עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. (טעות בכוונה ). לאור האכזבה מאי-מציאת 2007WFP במלאי באף מקום בצפון (אלא אם מישהו מכיר מקום כזה, שיכול לספק את המסך בשבוע, אמין ועם אחריות). איזה מסך עד מחיר מומלץ ? או שהכי קרוב מבחינת רמת איכות / מחיר זה ה 19" של ה 971P ?

• 8 תגובות
    • 997 צפיות
  2. אוקיי אז המסך שלי היום הוא Samsung syncmaster 931BF מסך 19'' 1280X1024 .. קניתי לפני שנתיים שלוש ב1500 שקל עכשיו אמא שלי התחילה לעבוד כמזכירה דרך הבית במחשב שלה, והיא עם המסך CRT הישן והיא רוצה חדש, אז אני פשוט מביא לה את שלי ואפנק את עצמי במסך חדש יותר...=) השימוש שלי במסך מחשב הוא בעיקר אינטרנט וקצת משחקים, את הסרטים והסדרות אני תמיד עושה Stream לטלויזית Sony 29'' הישנה שלי, עליה אני גם משחק בPS2, אבל אם יהיה לי מסך HD כמו שצריך אני כנראה יעבור לראות מהמחשב, בנוסף אני גם קונה PS3 אז אולי כבר עדיף לשחק בו על מסך מחשב 24'' שהוא FHD מאשר מסך CRT 29'' .. (בתכלס עדיף לי לקנות טלויזיה חדשה וזהו בשביל הסרטים והPS3 כי זה פשוט לא נוח לשבת על הכסא מחשב במקום על המיטה, וגם בכלל אם…

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  3. טוב כמו שכבר כתבתי, אני הולך כנראה לראות את המסך 2209WA.. חח אבל הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך שלי חלש.. 8600gt 512mb...... איך הוא יחזיק אותו במחשקים? יחזיק מעמד? יראו טוב? או שאין טעם לקנות את המסך הזה אם אני לא משדרג את הכרטיס מסך גם כן? תודה מראש =]

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  4. הי. בגלל ש DELL 2007WFP לא קיים בארץ ובמקום 2007 הגיע לכולם 2007 שהינו פאנל TN חיפשתי ובסוף אני קונה מסך אחר. מישהו מכיר אותו ? איך הוא ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=21444

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  5. Started by arik100,

מה עדיף מבין השניים? לקריאה , משחקים , סרטים א. בהנחה שאין הבדל במחיר ב. בהנחה שיש הבדל של עד 200 שקל נ.ב. אני שמתי לב שהיתרון של ה 2243BW הוא שיש לו מצב PIVOT! לעומת ה2253BW שיש לו 2MS לעומת 5MS

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  6. Started by גל עודני,

היי מה המסך גיימינג הכי טוב עד 1700 ש'ח 27 inch ומעלה 144 Hz ומעלה רזולוצייה גבוהה יש לי כרטיס של NVIDIA אז G SYNC

7. Started by SomeoneUknow,

אני מחפש מסך HD , לא חשוב LED או LCD . אין יעוד אחד למסך (כמו רק גיימינג או רק צפייה בסרטים) או אמור לשמש להכל , תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  8. Started by bazz,

קניתי את הדגם philips 200w6cs/00. כשהסתכלתי על האריזה ראיתי שכתוב עליו שיש לו 16ms זמן תגובה. אני יודע שלphilips היה דגם ישן באמת עם פאנל IPS עם 16ms (פאנל LG.Philips LM201W01), ושהם הפסיקו לייצר אותו ועברו ל-P-MVA עם 8ms g2g (פאנל AUO M201EW01 V0). המסך הוא לכל מיני שימושים, עריכת וידאו, משחקים ושימוש משרדי. ההתלבטות שלי אם להחזיר אותו ולדרוש את ה-P-MVA או להשאר עם הנוכחי. מצד אחד הפאנל נשמע לי יותר איכותי, מצד שני אני מפחד מהזמן תגובה האיטי ומכך שהמסך ישן. מישהו שמבין יכול לייעץ לי מה לקחת ולמה?

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  9. מישהו מכיר אולי דבר כזה? אני רוצה לרכוש את הסטנד של U2515H בנפרד חדש (ללא המסך מן הסתם).

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  10. Started by Anonymous1,

שלום, מבקש את המלצתכם למסך גימיינג 144Hz. התקציב עד 1500 ש"ח, אבל לא לגמרי נעול על זה. אם יש משהו משתלם משמעותית וכדו' אולי אפילו העלה את את התקציב. כרגע עם כרטיס מסך RX580, מתוכנן לשדרג ל RTX3060. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  11. Started by Spider1,

שלום רב לכל חבריי הפורום! ברצוני לרכוש מסך 17\19 אינץ' , אך שיהיה איכותי מאוד, התקציב יכול גם לגדול אך אני רוצה לקנות מסך איכותי וטוב. השימושים בעיקר גלישה באינטרנט ומשחקים . ראיתי את המסכים הבאים בKSP , אבקש התייחסות ובמידה ואפשר המלצה על דגמים טובים יותר ?S95DRB 19'' LCD 8ms DVI? SONY ?L1917S 19'' LCD 8ms? LG ?VX924 19'' LCD 3ms DVI? VIEWSONIC ולגבי מסכי ה-17: ?740N 17'' LCD 8ms? SAMSUNG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? LG יש לי נטייה לקנות 19, ואודה למי שיוכל לתת לי כיוון למסך הטוב ביותר והמשתלם , המשך יום טוב וחג שמח לכולם!

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  12. Started by fohad,

מסך של סמסונג דגם P2370 לדגם P2350 ומה יותר טוב? תודה

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by computer1,

מחפש מסך חדש 21.5 אינץ גר בשרון עומד להשתמש בעיקר במשחקים תנו המלצות תודה

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  14. שלום לכולם המחשב מיועד להורים של אישתי גיימרים הם לא אז אם אפשר ב1500 ש"ח עדיף אבל התקציב עד 1800 מה שחשוב שזה יהיה מסך של חברה סבירה ולא "זבל" שמתפרק (פלסטיקה ירודה צבע מתקלף וכו) זמן תגובה לא רלוונטי ויש חשיבות לאסתטיקה כמו כן יש חשיבות לרמקולים מובנים עם SOUND ברור ולא חלש מדי.

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by uguru1969,

האם מישהו יכול להמליץ על תכנת כיוון איכות התצוגה של מסכי LCD תודה

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  16. Started by skippy22,

שלום, האם למישהו יש מושג אם המתאם הבא באמת עובד. http://www.ebay.com/itm/BK-HDMI-Male-to-VGA-RGB-Female-HDMI-to-VGA-Video-Converter-adapter-1080P-for-PC-/130745618423?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item1e710bcff7#ht_2303wt_1037 פשוט קראתי בכמה מקומות שיש איזה קטע עם המרת HDMI לVGA, ואני רוצה להיות בטוח. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  17. אשמח לקבל המלצות על המסך SAMSUNG דגם B2230 http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=120588 תודה רבה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  18. Started by yaloner,

האם יש דרך לחבר PS2 ישן למסך הזה?

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  19. Started by ben389,

שלום. אני מחפש מסך חדש בתקציב של ¤1500 ואני מעדיף שהוא לא יהיה עם פנל TN. למחשב שהוא יחובר יש כרגע כרטיס מסך מובנה ככה שהוא לא יעבוד טוב עם רזולוציות גבוהות ואין לו חיבור דיגיטלי. האופציות שחשבתי עליהן: 200W6MB Philips שהחסרונות שלו הם: מגיע ללא רגלית ומצריך קניה של כרטיס מסך. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=492140 XG91D Xerox שמתהדר בפנל P-MVA 25ms אבל מעולם לא שמעתי/ראיתי אותו. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=489935 SDMX95F Sony שכמו קודמו מתהדר בפנל P-MVA 8ms אבל לא שמעתי עליו. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=471978 באיזשהו שלב חשבתי גם על הדל 1907/197 אבל עם כל הערכתי לדל (יש לי את ה2407) לשניהם יש פנל TN. איזה הכי מומלץ? אני אשמח לשמוע עוד דעו…

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  20. אני מתכוון לקנות את ה-nec GX2 הרחב 20 אינץ. שמתי לב שיש לו ציפוי מבריק מחזיר אור ואני מפחד שתהיה לי בעיה היות ואצלי נכנס מלא אור שמש... האם תהיה לו בעיה של השתקפויות? למישהו יש את הדגם הזה ויכול לתת חוות דעת ? תודה

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  21. שלום לכולם, קראתי פה המון אודות המלצות למסכים וכמובן את כל המדריך בשני החלקים, אך עדיין מהאמור לעיל לא מצאתי התאמה לדרישות אותן אני צריך מהמסך שלי. אני מעצב תעשייתי, עובד רבות על תוכנת Solidworks למי שמכיר (תוכנה לתכנון הנדסי ומכני, תלת מיימד), ומידי פעם על תוכנות גרפיות למיניהן. משתמש גם רבות באינטרנט וכמובן בתור שימוש מישני - צפייה בסרטים. לעניות דעתי אני צריך מסך בפורמט רחב - לפריסה מירבית + פיזור של סרגלי כלים כך שמקום העבודה על המסך לא מצטמצם לי כ"כ כמו במסך 3:4 (או שמא אני טועה ואתם חושבים אחרת..?) , שיהיה כמובן בפאנל VA / IPS (לא חושב שיש הבדל עבורי בין השניים - אשמח לעצה בעניין) ובגודל של 20" ומעלה (האם מבחינת פרופורציות עבודה 20"-20.1" זה יתאים? האם יש הבדל בין ה…

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  22. שלום רב, אני מחפש לקנות מתנה מסך לאבי, הוא עובד על המחשב כ 8 שעות ביום, לרוב באינטרנט ובוורד, לא משחקים ולא סרטים. מכיוון שהוא עובד כיום עם 15" אני לא רוצה לקנות לו מסך ענק, חשבתי לכיוון ה 19-20 אינטץ'. האם למישהו יש המלצה למסך איכותי שיתאים? (לא חייב מסך רחב) תודה, דור.

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  23. Started by RJ1,

אני אשמח אם תמליצו לי על מסך 19 אינץ', שהתצוגה הטבעית שלו היא 1024X768, מסך שיתאים לעבודה עם טקסט ומשחקים. שיהיה אמין: כמה שפחות פיקסלים מתים, שיראו אותו טוב גם באמצע וגם בצדדים(לא חייב 180 מעלות...), צבעים אמתיים ובקיצור מסך שממולץ לקנות. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  24. שלום יש לי מסך מחשב ישן ביחס 4:3 ברזולוציה של 1280X1024 ואני רואה בו מצויין. ניסיתי השבוע לחבר מסך טלויזיה חדש בגודל 40" ברזולוציה של 1920X1080 והאיכות תמונה במיוחד של טקסט גרועה מאוד. אותו דבר היה במסך של 32" . אני שואל את זה כי הייתי מעוניין להחליף את המסך הקטן שיש לי במסך גדול יותר לצורך משחקים שזה אומר מסך 32" עד 40". אבל עם כל הכיף שבדבר איכות התמונה לא משהו בכלל למרות שאלו מסך FHD. מה יכולה להיות הסיבה לכך ? הדבר היחידי שעלה לי בראש הוא שגודל הפיקסלים במסכי טלויזיה גדולים ,גדול יותר ולכן פרטים קטנים נראים באיכות גרועה.

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  25. היי, אני שוקל לקנות מסך שטוח..כרגע אני עובד עם 19CRT - איזה גודל מומלץ ולא יראה לי קטן מדי? השימושים הם פשוטים ביותר, סרטים אני רואה דרך הטלויזיה שמחוברת למחשב...משחקים כמעט ולא האם כדאי לקנות 4x3? או ווייד? אשמח לקבל המלצות על דגמים (אין צורך לקפוץ גבוה מדי, גם משהו ממוצע לחלוטין יספיק..תקציב עד 700-800 ש"ח) תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.