עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולכם! אני מעוניין לקדם את נושא רכישת המסך שאני מעוניין בו - Dell 24" 2405FPW או ה- Dell 24" 2407WFP. המסך ישלים את המחשב הראשי שאני עובד איתו. פרטים מלאים למי שמעוניין לקרוא על הפרוייקט בדיון מיוחד שפתחתי לפני חצי שנה בדיוק בפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153789.0 * הדיון בנושא מופנה רק לאותם אנשים שכבר יודעים היכן ניתן לרכוש את אחד מהם בארץ. * אשמח לקבל בפרטי או בדיון תשובות לגבי חנויות/חברות, שבוודאות מסוגלות לספק לי את אחד משני המסכים שצויינו בתור אדם פרטי בלבד ולא בתור חברה או עסק. * לגבי המחיר - ידוע לי על הטווח המדובר בארץ, אני כבר אצור קשר עם הגורמים שתספקו לי בנושא. * היתרונות מול החסרונות של שניהם מוכרים לי היטב מכל…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Arikation,

אני רוצה לקנות מחשב חדש.. עכשיו לא ברור לי אם אני קונה מסך 3D אם אני צריך את ה 3D VISION או שמספיק המשפקיים שמגיעות עם המסך ... תודה.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  3. Started by udi,

יש לי שאלה די קטנונית למרות חיפוש ממושך בפורום וגם במדריכים לא הצלחתי למצוא תשובה פשוטה לשאלה ממש פשוטה מה יותר כדי לכבות את המסך כל פעם שאני לא משתמש בו { אני לא מדבר על 10 דק' הפסקה } או פשוט להגדיר שומר מסך ולהשאיר אותו דלוק כמו המחשב עצמו { שהפעם האחרונה שכיביתי אותו הייתה בשנה שעברה... אבל זה כבר סיפור אחר } מצד אחד לכל מסך LCD יש שעות עבודה מוגדרות מראש ע"י היצרן כלומר לגביש יש זמן חיים נתון בעת פעולה { למרות שזה כמה שנים טובות ...} אז ההיגיון אומר נכבה את המסך שאני לא משתמש בו ובכך אחסוך שעות פעולה והמסך יחזיק לי יותר זמן מצד שני בעת הדלקת מסך LCD { האמת גם כל מסך אחר } הפולס הראשוני של החשמל שעובר בגבישים וחוסר האחידות בטמפ' המסך גורמת לנזק רגעי די גדול , …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by or1020,

אני מחפש מסך 24" אופטימלי לקריאת טכסטים (מט? לא מט?) אבל גם לצפייה בסרטים (אני רואה המון. ואין לי טלוויזיה). 1. האם אני צריך HDMI? הסרטים אני רואה באיכות גבוהה. 2. DVI? מה זה? אני צריך את זה? 3. אני מקווה לחבר את המסך לMacpro שלי. האם זה משנה אם יש לי חיבורים כאלה? אני יודע שהחיבור הוא באמצעות מתאם. 4. האם זה משנה האם הוא LED או LCD? אני מחפש משהו לשנים ארוכות. 5. התקציב שלי עומד על 1500, עם חריגות אפשריות. 6. 16x9? מה זה? אני צריך את זה? הרבה תודה. אני ממש לא מבין בזה, רק יודע שאני צריך משהו נוח מאוד (בעיות ראיה קלות) לישיבה ארוכה מול מחשב ויוותר בגדר פנייה חד פעמית. :-)

5. המסך שיש לי כרגע הוא W2353V במיוחד בקריאה, העיניים מאוד כואבות לי אני מעוניין להחליף למסך 23 אינץ' שיהיה טוב גם במשחקים וגם לא יכאיב על העיניים וכמובן רזולוציה של 1920X1080 התקציב עד 3K אבל אפשר לסטות הן למעלה, הן למטה. מה שמאוד חשוב לי שניתן יהיה לקנות אותו דרך אופיס דיפו/אייבורי. תודה!

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Rockstatement10,

יש ברשותי U2414H, ורציתי לשאול אם מכבים את המסך מהכפתור שלו ומדליקים לעיתים די קרובות זה הורס אותו או משהו בסגנון? אני זוכר שבעבר אמרו שזה עלול להרוס מסכים. המחשב נשאר דולק.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by tiptipon,

רכשתי את המסך סמסומג 226BW והגדרתי אותו למצב NATIVE RES 1200X1680 אבל אני לא יכול לעלות את קצב הרענון מעל 60 HZ יש למישהו רעיון למה ?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  8. תודה מראש! נ.ב יש לי בעייה גם עם התוכנה שקיבלתי עם המסך MAGICTUNE למישהו יש פתרון אחר ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני משתמשת במחשב כ - 4 שעות בכל יום לקריאת מסמכים וגלישה באינטרנט. קראתי את כתבות הסקר על מסכי 20" ו24" איכותיים שפורסמו באתר ואת הפוסטים בנושא מסכים טובים לקריאת טקסט, שבהם תופעת הפיקסליזציה אינה בולטת גם ברזולוציות מסך נמוכות ולא טבעיות. 1. אשמח לשמוע עצת מומחים על המסכים הבאים, או מסכים מודרניים אחרים, שיתאימו לקריאת טקסט ממסמכי PS או PDF, ומדפדפן ללא צורך במשחק עם גלגלת העכבר לצורך הגדלה: Philips 20 LCD 200P7ES UXGA - 50 W Dell 24 LCD 2407WFP HC Ultrasharp - 110 W 2. האם המסכים המומלצים על ידיכם מוחלפים עבור כל פיקסל מושבת? ומהי תקופת האחריות? האם קיים יבואן הנותן שירות מסודר למסך המומלץ על ידיכם? 3. בנוסף , האם הצפיה דפי אינטרנט ממוטבת עבור מסכים ביחס 3:4? 4.…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לפני קנייה, מבקשת את דעתכם המלומדת. במבצע באופיס דיפו ב-600 ש"ח!!!

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  11. Started by jana,

היום יש לי מסך 19 של ViewSonic דגם VP930 (שהיה בזמנו המומלץ בפורום ואני מאוד מרוצה ממנו) . אני מעונין להחליף למסך 23 / 24 אינץ איכותי לפחות באותה רמה כמו המסך הקודם. לשימוש רב תכליתי גלישה, קידוד, משחקים, עיבוד תמונות ומעט סרטים בתודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. בבית של אחותי יש מסך טלוויזיה LCD 42". בנוסף, יש רק מחשב נייד אחד, ללא נייח/מסך מחשב. ביקשה ממני כמובן להתאים לה מחשב לצרכים, אבל שנינו מתלבטים מה בעצם יתאים לה יותר: מחשב נייח ומסך מחשב יעודי 22" בערך, או מחשב HTPC שיחובר ישירות לטלוויזיה עצמה! ההתלבטות נובעת מהחשש שלי שעבודה רציפה על גבי מסך הטלוויזיה לא נוחה בעליל כשמדובר בצרכים הספציפיים שלה מהמחשב: גלישה באתרים, שכולל בין השאר קריאה מרובה (תואר פילוסופיה והיסטוריה, רוב החומר יהיה על המחשב). המחשב מן הסתם ישמש לה גם כמערכת קולנוע, היא ובעלה מבלים את רוב זמנם בבית בסלון, ואוהבים לצפות בסרטים וסדרות, אז זה פלוס ענקי לכיוון ה- HTPC ... אז למי שיש נסיון בעניין, עד כמה שימושים כאלה מהמחשב שיתבצעו על גבי מסך טלוויזיה בלבד …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך LCD של: DELL 2007 FP עם פאנל S-IPS. לפי מה שהבנתי ישנם שני סוגי פאנלים: S-IPS ו- S-PVA. אני רוצה לקנות את S-IPS איך אני יכול לדעת את סוג הפאנל? מאיפה ניתן לקנות? מחיר מומלץ? תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by tronado,

היי, קיבלתי היום את המסך, יש לו בעיה מאוד מציקה. כשאני מזיז את העכבר (בDESKTOP...) זה מרגיש כמו עכבר אלחוטי זול מאוד. (יש לי G5 של לוג'יטק) איך אפשר לטפל בבעיה הזו? זה הרבה מעבר לinput lag של המסך הזה... תודה.

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  15. שלום, אני מתלבט בין 3 המסכים הנ"ל. התקציב שלי כאמור היה עד 1000 ש"ח אבל אחרי המלצות רבות על המסכים הנ"ל אני מוכן לחרוג. המסכים הם בעיקר לשימוש גיימניג, אבל מידי פעם גם לתוכנות פוטשופ וגם תוכנות פיתוח למינהם. עכשיו אני מעוניין לצפות ב- HD, אבל אם ההבדל בין HD לבין 1680X1020 הוא לא רלוונטי אז אני מוכן להתפשר. חשבתי בהתחלה ללכת על U2311H, אבל מישהו מהפורום אמר לי להתייעץ פה, כי יכול להיות שהמסך הזה לא מיועד לשימושים שלי, אז חבל. תודה רבה על העזרה.

• 74 תגובות
    • 15.7k צפיות
  16. Started by zombie,

שלום לכולם, אני בתהליכי בניית סימולטור נהיגה ושוקל קניית מסך קעור במקום 3 מסכים. לרוב בסימולטורים ניתן להסתכל לצדדים והמסכים הצידיים מפקדים כנקודות מבט אלו... האם מסך קעור מסוגל לתפקד בצורה דומה? שקלתי גם את אופציית האקיולוס ריפט אך נראה שיעבור זמן עד שהמוצר יהיה נגיש באמת ובעל מחיר אטרקטיבי. תודה על העזרה מראש!

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Marcoman,

אהלן חברים, אני מחפש אחר מסך 4K וניתקלתי בסמסונג ובDell. מטרת המסך היא עריכת קוד ("פיצול המסך" ל-2 "מסכים" ברזולוציה המקסימלית). אני מחפש מסך שיחליף לי 2 מסכים שלא נוחים לי (גורמים לכאבי צוואר עקב הצורך לסובב את הראש לכל מסך). לאחותי יש את הiMac Retina של אפל, האיכות מטורפת ולשם אני שואף. אני יודע שהאיכות של אפל היא יוצאת מן הכלל, אבל מחפש משהו בסגנון. אני אומנם לא גיימר אך מחפש מסך עם צבעים טובים ותצוגה חדה לעבודה נוחה מול המחשב למשך שעות רבות. כרטיס מסך: Radeon HD 7700 תקציב: כ-3,500 ש"ח. אשמח לייעוץ.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by סופוקליס,

היי, מסך מחשב: http://www.samsung.com/ae/consumer/computers-peripherals/monitors/lcd-monitor/LS20AQWJFV/XSG-spec כרטיס מסך: GeForce GTX 460 כרטיס טלוויזיה: Win Fast TV210 במסך יש רק יציאת DVI (שמחוברת למחשב) בלי HDMI. היום קיבלתי yes max total ואני לא בטוח אם אני אחבר בעזרת מפצל DVI ומתאם לHDMI בין הממיר למסך, אם המסך שלי מספיק טוב כדי להציג HD בצורה טובה או שכדאי לקנות מסך חדש. תודה.

19. שלום כולם! יש לי LCD של סמסונג . עקב רצון טוב של אחד מבני המשפחה הוא "ניקה" את הLCD עם מטלית שספוגה במים ועכשיו יש מעיין כתמים מהמים. איך ניתן לנקות את זה? חשבתי אולי לקנות שפריצר ולהשים בו מים ולנקות בצורה יותר טובה. האם מעט מים יפגעו בLCD (בציפוי או משהו, כי אני יודע שיש חומרים שכן פוגעים בLCD ) תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by borsood,

במסגרת הנסיונות שלי להבין קצת יותר על זמן תגובה נתקלתי בסקירה הזו של svet: http://www.svethardware.cz/art_doc-CA31CCAA2DA3744FC12572080040A099.html לצערי אני מתקשה בקריאת הצ'כית. מישהו יכול להסביר בקווים כללים מה ואיך מודדים שם? במיוחד הגרף הראשון. תודה.

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  21. Started by votex,

שלום לכולם וצהריים טובים! אני רוצה לקנות מחשב כבר הרבה זמן..(כמו שחלכחם כבר יודעים..) עכשיו יש לי מציאה למסך! חבר קרוב של אבא שלי קנה מסך אך לא היה צריך אותו בסוף כי הוא קיבל עוד אחד מהעבודה.. עכשיו הוא לא פתח אותו לא השתמש בו לא כלום!! חדש בקרטון. חברת ACER דגם X193W הוא מוכר אותו סהכ ב-400 ש''ח..ועוד זה אפשר להוריד! זיכרו זה חבר קרוב של אבא שלי כך שלא ייצא לי שעבדו עליי או משו.. עכשיו השאלה שלי האם שווה לי לקנות אותו במחיר הזה? האם הוא מומלץ? האם רזולוציה טובה? האם לא יהיה לי בעיות איתו? האם הוא יעבוד עם מחשב מורכב שהרכבתי?(עם צריך חלקים אני יביא..) בקיצור המלצות\תגובות או כל דבר אחר על המסך אני אשמח לשמוע!! תודה מראש!! יונתן

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  22. Started by Double_N,

מה דעתכם על הדגם הזה? האם שווה להזמין אם זה הכיוון שאני מחפש? http://www.ebay.com/itm/Tempered-Glass-27-Inch-Matrix-NEO-LED-270WQ-IPS-2560x1440-WQHD-Quad-HD-Monitor-/130739999725?pt=Computer_Monitors&hash=item1e70b613ed האם הכוונה tempered glass הוא לזכוכית מבריקה כמו במחשב מקינטוש? והאם אני אוכל לחבר שניים מהסוג הזה לכרטיס מסך מסוג Geforce 660ti ? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבחירת מסך אחד או יותר שיתאים בצורה הטובה ביותר לצרכים שלי. אני מחפש מסך עם דיוק גבוהה בצבעים ואני רוצה שהוא יהיה גדול יחסית לצפייה ממרחק של בערך 80 ס"מ התקציב הוא בערך 3000-3500ש"ח. המסך הראשון שעניין אותי היה ה27" של DELL (הU2711) אך לאחרונה ראיתי שיצא דגם חדש יותר הנקרא U2713HM וזה גרם לי לקצת בילבול. כמו כן שמעתי שNEC היא המובילה בתחום המסכים למקצוענים השאלה אם המחיר שלהם שווה את האיכות בהשוואה למסכים של Dell? במחיר של ה27" של DELL אני יכול להשיג רק 24" של NEC. האם למישהו יצא להתנסות בשני מסכים מקבילים? לדוגמה במחיר של ה 27" של DELL ניתן לקנות שנים או שלושה מסכי 24" של DELL השאלה היא האם הקווים באמצע המסך יפריעו בזמן משחק או צפייה בסרטי…

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  24. לפי מה שאני מבין מקריאת הנושאים בפורום הזה כמעט לכל מסכי הTN יש RTA או OVERDRIVE איך אני יכול לדעת לפני שאני קונה מסך אם יש אפשרות לבטל את האופציה הזו בתפריט המובנה של המסך? (כמו למשל ב 931C שאני מכיר) האם לכל המסכים יש את המאפיין הזה? ולמה צריך את זה בכלל? ובלי קשר אשמח לדעת אם יש תוכנה חיצונית שמבטלת את האפשרות הזו אני שואל כי אני רוצה להחליף מסך ולפעמים ה OVERDRIVE מפריע לי ואני צריך לבטל אותו

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  25. רשמתי תקציב גבוה כי התקציב פה פחות משנה, העיקר האיכות. רוצה מסך סופר איכותי, משהו מעולה שיהיה בעל INPUT LAG הכי נמוך שניתן להשיג כיום. חייב להיות LCD, חייב לא להיות TN (לא אוהב אותם, איכות תמונה גרועה מידי לטעמי) ולא משנה לי כניסות (מחבר אותו ישירות למחשב בDVI) רצוי גם שיראו בו טקסט כמה שיותר נקי וברור. מה יש לכם להציע לי בבקשה ?

• 6 תגובות
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.