מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום , לאחרונה רכשתי מחשב חדש .יש לי 2 מסכים ,אחד מחובר בDP (עובד תקין ) השני דרך DVI (crossover ישן ), בכרטיס מסך החדש אין לי DVI אז קניתי מתאם DVI ל HDMI . המסך מזוהה אבל אין תמונה . האם אני צריך כבל מיוחד ? DVI-D ל HDMI ? חשוב לציין שהפינים במחבר שונים מהDVI שהיה לי .לא יודע אם זה קשור.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, כיום יש לי מסך 2253bw של Samsung. מסך מעולה בשבילי. אני רוצה להחליף מסך אחר של 17" ולכן אני אקח את הנוכחי במקומו, השאלה היא מי יתפוס את מקומו. השימושים שלי הם בעיקר תכנות ואינטרנט לכן אני צריך מסך שאני יכול לקרוא בו הרבה בלי שיקרעו לי העיניים. אני מחפש מסך גדול (26-24 אינץ עם נטייה מעלה), עם רזולצייה 1920 על 1200 (שיהיה הרבה מרחב עבודה). התקציב לא ממש מוגדר, אבל אני לא מחפש את המסך הכי איכותי ויקר בעולם. בגדול חשבתי על T260 (כמעט כמו הנוכחי שלי רק גדול יותר). חשבתי אולי מסך DELL כלשהו שאת את הדגמים שלהם אני לא מכיר (כשבחרתי לבן דוד שלי 2209 ראיתי את ההבדל בבירור). אשמח לעזרה! תודה רבה מראש, שי עריכה: אוקי, אז חשבתי על זה וכנראה אני אקח את המסך הישן הזה של ה17" ב…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתחלה התמקדתי רק במסכי 19" 3:4 אבל לאחרונה קורצת לי האפשרות לרכוש מסך 22" 16:9 באותו מחיר. כמובן שיש פשרה מסוימת באיכות הפאנל. השאלה היא האם זה מספיק עקרוני בשביל לוותר על גודל המסך? ראיתי שהמסכים הכי פופולריים (לפי זאפ) בגדלי 22" הם ה Samsung 226BW LG 226WTQ Dell E228WFP LG L222WT קשה להתרשם אך ורק מביקורות של אתרים מקצועיים ברשת כך שאני גם מחפש חוויות אישיות עם המלצות? אני מחפש בעיקר איכות תמונה, איכות בניה(שלא אצטרך להחליף אחרי חודשיים) אבל גם ביצועים במשחקים (שלא יהיו מריחות). כמובן שיהיה קשה למסך 22" בתקציב הזה לענות בצורה מושלמת על כל הדרישות הנ"ל אבל תמליצו לי על הכי טוב מבינהם (או אחר אם יש לכם המלצות). בקשר למסכי 19" יש לי את ההתלבטות הרגילה בין הVP930…
-
- 7 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, ברשותי סמסונג 24 אינץ (BX2450) שמחובר DVI לQUADRO 2000 (כרטיס מסך של PNY בעל חיבורים DVI X 1 , DP X 2). אני מעוניין להוסיף עוד מסך 24 אינץ ולכן כמה שאלות: א. איזה מסך יהיה המתאים ביותר בתקציב של 1500 ~ ב. האם הבעיה הידועה בDELL U2412 של בריחת אור תפריע לי בשימושי גרפיקה כבדים? (אני מאמין שכן...) ג. האם יש עוד מסכים עם חיבור DP? ד. האם אני חייב לחבר DP, מכיוון שאילו החיבורים שנותרו בכרטיס מסך או שאפשר אחרת? ה. האם בכלל כדאי לי לרכוש את אותו הדגם/חברה (samsung bx2450) על מנת לעבוד על צבעים דומים? אודה לכם אם תעזרו לי בבעיה, אדם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו מכיר את המסך הנ"ל? אשמח לקבל חוות דעת על המוצר.
-
- 21 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני רואה הרבה סרטים במחשב עם משפחה או הרבה חברים לכן חשוב שהמסך יהיה כמה שיותר גדול 24 אינץ' ומעלה ... זוויות צפיה ואיכות צבעים במסך חשובות מאד , מדי פעם אני גם חורש על משחקי מחשב ... תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי לכולם, אני חושב על קנייה של P2714 או U2715H. ראיתי שקיימים כבר מספר אשכולות בנושא, אך השאלה שלי היא אחרת. כרטיס המסך שלי מובנה בלוח האם Gigabyte GA-Z97-HD3 ולפי הבנתי הכ.מסך מספיק חדש וטוב וחזק. השימושים שלי הם עיבוד תמונה(פוטושופ), תכנות(VS) ועיצוב אתרים בקטנה. המחשב יסחוב את שני המסכים באותה המידה או שאין כאן בכלל שאלה ?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שבת שלום אני רואה שהגיע מסך GSYNC סוף סוף לאחת החנויות בארץ https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15500 מה אתם אומרים על הסך? שווה קנייה? האם מסך טוב סך הכל? ומה בנוגע ל IVORY חנות אמינה? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 6k צפיות
-
-
יש לי U2414H, קניתי אותו לפני כמה חודשים ולא ניקיתי אותו אפילו לא פעם אחת והוא צבר קצת אבק אבל לא הפריע לי ממש. אמא שלי היום החליטה לנקות אותו עם סמרטוט וספריי כלשהו, ועכשיו יש עליו סימני ניקוי כמו שאתם בטח מכירים, וזה נורא הרגיז אותי שהיא ניקתה אותו כי עכשיו יש לי דאגות על הראש שאולי זה פגע במסך עצמו למרות שאין בעיה מיוחדת... גם סימני הניקוי מפריעים לי. אני יודע שזו שאלה הזויה. מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בדיוק הייתי בדרך לצאת מהבית לכיוון בית הספר שפתאום הטלפון שלי צלצל, זה היה שליח UPS שרצה להביא לי את החבילה. בכלל תכננתי לסוע עד לחנות ולבדוק שם את המסך אבל הם שלחו לי אותו, לא נורא... קיבלתי את המסך בהתרגשות (השליח לא הבין איך אני יכול להיות כזה מבסוט ממסך, בקושי הצלחתי לחתום לו ;D) הבאתי אותו לחדר, פתחתי את הקופסא המכילה: כבל VGA,כבל DVI,כבל USB, כבל חשמל עם חיבור אמריקאי (אין מתאם) בתמונות חיבור המסך למעמד נראה די תמוה ומסובך, משום שאין שום ברגים, והמסך די כבד. אבל המעמד יציב ביותר, וגם נראה מעולה, תפיסת המסך על המעמד פשוטה, כל מה שיש לעשות זה לדחוף את המסך עד שמושמע קליק. חיברתי את המסך, האיכות מדהימה, שלא לדבר על גודל שולחן העבודה שלי עכשיו. אין פיקסלים שרופים…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את המסך 24 או 27 של DELL המחירים שלהם לא זולים בכלל ואני חושש לקנות ולגלות שיש פיקסלים שרופים ושביזבזתי בסביבות ה 3000 ומעלה על מוצר תקול ולא מושלם. הבנתי שחלק מהאנשים כאן במעמד הקניה בדקו את המסך עם תוכנות למציאת פיקסלים שרופים... איפה בדיוק אפשר לעשות את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, המסך CRT של ההורים שלי התקלקל אתמול ... פשוט לא נדלק! הבעיה אצלי יש בחדר פאנל PVA בעבודה יש 24 של DELL עם פאנל איכותי לא זוכר את שמו... ול CRT היתה איכות מסך די בסדר. הקטע עכשיו אני לא רוצה להיכנס להוצאות של יותר מ 1100 1200 שקל למסך והם רגילים למסכים באיכות .. הסברתי להם שאני לא יוכל להביא עוד מסך בכזאת איכות אבל לא רוצה לרדת יותר מידי ברמה... איזה מסך אפשר להביא בסביבות ה 1100 שקל לאינטרנט ווורד שיהיה שווה קניה? שוב לא צריך משהו מפוצץ רק דגם מחברה אמינה אחריות טובה לפיקסלים שרופים וחנות אמינה...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך כפי שמתואר בכותרת, לשימושים: אינטרנט, טקסטים, סרטים, וקצת משחקים. חשוב שהמסך יציג סרטים בצורה איכותית, מאחר ואני עושה באופציה זו שימוש רב. אם אפשר, שיתמוך כמה שיותר בHD =] תודה רבה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי, (סליחה אם רשמתי במקום לא נכון תעבירו במידה וצריך) אני רוצה לדעת אם אפשר לחבר 2 מסכים למחשב אחד ומסך אחד יראה את השולחן עבודה ומסך שני יראה את מה שאני בוחר להראות (חלק מסויים מהמחשב נגיד תוכנה או סרט מסויים) הכוונה היא ש2 המסכים יהיו מחוברים לאותו מחשב אבל שיראו דברים שונים. תודה
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
-
אבא שלי קנה מחשב נייד ,לכן הוריש לי את מסך המחשב שלו(שהתקלקל). עכשיו חיברתי את שני מסכים , אחד 15 אינץ' והשני 19. מאד נוח לי להשתמש בשניים כי אני מריץ הרבה תוכנות במקביל ורגיל להרבה חלונות פתוחים. השאלה היא בכמה זה מעלה את החשבון החודשי והאם הנוחות הזאת משתלמת? אגב , שני המסכים LCD .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראשית חייב לציין שזהו מסך מדהים , שרכשתי לפני כ ימיים ולדעתי האישית (כמו רבים כאן) שווה כל שקל . היום כאשר ניקיתי את סביבת המחשב הורדתי את המסך על ציר הרגלית שלו עד הסוף למטה (מקווה שהתאור מובן) ומאז המסך תקוע באותה נקודה , כאילו שיש איזה שהיא נעילה על המסך במצב התחתון שלו , מה שלא מאפשר לי להעלות אותו חזרה בגובה על הציר שלו. מבקש לדעת איך ניתן לשחרר נעילה שכזו (אני בטוח שיש איזה כפתור או משהוא אחר לשחרור / הזזה) כי בחובר ההסבר של המסך לא מצאתי הסבר לכך. תודה מראש לכל העוזרים , דרור
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
חייבים להודות שזה נראה מעולה! דיווח ראשוני: http://www.engadget.com/2007/01/12/dell-finally-uses-its-designers-sheds-ugly-duckling-facade/ חדשה מעודכנת: (לקראת יציאת המוצר לשוק) http://www.engadget.com/2007/05/18/dells-ultra-thin-concept-lcd-with-displayport-going-retail/ אם מישהו יודע עוד פרטים (כמו סוג פאנל) או בעיות/יתרונות לעומת המסכים הנוכחים שלא יתבייש לספר.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
תמליצו בבקשה על מסך "24 איכותי לטקסט. תקציב עד ל- 4000 שקל. המסך לטקסט בלבד לשימוש משרדי, לא סרטים\משחקים וכו', כך שלא מעניינים אותי צבעים מדויקים, אלא שטקסט שחור על גבי דף לבן ישאר כזה, בלי זליגות, מריחות, הילות, גוונים ורודים ושאר הצרות לפי מה שקראתי מהמדריך, אני מחפש מסך S-PVA ולא IPS, תקנו עם טעיתי. עד עכשיו הייתי עם 971P, מסך מצויין אך 19" (מתישהו זה נראה לא מעט ). אני גם לא רוצה מסך בהיר מדי, עד עכשיו כל דל שראיתי היה נורא בהיר (למרות שראיתי רק את הדגמים הפשוטים) ומתלוננים כאן הרבה על זליגות של דל, זה אומר שכדי לי להתרחק מההצעות האטרקטיביות של דל?
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המסך Samsung SyncMaster T220. אשמח לקבל עזרה בנושא כיול המסך הנ"ל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך ASUS VW222U 22" LCD 2MS ? ועל המסך Samsung 226BW LCD 22" 2MS? איזה מסך טוב יותר ואיכותי יותר?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לרכוש מסך בארצות הברית אך לא הצלחתי למצוא את מה שאני מחפש, אז אני מחפש מסך שיש בו את כל המאפיינים הבאים: רזולוציה של 4K G-SYNC 144hz 1ms respond time IPS Panel צבעים מעולים אשמח אם מישהו מכיר דבר שכזה או שזה בכלל לא קיים תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כן זהו החלטתי סופית שהשמנמן CRT יעבור עם אחי... ואני אקנה מסך דק ואיכותי. הדילמה האחרונה היא בין 2 ה-DELL ה- 2007FP עם הבטחה חורצת לפאנל S-IPS או את ה-2407WFP-HC - פאנל S-PVA - החלטתי לא לקנות את ה-2408WFP גם אחרי שיגיע עם גרסא A01, לפי מה שקראתי בפורומים אחרים בחו"ל יש בעיה עם צבע, והגופנים וסיכרון בזמני התגובה - בין ההקלדה/הקלקה על העכבר לראות במסך השאלה עד כמה מורגשת הזוית צפויה בין S-PVA ל-S-IPS? אני רוגילה שהמסך מול העיניים שלי, או לפעמים אני מסתכלת מהצדדים, במידה ואבא שלי יושב מול המחשב ומקליד לו בוורד (או שאני מעבירה לו שיעורים על המחשב). ראיתי את המסך של NEC עם פאנל AS-IPS כמעט נפלתי איזו איכות מעולה לעומת ה-TN שהיו בחנות. התקציב שלי יכול לשמש אותי לבחור אחד מהמסכ…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני בהתלבטות אם זה נכון או שווה לרכוש מסך גיימינג ברזולוציה 4K, 144HZ לכ.מסך שלי בכותרת... האם הכרטיס יעמוד בדרישות לרזולוציה כזאת, עד כמה שהבנתי מקריאת פוסטים/מאמרים/תגובות של אנשים GTX970 יתקשה במשימה. האם זה נכון והמשחקים פשוט יקרטעו? מפרט לצורך העניין: 2500K 3.3GHZ P8Z68-V 8GB DDR3 1333MHZ במידה וזה לא נכון, הכרטיס יעמוד בזה, איזה מסכים אתם ממליצים? כעיקרון הייתי מעדיף מסך 27", תקציב - בהתאם לדרישות שצריך למסך גיימינג טוב במינימום מחיר. רק רוצה להגיד תודה על כל העזרה שתינתן, מעריך את זה מאוד!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במסך 19 לגיימינג. ראיתי מספר הודעות בנושא, אך כמעט כולם חרגו מן התקציב של ה-2000. עדיף (מאוד מאוד) מסך איכותי במחיר -1900-1800. את המסך אני מעוניין לקנות מנועה מחשבים NOACOMP.CO.IL מה דעתכם על המסך הזה ב-1800 של MAC: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1140 או זה של LG גם ב-1800: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4411
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-