מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
931b samsung אני יודע שתציעו לי על הxerox אבל אני רוצה לדעת תגובות על זה? אם למישהו יש אותו? אני קונה אותו ב1200 פשוט אני יכול לקנות רק אותו,יש לי זיכוי ובחנות הזאת יש רק אותו או את ה931c לא רוצה להוסיף עוד 300 שקל עליו,לא כדאי נכון?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
התמונות מוצגות בצורה פחוסה כזאת ולא טבעית.. אין מה לעשות בעניין!? היצרנים לא חשבו על העניין הזה? זה ממש לא כיף!! אני שוקל להחזיר את המסך.
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא ממש נחרש פה.. אבל מחר אני הולך לשים על המסך הזה 2000 ומשהו שקל ולא בא לי להתאכזב אז בבקשה תעזרו... קודם כל, נתקלתי במסך בדגם 2007FPV, מה השונה בו מאשר ב2007FP? דבר שני, אני לא יוצא מההתלבטות בין רחב לרגיל... הPIVOT במסך הרגיל מורגש ביכלל? היחס בין הרוחב לגובה משמעותי או שרק במסך הרחב אוכל להרגיש זאת משמעותית בגלישה באינטרנט? בעיקרון אני רוצה את המסך הרגיל ביגלל משטח העבודה הגדול שהוא נותן לי בעבודה עם תוכנות, ומצד שני במסך הרחב בעבודה עם PIVOT מקבלים יתרון ענק בגלישה באינטרנט... אז נסדר את העניין ל3 שאלות: 1. מה מיוחד ב?2007FPV 2. הPIVOT בגרסא הלא רחבה משמעותי מבחינת היחס בין גובה לרוחב המסך? 3. אם יש עוד משהו שעלי לדעת על המסך לפני הקניה / הצעה כלשהיא לגב…
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היו לי (נגנבו) 2 מסכים: Samsung 17 לא זוכר את הדגם וכן ViewSonic 19 נדמה לי ה VP930B. ועכשיו אני צריך לקנות שניים במקומם. אני מעוניין באחד שיהיה 19 והשני 19-22. בשני המסכים משתמשים לגלישה באינטרנט ועבודה רגילה ביתית (office וכדומה) וכן במשחקים (גם משחיקם כבדים) ובצפייה בסרטים. על אילו מסכים אתם ממליצים בתקצבי של 4000 ש"ח לשניהם (אם תהיה חריגה קלה מהתקציב אך שווה - לא נורא)? האם כדאי ללכת על מסך רגיל (4:3) או (עקב הצפיה בסרטים וסדרות ושנות שהתמונה בהם רחבה) על מסכי 16:9 (אם אני לא טועה ביחסים)? תודה רבה יגאל
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות את המסך הזה אך לפני אני רוצה לברר עליו עוד טיפה. קודם כל השימוש במחשב הוא בעיקר עבודה שוטפת - אינטרנט, וורד בנוסף גם משחקים (לא מהכבדים ביותר) ולפעמים גם צפייה בסרטים. עכשיו שאלות: 1. עד 1400-1500 ש"ח זה המסך הטוב ביותר שאני יכול למצוא לשימושיי? 2. מה סוג הפאנל במסך הזה? 3. בכללי איך המוצרים של חברת XEROX? זה הכל... תודה.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה. לפני כמה ימים המסך שלי הלך לעולמו. עכשיו אני צריך מסך חדש. LCD כמובן, עדיפות (גבוהה) לרחב. התקציב הוא 1500 פלוס מינוס מינוס ;D חשבתי על הדל E207WTF הזה.. אבל יש לו פאנל TN. השימושים שלי הם טקסט סרטים וקצת משחקים. זמן תגובה לא חייב מאוד נמוך אבל מספק. ואיכות הטקסט חשובה לי. עד היום ראיתי אצל חברים מסכים שהפיקסלים שלהם ענקיים וזה מורגש מאוד ומציק לי לעיניים. אז מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
1. איזה מבין שניהם הכי כדאי? היה לי ניסיון קל עם הLG ולא ממש אהבתי את זוויות הצפיה הנוראיות שלו, כל סטיה הכי קטה הצידה ואתה כבר לא רואה טוב ביכלל... עם הסמסונג עוד לא היה לי ניסיון. 2. יש מסך אחר במחירים שלהם שכדאי במקומם?
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי חדר קטן ואני רוצה להתקין בו מזגן. מכיוון שאני מתכוון לשבת מול המחשב כמה שעות טובות ביום,הייתי רוצה שהמזגן יהיה מולי,אבל ככה פתח יציאת האויר יהיה מעל 4 המסכים שבעה"ש יהיו לי...(במבנה של ריבוע). יוצא שהפתח של המזגן יהיה רחוק כ- 25 ס"מ בלבד מהמסך העליון. אפשר לכוון את המזגן שיוציא את האויר כלפי מעלה (פחות או יותר ) ,אבל כשאני לא מול המחשב עדיף לי שהאויר ירד למטה. האם זה יכול להזיק למסכים?.....
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב, וכרגע ההתלבטות שלי היא לגבי המסך. אני רוצה מסך כמה שיותר גדול, אבל האיכות חשובה לי יותר. אני מעדיף מסך קטן ואיכותי על גדול ולא איכותי... ראיתי פה המלצות על הDELL 2007, אבל בחנות שממנה אני קונה את המחשב אין אותו (מה גם שהוא רחב, ואני מעדיף לא רחב). השימושים שלי הם פחות למשחקים וסרטים, אלא לעבודה ולימודים, ואני רוצה חדות ושטח עבודה גדול על המסך. חשבתי לקנות את ה LG L2000C, אבל הוא די יקר (3000 ש"ח). עדיין, אם אין מסכים טובים וזולים יותר, אני מוכן להשקיע מחיר כזה במסך. יש המלצות? תודה לכל המגיבים
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בהנחה שיש לי מספיק מרחק,ואני רק רואה סרטים וגולש באינטרנט... המסך המדובר הוא : EF321XC בהתחלה רציתי 22" LCD ,מסך מחשב של סמסונג,אבל שראיתי אותו בתצוגה ואת כל שאר ה22" ,די נדהמתי לגלות,שזה ממש לא נראה 22" כי זה רחב,הם ממש אבל ממש קטנים,ואני לא מגזים. 32" יעשה את העבודה טוב. זה אמור לעשות לי בעיות כלשהן?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע אנשים שראו את המסך בעיניים ולא מאלו שיגידו - זה TN קנה דל.... עברתי היום ב4 חנויות אלקטרוניקה ולצערי ראיתי בערך כל מסך אפשרי מלבד הדגמים האלו שהכי מעניינים אותי. מחיר המסכים לא חשוב לי ואני רוצה לדעת מה המסך הטוב ביותר מבין שלושתם. תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי התקציב שלי הוא 1500 ולא ממש מאפשר חריגה. אני לא מוכן להתפשר על מסך לא רחב. השימושים: קריאה, סרטים וקצת משחקים. דרישות: יחס ניגודיות סביר לסרטים, גודל נקודה כמה שיותר קטן, זמן תגובה העיקר שלא יהיו מריחות מורגשות. צימצמתי לי את הבחירה לכמה דגמים מסויימים וקיוותי שתוכלו לעזור לי בבחירה. הדגמים: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=472837 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=577957 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=501592 http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB187910=187953&DB55019=138766&DB4147=4920 אז מה אתם אומרים? מה ההבדל בין הדגמים השונים של ה 19? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום בגלל שהמסך שלי נידפק שלחתי אותו לתיקון(ולצערי זה ייקח שבועיים) אז בינתיים התנחלתי על המסך של אח שלי שהוא מסך CRT ועכשיו אחרי שנתיים שלא היתי על המסכים האלה אני פשוט ראה מטושטש משום מה זה נורמלי(לא רפואי)? כלומר יכול להיות שזו בעיה במסך או בגדרות כי זה משגע אותי אני לא מסוגל לקראו או להיות עליו למשך זמן.... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
רכשתי היום את ה- VP930 , אך ורק בזכות פורום זה. ד"א ראיתי אותו בפעולה מחובר למחשב ביתי, הוא באמת מדהים בהשוואה לתצוגת המסכים ב-מגה למשל. טוב, שאלתי למומחי הפורום איך ניתן באמצעים פשוטים לכייל אותו? בגירה ציין באחד השרשורים שלא כדאי להשתמש בתכנה המגיעה עם המסך, O.K - עם מה כן?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך המסך הזה בשביל סרטים ומשחקים(חשוב גם שיראה צבעים אמיתיים): http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=3094942 והאם הוא יותר טוב מה Samsung 22" 226WB תודה..
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי לכולם, אחרי כמעט 5 דקות גלישה כאשר המסך הפוך לצידו, הגעתי למסקנה שזה פשוט הרבה יותר נוח וכיף. הבעיה היחידה היא שכל פעם צריך לעשות את ההיפוך לבד דרך הדרייברים של ATi, האם יש דרך לעשות זאת אוטומטית (מניח שלא)? אם לא (כמובן שלא יותר נכון), האם יש איזו שהיא תוכנה שבלחיצת כפתור תחליף בין הרזולוציות והרוטציה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בקניית מסך LCD . השימושים שלי הם משחקים כבדים (אני לא ממש גיימר, אבל אם אני משחק אז זה ב-Hi-end shit), סדרות-סרטים, וגלישה. כמו כן, אני עובד עם המחשב לכתיבת תווים ואני מנגן הרבה שעות ביום בזמן שאני צופה בהם, ולכן טקסט צריך להיות ברור וקריא מבלי שיוציא לי את העיניים. חשבתי שננעלתי על samsung 226bw , אבל אחרי קריאה פה בפורום אני כבר לא בטוח. אני מעדיף מסך רחב. תודה
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט בין שני מסכי LCD 22" רחבים: 1. E228WFP של DELL 2. או SyncMaster 226BW של SAMSUNG מבחינת מחיר אני רואה ששניהם באותה רמה של מחירים. על איזה אתם ממליצים? מה לדעתכם עדיף?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3091&scat=220&tcat= מה אתם אומרים על זה אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וקצת סרטים
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום מניסיוני כאשר אני עובד ברזולוציה לא נאטיבית במסך בחיבור vga (אין לי במסך dvi) התמונה נראית מרוחה ומפוקסלת בצורה מאוד רצינית. האם בחיבור dvi במצב דומה יש גם ירידה כל כך דרסטית באיכות התמונה? עריכה: שכחתי לציין שמדובר במצב בו הרזולוציה בה אני עובד הינה בעלת יחס דומה ליחס של הרזולוציה הנאטיבית. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מהו הLCD הכי טוב שאפשר לרכוש עד 1300ש"ח גג 1400 אם זה למשחקים,סרטים ושאר דברים
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב. האם למסך זה של VIEWSONIC קיימות "רוויזיות" שונות כפי שכבר נתקלתי למשל במסך של Dell 2007WFP ועוד כמה נוספים? אני שואל כי אני מעוניין לקנות מסך זה אך מכיוון שהוא נמצא בשוק בערך שנתיים (אם לא יותר) אני רוצה לדעת אם הוא עבר איזו אוולוציה / שינוי גרסא לטובה או לרעה. ואגב התקציב שלי הוא עד 1600 ש"ח (אני די מקובע על תקציב זה לצערי) האם בארץ יש את גרסאת ה-B או ללא B ? מה דעתכם בבקשה?? תודה :-)
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב מסוג LCD שיהיה בעל יציאת USB במקום VGA המקובלת כיום בכל המסכים, שאר הפרמטרים לא רלוונטים לי, אשמח קלבל כל לינק או פיסת מידע,
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך 19' בתקציב של בערך 1500. השימושים: אינטרנט, סרטים, Office, קצת משחקים לא כבדים. אני מתלבט בין 2 המסכים הנ"ל ומקווה שתעזרו לי להחליט. החסרון של Viewsonic VP930B בעיני: - רגל גדולה ומכוערת. נראה לי מזעזע לשים מסך LCD שיקח לי 30 ס"מ בעומק של השולחן. כבר חשבתי על תלייה לקיר, אם כי המשמעות היא תוספת של 200 ש"ח. היכולות הארגונומיות של המעמד לא מדברות אליי: אני נמוך וכנראה לא ארצה להגביה אותו. פיבוט נראה לי גם מיותר. בקיצור, אם אקח אותו אז בעיקר בגלל איכות המסך ודי אסבול מהמעמד. החסרון של Xerox XG91D בעיני: - הוא כמעט ולא מוכר ברוב האתרים בחו"ל. לא מצאתי אף סקירה מקצועית לגביו. באתר האירופי של Xerox הוא אפילו לא מוזכר. למה? האם זהו דגם מיושן או משהו?? גם …
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-