מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
צריך מלצה למסך בעיקר למשחקים 1600 ש"ח המסך יתחבר ל 260GTX E8400
-
- 12 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, אני קונה עכשיו מסך מחשב של סאמסונג 240P, למסך יש כניסת HDMI. אני גם רוצה להזמין את הממיר החדש של יס שגם לו יש כניסת HDMI. עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את הממיר החדש של יס למסך המחשב ובעצם המסך ישמש אותי גם למחשב וגם לראות בו טלוויזיה, האם הדבר אפשרי? איפה אני מגדיר את המסך שישמש גם כטלוויזיה? ואיך אני עושה שישמעו את הסאונד ברמקולים של המחשב? תודה!
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
קניתי מסך 226bw ויש כמה בעיות 1. רואים במשחקים כזה בהיר כמעט שחור לבן ושאני מסתכל בזוית אחרת נגיד מלמטה אז רואים יותר חד 2. אני חיברתי את המסך לps3 והגדרתי בps3 שיהיה 720p אבל עדיין רואים כמו בטלויזיה רגילה 3. ובps3 אין לי סאונד מכיוון שבמסך אין רמקולים ושחיברתי את הכבל av לרמקולים שלי לא שמעו בps3 כלום מה אתם ממליצים לי לעשות שיהיה לי סאונד כאילו מה לחבר למה? 4. בpes2008 אין את הרזולוציה שהמסך תומך בה ואז אני רואה את התמונה על חצי מסך 5. בut3 אני לא רואה את היד שמחזיקה את הנשק כאילו חסר שטח ראיה למעלה ולמטה
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
רצוי 23,המסכים ישמשו לצורך מסחר בבורסה חשוב שהמסך יהיה עם כניסת HDMI ובעל תקן VESA 4 המסכים ישבו על המעמד הנל:http://www.ergotron.com/Products/DeskMounts/tabid/71/ctl/Product/mid/396/PRDID/196/language/he-IL/default.aspx תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אהלן חברה, באחרונה רכשתי את המסך הנידון כיוון שזה הגודל שמתאים לי וכי השימושים בו הם צפייה בסרטי HD וחיבור לפלייסטיישן 3 הבנתי שלמסך זה אין חיבור HDMI, האם זה יפריע לאחד מהשימושים שציינתי? יש לי אפשרות להחליף אותו בשבוע הקרוב בLG W2353, האם כדאי? כמו כן הייתי מבקש חוות דעת כללית על המסך אשמח לתגובות מאנשים שהתלבטו בין שניהם תודה
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני רוצה לתלות עם זרוע ... דרך אגב בבקשה לא להציע טלויזיות אחרות כי אני יכול רק אותם אני יודע שזה ישן מה יותר דק ויותר יפה http://www.amazon.com/Toshiba-34HF81-Pure-Flat-Screen/dp/B00005KI38/ref=dp_return_1?ie=UTF8&n=172282&s=electronics http://www.amazon.com/Sony-KW-34HD1-34-Trinitron-HDTV/dp/B00001ZUHN/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=electronics&qid=1273802146&sr=1-3 מה הייתם לוקחים בשביל לתלות על הקיר חשוב שיהיה דק אני לא יודע מה יותר דק
-
- 4 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לקחנו לביקורת מסך מתקדם במחיר קורץ מאוד בכדי לבדוק האם שווה לעבור לפורמט אולטרה רחב - ה-G34WQC של GIGABYTE גילה לנו שחווית פרימיום ניתנת להשגה גם ללא שבירה של תוכניות חסכוןלכתבה
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, מתלבט בין 2 מסכי מחשב של סמסונג 24" ואשמח לעזרתכם... : מסך מחשב "23.8 Samsung LED IPS S24R650FDM מסך מחשב "24 Samsung LED IPS F24T450FQM המסך מיועד לנערים ללימודים ולפנאי (גלישה, סרטים, גיימינג בקטנה). תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מסך 20 אינץ' בסכום של ככה 700 -900 שקל למשחקים , אינטרנט, שימוש רגיל וסרטים. התלבטתי בין 20 ל22 אבל בסוף החלטתי ש22 זה סתם יותר מדי גדול בשבילי תודה מראש ;D
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-
-
צהריים טובים, היום בערב אני רוכש מסך חדש למחשב. האם זה משנה איזה מסך אני רוכש למחשב, או שאין דרישות קיימות מסוימות. בנוסף, אם תהליך החלפת המסך הינו פשוט? בבעלותי מערכת ווינדוס 7 שמותקנת במחשב, האם יש רק לחבר את המסך? אשמח לתשובות נרחבות. המשך יום נעים, ירין.
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש למישהו את המסך הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777992 ואם כן מה אתם אומרים עליו והאם שווה לקנות אותו
-
- 4 תגובות
- 967 צפיות
-
-
בקשה קצת חריגה. אני מחפש מסך איכותי עם רזולוציה גבוהה במיוחד כיוון שאני זקוק ל-ה-מ-ו-ן שטח עבודה. האלטרנטיבות שראיתי עד כה הן המסך הנ"ל בסביבות ה-8000 ש"ח או איזה LG לא מוכר (לי לפחות). העניין הוא שבמחירים האלה, יש כבר את ה-iMAC 27' המדהים שב-3000ש"ח יותר כבר כולל מערכת I5, 4G DDR3 ,כרטיס HD4850, רמקולים מובנים לא רעים, דיסק 1T, צורב וסט אלחוטי. אמנם אפשר לבנות לבד משהו במחיר דומה אבל ה-iMAC הנ"ל אלגנטי, איכותי ושקט בהרבה. אני יכול כמובן להוסיף עוד DELL U2410 ל-DELL 2407WFP המצויין שלי ולקבל רזולוציה עדיפה (לרוחב) בכ~3000 ש"ח "בלבד" אבל מסך מפוצל נוח הרבה פחות. אז... אין משהו בטווח המחירים שבין ה-U2410 לבין ה-3008 המופרז? תודה, גונן. ד"א - המסך של ה-iMAC הוא מסך…
-
- 5 תגובות
- 967 צפיות
-
-
יש מבצע של בנק מסוים שנותן את המסך הזה כמתנה , מה דעתכם על המסך הזה כמסך לתיכנות/משחקים? תודה
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום! קניתי מסך סמסונג T220 בבאג הוא מחובר לכרטיס מסך ATI 1950 PRO הוא מסך מצוין, צבעים יפים והכל.... אבל, במשחקים אני רואה שיש מריחה קלה, במיוחד במשחק של PES 2008, ניסיתי גם משחק מירוצים GRID, במשחק עצמו דווקא לא כל כך יש מריחה, אבל כשאני רואה סרטון של המשחק הזה יש קצת האם זה אומר שהמסך הספציפי שקניתי פגום ועלי להחליפו? או שעדיין אין מסכים אם זמן תגובה מהיר מספיק שלא יהיה לגמרי מריחות? ניסיתי לשחק אם RTA ועדיין יש בעיה תודה על העזרה מראש!
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=184289 ???
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
היי, איפה אני יכול למצוא כבל מ DISPLAYPORT ל DVI? אני צריך כי לתחנת העגינה של ה X200 יש רק את החיבור הנ"ל.. כמובן בארץ... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
השגתי אותו במחיר מציאה, ולמסך יש נתונים יבשים די מדהימים של 2MS וניגודיות של 1:2000. שיחקתי קצת בהגדרות של המסך, ואפשר להגיד שדי הסתבכתי =] כל דבר שאני מנסה נראה לי מוזר בעיניים/בהיר מדי/לא מספיק חד וכו'. רציתי לשאול את האנשים שגם משתמשים במסך הזה, מה ההגדרות שלהם. תודה
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לקנות בימים הקרובים את המסך vp930B של viewsonic או 971P של סמסונג. מה שהיה חשוב לי זה פאנל איכותי (זויות צפיה זה גורם מאוד מכריע בחדר שלי) ואיכות תמונה. לא בחרתי מסך רחב כי אני צופה בממש מעט סרטים על המחשב. מישהו מכיר עוד דגמים שיכולים לעניין אותי לפני שאני קונה?
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך ומצאתי את המסך גקךך 2009' במחיר של 1400, למטרה של עבודה ביתית, אני מתכנתת. יש מסך במחיר הזה שיותר טוב ממנו שגם PIVOT מלא, הכוונה לא רק בהיפוך המסך אלא גם מתכוונן לגובה ומסתובב מהבסיס? יש המלצות????
-
- 8 תגובות
- 967 צפיות
-
-
רשמתי תקציב גבוה כי התקציב פה פחות משנה, העיקר האיכות. רוצה מסך סופר איכותי, משהו מעולה שיהיה בעל INPUT LAG הכי נמוך שניתן להשיג כיום. חייב להיות LCD, חייב לא להיות TN (לא אוהב אותם, איכות תמונה גרועה מידי לטעמי) ולא משנה לי כניסות (מחבר אותו ישירות למחשב בDVI) רצוי גם שיראו בו טקסט כמה שיותר נקי וברור. מה יש לכם להציע לי בבקשה ?
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
האם שווה לקנות את הדגם הזה? הוא מסך טוב ל-20 אינץ'? הוא עדיף מזה: 2043BWSamsung?
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
קראתי את הביקורות הטובות ואת ההמלצות שלכם על המסך הנ"ל והייתי בטוח ב100 אחוז שאני הולך לקנות אותו!!! אבל הבעיה היא שאני רוצה את המסך שיהיה כולו בצבע שחור שיתאים למארז המחשב המקלדת והעכבר המסך הכסוף ממש מכוער בעיניי! הבנתי ממה שקראתי כאן באתר שאומניטק היבואן הרישמי מייבאים רק את המסך הכסוף לא איכפת לי שהאחריות תהיה של יבואן פרללי ולא של אומניטק העיקר שהמסך יהיה בצבע שחור 1.האם יש אפשרות להשיג את הVP930B בצבע שחור בארץ? 2.ובמידה ולא ניתן להשיגו בצבע שחור האם יש עוד מסך 19 שיש לו PIVOT פאנל M-PVA שיתאים לי ל- 60% גלישה באינטרנט 30% משחקים כבדים כמו UT-2004, F.E.A.R , FARCRY , RAINBOWSIX VEGAS 5% צפייה בסרטים 5% תוכנות כמו פוטושופ וורד אקסל ושיהיה כולו בצבע שחור תקציב מקסימו…
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
האם המסך הזה מצוין למשחקים והרזולוציה שלו טובה והאם האיכות שלו שווה למסכים של 17" http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5698 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לקחתי את המסך למעבדה. מאוד הפריע לי התופעה של הבלוקיזציה שתיארתי כאן - צבע הופך למטריצה של שני גוונים (קרובים מאוד) בתזוזה מהירה של העין, גם בתמונה סטטית. הם אמרו שככה זה ושזה אופייני למסכי LCD עם זמן תגובה מהיר (הם הראו לי מסך עם זמן תגובה של 16 וזה כמעט לא היה מורגש שם). נשמע הגיוני? ניסיתי לשנות את זמן הרענון (לא התגובה)... זה לא עזר. בנוסף אני ממש מאוכזב מזמן התגובה ב-WINDOWS: יש מריחות ברורות מאוד... אבל בוידאו למשל, גם כשיש תנועה מהירה - זה ממש שיפור מה-8MS שהיה לי ב-MAG. אז מה העניין? אני חושב בכרטיס מסך. כמה הוא אחראי לזה?
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכלם לאחר שטיילתי בפורום וחקרתי את הנושה של מסכי הLCD במחיר של עד כ2000 ש"ח הגעתי לבחירה של 5 אפשרויות והם: כל המסכים הם 19 אינץ, רענון 2מ', 300 בבהירות 1. LG L1970HR-WF החדש עם יחס נגודיות 1:2000 2. SAMSUNG 931BF 3. SAMSUNG 960BF 4. VIWSONIC VX922 5. המולץ לי ע"י חבר על מסך של חברה בשם NU (לפי מה שהוא אומר זאת החברה השניה בארץ מבחינת מסכי LCD) א. אשמח אם משהו שקנה את אחד מהדגמים ועבד עימו יכול לספר לי עליו קצת פרטים (חסרונות יתרונות) ב. האם משהו יכול להגיד לי איזה מהדגמים יותר עדיף ? ג. לגבי 5 האם מישהו מכיר את החברה NU ויש לו מסך של החברה הזאת ויכול לספר לי האם הוא טוב תודה מראש לכל מי שמגיב
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-