עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by SP,

המסך יהיה מיועד בעיקר לסרטים ולאינטרנט, מדי פעם גם משחקים. רוב התוכן הוא ברזולוציית 720p - מה שאומר 16:9 - בלי שוליים שחורים. מצד שני לאינטרנט אני מניח יהיה נח יותר 16:10 מה גם שלפעמים יש סרטים רזולוצייה רחבה יותר ואז במילא יהיו פסים שחורים. מה לדעתכם עדיף? ושאלה קטנה האם החיבור המסך בHDMI יהיה איכותי יותר מבDVI? אני יודע שבטלוויזיות זה ככה האם גם במסכי מחשב? עוד משהו כ.מסך 7600GT יחזיק רזולוציית FHD?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי מסך של VIEWSONIC VP930 שקיבלתי אותו היום במקום ה VP191 (הוחלף באחריות) ואני שם לב שבקטעים חשוכים במשחקים או כשיש חוסר בצבעים בקטע מסוים במשחק אני מתחיל ליראות GHOSTING (אם ככה קוראים לתופעה הזאת) ז"א, שהשחקן זז ימינה קצת מהר או שמאלה החפצים שבמשחק משאירים אחריהם עקבות בצבע כחול כזה... אני זוכר שהיה לי את זה במסך הקודם שלי הVP191 אבל אני חושב שפה ה"עקבות" הן גדולות יותר... אז יכול להיות שבעצם במסך הזה יש בעיה או שזה טבעי הדבר הזה? או שבכלל התופעה הזאת הייתה גם במסך הקודם שלי ולא שמתי לב בכלל? יש לציין שאין את העקבות האלה כשנמצאים באיזור שהוא יחסית מואר או שהוא עם יותר צבעים בצורה מסוים (קצת קשה להסביר את המצב בו מתקבלות עקבות)

3. Started by idot6,

כעיקרון הבנתי שהDell U2311H LCD מומלץ מאוד אבל מצאתי עוד מסכים LG W2486L LED Samsung BX2450 LED Samsung 2333T LCD אני יודע שיש הבדלי מחירים, אבל אפשר התרשמות כללית עליהם? שימוש עיקרי למשחקים ותכני HD

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. 32 אינץ' או אפילו 34 אינץ' לא מספיק מרשימים עבורכם? היורש של דגם ה-P4317Q מגיע לספק אלטרנטיבה מודרנית עם פאנל של 42.5 אינץ' לכתבה

5. שלום לכולם, המפרט שלי בצד,המסך ישמש לצפיה בתוכן FULL HD משחקים ועבודה רגילה על המחשב. אני שוקל כמה אופציות אודה לעיצתכם: SAMSUNG T260HD ROSE BLACK FULL HIGH DEFINITION SAMSUNG 2693HM BLACK HDMI Tilt, Swivel, Pivot, Height adj. מה ההבדלים בין השניים?האם קיים הבדל מהותי שמצדיק פער של 500 שקל לטובת ה T260HD? ויש גם : SAMSUNG 2493HM BLACK HDMI Tilt, Swivel, Pivot, Height adj. האם הוא בטווח המחירים?האם הוא ממולץ בהשוואה לשאר? והשוס שבשוס: HANNS.G HG281DPB BLACK HDMI הוא מסך 28" שזה ממש טוב לי אבל אני לא סגור מבחינת איכות כי המחיר הוא נמוך בצורה קצת מחשידה כמו כן רשום שהוא 3 MS ואני קצת סקפטי. שאלה כללית- האם יש למישהו ניסיון עם קניה ב CD LOG? האם הם מומלצי…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. ממש לא מסכים עם חלק מהאמירות במאמר (בעמוד הראשון) אבל ניתן ללמוד ממנו רבות. פנו לכם 15 דקות ותקראו אותו (21 עמודים): http://www.tomshardware.com/2007/03/08/four-wide-screen-19-monitors-compared/ שורה תחתונה, בהתייחס לדגמים הקיימים בארץ (כולם מבוססי TN): * למסך הסביר ביותר במחיר הזול ביותר - BENQ FP92W שעולה פחות מ-1200 ש"ח. * המסך הכדאי ביותר בקטגוריה זו - SAMSUNG 940BW שעולה כ-1400 ש"ח ונותן ארגונומיה טובה יותר וכיול צבעים מרשים מאוד ביחס לפאנל ולמחיר. אישית הייתי מוסיף קצת ל-SONY X95F או לוקח CRT מעולה 19' במחיר של 1300 ש"ח - אבל הם לא רחבים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. איזה מסך בגודל 26 מתאים ביותר למשחקים? תקציב: 3000 ש"ח תודה !

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by kola,

מעוניין לרכוש מסך שטוח בגודל 17-19 אינץ מחנויות באזור המרכז (ת"א) והשרון - רעננה אשחמ לקבל הצעות לדגמים וחנויות שמוכרות במחירים סבירים תקציב עד 1000 ש"ח

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by tront,

קנית לא מזמן את המסך 206BW ורציתי לדעת על איזה רזולוציה כדאי לשים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by shlomi8,

אהלן, למרות שכבר חקרתי את הנושא על פניו, מוודא שלא פספסתי דגם נסתר ועילאי. מחפש מסך מחשב לצורכי גיימינג רזולוציה: 2K. קצב רענון: 144hz. זמן תגובה: נמוך ככל הניתן. פאנל: IPS. גודל 32' אולטרה רחב פיצ'רים מתבקשים: GSYNC + HDR. בקשות מיוחדות: יחס עלות/תועלת טובים. יש רופא בקהל?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם המחשב מיועד להורים של אישתי גיימרים הם לא אז אם אפשר ב1500 ש"ח עדיף אבל התקציב עד 1800 מה שחשוב שזה יהיה מסך של חברה סבירה ולא "זבל" שמתפרק (פלסטיקה ירודה צבע מתקלף וכו) זמן תגובה לא רלוונטי ויש חשיבות לאסתטיקה כמו כן יש חשיבות לרמקולים מובנים עם SOUND ברור ולא חלש מדי.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם אני עומד בפני רכישת מסך חדש, (כמו כן גם מחשב חדש) ואני בהתלבטות איזה מסך לקנות?... חשוב לציין שבעמדת העבודה שלי אין מצב שבו אני אצפה מצידי המסך, המסך בדיוק מולי. האם במצב כזה DELL 2209WA עדיין מאוד מאוד מומלץ? כי הבנתי שההבדל בין הפאנלים השונים הוא בעיקר זויות הצפיה (לא רלוונטי...) תודה מראש לעוזרים (:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by nazgull,

כתבתי בעבר על קניית מסך רציתי את ה dell ultrasharp אבל זה ירד מהפרק.. כי אין מספיק תקציב בכל אופן התקציב שיש לי עכשיו הוא 800-900 גג בלי חריגות... הציעו לי Samsung 2233SW PLUS שהוא 21.5" ב899 או את אותו הדגם כמעט שהוא 20" 799 השימוש הוא בעיקר למשחקים כבדים (gts250 e6750) ,לא רוצה מריחות ..רוצה חדות יש לציין שאין לי ניסיון טוב עם LG בגלל שני מסכים שהלכו טרם זמנם, אז עדיף לא מסך של LG אמשח לקבל עזרה וחוות דעת על המסכים שציינתי

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. עד היום עבדתי עם מסכי CRT (הייתי שמרן גדול בנוגע למעבר ל-LCD, אבל די, הגיע הזמן לשדרג) ואני מעוניין לשדרג עכשיו מן הסתם למסך LCD לראשונה. הסיבה שלא אהבתי עד היום מסכי LCD היא בגלל תופעה כלשהי, שאיני יודע איך קוראים לה ומה צריך לוודא שהמסך כולל (או לא כולל...) בכדי שהתופעה לא תיהיה. אז אשמח אם תתנו לי ידע בנוגע אליה, אני אסביר. במסכי LCD שראיתי עד היום התמונה הייתה מוזרה למדי יחסית ל-CRT. קודם כל אציין שווידאתי שהרזולציה (ותדר ההרץ) הם הנכונים לאותו הדגם של המסך. זה התבטא שונה ברגיל ובמשחקים, אני אסביר. ברגיל אי הדיוק היה בלתי נסבל. אדגים את זה עם טקסט כי שם זה הכי בלט, תרתי משמע- ברגיל טקסט במערכת ההפעלה אמור להראות חד (אלא אם כן בהגדרות מראה סומן ClearType, אבל לא סומן …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מעוניין לקנות מסך 20 ומתלבט בין 2 הדגמים האלו.... אשמח לחוות דעת על שניהם ועל מה כדאי לכת ...? תודה .

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לקנות...... [תקראו כותרת].. ואני מתלבט מה הכי כדאי לי לקנות אני צופה בסרטים, משחק משחקים כבדים, כותב בוורד וגולש באינטרנט... אני מתלבט בין: מסכי 20\22 אינצ' רחבים: Samsung 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen Black LG L226WTQ 22'' LCD 2ms DVI WideScreen ChiMei 221D 22'' LCD 5ms DVI LG L206WTQ 20'' LCD 2ms DVI WideScreen מסכי 19 אינצ' רגילים: LG L1970HR 19'' LCD 2ms DVI LG L1900J 19'' LCD 2ms DVI LG L1960TR 19" LCD 2ms DVI Samsung 931C Viewsonic VP930B Viewsonic VX922 19'' LCD 2ms DVI CHIMEI 946D 19'' LCD 2ms DVI אין לי מושג מה עליי לקנות אני חייב עזרה! אני מעדיף מאוד 22 אינצ' יש לי תקציב עד 2000 שקל בתחום ה19 אינצ' אנשים הציעו לי את V…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני קורא טקסטים על המסך בממוצע 12 שעות ביום. מדי פעם גם תמונוות (ואני שונא תמונות בצבעים דהויים כמו במסכי TN). לעיתים רחוקות אני צופה בסרטים וטלוויזיה על המחשב ופה הדרישות שלי די נמוכות. בגלל הקושי לקרוא טקסטים על מסך קטן או חלש, נראה לי שאשקיע סכום ניכר בצג, אבל לא אסטרונומי, בשום מקרה לא יותר מ- 3000 שקל. כרגע יש לי שתי אופציות רציניות: L2000CP DELL 2410 אני נוטה יותר לאופציה השניה בעיקר משום שזה מסך חדיש יותר , עם תאורה משופרת , כלטמר בהירה יותר, והתאמה טובה יותר לסרטים. עם זאת אני חושש שבשימוש העיקרי של המסך, דהיינו קריאה של טקסטים , הוא פחות טוב מהדגם הראשון הישן. האם יש למישהו התנסות אישית של ממש בקריאת טקסטים ממושכת ב DELL 2410 ??? האם יש חנות במדינה הזו שלנו …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Dan1919,

שלום אני צריך המלצה למסך LCD בגודל 17 אינטש במחיר של עד 1000 שקל. הוא הולך לשמש לעבודה משרדית בלבד! לא למשחקים\סרטים..רק אינטרנט ואופיס.. תודה. עריכה: מה אתם חושבים על המסך של CMV שמוגרים בKSP ב960 שקל?

19. שלום, חבר שלי קנה מחשב חדש,והוא רוצה לקנות מסך שיתאים בעיקר למשחקים (crysis,bioshock,CAD4...) בגודל 19" או 22" , מבלי להתפשר יותר מדי על דיוק הצבעים ורמת הבהירות. האם קיים מסך כזה שהוא לא TN? ואם לא - מהו המסך מסוג TN המומלץ ביותר למשחקים? תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי מעוניין לדעת איך אני יכול כייל שיתאים לי למשחקים וסרטים תודה (: :hi:

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני מעוניין לקבל פרטים על המסך הזה אם הוא טוב בשביל משחקים וסרטים ואם לא אז על איזה מסך ללכת?! (אגב ה24 אינץ' של דל אזל במלאי אז הוא יורד מהאופציה) תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by yagelk,

מחפש מסך בגודל של 23 אינצ' המיועד לקריאה מרובה, פחות סרטים ומשחקים.(אבל לא אומר שבכלל לא!) הציעו לי לקחת את המסך של DELL http://www.tms.co.il/product/10845/ מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום. אני קונה מחשב חדש ומסך בקרוב בעיקר למשחקים. כרטיס המסך שיהיה הוא HD5770. כרגע מה שמתוכנן הוא LG L227WTP 22" 1:30000 1680x1050 2ms. האם יש מסך אחר, באותו טווח מחירים שעדיף על המסך הזה? תודה! [br]פורסם בתאריך: 6.08.2010 בשעה 02:14:46 מישהו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. עם דגש על שני הצדדים של הספקטרום הצרכני, HP חושפת בתערוכת CES את ה-Stream, מיני-מחשב עם תג מחיר עוד יותר קטן, לצד משפחת מסכים חדשה המציעה רזולוציות של 4K ו-5K לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%9e%d7%92%d7%94-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%99%d7%aa-5k-%d7%95%d7%92%d7%9d-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%91%d7%a4/

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by yossihaz1,

שלום רב, זקוק להמלצה למסך מחשב 23-24 אינץ הולך לצפות בו בשידורי הכדורסל של הנבא ובסרטים וכן במשחקי מחשב (gta 5 cod ועוד) באיכות מקסימלית, אז חשוב שיהיה איכותי מאוד סכום- עד 1000 ש"ח לא יכול לחרוג מעבר רזולוציה - 1920/1080 ( רוצה 16:9 ולא 16:10) ראיתי שההמלצה העיקרית בתקציב ובדרישות האלו הוא dell אך מבדיקה שעשיתי באייבורי וקספ הוא לא במלאי אני מעדיף לרכוש ivory או ksp כדי לקחת במקום כי אני רוכש משם מחשב האם יש חלופה הולמת אחרת בתקציב הזה (מבלי להתפשר על איכות) או שאולי הדגם של dell כן במלאי ולא ראיתי? האם כדאי לצרכים שלי לקחת 24 אינץ גם אם זה לא dell אודה לעזרתכם

דיונים חדשים בפורומים