עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by or1020,

בעצתכם רכשתי היום DELL U4210. ותודה על כל העזרה בלבטים! אך הנה שאלותיים: א. במצב PIVOT המסך עצמו מסתובב על צירו אך התמונה נשארת מאונכת. איך גורמים לתמונה להסתובב יחד עם המסך? ב. איך מכיילים את המסך? הבנתי שזה מוסיף הרבה. תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. חוץ מה Dell 2007 WFP בארץ?

3. http://www.wisebuy.co.il/shopCompare.aspx?PcatID=463&PID=34617 הביקורות די חלוקות ואילו PRAD מסכם זאת יפה: מעולה לסרטים ועבודה משרדית/טקסט, מצויין גם לגיימרים אך בעל זויות צפיה פחות טובות מהמסכים המתחרים שגם זולים ממנו. בטווח המחירים שלו יש את דגמי ה-22' של EIZO ו-HP שעולים עליו בזויות צפיה, גווני אפור ודיוק צבעים - מעבר לאיכות הבניה והגימור העדיפות ולכן לא מומלץ לגרפיקאים למשל. XBIT לא מתלהבים בלשון המעטה, אם כי מודים שהוא ככל הנראה אחד ממסכי ה-22' הטובים ביותר בשוק כיום... פשוט קשה מאוד להצדיק את מחירו ויתרונות ה-LED לא באים לידי ביטוי של ממש לטענתם.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. קניתי השבוע מסך lcd LG 19 אינצ' בחנות מוכרת, בחנות סירבו לפתוח ולבדוק את המסך במעמד הקניה כי "זו המדיניות שלהם". כמובן שכשהגעתי הביתה ובדקתי את המסך התברר שיש בו פיקסל שרוף. להפתעתי המסך הוחלף (כמעט) ללא בעיה. אבל, חוקי מרפי כנראה עובדים אצלי שעות נוספות וגם במסך החדש יש פיקסל פגום, הפעם רק תקוע ולא שרוף. האם מישהו מכיר תוכנה לתיקון פיקסלים שבאמת עובדת (עד כה הניסיון שלי איתן לא משהו), והאם יש טעם לתזז שוב עם המסך לחנותשוב ולנסות "להגריל" מסך תקין לשם שינוי, או פשוט להרים ידים ולחיות עם הפיקסל התקוע?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by roylu,

מחפש מסך LSD טוב מ20 אינצ עד 26 לא משנה מחיר משנה שיהיה חזק למשחקים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by MiniMizer,

ה-LG 1780 שלי מתחיל להראות סימני זקנה, ולמרות שאני ממש אוהב אותו, אני מרגיש שהגיע זמנו לפרוש לגמלאות :-[ אני מחפש לו מחליף, אבל הדרישות שלי די "חריגות", בוא נאמר... קודם כל אני לא צריך מסך שהוא יותר מ-19 אינץ'. זה סתם תופס מקום על השולחן, ונותן לי שטח עבודה שאין לי שום שימוש ממשי בו (עד עכשיו עבדתי עם 17 אינץ' ולא הרגשתי צורך ולו לרגע באינץ' אחד יותר). שנית כל, אני לא רוצה מסך רחב - אני לא חושב שזה פרקטי לעבודה נורמלית אלא רק בשביל לראות סרטים - ובשביל זה יש לי טלוויזיה בסלון ולפטופ שמחובר אליה. בסך הכל הדרישות שלי די שמרניות, אבל מכיוון שהשוק נוטה היום באופן מובהק למסכים רחבים בגודל 20 אינץ' ומעלה - אני מתקשה למצוא מסך שמתאים לי. אין לי מגבלת תקציב (למרות שאני מניח ש…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. יש הבדל מורגש בינהם? כי אני רוצה לקנות את ה DELL 2209WA הוא טוב למשחקים?? למי שיש אותו.. רואים בוא חלק וטוב? לא מפוקסל כזה נכון?

8. Started by talelch,

שלום לאחר שניקיתי את המסך שמתי לב שהפנל התחתון של המסך לא מודבק למסגרת המסך האם יש עוד משהו שנתקל בבעיה הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום המסך שלי זה LG19WTQ והיום גילית לתדהמתי נקודה לבנה על המסך עשיתי בדיקה של פיקסלים שרופים וזה לא מצא לי אני מצרף תמונה לנוחיותכם תעזרו לי בבקשה להבין מה זאת הנקודה הנ"ל היא נמצא למעלה מצד שמאל בקצה המסך [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. ^^ הבנתי שצריך שיהיה יציאת VGA

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם אני מעוניין לקנות את המסך הזה, הוא 4MS GTG ו8רגיל. 400 בהירות וקונטרטס של 1:700 אני יודע שזה מושג בגלל הטכנולוגיה הזאת של המסך זכוכית ועל זה רציתי לשאול? האם למישהו יש כזה מסך עם כזה אפקט? איך זה? בכל החנויות אני רואה שהוא עולה בערך 2000 שקל, אני משיג במחיר יותר טוב מחבר של אבא שלי. תודה קובי. (ישולב עם 7600GT KO שיציאה דיגיטלית, אני משחק משחקים כמו פיפא וכדומה..)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by lael,

שימושים למשחקים בעיקר וסרטים. שמעתי על הDELL 2209WA ו SAMSUNG T240

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by mrsph666,

שלום, שאלה כזאת: איזה מסך LCD LED Full HD 23" הטוב ביותר ב-1,090 ש"ח? אגב, האם זה קריטי אם זמן התגובה הוא 2 או 5ms? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום! ברשותי מסך מחשב ישן יחסית BenQ 19" 2ms והגיע הזמן לקנות מסך חדש בנוסף (אני אשתמש בשני המסכים ביחד בסה"כ). חשבתי על מסך בגודל 23"-24" שיהיה מיועד בעיקר למשחקים, אך גם מעט גרפיקה ועבודה שוטפת (אינטרנט) לסרטים/סדרות לא יהיה שימוש בעקרון. הדגמים שאני שוקל לקנות: 1. Dell U2312HM - יש לי בעבודה אחד כזה (לא עני עובד עליו אבל) הוא נראה טוב, אבל לא יודע איך הוא במשחקים.. 2. LG IPS226V - הוא יותר קטן מהתכנון אבל שקלתי גם אותו (למרות שבסדר עדיפות נמוך בגלל הגודל) 3. SAMSUNG S24A300BL 4. SAMSUNG S24A350H - הוא 24". אני לא יודע אילו דגמים מתאימים יותר למשחקים, שזה הדבר העיקרי שאני עושה במחשב. אשמח לדעתכם המלומדת

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני בעיקר משתמש במחשב לתכנות (Visual Studio), הקלטות (Cubase) ועבודה רגילה באינטרנט (גלישה באתרים, MSN ושאר שטויות). לעיתים רחוקות אני גם רואה פרקים של סדרות שמשעמם לי בזמן האוכל. אני כמעט לא משחק עליו וכמעט שלא רואה סרטים כסרטים מלאים (כמו שאמרתי, רק פרקים של סדרות). כל מסך 22" מסוגל להציג HD באיכות 720p נכון?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by r0ckY,

2007WFP - איך מכניס למצב 1:1 ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by itachi1,

שלום, אני מעונים לרכוש מסך LCD חדש שיחליף לי את מסך ה CRT הישן, לאחר מספר ברורים והשוואת נשארו לי3 פיינלסיטים המסכים הבאים: 960BS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375886 930B http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305353 931BS http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=425550 -מחירי המסכים הם לא שיקול השיקולים הם רק איכות וביצועים. כולם 19 של סמסונג, למשהו יש המלצה על מסך נבחר בינהם? משהו יודע על תקלות או מריחות שקורות באחד המסכנים הנ"ל? כל עצה בבחירת מסך תעזור, תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by matityahoo,

אשמח לקבל יעוץ בנוגע למסכים שיתנו לגראפיקאי את המקסימום האפשרי בתקציב של 1000 שח (חריגות של עד 200 שח יתקבלו) חשוב לי שהמסך לא יהיה מבריק ובגודל 22 אינצ ואת שאר הפרמטרים אתם תגידו לי.

19. Started by gal077,

שלום לכולם, אני עד היום השתמשתי במסך CRT מדגם FLATRON 795FT של LG, והחלטתי לקנות מסך חדש שיהיה מסוג LCD. אחרי שוטטות ארוכה (מאד) בפורום ראיתי כי יש הרבה חברות של מסכים וגם סוגים ודגמים שונים. אני לא מקצוען בנושא המסכים. אמנם אני יודע את הבסיס על מסכי LCD אך יש לי התלבטות על איזה מסך לקנות. אני רוצה מסך 19" בתקציב של 1500-1600 שקל (עם אפשרות לחרוג עוד 100-200 שקלים) שמיועד למשחקים, קצת סרטים ודברים בסיסיים כמו גלישה באינטרנט ועבודה בOFFICE. אשמח לתשובות ולהצעות.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by bazz,

קניתי את הדגם philips 200w6cs/00. כשהסתכלתי על האריזה ראיתי שכתוב עליו שיש לו 16ms זמן תגובה. אני יודע שלphilips היה דגם ישן באמת עם פאנל IPS עם 16ms (פאנל LG.Philips LM201W01), ושהם הפסיקו לייצר אותו ועברו ל-P-MVA עם 8ms g2g (פאנל AUO M201EW01 V0). המסך הוא לכל מיני שימושים, עריכת וידאו, משחקים ושימוש משרדי. ההתלבטות שלי אם להחזיר אותו ולדרוש את ה-P-MVA או להשאר עם הנוכחי. מצד אחד הפאנל נשמע לי יותר איכותי, מצד שני אני מפחד מהזמן תגובה האיטי ומכך שהמסך ישן. מישהו שמבין יכול לייעץ לי מה לקחת ולמה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by saar200,

ערכתי מחדש את ההודעה פשוט כבר הזמנתי רציתי חוות דעת על המסך הזה אם משהו מכיר אותו אם טוב לגיימינג http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5149&CatCode=398

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by Useful Idiot,

אני מתכוונת לקנות בקרוב את המסך אחרי שקראתי פה הרבה דברים חיובים עליו (זה אכן המסך הכי טוב סביב המחיר הזה.. בגלל הפאנל?). בכל אופן, פתאום תהיתי אם אני צריכה לדאוג בגלל הכרטיס מסך העלוב שלי? אני לא יודעת אם בכלל יש קשר, אבל אני לא מתכוונת לשחק ממש. בעיקר גרפיקה\סרטים. (עשיתי חיפוש בפורום וכבר היה פה איזשהו אשכול בנושא, אבל לא נתנו שם תשובה ברורה כל כך, אז אני מקווה שזה בסדר שגם אני שואלת). ואם במקרה במקרה יש פה מישהו שמתעסק בגרפיקה ויודע אם מסך רחב יכול להפריע לשימוש בעט גרפי שלא מותאם למסך רחב..אז זה יהיה נחמד לידע אותי בדבר לפני הרכישה המהוללת (: תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. טוב חבר'ה אני עכשיו לפני קניית מסך למפרט שלי... ומסך 24'' זה הכיוון שלי... אני לא מפונק ומוכן גם להתפשר בהגדרות במשחקים אז לא להעיר לי על זה. יש רק בעיה אחת... אני קונה את המסך מKSP... כן :-\ אז האם הT240 למשל יהיה בחירה טובה? יותר מיתרונות אשמח לשמוע את החסרונות של המסך והצעות למסכים אחרים מהחנות. עוד משהו, עד כמה מסוכן שאני אקנה מסך כזה מ... חנות כזאת, מבחינת אחריות ואיכות כמובן? תודה. (נ.ב יש בעיות עם הויזה, גר באיזור ירושלים, משלם במזומן, זה קצת יעזור לכם להבין למה)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by URSH,

צג בעיקר לגלישה ועבודה על וורד, תקציב עד 1000 ש"ח

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by markizik,

בהמשך לאשכול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=506211.0 ומחשב החדש שרכשתי (ללא מסך). (כרטיס מסך שבחרתי 6950) מעוניין לרכוש מסך. חברות Dell או Samsung. לא יודע אם כדאי לי לקחת LED. הומלץ לי פה על מסך Samsung 2333T, אבל ראיתי שזמן התגובה שלו 8מילי שניות בלבד. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים