עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הי. בגלל ש DELL 2007WFP לא קיים בארץ ובמקום 2007 הגיע לכולם 2007 שהינו פאנל TN חיפשתי ובסוף אני קונה מסך אחר. מישהו מכיר אותו ? איך הוא ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=21444

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. צריך מלצה למסך בעיקר למשחקים 1600 ש"ח המסך יתחבר ל 260GTX E8400

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by froggy,

שלום. מחפש מסך לחדר עבודה. השימוש העיקרי הוא אינטרנט, המשני הוא צפיה בYES, השלישי הוא סרטי HD, ולעיתים רחוקות משחקים. מרחק הצפיה כ3מטר. מחפש המלצה למסך/טלוויזיה. האם ניתן לתפקד באינטרנט ולגלוש איכותי עם מסך 26"? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by tepez,

אני משתמש כבר שנתיים במסך Asus MW221C ולדעתי הוא מספיק טוב. חשבתי לקנות את הAsus VK246H למחשב חדש. האם הוא יתן ביצועים דומים לMW221C ? אגב, בחרתי בו ולא במסך 24 כי אני צריך שהוא יבוא עם רמקולים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. איזה מסך בגודל 26 מתאים ביותר למשחקים? תקציב: 3000 ש"ח תודה !

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. קניתי השבוע מסך lcd LG 19 אינצ' בחנות מוכרת, בחנות סירבו לפתוח ולבדוק את המסך במעמד הקניה כי "זו המדיניות שלהם". כמובן שכשהגעתי הביתה ובדקתי את המסך התברר שיש בו פיקסל שרוף. להפתעתי המסך הוחלף (כמעט) ללא בעיה. אבל, חוקי מרפי כנראה עובדים אצלי שעות נוספות וגם במסך החדש יש פיקסל פגום, הפעם רק תקוע ולא שרוף. האם מישהו מכיר תוכנה לתיקון פיקסלים שבאמת עובדת (עד כה הניסיון שלי איתן לא משהו), והאם יש טעם לתזז שוב עם המסך לחנותשוב ולנסות "להגריל" מסך תקין לשם שינוי, או פשוט להרים ידים ולחיות עם הפיקסל התקוע?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by alianyn,

התכוונתי להתדנדש מחר במסך חדש (צ'ופר מאושר ע"י הדירקטוריון לכבוד היומולדת) 24" קראתי כל מה שיכולתי למצוא ברשת ובאתר על שני המסכים האלה. עד היום הדילמה הייתה יחסית פשוטה - הם די קרובים בתכונות אבל ההפרש במחיר היה כ-400/500 ש"ח לטובת הפיליפס ב-IQPC (שגם ממנה העדפתי לקנות). הקבוצתית שפורסמה היום הציתה את ההתלבטות מחדש ולא יכלה להגיע בתזמון מוצלח יותר נתחיל בצרכים שלי: מתחלקים ל-3, כמעט שווה בשווה, אני מפרט לפי השימוש הנפוץ ביותר (שוב, זה כמעט שווה שווה): סרטים, כתיבת קוד/מסמכים, משחקים (בעיקר FPS). יש לי כמה שאלות שלא קיבלתי עליהן תשובות ברורות (לרובן רלוונטיים הצרכים - וזה גם הקונטקסט): 1. E-IPS ו- H-IPS האם יש יתרון ברור לצרכי לאחת מהטכנולוגיות? 2. נושא מכלול הצ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by lael,

שימושים למשחקים בעיקר וסרטים. שמעתי על הDELL 2209WA ו SAMSUNG T240

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום , אני מחפש מסך טוב בגודל 20 (לטעמי 22 זה גדול מדיי ). יש לדוגמא את המסך הזה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7843 מן מסך סטנדרנטי כזה..לא חקרתי יותר מדיי יש דגם אחר עדיף שאתם רוצים להמליץ? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by Kriz,

אני בעל מסך כזה מזה 3 חודשים ואף פעם לא ישבתי ו"כיוונתי" את הצבעים ושאר הבלאגאן שיש לו שם בSETTINGS. אני יודע שזה עניין דיי סובייקטיבי אבל הייתי רוצה לשמוע מבעלי המסך מה הם חושבים בעיניין ומה ההגדרות בהם הם משתמשים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by DS,

תקופה מסויימת הייתי חולה והשתעלתי המון, וכנראה שכשהשתעלתי ירקתי בטעות לעבר המסך. ישנם עכשיו כתמים אפורים קטנים וממש לא מעט. האם יש חומר ניקוי או משהו כדי לנקות זאת?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מזה GHOSTING ? והאם תוכלו להמליץ לי על מסך במחיר נורמלי מבלי להשתגע ושאני אוכל לשחק מישחקים בתלת מימד זו הכוונה! יש כרטיס מסך שתומך!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by tront,

לפני יומים קניתי את המסך של סמסונג 206BW וראיתי כמה בפורום שאומרים שהם רואים את הסרטים באיכות HD, מה הכוונה והאם גם אני יכול לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום. אני קונה מחשב חדש ומסך בקרוב בעיקר למשחקים. כרטיס המסך שיהיה הוא HD5770. כרגע מה שמתוכנן הוא LG L227WTP 22" 1:30000 1680x1050 2ms. האם יש מסך אחר, באותו טווח מחירים שעדיף על המסך הזה? תודה! [br]פורסם בתאריך: 6.08.2010 בשעה 02:14:46 מישהו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by XMB,

יש לי מסך LCD בלילה אני פשוט מכבה אותו פיזית לוחץ על הכפתור ובבוקר מדליק שוב ושוב ככה אם אני הולך לאנשהוא המחשב עצמו עדיין פועל האם זה יכול לגרום לאיזשהוא נזק , פיקסלים שרופים וכדומה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום , בבעלותי מחשב שולחני סטנדרטי לכל דבר (מהרגילים שקונים דרך האינטרנט ב 2000 שקל). עבדתי עם מסך DAEWOO 19 אינצ' LCD , אך לפני שבועיים הוא הפסיק לעבוד וכל מה שעובד זה הLED למרות שמסך מגיב לשינויי מודים ונכנס גם לסטנד ביי הוא נשאר שחור. חיברתי לאותו מחשב מסך LCD 17" של סמסונג שהשגתי ממישהו , אך אחרי שבועיים עבודה לאחר שניתקתי את המסך וחיברתי אות מחדש המסך הזה מראה את אותם סמפטומים וכעת גם הוא אינו עובד. ברור שמשהו כאן לא תקין או החשמל בבית (עד כה לא היו בעיות כאלה וכבר היו לי מסכי LCD בעבר) או המחשב/כרטיס המסך. למישהו יש רעיון ? לפני שאני קונה מסך חדש וגם הוא ייהרס.. תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ש.יעקב,

למיטב ידיעתי חישוב ppi ( מספר פיקסלים על 1 אינצ' ) = שורש ריבועי של סך הרזולוציה האופקית בריבוע והרזולוציה האנכית בריבוע חלקי אורך האלכסון באינצ'ים. רק במסכים "27 (1440X2560) ה - ppi גבוה (108.8) יותר ממסכי "24. שווה בגלל זה לרכוש "27 ?! ואז צריך להתרחק מהמסך - אולי לא ? אנא הרחיבו בתשובתכם בבקשה.

18. במידה והרמקולים ממוקמים ליד המסך או ליד המארז, זה יכול לעשות נזק?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by ovadia10,

מישהוא יודע משהוא על החנות נקסטופ כלומר, על האמינות שלהם במסכים...וכו'... מי שיודע משהוא בבקשה להגיב....

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב בגדול 22" או 23" השימוש העיקרי יהיה משחקים, אבל גם סרטים וטקסט. לגבי המסך DELL 2209WA - - בטוח \ כדאי לקנות מהמכירה הקבוצתית? מה האחריות? -עדיף מסך 22" E - IPS (המסך של דל) או מסך 23" FHD ? (מבחינת איכות) התקציב הוא 1000 שקל, ואפשר חריגה של 50 שקל עבור הדל בNEXTOP אבל לא 1300 (לא ממכירה קבוצתית) זה כבר יותר מדי. -בכלל, על פי מה כדאי לבחור מסכים כשמדובר במסכי TN אם מניחים שאני לא לוקח את המסך של דל? עוד שאלה, הכרטיס שלי 8600GT 256MB יוכל לסחוב סרטים של 1080P על מעבד AMD 4800+ X2? מה עם משחקים על הגדרות LOW-MED? הם ייראו יותר טוב מאשר עכשיו? (1280X1024) זה מה שיש עכשיו, 17" אם זה משנה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ruff stuff,

שאלת מתחילים אבל האם האם כרטיס מסך מסוג 6200 gf יעשה את העבודה?

22. Started by nazgull,

שלום לכולם, בראשותי מסך LG FLATRON L1760TR לאחרונה קורה דבר מוזר, לאחר שהמחשב נכנס למצב שינה , כשאני "מעיר" את המחשב המסך נדלק ואז מהבהב לכמה שניות בצורה מוזרה , זה קרה פעמיים בזמן אחרון לא באופן רצוף ואני חושש שתוחלת החיים שלו עומדת להיגמר. יש לציין שעד עכשיו המסך עבד מצוין וגם עכשיו בלי הבעיה הזאת המסך עובד טוב רואים חד וכו'. נ.ב ניתקתי את הכבלים וחיברתי שוב ראיתי שהם מחוברים היטב ואין כל בעיה בהם

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם המחשב מיועד להורים של אישתי גיימרים הם לא אז אם אפשר ב1500 ש"ח עדיף אבל התקציב עד 1800 מה שחשוב שזה יהיה מסך של חברה סבירה ולא "זבל" שמתפרק (פלסטיקה ירודה צבע מתקלף וכו) זמן תגובה לא רלוונטי ויש חשיבות לאסתטיקה כמו כן יש חשיבות לרמקולים מובנים עם SOUND ברור ולא חלש מדי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני מעוניין לחבר שני מסכי LCD מתוצרת LG דגם L194WT לכרטיס מסךLeadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail השאלה שלי האם זה אפשרי?איזה חיבורים צריך לבדוק? והאם אפשר לחבר את הטלוויזיה שלי בחיבור SVIDEOO כ"מוניטור שלישי? שני המסכים הרי יהווה משטח עבודה אחד רציף...אם אתם שואלים זה הכול לעריכת וידאו אשמח לתגובות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי תקציב של 2000 ש"ח פחות או יותר. מעוניין במסך "LCD 24. שימושים עיקריים: אינטרנט, עבודות משרדיות, טלוויזיה, עיצוב גראפי חובבני. וכאן מתחילה הבעיה: הבנתי שמתחילים לבחון מסך מהפאנל (TN, VA, IPS). אחרי שראיתי שבעלי פאנלים ה- VA, IPS יקרים בכיותר מ- 1000 ש"ח, התאכזבתי מאוד. אין לי ברירה אלא לקנות את הפאנל הנחות TN. 1) איך לדעת TN של מי טוב יותר ? 2) איזה פרמטרים אחרי הפאנל באמת יקבעו לי את האיכות וחוויות השימוש ? 3) איזה מסכים לא מיוצרים בסין ? 4) על איזו חברה ללכת ? מי אמינה יותר ? ולמי האחריות "המושלמת" ? LG, SAMSUNG, PROVIEW, DELL......................... ואולי גם אפשר לחשוב על השקעה של 3000 ש"ח, אבל האם אפשר למצוא פאנל איכותי במחיר ובגודל כזה ? נראה לי שזה…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים