עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by zaroor,

שאלתי כאן משהו דומה ,רק אף אחד לא ענה ההתלבטות בין 2 מסכים סמסונג 2333T או DELL U2311 לסמסונג יש פנל PVA ו הדל פנל IPS זה משמש לקריאת שרטוטים ותוכנות כלליות והצגת תמונות

• 28 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. Started by ran500,

היי אשמח להמלצה למסך מחשב 21 21.5 אינצ בריא לעיניים אני עובד המון שעות במחשב עם חיבור hdmi ניסיתי בעבר גודל 24 והיה לא נוח עבורי תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מיתלבט בין שני המסכים האלו . מה היתרונות והחסרונות של כל מסך? אני כבר חודש בהיתלבטות קשה בבקשה עיזרו לי!

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  4. Started by tannoy,

איך המסך של אסוס איך המסך 22 " של אסוס ? MW221 ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by bbking,

שלום לכם אני רוצה לקנות מסך האם מה שהבאתי כדאי לקנות ? כן/לא? תקציב עד 700 ש"ח לרוצים להביא מסך מומלץ אחר לינק http://www.shirion-computers.com/pl_product~LG-E2242TC-LED~20~93.htm תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by okarmi,

שלום לכולם, אנחנו מחפשים לקנות שני מסכים. אני מניח שהם יהיו מאותו סוג. התקציב לכל מסך הוא באזור ה1000 שקל. מסך 1: שימוש עיקרי - אינטרנט רגיל. שימוש משני - עריכת וידיאו. מסך 2: שימוש עיקרי - אינטרנט רגיל. שימוש משני - לייט גיימינג (מעט משחקים של לפני כמה שנים, לא חשוב סופר איכות). כיום, אנחנו עובדים עם מסכי 17 אינצ' - נשמח להגדיל למסך באזור 22 אינץ. עדיפות למסך רחב. בטווח מחירים זה ההמלצות בפורום הם על ה DELL U2312HM. האם זה מתאים לצרכים שלנו? או שעדיף לחסוך ולקחת את ה U2211H? אשמח לשמוע המלצות ולאו דווקא על דגמים אלו. האם שווה לקחת מסכים מדגמים שונים לכל מחשב? תודה!

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by חן מ,

אהלן בשביל מחשב חדש שאני קונה אני אקנה כנראה גם מסך. הבנתי שהמסך הזה:http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=bsd&cs=04&sku=320-2807&~ck=baynoteSearch&baynote_bnrank=0&baynote_irrank=0 מסך מצויין....כרטיס המסך שהולך להתלוות אליו הוא gtx570... מה אתם אומרים?מתאים? תודה

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by מני123,

אני צריך מסך שתומך בצבע adobe rgb העבודה שלי היא בעיקר בשביל הדפסות, ראיתי מסך של asus עם מפרט טוב במחיר יחסית נמוך הדגם הוא pa329c בארץ המחיר בסביבות 6000 שקל, ובאמזון ארה”ב ניתן לקנות אותו אחרי מיסים ב 1500$ שזה בערך 4700 שקל, האם כדאי לקנות באמזון, הנקודה היא שבארץ יש לי אחריות 3 שנים, ובאמזון האחריות הרשמית מצד אמזון היא 30 יום ואח”כ זה אחריות יצרן שזה אסוס בארה”ב, שזה אומר שכל בעיה זה משלוח לארה”ב, האם אחריות במסך היא דבר שווה לשלם עליו עוד 1300 שקל? ובנוסף בכללי מה דעתכם על הדגם הזה?

9. שלום, אני רוצה לקנות מסך גיימינג, אני אעשה איתו עוד דברים כמו עיצוב וסרטים ואני מאמין שמסך שטוב לגיימינג יתאים גם לזה. הקריטריונים שלי הם כאלה: רצוי משהו שיצא בשנה האחרונה (אוהב להשאר עדכני) פורמט 16:9 רזולוציה 2560X1440 או יותר גודל 27" או יותר PIVOT ותמיכה בתקן VESA זה גם משהו שאני אוהב אני לא מבין הרבה בתכונות האחרות של מסכים לכן אני צריך המלצה למסך גיימינג שיעלה 4000 ש"ח פחות או יותר. אני נוסעה לאילת בקרוב, אז אם אני אוכל לקנות אותו שם במחיר נמוך יותר זה יהיה מצוין. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shlosi,

חשוב שהמסך יהיה לא קעור. חשבתי על מחיר סביב ה1500-2500. לא קריטי לי שיהיה 4K, אבל לא רוצה בררה. המלצות?

11. בדקנו מסך מקצועי ליוצרי תוכן ויזואלי מדגם ProArt PA329CV של ASUS, בכדי להכריע האם מעבר מ-8 ביט ל-10 ביט עושה את ההבדללכתבה

12. Started by jacobra,

1. מה ההבדל בין מספר רחב לרגיל? 2. אני רוצה בעיקר בשביל משחקים וסרטים (גם HD). 3. במסך רחב, איך זה מראה? האם זה מראה משחק באמצע או שזה נמתח לרוחב? 4. האם מסך 2MS "19 LCD יראה עם הכרטיס מסך המתאים 1080i? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  13. Started by leda,

מתלבט בין LG IPS231P או U2311H DELL ה lg הוא led ויש לו זמן תגובה מוצהר טוב יותר (5). השימוש לגיימינג בעיקר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אי אפשר להשיג את החלק הזה בשום מקום מקווה שתעזרו לי

15. Started by wraithLord,

אני אגיע לעיקר. כל מספר דקות קופץ תפריט אם של המסך ונעלם לאחר דקה~. ניסיתי את כל הכפתורים אין כפתור שנדבק ולא היה נזק מים. המסך שמור וטוב, לא נפל ולא שום טראומה פיזית אחרת. הדבר הכי הזוי הוא זה שהתפריט שקופץ לא קיים בשום אחד מהלחצנים שיש.... זה תפריט פאנטום. וניסיתי לחיצה ממושכת על כל אחד מהלחצנים ועדיין אין אני מוצא את לחצן שמעלה את התפריט הזה. זה מאוד מנג'ס במיוחד במשחקים, ניסיתי לנתק מהחשמל ולא שינה כלום. אין לתפריט המקפץ שום קצב כרונולוגי, הוא יכול לבוא פעמיים בחמש דקות ואף פעם בעשר. שברתי את הראש עם זה. שלב הבא אני עושה buttonsectimy. עזרה ​פליז.

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by BLUEYES,

החלפתי מחשב אני עובדת כעת על חלונות 7, 64 ביט מסך המחשב האהוב שלי ככל הנראה שבק המסך הקודם שלי אפשר רזולוציה של 1280x1024 בשל מגבלת הראיה שלי כשמצריכה הגדלת תצוגה יכולתי להנות רק מ- 600-800 היה לו ms4 וזה יחד עם הזכוכית כנראה שעשו עבורי עבודה נהדרת- וללא הוא התחיל לגמגם לא הייתי מחליפה. כן קראתי מה אתם חושבים על NEOVO עבורי הדגם E-19A עשה עבודה נהדרת החדות שלו, הריענון, וגם הצבעים שירת אותי נאמנה 8 שנים מה שהצדיק את המחיר של אז. אני מחפש מסך לעבודה: כתיבה, קריאה , מידי פעם אני עובדת עם גימפ (גירסאת לינוקס לפוטושופ) צופה בסרטים - עם רמקולם חיצוניים מה חשוב לי? העיניים - שגם ככה הן לא משו- שלא ייתעייפו השאלה היא בתקציב של עד 2000 ש"ח מה כדאי לי לרכוש? תודה על שקראת עד כ…

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by Falcon,

הי, אני מחפש המלצות לגבי מסך 27" QHD 2560x1440 לגיימינג כבד (כל סוגי הגיימינג) בשתי קטגוריות: הראשונה עם G-Sync והשנייה ללא G-Sync גילוי נאות - אני מהפסיכים שרואים ומרגישים הכל מכל במה שנוגע לאבזור מחשב וחופרים לפני כל החלטה. התקציב כמה שצריך וכרטיסי המסך הם GTX 770 SLI. אשמח לקבל המלצות בתיאוריה וגם בפועל ממי שיש לו מסך שכזה ומעוניין להמליץ או לחוות את דעתו. תודה על העזרה!

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by ZiX,

היי חברים, בקרוב אני מחליף את המחשב שלי למחשב חדש וכחלק מכך אני מתחיל לחפש עבור מסך חדש. כיום יש לי 24" של DELL U2412M. בגדול אני דיי מרוצה ממנו אבל החלטתי להעביר אותו לאחי הקטן ולקנות אחד מעט יותר גדול. התקציב שלי הוא באזור ה1800 פחות או יותר. השימושים הם עבודה מרובה הן של תכנות והן של קריאה וגם כן של משחקים בהמשך. רציתי לשמוע את המלצותיכם למסך חדש. עד כה הייתי מאד מרוצה מ DELL אבל לפי דברים שקראתי בפורום אני שם לב ש DELL זה ממש לא קונצנזוס בתחום ולכן אני פתוח לשמוע גם על מסכים אחרים. תודה רבה!

19. אז כמו שרשום בכותרת אני מתלבט בין שני המסכים האלו. האם ישנם מסכים מומלצים נוספים בתקציב שלי עד 1200 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  20. אני צריך מסך LCD 20" לא רחב עם שנאי חיצוני. המחיר לא משנה. והוא נועד ל-VESA אז גם הסטנד לא משנה

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  21. שלום...כבר כמה ימים שאני מנסה לחפש מסך מחשב 24 אינץ' טוב עם hd ready...הבעיה שאין אחד כזה בשוק חשבתי שאולי אני יכול לקנות מסך טלויזיה ולהשתמש בו בתור מסך מחשב...מה אני צריך לעשות בשביל זה ועל מה צריך להסתכל כשקונים מסך טלויזיה שאמור לשמש גם כמסך מחשב

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  22. Started by esaly,

היי! ראיתי המון תגובות לכבי המסך הזה ואני שוקל לקנות אותו בחיוב. רק שאלה אחת יש לי לגביו, האם קיים לחצן PRESET שאני יכול בעזרתו בלילה להוריד את הבהירות של המסך? (ולא מהתפריט BRIGHTNESS) כרגע יש לי מסך LG וקיימת אפשריות למספר מצבים כמו צפייה בסרטים , יום, לילה וכו'. המון תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by A7X,

היי חברים.. יש לי קונסולת PS3 חדשה,ויש לי גם מחשב...אני צריך מסך שיתאים לקונסולה ולמחשב ביחד.. אני חיפשתי ומצאתי ת מסך הזה: ‎P2770HD LCD 27'' 5ms DVI HDMI Component WideScreen Black +Remote האם אתם ממליצים לי?????

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  24. Started by michfir,

קניתי לאחרונה XBOX 360 וכבל שמחבר בין הXBOX לכניסה האנולוגית במסך שלי (SyncMaster 206BW), ה"בעיה" היא שכל פעם שאני רוצה לקלוט את החיבור של הXBOX אני צריך לנתק את החיבור של המחשב ( מהמסך ), זה ממש מעיק, האם ישנה דרך אחרת אולי? תוכנה או משהו, שמאפשרת לעשות מן החלפה מהירה, בלי לנתק מסך אחד? תודה.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  25. שלום קניתי את המסך הנ"ל לפני כשבוע. ישר כשהרכבתי אותו היה לו פיקסל מת. הפיקסל היה שחור ולא עזרו גם כל תוכנות התיקון למיניהן. לפיכך, ארזתי אותו חזרה בקופסה ויצרתי קשר עם החנות שבה קניתי אותו, שם אמרו לי שיקח עוד כמה ימים עד שיגיע להם מלאי חדש. המסך בילה אצלי יומיים בקופסה ולאחר מכן החלטתי שעד שיגיע מסך חלופי אני אחבר אותו ויעבוד איתו. כשהדלקתי אותו שוב שמתי לב שהפיקסל השרוף נעלם. עם זאת היו עכשיו כמה פיקסלים אחרים (בערך 5-6) שלא היו שחורים אלא מן מבריקים כאלו (הם כאילו בצבע לבן בהיר מאד - רואים את זה בעיקר על מסך לבן ולא מכל הזוויות). אני די בטוח שהם לא היו שם קודם. האם זאת תופעה מוכרת ? האם עצם זה שאזתי את המסך בחזרה, חיכיתי כמה ימים והוצאתי אותו יכול לגרום לשינוי בפיקסלי…

• 6 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.