מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
הי, מתלבט בין 2 מסכי מחשב של סמסונג 24" ואשמח לעזרתכם... : מסך מחשב "23.8 Samsung LED IPS S24R650FDM מסך מחשב "24 Samsung LED IPS F24T450FQM המסך מיועד לנערים ללימודים ולפנאי (גלישה, סרטים, גיימינג בקטנה). תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי,קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן ואתמול מסך חדש,226v4lab או ה lsb לא יודע,קיצר הכל מגעיל וקטן ומשטושטש ויש ריצוד ומריחות במשחקים אמר לי משהו מהתמיכה שאין פלא כי אני לא שם על רזולוציה של 1920x1280 משהו ואמרתי לו שאין לי אז הוא אמר שאני צריך להתקין תדרייבר שבא עם המסך אבל אין לי צורב במחשב בקיצור הוא אמר לי להוריד מהאינטרנט איזה דרייבר,הורדתי איזה ראר שיש בו כמה קבצים אבל אין לי מושג איפה לשים אותם,קיצר הראש שלי כבר מתפוצץ ואין לי כוח ונמאס לי מההתעסקות בזה..,מה אפשר לעשות? תודה 0
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם הוא טוב למישחקים+אינטרנט, ראיתי שיש לו גודל נקודה קטן 0.248 , שלאחרים יש יותר , והאים זה הגיוני שיש לו רזולוציה של 1920 על 1080? רוני
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני כנראה הולך לקנות את המסך L194WT של LG ורציתי לדעת האם המסך הזה טוב וכדאי לקנות אותו הנה הפרטים עליו http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L194WT-SF.jhtml המחיר הוא בסביבות ה220 דולר תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! רציתי בבקשה לקבל המלצה לכבל HDMI איכותי לרכישה בארץ. האם צריך שיהיה מוזהב? מאיזו חברה עדיף ואיזה דגם. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מסכי ה-22" שבנדון. השימושים: משרדיים (אינטרנט, אופיס) - לא משחקים. חשוב לי שניתן יהיה לכוון את הגובה של המסך ("רגל מתארכת"). קראתי דעות לכאן ולכאן על שני המסכים הנ"ל. מבחינת המחיר הם דומים מאוד. אילו הבדלים בולטים יש ביניהם שעשויים להכריע את הכף? על מי מהשניים הייתם ממליצים? (או אולי בכלל לוותר עליהם ולקחת מסך שלישי שלא הזכרתי?) תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים הם בעיקר קריאת טקסט - אופיס/אינטרנט , לא יהיה שום שמוש לסרטים או משחקים דיפדפתי פה על כמה עמודי דיונים בכולם אני רואה את אותן המלצות חוזרות על 2209 ועל 2333T אני יודע שהם טובים אבל גודל המסך הוא מה שחשוב 22 או 23 לא מתאימים לדרישות לכן אני מחפש מסך בגודל שציינתי אבל לא TN ובמחיר הנ"ל אם מישהו מכיר אשמח מאוד להמלצה . תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כבר קרוב לשבוע ברחבי האינטרנט וגם כאן באתר, והגעתי למסכים הבאים: Samsung syncmaster 226BW LG 222WTQ Dell UltraSharp 2407WFP Samsung 245BW כעיקרון מעניין אותי הביצועיםהתקציב זה כבר הדבר האחרון לחשוב עליו, אני רוצה מסך ממש איכותי,שיחזיק לתקופה רצינת, מה בינהם כדאי ? כעיקרון רציתי מסך לסרטים ומשחקים אבל אני לא יכול להגיד שאני לא גולש באינטרנט הרבה מאד זמן. הבנתי את כל הבדלי הפאנלים וכו אבל זה באמת הבדל עצום בין ה 22 אינטש וה 24 שציינתי? או שכמעט ולא מורגש ? מודה מראש לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני מחבר את המסך החיצוני שלי למחשב הנייד (חיבור VGA) - מחשב של HP (Pavilion dv6) לא מופיע כלום על המסך החיצוני. אני עובד על WINDOWS 7 לכן כשנסתי להגדרות רזולוציה, מופיע לי האופציה לעשות DETECT למסך אבל כלום לא קורה. יש לציין שמהחשב כן מזהה שמחובר עליו מסך - הוא רושם בהגדרות רזולוציה שמחוברים אליו מספר מסכים. למישהו יש מושג כיצד ניתן לפתור את הבעיה? בתודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי מנושאים כאן בפורום שמערכת חלונות לא עובדת טוב עם סקיילינג, מה שאומר שהרבה תוכנות יהיו מטושטשות במידה ויהיה לי QHD. האם זה נכון? זה שיקול האם לקנות מסך כזה או FHD? כרגע אני בונה על U2515H שהוא QHD.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך 20 אינץ' 4:3 או 22 אינ'ץ 16:9 בסכום של עד 2500 למטרת משחקים, סרטים ושאר הדברים. אני עדיין לא החלטתי מה יותר נוח לעיניים שלי, 16:9 (רחב) או 4:3 (רגיל)... ולכן אני מבקש המלצה לשני הגדלים הללו. אני צריך עוד השבוע לקנות כיוון שכרגע אני תקוע עם CRT מגעיל. אם אפשר גם שזה יהיה מסך מחנות שנמצאת באיזור ראשל"צ כי אני לא מתכוון לקנות מסך LCD מהאינטרנט (יכול להגיע עם פיקסל שרוף). תקציב: 2000-2500
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס שאני בונה עליו יהיה ה +GF9800GTX שיצא בקרוב.. אז ככה הבנתי שזה לא ינצל את ה 24(מדובר ב- DELL ב3200שח) אז אולי כדיי 22(אם לדעתכם עדיף 22 אז אשמח לקבל המלצות -הכיוון משהוא טוב+ אבל לא צריך את ההכי טוב) אני לא יודע מה לעשות.. בבקשה תגיבו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
FULL HD, גודל 20 עד 24. חשובה יותר האיכות מהגודל. האם כל המסכים שם עובדים ברזולוציה הזאת על 60Hz? זה לא אמור לעשות כאב עיניים בעבודה ממושכת. שימושים: טקסט (עבודה ממושכת), אינטרנט, צפייה סרטים, קצת משחקים. על איזה דגם אתם ממלצים? מה ההבדל בין הדגמים שמתחילים ב-P לאלה שמתחילים ב-B בסאמסונג? כדאי ללכת על LED? מה היתרונות שלו? http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/art-series/LS23LRJKUV/XK/index.idx?pagetype=prd_detail&fullspec=F או זה בחריגה של מאה ומשהו שקל: http://www.lg.com/il/it-products/monitors/LG-W2486-L.jsp ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את המסך הנ"ל. יש דברים מיוחדים שצריך לעשות? כלומר האם צריך לשחק עם הצבעים? באיזו רזולוציה כדאי לעבוד במשחקים/סרטים/אינטרנט? כיצד עוברים לפיבוט? ( 88GTS) ואיזו תוכנה מומלצת לבדיקה אם יש פיקסלים שרופים. אשמח לתגובה.. עריכה: שאלה נוספת, מה מציינים המספרים על המסך (כרגע המספר המואר הוא 2) למה משמש החיבור USB? אשמח לתשובות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך עם פאנל IPS, וכזה שהדליפה לא נראת או לא רצינית. יש לי את האפשרות לבדוק את המסך לפני הקניה, השאלה היא 1) איך עושים את זה בתנאים של חנות ( תאורה, נגישות מוגבלת לתוכנות מקצועיות וכו') 2) האם ישנה אפשרות כי הזליגה תחמיר עם השימוש או תשאר כפי שהיא בזמן הקניה ? תודה לכולם מראש, ובבקשה תענו מהר, או תשלחו קישורים, אני יודע לקרוא אנגלית.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את המסך Samsung 2333T ואני רוצה לתלות אותו על הקיר. אני צריך מתקן תליה שיתאים למסך הזה ושיהיה כמה שיותר צמוד לקיר. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, אבל וזה אבל גדול חייב לתמוך ברזלוציה של 1920*1200 קרי יחס 16/10 מצאתי את המסך של LG W2220P אבל אין איפה להשיג אותו בארץ וח"י לא מכירים אותו בכלל..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני צריך המלצה על מסך עבור עבודה מרובה מול המחשב ומשחקים ואני מועניין שיהיה 24 אינצ' כי אני זקוק לשטח עבודה גדול האם אפשר להשיג מסך טוב בסביבות ה2000 שקלים? או שמע המסכים האיכותיים רק מתחילים מ3000 ל24 אינצ'? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את המסך בשעה טובה אתמול אך לא קיבלתי כבל מתח רציתי לדעת אם רק אני לא קיבלתי או שפשוט לא מסופק עם המסך הזה כמו כן רציתי לדעת באיזה כבל מתח הוא מתחבר (אם אפשר תמונה של הכבל) שאלה נוספת היא למה מחברים את הכבל USB בין המסך למחשב ולמה הוא משמש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבירור קטן גיליתי את ה DELL E-IPS 22 שעולה בערך 1300 מעוניין לדעת האם יש אופציות טובות של LED אבל לא עם פאנל TN\TFT מעבר לחיסכון בחשמל מעניין אותי האם כדי בכלל לקחת LED (איכותי יותר מהE-IPS של דל?) הכ"מ שלי הוא HD5850 המסך למטרות משחקים, סרטים, עבודות אקסל, וורד ועיצוב גרפי לא מקצועי (שטח עבודה גדול יכול להועיל) איכות חשובה מאוד לפני הזמנה אז אשמח לתשובות מהירות בתודה מראש בן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שמומלץ לא לשים מסכך כזה בתדירות גבוה, יש לי LCD 19 אינטש יש בעיה לשים על תדירות גבוה ביותר?[br]פורסם בתאריך: 22.03.2007 בשעה 20:42:13 הכוונה לrefresh rate
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי מסך סמסונג מדגם 971P ואני צריך ספק בשבילו. מישהו יודע מה אני צריך לחפש? כבר החלפתי פעם אחת לספק ישן אבל גם הוא הפסיק לעבוד. המסך הוא מעולה וחבל לי להחליף מה גם שאין כמעט מסכים כאלה היום. אין לי מקום למסך גדול מקסימום עד 20 אינץ'. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לקנות מסך LCD עד +-1200 שח .. לעבודה כללית אני בצבא ולכן לא משחק הרבה..רואה סרטים לפעמים למרות שהמחשב מחובר ל TV אבל מסך טוב ולא בלאי ושלא יהיה הרבה מריחות עריכה | על הדרך הייתה עוזר לי חח מזמן לא הייתי בפורמים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחרי התלבטויות רבות רכשתי בסוף את הDELL U23 . רציתי לדעת איך אני מכוון אותו לאפשרויות הכי טובות על מנת להפיק ממנו את המירב . תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה למומחים = האם המסך יתאים גם למשחקי מחשב מהירים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-