עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by chatin,

PHILIPS 220SW9FB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716717 במחיר של 830 האים זה כדאי ?????? :yelclap:

2. מסך 19 אינץ יפה מאוד תמונה חדה מסך באמת ברמה גבוהה ... מכרתי אותו ללקוח ואני רוצה לקנות אותו לעצמי רק שאני מתלבט בינו לבין L921G ב ZAP יש עליו חוות דעת גם טובה .. TV כבל יש אפשרות להוסיף 50 ש"ח ולקבל אותו ב DVI למי שלא ממש משחק משחקים לא נראה לי משמעותי . http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=19 מחיר שלו : 1305 ש"ח .

3. Started by computer1,

מחפש מסך חדש 21.5 אינץ גר בשרון עומד להשתמש בעיקר במשחקים תנו המלצות תודה

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  4. Started by bay,

כמו שאפשר לשים לב אני ממליץ בחום בפורום על מסכים של BENQ מסדרת G2XXX, עד אז חשבתי שכול מסך בעל פאנל TN הוא מסך 6-ביט אבל באתרים רבים כתוב שהBENQ G2420HDBL הוא מסך 24-ביט שאלתי את BENQ כמה ביט הוא במקור וקיבלתי תשובה כזאת: Dear Gavriel The color support divides into the RGB three kinds, The one color is 6-BIT originally, But that will simulate to the 8-BIT, And the color support is multiplied by three 8BIT, So Calculated figure is 24BIT. " מישהו יכול להסביר לי בדיוק או בערך מה ה"קאצ'" כאן??

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  5. מחפש מסך חדש למחשב שיחליף את ה2ms LG w2284f שעשה עבודה יפה מאוד בשנים האחרונות ... הגיע הזמן להתחדש שיהיה LED / 1920 גודל 23-4 הצרכים שלי למחשב זה בעיקר משחקים כרטיס מסך HD7850 1G תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  6. Started by composite,

שלום. קניתי את המסך הזה לפני מספר חודשים בעקבות המלצות כאן בפורום. אז הוא היה המסך המומלץ ביותר. שאלה: האם הוא עדיין כזה? התעורר הצורך לקנות עוד מסך, אפילו שניים, וכנראה שאלך על שניים כאלה. השימושים הם: כלליים - בעיקר עבודה משרדית. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  7. Started by jclarkk,

אני מקבל מחר את הAcer GD235HZ והNvidia 3D Vision Glasses, רציתי לדעת אם זה יעניין אתכם שאני ארשום ביקורת מקיפה על המסך ועל יכולת ה3D, אם אני אראה שזה מעניין אתכם אני כמובן אשמח לעשות זאת.

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  8. אורח
    Started by אורח,

שלום, אני קונה עכשיו מסך מחשב של סאמסונג 240P, למסך יש כניסת HDMI. אני גם רוצה להזמין את הממיר החדש של יס שגם לו יש כניסת HDMI. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את הממיר החדש של יס למסך המחשב ובעצם המסך ישמש אותי גם למחשב וגם לראות בו טלוויזיה, האם הדבר אפשרי? איפה אני מגדיר את המסך שישמש גם כטלוויזיה? ואיך אני עושה שישמעו את הסאונד ברמקולים של המחשב? תודה!

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  9. אשמח לקבל המלצות על המסך SAMSUNG דגם B2230 http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=120588 תודה רבה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  10. Started by devek,

יש לי מסך 19 של CHIMEI דגפ CMV 946D המסך בוהק מידי הלובן שלו חזק מידי ואני לא מצליח לשנות את זה בהגדרות ניסיתי כל מיני דברים.. לקחתי אותו אפילו לחברה לבדיקה ואמרו לי שהוא בסדר גמור מה אתם ממליצים לי לעשות? הוא ממש בוהק לי קשה לי לשבת חצי שעה מבלי להרגיש שהעניים שלי עברו מאמץ גדול.

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  11. Started by yair12,

שלום רציתי לדעת אם יש למישהו את המסך הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777992 ואם כן מה אתם אומרים עליו והאם שווה לקנות אותו

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  12. Started by ofer40,

היי רציתי לדעת איזה מסכי 19" יש בארץ שבאים עם פאנלים איכותיים? הבנתי שהרוב הם עם פאנל TN נחות. תודה

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  13. אני מחפש מסך 20 אינץ' בסכום של ככה 700 -900 שקל למשחקים , אינטרנט, שימוש רגיל וסרטים. התלבטתי בין 20 ל22 אבל בסוף החלטתי ש22 זה סתם יותר מדי גדול בשבילי תודה מראש ;D

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  14. לי יש BENQ FP93G X הוא אומר לי שזה לא מספיק ברור/חד בשבילו. אז על מה אתם ממליצים? (לגרפיקאי)

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  15. - מומלץ 2ms אבל מוכן להתפשר עד 5ms . - מומלץ שיהיה עם פאנל טוב (מוכן להתפשר על TN). - שהניגודיות תהיה כמה שיותר גבוהה... - מומלץ שיהיה 22 אינטש אבל אפשר להתפשר על 19 מינימום. * חובה לתמוך ב- HDMI+HDCP המסך לצורך משחקים במחשב וב- PS3 תודה ויום נעים לכם

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  16. Started by Woland,

יש מבצע של בנק מסוים שנותן את המסך הזה כמתנה , מה דעתכם על המסך הזה כמסך לתיכנות/משחקים? תודה

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  17. מה זה הגודל נקודה וכמה יותר טוב יותר נמוך או יותר גבוה? למשל ראיתי מסך עם גודל נקודה 0.258 ואחד עם 0.264 ואני גם רוצה לקנות מסך תמליצו לי משהו והייתי מעדיף שיהיה WIDESCREEN שימוש המסך בעיקר משחקים.. גודל 19-20 אינצ' גג עדיף אפילו 17

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  18. Started by gmb,

שלום רצינו להרכיב במחשב שבמשרד מסך נגיעה/מגע או איך שלא קוראים לו יש איזשהו דגם מומלץ או פשוט לבחור את אחד החברות הקיימות וזהו? מישהו השתמש בפלטות האלה שמרכיבים על מסך LCD קיים ואז זה אמור להפוך מסך רגיל לנסך נגיעה. זה אמין ועובד היטב? צריך כרטיס מסך מיוחד למסכים כאלה? צריך מחשב חדיש בשביל מסכים כאלה? סה"כ המסך יעבוד הרבה וצריך משהו איכותי ואמין תודה מראש לעונים... רמי

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  19. Started by gil13,

האם שווה לקנות את הדגם הזה? הוא מסך טוב ל-20 אינץ'? הוא עדיף מזה: 2043BWSamsung?

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  20. 1) עכשיו בדיוק קראתי כתבה בy-net על סמכי LCD והזכירו שמה מושג שהוא חדש לי native resolution והזכירו שלרוב הרזלוציה הטבעית של מסך LCD היא 1280X1024 כשאני בכלל חשבתי שתמיד כתבו את זה לגבי זה שזה הרזלוציה המקסימלית חח אז.. אם אני קונה מסך שהוא כמו רוב המסכים עם רזלוציה טבעית של 1280X1024 אז אם אני אשים שזה יארה לי על רזולוציה של 1024X768 זה ייראה דפוק? עוד דבר, מה זה פאנל? כל הTN VA IPS ? 2) יש את המסך LG 1760TR אני די בונה עליו כי לפחות מבחינת נתונים והמחיר ביחס לנתונים זה עושה רושם ממש אחלה דבר אז.. אני רק צריך אישור..או אולי תתנו לי הצעות למסכי 17" טובים, אני רוצה משהו שיהיה יל טוב לעבודה עם פוטושופ וגם ככה למשחקים, אני לא איזה גיימר אבל כשיהיה מחשב חדש אולי אני כבר יותר …

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  21. Started by uzi4u2,

אחד 20" השני 19" :\ מצאתי ביקורות על ה-VX922 הו מחמיאות אבל על ה- VG2021M אין ולו אפילו ביקורת אחת מקצועית . אישית בהתחלה חשבתי או VX922 או VP930 אבל ה-VX נשמע יותר טוב בכל אופן מישהו יודע משהו על ה-VG2021M ? לצורך משחקים יהיה לי קשה איתו ? אני אסבול ? :s05:

22. Started by גילי21,

אני רוצה לקנות את המסך הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3454&CatCode=398 איך הוא בכללי? איך הוא ביחס למחיר? האם יש עוד מסכים בקריטריונים שלו פחות או יותר במיחירים יותר זולים? ואם הייתי לוקחת מסך עם נתונים קצת יותר טובים הייתי רואה את ההבדל? (כי אני מתביישת לציין שבחניות פשוט לא ראיתי הבדלים בין המסכים השונים .... :\)

23. Started by boim,

היי, איפה אני יכול למצוא כבל מ DISPLAYPORT ל DVI? אני צריך כי לתחנת העגינה של ה X200 יש רק את החיבור הנ"ל.. כמובן בארץ... תודה מראש

24. Started by darkquest,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך 22" כבר לא מעט זמן אני מתלבט בין המסכים T220P 2333SW שהם FHD או ה 2209WA שהוא נראה מסך טוב אבל הוא לא FHD אשמח אם יותר נתמקד ב 2333SW כי הוא נראה לי הכי אטרקטיבי מפניי שיש לו יחס אמיתי 16:9 ולא 16:10 והוא FHD המסך ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, ומעט משחקים...

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  25. Started by itay n,

רצוי 23,המסכים ישמשו לצורך מסחר בבורסה חשוב שהמסך יהיה עם כניסת HDMI ובעל תקן VESA 4 המסכים ישבו על המעמד הנל:http://www.ergotron.com/Products/DeskMounts/tabid/71/ctl/Product/mid/396/PRDID/196/language/he-IL/default.aspx תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.