עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני צריך המלצה למסך LCD המשתלם בתקציב שלי והמתאים ביותר לצרכי. יש לי כרטיס מסך 9600XT (ישן, אבל סוחב) ככה שDVI אפשרי בהחלט. השימושים שלי במחשב הם משחקים, עבודות משרדיות, קצת סרטים (הרוב בטלויזיה שמחוברת למחשב), אינטרנט וכו'.. אני יושב שעות מרובות מול המחשב ואני רוצה מסך שיהיה לי נוח לעבוד איתו במשך השעות האלה (אני מאמין שמכל מסך אקבל שיפור משמעותי מהמאג XJ700T שלי : ) אני מעדיף שהמסך החדש יהיה מסך 19" אבל רק אם זה לא יהווה התפשרות על דברים משמעותים אחרים במסגרת התקציב. אם החריגה מהתקציב בשביל מסך 19" איכותי לא תהיה משמעותית אשמח לקבל הצעות לחריגה. מכאן והלאה אשאיר את העבודה לכם המומחים שתעזרו לי לבחור את מסך הLCD הטוב ביותר בשבילי. תודה רבה לכל העוזרים אשר יהיו.

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by yz101,

לעבודה עם אופיס ואינטרנט לסרטים ולקצת משחקים. שיהיה 19" רחב.

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by JamesKOng,

שלום , קניתי את ה- DELL 2407 וסה"כ אני מאוד מאוד מרוצה אבל אני רוצה 3 נקודות לא יודע עם שחורות עקב המסך או לכלוך . איך אני מזהה נקודות שחורות( פקסלים שרופים) של על המסך ? אילו חומרי ניקוי בטיחותיים מותר להשתמש והאם OFFICE DEPOT מוכרים את זה

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  4. Started by rubin 37,

שלום. אני עובד ברזולוציה 1280/800 בגלל שהרזולוציה המירבית קטנה מדי עבורי. בנוסף, המסך מאד בוהק בעיניים. ניסיתי להקטין את הבהירות עד 0 אבל השינוי לא ממש משמעותי מה גם שזה ניראה לי כשגיאה. כרגע אני בבהירות 20 וניגודיות 60 ומסתדר איכשהו. גיליתי שבעזרת הכרטיס אני יכול לעשות שינויים מורגשים יותר. האם אני רשאי להשתמש באפשרות הזו כדי להקטין את הבהירות??? האם להחיל זאת על שולחן העבודה בלבד או על הכל?? בברכה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  5. Started by סער_שי,

חלקכם מכיר את הבעיה - בלוקיזציה מוזרה של הצבע (גוונים מסורגים) בעת תנועה. מה שעוד יותר מוזר - זה קורה גם כשאני מזיז את העיניים מהר על פני המסך, ולא רק כשיש תנועה על המסך עצמו. זה קרה גם במסכי LCD אחרים שהיו לי. ניסיתי לחבר אותו לכרטיס מסך אחר אבל זה לא עזר. שני כרטיסי המסך הם של MSI אז חשבתי אולי זו הבעיה. חיברתי למחשב אחר (אמנם - ישן הרבה יותר), וגם שם הייתה את הבעיה הזו. האם אף אחד לא נתקל בה? (האמת, קשה להבחין בזה, אבל בסרטים ותנועה מהירה זה מאוד בולט וקשה לי להאמין שמישהו לא עלה על זה)... מה שמוזר זה שהתופעה התרחשה גם במסכי LCD אחרים שהיו לי, כאמור. אבל, למשל, במסך LCD של מחשב נייד של חבר שלי אין את זה. מאוד מוזר ומטריד. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  6. חברים, האמינו לי שכבר אני לא יודע מה לעשות וחייב את עזרתכם: אני מעוניין לראות במסך סרטי HD ולכן אני מחפש מסך מחשב שיהיה FULL HD ממיטב הבנתי (המועטה) המסך הנ"ל הוא לא מסך FULL HD (בגלל איכות הפנל) ולכן על אף המלצותיו הרבות הוא כנראה לא מה שאני מחפש.(או שעשיתי סלט כאן) לצורך דיוק- המסך מיועד למשחקים, לסרטים HD (אני עומד לרכוש סטרימר) וגלישה באינטנרט, מרחק הצפיה הינו כ- 80 ס"מ כרטיס מסך GFORCE 7600 מה עושים על איזה מסך כדאי ורצוי לרכוש מביענה תקציבית עד 2500 ש"ח. תודה אנשים!!!

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by roiyair,

סגרתי את המחשב אתמול בלילה, הלכתי לישון... פתחתי את המחשב בבוקר, הוא הגיע בערך למסך של הטעינה של XP, ומאז המסך פשוט מהבהב עם הלוגו של LG ועושה צליל התרעה כל שלוש שניות. המסך הוא LG FLATRON W2242T הצליל ממשיך גם אם אני מכבה את המחשב/מנתק את המסך מהמחשב. אי אפשר לכבות את המסך, הדרך היחידה להפסיק את הכל זה לנתק את המסך מהחשמל.

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  8. שלום לכולם אני מנסה למצוא פיתרון לבעית "מקום על המסך"...כמו רוב האנשים, אני עובד על המחשב עם 162 חלונות פתוחים, וכל פעם שאני רוצה לעבור בניהם אני צריך להזיז או למזער את את השאר. הפתרון הכי נחמד הוא לקנות מסך יותר גדול ("19 עד "32...) וככה יהיה אפשר לראות יותר חלונות בלי בעיה. עם מסך גדול אתה לא רק יכול לשבת יותר רחוק (ונוח...), אלא אתה יכול לעבוד על כמה חלונות בו זמנית (אני מתכנת, וזה אופצייה מאוד חשובה) אז האופציה הראשונה כמו שאמרנו היא מסך גדול, והאופציה השניה היא לקנות עוד מסך (או שניים...) וולהצמיד אותם, כך ש"כאילו" הם יראו ביחד. השאלה שלי היא איזה פתרון נראה יותר טוב\מציאותי והאם למישהו יש רעיון טוב יותר? אחרי שאקבל שאלות על אלה, אני ארשה לעצמי לשאול עןד כמה שאלות .…

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  9. Started by natan805,

חפרתי באינטרנט ולא מצאתי(אולי בגלל רימון) מאחורי המסך לא כתוב לי איזה סוג a s או c ששמעתי שה s נחשב לטוב והc גרוע. בservice function שמציג לי על המסך ע"י לחיצה של 5 שניות על source ככה monitor on time : 11462 panel ch.no. : 0 on time 11462 hr cycle 32647 auto auto : on pixelshift : off conuntry: english hdcp hotplug : off hotplug time : 9 scaler - mcu : mstar version : m-me22h0cla - 1004 checksum : 7fd5 אז איך הפאנל הזה נחשב?

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  10. פתחתי אותו וחיברתי וווראיתי שיש פיקסל אחד ירוק ...שאלתי עם יש משהו לעשות בנידון ?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  11. Started by nir4free,

שלום לכם... כנראה שאני אקנה היום את המסך LG W2486L הייעוד העיקרי הוא משחקים... מה דעתכם עליו? יש למישהו ביקורת בונה או סתם דעה אישית עליו? אשמח אם תשתפו אותי. תודה והמשך יום נעים, ניר.

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  12. Started by Dante_9,

כיצד גורמים למסך להתהפך אוטומטית כאשר אני מסובב אותו? אני תחת VISTA x64 עם כ.מסך 8800 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  13. Started by Jack_g,

http://www.shmm.co.il/Product.asp?Pid=31722&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=254&aff=Zap〈=he יש לו מגן זכוכית ואומרים שיש לו צבעים ממש טובים.

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  14. Started by IdanTs,

אני אראה לכם 2 מסכים 19" רחבים, ואני צריך לדעת אם כדאי לי לקחת את ה-LG במקום את ה-SAMSUNG בגלל שהחנות שממנה אני קונה את המסך הודיעו לי היום שאין להם יותר את הסמסונג במלאי, והציעו לי כפיצוי את המסך LG, באותו מחיר, למרות שהוא יותר יקר ב-100 ש"ח. LG L197WH פרטים: זה מהאתר הרשמי של LG http://www.lge.com/products/model/detail/l197wh.jhtml וזה מ-ZAP http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=696966 והנה מסך של סמסונג SAMSUNG 931BW http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=501592 שימו לב שבמסך של ה-LG יש ניגודיות של 1:5000, בניגוד ל-1:2000 שיש בסמסונג. ובשתיהם יש 2ms. תודה ושבת שלום.

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  15. Started by scot,

קיבלתי את ה- EIZO לפני מס' ימים ורציתי לדעת אם החיישן של האור המותקן בו עובד אוטמטית או שצריך להפעיל אותו בדרך כלשהי (כי לא שמתי לב שהוא עושה משהו) באמצעות הדיסק אולי? בנוסף , שמתי לב לכך שאין לי את כל אופציות התצוגה בתוכנה המצורפת (כמו c-booster )

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  16. אקבל בימים הקרובים את המסך החדש (XEROX MX7 19W ) . מלבד בדיקת פיקסלים מתים ב- DPB ,על אילו בדיקות נוספות אתם ממליצים? יש מאמר או מדריך שתוכלו להפנות?הדרכה לצעדים ראשונים- תוכנה מתאימה,בדיקות מומלצות,כיול? אני מניח שאני לא הראשון ששואל,אולי כדאי לשים סטיקי? ערכתי חיפוש אבל ההצע של תוכנות הבדיקה גדול, וקצת התבלבלתי- במה לבחור ,בהנחה שאדע לקרוא את התוצאות... חיפשתי כאן: http://www.prad.de/en/monitore/testsoftware/testsoftware.html וגם כאן: http://www.benchmarkhq.ru/english.html?/be_monitor.html אז מה אתה עושה אחרי שחיברת את המסך החדש? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  17. Started by Guarding angel,

היי ראיתי היום את המסך החדש הצבעים שלו לא רעים כלל והNATIVE RESO שלו היא 2048x1152 המסך מסתובב על צירו (בסיס מסתובב) עד כמה זה פרקטי רזולוציה כזאת במסך כה קטן?

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  18. Started by PolishMan,

שלום לכולם, אני מחפש מסך 19 אינץ (לא רחב) בתקציב של עד 1000 ש"ח. משיטוט בפורום הבנתי כי המסך המומלץ הוא 943BM של סמסונג. העניין הוא שאינני זקוק ואף אינני רוצה מסך עם רמקולים מובנים. ראיתי כי יש את הדגמים שכתבתי בכותרת, ותהיתי האם אחד מהם הוא בעצם אותו הדבר (מבחינת איכות תצוגה ומבחינת ארגונומיה) רק ללא הרמקולים? ומה ההבדל בין כל הדגמים שציינתי? תודה.

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by gargi,

היי, אני מחפש מסך לחברה שלי, היא מתעסקת בעיקר בגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור וכו') עכשיו הבנתי שלWFP יש כמה גרסאות וכמה תתי דגמים שחלקם מאכזבים. רציתי לדעת מה המשמעות של כל סדרה ובעיקר של A04 שמצאתי אותה מצויינת בדגם באחת החנויות ברשת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  20. Started by Michael Landshman,

DELETE

21. לשימוש 50% אינטרנט - אופיס 50% משחקים -סרטים נראה לי שעדיף מסך רגיל ולא רחב לצורך האינטרנט ועבודה אלא אם כן יש לו PIVOT - מה דעתכם ? תודה

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  22. Started by amit14,

שלום לכולם, אני לקראת מעבר ל 1440p ושני מסכים הגיעו לקו הסיום. Samsung Odyssey g7 27 - במידה ונופלים על אחד בלי בעיות QC או ריצודים אמור להיות מסך מדהים. אבל הוא מאוד קעור..אף פעם לא ראיתי בפועל מסך קעור ואני פוחד שלא אאהוב/אתרגל לזה (במהלך רוב היום נמצא בעצם בעבודה..עם מסכים שטוחים..מה שבטח יקשה על ההסתגלות). דיברתי עם המון חנויות,באף אחת מהן אין אותו,או בכלל שום מסך קעור אחר בתצוגה. קצת מפחיד אותי לקנות מסך ב3000 שקל ולגלות שהקעירות לא לטעמי. בצד השני יש את Dell s2721dgf, שנשמע יחסית כמו ללכת על בטוח. אבל עם contrast שבמקרה הטוב מגיע ל 1:800-900, כיום יש לי מסך ips עם ניגודיות של בערך 1:1400 וזה סבבה לי ,ג…

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  23. http://www.viewsonic.com.au/products/lcd/VA1928wm.php היי, ברשותי המסך הנ"ל ויש איתו בעיה שברגע שמחברים אותו אל המחשב הוא מציג אך שניה לאחר מכן כבה, לאחר כמה דקות שוב נדלק לשניה ושוב כבה. ניסיתי לחבר אותו עם כבל אחר/בכניסה אחר/למחשב אחר והבעיה נמשכת. הנחתי שהבעיה היא בחיבורים, אולי משהו קצת רופף שם בפנים, וחיפוש העלה שאולי גם יש איזה קבל בעייתי שצריך להחליף, אך אז נתקלתי בבעיה אחרת - אני לא מצליח למצוא כיצד בכלל פותחים את פאנל החיבורים של המסך, אין שום ברגים או משהו בסגנון שנראה כאילו הוא לשמש לפתיחת המסך. אז 2 שאלות בעצם: 1. יש למישהו במקרה את המסך הנ"ל ויש לו מושג כיצד פותחים אותו? באחת מהתוצאות בגוגל נאמר שיש שני שקעים בתחתית הפאנל שיש ללחוץ אותם פנימה ואז המסך ייפתח א…

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  24. Started by Samnet,

אני גמיש במחיר אבל יותר חשוב לי לראות תמונה איכותית וברורה עם טקסט נקי מאשר גודל המסך. השימוש שלי הוא טקסטים ואנטרנט בעיקר. אני צריך המלצות למסך כזה שיהיה "רחב" התלבטות בין 20 ל22 תנו המלצה לאחד המסכים שאתם מכירים .

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  25. Started by galav1,

הנה החנות: http://www.nextop.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21 עכשיו היא מוכרת מסכים של dell ממש זול יחסית למחירים בשוק אבל הם כותבים שהם לא מוכרים ללקוחות פרטיים אז איך אפשר לקנות מהם או שהם מוכרים רק לחברות ?

• 3 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.