עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EK200WS8FS מתלבט מחיר מאור אטרקטיבי ללא יודע בדיוק איזה פנל יש לו ?? האם הוא טוב לעבודות גרפיות ומשחקים בערך 50\50 אחוז שימוש מה המלצתכם

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  2. שלום לחברים, מעוניין לקבל עזרה בבחירת מסך LCD למחשב, 17' מספיק. התקציב הוא עד 1400 ש"ח. נכון לעכשיו המחשב הוא מחשב בין שלוש, מספיק לצרכים הבסיסיים, גלישה, מיילים, כתיבת מסמכים סרטים וכו'. אני מניח שבעתיד יוחלף המחשב אך השימוש יהיה זהה. אין צפי לשימוש במשחקים, בבדאי לא משחקים עם דרישות גבוהות. במשרד אני משתמש במסך Mag S776I שעושה את העבודה, האם לרכוש מסך זהה גם לבית או יש אלטרנטיבה עדיפה ? אשמח להמלצות. * ברור לי בתקציב הנ"ל לא אקבל משהו איכותי ביותר, אך עדיין מעוניין לבחור את המסך הכי טוב שאוכל לקבל תמורת כספי במובני איכות תמונה, אמינות, אחריות וכו'. תודה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by bigdady,

במסך הנ"ל יש אופציה לסובב את המסך ב90 מעלות השאלה שלי איך בדרייברים של nvidia מגדירים שהכיוון של המסך יהיה אוטומטי עם הסיבוב או אולי בלחיצת כפתור? כי קיימת אופציה כזו של הזזה אבל יש צורך להיכנס כל פעם לשם כדי לסובב. תודה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  4. Started by mambo,

יש לי שני מסכי CRT ישנים שאני כבר לא צריך, אחד 15 אינטש והשני 17 אינטש שטוח לחלוטין (flatron או משהו בסגנון). בכמה אני יכול למכור אותם?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  5. שלום לכולם, יותר מוקדם השבוע קיבלתי מפרט למחשב פה באתר הנועד לסרטים, אינטרנט, מוזיקה ומשחק מחשב עני גראפית (football manager למי שמכיר). חשבתי לקנות מסך LCD באלף ש"ח, אך אני רואה שמסך סביר במחיר כזה אינו אפשרי (אני גם לא ממש יודע איפה לחפש ), בכל מקרה אני חושב גם על אופציה של מסך CRT ואשמח לכל עצה/הצעה. אין לי בעיה לגלוש מעט (100-200) מעל האלף אז אל תהססו לזרוק גם הצעות כאלה אם הן יהיו שוות את המחיר. -העדפה למסך 19", אך גם זה אופציונלי. תודה רבה מראש לכולם!

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  6. היי אני קונה בשבוע הבה מסך השימושים בעיקר סרטים וסירטונים וגם שלא יאכזב במשחקים תקציב עד 1700 עדיף כמה שפחות כסף אציין שכבר ראיתי כמה מסכי lcd שמאוד אכזבו בהצגת סרטים ומשחקים ואכזבו יותר בהצגת סרטונים לא איכותיים כמו אלו שרצים במייל (יש מריחת גוונים בתזוזה מהירה) ??? ??? הנושאים הנל ממש חשובים לי במיוחד הסרטונים (משתמש המון במייל) מה הכי כדאי?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by PolishMan,

שלום לכל חברי הפורום, אני צריך מכם המלצה בנוגע למסך 22 אינץ. אני מודע להיותו בעל פאנל TN עם כל המשמעויות של זה, אבל כרגע זה מה שאפשר (אין לי כוונה לרדת ל-20 בשביל הדל). המסך מיועד בעיקרון ל-2 שימושים עיקריים: 1. משחקים - פה היותו של הפאנל TN אינה קריטית (יחסית). 2. צפייה בטלויזיה - אני צריך שלמסך יהיו חיבורים על מנת לחברו לממיר של YES. (אני מודע לבעיה של זוויות הצפייה). למשחקים אני מבין שהדגם המומלץ בפורום הוא 226BW של סמסונג, אבל איןנני יודע האם יש לו כניסות לחיבור לממיר? ואם אין לו, איזה מסך יכול להתאים לדרישות?

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  8. Started by semi-t,

כולם! יש לי GeForcr 6800GT, עם יציאת DVI (לפחות זה) האם הוא יתאים למסך בהרצות של משחקים על הרזולוציה הטבעית של המסך או שאני אצטרך להוריד אותה קמעה? איפה אפשר למצוא מידע על כל ה-Rev הכי אחרונות שיצאו לכל מסך? (מכיוון שאתר הפאנלים לא מחזיק מידע כזה) ל-2007FP זה A05 או A04? ומה ההבדלים/שיפורים ביניהם? חוץ מבדיקת פיקסלים האם כדאי לבדוק Banding (מה זה?) ו-Bleeding..? (זליגת אור?) ואיך בודקים אותם? תודה!

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by mtng,

מחפש מסך 17 LCD איכותי : - למשחקים וגרפיקה ממוחשבת - חייב זמן תגובה נמוך - קצב רענון גבוה - תקופת אחריות ארוכה, רצוי גם על פיקסל שרוף אחד - אמינות - חדות והפרדה טובה בין הצבעים - כרגע יעבוד עם כרטיס 760OGT בקיצור מסך 17" שהוא האולטימטיבי והמשתלם ביותר שניתן להשיג בארץ בתקציב שלי. כמה יעלה כזה מסך? האם 1200-1300 ש"ח זה תקציב סביר לדרישות? ואיפה כדאי לקנות, דרך האינטרנט או בחנות כלשהיא? המחיר צריך להיות אטרקטיבי ואני גר באיזור חדרה ולא ממש גמיש עד לת"א או חיפה בשביל מסך. אשמח לקבל המלצות, אם אפשר לציין גם את החברה וגם את הדגם של המסך מכיוון שאני לא ממש בקיא בתחום - עד עכשיו היה לי מסך MAG DJ707 בן 9 שנים, שעבד ללא דופי עד שנשפכה תוכו כוס מים והשתנו קצת הגוונים שהוא מציג. תו…

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by tmpusr,

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/20inch-4.html

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by Stick2it,

רכשתי את הdell 2007wfp פנל S-IPS 04... המסך מחובר דרך הDVI ורציתי לדעם האם יש צורך לכיל אותו כפי שהיה צורך לכייל מסך בחיבור VGA? ואם כן אז איך? (כ. מסך של nVIDIA) תודה... נ.ב אם כבר... איזה כבל צריך כדי לחבר אותו לממיר של HOT

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by lamer4ever,

LGL1970HR או VP930 אני צריך תמסך בעיקר לסרטים קראתי פה וראיתי שממליצים יותר על ה930 אבל ראיתי שלאל ג'י יש נתונים יותר טובים מה כדאי לקנות? תודה רבה :}

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by Avi Levin,

נתקע לי טור שלם של פיקסלים! במסך LG 206WTQ, נגמרה האחריות לפיקסל הראשון (חודש), והתחילה האחריות ל-3 פיקסלים ל-3 שנים, כמה מבדר שנתקע לי טור שלם שזה...לפחות 10000 פיקסלים? מי שזוכר, פעם קודמת שפניתי אליכם הייתה כשנשרף לי פיקסל יחיד, באותו הדגם של המסך, טירטרתי את המוכר והוא הלך והחליף לי את המסך. יש מצב שאני מקבל החזר כספי מלא?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by Ran Ventura,

אני מעוניין במסך LCD 17 אינץ' לצורכי עבודה במחשב כגון: גלישה באינטרנט,משחקים וכל הדברים השוטפים יש אפשרות לחריגה קלה מהתקציב אבל עדיף את מה שהגדרתי פרט ששכחתי לציין זה שהכרטיס מסך הוא GEFORCE FX 5200

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by haimiko84,

שלום, כשאני רואה סרט במסך, אני לא רואה את הסרט על כל המסך. כלומר, אני רואה רק רצועה ולמעלה ולמטה יש רקע שחור. רציתי לדעת איך אני משנה שאני אראה את הסרט על כל שטח המסך. האם זה תלוי גם בסרט עצמו, או שזו בעיה של הגדרות. נ.ב- התוכנה שאני רואה בה זה POWER DVD אם זה יכול לעזור במשהו. תודה רבה, חיים.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  16. הי, רציתי לדעת האם יתכן שהכרטיס מסך לא תומך ברזולוציות כאלה? או שצריך להתקין דריבר חדש? או זה בעית חומרה? כרטיס המסך שלי הוא : ATI RAGE PRO AGP X2 מערכת הפעלה WINXP SP2 תודה לכולם

17. יש היום שני פורמטים של מסכים 3X4 ופורמט 16X9 מה עדיף? מה היתרונות ומה החסרונות?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  18. היי מה המסך 19 הכי משתלם שניתן לקנות בסכום של עד 1000 ש"ח מקסימום? האם מסך 19 של חברת HAIER עם שירות 3 שנים של ניופאן הוא טוב? מוכרים אותו ב 900 בשופרסל

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  19. מדובר ב-LITE-ON. כתוב להלביש את המסך על התושבת, אבל לאחר מכן אני לא מוצא או לא יודע איך לכוונן אותו. כרגע הוא בזוית 90 מעלות וזה לא נוח בכלל. אני רוצה שהוא ייטה מעט לכיוון התקרה או שאפשר יהיה להגביהה אותו ואז להטות אותו לכיוון הריצפה. כרגע זה בכלל לא נוח. והאם זה לא אמור להגיע עם דיסק התקנה? כי אני זוכר שכשפירמטו לי ממזמן את המחשב אז לא ראו טוב ואז התקינו תוכנה וראו טוב. לא יודע מה זה היה אני חושב שכרטיס מסך אבל בעצם יש לי כרטיס משולב אז אל תסמכו עליי. בטח אתם יודעים אם זה אמור להגיע עם דיסק או לא. סומך עליכם יותר מעצמי ודבר נוסף-אחת הסיבות שהעדפתי רחב, בגלל שאפשר לעבוד על 2 חלונות במסך. איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  20. היי יש לי מסך 17" CRT וחשבתי להחליף למסך LCD בגודל 19" כי 20" איכותי עולה מעל 2000 שקל שזה יותר מידי. ראיתי שאתם מדברים הרבה על ה VIEWSONIC VP930 ורציתי לדעת האם זה המסך הטוב ביותר בתקציב נורמלי שיכול להחליף מסך CRT? המסך הוא לא למשחקים ולא לסרטים אלא לשימוש יומיומי כמו גלישה וקריאת טקסטים מרובים שהעיניים לא יתעייפו. עוד משהו חשוב שהטקסט לא יהיה קטן מידי. אם יש עוד המלצות אז בבקשה תציעו לי. תודה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by zedisdead,

האם ניתן לפרק את הרגל של המסך ולתלות אותו על הקיר ?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  22. האם מדובר בקניה כדאית? http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1419

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  23. היי חברה שאלתי מספר פעמים ללא תגובות מישהו יודע היכן ניתן לראות את המסך הזה במרכז אין לי כוונה לקנות בלי לראות אותו אשמח לתשובה בהקדם תודה עינת

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by ASSAFsa,

אני מחפש מסך איכותי (wide) ומתלבט בין DELL לNEC גודל המסך שאני מחפש הוא בין 20-22 אינץ' תודה רבה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  25. Started by ofirr,

כן הייתי מעוניין בתשובות ענייניות בנוגע לכמה שאלות. רוב השאלות אני דיי בטוח, אבל אני רוצה לוודא חד משמעית אם אכן התשובה היא כמו שאני חושב או אחרת. *מה ההבדלים,יתרונות/חסרונות בין ספק כח פנימי לספק כח חיצוני? - אני יודע שהיתרונות בפנימי שהוא מוסתר, אך החיסרון הוא שהוא מתחמם ומחמם גם את הרכיבים שמסביבו. ואם אני לא טועה ל2007wfp יש ספק כח פנימי, האומנם? *ל2007wfp/fp ולvp930b יש מצבים מותאמים מראש (רגיל,סרטים,לילה וכו') כך שלא נצטרך לשחק עם הבהירות ולהתאימה לכל מצב? -אני חושב שכן, אם כן השאלה אם יש כפתורים בחזית/בצד שמעבירים מצבים או שעושים זאת דרך תוכנה מסויימת(דרך המחשב)? *מה ההבדל בין revision A04 לrev החדש שדל הוציאו A05, מישהו יודע למה דל הוציאו תיקון גירסה חדש יותר? מה …

• 3 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.