מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... לפני חודשיים וחצי קניתי מסך 22 אינץ' של סמסונג מדגם T220. לאחר כשבוע וחצי הופיעו כ-5,6 פיקסלים מתים, ואחרי כמה שיחות והגעה ליבואן עם המסך, המסך הפגום הוחלף במסך חדש. בשבוע שעבר שוב גיליתי פיקסל שרוף, ולאט לאט מתחילים לצאת עוד פיקסלים שרופים, כרגע 4 פיקסלים שרופים ועוד לא בדקתי בקפידה את כל המסך. מה אתם ממליצים לי לעשות? האם אני אוכל לממש שוב את האחריות ולקבל שוב מסך אחר חדש?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב, אחרי לבטים רבים של אם לקנות מסך 22" בזול או ללכת על 24" יקר החלטתי להשקיע ולקנות את ה-DELL, לפי שאני קונה אותו על מה עלי לשים לב? ראיתי שיצאה קושחה חדשה, האם המסכים החדשים שבחנויות אמורים כבר להכיל אותה? מה המחיר הטוב ביותר שאפשר להשיג בו את המסך? תודה אופיר
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני זקוקה למסך בעיקר לגלישה באינטרנט, אבל גם לסרטים ומשחקים(לא משהו כבד במיוחד). הכי חשוב לי שאיכות הצגת הטקסט תיהיה טובה, ושאפשר יהיה לקרוא הרבה זמן בלי שהעיניים יתעייפו יתר על המידה. כמו כן אני רגילה(ומעדיפה) רזולוציה כמה שיותר נמוכה(כרגע אני משתמשת ברזולוזיה 800*600 עם מסך 17 אינץ), כך שהייתי רוצה שהמסך החדש גם כן יוכל להציג תמונה טובה גם ברזולוציה נמוכה מהאופטימלית בשבילו. לא יודעת אם מסך רחב יתאים לי, שמעתי שהם בדרך כלל לרוב בשביל סרטים ומשחקים ולא תמיד מסתדרים טוב עם טקסט. עוד דבר שדי חשוב לי הוא הארגונומיה, אני רוצה מסך שיהיה אפשר להזיז גם למעלה/למטה, לשנות גובה, ואם אפשר גם לצדדים(אבל לא חובה) חיבור DVI חובה. אשמח לשמוע הצעות/ביקורות, בעיקר מניסיון אישי. תודה מראש…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מחפש מסך, וראיתי את הדגם fp2226w של חברת proview. הוא מתומחר בזול יחסית לשאר המסכים (בסביבות 150 שח פחות). למיטב ידיעתי, זו חברה ידועה, אולם אני באמת לא מכיר אותי מנסיון אישי. שימושים: סרטים ואינטרנט. כמעט ולא משמש למשחקים. 1. למישהו מכיר/יודע/יש המלצות לגבי החברה הזו בכלל והדגם הזה בפרט? 2. אני חושב על גודל 22. זה לא גדול מדי? אשמח לתשובה מהירה (אם יש) כי אני רוצה לקנות היום/מחר את מסך... תודה
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום צריך מסך "24 בעיקר למישחקים ולסרטים אבל גם שהכתב יהיה ברור התקציב הו עד 3k אבל אני רוצה את המסך המישתלם ביותר מבחינת עלות/תועלת בתודה לכל המשיבים
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
איפה באזור הרצליה יש תצוגה טובה של מסכי מחשב, לאיפה שאני לא הולך או שאין את המסכים שאני מעוניין לקנות או שהם בקופסה. לאיפה אתם הולכים בשביל לבחון את המסכים לפני שאתם קונים?
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
אוקיי קניתי היום מBIGBOX את המסך ושהדלקתי אותו אז האיכות תמונה ישר מהקופסה היא נוראית להחריד. מסך מחשב CRT גוסס לעומת לעומתו נראה מצויין. איכות הטקסט היא נוראית. אחרי שהתעסקתי עם הOSD שלו איזה 25 דקות ושיניתי כל מידי דברים עדיין זה לא עזר. המסך יש לו תאורה חזקה ואיכות תמונה בטקסט נוראית. אפילו שהעברתי את המסך לTEXT MODE עדיין אני גולש למשל בYNET ועדיין האיכות מגעילה, הוא בהיר מדי והאור שלו חזק מאוד. שילמתי על המסך 900 שקל אבל עדיין לפי דעתי הוא לא שווה אפילו 100 שקל, שאפשר לקנות היום ב20 שקל מסך מחשב יד שנייה CRT. יש לציין שלפני המסך הזה היה לי מסך מחשב של AOC 19 אינטש LCD מלפני שנתיים דגם LM960 והוא נותן איכות תמונה בטקסט הרבה יותר טובה. בכל מקרה מתי שהייתי בBIGBOX לפני …
-
- 61 תגובות
- 11k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ונשארתי עם המסך הקודם. כל הכיול שעבדתי עליו - הלך. את המסך הקודם כיילתי עם adobe gamma ונתן לי תוצאות טובות. הפעם אני לא מצליחה. המסך שלי הוא lcd איך אפשר לכייל בצורה הכי מקצועית - לבד? יש תוכנות טובות ומומלצות? אשמח לתשובות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך בשביל סבא שלי לשימושים בעיקר של OFFICE כלומר שום דבר רציני, המסך רק צריך להיות בגודל של 19" ולא משהו עם מחיר מוגזם. התקציב אני מניח שיהיה קצת פחות מ1000 שקל לא? המון תודה וערב טוב
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צלם חובב והיום יש לי מסך MAG 996PF(מסוג CRT) שמשמש אותי יפה בשנים האחרונות, בעיקר לעיבוד תמונה. לאחרונה רציתי למכור מספר עדשות וידיד שלי הציע לי סמסונג 960BF (משומש, מצב טוב מאד) כחלק מהתשלום על אחת מהעדשות שלי. היתרונות עבורי: מסך גדול יותר. פחות מקום על השולחן. אמכור את העדשה. החסרונות עבורי: לא ממש תכננתי להחליף מסך. אם אמכור את העדשה למישהו אחר, אקבל את מלוא התמורה בכסף. מצד שני, היא עומדת למכירה כבר לא מעט זמן. העניין הוא שבעיקרון, בהנחה ונגיע למחיר מוסכם, אין לי בעיה לעשות את ההחלפה. כסף או מוצר שימושי זה אותו הדבר עבורי. עכשיו מגיעות השאלות. 1. באופן עקרוני, למעט נושא הגודל, האם השדרוג יהיה משמעותי מבחינת איכות התמונה? התיחסות ממישהו עם ניסיון ב…
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
חשבתי בהתחלה לקנות את ה 2408 של DELL אבל הגעתי למסקנה שאפילו שהוא מסך מעולה להוציא פי 2.5 על מסך 22" זה הרבה מידי לכן אני אספק ב-22" עם פאנל TN... בכל מקרה חשבתי על הסמסונג t220p או על האסוס VW222U, מה אתם חושבים? האם יש דגם אחר שאתם ממליצים שעדיף על שניהם? ראיתי לאסוס דגם נוסף בשם MW221C Asus, מה ההבדל בינו לבין ה-222U התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח. תודה אופיר
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
עולה 1499 ש"ח (במקום 2199 חדש). לדעתי זו פשוט מציאה. האם מישהו מכם חושב שלקנות מחודש זה טעות ? תודה, ניר. http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lcd-02&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
חשוב מאוד שהאיכות בחיבור למחשב תהיה סבבה ויתמוך גם ברזולוציות כמו 1650X1050..
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את המסך הזה בעיקרון אני רוצה לקנות מסך שתומך ב FULL HD ראיתי את המסך הזה וחשבתי שהוא מצויין אבל הייתי רוצה עליו יותר חוות דעת התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח אבל הייתי מעדיף לקנות משהו יותר זול או אפילו 22' אבל חשוב שלי שיתמוך ב FULL HD
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מסך 19 אינץ שהולך למות ואני רוצה ליקנות מסך חדש הכרטיס מסך שלי זה HD4850 התקציב זה 1000 שקל הכי הרבה זה 1300 תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 21.11.2008 בשעה 21:01:17 שכחתי להזכיר אני צריך אותו בעיקר למשחקים
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין 2 המסכים הנ"ל. את ה2000CP החלטתי שלא לקחת עקב מסך קטן, לטעמי. השימושים יהיו לימודים, גלישה באינטרנט וסרט פעם בשבוע שבועיים. המסך אינו מיועד למשחקים. תודה לכולכם על העזרה ושבת שלום.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חזק למשחקים של היום אבל המסך הוא ישן דגם: sampo alphascan 712 הוא על הגזדרות 1024 על 768 ריענון מסך 85 השאלה שלי היא האם במסך ישן כזה שווה לשחק משחקים של היום האם יהיה הבדל בגרפיקה בין מסך ישן כמו שיש לי למסך חדש?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
או אם יש המלצה על מסך 22" טוב יותר בתקציב עד1500 אני אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי זה HD4850 אני צריך את המסך למשחקים הכי קבדים ושהאכות יהיה הכי טובה תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני לא הכי מבין במסכים האלה ואני צריך ייעוץ.. אני מחפש מסך בגודל 19 וגג גג 20 - אבל רחב. וטווח מחירים בין 800 ל-1000 אם קיים דבר כזה. ועוד משהו - רוצה שזה יהיה מחברה מוכרת ובעיקר של סמסונג... (ראיתי בינתיים סוג אחד באינטרנט T200 איך הוא ?) תודה רבה לעוזרים. (מי שיכול להמליץ גם בהודעות פרטיות אני אודה לו מקרב לב)
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני צופה כעת במסך LG S-IPS (L2000CP), ואני מתקשה למצוא את ההבדלים בינו לבין מסך TN של Samsung (204B) בו אני משתמש במקום העבודה. אם מטרת המסך היא פתוח קוד, האם קימים הבדלים משמעותיים בין המסכים, הנראים לעינו של הדיוט גמור שאינו מביט במסך בזויות קיצוניות? תודה על תגובותיכם!
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי... אני יודע שהמסך פצצה וכו... דיברתי עם חנות מחשבים מאוד אמינה והמוכר אמר לי כמה דברים, בניהם שיש הקפאה ביבוא שלו... אז רק מי שקנה את המסך או ראה אצל חבר שיש לו שיגיב פה! בלי למרוח יותר מידי את השרשור... נא להתיחס לשאלות הבאות ובבקשה תענו על כולם! א.המסך מתחמם יותר מידי? ב.המסך עושה ריסטרט לעצמו? כל כמה זמן? ג.יש זליגות אור למעלה ולמטה? וכמה הם רציניות? זהו. 3 שאלות פשוטות. רצוי לפרט כמה שיותר! כמובן שאם אין את הבעיות האלה, אז לכתוב שאין אותם והמסך תקין! דבר אחרון, אבקש ממנהלי הפורום לנעוץ את השרשור ליום יומיים כדי שכמה שיותר אנשים יראו את זה... תודה על העזרה זה ממש חשוב!
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
לפני 10 דקות נשרף לי המסך של המחשב, המזל שיש לי עוד אחד ישן גם 17.. אחרת הייתי משתגע. אני ביום ראשון ב"ה הולך להביא מסך חדש - דק. אני לא הכי מבין במסכים האלה ואני צריך ייעוץ.. אני מחפש מסך בגודל 19 וגג גג 20 - אבל רחב. וטווח מחירים בין 800 ל-1000 אם קיים דבר כזה. ועוד משהו - רוצה שזה יהיה מחברה מוכרת ובעיקר של סמסונג... (ראיתי בינתיים סוג אחד באינטרנט T190 איך הוא ?) תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ברצוני שתתנו לי חוות דעת לבעלי מסך שכזה על נתונים של איכות תמונה במשחקים,שימוש כללי באינטרנט וסרטים . + מידע מזה יחס ניגודיות ועל מה הוא משפיע במסך? אני יודה מאוד לכול מי שיתן קצת פרטים על המסך מנסיון אישי תודה.
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
דברתי עם מוכר בחנות (לא זוכר את שמה) ובקשתי ממנו להמליץ לי על מסך מחשב שטוב למשחקים וסרטים על ה DELL 2408 הוא לא המליץ בגלל הלאג שלו הוא המליץ על סאמסונג T220P או משהו כזה ורציתי לדעת מה אתם חושבים על המסך
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-