מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
האם המסך MAG a1937W ניגודיות: 1:3000 2MS עדיף על LG 1953TR הניתונים אשמח לתשובה בהקדם...
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב 1440P בגודל 27 אינץ' חשוב לי שיהיה טוב גם למשחקים וגם למדיה, וגם שיהיו לו דיוק צבעים טוב ישר מהאריזה, כי לא אוכל לכייל אותו. התקציב שלי הוא סביב ה2500 שקל אשמח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
- 1 follower
-
-
חלק מהתגובות פה לא ממש עזרו לי ורק ביבלו אותי חשבתי לקנות את הסמסונג 931BF אבל אמרו לי שלא כדאי אז אני אשקיע עוד 100 ש"ח ואקח את ה VIEWSONIC VX922 שווה או לא שווה ?? עולה לי 1950 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום. השימוש שלי יהיה בו בעיקר לסרטי FULL HD וכמובן משחקים. יש לי מחשב מעולה וחדש, הכרטיס מסך שלי הוא 4870 512MB (אבל בעתיד אני משדרג אותו ל סידרת ה ATI 5XXX ככה ש 24 יהיה מנוצל. מצאתי משהו שנראה לי ורציתי את תגובתכם בהקדם האפשרי , רציתי לדעת גם מה ההבדל שהמחיר כל כך מזערי בן השניים. המסך הראשון: ASUS LCD 24" MK241H 2ms WIDE HDMI FULL HD₪ 1463 המסך השני: ASUS LCD 24" VW246H 2ms DVI FULL HD HDMI WIDE₪ 1435 תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
איזה מסכים יותר מומלצים של חברת samsung או של חברת LCD} LG?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל המלצה למסך מחשב בגודל של 22-24 אינצ', עם פאנל איכותי ככל הניתן, בעל חברה ומותג אמין ומוצלח, חשובה לי חדות המסך, נוחות הקריאה, איכות החומר. המטרה שהמסך ישמש אותי הינו לשימוש משרדי בלבד, מיילים, דואר, אינטרנט, וורד. נמצאים ועובדים במשך היום זמן רב וממושך מול המסך . התקציב 1500 עד 2000 ש"ח תודה רבה ליאור
-
-
לא מזמן רכשתי מסך חדש של DELL ורציתי לדעת האם כיבוי והדלקה של המסך דרך הכפתור במסך בתדירות גבוה יכולה לפגוע איכשהו במסך?. או לקצר את חיי המסך?. עד עכשו היה רשותי מסך 17 אינץ' של LG ששירת אותי נאמנה המון שנים (קרוב ל5) ובוא לא התייחסתי לעניין הזה והייתי מכבה\מדליק בתדירות גבוה (בערך 10-20 פעם ביום) ועד הים לא קרה לו כלום. עכשו כשהמסך חדש והכל רציתי באמת לדעת עד כמה זה מזיק אם בכלל?.
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
במסכי CRT עושים SMAGNETIZ (הרעד הזה שמרענן את המסך) בLCD יש צורך/אפשרות לעשות?
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לעדכן אתכם שמה שקרה לי בשבוע האחרון. יש לי מסך LCD של CHIMEI 22 אינצץ' שעברה תקופת האחריות ושלשום הפסיקה לעבוד. במקום לרוץ ולקנות מסך חדש פירקתי ורציתי לדעת מה הבעיה(חשדתי שזה משהו שקשור בספק כוח של המסך) לאחר שהוצאתי את הספק של המסך חיפשתי ברשת את מספר הדגם וגיליתי שיש להרבה יצרני מסכים את אותו הספק ולרובם בעיה זהה . הקבלים על הלוח הם מחברה ממש דפוקה ותמיד מתנפחים ונגמרים לאחר תקופת שימוש ואז המסך לא נידלק ומפסיק לעבוד. התייעצתי עם חברי הפורום באתר מחו"ל וראיתי שיש מספר קבלים שהתנפחו והחלפתם אמורה לתקן את המסך. יש אפילו קיטים מוכנים מראש באתרים מחו"ל לתיקון הספקים של המסכים! לקחתי את הדגמים של הקבלים וקניתי בשד' הר-ציון בת"א את כל 10 הקבלים ועלו לי רק 2…
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אז הגיע המסך לשמחתי כרגע הכל תקין ונראה טוב. איך אני מכייל אותו על מנת להוציא ממנו את המיטב שאני יודע שיש בו?
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי רוצה לרכוש מסך מרובע ולא wide בגודל של 19" לפחות. השימוש מתחלק בין גלישה סרטים ומשחקים לפי הסדר הזה . אני בעיקר כותב קוד על המחשב אז אני רוצה משהוא שהעיניים לא ימותו. כמו כן יש לי x1950 pro עם זה מוסיף משהוא. תודה !.
-
- 9 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש המלצות? אפשר לחרוג קצת ב +/-100 ש"ח. המסך מיועד למשחקים לא הרבה (בעיקר אולי LA2, CS וזהו), לצפייה בסרטים. כמו כן בעיקר לתיכנות ולקריאת חומר כגון ספרים/מדריכים/כתבות. עריכת תמונות גם כן. תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 936 צפיות
-
-
ברצוני לשתף אתכם ולקבל אינפורמציה מהמומחים לגבי מסך 2007FP שקניתי לפני יומיים מיד שניה: הנער שמכר לי את המסך שמר את חשבונית הקניה, אריזת המסך כולל אפילו כל הקלקרים וניילוני האריזה וכמובן את הכבלים המצורפים, חוברת הוראות השימוש וה- CD. כבר בביתו עשיתי בדיקה מהירה של המסך כולל זיהוי סוג הפאנל ומצאתי שמדובר בפאנל S-PVA סוג UW473. כשהגעתי הביתה ערכתי בדיקה יותר מקיפה ומצאתי את הממצאים הבאים: המדבקות שעל קרטון האריזה והתווית המוטבעת באחורי המסך העידו כי המסך יוצר בצ'כיה (CZECH REPUBLIC). בנוסף, העידו המדבקות על גרסת מסך REV A04. כשקירבתי מבטי על התווית המוטבעת על גבי אחורי המסך שמתי לב כי המילים REV A04 מודפסות למעשה על מדבקת נייר קטנה כאשר יתר המספר הסידורי של המסך מוטבע על …
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
נועד לשימוש כ;ללי, כולל משחקים אני מבין שהאפשרויות המומךצות כרגע הן : SAMSUNG 2333T 23" LCD או DELL UltraSharp U2311H 23" LCD האם יש ביניהם הבדל? הדל יקר יותר ב 90 שקל, האם יש הבדל מורגש? ואולי יש מסך אחר באיכות דומה (גם 22 מספיק) יותר זול?
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
סגרתי את המחשב אתמול בלילה, הלכתי לישון... פתחתי את המחשב בבוקר, הוא הגיע בערך למסך של הטעינה של XP, ומאז המסך פשוט מהבהב עם הלוגו של LG ועושה צליל התרעה כל שלוש שניות. המסך הוא LG FLATRON W2242T הצליל ממשיך גם אם אני מכבה את המחשב/מנתק את המסך מהמחשב. אי אפשר לכבות את המסך, הדרך היחידה להפסיק את הכל זה לנתק את המסך מהחשמל.
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
יש לי את המסך מסך מדהים ביופיו וחיצוניותו... אבל יש לי בעיה קטנה בצפיה בסרטים דרך BSPlayer, אולי נגנים אחרים אבל לא ניסית המסך מחובר דרך VGA לכרטיס מסך מובנה בלוח GA-8I945GMF של גיגהבייט אז ככה, כל פעם שאני לוחץ פעמיים בכדי להגדיל את התמונה למסך מלא, נוצר לי למטה פס של ס"מ או שנתיים של קישקושים בצבע ירוק, כמו אסקי כזה.... אחרי הקטנה והגדלה פעם או פעמיים זה מסתדר.... למישהו יש מושג ?
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
חקרתי קצת בפנדה ואלה המסכים שמעניינים שם: LG LCD 22 W2243T LG LCD 23 W2343T 5Ms 1:30000 Samsung 20 LCD 2243BWX Plus 5Ms 1:50,000 ועוד איזה אסוס שראיתי בסביבות ה900 ש"ח הכי חשוב לי זה בהירות וחדות. המסך חייב להיות מאוד חזק בבהירות ובVIBRANCE- אם אפשר גם ציפוי GLOSSY ולא מט- שהצבעים יראו אמיתיים. הוא ישמש לצפיה בסרטים ואינטרנט. איזה מסך הייתם הולכים בתקציב הזה ?לא רק מהרשימה למעלה.. מי שמכיר דילים טובים נא לספר ! וראיתי את הDELL המדובר ב1300 ש"ח... לא רואה כזה הבדל שמצדיק עוד 400-500 שקל על המסכים הנ"ל- לפחות לשימושים שלי. גם ככה זה 22", אי אפשר לקום באמת מהכסא כדי לראת סרט מרחוק....
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
נסעתי היום לראות מסכים ולהבין בעיניים על מה כולם מדברים. ראיתי DELL (בLCDTV בפ"ת) LG, SAMSUNG (אופיס דיפו), ועוד כמה ASUS וDAEWOO וACTIVA זולים שעדיף לא לדבר עליהם... בחנתי עד כמה שיכולתי: DELL - קטע מסרט ב YOUTUBE, ובכל השאר מצגת תצוגה של החנות (שזזה ממש לאט כמובן) ואח"כ (כשביקשתי במיוחד) איזה סרטון קטן ודי כהה. קודם כל באופיס דיפו בכלל לא יודעים מה זה פאנלים ולא ידעו בכלל מה לענות לי. למזלי, ממה שלמדתי פה, כבר די זיהיתי לבד. ממצאי התחקיר: בDELL המסכים די יקרים, גם הפשוטים (מתחיל מ1500 למסך TN). השוותי בין TN ל S-IPS (מסך DELL S-IPS של 20 אינץ' ב2000 שח למי שמעוניין, לי קצת יקר) מבין 2 החברות הראשונות, היו כמובן הרבה זבל, צבעים מוזרים וכתב של פוזלים... הפיינלי…
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
חפרתי באינטרנט ולא מצאתי(אולי בגלל רימון) מאחורי המסך לא כתוב לי איזה סוג a s או c ששמעתי שה s נחשב לטוב והc גרוע. בservice function שמציג לי על המסך ע"י לחיצה של 5 שניות על source ככה monitor on time : 11462 panel ch.no. : 0 on time 11462 hr cycle 32647 auto auto : on pixelshift : off conuntry: english hdcp hotplug : off hotplug time : 9 scaler - mcu : mstar version : m-me22h0cla - 1004 checksum : 7fd5 אז איך הפאנל הזה נחשב?
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום קנו לי מסך של חברה לא מוכרת - Sansui 20 אינץ רחב שמיועד כעקרון ל-TV חיברתי למחשב עם כבל HDMI TO DVI (יכול להיות שפה הבעיה ?) ב-1680 על 1050 רוב האתרים והפורומים מרצדים ברמה ממש מציקה ניסיתי להוריד ל-1440 על 900 והריצודים הרבה פחות מורגשים יש סיבה מסוימת שזה ככה ? אני שוקל להחליף את המסך במסך של Samsung או ASUS אבל פאק לא נעים לי וגם לא בטוח שתהיה את האופציה הזאת (מתנה ליוםהולדת, חבל שלא ביררו איתי איזה מסך אני מעדיף אפילו שזה היה הורס תהפתעה ...הבנתי ממקור סמוי ביותר שהמסך עלה פחות או יותר כמו ה-Samsung 2253BW..)
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אז ההתלבטות היא בין אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=14882 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5080 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=14622 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=451&category_id=011& בעיקר בין אלה... פתוח להצעות בעקרון שיהיה מסך ממש טוב בנוי טוב בלי בעיות ושיהיה אחריות טובה לפיקסלים שרופים והכול. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
http://www.shmm.co.il/Product.asp?Pid=31722&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=254&aff=Zap〈=he יש לו מגן זכוכית ואומרים שיש לו צבעים ממש טובים.
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
אקבל בימים הקרובים את המסך החדש (XEROX MX7 19W ) . מלבד בדיקת פיקסלים מתים ב- DPB ,על אילו בדיקות נוספות אתם ממליצים? יש מאמר או מדריך שתוכלו להפנות?הדרכה לצעדים ראשונים- תוכנה מתאימה,בדיקות מומלצות,כיול? אני מניח שאני לא הראשון ששואל,אולי כדאי לשים סטיקי? ערכתי חיפוש אבל ההצע של תוכנות הבדיקה גדול, וקצת התבלבלתי- במה לבחור ,בהנחה שאדע לקרוא את התוצאות... חיפשתי כאן: http://www.prad.de/en/monitore/testsoftware/testsoftware.html וגם כאן: http://www.benchmarkhq.ru/english.html?/be_monitor.html אז מה אתה עושה אחרי שחיברת את המסך החדש? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-