עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by AngelDust,

שלום רב, אשמח להמלצה על מסך 27 איכותי לגלישה עבודות גרפיקה משחקים פחות רלוונטי דבר נוסף אשמח לדעת איפה ניתן לראות בתצוגה את הדל U2711 ע"מ להתרשם ממנו אני מחפש מסך איכותי לא פחות מהמסכים של אפל בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. האם מישהו יכול להמליץ על מסך 27 אינצ' רזולוציה 1920 - 1080 , הזמנתי מחשב חדש ואני צריך גם מסך . תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, אודה להמלצה למסך 27" שיתאים לגיימינג (RTS, SHOOTERS) ולעריכת תמונות/וידאו/תלת אפשרי להתפשר מעט על זמן תגובה במידה וחייב תקציב עד 2000ש"ח (המסך ישודך ל Gigabyte GeForce RTX 2060) תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. אשמח לעזרה מאנשי מקצוע/חוויות משתמשים אני מחפש מסך בעיקר שימוש משרדי + גלישה ועריכה עם תוכנות מוסיקה. ממש ממש קצת סרטים ומשחקי אסט'. ירדתי מה 4K של סמסונג כי הכרטיס מסך לא יכול להגיע לרזולוציה שלו המחשב שלי - מעבד I5, 16GB RAM כרטיס המסך שלי GTS 250 מגיע לרזולוציה מקסימלית 2560x1600

• 21 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. Started by rajuomer,

אני רגיל לעבוד עם שני מסכי 19" ורוצה לעבור לאחד גדול סוף סוף עבודה עם תוכנות גרפיקה ואנימציה של Adobe ראיתי שיש מגוון גדול של 27" אבל לא כזה גדול של 30" מה כדאי?

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  6. היי! לתחנת עבודה, במקום שני מסכים אני מעוניין במסך אחד גדול, 34", שאינו קעור. עבודה משרדית בעיקר שכוללת הרבה חלונות וטאבים ולכן דורשת שטח עבודה רחב. עדיפות למסכים שנמכרים בארץ. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Black_Noise47,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בעל כרטיס מסך GTX670 של Nvidia, ואני מעוניין במסך שייתמוך בטכנולוגית ה-3D שלהם. הדרישות מהמסך לפי חשיבות הן: - תמיכה ב- 3D Vision של Nvidia - קנייה מחנות בארץ - איכות צפייה מידע נוסף: - אני מודע לכך שתמיכה ב-3D באה על חשבון האיכות - תקציב גמיש של ~2500 שקל - גודל מסך מועדף בין 22 ל- 27 אינץ', אבל לא על חשבון הדרישות למעלה - אין בעיה לקנות משקפי צפייה בנפרד אם אינם באים עם המסך עדכון אחרי קצת חיפוש מידע: ראיתי שאין מסכים מתאימים לדרישות בארץ (שחיפושי גוגל במשך כמה שעות ומעבר על חנויות ישראליות מוצא), אז כנראה אין ממש ברירה אלא לקנות מחו"ל. בנוסף מצאתי מסך המקיים את הדרישות, מסוג BenQ TX2420T, במחיר סביר ב-eBay. השאלה כעת היא האם הייתם ממליצי…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  8. המסך יהיה בעיקר למישחקים והרבה שעות על המחשב גם לסרטים אבל פחות חשוב לי החיבור HDMI בכדי שאוכל לחבר את הכבל לכרטיס מסך HD והמשחקים והסרטים ייראו הרבה יותר טוב המסך מבוקש ליהיות FHD פתוח להצעות תודה רבה מראש!!

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  9. בהתחלה שמתי עין על הT220P, אבל אני שם לב שהוא מתחיל להיעלם מהחנויות לאט לאט כנראה כי הוא מתיישן ומפנה מקום לדגמים חדשים יותר... בקיצור אני מעוניין בהמלצה שלכם! המטרה של המסך הוא משחקים, SOLIDWROKS ועבודה\גלישה רגילה באינטרנט התקציב כמו שאמרתי שלא יעלה מ-1100. תודה.

10. המסך יתחבר לקונסולה בHDMI. אם יש המלצה למסך בעל 2 יציאות HDMI עדיף... אני מחפש משהו בגדלים של 24-26 אינץ' אבל אולי תפתיעו אותי במשהו יותר גדול שאני לא מכיר.... זמן תגובה מהיר חשוב למשחקים. * שאלה : האם למשחקים וסרטים ישנה מאוד אם מסך יהיה בעל זמן תגובה 5-6MS ולא 2MS? האם זה מורגש? מה אתם אומרים על Dell ST2410? קראתי ביקורות ממש טובות באתר זה: http://www.buzzillions.com/reviews/dell-st2410-24-inch-full-hd-widescreen-monitor-reviews כמובן שכל מי שהתייחס למסך בשביל שימושים מקצועיים אמר שזה לא המסך אבל רוב המבקרים התיחסו להיותו מסך למשחקים ודיווחו על שפור מדהים בהשוואה למסך הישן שלהם...

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. חלפו להם 8 שנים ואני בונה את המחשב הבא שלי. יעוד: גיימינג אונליין (יתכן גם שידור בערוץ יוטיוב)+עיבוד ווידאו (לא מקצועי)+עיבוד תמונה (לא מקצועי)+אופיס (מרובה)+סרטים. סוגי משחקים: סימולציות טיסה (DCS, IL2 וכדו') הגדרות מקסימליות (ULTRA) כמו כן FPS (סדרת באטלפילד, COD ורייסינג סטורם) תשתית חומרתית: המחשב יבנה סביב כרטיס גראפי של אנווידיה GTX 1080TI מעבד I7 כלשהוא וזיכרון 16-32 מה יש כרגע: אני כבר שנים רבות עם DELL 2209WA ששירת אותי נאמנה אבל הגיע הזמן לגדול ואולי גם להתרחב ולראות את "העולם בגדול" תקציב: עד 5K מה אני יודע עד כה: שוטטתי קראתי ואף צפיתי ביוטיוב, הריבוי הגדול רק בלבל אותי, מה שמיקד אותי מעט זה שהמסך צריך להיות בשיטת G-SYNC של א…

12. Started by hushnga,

שלום המסך מיועד למשחקים כבדים ולסרטים , כמו כן רציתי לדעת אם יש מסך 24 עם פאנל IPS תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. כן כן זוהי לא טעות, אני מחפש מסך 17 אינץ' העיקר שיהיה כמה שיותר איכותי. אין הבדל גדול לדעתי בין 17 ל19..אבל אם יש לכם הצעה למסך 19 טוב בתקציב שהצעתי אני גם אשמח לשמוע. תודה!

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  14. Started by ORBIT,

מיועד לשימוש ביתי לא מוגדר, בעיקר אינטרנט. אנא הציגו לפחות 3 דגמים/חברות לבחירה, מפני שלא תמיד אפשר למצוא זמין דגם מסויים ואו תמיד בעל העסק ינסה לדחוף משהו אחר אם אין לו דגם ספציפי. התקציב למסך הזה מאד דחוק.

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  15. מיועד לשימוש יומיומי ועבודה רבה עם תמונות ופוטושופ

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  16. צהריים טובים. אני מבקש המלצה מכם למסך Lcd באזור 1200 ש"ח, למטרות משרדיות/ ביתיות נטו. אולי מידי פעם לראות איזה סרט. ד"א, עדיפות היום נחשבת למסך רחב או שזה רק אני? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  17. כמו בכותרת אם יש 19 אינטצ' עדיף, חבורה ידועה גם חשוב. מקסימום זמן תגובה 8. שימושים: קצת משחקים, הרבה עבודה ברקע, ולא צריך לתלות על הקיר בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  18. השאיפה היא כמובן למסך בגודל גדול ככל שניתן בתקציב, אך אם מסך בגודל 19"/20" הוא איכותי יותר ממסכי 21"/22" בצורה משמעותית, אז אתפשר על הגודל, אחרת - אעדיף "21 / "22 לא מסך רחב לסרטים, אלא רגיל, אין צורך בתמיכה מיוחדת (קצב רענון למשל) למשחקים, מכיוון שלא אשחק במשחקים יותר מאשר משחקי Medium Level. תודה !

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  19. Started by Posford,

שלום, אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש למחשב. יש לי כרטיס מסך עם יציאת RGB ו-DVI, האמיתי שאפעם לא השתמשתי ב-DVI. מה ההבדל בין RGB ל-DVI? אני מעוניין במסך בסביבת המחירים מ-500 עד 700 ש"ח +\-. הייעוד שלו בעיקר מסך מחשב, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, סדרות, קצת משחקים. הבנתי שיש מסכים היום FULL HD במחירים די נמוכים. ורציתי לדעת מה עדיף? מסך רגיל? או מסך רחב? מה ההבדל בינהם בעצם? מבחינת נוחות בשימוש היומיומי ומבחינת צפייה בסרטים וכאלה. ובסביבת המחיר שאני מעוניין להשקיע אוכל להביא מסך איכותי? כמה אינץ'? אשמח להמלצה לדגם ספציפי של מסך עם חברה. תודה רבה חבר'ה!

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  20. חחח טוב הפעם זה ברצינות... שתי הבקשות היחידות שלי זה שהמסך יהיה עד 1900 ש"ח ושיוכל להריץ משחקים ב1600X1200. זה נראה לי כאילו אני לא מנצל את הכרטיס מסך שלי תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by Danman,

היי, הגעתי למסקנה שנמאס לי מה CRT ששירת אותי היטב ב7 השנים האחרונות, ואני רוצה LCD. הדרישות הן בעיקר מהירות.. אני אשתמש במסך במשחקי רשת (Counter-Strike, Unreal Tournament 07 וכו'.. ) וגם משחק שיהיה טוב לעבודה (כתיבת מסמכים ותכנות אפליקציות) תודה, דני.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by ORBIT,

תקציב: 2,000 ש"ח עם אפשרות חריגה בתקציב. אני מעוניין לרכוש מסך ייעודי לצפיה בסרטים באמצעות המחשב. אשמח לקבל המלצות ורצוי יותר מדגם אחד, בשלב זה לא משנה כל כך אם המסך רחב או רגיל. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מה המצב חבר'ה ?.. אני צריך המלצה למסך LCD‏ רחב בגודל 20 אינץ' עד 900 ש"ח עם אפשרות של חריגה של 100 ש"ח למטרת משחקים כבדים כי יש לי כרטיס מסך מסוג ATi HD4850 ושיהיה מהאתר של פנדה מחשבים (www.pandas.co.il) כי אני רק שם ... תודה מראש, משה עריכה: ראיתי שאתם ממליצים על המסך Samsung 22 LCD T220 20000:1 2MS והוא חורג גם ב - 80 שקל מהתקציב שלי אז השאלה שלי האם הוא באמת טוב ומתאים לדרישות שלי ?.. או שאולי יש מסך יותר טוב בתקציב הזה ?.. אבל אני מזכיר, שיהיה רק מהאתר של פנדה מחשבים ...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אוקיי בוא נתחיל מזה שהתקציב הוא בסביבות 1200 ש"ח עדיף שיהיה מחברת KSP או חנות זולה אחרת בסביבת ראשל"צ אני מעוניין במסך "19 (עדיף שיהיה לבן) שיספק לי סך הכל גלישה באינטרנט (מקסימום משחק GTA) אין צורך ברמקולים אני צריך לפרט עוד משהו? יש מסך איכותי בגודל 22-20 אינץ' באיזור התקציב שלי? תודה לממליצים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מעוניין במסך שגם ישמש למשחקים (שוטרים, ספורט) וגם אוכל לראות בו טלויזיה (לא חובה שיהיה עליו טונר בילט אין, מקסימום אוסיף כרטיס למחשב) חשוב האיכות- יש לי כיום מסך CRT 19" Hitachi עם גודל נקודה 0.21 איכותי ביותר שמשמש אותי כבר לא מעט שנים- אני יודע שב LCD אני צריך להתפשר על איכות ולא ניתן למצוא מסך באיכות הזו בגדלים של 28" ומעלה אבל בכל זאת אני לא רוצה לרדת הרבה באיכות. שיהיה ניתן לתליה על הקיר (כולם כאלה?) לגבי המחיר בשביל משהו ממש טוב אין לי בעיה גם לחרוג מהתקציב שציינתי. תודה.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים