מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר את הדגם? האם הוא מומלץ ל22 אינץ'?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי את 2 המסכים בבית , תאחלס לא מוכן להיפרד מה VIEWSONIC שלי , אבל חיברתי את שניהם עכשיו ב DUAL אחד מול השני , לצערי אני רואה בLG יותר טוב על אף שהוא מחובר ב VGA (אין לו חיבור DVI) וה VIEWSONIC מחובר בDVI. אולי בגלל הקונטרסט שיש ל LG 1:2000 ולVIEWSONIC יש רק 1:800 ? אבל אלו דינמיים ונתונים יבשים לא חשבתי שתאחלס יהיה כזה הבדל. הLG צבעים חיים יותר לא יודע איך להסביר את זה , במשחקים בסרטים באינטרנט בכל דבר. מה אתם ממליצים לעשות? ותודה.
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
רכשתי אותו לפני כמה ימים ושמתי לב לבעיה בו - המסך נחתך במשחקים למלעה ולמטה. ככה זה בדגם הזה או שרק לי זה קורה? אם זה ככה בדגם הזה אז על איזה מסך אתם ממליצים שאין בו בעיות כאלה?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המסך יהיה בעיקר למישחקים והרבה שעות על המחשב גם לסרטים אבל פחות חשוב לי החיבור HDMI בכדי שאוכל לחבר את הכבל לכרטיס מסך HD והמשחקים והסרטים ייראו הרבה יותר טוב המסך מבוקש ליהיות FHD פתוח להצעות תודה רבה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
המסך הנוכחי שלי (22" 1680*1050) גוסס והגיע זמן להתקדם, לגבי גודל נראה לי ש27" יתאים לשולחן שלי ויהיה שידרוג נחמד. 1. האם בגודל הזה FHD מספיק או שללכת על QHD ? 2. איזה מסך מומלץ בגודל הזה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
הבנתי שהמסך איכותי ביותר ורציתי לדעת האם הוא מתאים למשחקים [16MS] ואם לא אז על איזה מסך הייתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מסך samsung lcd 22" 2253bw או מסך W2271TCוLG? הבדלים עיקריים: בנגודיות הסמסונג הוא 1:8000 ובl.g 1:20000 בזמן תגובה הסמסונג 2 מילי שניה וה5 מילי שנייה בl.g מה כדאי? הרבה תגובות בבקשה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
מי מהם יותר טוב ? לסמסונג יש רזולוציה יותר גבוהה והוא נראה ממש טוב. את הדל אני לא מכיר ... המחיר שלהם דומה מאוד.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שיחקתי איתו כמה שעות בערב. בינתיים ההתרשמות היא חיובית מאוד. צבעים עשירים וטבעיים, עיצוב נקי, יש אפשרות לכיוון גובה. בהמשך אשתדל לספר לכם יותר. מה שכן המלאי של הדגם הזה עומד להיגמר ולא אתחדש יותר כנראה. אני קניתי את המסך האחרון שהיה בפי סי סנטר בראשל"צ. מי שמעוניין בדגם הזה - שיזדרז
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם :] כמו שרשמתי, מחפש מסך לעניני גרפיקה בלבד.. הבעיה שהתקציב שלי לא גדול כל כך - בסביבות 1500. יש לי LCD לצפיה בסרטים. גודל של המסך לא כל כך משנה לי, 19 ומעלה.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה יש ברשותי שלושה מסכים שונים של עם רזולוציה טבעית שונה - u2711, 2407wfp, 2007fp. עד כה השתמשתי בהם כמסכים עצמאיים לעבודה. ניסיתי היום בפעם הראשונה להגדיר סטאפ של eyefinity (על כרטיס מסך hd5770 - אני יודע שהוא לא יסחוב יותר מדי 3 מסכים בגודל כזה, זה בשביל הניסיון) ולא הלך משהו. ציפיתי שתיכפה על המסכים רזולוציה אחידה לגובה (1200 - מה שאכן קרה), ובמקביל שתותאם הרזולוציה הרלוונטית לכל מסך לרוחב. כלומר 1600 ל-2007, ו-1920 לשני האחרים. בפועל נכפתה על כולם רזולוציה אחידה של 1200X1600, מה שכמובן גרם למריחה לא פרופורציונאלית של התמונה של שני המסכים הגדולים. אתחיל מלנטרל שתי תגובות שאני חושש שיופיעו במהרה: - החל ממאי השנה (גרסה 14.6 של קטליסט) ניתן להרים סטאפ של eyefinity …
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי כבר כמה שנים טובות מסך מסוג Samsung 2243BW עם פאנל TN שנת ייצור 2008 . כמה כדאי ושימושי לגיימינג וכו'להחליף למסך עדכני יותר עד 1200ש'ח ל24' אינ'ץ עם כניסת HDMI? מניסיונכם ארגיש שינוי כלשהו בין המסכים?(עדיין לא התקבעתי על דגם מסויים) ,או שזה עניין פרטני לחדי עיין ואניני טעם. נ.ב מפרט המחשב עצמו דיי חדש ונחשב בינוני פלוס לגיימרים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השימושים שלי בעיקר אינטרנט קצת סרטים ותכנות תלת מימד ופוטו שופ(יש לי כסף רק לTN)
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
1. איך המסך הזה בתצוגת טקסט? כאחד שמרבה לקרוא טקסטים במחשב חשוב לי שתצוגת הטקסט שלו תהייה ברמה גבוהה ושלא יעייף את העיניים. 2. יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce FX5200. האם יכולה להיות בעיית תאימות (או בעיה אחרת) בחיבור עם המסך? (אני חושב שאין לי כניסת DVI). 3. בזאפ הדגם VP930-3 עולה הכי זול 1648 ש"ח (בניר טק). מישהו יכול אולי להפנות אותי למקום זול יותר? 4. אגב, כתוב שם במפרט הטכני שהמסך תואם HDTV. האם מישהו יכול לאשר? תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך LCD (עזבו כרגע את נושא היצרן ומי יותר טוב). אני מתלבט בין מסך 17 אינטש למסך 19 אינטש כי ההבדלים במחיר לא גדולים. מצד אחד, מסך יותר גדול אומר שטח תצוגה גדול יותר ואמור להיות נוח וטוב יותר. מצד שני, קראתי שברוב המקרים מסך יותר גדול לא אומר שיש בו יותר פיקסלים, מה שאומר בעצם שכל פיקסל הוא יותר גדול והתצוגה תהיה בעצם פחות ברורה וחדה. האם זה נכון ? איזה גודל מסך כדאי לקנות ? (אני לא גרפיקאי או משהו, זה לעבודה משרדית + משחקים) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי איך שזה נראה לא כדאי לי למהר עם 4K, למרות שאני מאוד רוצה, כי זה נראה כמו סנונית ראשונה כרגע, בטח במסכי IPS וגם לגבי המחיר, האם מסתבר שהוא יירד, האם כדאי לחכות עם זה שיתבשל או שאין טעם לחכות?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בעוד שבועיים ואני צריך גם מסך. אני רוצה לקנות מסך 19 לא רחב בתקציב של עד 1840 שקל, אין אפשרות לחריגה אפילו לא בשקל. כמובן שאפשר פחות, רצוי 1600 עד 1750 שקל. המסך ממש לא מיועד למשחקים ואני ממש לא הולך לשחק משחקים במחשב החדש ככה שתיקחו את זה בחשבון. הכי חשוב שלמסך יהיה איכות טקסט מצויינת, ושתהיה לו איכות תמונה חדה וברורה. אין שום צורך בPivot, וגם לא צריך usb במסך וכל מיני שטויות כאלה. חשוב שיהיה איכות טובה של סרטים על המסך כי הולך להיות במחשב מדיה סנטר למרות שהמחשב הוא לא HTPC. חובה שיהיה למסך יחס ניגודיות אמיתי של לפחות 1:1000, ואפילו רצוי יחס ניגודיות יותר גבוה. חובה שיהיה למסך פאנל VA.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצא לי לבחון מקרוב את המסך המדובר של דל. החסרונות ששמתי לב אליהם: 1. גוסטינג מטורף בגווני אפור בהגדרות ברירת מחדל. למשל בגלילה של פורום זה. יש לזה פתרון (חלקי) ע"י שינוי ערכי RGB ל-R=86 G=85 B=84 (או ערכים בסביבה). 2. ציפוי מסך מאוד בולט. לכל מסך יש ציפוי שגורף ללבן להיראות צבעוני (מישהו כאן תיאר את זה יפה כ"אבקה צבעונית"). בדל זה יותר בולט ממסכים אחרים. נראה קצת כאילו יש טביעות אצבעות שמנוניות על המסך. 3. לבן לא אחיד. כאשר כל התמונה לבנה אפשר לראות שהגוון של הצד הימני של המסך שונה מהגוון באמצע ומהגוון בצד השמאלי. זה כנראה נכון גם לצבעים אחרים אבל בלבן מלא זה הכי בולט. באמצע יש מן פס ירקרק בעובי כ-10 ס"מ (לפחות במסך שאני בדקתי). 4. צבעים עזים מאוד, אדום ממש בולט. שיחקתי מ…
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מחפש מסך באיזור ה 40 אינטש 4k לחדר .. עם חיבור hdmi 2.0 או כל מסך שייתן רוחב פס 18 ומעלה.. הבנתי שאין display port למסכי טלויזיה זה רק למסכי מחשב.. והבעיה במסך מחשב היא שכנראה יראו פסים שחורים בצדדים בשידור של הממיר... למסך יתחברו גם המחשב וגם הממיר... לגבי התקציב כרגע לא חשוב אני בינתיים מחפש מסכים מתאימים אחרי זה נראה מה הכי משתלם..
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
בקרוב אקבל אקס ופיסי3 מבקש עזרה בבחירת מסך מחשב 22 אינץ שלא יעלה על 2000 שח ושייתן תצוגה יפה למכשירים אשמח על העזרה
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
יש עכשיו הרבה חנויות עם מבצעים משתלמים למסכים. שימוש עיקרי גיימינג גודל 23-24 אינץ 1920x1080 או 2560x1440 (בגדול עדיף לחסוך אז אם המחיר מקפיץ אפשר לוותר) חיבורים dvi hdmi displayport חייב את שלושתם. תקציב סביבות ה700-800(מחיר שאחרי הנחה) מעדיף שלא לעבור.. מתכנן לקנות כבר מחר..
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
קניתי היום תמסך אבל יש לי בעיה מוזרה ,כשאני אני ממזער ומשחזר לדוגמא תדפדפן יש לי במעלה המסך ,ערפל שחור כזה לפחות משניה . שיניתי רזולוציה ל1024X1280 וסמתי לב כשה אני ממזער ומשחזר תדפדפן באתר הזה, הערפל מופיעה רק בחלק הכחול של האתר ממש לפחות משניה,כאילו הוא בונה תצבע כזה לא יודע עם זאת בעיה במסך או שככה זה תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסך שיציג קשת צבעים רחבה ואמיתית. מחיר עד 2500 ש"ח. לא יותר גדול מ17 אין מקום במשרד. עבדתי עד היום רק על CRT, ואני לא רוצה להרגיש ירידה באיכות. והעיקר שהצבעים יהיו מכוונים נכון, שלא אראה תמונה אדומה ותודפס תמונה ירוקה וכדו'. אשמח לשמוע מבעלי מקצוע ומבעלי נסיון. בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, אני מחפש מסך מחשב חדש לאבי, הדרישות לא גבוהות אבל חשובות: גודל: 19-20 יחס 4:3 או 16:10 חיבור DVI מחיפוש באתרים שונים (אייבורי, KSP, באג, זאפ, מחסני חשמל ועוד כמה שצצו דרך גוגל) לא הצלחתי למצוא מסך עם הדרישות הנ"ל בתקציב שלי (למעט אחד ב-KSP אבל הוא בלי DVI), האם עדין קיימים מסכים כאלה במחירים נמוכים כמו שאר מסכי ה-16:9 בשוק? אודה לכל מי שמכיר או יודע ויוכל לכוון אותי למסך.....
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות את המסך הזה, אני רואה שהרבה אנשים מרוצים ממנו . האמת היא שאני מעוניין כבר שנתיים לקנות מסך LCD ותמיד נמנע בגלל המשחקים אני רואה שאת עניין המריחות כבר פתרו פחות או יותר אבל הרזולוציה קצת מפחידה אותי יש לי כרטיס מסך טוב אבל אני משתדל לשחק ברזולוציה של עד 1028*1280 (יש כרגע מסך 3:4) ובמשחק כמו קרייסיס אני משחק על 1024*748 שאלתי היא עם אפשר להוריד את הרזולוציה ב מסך הנ"ל ל 1440*900 לדוגמא והתצוגה תהיה בסדר.
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-