מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מסך מחשב שישמש גם כטלוויזיה ויחובר לממיר YES. חשבתי על Samsung SyncMaster 2494LW האם את המסך הזה אפשר לחבר גם כמסך ולמחשב וגם לממיר במקביל? האם כ.מסך FX5550 יחזיק אותו ברזולוציה הטיבעית שלו בעבודה רגילה כלומר ללא משחקים רק אינטרנט וסרטים אולי? אם יש הצעות למסכים אחרים שיכולים להתאים תציעו! צריך לראות במסך טוב טלוויזיה כי היא אמור להחליף טלוויזה 21' רגילה! תודה.
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
קניתי את ה-dell 2007fp. איך אני גורם למחשב לשנות את אופן תצוגת הדסקטופ כשאני מסובב את המסך למצב עומד?
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
חשבתי כבר להזמין את ה LG מאייבורי, אבל בטלפון קשקשו לי משהו על זה שאין להם אותו יותר, והציעו לי את המאג. מישהו כאן התנסה עם המאג הזה? הבנתי שבעקרון לא כדאי להסתבך איתם, ועדיף לחפש את ה LG בחנות אחרת אולי. יש כאן למישהו איזה טיפ בנושא?
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
הזמנתי מסך LG1970HR ב1800 שקל במזומן מחיר טוב או יקר?
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
נערך לא שמתי לב שקיים הפורום הזה... אתם צריכים להוריד את המילה "מסכים" מהפורום של "תצוגה וגרפיקה..."
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כרגע יש לי את המסך CMV CT 720D 19' http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=5&id=1363 http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={7D0F23D1-529E-4152-8FD9-E18B9FF7C33C} האיכות שלו לא משהו, ישדליפת אור בצדדים גם. אני רוצה מסך חדש שאהנה יותר בצפייה בסרטים ובמשחקים, הכרטיס מסך שלי הוא X800GTO2, אם אני מחליף את הכרטיס מסך אני אראה יותר טוב גם בסרטים או רק במשחקים? התקציב של המסך הוא גג 1500+- שיהיה מסך טוב, בעיקר לסרטים HDTV ולמשחקים כבדים
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מסך LCD ללא הקצוות השחורים שמסביב למסך מקריאה מעמיקה בנושאי ה LCD נראה לי שהקצוות מסביב למסך כדיי לתת את המתח החשמלי אשר מזיז את הקריסטלים לקיטוב האור הנכון. האם יש דרך להפטר מהקצוות האלה? או האם אתם מכירים LCD עם קצוות ממש קטנים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
במסכי CRT עושים SMAGNETIZ (הרעד הזה שמרענן את המסך) בLCD יש צורך/אפשרות לעשות?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מדוע שנכנסים נניח לפורום בתפוז אז לא רואים את הקווים שמפרידים בין השורות?אם אתם מבינים למה הכוונה? המסך הוא VS VA912 על רזולוציה טבעית.ניסיתי לשחק בהגדרות וזה ממש לא נוח לצפיה.ככה רואים כיתוב?
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות 2 מחשבים (לי ולאחי) בשבוע הקרוב ואני מתלבט בין שלושת המסכים שבכותרת אשמח אם תתנו לי את היתרונות והחסרונות של כל אחד. ואת הכי טוב והכי פחות טוב של כל אחד שלושתם פחות או יותר אותו מחיר אבל לאחי זה לא חייב להיות המסך הכי טוב מבין השלושה (בשביל לחסוך כמה שקלים) השימושים של שנינו זה משחקים אינטרנט סרטי HD וכו' לגבי תוכנת Multi-Screen האם מומלץ להשמש בה ? האם היא לא גורעת באיכות ובאורך חיו של המסך? האם היא לא גורעת באיכות של המוצג? והכי חשוב אולי זה האם כשאני מחבר את הממיר למסך האם אפשר שחלק ישמש לצפייה של הטלוויזיה
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות מסך. מצאתי כמה מסכים במחיר שלי אבל יש כמה דברים שאני לא מבין בהם ואשמח אם תעזרו לי בבחירת המסך הטוב ביותר מבין המסכים קישור לרשימת המסכים או אם יש מסך אחר שאתם ממליצים עליו אני רוצה שהמסך יהיה 27 אינצ' שטוח (עדיף אבל אני פתוח ללראות אפשרויות נוספות) QHD ומעלה זמן תגובה 1M ומטה קצב רעונן של 144 ומעלה עד 1700 שח אני לא מבין ברזולוציה השימושים המרכזיים שלי הם משחקים וצפייה בסדרות וסרטים שהמסך לא יהיה של Lenovo, המסך הקודם שלי היה שלהם, הוא וכל המסכים החלופיים שהם הביאו לי התקלקלו אחרי שבועות אחד הדברים שאינני מבין הוא ההבדל בין QHD ו WQHD האם אחד יותר טוב מהשני למשחקי מחשב ולצפייה בתוכן? חקרתי ב…
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום את המסך W2442PA - 24 אינץ'. כרגע אני עובד על רזולוציה של 1920 1080 והכל חלק וחד אבל קטן בצורה מטורפת. כשאני מנסה לשנות ל 1680 1050 אני מבחין בפסי טישטוש (חצי סנטימטר חד חצי סנטימטר מטושטש וחוזר חלילה) ניראה שהחדות האופטימלית קיימת רק ברזולוציה הראשונה וכל השאר גורמות לטישטוש בהתמונה בפסים קטנים כפי שציינתי. האם הבעיה מוכרת ויש פתרון? כמו כן יש דרך שניתן לעבוד עם רזולוציה יותר נמוכה מהמקסימום ולשמור על חדות ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
תקציב עד 1500, משחקים בעיקר, השאלה שלי אם עדיף למשחקים מסך WIDE או שעדיף ללכת על הרגיל? ואיזה דגם אתם ממליצים.
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום, היכן ניתן לרכש את ה- 2007wfp באיזור המרכז עם אחריות לפיקסל שרוף של לפחות שבוע? חלק מהחנויות מאפשרות לבדוק את המסך במקום אך מפנות ליבואן אם יש בעיה כעבור מספר ימים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום דוקטורים חבר שלי קיבל הצעה של DELL 2007FP/02 לפי השם זה נראה כמו rev 2? הבנתי שיצאו כבר רוויזיות מאוחרות יותר האם יש דרך לדעת בוודאות איזה רויזיה זו ללא פתיחת הקופסא? האם יש הבדל משמעותי בדגמים או שזהו תיקון קושחה (ותודה לאקדמיה על המילה הזו ) האם שווה 2000 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי Guys.. ידידה שלי עורכת גרפית בפוטושופ במקצועה מתכננת על מחשב חדש. ה-24" הם מעבר להשגתה, והשאלה היא על מה ללכת. אם בוחרים ב-19" איכותי כמו ה-VP930 או הסמסונג, אז מתפשרים על גודל המשטח עבודה הנרחב, שמאוד יעזור לה. אם הולכים על 22" כמו ה-Asus מהביקורת אז מתפשרים על זווית צפיה ודיוק הצבעים. באשר ל-20" רחב איכותי, יש עוד משהו מלבד הדל עם פאנל איכותי? הדל עדיין במלאי בכלל? כרגע היא עובדת נראה לי על 17 עם פאנל TN והיא מסתדרת... (אני זוכר שבהתחלה היא היתה בשוק מהשינוי של הצבעים בהתאם לזווית אבל היא התרגלה).
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי היתלבטות בין שתי המסכים האלה, הLG בעל מסך 21.5" עם רזולוצייה ענקית 1920x1080 ותומך Full HD הSamsung בעל מסך 22" עם רזולוציה של 1680x1050 ולא תומך בHD.. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, האם כדאי לקחת את הLG עם הרזולוצייה הענקית רק בגלל שהוא תומך בHD? שזה היתרון לעתיד (?) או עדיף לקחת את הסמסונג רק בגלל שהרזולוציה נורמלית לגודל וזה עדיף מבחינת הקלה בהרצת משחקים. אני בהתלבטות רק בגלל הקושי שיהיה לכרטיס המסך (ATI HD4850 512MB) להריץ משחקים (אם אין קושי אז אין התלבטות..) תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אופציה א': LG e2240t - ב630 ש"ח אופציה ב': SUMSUNG 2333T - ב770 ש"ח ראיתי כאן המון המלצות על ה2333t אבל כיוון שאני קצת קצר במזומנים אשמח לשמוע את דעתכם לגבי ההפרש במחיר. - השימוש העיקרי במסך הוא לאינטרנט והמשני הוא סרטים ומשחקים.
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
המסך שיש לי הוא SAMSUNG SyncMaster 206BW SAMSUNG ואני קונה את המחשב Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX לוח אם- DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 Intel X58 2 כרטיסי מסך במערך SLI- 2X INNOVISION GEFORCE 260GTX NVIDIA SP192 CORE 896MB DDR3 448BIT PCI-E זיכרון - OCZ Intel® i7 DDR3 TRIPLE CHANNEL 3GB 1333MHZ CL7 OCZ3X1333LV3GK דיסק קשיח - SEAGATE ST31000333AS 1TB SATA2 7200RPM 32MB ספק כוח- PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W כונן אופטי- SAMSUNG DVDRW SH-S223F BLACK 22X DUAL LAYER SATA מארז- CoolerMaster CM690 MidTower Case No Psu איך המסך DELL 2209WA יתאים לצרכים שלי? תודה אנשים
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מסך LCD דק, 19 אינץ' ככל הנראה - התקציב הוא עד 1800.. ראיתי את המסך הבא - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080 מה דעתכם עליו? הוא נראה יחסית לא רע.. מה המסך הכי טוב בתקציב? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של חנות מסוימת (לא יודע עם מותר לכתוב שם) ויש שם מלא מלא מסכים החל מ500 שח עד איזה 750 שח כולם עם אחריות השימוש הוא שימוש כללי (פיססבוק וכאלה) אפילו לא למשחקים אז האם אכפת לי כמה הוא עולה והאם כדאי לקנות סתם איזה מסך ב500 שח איזה דברים אם יש צריך לבדוק בפרטים שלו? תודה
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
טוב אני חייב להגיד לכם מסך מדהים.. דבר ראשון בהתחלה חשבתי לקנות CHIMEI בגלל הביקורות הטובות עליו באתר....זה שטויות הייתי בחנות של KSP ראיתי אותו מול איזה LG 19" לא זוכר איזה דגם אבל לא משהו הכי מפציץ בקיצר במסך של CHIMEI ראו זוועתי..צבע דהוי לא חד בכלל פשוט גרוע.. טוב אז המשכתי לחפש אמרתי אם אני קונה זה רק רחב ורציתי משהו איכותי אז עזבתי את כל הTNים וראיתי שהמסך הזה פשוט הכי איכותי שיש בכל האתר חומרה גדול הוא במקומות הראשונים עם איכויות עצמות וגם יש לו USB וחיבור טלוויזיה שזה ממש אחלה והבנתי שזה המסך שאני רוצה חיפשתי באינטרנט מחירים ובסוף קניתי בחנות PCCENTER חנות נחמדה בראשון קניתי שם סידרתי תחדר חיברתי תמסך והוא ממש מדהים דבר ראשון אנשים אם אתם מתלבטים בין רחב לרגיל...ר…
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי רוצה לרכוש מסך מרובע ולא wide בגודל של 19" לפחות. השימוש מתחלק בין גלישה סרטים ומשחקים לפי הסדר הזה . אני בעיקר כותב קוד על המחשב אז אני רוצה משהוא שהעיניים לא ימותו. כמו כן יש לי x1950 pro עם זה מוסיף משהוא. תודה !.
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
http://www.viewsonic.com.au/products/lcd/VA1928wm.php היי, ברשותי המסך הנ"ל ויש איתו בעיה שברגע שמחברים אותו אל המחשב הוא מציג אך שניה לאחר מכן כבה, לאחר כמה דקות שוב נדלק לשניה ושוב כבה. ניסיתי לחבר אותו עם כבל אחר/בכניסה אחר/למחשב אחר והבעיה נמשכת. הנחתי שהבעיה היא בחיבורים, אולי משהו קצת רופף שם בפנים, וחיפוש העלה שאולי גם יש איזה קבל בעייתי שצריך להחליף, אך אז נתקלתי בבעיה אחרת - אני לא מצליח למצוא כיצד בכלל פותחים את פאנל החיבורים של המסך, אין שום ברגים או משהו בסגנון שנראה כאילו הוא לשמש לפתיחת המסך. אז 2 שאלות בעצם: 1. יש למישהו במקרה את המסך הנ"ל ויש לו מושג כיצד פותחים אותו? באחת מהתוצאות בגוגל נאמר שיש שני שקעים בתחתית הפאנל שיש ללחוץ אותם פנימה ואז המסך ייפתח א…
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-