מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
היי קונה מחשב צריך המלצה לגבי המסך הכי טוב למשחקים שקיים בגדלים עד 21
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך):2000 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך):2100 2. מה השימושים של המסך:גיימיניג כבד מאוד סרטים וטלוויזיה(מחבר ממיר של YES עם חיבור HDMI) 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי \ שאתם עומדים לקנות? מערך כרטיסים של GTX580 יענו X2 4. בקשות מיוחדות - תליה על הקיר \ ארגונומיה וכו'.מעדיף שיהיה טלוויזיה בימקום מסך משלוחים חינם/KSP/איזור המרכז 5. גודל מסך רצוי:מעל 23"~27"
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מסכי ה-22" שבנדון. השימושים: משרדיים (אינטרנט, אופיס) - לא משחקים. חשוב לי שניתן יהיה לכוון את הגובה של המסך ("רגל מתארכת"). קראתי דעות לכאן ולכאן על שני המסכים הנ"ל. מבחינת המחיר הם דומים מאוד. אילו הבדלים בולטים יש ביניהם שעשויים להכריע את הכף? על מי מהשניים הייתם ממליצים? (או אולי בכלל לוותר עליהם ולקחת מסך שלישי שלא הזכרתי?) תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד רכשתי מסך LENOVO 21.5 אינץ' את הכבל שלו משום מה , אני לא מוצא רכשתי מרשת KSP כבל HDMI 4K בסכום של כ-35-40 שקלים רציתי לדעת האם תינתן לי אותה התפוקה , או שהכבל החדש הוא פחות טוב ? מה ההבדלים בצפייה לאחר החלפת הכבלים ? תודה
-
שלום קניתי מסך מחשב Samsung syncmaster 2433 , יש לו 2 יציאות DVI ו- VGA , יש אפשרות לחבר לו ממיר של הוט? תודה רבה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב הזמנתי את ה-730B ואז התקשרו להגיד שהוא לא במלאי ולא יזמינו אותו כבר לכן עברתי לשני הדגמים שבכותרת עריכה: WTF בג'יטק אומרים שיש מחסור אצל היבואן ב-730B (שהוא כבר Discontinued גם באתר של סאמסונג) וב-740B לא מצאו להם זמן אחר דווקא שאני סובל ממסך צהוב בכל מקרה לגבי המסכים: דבר ראשון באתר של סאמסונג רשום על ה-740B שהיחס שלו הוא 4:3 לעומת 5:4 ברוב המסכים זה טעות ? אם לא זה טוב או רע? דבר שני למה באתר שלהם ה-731 מופיע בקטגוריה של "LCD - Analog" וה-740 בדיגיטל ? ובקיצור איזה מסך יותר טוב ואיזה כדאי ללכת בבקשה לא להציע דגמים של LG אני ראיתי את ה-730B ומאוד אהבתי ולא תהיה לי אופציה לראות מסכים של LG לכן אני מחפש דגם שהוא שדרוג ללא פגמים(סדרת ה-BF למשל ) של ה-730B.. …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם,אני דיי חדש בפורום פה,אני קורא באתר כבר המון זמן ואתם עושים עבודה מצויינת(אנ'לא סתם מתחנף,בראסמי) יש'לי רק שאלה :s05:,לא קשור אבל ראיתי שאתם מדברים פה עם הDELL הרבה,ולעניין לפני כמה ימים קיבלתי את המסך שלי dell 2408wfp דווקא במחיר סבבה של 2900 שקל קיצר נכנסתי וקראתי עליו קצת,וראיתי שאם רוצים להגיע לתוצאות מירביות של המסך,צריך לבצע כיול של המסך, עכשיו,ברצוני לכייל את המסך כדאי...איך לא? לקבל תוצאות מירביות,אני לא עורך גראפי,אך בשביל 3000 שקל שווה לקבל תוצאות מירביות לא? רק רציתי לשאול אם מישהו בבקשה יכול לתת לי הגדרות כדאי להגדיר התפריט של המסך כדאי לקבל תוצאה טובה יותר ממנו כאילו אני יודע שכל פאנל זה משהו אחר וכל תנאי תאורה וכאלה,אבל פלוס מינוס,ההגדרות שהו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך הם וכמה הם עולים (לא מצאתי בזאפ)? האם גם בהם יש בעית ורוד כמו ב 2410? מחפש מסך עם פאנל איכותי (IPS?) בגודל 22-24, לא סגור על תקציב מסוים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6620 או זה http://ksp.co.il/hmain.php
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה על מסך מחשב 22 אינץ ברזולוציה גבוהה ושיתמוך בחיבור לטלוזיה יש לי ממיר של יס עד 1500 שח
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את המסך הנ"ל. יש דברים מיוחדים שצריך לעשות? כלומר האם צריך לשחק עם הצבעים? באיזו רזולוציה כדאי לעבוד במשחקים/סרטים/אינטרנט? כיצד עוברים לפיבוט? ( 88GTS) ואיזו תוכנה מומלצת לבדיקה אם יש פיקסלים שרופים. אשמח לתגובה.. עריכה: שאלה נוספת, מה מציינים המספרים על המסך (כרגע המספר המואר הוא 2) למה משמש החיבור USB? אשמח לתשובות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדיף כמה שפחות אבל זה התקציב שלי (פשוט אני נורא רוצה מסך 22 אינץ' ) שימושים: למשחקים וסרטים... זה אומר זמן תגובה נמוך... אני לא כ"כ מתלהב מה-CHI MEI, אני יותר חושב לכיוון ה-ASUS... תמליצו לי! תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לסיוע ברכישת מסך מחשב. המחשב נועד לצרכי גלישה + אופיס וכן לגיימינג (בינוני) ולצפיה בסרטים. מפרט המחשב כולל: AMD 3600, 1660TI\RTX2060 וזיכרון 16GB. מקסימום מרחק ישיבה מהמסך: כ- 85 ס"מ. אני מעוניין בפאנל IPS. מבחינת עלות מול תועלת, המליצו לי על האפשרויות האלה (במיוחד על השתיים הראשונות) : 1. 24 אינטש FULL HD, כנראה דגם P2419H של דל (למרות שהבנתי שישנה מגמה\נהירה כללית לכיוון ה2K אם חומרת המחשבת מאפשרת זאת...) 2. 31.5 אינטש ברזולוציה 2K כנראה דגם q3279vwfd8 של AOC או דגם D32q-20 של לנובו (די חושש שהם גדולים מידי למרחק הישיבה שלי מהמסך, לא?) 3. 27 אינטש ברזולוציה 2K כנראה ד…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש מסך יותר טוב ממנו ב1500 ש"ח ? 24-25" וFHD. למשחקים ובנוסף גם שימוש כללי.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
בגלל שאני צריך שניים מהמסך המסויים התקציב שלו בעייתי ורצוי שיהיה בסביבות 2000 שקל. השימוש העיקרי של המסך יהיה לעריכת וידאו ויישומים גרפים כמו פוטושופ ופלאש. אני צריך מסך בגודל 19-21 עם צבעים מהיימנים ועם ניגודיות גבוהה. אני לא צריך פיצ'רים כמו מסך מסתובב, רמקולים פנימיים או יציאות USB. מוכן להתפשר על זוית צפיה וזמן תגובה בטווח ההגיוני. בגלל שמדובר על זוג - עדיף מסך עם שוליים דקים וכפתורים בחלק הקדמי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך לעיבודים גרפים לצערי מפאת חוסר תקציב אני נאלץ להתספק בפאנל TN פשוט. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך טוב לצרכים של עבודת Photoshop, Revit, 3DMAX או לחילופין להביע חוות דעת על המסכים הבאים: Samsung 23' 980 nis - KSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&cat=20 BenQ 21.5' 2200HD 864 NIS - SkyPC http://skypc.co.il/pl_product~E2200HD~9~0.htm Philips 21.6' 221E1HSB 987NIS - SkyPC http://skypc.co.il/pl_product~221E1HSB~9~0.htm LG W2343T 23'' LCD 5ms 1:30000 DVI WideScreen Black 930NIS - KSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&cat=20 הרבה תודה! וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. האם המסך הנ"ל הוא מסך רחב (wide-screen)? כי משום מה ראיתי באתר אחד שזה כן מסך רחב... אז רציתי לוודא מה הסוג.. 2. מה ההבדל בין L1972H ל- L1972HR?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני בדרך לרכישת מחשב חדש ואני מעוניין במסך איכותי, עד כמה שאפשר, מבחינת איכות צבעים, ניגודיות וכמובן, שיתמוך ב-HD. מעבר לזה, אני גם מתעסק בגרפיקה, לא משהו כבד במיוחד, עריכת תמונות ועיצוב גרפי בפוטושופ בעיקר, בתכנון גם איור וציור על טאבלט. רציתי לדעת אם יש מסך LED שיתאים לי מבחינת הצרכים? הגודל המקסימלי הוא עד 20 אינצ' והתקציב 1500+, לא מעבר ל-2000 ש"ח! אשמח לכל המלצה ו/או כיוון! תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מבקש את המלצתכם למסך גימיינג 144Hz. התקציב עד 1500 ש"ח, אבל לא לגמרי נעול על זה. אם יש משהו משתלם משמעותית וכדו' אולי אפילו העלה את את התקציב. כרגע עם כרטיס מסך RX580, מתוכנן לשדרג ל RTX3060. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימוש העיקרי באמת יהיה משחקים, אבל אני גם מתכנן לא מעט צפייה בסרטים וסדרות. אמנם רוב התוכן לא יהיה HD אבל אני כן צריך תמיכה מלאה ב-HD - בלי מתיחות, מריחות וכו - 1:1. הבנתי שה-samsung 245T מעולה למשחקים אבל הוא TN אז יש בעיה עם האיכות הכללית, וכמו כן הבנתי שהוא מעוות 1080 (מותח אותו כדאי להתאים ל16:10) מה שמהווה בעיה - יש למישהו מושג אם זה נכון? קיבלתי המלצות גם על ה-2408WFP של דל. הוא מקבל ביקורות די טובות למרות שהפאנל (S-VPA?) לא באמת כזה מרשים מבחינת אחידות של צבעים וכו' לעומת הIPS הטובים, מה שיהווה בעיה בסרטים בעיקר אם יותר ממישהו אחד צופה... בנוסף ראיתי הדגמות ונראה שה-Lag שלו עשוי להוות בעיה לא קטנה במשחקים - יש פה איזה גיימר כבד שהתנסה עם המסך הזה ויכול לתת דעה? ב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני מסכים בגודל 27'' אני מעוניין לקנות דרך איביי, שני המסכים מגיעים מחברות סיניות. המסך הראשון של חברת Crossover והמסך השני של חברת x-star על שתי החברות קראתי ביקורות טובות, החיסרון היחיד שלהם זה הרזולוציה הגבוהה 2560x1440 שרואים את הפונטים שבורים. בגדול רוב הזמן שלי אני נמצא מול המסך לצורך תכנות ומדי פעם משחק (battlefield 4), כרגע יש לי מסך אחד של 22" והגיע הזמן להשתדרג. הכרטיס מסך שלי הוא של evga gtx650 ti . מישהו מכיר,ממליץ על אחד מן המסכים? התקציב שלי הוא עד 1800₪
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרישות: 27" ברזולוציה 1440*2560 עם 144HZ ופאנל IPS. Dell U2715H 60 HZ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=891745 Asus MG279Q 144 HZ : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=902610 acer xb270hu 144HZ: לא מצאתי למכירה בארץ. כרטיס המסך שייעשה בו שימוש הוא 970GTX שכנראה ישודרג בהמשך הדרך. לא ידוע אם יוחלף/ יתווסף ל- NVIDIA או ATI חדש שייצא. המסך של דל תומך רק ב-60 ועושה רושם שיש לו הרבה החזרות והוא בעייתי גם בתור חדש מהקופסה. אני חושב שהוא נפסל מיד מכיוון שאין לי כוח לריצות מיותרות, רוצה מוצר שיעבוד. המסך של אסוס תומך FreeSync ואינו תומך G-Sync. אני לא יודע אם זה בעייתי. המסך של אייסר תומך G-Sync ומתאים לכרטיס המסך. ממה שקראתי אני חושב שהוא יהיה יקר יותר לקניה ושאי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בהקשר לסטיקי החדש בנושא: "מסכי "22 מומלצים, ספטמבר 08' " לפי הנתונים היבשים נראה שההבדלים הם זמן התגובה (דווקא לטובת 2253) ופיצ'ר ה-Pivot. גם דעתו של McFly וגם תגובות הגולשים בפורום נותנות העדפה ברורה ל 2243BW על פני אחיו. מה הסיבות לפער הדירוג בין שני המסכים הללו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום יש לי מסך 19 של ViewSonic דגם VP930 (שהיה בזמנו המומלץ בפורום ואני מאוד מרוצה ממנו) . אני מעונין להחליף למסך 23 / 24 אינץ איכותי לפחות באותה רמה כמו המסך הקודם. לשימוש רב תכליתי גלישה, קידוד, משחקים, עיבוד תמונות ומעט סרטים בתודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כשאני מחבר את המסך החיצוני שלי למחשב הנייד (חיבור VGA) - מחשב של HP (Pavilion dv6) לא מופיע כלום על המסך החיצוני. אני עובד על WINDOWS 7 לכן כשנסתי להגדרות רזולוציה, מופיע לי האופציה לעשות DETECT למסך אבל כלום לא קורה. יש לציין שמהחשב כן מזהה שמחובר עליו מסך - הוא רושם בהגדרות רזולוציה שמחוברים אליו מספר מסכים. למישהו יש מושג כיצד ניתן לפתור את הבעיה? בתודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-