מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע מסך DELL 2007WFP שהוא מעולה בשבילי מכל הבחינות... אני קונה בקרוב מחשב גיימינג והשאלה שלי היא האם יש צורך לשדרד את המסך? האם במסכי הDELL החדשים יהיה הבדל ענק בגיימינג בין המסך שיש לי כרגע? אשמח לקבל תשובות
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום רב. צריך את העזרה של המומחים כאן לשאלה שאני מחפש עליה תשובה חד משמעית ולא כל כך הבנתי מ GOOGLE או YOUTUBE במדויק, לכן חשבתי כאן אולי תוכלו לעזור לי. כאמור המסך שאני רוצה אמור להריץ משחקים כבדים בפירוט של 1440P המסך כבר נבחר דגם עם טכנולגיית NVIDIA® G-SYNC ובקצב של 165Hz או 144 בהתאמה. כפי שאני יודע לא שווה להשקיע ברזולצייה של 4K ולכן לא לקחתי מסך כזה. רציתי לדעת האם יהיה לי הבדל עם מסך באותו גודל 1440P אבל רק עם 60MHZ ובלי הטכנולוגיה של G-SYNC מה ההבדלים האם אני ארגיש אותם משמעותית? הכרטיסי מסך שאני מתכנן להביא הם 980TI ואפילו אולי ב SLI הציעו לי כבר מסך מדגם U2715H של דל זה חוסך לי בערך 1500 ש"ח לעומת המסך שאני רוצה …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה שלומכם שוב? 10 שנים יש לי את הdell 2408wfp שחוץ מהלאג הקטן שלו היה מושלם. אתמול נראה לי שהוא מת. הייתי רוצה לקנות מסך uhd 24 איכותי, שאפשר יהיה לחבר אליו ps4 בהמשך חוץ מהמחשב. התקציב עד 2200. לגיימינג פחות מהיר יותר דגש על מרהיב גרפית. אין עוד דרישות, אבל הבונוס הכי גדול אם הוא תומך תלת מימד. אבל אם חלום לא נורא. תודה רבה על העזרה תמיד !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על מסך מסך Samsung 226BW בחברת BUG האם הוא טובהוא טוב ועד כמה הוא איכותי למשחקים וסרטים בעיקר רציתי לדעת לגבי הפנאל כי שמעתי שיש כמה חברות שיצרו אותו אבל הבנתי שעכשיו כבר מייצרת אותו רק סמסונג האם זה נכון? יש לי התלבטות בינו לבין עוד 2 מסכים LG W2052TQ וSamsung 2053BW אשמח אם תגיבו גם לבי 2 מסכים אלו תודה רבה על העזרה מראש זה מאוד חשוב לי
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המסך T220 כבר שבועיים בערך ונוצר איזה כתם באמצע המסך כנראה מנגיעה של אצבעות או טיפה מים אז השאלה שלי איך אפשר לנקות אותו כי הוא משנה את בהירות הצבעים איפה שהכתם נמצא וזה מפריע לי אז אם יש לך הצעות טובות לנקות את המסך הנ"ל יעזור לי מאוד תודה..
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום , לפני כ-5 שנים קניתי מסך DELL U2312 (שחור)בעקבות המלצה פה בפורום . אני מעוניין להוסיף מסך שני. אבל אני רוצה שיהיה כמה שיותר דומה (מבחינה חיצונית )למסך שיש לי כרגע . חיבורים פנויים במחשב שלי HDMI/DVI מבחינת קצב רענון או 4K לא קריטי לי (המסך מיועד לתכנות) אבל אם זה לא יקר מידי אני אשמח שיהיה . תקציב בסביבות ה-900 שקל . תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב 27 אינץ.. השימוש שלי במילה אחת להכל.. אני לא יכול להגדיר במילה אחת את שימוש המסך .. לדוגמא למשחקים בלבד כי מה אני כבר משחק black ops 3 ועוד מישחק (כיום) המטרה פשוט לכל .. תקציב שלי גג 1500 שח כרטיס מסך שלי gtx 970 מה אתם ממליצים לי? איזה מסך יענה על דרישותי ויעשה תעבודה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה למסך מחשב 21 21.5 אינצ בריא לעיניים אני עובד המון שעות במחשב עם חיבור hdmi ניסיתי בעבר גודל 24 והיה לא נוח עבורי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה לרכישת מסך למחשב בדכ אני משתמש במסכי מחשב קטנים 19 אינצ והם נוחים עבורי בעבר היה לי נסיון קצר עם מסך 24 והרגשתי כאבי עיניים השימוש הוא לגלישה ועבודה משרדית אשמח להמלצה למסך כמה שיותר "בריא" ונוח לעיניים,אני עובד הרבה שעות מול מחשב האם באופן כללי יש קשר לגודל מסך ומאמץ לעיניים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע או יכול לתת לינק או להפנות למקום שיש בו ריכוז של יצרני הפנלים למסכי LCD,ומשם שאוכל לדעת כל חברה אצל מי מייצרת את הפאנל? כלומר אני מחפש את שמות יצרני הפאנלים,ואם אפשר אז קישור לשידוך של החברה עם יצרנית הפאנל. אגב,ניסיתי בגוגל ובעוד מקומות אבל אני לא מצאתי ריכוז.
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט לגבי מסך 22'', אני כרגע עובד עם מסך 19'' ברזולוציה של 1280X1024X32. במידה ואני אעבור למסך 22'' אני אעבור לרזוצלציה של 1680X1050 האם תהיה ירידה בביצועים כאשר אני משחק? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מופיע בזאפ ב כ 1400 ש"ח !! האם הוא כדאי ואיכותי ?? מה ההבדלים בינו לבין הסמסונג או בדל מאותו גודל ? האם גם TN?? חשבתי ל"התפשר" על 20" של דל אך הוא יקר יחסית וגם קצת קטן יותר ו 24" של דל כבר ממש יקר והוא עולם אחר
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני צריך מסך ב 1700 גג,לא איכפת לי 19" או 20". בקיצור חשבתי ללכת על ה ViewSonic 19" LCD VP930 שיש לו ביקורות ממש ממש טובות ורציתי לדעת אם עכשיו המחיר הוא 1666,אז נגיד בעוד חודש חודשיים המחירים עשויים לרדת ? לפי ההערכה שלכם,יהיה הפרש של כ-200 ש"ח ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי צריכה להיות ירידה למסכים? אני רוצה לקנות את dell 2007fp והוא כרגע יקר מאוד 2300 שקל.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
עם הנתונים האלו: גודל המסך- 19 אינץ' אפשרויות תמונה- Movie,Text,User,Normal סוג מעמד- Tilt,Swivel,Pivot,Height צבע המסך-אפור בהירות- 300cd/m2 רזולוציה- 1280X1024 גודל פיקסל- 0.294MM יחס ניגודיות- 1:700 מהירות תגובה- 4ms מגוון צבעים- 16.2M תדר אופקי- 30~83KHZ תדר אנכי- 56~75KHZ זווית צפייה - 170°/170° כניסה אנלוגית- DSVB-15 כניסה דיגיטלית- DVI מידות- 430X445X243 mm משקל- 6.4 ק"ג אחריות- 3 שנים ובמחיר של 2200 ש"ח בערך. נראה מבטיח...מדי. האם פספסתי משהו? (מטרות השימוש, בסדר יורד: word, גלישה, משחקים)
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפי המחיר בחול http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824001209
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הבנתי שבמסכי lcd יש דבר שנקרא רזולוציה טבעית(או משהו בסגנון..). העניין הוא שאני משתמש כל חיי ברזולוציה של 800*600 ולא רואה את עצמי עובר לגדולה יותר. יש מסכים מתאימים?
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לכאורה, אני רוצה טלויזיה, אבל כיוון שאין לי (ולא יהיה לי) טיונר, חשתי שבגלל הבדלי המיסוי אפשר אולי למצוא מסך מעולה במחיר זול משמעותית משל טלויזיה טובה באותם גדלים. אז מה אתם אומרים? יש בסביבה מסכים בגדלים כאלה?
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש בנרות איזה דיל טוב על מסך קעור של לפחות 2K ופשוט לא מוצא. יש לכם איזשהי המלצה? אני מכוון על 34 אינץ שיהיה 2K לפחות. תקציב לא משנה. חשוב שיהיה מהארץ וכמובן לא מתצוגה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי שריטה בטעות למסך LCD האם יש משחה או ספריי שיכולים לטשטש את השריטה ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
באיבורי אמרו לי שאי אפשר. אני פשוט לא יודע אם יתאים לי "22 ואני רוצה כמה שעות התנסות.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מצליח להיזכר בשם של התוכנה הזו...רק יודע שדוקא היא של מיקרוסופט - כחלק מחבילת תוכנות לשיפור המחשב זו תוכנה שמציגה לך מיספר קטעים של טקסט - אתה בוחר את זה שהכי חד על המסך שלך מישהו יודע? THX
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יש ברשותי את המסך NU LCD L922A 19". המסך התלכלך כעבור חודש-חודש וחצי~ של שימוש ורציתי לדעת אם יש איזו דרך טובה לנקות אותו שלא תפגע בו. ממה שאני יודע ובשביל מה שזה חשוב, המסך בעל פאנל TN. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסכים שאני רואה שאתם ממליצים עליהם פה(למשל x95f, 971p וכו') הם כולם מסכי 19 אינטש האם יש מסכי 17 אינטש מומלצים עם פאנלים מהדור החדש(לא tn)?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום חברים. אני רוצה לקנות מסך דל dell u2312hm שהומלץ פה. התקשרתי לחנות שנמצאת לידי לברר אם המסך במלאי. הם אמרו שכרגע לא במלאי אבל יש להם דגם זהה אך חדיש יותר, 2314, שימכרו באותו מחיר. כמעט לא מצאתי מידע ברשת על המסך הזה. יש דבר כזה? זה באמת יותר חדש וטוב? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-