מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, איך אני מכייל את המסך בשביל לקבל את התמונה הטובה ביותר ? (בטח יש הגדרות ממולצות) ועוד שאלה,משהו יכול לשים לינק לתוכנה שמגלה פיקסלים שרופים? (לא מצאתי בחיפוש)
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
יש לי מסך 22 אינץ' של ViewSonic מדגם VX2240W. בתפריט שלו יש כל מיני אפשרויות ואני רוצה לדעת איך לכייל אותו כדי לקבל את הצבעים הכי טובים שאפשר להוציא מהמסך. האם כדאי להשתמש בניגודיות הדינמית של המסך או ברגילה? תעזרו לי לכייל אותו.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי שני מסכים שונים 1. DELL U2211H 2. LG IPS226V הLP נמצא על HDMI והDELL על VGA אני משתמש בשניהם לעריכת וידאו ומשתמש בתוכנה על שני המסכים (אל תשאלו אותי למה קניתי מסכים שונים לא ידעתי כלום וזה מה שהיה במלאי) בקיצור כל אחד מראה לי צבעים שונים לגמרי (אני לא זוכר אם זה התחיל אחרי שכיילתי אחד מהם או לא) אני לא מצליח בשום אופן להביא אותם לאותו מצב כיול הLG תמיד נראה יותר בהיר ולבן והDELL יותר חשוך וירקרק ניסתי לכייל המון פעמים וזה נראה שהם רק מתרחקים יש אפשרות לרסטט את הכיול ובכל אופן ישנה תוכנה יותר טובה או פשוטה מגאמה שתעזור לי בזה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן מסך T220 כיוונתי אותו קצת לפי העין אבל זה עדיין לא זה ויש שתי בעיות שמפריעות לי, הראשונה היא הגירעון של התצוגה כלומר היא לא נראית לי חדה מספיק אלא דיי מגורענת, ממש רואים את זה, אני לפחות.(החיבור הוא DVI) דבר שני, החלקים גדולים של המסך ניתן לראות קונטור אדום או ירוק מסביב לאותיות ומספרים, זה נראה ממש לא יפה איך ניתן לסדר את הדברים? תודה
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה לגבי כיול הצבעים ב 2408 יש איזו תוכנה שיכולה לעזור בכיול הצבעים ? [br]פורסם בתאריך: 1.06.2008 בשעה 11:59:15 אני מנסה לכייל את המסך לפי הכתבה הזאת:http://monitortest.blogspot.com/ מה בכוונה ב ~ 140cd/m2 מה הביטוי הזה אומר ? לא מצליח להבין אם יש שם עוד אופציה לכיול .. אשמח אם משהוא יכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך ניתן לבדוק את הפרמטרים של מסך כפי שהוא מגיע מהמפעל (ללא פרופיל צבע)? כיצד אתרי הבדיקות בודקים את דיוק הצבעים, הגאמה, רמת הבהירות וטמפרטורת הצבע? הרי אם משתמשים בתוכנה של המכייל הוא בונה פרופיל ואז מספק מדידות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
האם גודל נקודה קטן במסכי LCD אומר שפחות נוח לקרוא טקסט? והאם גודל נקודה גדול אומר שיותר נוח? במסכים כמו 19 יש גודל של 0.29 במסכי 24 יש 0.27 במסכי 30 יש 0.25 במסכי 26 יש 0.288 במסכי 27-28 יש 0.30 וכו' אני מדבר כמובן על רזולציה אמיתית טבעית ומלאה (לדוגמא מסך 17 ב1280על 1024, מסך 24 ב1920 על 1200 וכו') מנסיונכם האישי, מה נותן נוחות קריאת טקסט טובה יותר? כי הרבה פעמים יש ויכוח לגבי זה ומעניין אותי דעה ותשובה יותר מקצועית. אני שמתי לב אצלי שלפעמים במסכים עם גודל נקודה גדול יותר, הטקסט אומנם גדול יותר, אך פחות ברור, ולכן קשה לי להגיע למסקנה נחרצת היכן יותר נוח לקרוא.
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
יש לי שאלה די חשובה. הזמנתי מחשב (גם ציוד היקפי) וקניתי מסך LG1970HR. האם כדאי לי לבקש מהם בחנות לחבר את המסך ולבדוק שאין פיקסלים שרופים? ואם כן באיזו דרך לבדוק זאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1. לאחרונה קניתי מחשב + מסך, וכמובן שנעזרתי הרבה בפורומים שכאן (ראו מפרט) 2. ברצוני להפעיל את תכונת ה- PIVOT ולראות מסמכים/ שורות קוד בתצוגה לאורך. 3. היום, אם אני מסובב את המסך, שום דבר לא קורה (וצריך לסובב גם את הראש ) 3. אני מניח שההפעלה קשורה גם לכרטיס המסך, אך אינני מצליח למצוא את האפשרויות להגדרות ההפעלה של התכונה הזו צריך עזרה..
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
במסך יש מקום לחיבורי DVI ויש לי כבל HDMI ל DVI הבעיה ש DVI אינו מעביר אודיו כיצד ניתן להעביר את האודיו ? אין שקע אוזניות ל PS3 תודה על העזרה איל
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך הוא Dell Professional P2414H 23.8'' LED IPS http://ksp.co.il/?uin=22772 לוח האם הוא Gigabyte GA-H97-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI http://ksp.co.il/?uin=23030 במחשב יש כניסת HDMI, במסך יש יציאת HDMI וגם הגיע איתו כבל HDMI, חיברתי את הכבל למסך, אבל הוא לא מתאים לחיבור ה HDMI שיש במחשב, נראה שהמחבר של החבר עבה יותר. מצ"ב תמורה של הצד שלא מתאים לכניסה בלוח האם. צריך כבל אחר? מתאם לכבל? [ATTACH=CONFIG]6214[/ATTACH]
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לנקות את המסך LCD של המחשב שלי עכשיו השאלה איך אני עושה את זה עם מצרכים בסיסים של בית כי תמיד אני נוגע בעדינות ומנקה עם האצבע האם זה בסדר? כי יש לי עכשיו כתם כזה על המסך והוא לא רוצה להעלם הוא קצת שחור מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
האם אתם מכבים את המסך או משתמשים בחסכון אנרגיה או בכלל משארים אותו דלוק עם שומר מסך ? ומה יותר בריא למסך (LCD) תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי dell 2709 ישן (בן 5) בעל קורא כרטיסי זיכרון מובנה בצד הצג. כיצד הוא מחובר למחשב? יש לי את חיבור ה USB בין המחשב למסך והוא תקין ועובד אך בלוח הבקרה (WIN7) לא מופיע לי שום קורא כרטיסים. האתר של dell הוא זוועתי ולא נותן סיוע או דרייורים, הם מציעים להתקין תוכנה משלהם ל"סיוע" בהורדת הדרייורים ובשלב הזה ברחתי משם...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ראשית, אני נורא מצטערת אם זה לא שייך לפה. אני לא הייתי כ"כ בטוחה לאן זה שייך אז הלכתי על מה שנראה לי הכי בטוח - מסכים. עכשיו, חיברתי למחשב שלי מסך נוסף - יש לי כרטיס מסך ATI REDON HD 5770. המסך השני עובד, ורואים נפלא והכל, אבל השאלה שלי היא.. איך משחקים עם שני מסכים? אני לא רוצה שמסך אחד יפעיל את המשחק והשני פשוט יראה את הדסקטופ שלי. תודה לעוזרים, הילה~
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הכוונה מבחינת פיקסלים שרופים ובנוסף מבחינה של ארטיפקטים ועוד? אני מתכוון למצב שבו אני הולך לחנות, איך אני יכול לבדוק אם המסך תקין באותו רגע? איזה בדיקות עליי לבצע?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול כיצד ניתן למדוד מסך (גובה, רוחב וכו') על פי האינצ'ים של המסך? האם לדוגמא לכלל מסכי ה-27 אינצ' יש את אותם מידות או שזה משתנה? אני למשל עומד לקנות מסך של 21.5 אינץ' ורציתי לדעת מהן המידות כדי לבצע התאמה עם השולחן הקיים. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
יש לי מסך של 22 אינץ עם חלונות XP לאיזה רוזולוציה אני צריך לכוון את המסך? וגם את איכות סיביות הצבע?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מסך 19 אינץ דגם 1970HR מבית LG שאני מעוניין לתלות על הקיר. אני משוכנע שזה אפשרי אבל אני לא יודע כל כך איך, האם יש איזה מתקן שאני צריך לקנות או איך זה עובד בדיוק עם המסך הזה.. אשמח לתשובה.. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי מסך 19 אינץ' נוסף שסתם עומד לו בצד. אני רוצה לחבר אותו יש לי כרטיס מסך HD4870. איך מחברים אותו?. האם זה יכול לפגוע בכרטיס מסך או במחשב?.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה משהו שלא הבנתי והייתי רוצה שיסבירו לי...
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
קראתי את המאמר ואני פשוט נדהם מרמת הידע של ארז,אדם כמוהו זה נכס לאתר ואני מקווה שכולם יקראו את המאמר כדי שכולם יחכימו ממנו. כל הכבוד על המאמץ אני בטוח שכולם מבינים במה זה כרוך לכתוב מאמר כזה ,אפילו בלי קשר לידע אלא להיות מוכן להשקיע את הזמן בשביל ללמד את חברי האתר דבר או שניים,בקיצור - תודה! כל הכבוד ארז! :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הודעה ראשונה שלי בפורום אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב. פתחתי את השרשור כאן מכיוון שאני שואל לגבי מסך המחשב. אני מעוניין במסך בגודל 23-24 לשימוש כללי (Office, WEB), ברזולוציה של 1920x1080 (אני נוטה לעבוד עם מספר רב של אפליקציות בו זמנית) ועם חיבור HDMI. התקציב שלי עומד על 1000 ש"ח. ראיתי ב ZAP כי יש אינספור מסכים מתאימים לדרישות שלי. יש המלצות? כיצד בוחרים את המתאים? תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המסך שלי מתמלא בשכבה קטנה של אבק כל איזה חודש וחצי,כל כמה זמן כדאי לנקות אותו? אני משתמש בערכת ניקוי שקניתי בחו"ל לנקות אותו זה שפריצר כזה ויש לו מטלית מספוג לנגב איתה עכשיו כשאני מנקה את המסך נשארים מאין כתמים כאלה של החומר וצריך לעבור כמה פעמים כדי שהם ירדו,כמה שפריצים צריך לעשות? כי נראה לי שאני עושה יותר מדיי וגלל זה זה קורה....ועוד משהו..המטלית מלאה באבק איך אני מנקה אותה מהאבק בלי ל"הרוס" אותה? ואיך עדיף לנקות בצורה סיבובית או ישרה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל כמה זמן מומלץ לעשות שומר מסך במסך דק כדי שלא יהיו צריבות מסך או התחממות מיותרת ? יש לי תוכנה של כרטיס טלוויזה וכשאני רואה אפילו במסך גדול אז השומר מסך קופץ על זה בגלל זה אני שואל מחכה לתשובה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-