מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפשת מסך מחשב בגודל 24, לגרפיקה סרטים וכו'..רוצה צבעים חדים, חיים. תקציב עד 1500 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
^^ הבנתי שצריך שיהיה יציאת VGA
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש מושג אם המתאם הבא באמת עובד. http://www.ebay.com/itm/BK-HDMI-Male-to-VGA-RGB-Female-HDMI-to-VGA-Video-Converter-adapter-1080P-for-PC-/130745618423?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item1e710bcff7#ht_2303wt_1037 פשוט קראתי בכמה מקומות שיש איזה קטע עם המרת HDMI לVGA, ואני רוצה להיות בטוח. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני רוצה המלצה למסך שמיועד בעיקר לגיימינג, וכמובן גם לכל צרכים האחרים, סרטונים, סרטים, אינטרנט, WORD, וכל הצרכים האחרים של המחשב אבל גם לגיימינג כבד. אני ממש לא מבין כלום במסכים, אבל לפי מה שקראתי מומלץ פאנל ips. אני יודע שהמסך שמומלץ כאן בדרך כלל זה המסך הזה: Dell 23in U2311H אני ממש לא מבין למה. לפי מה שאני יודע, זמן תגובה של 8MS, כמו של המסך הזה, זה ממש איטי(יש הרבה מסכים עם זמן תגובה של 2MS) הניגודיות שלו (1:10000) היא לא משהו (יש מסכים יותר זולים עם ניגודיות של 1:50000). למה כולם ממליצים עליו? האם הזמן התגובה האיטי שלו לא ישפיע עלי בגיימינג? הניגודיות הנמוכה שלו לא תפריע? בטח הצבעים יהיו פחות טובים או משהו לא? מה עושה אותו יותר טוב מהמסך הזה לדוגמא: http:…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי חברים, אני שוקל לקנות את המסך dell ultrasharp u2713hm אבל אני לא מוצא מקום שמציג אותו פועל. מישהו אולי יודע מכיר? בנוסף, אם מחברים אותו עם HDMI לממיר ניתן לראות טלויזיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למסך LCD בגודל 17 אינטש במחיר של עד 1000 שקל. הוא הולך לשמש לעבודה משרדית בלבד! לא למשחקים\סרטים..רק אינטרנט ואופיס.. תודה. עריכה: מה אתם חושבים על המסך של CMV שמוגרים בKSP ב960 שקל?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מאוד מתלבט לפני קניה של מסך 32" אני הולך למקם אותו בחדר שלי מעל המחשב זתמורת שהוא יהיה מחובר למחשב ויציג רוב הזמן תמונה מהמחשב (למרות שהוא יהיה מחובר גם לטלויזיה) ההתלבטות שלי היא בין אם לקנות LCD כזה http://www.allwin.co.il/Product.aspx?ProductID=7083 שיוצא 3000 עם מתקן תלייה התקנה של המתקן ומשלוח של הכל 3 שנות אחריות או לקנות את ה LED זה http://shops.nrg.co.il/Prod/61807/ שזה יוצא 2400 עם משלוח אבל בלי מתלה והתקנה שלו (שזה יוצר עוד 200 שקל בערך) וכולל רק שנה אחריות נמשכתי למסך השני בגלל שהוא LED למרות שאני יודע שזה חברה לא מוכרת אבל מה שחשוב לי פה זה לא איך רואים בזה טלויזיה אלא האיכות של התצוגה עצמה (כי זה יציג כמעט תמיד מהמחשב) השאלה שלי האם מסך LED "מע…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה מספיק +/- אפשר לחרוג אם זה תלוי בכ.מסך אז זה מה שיהיה לי: ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי את הסטיקי אבל שם לא רשום אם פאנל מסויים הוא בעייתי, משיתות פה בפורם הבנתי שכדאי להתרחק מפנלי TN איזה פאנל נחשב טוב?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בדגם 2007 במסך 20'' של דל בין ה WPF לבין ה FP? אחד רחב ואחד לא? תודה. ומה מביניהם יותר טוב למשחקים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מסך טוב לעבודה אם מסמכים \משחקים וסרטים (דגש על מסמכים) תקציב עד 1000 שח (אפשרי לחרוג קצת ) גודל 22 או 24 (אני מניח שבגלל שזה עד 1000 היה קשה לקבל מסך טוב בגודל 24 אז גודל 22 גם בסדר ) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב גדול יחסית ultra wide שיהיה אפשר לעשות בו גימינג אבל לא צריך 144 הרץ ו1 ms אבל שיהיה ממוצע ושהצבעים יהיו טובים. יש לי תקציב של עד 1600. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות את המסך הזה, אבל נראה שיש בו בעיית הבהוב שגורמת לעייפות בעיניים, בעיקר ברמות בהירות מתחת ל 60%, כמו שמתואר בסרטון הזה : האם מישהו נתקל בתופעה ? כדאי אולי להוסיף משהו כמו 800ש"ח, שזה לא סוף העולם, ולקנות במקום את ה U2410...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערכתי מחדש את ההודעה פשוט כבר הזמנתי רציתי חוות דעת על המסך הזה אם משהו מכיר אותו אם טוב לגיימינג http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5149&CatCode=398
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוונת לקנות בקרוב את המסך אחרי שקראתי פה הרבה דברים חיובים עליו (זה אכן המסך הכי טוב סביב המחיר הזה.. בגלל הפאנל?). בכל אופן, פתאום תהיתי אם אני צריכה לדאוג בגלל הכרטיס מסך העלוב שלי? אני לא יודעת אם בכלל יש קשר, אבל אני לא מתכוונת לשחק ממש. בעיקר גרפיקה\סרטים. (עשיתי חיפוש בפורום וכבר היה פה איזשהו אשכול בנושא, אבל לא נתנו שם תשובה ברורה כל כך, אז אני מקווה שזה בסדר שגם אני שואלת). ואם במקרה במקרה יש פה מישהו שמתעסק בגרפיקה ויודע אם מסך רחב יכול להפריע לשימוש בעט גרפי שלא מותאם למסך רחב..אז זה יהיה נחמד לידע אותי בדבר לפני הרכישה המהוללת (: תודה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך 24' של אסוס (לא בטוח לגבי הדגם - splendid כתוב על המדבקה אבל בטוח שזה לא זה) עד אתמול הוא עבד מעולה והחיים היו יפים. אתמול פתאום הוא התחיל להבהב ולבסוף כבה (בדקתי אותו גם על מחשב אחר) כשאני מנתק ומחזיר אותו לחשמל רואים תמונה לשניה והמסך שוב כבה. שאלה אם ניתן לתקן דבר כזה (ואם כן כמה עולה בערך ?) או שזו דרכו של הטבע להגיד לי שהגיע הזמן להתחדש. אודה למגיבים. תומר.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב חבר'ה אני עכשיו לפני קניית מסך למפרט שלי... ומסך 24'' זה הכיוון שלי... אני לא מפונק ומוכן גם להתפשר בהגדרות במשחקים אז לא להעיר לי על זה. יש רק בעיה אחת... אני קונה את המסך מKSP... כן :-\ אז האם הT240 למשל יהיה בחירה טובה? יותר מיתרונות אשמח לשמוע את החסרונות של המסך והצעות למסכים אחרים מהחנות. עוד משהו, עד כמה מסוכן שאני אקנה מסך כזה מ... חנות כזאת, מבחינת אחריות ואיכות כמובן? תודה. (נ.ב יש בעיות עם הויזה, גר באיזור ירושלים, משלם במזומן, זה קצת יעזור לכם להבין למה)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ללכת על lg2242 או על SAMSNG 2243?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=314&CatCode=96 מה אתם אומרים? מישהו ראה אותה איפשהו, קנה אותה אולי? משהו? נראה ממש ממש זול ולכן אני מצפה שזה יהיה חרא מוחלט, אבל לך תדע... נ.ב. כשאני שואל איך היא, אני מתכוון מכל הבחינות. אני שוקל אפשרות של מסך גדול בחדר גם לטלוויזיה וגם למחשב, וכמובן HD בעתיד...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבקש המלצות למסך LCD בגודל 24-27" בתקציב של בערך 5000 ש'. אני סובל מבעיות ראיה ולכן תמיד היו לי מסכים גדולים יותר מהמסכים הנפוצים בשוק .ז"א כשכולם קנו מסך 14-15 אני קניתי מאג טריניטון 17 ב 1000 דולר. וכשעברו ל LCD 17" אני קניתי 19.LCD. וכיום אני מעוניין לקנות מסך גדול יותר משום שהתחלתי לעבוד בפוטושופ על עיבודי תמונות שאני מצלם כתחביב כ 1500 תמונות בשנה בערך בפורמט RAW .והפוטושופ דורש רזולוציה של לפחות 1024*768 על מנת לראות את כל המסך. (בד"כ אני עובד על רזולוציה של 800*600 כדי שאוכל לקרוא בגדול יותר. כמו כן חלק מהזמן אני גם עובד על תוכנות CAD. אני מתכוון לרכוש מכייל מסך בחודשים הקרובים דוגמת SPYDER או מכייל אחר שתמליצו עליו בתקציב של 100$ בערך (יקנה בארה"ב)…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני די הרבה זמן ניסו לעזור לי כאן בנוגע לבעיה, אבל לא נמצא פתרון. אני לא מצליח לגשת בכלל לאפשרות הזאת בתפריט, היא בעצם חסומה לי (אפורה.) גם כשאני נותן למסך אות ברזלוציה נמוכה יותר מהטבעית, האפשרות עדיין חסומה. איך פותרים את זה? תודה מראש Install
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות...... [תקראו כותרת].. ואני מתלבט מה הכי כדאי לי לקנות אני צופה בסרטים, משחק משחקים כבדים, כותב בוורד וגולש באינטרנט... אני מתלבט בין: מסכי 20\22 אינצ' רחבים: Samsung 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen Black LG L226WTQ 22'' LCD 2ms DVI WideScreen ChiMei 221D 22'' LCD 5ms DVI LG L206WTQ 20'' LCD 2ms DVI WideScreen מסכי 19 אינצ' רגילים: LG L1970HR 19'' LCD 2ms DVI LG L1900J 19'' LCD 2ms DVI LG L1960TR 19" LCD 2ms DVI Samsung 931C Viewsonic VP930B Viewsonic VX922 19'' LCD 2ms DVI CHIMEI 946D 19'' LCD 2ms DVI אין לי מושג מה עליי לקנות אני חייב עזרה! אני מעדיף מאוד 22 אינצ' יש לי תקציב עד 2000 שקל בתחום ה19 אינצ' אנשים הציעו לי את V…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבקש המלצות למסך בגודל 24-27" בתקציב של בערך 5000 ש'. אני סובל מבעיות ראיה ולכן תמיד היו לי מסכים גדולים יותר מהמסכים הנפוצים בשוק .זT כשכולם קנו מסך 14-15 אני קניתי מאג טריניטון 17 ב 1000 דןלר. וכשעברו ל LCD 17" אני קניתי 19.LCD. וכיום אני מעוניין לקנות מסך גדול יותר משום שהתחלתי לעבוד בפוטושופ על עיבודי תמונות שאני מצלם ב RAW (1500-2000(תמונות בשנה ) והפוטושופ דורש רזולוציה של לפחות 1024*768 על מנת לראות את כל המסך. (בד"כ אני עובד על רזולוציה של 800*600 כדי שאוכל לקרוא בגדול יותר. כמו כן חלק מהזמן אני גם עובד על תוכנות CAD. אני מתכוון לרכוש מכייל מסך בחודשים הקרובים דוגמת SPYDER . בפוטושופ אני עובד בפורמט RGB ADOBE . לכן שאלתי איזה מסך מומלץ עבורי.…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המסך ואני לא מרוצה מצבעים מסויימים שהוא מציג. הצבעים שונים ולא יפים. השוותי אותו לדוגמה עם צג של מחשב נייד dell inspiron 1545 גם חדש.. שהצבעים בו נראים טוב , כמו במסך הישן שהיה לי. יש אפשרות לסדר את זה או שזה בעיה במסך?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מסך בגודל של 23 אינצ' המיועד לקריאה מרובה, פחות סרטים ומשחקים.(אבל לא אומר שבכלל לא!) הציעו לי לקחת את המסך של DELL http://www.tms.co.il/product/10845/ מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-