מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אהלן ושבוע טוב לכולם, רציתי לשאול, קיבלתי מקרוב משפחה מסך mag innvision 17" דגם LT765S ראיתי שיש לו חיבור למחשב בלבד + חיבור לאנטנה. ללא מקור מתח, כלומר, איך המסך בעצם פועל? מאיפה הוא מקבל את המתח ניסתי לחבר למחשב והמסך לא נדלק. יש עוד שני חיבורים של LINE IN/OUT אבל זה לא קשור לחשמל שהמסך צריך לקבל... מישהו מוכן לזרוק לי קצת מידע על המסך ואיך בדיוק הוא פועל, ואיך מפעילים אותו? תמונה של המסך:
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע של-DELL הספציפי הזה רזולוציה טבעית של 1680X1050. מה יקרה עם במשחקים אני אגדיר אותו 1024X1280 או כל רזולוציה אחרת מהטבעית שלו? האם אוכל לשחק כך? האם התמונה "תעוות"?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקראת קניה של מסך 20 או 20.1 הייתי רוצה לדעת מהידע שלכם אלו מסכים משתמשים בפאנלים IPS או SIPS תודה
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול על החיבור של פלזמות....שאלה כללית אין לי דגם מדויק(42 אינץ' של LG) איך כדאי לחבר אותם לממיר של יס ? אני יודע שיש SVIDEO(אדום צהוב לבן) ואני חושב שיש חיבור יותר איכותי להשגת איכות מקסימלית ? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראשית אציין שאני צריך מסך לעבודה משרדית וגם מעט לסרטים. אבל זה לא קריטי. התענייתי במסך הבא: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=538&keySearch= שעלותו 800 ש"ח. לאחר התייעצות הומלץ לי על המסך של דל 2209WA : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=720939 שמחירו כבר 1200 ש"ח האם שווה להשיע עוד 400 ש"ח עבור מסך לעבודה משרדית?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש חיה כזו? השימוש - בעיקר OFFICE ואינטרנט. במידת הצורך אפשר לחרוג קצת.
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
1400 שקל, חשבתי על הDell E197FP, יש כאלה שאומרים שהמסך מציג צבעים אפילו יותר יפים משל ה931C של סאמסונג, ויש כאלה שאומרים שהמסך הנ"ל הוא מסך חביב למחיר אבל ממש לא ניתן להשוואה עם 731BF. המסכים היחידים שאני חושב להסתכל עליהם זה Dell E197FP ו- Samsung 731BF. מה אתם אומרים על 2 המסכים הנ"ל?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, השאלה שלי היא דיי פשוטה לפי מה שהבנתי HD זו בעצם רזולוציה שהמסך עובד בה (אני מקווה שאני לא טועה) לכן אני שואל את השאלה, אם מסכים מפיקים למשל רזולוציה של 1680X1050 אז היא לא בטווח של ה HD? כי לי למשל יש מסך עם רזולוציה כזאת, אבל כשאני מוריד למשל סרט באיכות HD אז אני אכן רואה את התמונה באיכות זו אז למה אני צריך בעצם מסך שהוא full hd? ומה ההבדל בין hd ready ו full hd ומה ההבדל גם בין 1080i ל 1080p ואם יש לי מסך שהוא FHD האם המשחקים אותם אני משחק יוצגו באיכות HD באופן מורגש כמו למשל בסרטים? (הכוונה היא אם אני ארגיש בהבדל כשאני משחק במסך HD או לא כמו שאני מרגיש בהבדל כשאני רואה סרט ב HD או לא) ושוב מה שמבלבל אותי, אם אני רואה במסך הנ"ל (1680X1050) סרטים באיכות H…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכסים את הס"מ העליון של המסך, בלילה (6 שעות אחרונות) שילשו את השטחל שהם תופסים. לא יודע מאיפה הבעיה, מעולם לא ראיתי כזו בעבר. לא קשורה בתוכנה כי לא מופיעה בפרינט סקרין. למישהו הפתרונים?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
השאה שלי היא יותר רפואית. עד היום עבדתי על CRT 17 אינץ. והוא היה בסדר לשימושים שלי . עברתי למסך הנל והוא מדהים באמת אין מה להגיד . אבל בשימוש יומיומי איתו אני מרגיש בעייפות עיניים. מישהו יכול להסביר את התופעה ? ה Brightness על 33 וה Contrast על 29 .
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין ה 2412M ל- 2410 של דל. ההבדל ביניהם הוא בערך 800 שקל (1900 ל-2410 ו 1100 ל-2412M), האם ההפרש שווה את זה? לא לגמרי הצלחתי להבין מה ההבדלים, חוץ משאחד מהם הוא הארת LED (הזול יותר). תודה
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
איזה מסך פשוט כדאי לקחת? מדובר על מישהו בן 50+, שרק גולש באינטרנט. אני מניח שעדיף רזולציה לא גבוהה מדי שהטקסט לא יראה לו קטן מדי.. חנות באזור המרכז (ראשל"צ-ת"א). שוקל את הבאים: Acer V193wab Fujitsu LL3200T Fujitsu SL3220W Samsung 943BWX Plus LG W2043T Mag TP2053W דעות? הצעות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיצד מחברים כ"כ הרבה מסכים בבת אחת למחשב שכאשר לכ.מסך יש 2 יציאות למסכים ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, אתם יכולים לראות את המפרט בפרופיל... עם המחשב תכננתי לקנות מסך אבל בגלל חוסר תקציב וידע מועט בתחום החלטתי להשהות את הקניה. בינתיים אני משתמש במסך LCD הישן שלי, שנקנה לפני שנתיים שלוש. המסך(LG L1730B) עלה לי בזמנו 1800 שקל, 17'' כמו ששמתם לב. בכל מקרה כל המשחקים שהפעלתי על המסך הזה עובדים מצויין FEAR, OBLIVION ועוד. כשאני צופה בסרטים אני נהנה ואין מריחות ואין כלום. אם מסך שנקנה לפני שנתיים מראה תוצאות כל כך טובות, מה זה באמת משנה איזה מסך אני אקנה היום? אני בטוח שהפאנל של המסך שלי הוא TN, למרות שאם הוא לא אשמח לדעת - אני פשוט לא יודע איפה מבררים את זה. אני שומע כאן על כל מיני מסכים חדשים שנקנו שמורחים משחקים, בזמן שהמסך האנטיקה שלי מציג אותם מצויין. אז מה ה…
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה בקרוב לקנות מסך חדש בגודל 20-24 אינץ (עדיין לא בטוח בקשר לגודל) הלכתי להרבה חנויות מחשבים OFICE DEPOT שקם אלקטריק וכל המסכים שראיתי שם היו פשוטים לא יותר ממסכי TN 22 שעולים 1000 ש''ח אני רוצה לראות מסכים מסוג פאנל S-IPS בתצוגה.זה בכלל אפשרי? אני לא רוצה ללכת על קניה עיוורת לקחת הימור אם המסך באמת טוב כמו שאומרים. חשבתי לקנות את ה-DELL ULTRASHARP 24 אינץ עם פאנל IPS יש מקום שאוכל לראות אותו בפעולה כמו משחקים סרטים ורקעים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב 23-24 אינץ' עם תלת מימד פסיבי (שניתן לצפות בו עם משקפי פולארויד ולא עם עדשות כחולות-אדומות). רוב השימוש שלי בו יהיה למטרות גיימינג. חשוב לי שמהירות התגובה שלו תהיה 2ms , שיגיע עם ערכת 3D, רזולוציה מקסימלית 1920x1080, מסך רחב, אין לי צורך ברמקולים. מחיר: עד 2500 ש"ח. אודה לעזרתכם. איתי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן האם ישנה אפשרות לדיל עם פנדה עבור ה-U2311H כמו שהיה עם ה- 2209WA ? (זורק שאלה לאוויר, אולי יאיר מפנדה יוכל להגיב) יש כאן אנשים שמעוניינים לקנות, אפשר להתאגד ביחד לקבלת עסקה טובה, תרשמו כאן מי שמעוניין ! עדכון (08/07/2010): הדיל אושר ע"י יאיר סאטובי !! 1400 ש"ח כולל מע"מ ל-10 יחידות ! פנו אלי בפרטי להעברת שם מלא ייתכנו מכירת יחידות נוספות בהמשך !
-
- 58 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
בס''ד שלום אני רוצה לדעת איזה מסך יותר טוב מיבן שניהם , לי ולחבר שלי יש מסך ואני רוצה לדעת מה יותר טוב האיכות תמונה במה רואים יותר יפה ועד.. 1 ) http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=789366 של חבר שלי 2 ) http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=753315 זה שליי מה יותר איכותי במה רואים יותר יפה? , הרוב אמרו לי ש 2 ה samung , אבל אני רוצה לשאול אותכם , תודה מראש אלון (:
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ביום שישי בבוקר היתי בחנות notebookclub בפ"ת. באתי בשביל לחפש תשובות, ובעיקר בשביל להחליט אם אני הולך על ה- 2007FP או אחיו הרחב, ה- 2007WFP. לתדהמתי, יצאתי עוד יותר מבולבל מאשר לפני שנכנסתי לחנות, תנו לי להסביר. הסתכלתי שם על ארבע מסכים: 2007FP, 2007WFP (שניהם IPS), E228WFP (מסך TN כידוע) וה- 2407WFP שהוא PVA. קודם כל, נאמר לי שם ע"י בחור, שנראה שהוא מבין דבר או שניים במסכים (כך אנ מקווה לפחות), שאם אני רוצה להשתמש במסך בתור טלויזיה עדיף לי ללכת על מסך TN יותר גדול (מה2007 שהם "20) עם כרטיס טלויזיה בגלל שהם מהירים יותר ואני עלול לראות מריחות וגהוסטינג בפאנל ה- IPS. זה די ביאס אותי מכיוון שתכננתי להשתמש באחד מדגמי ה- 2007 בשביל לראות טלויזיה בשל זוויות הצפייה הרחבות של…
-
- 36 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מסך מחשב משני למחשב. אני לא צריך משהו ממש איכותי כי השימוש בו יהיה בסיסי בזמן שאני משחק על המחשב...יוטיוב סטרימס וכדומה. התקציב נמוך היות וזה מסך משני אז עד 550 עדיפות ל22 אינץ ומעלה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש תוכנה שיודעת לשנות את הגדרות המסך כך שיהיו מיטביים למשחקים/סרטים/טקסט כמו שכפתור F-ENGINE ב-LG או MagicColor ב-SAMSUNG עושה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש עליו המלצות איזה סוג של מסך פסיבי או אקטיבי? מוכרים איתו משקפיים? איזה כרטיס מסך מתאים לו? האם יש משחקי מחשב בתלת מימד? הנה הלינק: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2946
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי CRT LG F900B שהוא פשוט מצויין!!! כבר הגיע ל-42297 שעות תפעול. מה אתם אומרים כדאי לי גם לקנות מסך 20" של דל ה-2007FP או ה-24" 2408WFP או שלהשאר עם ה-CRT? המסך שלי עדיין עובד מצויין טפו טפו טפו, אני עובדת על רזולוציה של 1280X960 שבה אני רואה 2 דפי וורד אחד ליד השני ולכתוב בשניהם ללא בעיה של גופנים קטנים. אני קצת מאוכזבת מה-2408 שהוא לא פאנל S-IPS אלא S-PVA, אשמח לדעת מה אתם הייתם עושים... אתם הייתם נוטשים את השמן החביב למרות שעדיין עובד טוב?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני קורא הרבה ספרים על מסך המחשב, ומאז המעבר למסכים רחבים אני בבעיה. במחשב הישן שלי השתמשתי במסך 20" עם רזולוציה של 1400 על 1050. הנקודה היא שהשתמשתי בו במצב עומד (Portrait) כך שהתאים לי יופי לקריאת ספרים. המסך החדש שלי הוא u2410. הוא מספק לי 1920 על 1200. הנק' היא שבגלל שהוא רחב לא נוח לעבוד איתו במצב עומד (הוא מגיע יותר מדי גבוה ונמוך כך שצריך ללכת עם הראש למעלה למטה, וגם הוא צר מכדי שאפשר יהיה לעבוד עם עוד חלון לצד חלון הקריאה) . אם שמים אותו במצב רגיל אז הדף מוצג קטן (כי אני משתמש ב-IE כדי לקרוא, וצריך להוריד עוד הרבה בשביל התפריטים של IE, כך שאני מעריך שנשאר רק 1000 פיקסלים לגובה הדף). חשבתי להוסיף עוד מסך לצד ה-u2410 כדי שיהיה לי נוח לקרוא איתו מסמכים וספרים. מה מומ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=EV2333BK&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he והאם בכלל שווה לקנות את המסך הזה? איזה תוכנות לכיול ובדיקות צריך, איזה מכשיר כדי לכוון את הצבעים פיקס כמו שצריך? .צרכים: סרטים וידאו משחקים, בקיצור הכל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-