עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mrtg,

היי יש לי שאלה וחשבתי שהיא תתאים לפה. קראתי קצת בנוגע למחברים של VGA \ DVI וההבדל ביניהם מפה לשם הגעתי לרזולוציה ומשם למסכי LCD \ טלוויזיה והמערך שהפיקסלים מסודרים שם. חיפשתי עוד קצת אבל לא הצלחתי למצוא מידע על זה... אז אם מישהו יכול להסביר על ההבדל במערכים שהפיקסלים בנויים בין מסך LCD של מחשב למסך טלוויזיה.. ומהו בכלל פיקסל... ועוד דבר אחד קטן! נכון יש במסך איזה כפתור שלוחצים ואז נראה כאילו יש איזה מגנט שמשפיע על המסך או משהו כזה ? מה זה באמת עושה ?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  2. תקציב 1500 למחשב AMD תודהההה!!!!!!! אושרת :-*

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by tazok,

אני מעוניין להחליף את ה19 CRT המתיישן שלי במשהו חדש... כיוון שאני לא מעודכן כבר בהרבה דברים בקשורים למחשבים איזה דגם מומלץ למסך 22 אינץ' רחב שהוא יחסית דגם חדש ולא שהוא שכבר מתחיל להתיישן. ראיתי שיש למשל את הSamsung SyncMaster 226BW אבל נראה שהדגם בן שנה וחצי כבר פלוס מינוס. ויש את הLG L226WTQ שגם בטווח מחירים אבל אני לא יודע עד כמה LG טובים היום... לי יש CRT של LG והוא היה מהדגמים האחרונים שלהם שהיו נחשבים טובים מאז שמעתי הרבה דברים גרועים עליהם. תודה נ.ב אלה מסכי TN? יש סיבה להשקיע מעבר ל2000 שקל?

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  4. Started by joniar,

הציעו לי את שתי החברות של במסכים של 22" ההבדל מחירים של של HANNS-G עולה פחות ב-200 שקל מדובר במחירים ממש זולים של החברה הנ"ל {מסובד במסך רחב כמובן} ב-900 שקל ושל ASUS מה שניבחר פה להכי טוב עולה 1100 שקל

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  5. אני זקוק למסך לעבודה עם תוכנות עיצוב תמונה. תקציב: 1000.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by DUDEnamE,

אוקיי קיבלתי תמסך אם אפשר לדעתי אם הוא ניתן לתליה? ואיך אני עושה את זה? וגם אם מישהו אצליך לכוון את העמידה שלו? הוא מקובע לפי מה שהבנתי האם אני צודק?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן לצערי הגדול, פרצו לנו לבית לא מזמן וגנבו לי את המסך LCD :-[ אז לאחר שהתגברתי על הטראומה, החלטתי שהגיע הזמן להוציא את הארנק ולקנות מסך חדש. אני עושה בעיקר עבודה משרדית, קורא הרבה חומר, מתעסק באינטרנט ובתוכנות פשוטות. אני יושב הרבה שעות מול המחשב, אז חשוב לי מסך בריא לעיניים. התקציב הוא בסביבות ה-1000 שקל, אפשר לחרוג אם צריך. ערכתי חיפוש בפורום, אך לא מצאתי משהו עדכני מספיק כדי להסתמך עליו. אשמח לקבל עצות בתודה, עדן

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by amnonis,

איך הוא לעומת ה DELL2007? יש לו מספר תצורות IPS? בפנדה רשום IPS PVA יש גם וגם או מה?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  9. Started by mc_elad,

חוץ מהמחיר יש הבדל ...בעיות שונות אוליי...? (אם יש בעיות בכלל) ה2408 הוא שיפור משמעותי לעומת ה 2407????

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  10. מסך דגם DoubleSight DS-263N. מדובר במסך מחשב עם פאנל H-IPS בגודל 26" במחיר 700$. אחרי משלוח, מיסים ומע"מ המחיר דומה למחיר של Dell 2408WFP בארץ, אפילו זול יותר. איכות התמונה של DoubleSight DS-263N מצויינת והמסך נמצא במקום ה-4 בדירוג מסכי LCD של AnandTech. המסך נראה מצויין והמחיר מעולה, אבל קראתי תלונות ברשת על בקרת איכות לא טובה במיוחד. חלק מהמסכים הגיעו באיכות מצויינת, אחרים באיכות הרכבה בינונית. הבעיות העיקריות היו חלקים מפלסטיק שלא הורכבו היטב ולפעמים דליפת אור מוגזמת. בודדים דיווחו על פיקסלים מתים/תקועים. אם אני רוכש Dell בארץ ויש בעיה אני תמיד יכול לממש אחריות, אבל אם אני רוכש את המסך DoubleSight ויש בעיה נדפקתי. כי להתחיל לארוז את המוצר ולשלוח אותו בחזרה לארצות הברי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. קודם כל-מהו הגודל המינימלי לתמיכה ב-FHD?(בטלוייזיות אני יודע שאין פחות מ-37'',ומסקירה קצרה שעשיתי על מסכי מחשב ראיתי שיש גם 24'') אני מחפש את המסך הכי זול שיתמוך ב-FHD,עדיין לא הקצבתי לזה סכום כי חסר לי מידע בנושא.... תודה נ.ב. כשאני אומר תמיכה ב-FHD-אני מתכוון להצגה מלאה ואמיתית של 1080P,ללא הורדה מלאכותית של האיכות והתאמה לרזולוציה הקיימת

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by 8parker8,

מסך LCD לפחות 19'' עד 1200 ש"ח. בבקשה לצרף לינקים למסכים...

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by x-amin,

אבא שלי קנה טלויזיה חדשה 37" LCD(עם חיבור SVIDEO כמובן..) והכרטיס מסך שלי תומך כנ"ל בSVIDEO.. רציתי לדעת אם אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה ושהיא ממש תשמש כמסך למחשב גם בשימוש הרגיל..?! או שזה אפשרי רק בזמן צפיה בסרטים או משחקים..? תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. למי שלא מכיר שיריץ חיפוש , מדובר במסך דומה במפרט ל 2007FP של דל. המסך אינו משווק לפרטיים בארץ. אע"פ שאני כרגע בודק אופציות ייבוא מקבילי אם תהיה דרישה . המסך הגיע ארוז כמו שצריך ועבר טלטלות לא קטנות בדרך לארץ. בתוך האריזה יש 2 כבלי DVI ל DVI ועוד 2 כבלים DVI ל VGA. פרט לכך עוד מתאמים של חשמל, USB וכל תוספות הסטנדרט שאמורים להגיע עם מסך כזה. http://img47.imageshack.us/my.php?image=dsc01273st6.jpg http://img47.imageshack.us/my.php?image=dsc01279dm9.jpg http://img47.imageshack.us/my.php?image=dsc01274nw1.jpg ההרכבה ממש פשוטה כך שחששתי שאולי משהו לא בסדר . המסך די כבד וגם עבה למדיי. אני עברתי מ 17" CRT ששירת נאמנה כך שהשינוי דרסטי עבורי. ולכן הגודל של 20.1" מתאים לי …

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Slavikik,

ידידה שלי מעוניית לקנות מסך LCD שימושים אינטרנט..משהו נחמד לא רצויי חריגה מעל ה 1000 שקל ושהמסך יהיה 19 אינץ או יותר ו WIDE. תודה לעוזרים. עריכה: כנראה היא תקנה תמסך הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=20708 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  16. שלום לכולם, לאחרונה ה-vs vp930 שלי קצת "גוסס" לוקח לו איזה חצי שעה להידלק ואני חושב שהוא בקרוב יהרס לגמרה. אני מבין שאותו דגם כבר אי אפשר להשיג ובכלל בעייתי להשיג מסכים היום מסכים עם פאנלים איכותיים. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על מסך איכותי בכל זאת התקציב 2000 ש"ח אם צריך אפשר גם לחרוג קצת. תודה.

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by Mingi,

מחפש מסך מחשב LCD שיתאים לחיבור למחשב ולטלוויזיה(ממיר דיגיטלי - עדיף מסך רחב) בטווח מחירים נמוך 700-900 בערך. האם יש משהו נורמלי בטווח מחירים כזה? ואם כן אז איזה דגמים? - מעדיף חברות נורמליות כמו סאמסונג או אל ג'י.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  18. שלום לכם אני זקוק לדעתכם בנוגע לעבודה עם שני מסכים. הקדמה: אני בעל מסך ViewSonic VP930. בשבוע שעבר, אחרי שנה וחצי שימוש, המסך התחיל לעשות בעיות ולא להציג תמונה. מסרתי אותו לתיקון ובינתיים משתמש במחשב הנייד. מאחר שאני זקוק למחשב, ובחברה מדברים על שבעה ימי עבודה לתיקון המסך, חבר שלי הציע לי לרכוש מסך דק ויחסית זול שישמש לבינתיים ואחרי כן ישמש כמסך שני עם ה- ViewSonic. אתמול באופן די ספונטני נכנסתי לחנות ויצאתי עם מסך BenQ FP202W V3 - מסך רחב 20 אינץ' שנראה לי בחנות לא רע ועלה כ- 1100 ש"ח. כשחזרתי הביתה פתאום עלו בי ספקות לגבי הקנייה שלי. עוד לא פתחתי את האריזה וחשבתי לשאול כאן מספר שאלות, כי אני מאמין שתהיה לי אפשרות להחזיר אותו במידת הצורך. רקע נוסף: במקצועי אני מתכנת פלאש…

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by asilbob,

יש לכם המלצה על מסך LCD ?? 22 אינז' (לא פחות ) מחיר בסביבות ה2000 שקל ראיתי תמסך של הדיל ששמעתי שהוא מש מומלץ הDELL 2007 אבל הוא רק 20 אינז' וגם הרבה כסף אז לא שווהה... אין להם מסך איכותי כמו זה באותו מחיר 22 אינז '?? וראיתי תמסך של סמסונג 2253BWוSamsungו אבל אומרים שהפנל לא טוב כן טוב לא ודע מה הולך קיצר תמליצו לי על משהו טוב ....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ORBIT,

מגודל מסך 20 ומעלה. השימושים העיקריים הם גלישה באינטרנט וסרטים, כשהדגש הוא על סרטים. אני מעוניין במסך המציג סרטים באיכות הטובה ביותר. האם מסך רחב יציג את הסרט ללא מתיחה לצדדים? אם מדובר במסך רחב, אז התנאי הוא שכל המסך ינוצל ללא מתיחות ואו עיוותים. לגבי המחיר זה מאד תלוי, אני מעוניין להשקיע במסך אך לא יכול להגדיר כרגע תקציב, אני יודע שזה עשוי להקשות עליכם מעט בהמלצות, אך מכיוון ואני לא כל כך מעודכן בטכנולוגיות הקיימות אשמח לקבל מבחר של לפחות שלושה מסכים איכותיים לסרטים, והמחיר? נקווה שלא יהיה פרוע מדי. תודה.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  21. שלום לכולם. ברשותי מסך הטלוויזיה/מחשב Samsung LCD 32' LA32s81B שאני הולך לטלות באחד מהקירות בחדר. בכדי שאוכל לחבר את המחשב לטלוויזיה,אני מעביר את הכבל VGA בצינור,ואורכו כ-10 מטר. רציתי לדעת האם תיהיה ירידה דרסטית באיכות שהכבל מעביר עקב אורך רב שכזה. -בעתיד הרחוק אני יקנה כבל HDMI,הוא די יקר בשבילי כרגע. תודה מראש, MuTaTiOn.

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. הופיעה בסטיקי אם אני לא טועה, תודה

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by zoyaniv,

אחרי שהשקענו את מיטב כספנו ורכשנו את המסך המיוחל כמובן עשינו שטויות ונגענו בו עם כל מיני טביעות אצבע שומניות עכשיו איך מנקים את המסך? שלי למשל בלי הציפוי זכוכית המבריק.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני אשמח לקבל המלצות עם אינפורמציה על המסך המומלץ ושמח לקבל רשימה של הפאנלים מגרוע אל הטוב ביותר. מסך 19" ב-2000 ש"ח חשבתי ללכת על ה-VP950B לעשות הזמנה מארה"ב אז יהיה גם טוב לדעת מה המיסים על LCD.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Drazick,

שלום. אתמול רכשתי את המסך הנ"ל. כאשר יש צבע כהה על המסך (שחור ואפור - לדוגמה באתר http://www.d-spot.co.il) אני יכול להבחין בסריקת השורות מטה של המסך. מדוע זה נגרם? האם זו תקלה או משהו שניתן לתקן בהגדרות? תודה.

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.