מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
החברה הטאיוואנית אינה מייצרת פאנלים משלה, אך עשויה להיות הראשונה להציע מסך "סופר-אולטרה-רחב" בטכנולוגיה המתקדמת אותה אימצה סמסונגלכתבה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
- 1 follower
-
-
שני המסכים קיבלו כאן ביקורות די טובות, אבל אני רוצה לגבש דעה סופית. לשניהם אותו המפרט, מלבד של-LG כ-5ms ולסמסונג 2ms: יחס ניגודיות של 1:2000 ורזולוציה מקס': 1440x900. אתר היצרן של סמסונג: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEWSFXAA.asp אתר היצרן של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/l194wt_1_6.jhtml הסמסונג על הנייר נשמע טוב יותר, אבל זה רק על הנייר. בגדול, אני צריך מסך 19" רחב ואיכותי, ואני די סגור על אחד מהם. השימושים שלי הם גרפיקה; 3D; וידאו; תכנות וכו' לא מעניין אותי משחקים. דעות?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
באיזה מסכים רואים יותר טוב נכון להיום? במסכים הדקים הזולים של LG וסאמסונג עם פאנל TN או במסכי CRT הישנים?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכוון בקרוב להרכיב מפרט במארז Antec 1380, ביחד איתו אני מתכוון לרכוש מסך, אני יותר מבין בכל הקשור ל טלוויזיות, כך בחרתי את הפלסמה 42" שכרגה בסלון, במסכי מחשב אני די בור.. כיום אני עובד על מחשב נייד אם מסך 15.4 מט, פאנל TN , אבל אני לרוב צריך אותו יותר לטקטסים, אז לזה הוא די סבבה, הוא כרגה למכירה ומחפש קונה. אז כמה שאלות: 1. למה כל מסכי המחשב היום, הם לרוב FHD? לא בדקתי את נושא של מסכי LCD מזמן, אבל די מוזר לי הקטע הזה, או שזה פשוט יותר נוח לעבודה? 2. האם יש מסכי LCD שהם מט? ז"א לא מבריקים? כי אני מעדיף רק אותם (בטלוויזיות יש בעיה דומה, בLED ופלסמה, LCD פחות, שאין מבחר כאלו שהן מט, או לפחות לא מחזירות אור כמו מראה) 3. איזה גודל הוא נכון? הבדלי מחי…
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502056 http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=932B חברה אז ככה קראתי בביקורת שעשו באתר פה HWZONE הנה הכתבה למי שמעוניין : http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_simple/ מה שאני מנסה להגיד זה ככה מה עדיף לי הרי הבדלי המחירים שלהם זניחים אחד מהשני ואין לי בעיה של ללכת לכאן או לכאן העיקר מה הכי טוב. אני רוצה לציין בנוסף שמסך מיועד למשחקים וצפייה בסרטים במיוחד אז חברה תעזרו לי להגיע להחלטה הכי טובה שאפשר. משהו אחרון מבטיח חח אם אתם חושבים שיש מסך באותו סכום של עד 1300-50 מקסימום שיותר טוב ממה שהראתי פה בבקשה שיגיב תודה. תודה רבה נ.ב סליחה שפתחתי עוד פעם פשוט זה מאוד חוזה ואני חייב תשובה
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תעזרו לבחור מסך מבין 4 המסכים האלו: 1. מסך MAG 24" LED H2400 2. מסך 16:10)) DELL U2412M Black UltraSharp "24) 3. מסך "Samsung S24A350H LED 24 4. מסך 16:9) DELL U2312H Black LED UltraSharp "23) תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות להורים שלי מסך מאחר וה-LG FLATRON 17 שלהם גוסס... אני מסוגל עד 1,000 שח, ההורים בעיקר או גולשים או צופים בסרטים. אשמח להצעות. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי שני מסכים של סמסונג 931C אחרי שרבים מחברי (לפני גילוי הפורום הזה) המליצו לי עליו... אני עובד שעות מול המסך (בתוכנות גרפיקה,עריכת סרטים, שעות של גלישה וגם קצת משחקים) והתוצאה היתה סינוור איום מהמסך ועייפות מהירה של העיניים ( ניסיתי לשנות באופן ידני ואוטומטי את הגדרות הבהירות והניגודיות אך כלום לא עזר) לבסוף, ארזתי את המסכים והחזרתי אותם לחנות. כעת אני מבקש ממי שבאמת יודע!!! איזה מסך לקנות (''19) ??? אני מתלבט בין שני דגמים: סמסונג 971P או NEC 1970NX הסמסונג בעל פאנל PVA 6MS 1:1500 178X178 300CDM2 הNEC בעל פאנל S-IPS 18M 18MS (11white / black; 7 black / white 1:800 250CDM2 176X176 שני המסכים הנ"ל באותה רמת מחיר. את הסוני שהו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD בעל התכונות הבאות: 1. ''19 ומעלה (מעדיף ''20). 2. רחב (Widescreen) 3. בעל אפשרות סיבוב - פיבוט (Pivot). השימושים: עבודה על מסמכים (12 שעות ביום) וצפיה בסרטים (שעתיים ביום). כן, אני יודע שאין לי חיים קראתי הרבה על מסכים, וכמובן שרצוי מסך עם פנל איכותי ונתונים טובים... הבעיה שלי היא שאני לא מצליח למצוא מסכים עם התכונות הנדרשות, ובדרך כלל גם לא מפרטים את כל התכונות בתאור של המסך. למשל, קשה לי למצוא באילו מהמסכים הרלוונטיים יש Pivot (אני חייב - לעבודה על מסמכים). לכן, השאלה שלי - מהם המסכים העונים על הדרישות שלי - כולל Pivot? אני יודע רק על אחד: Dell 2007WFP, אבל הוא יקר יחסית ואני רוצה לדעת אם יש עוד דגמים איכותיים (ואולי זולים יותר) ש…
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מזמין את המחשב עוד היום.. ואני רוצה לדעת האם כדאי, המוכר ב-TMS המליץ לי עליו יותר מה- Dell ... הוא הגירסא החדשה של 226BW.. בבקשה דחוף חוות דעת עליו הוא מחכה לתשובה..
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מישהו יודע מה מדיניות הפיקסלים השרופים של HP ושל DELL ? 2. ראיתי שאם יש פיקסל שרוף כאשר משתמשים במסך בפעם הראשונה אז ברוב החנויות הם מוכנים להחליף את המסך בלי בעיה. לעומת זאת, אם לאחר תקופה מסויימת מתגלה פיקסל שרוף אז ההחלפה היא בהתאם למדיניות היצרן (ובדרך כלל על פיקסל אחד לא מחליפים). אם אני בודק היטב בתחילת השימוש ואין לי פיקסלים שרופים, האם יש מצב שבעתיד פתאום יופיעו לי כאלה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
מאז שעברתי למסך LCD התאכזבתי מהקצב רענון הייתי רגיל ל 100 הרץ ועכשיו אני מריץ ברזולוציה טובה רק 60. האם קיים מסך 22" עם קצב רענון גבוה מ 75?
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
בבקשה תמליצו על מסך זול לשימושיים משרדיים אם קצב רענון ורזולוציה טובים ורמקולים מובנים (בעיקר ל-SKYPE ו-YOUTUBE). שעלה נוספת: אם מסך תומך HDMI - זה רק לשימוש כטלויזיה או ניתן גם לחבר למחשב לשימושי מחשב רגילים? האם זה משפר את התצוגה? האם תהיה בעיה אם דרייבר ל-LINUX UBUNTU?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 22' עד 900 שקל בערך ועם רזולוציה 1680X1050 המסך הוא לא למשחקים אלה לעבודות ואינטרנט. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
המסך החדש דנדשי שלי (קאפה) מראה קפיצות בגלישה באינטרנט איפה שיש שחור, כאילו השחור הופך לקו לחלקיק שניה ואז חוזר לצורה שלו, חשבתי שזה אולי בגלל הראוטר האלחוטי-או בעיה בווינדוז אבל ביטלתי את האפשרות(כיביתי אותו והקלטתי את החלק במסך שקופץ). זה מסך חדש מסוג SYNCMASTER2253BW של סמסונג. קניתי לפני חודשיים...זה אומר שהלך עליי?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן קראתי באתר השוואה על מסכי 22 וזה גרם לי להתלבט (http://hwzone.co.il/reviews/22inch/17/) קניתי לפני כמה ימים את המסך של סמסונג 226BW ב1540 שקל מוואלה שופס יש לי 14 יום להתחרט השאלה היא מה המסך מבין השלושה יהיה הכי טוב לצרכים שלי: DELL E228WFP Samsung 226BW ASUS MW221C הצרכים שלי הם גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים אבל בעיקר אני צריך טקסט ברור וחד תודה מראש לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מסך 4K למשחקים בגודל 27-30 אינץ', חשובים לי צבעים חדים, פאנל איכותי וקצב רענון טוב מה רץ היום בשוק שמשתלם מבחינת עלות מול תועלת ויתן פחות או יותר את מה שאני מחפש? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אחרי כל כך הרבה התלבטויות, מה מתאים יותר, עד כמה להשקיע, היכן לקנות, עשיתי את ההחלטה: רכשתי מסך, הdell 2407. עד לפני חודש TN בשבילי היה דגם ישן של טנק סורי ופיקסל שרוף זה סוג של תירס משודרג לפופוקורן והיום בזכות חברי הפורום, הפכתי למיני מומחה בתחום. הגעתי עם מטרה לרכוש מסך גדול, הצ'יימי 22 אינטש היה המועמד הראשון, לא התלהבתי, גם מהסמסונג 226 ה-22 אינטש. בסוף, הדל 2407 נבחר. החלטתי לרכוש אותו בסוף מפנדס , למרות הסיכון בכך שאין הבטחה להחלפה אם יהיה פיקסל שרוף. נתתי עדיפות לאחריות של היבואן הרשמי. המחיר: 3134 ש"ח במזומן. לשמחתי לא היה פיקסל שרוף. מה אגיד לכם, זה פשוט עולם אחר. עם הדל הגיע מחשב חדש, ובהתחשב בכך שהמחשב הקודם היה כל כך איטי עד שהעדפתי לגלוש בסלולרי, אתם יכולים …
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
איזה מסך יותר טוב ? ה W2261V של LG או ה 2209WA של DELL ? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעוניין לדעת מה ההבדלים בין dell 2408wfp לבין dell 2209wa חוץ מהגודל והרזולוציה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי ביקורות באינטרנט על הדגם הזה ולא מצאתי כלום.. באתר של סמסונג אין את הדגם הזה. אני רוצה לקנות טלויזיה 32 אינץ מדגם: LCD samsung 32s71 שעולה 5100שח ראיתי במחסני חשמל כמה טלויזיות ופשוט הטלויזיה הזאת הכי חדה מכולם, איכות מדהימה רואים את החדות והפרטים בצורה מטורפת. היא לוקחת את כולם שם !!! במצב של 4/3 רואים את התמונה מכווצת אבל אפשר לכוון בטלויזיה את הגודל של הגובה/רוחב ואז יש שחור משני הצדדים(מימין ושמאל) האם כדאי לקנות אותה? למישהו יש אותה ויכול להגיד לי שזה מוצר בטוח בלי תקלות? נתונים: דגם:32s71. רזולוצייה: 1366x768,יחס צפייה 16:9, HD Ready. טלוויזיית "32 LCD מבית סמסונג, מהירות תגובה 8ms, יחס קונטרסט: 3000:1, HD Ready, רזולוצייה: 1366x768, יחס צפייה 16:9, יחס …
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי חברה אני צריך חוות דעת על המסך הזה אני יודע שזה לא בשמים אבל אני מקבל אותו כחלק מיחידת מחשב שאני רוצה לקנות השאלה היא...האם הוא בכלל שווה? שווה לקנות אותו??.כן לא?
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
יום שני אני מזמין רציתי לדעת אם יש לו מתחרה במחיר שלו ל 30 אינצ' אני לוקח אותו רק בגלל הרזולוציה שהוא מגיע...2560 x 1600 זה קישור לאתר יצרן... http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/monitor_3007wfp?c=il&l=he&s=bsd תודה לעוזרים
-
- 34 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך Gigabyte GTX670 2GB WIND FORCE 2. יש לו חיבור HDMI. השאלה שלי היא אם כדאי לחבר מסך LED לחיבור DVI או חיבור HDMI? אני משתמש במסך רק למשחקים וכשאני צופה בתכני 720P ו-1080P אני מחבר ב-HDMI לטלוויזיית Full HD. האם כדאי לחבר או בכלל לקנות מסך עם חיבור HDMI אם זה רק למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-