מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, הCRT 17' של LG סיים את תפקידו היום (נשרף קליל ), ולכן אני מחפש מסך 19' לאחי. חשוב להדגיש שהוא משתמש בו להכל, החל ממשחקים ועד לגלישה באינטרנט, ולכן אני לא מחפש מסך שהוא קיצוני לכיוון אחד אבל ירוד בכיוון האחר. לי אישית יש את הVP930 ואני די מרוצה ממנו, הוא נקנה די מזמן, ולכן אני שואל אם יש משהו יותר אטרקטיבי כיום בשוק ? המערכת של אחי מפורטת בפרופיל למי שמעוניין (מערכת 2), תודה מראש לעוזרים. ;D
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום רב. אני מתלבט בין הדגם 226BW של סמסונג. אבל הבנתי שהפסיקו ליצר אותו והדגמים שמחליפים אותו... ביניהם קיים 2243BW שאני מעוניין בו. רציתי לדעת איך המסך? אם זה לא בעייתי ה 5MS ועדיף לחפש מסך 2MS? מה המקבילים של LG בטווח המחירים הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
לא מזמן ביקשתי עזרה לגביי מסך CRT, ובסוף קניתי אחד משומש ב-100 שקל. אחרי שבוע מתחילות לשרוף לי העיניים, אז מתכוון להשקיע קצת יותר הפעם. התקציב די מוגבל, ואני יכול להוציא בסביבות ה-1500 בערך. לחבר שלי יש שלושה מסכים בבית מסוג SAMSUNG 226BW ובאופן כללי הם נראים מעולה לסרטים ומשחקים במיוחד (WIDE SCREEN הרבה יותר עדיף לי למשחק WOW). אני מתכנן לקנות אחד השבוע, אבל קראתי שהיו בעבר בעיות וחלק מהמסכים מגיעים עם פאנל (?) זול וג'נרי. זה עדיין קיים? איך אני אמור לבדוק את זה? ובאופן כללי כשאני קונה מסך LCD, מה אני אמור לבדוק בחנות עצמה? לבנתיים חשבתי רק שיפעילו את המסך לוודא שאין פיקסלים מתים. היבואן הרשמי הוא חיון אגב? זה משנה אם אני קונה דרך אחריות שלו או אפורה? שאלה ממש אחרו…
-
- 50 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 22" ודיברתי עם מישו ואמר לי שהחברה הזאת מישתווה לMW221C ASUS מישו מכיר יודע משו!?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי כבר כל חנות אפשרית בטווח המחירים של 2500-2800 ולשום חנות אין את המסך במלאי והצפי הוא רק עוד חודש, אני צריך את המסך בדחיפות מישהו יודע על חנות שמוכרת את המסך במחירים האלו והוא קיים אצלה במלאי? תודה לכל מי שיעזור!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מחנות מחשבים לרכוש מסך מחשב חדש במחיר זול בכמעט 50% מהמחיר בזאפ. למרות שכל החנויות האחרות מספקות 3 שנים אחריות לאותו מסך, החנות הזאת נותנת רק שנה אחת, 3 שנים אחריות עולה עוד כסף. - זה הגיוני? יתכן שחנויות יתנו אחריות שונה (הרי כולם נותנים לי אחריות מהיבואן). האם בד"כ מקבלים טופס אחריות רשמי של היבואן או שמספיק להגיע ליבואן עם החשבונית מהחנות? חוץ מזה, כמה חשובה האחריות במסכי LCD?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
בתרד הזה אני אאסוף את כל הסקירות. סקירה ראשונה Cnet http://www.cnet.com.au/desktops/monitors/0,239029422,339289509,00.htm
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, זו הפעם הראשונה שאני קונה מסך דק, ואבקש לדעת מה ההבדלים העיקריים בין המסכים, כגון פנל וכו. (מלבד היות האחד רחב והשני לא). מה המחיר של המסכים הנ"ל. המסך אמור לשמש לגלישה משחקים וסרטים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה וחשבתי שהיא תתאים לפה. קראתי קצת בנוגע למחברים של VGA \ DVI וההבדל ביניהם מפה לשם הגעתי לרזולוציה ומשם למסכי LCD \ טלוויזיה והמערך שהפיקסלים מסודרים שם. חיפשתי עוד קצת אבל לא הצלחתי למצוא מידע על זה... אז אם מישהו יכול להסביר על ההבדל במערכים שהפיקסלים בנויים בין מסך LCD של מחשב למסך טלוויזיה.. ומהו בכלל פיקסל... ועוד דבר אחד קטן! נכון יש במסך איזה כפתור שלוחצים ואז נראה כאילו יש איזה מגנט שמשפיע על המסך או משהו כזה ? מה זה באמת עושה ?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
תקציב 1500 למחשב AMD תודהההה!!!!!!! אושרת :-*
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את ה19 CRT המתיישן שלי במשהו חדש... כיוון שאני לא מעודכן כבר בהרבה דברים בקשורים למחשבים איזה דגם מומלץ למסך 22 אינץ' רחב שהוא יחסית דגם חדש ולא שהוא שכבר מתחיל להתיישן. ראיתי שיש למשל את הSamsung SyncMaster 226BW אבל נראה שהדגם בן שנה וחצי כבר פלוס מינוס. ויש את הLG L226WTQ שגם בטווח מחירים אבל אני לא יודע עד כמה LG טובים היום... לי יש CRT של LG והוא היה מהדגמים האחרונים שלהם שהיו נחשבים טובים מאז שמעתי הרבה דברים גרועים עליהם. תודה נ.ב אלה מסכי TN? יש סיבה להשקיע מעבר ל2000 שקל?
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
הציעו לי את שתי החברות של במסכים של 22" ההבדל מחירים של של HANNS-G עולה פחות ב-200 שקל מדובר במחירים ממש זולים של החברה הנ"ל {מסובד במסך רחב כמובן} ב-900 שקל ושל ASUS מה שניבחר פה להכי טוב עולה 1100 שקל
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני זקוק למסך לעבודה עם תוכנות עיצוב תמונה. תקציב: 1000.
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אוקיי קיבלתי תמסך אם אפשר לדעתי אם הוא ניתן לתליה? ואיך אני עושה את זה? וגם אם מישהו אצליך לכוון את העמידה שלו? הוא מקובע לפי מה שהבנתי האם אני צודק?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לצערי הגדול, פרצו לנו לבית לא מזמן וגנבו לי את המסך LCD :-[ אז לאחר שהתגברתי על הטראומה, החלטתי שהגיע הזמן להוציא את הארנק ולקנות מסך חדש. אני עושה בעיקר עבודה משרדית, קורא הרבה חומר, מתעסק באינטרנט ובתוכנות פשוטות. אני יושב הרבה שעות מול המחשב, אז חשוב לי מסך בריא לעיניים. התקציב הוא בסביבות ה-1000 שקל, אפשר לחרוג אם צריך. ערכתי חיפוש בפורום, אך לא מצאתי משהו עדכני מספיק כדי להסתמך עליו. אשמח לקבל עצות בתודה, עדן
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך הוא לעומת ה DELL2007? יש לו מספר תצורות IPS? בפנדה רשום IPS PVA יש גם וגם או מה?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
חוץ מהמחיר יש הבדל ...בעיות שונות אוליי...? (אם יש בעיות בכלל) ה2408 הוא שיפור משמעותי לעומת ה 2407????
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מסך דגם DoubleSight DS-263N. מדובר במסך מחשב עם פאנל H-IPS בגודל 26" במחיר 700$. אחרי משלוח, מיסים ומע"מ המחיר דומה למחיר של Dell 2408WFP בארץ, אפילו זול יותר. איכות התמונה של DoubleSight DS-263N מצויינת והמסך נמצא במקום ה-4 בדירוג מסכי LCD של AnandTech. המסך נראה מצויין והמחיר מעולה, אבל קראתי תלונות ברשת על בקרת איכות לא טובה במיוחד. חלק מהמסכים הגיעו באיכות מצויינת, אחרים באיכות הרכבה בינונית. הבעיות העיקריות היו חלקים מפלסטיק שלא הורכבו היטב ולפעמים דליפת אור מוגזמת. בודדים דיווחו על פיקסלים מתים/תקועים. אם אני רוכש Dell בארץ ויש בעיה אני תמיד יכול לממש אחריות, אבל אם אני רוכש את המסך DoubleSight ויש בעיה נדפקתי. כי להתחיל לארוז את המוצר ולשלוח אותו בחזרה לארצות הברי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל-מהו הגודל המינימלי לתמיכה ב-FHD?(בטלוייזיות אני יודע שאין פחות מ-37'',ומסקירה קצרה שעשיתי על מסכי מחשב ראיתי שיש גם 24'') אני מחפש את המסך הכי זול שיתמוך ב-FHD,עדיין לא הקצבתי לזה סכום כי חסר לי מידע בנושא.... תודה נ.ב. כשאני אומר תמיכה ב-FHD-אני מתכוון להצגה מלאה ואמיתית של 1080P,ללא הורדה מלאכותית של האיכות והתאמה לרזולוציה הקיימת
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מסך LCD לפחות 19'' עד 1200 ש"ח. בבקשה לצרף לינקים למסכים...
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אבא שלי קנה טלויזיה חדשה 37" LCD(עם חיבור SVIDEO כמובן..) והכרטיס מסך שלי תומך כנ"ל בSVIDEO.. רציתי לדעת אם אפשר לחבר את המחשב לטלויזיה ושהיא ממש תשמש כמסך למחשב גם בשימוש הרגיל..?! או שזה אפשרי רק בזמן צפיה בסרטים או משחקים..? תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שלא מכיר שיריץ חיפוש , מדובר במסך דומה במפרט ל 2007FP של דל. המסך אינו משווק לפרטיים בארץ. אע"פ שאני כרגע בודק אופציות ייבוא מקבילי אם תהיה דרישה . המסך הגיע ארוז כמו שצריך ועבר טלטלות לא קטנות בדרך לארץ. בתוך האריזה יש 2 כבלי DVI ל DVI ועוד 2 כבלים DVI ל VGA. פרט לכך עוד מתאמים של חשמל, USB וכל תוספות הסטנדרט שאמורים להגיע עם מסך כזה. http://img47.imageshack.us/my.php?image=dsc01273st6.jpg http://img47.imageshack.us/my.php?image=dsc01279dm9.jpg http://img47.imageshack.us/my.php?image=dsc01274nw1.jpg ההרכבה ממש פשוטה כך שחששתי שאולי משהו לא בסדר . המסך די כבד וגם עבה למדיי. אני עברתי מ 17" CRT ששירת נאמנה כך שהשינוי דרסטי עבורי. ולכן הגודל של 20.1" מתאים לי …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ידידה שלי מעוניית לקנות מסך LCD שימושים אינטרנט..משהו נחמד לא רצויי חריגה מעל ה 1000 שקל ושהמסך יהיה 19 אינץ או יותר ו WIDE. תודה לעוזרים. עריכה: כנראה היא תקנה תמסך הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=20708 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה ה-vs vp930 שלי קצת "גוסס" לוקח לו איזה חצי שעה להידלק ואני חושב שהוא בקרוב יהרס לגמרה. אני מבין שאותו דגם כבר אי אפשר להשיג ובכלל בעייתי להשיג מסכים היום מסכים עם פאנלים איכותיים. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על מסך איכותי בכל זאת התקציב 2000 ש"ח אם צריך אפשר גם לחרוג קצת. תודה.
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב LCD שיתאים לחיבור למחשב ולטלוויזיה(ממיר דיגיטלי - עדיף מסך רחב) בטווח מחירים נמוך 700-900 בערך. האם יש משהו נורמלי בטווח מחירים כזה? ואם כן אז איזה דגמים? - מעדיף חברות נורמליות כמו סאמסונג או אל ג'י.
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-