי בחיי

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  5. שלום אני מחפש מסך 22 וצמצמתי את האפשרויות לשתיים: סמסונג 2243 BW או LG W2242T שימוש בעיקר לאינטרנט ואופיס. חשוב לי ארגונומיה נוחה ומסך שאוכל לעבוד איתו זמן רב. אם למישהו יש בכל זאת המלצה למשהו אחר בטווח הזה- גם טוב. אשמח לשמוע המלצות מאנשים שמכירים את המסכים האלה תודה!!

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  6. האתר אמנם בדנית אך אפשר להבין מכניסים את שם היצרן והדגם והנתונים עולים www.flatpanels.DK[br]פורסם בתאריך: 8.04.2009 בשעה 16:14:33 לעבור באתר לשפה האנגלית ולהכנס ל panel search tool

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by prager,

מחפש מסך טוב למשחקים + סרטי HD.. כרטיס מסך - 8800GT 512MB אני לאיודע אם כדאי 22 או 24 אינץ בגלל הכרטיס מסך.. עדיף מסך ב1000 שקל.. אבל אם המסך באמת שווה את זה מוכן להשקיע 1500 וגם יותר..

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by smack,

שלום לכולם,בקרוב אני קונה מחשב חדש אבל את המסך אל סי די 20 אינטש של חברת chimei אני אשאיר. במחשב החדש יהיה כרטיס קול asus 9800gt 1gb gddr3 dx10 hdtv 2xdvi pci-e 2.0 אני אישית לא מבין גדול בתחום הזה,אבל אמרו לי שיכול להיות שאצטרך מתאם hd בין הכרטיס למסך מישהו יודע האם זה נכון,ולהסביר קצת??? תודה מראש וחג שמח לכולם

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  9. אוקיי אז הנה הבעיה ברשותי מסך samsung t220p וכרטיס מסך geforce 6800gs עכשיו כל פעם שהמסך מתנתק מהמחשב כלומר מהכרטיס מסך שדרך אגב מחובר בכבל DVI אז אני מחבר שוב ואז לא רואים את הווינדוס כלומר אם אני עושה restart אז רואים את הpost וכל זה ואז מגיעה סמל הטעינה של ווינדוס שגם רואים ואז צריך לשים סיסמה ומהקטע שצריך לשים סיסמה לא רואים כלום על המסך וגם אם אני מנסה בחיבור vga עדיין לא רואים כלום הדרך היחידה שאני יכול לחזור לראות זה לעשות restart להיכנס לsafe mode ולעשות system restore וזה משגע כי לפעמים אני מאבד דברים שהתקנתי דרך אגב פעם לא הייתה לי את הבעיה הזאת ואני יודע שזה לא בעיה עם המסך כי לפני זמן מה זה לא קרה לי אם המסך הזה וגם אני עם הדריבר הכי מעודכן 182.50

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by IdoZ,

1.הוא FHD?? כי ראיתי שהרזולוציה שלו היא 1920X1200 2.באתר של סאמסונג כתוב WUXGA מזה זה? זה לא FHD? 3.הוא יכול להריץ סרטים על איכות של FHD? 4. מה ההבדלים המשמעותיים בינו לבין T240HD ? 5. אם בעצם FHD = 1080X1900, אז למה הרזולוציה של T260HD היא 1200X1900? הוא לא באמת FHD?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  11. Started by LazyBurger,

כותרת. כרגע חשבתי על ה SAMSUNG דגם 2494HS, יש יותר טובים באותו מחיר או באותה איכות וזולים יותר?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  12. אני כבר כמה שנים עם 19" CRT של וויוסוניק ולאחרונה, אחרי שהוא חטף כמה שריטות די מציקות ובולטות חשבתי שאולי הגיע זמנו לפרוש. מלבד השריטות גם יש על המסך 2 קווים חומים שנמתחים אופקית לאורך המסך במרווחים זהים (מה שממש מכוער עם רקעים בצבעים בהירים), הצבעים בפינה העליונה שלו נוטים לדהות אחרי זמן ממושך שהוא דולק ובאופן כללי הוא פשוט תופס יותר מדי מקום על השולחן. דבר טוב שאפשר להגיד עליו זה שיש לו צבעים לא רעים בכלל. לפני שקניתי את הCRT הזה היה לי מסך 17" LCD קטסטרופלי של Gateaway. זה היה ב2004 שהLCD רק נכנסו לאופנה כך שהוא היה די יקר לעומת מה שהוא מציע (1600 ש"ח). הפאנל היה TN כמובן. נראה לי שהטכנולוגיה השתפרה מאז שהיה לי את ה17" ומסכי TN כבר לא כאלה נוראים. אני כבר פחות משתמש ב…

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  13. בעיקר למשחקים ולסרטים !!!! http://www.samsung.com/hk_en/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=giantseries&model_cd=LS24MYKRBQ/XSH# או http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS24CMKKFV/ZA תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  14. עם התרבות מסכי ה 24" בשוק, רציתי לדעת באיזה אתר ניתן לקבל מידע על מרחב הצבע של מסך מסוים? בתודה מראש,

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by Shoko,

אז ככה הזמנתי את ה- T220 ב- 900 שקל אחרי שה- 17" המיושן שלי בן ה- 9-10 של מאג הלך לעולמו ראו בו כל כך טוב יותר מכל מסך שראיתי עד היום ממש נקי ואיכותי :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ בכל מקרה לא הבנתי אם יש בו הגרלת פאנלים או לא ?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  16. נראה לי 22" יהיה הגדול ביותר שעוד נוח לעבוד איתו. יש המלצה טובה יותר מ- T220 של סמסונג? (ראיתי שה- T220P לא מומלץ...)

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  17. איך אני בודק אם יש פיקסלים שרופים במסך LCD .?

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  18. היי , קיבלתי את המסך שהזמנתי מOLSALE לפני יומיים (Samsung T240). אני זוכר איך שפתחתי אותו היה לו פיקסל מת אחד קרוב למרכז המסך , והיום גיליתי אחד נוסף ממש קרוב למרכז (אחד לבן והשני ירוק) מה המדיניות של חיון/OLSALE בנוגע לפיסקלים שרופים מהקופסא?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by gstation,

בהמשך לחיפוש הבלתי פוסק שלי אחר מסך איכותי למשחקים, נתקלתי בדגם של HP: HP w2448hc‎. לא ברור לי איזה סוג פנאל זה, אבל הוא כנראה TN (אשמח לשמוע מקור מהיימן שיודע האם כך הדבר). אם כך הדבר, הריי שביחס לTN אחרים שראיתי, הוא מציג תמונה טובה יותר, מה שאולי הופך אותו למועמד מתאים יותר עבורי. אז תהיתי, האם מישהו מכיר ויודע משהו על הצג הזה? ועוד משהו חשוב: חפשתי גם בOFFICE DEPOT וגם בBIG BOX, שאני לא תופס מהן בתור חנויות רציניות, אבל רציתי לראות את המסכים בפעולה. בשתיי החנויות אין בנמצא מסכיי VA וIPS, רק TN, כך שאני לא יכול לראות את ההבדלים. איפה לעזאזל אפשר להשוות בעין את פנאל הTN לאחרים?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  20. הצג שיש לי כעת הוא CRT משנת 99 לערך 15 אינץ' (ממצא ארכיאולוגי, שהורס עיניים) השימוש העיקרי שלי בצג הינו לראות סדרות, סרטים וכמובן גלישה הסבירו לי שאולי אצטרך כרטיס מסך חדש? הכרטיס שלי הוא GEFORCE 8400 GS GV-NX84G256HE כן זה לא כרטיס מי יודע מה, אך המחשב כבן שנתיים. וכעת לשלושת הצגים שהם אתחיל בדגם Samsung 2243BW קראתי את הביקורת החמודה של צביקה, תודה רבה לך והצג עושה רושם לא רע כלל המשכתי לחפש עוד פרטים עליו. נאמר עליו שאין לו צבעים "חיים", ויש נקודה לבנה, השחור אינו שחור וכו'... עד כמה זה נכון? האם הוא HD? העולם מתקדם לעבר HD ובלו ריי ולא ארצה להתקע עם מסך "לא שמיש". הסמסונג הבא- T220 קראתי בזאפ עליו ביקורות מאוד טובות. סמסונג T220P לא ידעתי על קי…

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by RAMI-ZION,

שלום לכולם, רכשתי לא מזמן שני מסכי LG. מסך LG מדגם W2043T ומסך LG מדגם W2042T המסך מדגם W2042T תומך בקצב רענון מסך של 65-75 מג"ץ ואילו המסך שלכאורה מתקדם יותר (W2043T) תומך רק ב-65 מג"ץ. לכל הידוע לי, הדרייברים מעודכים. גם של המסך וגם של כרטיס-המסך (geforce 9500 GT). קראתי בפורום הזה כמה נושאים שנגעו בקצב רענון מסך, הבנתי שזה לא כ"כ עקרוני למסכים LCD קצב הרענון. אבל אני מרגיש שזה מפריע לי. לאחר ישיבה ממושכת מול המסך W2043T, אני מרגיש כאבי-עיניים וסינוור. ואילו ישיבה ממושכת מול המסך השני (או Samsung 24 inch) לא מפריעה לי. יש לציין שאחרי מבני המשפחה לא מרגישים הבדל. אשמח לשמוע את דעתכם. אני במשא ומתן עם החברה כדי להחליף את המסך (קיבלתי את המסך המתקדם רק בגלל פאשלה שלהם) …

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by romchik19,

קניתי מסך חדש 2333SW של סאמסונג , אני מחבר אותו לנייד שלי דרך VGA שם על רזולוציה של 1920X1080 , התמונה יוצאת לא מדוייקת יש הפרעות כאלה כמו פסים זזים , מה ששמתי לב שברגע שאני משנה את הContrast בהגדרות של מסך הם זזים לכל מני מקומות במסך כיוונתי אותו ל58 , שם רואים הכי פחות את ההפרעות האלה . אבל עדיין קיימים וזה מפריע ברזולוציה 1600X1200 אין הפרעות וגם בחלק מרזולוציות יותר נמוכות. השאלה שלי , האם הבעיה של הפרעות ותמונה לא מדוייקת היא חיבור ישן או שצריך להחליף את המסך ? אם זה חיבור אני אצטרך לקנות מחשב נייח חדש עם כרטיס מסך תומך DVI , ככה שזה די חשוב לי תודה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by wta,

ב16:9 אני יודעת שזה 1440*900 אבל מה זה ב16:10? והאם במסך Philips 22 LCD 220CW9FB 2Ms אפשר להשתמש רק ברזולוציה 1680* 1050? איך המסך הזה בכלל? טוב?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  24. אני רוצה לקנות מסך מיועד לגלישה ממושכת ומשחקים איזה מסך אתם ממלצים לי? אני מעדיף מסך 2 מילי שניה כי זה יותר טוב מי 5 מילי שניה תקציב עד 800 ש"ח

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  25. שלום רב, הבעיה היא כזו: הצבע הלבן של המסך בהיר- בוהק מדי, מה שגורם לאי נוחות בעיני וכאב במצח. לא מדובר בבעיה של קריאה או ראייה של אובייקטים על המסך, הראות היא טובה, אך לאחר מספר דקות בגלל שהלבן הוא כזה זוהר ודומיננטי מתחילה הרגשה של אי- נוחות בעיניים. הבעיה אינה מגיבה לנסיונות הגדרה, ניסיתי לשחק עם הcontrast וה brightness גם בOSD של המסך עצמו וגם בהגדרות של ה ATI CATALYST, מה שאומנם מוריד מסך כל איכות הצבע ויכולת רואי נמוכה יותר, אך למעשה הצבע הלבן- למשל בדפדפן או בתוכנת וורד של מייקרוסופט נשאר דומיננטי ובהיר באופן לא נוח.... אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך לטפל בבעיה הזו, אף על פי שקראתי שלסוג המסך הזה ישנה בעייה של בהירות...[br]פורסם בתאריך: 7.05.2009 בשעה 01:40:06…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.