עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מעוניין לרכוש מספר מסכים . יש לנו מסכי LG1917 עם יציאת טלוויזיה והם טובים מאוד עכשיו לא מיצרים אותם ואני צריך מסכי לפחות באיכות שלהם האם יש למישהו המלצה על מספר דגמים ?

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  2. אם לא תגיע אחת כזו.. נראה לי שלא צריך לשבור יותר מדי את הראש(אלא רק את הכיס :-\) ואלך על זה: http://www.mag.co.il/sg_product~21003026~173~39.htm (נגד המסך הזה -אני לא מאמין שמישהו יכתוב חצי מילה רעה)

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  3. המסך מעבר לגלישה אמור לשמש לסרטים ולTV (באמצעות כרטיס לכידה) צפיה ממרחק של 2-2.5 מטר בחדר חשוך התלבטות לפי המלצות הפורום : DEll 2007Wfp CMV 221D ( או כל מסך 22" אחק בתקציב) יש עוד אופציות מעניינות? יש איזשהוא מקום שאפשר לראות את המסכים? אולי אפילו איד ליד השני?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  4. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי מלא כתמים, אבק ועוד איכס על המסך... האם כל ערכות הניקוי האלה שמוכרים באופיס דיפו וכו' בטוחות? או שיש דרך פשוטה בטוחה ויעילה להסרת הלכלוך ללא גרימת נזק? תודה.

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
    • 3 תגובות
    • 980 צפיות
  5. Started by yoni321,

טוב אנשים, חבר שלי קנה LCD שזה מסך מחשב וטלוויזיה עכשיו הוא חיבר אותו הכל טוב ויפה הוא רואה הכל טוב חוץ מהכתב זאת אומרת, הוא פותח מסמך כלשו הוא לא יכול לקרוא בבירור הרזולוציה היא 800.600 אמרתי לו שישנה להיכ גבוה 1280-1204 הוא אומר שאי אפשר המחשב לא נותן לשנות רזולוציה אז מה עושים? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  6. שלום! בימים הקרובים הולך ליקנות מסך עבור עבודות גרפיות כגון פוטושופ, AUTOCAD וכ"ו. התקציב מוגבל ל- 1600 ש"ח גג. חשוב מאוד שהצבעים יהיו כמה שיותר אמיתיים וגם אפשר יהיה לכוון אותו אנכי!!!! יש לי התלבטות בין המסכים שבכותרת. מבקש חוות דעת והמלצות על שני המסכים הנ"ל. תודה!!!

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  7. Started by UVnet,

איך ה VA912 Viewsonic מתפקד? כעיקרון שימוש משרדי, משחקים וסרטים עם דגש על משחקים. אם יש יותר טוב באותו טווח מחיר (בלי עלייה רצינית במחיר!) נשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by Babylone,

אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש עם עדיפות לפאנלים אחרים(ולא הTNים למיניהם) האם יש אפשרות כזאת עד 2400 שקל? הבנתי שיש את הvs vp930 אבל הסתבכתי עם הגרסאות. במחשב יעשה בעיקר שימושים של משרד ומעט סרטים.

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  9. Started by EdenC,

http://www.officedepot.co.il/(ppp5vujjlbxrml451itexnf3)/CATALOGSKU.ASPX?PR=SP5&IREF1=DEFAULT1&ID=3813649 תודה.

10. חיפשתי בפורום והאמת היא שלא ממש מצאתי אילו בדיקות כדי להריץ. תודה!

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by sourcecode,

החלטתי שאני הולך על סידרת ה 2007 של דל. הנקודה היא אם עדיף לקחת את הרחב או הרגיל המרובע. לפי המפרט שרואים באתר הזה: http://www.nextop.co.il/Products.asp?Cat2Cat1ID=9 מדובר על ה DELL 2007 WFP לעומת ה DELL 2007 FP עכשיו אני בגדול פחות הולך על משחקים, אבל כן עובד על תיכנות וגם על גרפיקה, וברור לי שהנוחות זה לפתוח יותר חלונות, השאלה אם זה השיקול היחיד?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by bazil41,

לאחרונה רכשתי מסך samsung 731bf ואני מאוד מרוצה ממנו, גם בסרטים גם במשחקים וגם סתם בגלישה באינטרנט אבל אליה וקוץ בה, המסך מחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך 6600GT ומשום מה חלק מפונקציות הכיוונון של המסך אינן עובדות כמו ה-auto adjustment ועוד אם מישהו ניתקל בבעיות מסוג זה ויודע מה הפתרון, אני מאוד אודה לו מיותר לצייין בי המסך הוא חדש כמעט לחלוטין וכי אם זו בעיה בחומרת המסך אני יכול להחליפו בקלות אבל אם זו בעיה מינורית אני אשמח לתקן אותה בעצמי במקום לרוץ לחנות ולחכות שיגיע מסך אחר תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  13. Started by lipa,

מאוד בקיצור מה עדיף גרסת ה-PVA או ה-IPS ? מה האחריות של DELL לגבי פיקסלים שרופים בארץ ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מתלבט בין המסכים הבאים (כולם מאותה חנות ופחות או יותר אותו מחיר) 1)VIEW SONIC VA 903B =מסך 19 אינץ 2)CHIMEI T38D או T39D הכוונה למסך הרגיל מבניהם המלצות יתקבלו בברכה תודה

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  15. Started by GREATTHUNDER,

קראתי את הסטיקי אבל שם לא רשום אם פאנל מסויים הוא בעייתי, משיתות פה בפורם הבנתי שכדאי להתרחק מפנלי TN איזה פאנל נחשב טוב?

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  16. Started by Miros,

איזה מסך טוב יותר? למשחקים וקריאת טקסטים.

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  17. Started by Reader300,

שלום לכולם, אני קורא כבר מזה זמן את ההודעות בפורום. אין ספק שהרמה המקצועית פה גבוהה ביותר. רציתי להפנות שאלה שאני מתחבט בה - מדובר בבעיית הפיקסלים המתים. :s05: אם לוקחים בחשבון את מדיניות החלפת מסכי ה-LCD של מרבית היבואנים ו/או היצרנים, נראה שרמת השירות והאחריות שאנו כלקוחות מקבלים היא לא גבוהה במיוחד. הדבר נכון בין אם מדובר במסך פשוט וזול בעל פאנל TN ובין אם מדובר במסכים יותר איכותיים ויקרים בעלי פאנל P-MVA ,IPS או אחרים. שאלתי לחברי הפורום היא, האם הגיוני בעיניכם שגם עבור מסכים יקרים אנו מקבלים את אותה רמת השירות של המסכים הזולים יותר? או במונחים אחרים, האם הגיוני שרמת השירות שמקבל אדם שקנה אאודי A6 תהיה זהה לרמת השירות שמקבל אדם שקנה פיאט פונטו. האם הדבר נובע מכ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by arielb1,

http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls20habksqxaa.asp?page=Specifications ואם לא אז אתם יכולים להציע לי משהו אחר וטוב בתקציב הזה למה אף אחד לא עונה? איפה כל המומחים?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by Driverr,

קניתי את המסך לפני שבועיים והוא באמת מדהים, עכשיו שיחקתי עם ה-Perfect suite קצת בהתחלה ועכשיו החלטתי ששווה לראות את איך משחקים עם ההגדרות ב-Perfect suite. עכשיו שאני ניכנס לתוכנה אני לא יכול לבחור בשום אפשרות פרט ל-OPTION..עשיתי כנראה משהו שנעל את זה, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר.

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  20. Started by dmanbuhnik,

בוקר טוב לכולם, אני צריך עזרה בבחירת מסך 19'': - לעבודה משרדית ותיכנות, לא יהיו משחקים או סרטים עליו (וגם אם כן זה במידה מאוד מועטה ואין צורך להתחשב בזה) - במחיר של עד 1500 (אני מניח בשביל מסך לעבודה בלבד אין צורך ביותר מזה) - עדיפות רבה למוצר שנמכר ב"באג" כרגע יש לי בראש את 931B אני מוכן לשמוע את כול הצעות שלכם תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אני עומד לקנות מסך חדש, בתקציב של עד 2700 ש"ח +-. ראיתי פה המון הודעות, והגעתי להחלטה שאני לוקח או את הDELL 2007WFP\FP או את הEIZO 1931SH. עכשיו, אני נוטה יותר לכיוון של הדל מכיוון שהם תומכים ברזולוציה יותר גבוה, וגם אני פשוט ראיתי לפי ביקורות וכולם ממליצים עליו. השימוש העיקרי שלי זה במשחקים, והשאר פחות. אם אני אקנה את הדל הרחב אני חושב שתהיה לי בעיית מקום. הנה תמונה של השולחן שלי כרגע עם מסך FLATRON 775FT CRT [17"] X. התמונה [איזה איכות יש לK800I]: http://img219.imageshack.us/img219/9712/dsc00095ah2.jpg קיצר מה הכי כדאי לי לקחת? תודה לעוזרים. ***אם אני אחליט לקחת את הדל, מה יהיה עדיף? הרחב או הרגיל ?***

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. 1. האם הדגם עם הפאנל s-ips אפשר להסתדר איתו במשחקים או שהוא גרוע ממש למשחקים? 2. האם הפאנל ה-pva טוב לסרטים או פחות טוב? 3. בקשר ל2 הפאנלים האם צריך לכייל אותו או שהוא בא מכוייל מהחברה? 4. האם הפאנל ה-pva של הדל אותו דבר כמו ה-vp930 פחות או יותר? מבחינה כללית מי עדיף.? 5. איזה פאנל עדיף לשימוש כללי הכל משחקים סרטים אינטרנט גרפיקה....?

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by MiOB,

שלום לכולם! ;D אולי שמעתם כבר ואולי לא: הכבלים יצאו במבצע חדש, שבו מוצע מסך LCD רחב של Proview, דגם FV926W, ב-99 ש"ח. (בדקתי טווח מחירים: 1100-1500 ש"ח.). חיפשתי בפורום לגבי הדגם הנ"ל בפרט, ולגבי Proview בכלל, אך לא מצאתי אף נושא שבו דנו ב-"למה לא/למה כן", אלא רק "לא לקנות בחיים!!!" וכאלה. תוכלו בבקשה לפרט יתרונות וחסרונות במסכי Proview ובדגם הנ"ל בפרט? כולל חוות דעת אישית אם ישנה. ;D. עריכה: ועוד משהו - אם כרטיס המסך שלי לא תומך ברזולוציה המיטבית (1440X900), אז הרזולוציה הבאה שתראה היטב היא 720X450? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  24. שלום, יש לי מספר שאלות בנושא. דבר ראשון האם המסכים: BENQ FP93GX 2MS DVI '19 Samsung SyncMaster 931BF LCD זהיים מבחינת הטכנולוגיה והשני סתם יותר יקר בכמה מאות שקלים מהראשון ? דבר שני: http://www.samsung.com/nz/products/monitors/tft/931bf.asp http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19medsbqxaa.asp איך בשתי האתרים של אותה חברה רשום על אותו דגם שיחס הניגודיות הוא 1:700 והשני הוא 1:2000 ? מה נכון ? דבר שלישי: האם יש הבדל מהותי בין 931BF ל 931C למי שלא עוסק בגרפיקה ? דבר רביעי: האם בטווח המחירים של ה 931BF יש משהו יותר טוב / מומלץ ? דבר חמישי: האם עדיף היום מסכי WIDESCREEN והאם יש משהו שווה של 20" עד 2000 שקל בנושא ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.