עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by moshirez,

.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  2. Started by yitshak,

טעות, בבקשה למחוק

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  3. Started by ORBIT,

איך נפטרים ואו מכוונים את הטקסט במסך LCD ? המדובר הוא על טקסט המופיע יחד עם משהו שנראה כמו צל ויוצר מצב של טקסט כפול.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by iwantdell,

יש לי 2 מסכים ברזולוציות שונות. באחד מהם הכל מאוד חד ובסדר ובשני יותר גדול ומטושטש. אני מניח שזה בגלל הגדרות ה DPI הזהות בחלונות 8.1. יש אפליקציות כמו כרום שזה הרבה יותר מעצבן / מטושטש ויש מקומות שזה סביל (חלונות רגיל). מה הדרך המומלצת להתמודד עם הבעיה, הגדרות DPI שונות לכל מסך, או האם עדיין יש אופציות לשחק עם ה CLEARTEXT ?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by pushok25,

שלום לכולם רכשתי את המסך לאחר תגובות עליו בפורום ובמקומות אחרים בגלל הפאנל pva שלו ולמען האמת דיי התאכזבתי כשהבאתי אותו הביתה... ראיתי כמה מסכים שאיכות התמונה לא נופלת ממנו ועולים פחות... אני שוקל להחזיר אותו וללכת על benq או asus. רציתי להתיעץ בקשר למסך הזה... בחנות הכל עבד מצויין (התקנתי אותו והטקסט היה בסדר אפילו בלי magic tune) אך בבית הטקסט נראה מרוח והצבעים לא כאלה יפים כמו בחנות. האם התקנת התוכנה במחשב שלי יכולה לעזור ? (כרטיס מסך שלי בלי חיבור dvi) או שרק קניית כרטיס עם dvi תפתור את הבעיה ? אני לא ראיתי איך היה מחובר המסך בחנות..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. טוב למרות החששות שהיו לי בפורום טרם הרכישה, החלטתי לנסות לחסוך בכסף ולקנות את המסך הנ"ל. חיברתי אותו למחשב נייד עם חיבור של DP-MINI DP ולא משנה מה עשיתי, האותיות מטושטשות מידי בצורה בולטת מאוד לעין. עכשיו עומדות ברשותי 2 אפשרויות: א) לקנות מסך TN פשוט של חברה כמו פיליפס בגודל של נניח 21.5 אינצ' FHD. ב) לשדרג את המסך של דל למסך QHD כמו Dell P2416D שעולה עוד 500 ש"ח תוספת (במידה ויאשרו לי) השאלה שנשאלת היא האם השדרוג הנ"ל יסדר את הבעיה של הטשטוש של האותיות והאם המחשב הנייד שברשותי יתמוך ברזולוציה הזאת? המחשב הנייד הוא חדש מאוד (נקנה לפני שבועיים) HP SPECTRE X360 I7 6500U INTEL GRAPHICS HD 520 קישור למפרט של המחשב נייד: http://store.hp.com/us/en/pdp/Laptops/hp-spect…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by TicTacToe,

שלום יש לי מסך chimei cmv 222h ולאחרונה התמונה התחילה להטשטש ולקבל blurred vision , סוג של מריחה .. בעבר זה קרה לעיתים נדירות , עכשיו זה קורה כל יום. יש לציין שכיבוי המסך והדלקתו פותר את הבעיה מדי פעם. לא יודע אם הבעייה שייכת לכאן אך אשמח לקבל עזרה והכוונה. תודה.

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  8. למסך דל U2413 יש מספר rev (עדכונים) על פי דל העולמי. היבואנים אינם "תורמים" מידע חשוב זה. מישהו מכיר עניין זה ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. ביחס לשאר החברות כמו LG SAMSUNG VIEW SONIC? תודה לכם

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  10. Started by asilbob,

סתם שאלתי בגימר מה עדיף תsamsung 2243bw הsamsung 2253bw אמרו לי שה2253BW הרבה יותר טוב ....... מה הם אומרים שטויות או אמת ?? כי עד עכשיו לפי מה שאני מבין ללכת על ה2243 ללא ספק במיוחד בגלל המחיר ועוד כמה תוספות סיבוב מסך כיוונון ארגונומיה יותר טובה קיצר על מה ללכת סופי ביום שני ..

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by ZenMaster,

אני כבר הרבה זמן רוצה לעבור מ"17 ל"19, המסך שיש לי היום הוא 172T של סמסונג, הבעיה שהוא המסך האחרון מסוגו שחיון (היבואן הרשמי) היה מוכן להביא זאת בשל מחירו הגבוה, בקיצור המסך הוא PVA, כשהמסכים היום בשוק הם TN, כגראפיקאי אני צריך את שני הביטים האלה (8bit) של הPVA. ולכן אני צריך ייעוץ לגבי מסך חדש, אמנם חיון לא מוכן להביא אבל פנדה כן, מה אתם אומרים על המסך הבא ? http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MBPXFVXAA.asp

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך hd4850 מה שיותר מכוון אותי לכיוון ה20 אינץ' רציתי לדעת מה דעתכם..? תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  13. יחס הניגודיות במסך LG 19" 1953 LCD 1:200 זה טוב? (במיוחד למשחקים)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by t78,

שלום רב, אני מחפש לקנות מסך LCD ומברר כל מיני פרטים טכניים וכאשר ראיתי את המפרט של חברת samsung באתר של ZAP ראיתי שיש יחס ניגודיות של 1:2000 אולם כאשר נכנסתי לאתר של samsung ראיתי שיש בנתון הזה סוגריים שבהם רשום ש.... : dynamic =1:2000 static=1:700 כלומר הנתון שהם מציגים הוא לגבי מצב דינאמי במסך ... השאלה היא מה קורה עם הנתונים הטכניים של שאר החברות ? האם יחס הניגודיות שלהם הוא דינאמי או סטטי ??? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by alfus73,

אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים וגלישה באינטרנט. אינ מעוניים לקנות מסך 19 אינטש. בקריאת תגובות אחרות הבנתי שגם מסך ביחס ניגוודיות של 1:600 הוא טוב למשחקים. האם יש לי סיבה להשקיע במסך עם יחס ניגודיות של 1:1400?? האם אני ארגיש בהבדל?? אני משחק בעיקר משחקי Fifa, Coh, Doom וכו'. יש לי כרטיס מסך GeForce6600GT. אותו דבר לגבי זמן תגובה...האם אני ארגיש בהבדל בין מסך עם זמן תגובה של 4 MS ל- 8 MS???? ברור לי שעדיף יחד ניגודיות גבוה ככל שניתן וזמן תגובה מהיר ככל שניתן. אבל האם אני צריך את זה בכלל? האם אני ארגיש בהבדל?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by Sarm1x,

אני מתלבט מאוד לגבי היחס כי קראתי שביחס של 16:10 לפעמים יהיה קווים שחורים במידה והמשחק / סרט לא תומך, וממש לא מתאים לי קווים שחורים. אני יודע ש16:9 זה הסטנדרט אבל מסכי 2K יקרים מאוד בארץ. אני תכננתי להביא את המסך של DELL ה U2412M עכשיו אני לא יודע עם הוא תומך בכל המשחקים מכיוון שהוא 16:10. תודה ענקית לעוזרים !

• 27 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. פעם היה פה נושא כזה, ואני לא מוצא אותו אני ממש צריך את עזרתכם בלהחליט איזה מסך לקנות ולכן אני רוצה להבין איזה מסך טוב אני יכול לקנות במחיר זול

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  18. מממ השימוש העיקרי אצלי משחקים - לא גיימר רציני ..שעתיים-שלוש ביום במשחקים כבדים ורציניים. סרטים פעם ב... מסמכים ואינטרנט - רק גלישה בלי עבוד עם טקסטים, בלי עבודות גרפיות. התקציב 1700 גג, אל תמליצו על מסכים בסכום גדול יותר בבקשה. כמובן מסך 19'' חשבתי על ה-VS VX922 עולה בסה"כ 1540 ש"ח ב-KSP. או על DELL 1907FP מה יותר יתאים לי, ואם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by benor,

מסך בגדלים 22-24 אינץ', אשמח לקבל המלצה לדגמים. הדרישות העיקריות הן גלישה באינטרנט, אופיס, וכד' לא לסרטים ולצורכי גיימינג. האם יש מסכים בשוק ברזולוציה שאיננה FULL-HD, אשר הטקסט בהם יהיה גדול וקריא יותר? נ.ב המסך מיועד לאבי, הוא רגיל לעבוד עם מסך 19" בפורמט 4:3, וברזולוציה 1024X768 ואם אפשר שיהיה בעל נתונים דומים ככל האפשר. תודה!

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by TripMan,

המסך המדהים שלי VIEWSONIC VP930 המהולל הם פאנל המקצועי כנראה שהלך לעולמו לאחר4 שנים של עבודה טובה. כרגע אני מחפש תחליף בשבילו- מחפש מסך בגודל של בין 22ל24 אינץ' - לא יזיק אם יוכל לתפקד גם כמסך טלוויזיה. שימושים : לרוב גלישה באנטרנט וצפייה בסרטים\סדרות. משחקים מדי פעם. תקציב עד 1500 ש"ח. בטח רוב ההמלצות יהיו ממסכי סמסונג, אין לי שום בעיה איתם אבל יש כ"כ הרבה דגמים כך שקשה לבחור. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם! רציתי להתייעץ איתכם לגבי רכישת מסך מחשב חדש... התקציב שלי הוא 1000 ש"ח ללא חריגה (1020 זה בסדר) רצוי שהמסך יתמוך בHD (יש לי כרטיס מסך עם יציאת DVI וHDMI) ורצוי שיהיה ללא כפתורי נגיעה (לא חובה פשוט אני שונא אותם נורא!) אישית אני שמתי עיין על מסך של BEBQ דגם E2200HD - הוא עומד בכל הקריטריונים שלי למעט הגודל (21.5") שזה לא כזה נורא נראה לי.... מה אתם אומרים? יש מסכים יותא טובים אולי בקטגוריה זו? הייתם ממליצים על משהו אחר אולי? תודה מראש!

• 29 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. כתוצאה מרעמים וברקים לפני כמה שבועות, נשרף המסך שלי, הוא היה מאג גדול ומסורבל אבל עם זאת מספק מאוד. אני רוצה עכשיו לקנות מסך LCD טוב, שהתקציב הוא 1200 ואפשר קצת לחרוג ממנו, לא הרבה. אני לא מבין במסכים כמו שאני מבין במוזיקה אז אני מבקש כאן ייעוץ פשוט. אני לא יודע מה יותר כדאי, מסך רחב או מסך רגיל, אז תגידו לי אתם ם: , רק לא 17 אינץ'.

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by UnwiZ,

שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב אשר ישמש אותי בעיקר לצרכי תכנות בעבודה (כאשר מדובר בסטארטאפ קטן בו הרבה מעבודות העיצוב גם-כן נופלות לתחומי, כך שחשוב שהמסך גם יציג "צבע נכון" ואיכותי). התקציב הוא בסביבות ה300$-400$, כאשר למקרים של מסכים מומלצים במיוחד תתאפשר חריגה. הגודל שאני מחפש הוא לדעתי בסביבות ה24-27 אינץ'.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני לא הכי מבין במסכים האלה ואני צריך ייעוץ.. אני מחפש מסך בגודל 19 וגג גג 20 - אבל רחב. וטווח מחירים בין 800 ל-1000 אם קיים דבר כזה. ועוד משהו - רוצה שזה יהיה מחברה מוכרת ובעיקר של סמסונג... (ראיתי בינתיים סוג אחד באינטרנט T200 איך הוא ?) תודה רבה לעוזרים. (מי שיכול להמליץ גם בהודעות פרטיות אני אודה לו מקרב לב)

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  25. ייעוץ ברכישת מסך 24-27. תקציב 4-8K. לא מבריק. לא TN. לא LG. שימושים 1. אני מקבל ציטוטי מניות בזמן אמיתי, וצריך לראות ברור, גדול, ללא ברק או מריחות. 2. אני משתמש הרבה ב- WORD וחושש מפגיעה באיכות. הבעיה העיקרית: רזולוציית הנייטיב של מסכי ענק גבוהה מידי עבורי (אותיות קטנות = פגיעה באיכות) פתרון אפשרי: צפייה שאינה ברוזולוציית נייטיב, בהנחה שנשאר קריא מאד. תודה מראש לעונים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים