מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
1. מצאתי מישהו שמוכר את המסך הזה (בן שנה, במצב מצויין) ב-2500 ש"ח ואומר שהוא יכול לרדת עוד קצת. האם זהו מחיר סביר? אם לא, מהו מחיר סביר למסך הזה? 2. המחשב שלי אינו חדש (3 שנים) ואינו משוכלל אבל הוא ממלא את צרכי (בעיקר עריכת תמונות). אם אחליט לקנות את המסך הזה (אני עדיין עם CRT), האם אצטרך לעשות שידרוגי חומרה? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה דאתכם על המסך הנ"ל במחיר של 840 ש"ח אחריות 3 שנים של אקסטרוניקס שימושים הם: אניטרנט . עבודות ומסנג'ר ( WEBCAM )
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא רוצה להתבאס על זה בעתיד (כי שימוש יהיה לזה בחיבור של ממירי יס וכוו..). הסיפור הוא שרציתי לקנות את הסמסונג T220P ובגלל החיבור HDMI אני חושב לקנות את הT240 כדאי או לא זה בגדול השאלה. תגיבו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
-
משיהוא רכש? יש איפשהוא לראות אותו בחנות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מסך לעבודה ב SOLID WORKS ועבודה באינטרנט ובפעם ב.. משחקים. הכרטיס מסך לא מהווה בעיה כאן. דרישות מהמסך: 1. רצוי 2 MS 2. לא רחב 3. יציאת DVI 4.רזולוצייה של 1680*1050 (יש חייה כזאת במסכי 20 אינץ לא רחבים???) וזהו בעיקרון. קונה מאייבורי, כבר סגור על זה, אז אין טעם לנסות לשכנע... תקציב, עד 1000 עם חריגה של עד 100. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 20-22" למשחקים\סרטים תקציב 1200 ש"ח תודה.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
התקציב עוד 1000-1050 גג! אלה שני המסכים שאני מתלבט ביניהם SAMSUNG 2253BW http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22AQWJFV/XAA או LG W2261V http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=447&keySearch= השימוש הוא למשחקים יותר וקצת לראות סרטים לפי מה שבדקתי ה LG בעל רזולוציה מקסימלית גבוהה יותר חשוב שהמסך יהיה 22 אינץ' ולא פחות
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי אנשים. שימושי המסך המתוכננים הם גיימינג (כבד, יחובר ל-GTX295) ועבודה עם טקסט (לא כתיבה של מליוני קבצים ב-WORD, פשוט גלישה בפורומים והכנת עבודות לבית-הספר). כפי שצוין בכותרת, התקציב המשוער הוא 2,200 ש"ח. במידה וישנה חריגה מאוד משתלמת, בכיף ;D הגודל המתוכנן הוא 22", אבל אין לי בעיה עם 20". ניסיתי לעבוד איזו רבע-שעה עם מסך גדול מזה וראיתי ש-24" זה פשוט גדול לי מדי. באסה. זוויות הצפיה לא בעייתיות במיוחד, בזמן העבודה אשב ישירות מול המסך, במרחק של בערך 60 עד 70 ס"מ. אשאיר את שאר השיקולים לכם. תודה רבה לעוזרים, לילה טוב
-
- 88 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
אני יודע שCOMPRO V300 תומך ברוזלוציה של עד 1680X1050 והרי 2 המסכים Philps 240BW8EB וSumsung T240 הרוזלוציה הטבעית שלהם היא 1920X1200 האם ניתן בכל זאת להפעיל את הTV BOX? יהיו פסים שחורים והתמונה תראה לא על כל המסך? או שהוא ימתח את התמונה? ובעצם איך הדבר הזה מתחבר?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום חבריי hwzone יש למישהו מושג מתי יוצא המסך הבא של דל 24 איניץ? דגם 2409 UltraSharp WFP אני נורא רוצה לקנות אותו, והבנתי שיש בעיות עם הדגם הקודם: 24008WFP תודה מראש בר
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מסך חדש עד 1000 שקל בנתיים מצאתי את זה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2009 אבל שמתי לב שהמסכים הרחבים זולים יותר מרגילים יש לזה סיבה או שזה סתם ככה ?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום קניתי את ה Samsung T220p עכשיו לפעמים אני לא רואה כלכך טוב במסך לפעמים אני רואה מטושטש .. רציתי לדעת אם יש איזה משהו שאני יכול לעשות בקשר לזה ? אם מישהו יכול לעזור לי לכייל את הצבעים וכו' תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
קלטתי נקודה בולטת במסך. לא יודע אם זה שרוף או בהיר אבל זה בטוח לא לכלוך. איך אפשר לאמת פיקסל שרוף\בהיר והאם בגלל הנקודה הזאת יחליפו לי את המסך?(אחריות סמסונג על פיקסל אחד שרוף=החלפה בחדש) מדובר במסך Samsung Syncmaster 245T :'(
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש עם כרטיס מסך 4850 וברשותי 2243BW אני רוצה להעביר את המסך הזה לאח שלי ולקנות לי חדש. עכשיו לפי מה שהבנתי שהכרטיס הזה לא מספיק טוב ללרזולוציה הגבוהה ב220P והשאלה שלי היא עד כמה ההבדל הזה בולט? והאם הרזולוציה 1680X1050 נראת אותו דבר בT220P כמו ב2243BW שבו זוהי רזולוציה טבעית..אם זה כך אז אני אלך כבר על 220P ובמשחקים אני יוריד את הרזולוציה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני בקרוב קונה מחשב חדש עם GTX 295 הייתי מעוניין במסך 24' חשוב לי שהמסך יהיו בוא צבעים חיים ושהמסך שלו לא יהיה כהה מידי . הדבר שהכי חשוב לי שהמסך יהיה סימטרי . שלא יהיה יותר רחב מהגבוהה ושלא יהיה יותר גבוהה מרחב שיהיה דיי סימטרי הדבר הזה מאוד חשוב לי . מסכים לא סימטרים מציקים לי בעין . ראיתי 2 מסכי 24' של ASUS אחד ASUS MK246H השני ASUS MK241H מה אתם אומרים עליהם ? מי עדיף ? תציעו לי גם מסכים אחרים שטובים אני אשמח להצעות תודה רבה לכם !
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, מחפש מסך טוב שאראה בו סרטים בצורה טובה ושימוש רגיל כגון אינטרנט. תקציב עד 1100 ש"ח. תודה יום טוב!
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
^^^ לא מיועד למשחקים בכלל שיהיה נוח לתוכנות שביקשתי הגודל לא משנה העיקר שיהיה איכותי תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא בסביבות 700 שקל, מסך 19-20 אינצ' לעבודה בפוטשופ, אינטרנט סרטים ומשחקים גם כן, אבל פחות. אשמח להמלצות וחוות דעת. תודה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, אולי אני אקנה בזמן הקרוב מסך רחב, ואלו שתי הדגמים שיצא לי לפגוש. אני אנסה לפרט מה אני יעשה איתם בשביל ליראות אם הם מתאימים לי, בעיקרון אני אשחק דיי הרבה, יתכנת, וקצת יערוך בפוטושופ איתם. אני רוצה לשים דגש בעיקר על זה שאני אשחק בו הרבה, אני כרגע עם מסך 19Inch של סמסונג, ואני נהנה מרוב המשחקים על הגדרות גבוהות ואני מפחד לאבד מהביצועים אבל אני משער שאני אצטרך לקחת את הסיכון הזה (המפרט שלי בצד). לפי המפרט, ולפי הצרכים שלי איזה מסך יותר מומלץ ונוח לשימוש? אני לא מבין הרבה במסכים ולכן פניתי לפה ואם תילכו למושגים קצת מסובכים אשמח אם תסבירו. תודה רבה...!
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר שבועיים אני סורק את הפורום ואת האינטרנט ולא הגעתי למסקנה סופית מה עדיף, asus- 240PW9EB/00 hp- LP2475w או גם dell- 2408wfp אם תוכלו לעזור לי להחליט. יחובר למחשב חזק מאוד מבוסס i7 , כ.מסך SAPPHIRE ATI RADEON HD 4870 TOXIC EDITION תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
שלום ותודה על הקריאה. עד לא מזמן היה לי כרטיס מסך Radeon 1950x pro ויכלתי לשים את המסך על 75hz. הכרטיס הזה נהרס לי וקניתי Geforce 9800 GT ועכשיו אני יכול לשים רק על 60hz. חשוב להגיד שבמשחק Warcraft 3 אני לא רואה רזולוציות שראיתי קודם לכן, עם ה Radeon שיחקתי על 1400x1050 מכיוון שאין תמיכה ל 1650x1050, אבל עכשיו עם ה Geforce המקסימום שאני יכול לשים זה 1280x1024. למסך שלי אין דרייברים והוא מציג לי אותו כ Plug and play אבל זה היה ככה גם כשהייתי עם ה Radeon ועדיין יכולתי לשים על 75hz ולראות רזולוציות אחרות ב Warcraft 3 לכן אני לא חושב שיש קשר... מישהו יודע איך לסדר את הבעיות האלה ? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי חברים מחפש מסך 19 אינץ רחב/רגיל במחיר של עד 650 ש"ח לשימוש משחקים, אינטרנט וסרטים. תודה
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כותרת , אפשרות לחריגה במקרה הצורך. חנויות באזור המרכז. הדגם הכי טוב שאפשר למצוא במסגרת התקציב עם אפשרות מינמלית לחריגה חברה. שימושים-בעיקר לסרטים,אח"כ קצת משחקים(אני יוריד ברזולוציה לפני שאני אכנס למשחק) ואחרון וורד אינטרנט וכו. Samsung 2253BW Samsung T220 Smasung T220P LG W2261v איזה מהם הכי כדאי? אני אשמח לרשימה של - למעלה הכי טוב , למטה הכי פחות טוב. אגב אהבתי יותר תעיצובים של 2253BW ושל הLG מאשר של הT's.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-