מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
למשחקים ותיכנות מסך מחשב גיימינג Asus VG27AQ 27'' LED IPS או מסך מחשב LG 34WN650-W 34'' LED או המקביל שלו מסך מחשב לגיימרים LG 34GL750-B 34'' LED
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי! לצערי הרב, אחד ממסכי ה Samsung 2243BW שלי שבק חיים היום. אני משתמש ב- 2 מוניטורים לעריכת וידאו ותמונות ב Lightroom. אני משחק גם במשחקים כמו Battlefield 4 וכו'. הרבה זמן עבר מאז שרכשתי את אותם מוניטורים, ולכן אני מעודכן פחות בטכנולוגיה הנוכחית שלהם. כל מה שאני יכול לומר זה: 1. אני מעדיף את ה 16x10 Aspect Ratio. זה בטח יותר טוב לגלישה באתרים ולעבודה בכלל, כשיש לך יותר מקום Vertically. 2. אני מעדיף את העמימות של מסכי ה LCD ואת רנדור הצבעים שלהם, מאשר הבהירות המטורפת , והסאטורציה הלא טבעית של צבעים, שמסכי ה LED מייצרים. [מסכי LED גם מייצרים תמונה 'קרה'\כחולה יותר- כך שזה יכול להטעות אותי בתיקוני הצבעים שאני עושה לתמונות... 3. מבחינת תקציב- אני אמור לרכוש שני מסכ…
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכל התותחים חייב חוות דעת על LCD- AOC Full HD 42 חברת AOC - איך החברה בטלויזיות ? אם יש בעיות איתם ! השימוש שאני עושה בה זה בעיקר חיבור למחשב וסרטי HD לינק לפרטיים על הטלויזיה http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=543&CategoryName=TV_Plasma_LCD&AuctionId=7726357 אני חייב להחזיר תשובה אם אני לוקח אותה עד הערב ים של תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
IPS , FULL HD 1920X1080 , תקציב עד 1500 מעדיף של חברת DELL, אם לא אז LG ואני רוצה 27 אינץ', שיהיה מסך LED ושיהיה מסך מחשב שמיועד לגיימינג זה חשוב. כרטיס המסך שיש לי במחשב : MSI Radeon R9 280X GAMING 3GB GDDR5
-
- 21 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
חייב המלצה דחופה lcd 19" עד 1300 שקל, חובה dvi ו19אינץ' רצוי גם שיהיה מסך רחב כמובן 8ms אפשרות לחריגה של 100 שקל חשבתי על זה CMV 938D 19'' LCD 5ms DVI או על זה MAG 19" LCD Monitor T906W Wide מה הטוב מביניהם?? אם יש עוד הצעות למסכים 19 במחיר הזה תנו הצעות... חובה שיהיו בחנויות בת"א או בירושלים בלבד!! תודה לעוזרים השקסים, Aviko
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני מחפש את המסך עובד אצל מישהו, כדי להציץ בו פעם אחת לפני הקניה, בשביל הרוגע הנפשי. יש מישהו שיכול לעזור בכך ולגאול אותי מהחיפוש?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי מסך CRT של LG, דגם F900P... מאחור יש לי גם כניסת VGA וגם כניסת RGB. יש לי גם אקס בוקס עם יציאת COMPONENT שאני רוצה לחבר אליו. הבעיה שהכניסה לא מתאימה. הכבל של האקס בוקס הוא סטנדרטי - 3 כבלים עם צבעים שונים, "זכרים"... נראה לי שהכניסות הן גם "זכר", למרות שזה לא נראה בדיוק אותו דבר. האם מישהו מכיר כזה דבר? האם יש מתאם שניתן לרכוש? בנוסף, אני מחבר כרגע את האקס בוקס למסך עם VGA, דרך ממיר חיצוני. הבעיה שאני מקבל אפקט של "מריחה" על המסך... זה קצת שונה מ"מריחה" שמתרחשת ב-LCD, זה כמו קפיצות קטנות כאלה. האקס בוקס אומנם עובד על תדר רענון 60HRZ אבל בפורומים אחרים אמרו לי שהם גם משתמשים בזה, ואין אצלם מריחות. למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לזה? האם זה בגלל הממיר? כיצד ניתן לפתור…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה... קניתי מחשב חדש לא מזמן אבל מסך עדיין לא קניתי... עשיתי סקר שוק בין כל מיני סוגי מסכים ועד שהגעתי למסך טוב שאני רוצה ומעוניין היו כאלה ששללו אותו... עכשיו הבקשה שלי אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי למצוא מסך טוב (העדפה ל-LG ו-SAMSUNG) במחיר של עד 1300-1400 ש"ח... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך את עזרתכם בבקשה בבחירת מסך ברזולוצית FHD למטרה של גיימינג וצפיה בסרטים. התקציב הוא כ1000 שקלים פחות או יותר, אבל אם חריגה קלה מחייבת את זה ושווה את ההפרש, אז בכיף. יש צורך במסך בגודל 24" או 23.6" (עדיפות לכמה שיותר גדול), וחייבת להיות אופציה של תלייה על הקיר (VESA). תודה מסכים שחשבתי עליהם בזאפ: Viewsonic VX2433WM Asus VH242H LG W2443T Samsung B2430L על איזה מסך אתם ממליצים? (לא חייב מהרשימה שנתתי).
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי, כמו שאתם יכולים לראות כמה הודעות למטה אני מתלבט בין כמה מסכים ועדיין לא יודע מה אני קונה, אני רק יודע שמה שזה לא יהיה זה יהיה מחר כי אין לי ברירה, מחר בבוקר אבא לוקח אותי לתל אביב ואו אני או הוא בוחרים מסך... בנתיים האופציות הם: LG L2000C: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415703 SAMSUNG 970P: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=385253 VIEWSONIC VP930: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=369995 EIZO S1920: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=353108 ה-LG הוא 20 אינטצ ואני מפחד שזה אוליי גדול מידי ושהרזולוציה הטבעית תהייה לי קטנה מידי ככה שאני אשמח לשמוע מה דעתכם על לקחת מסך כזה עם רזולוציה כזאת... אבל מצד שני ל-LG אין מסך 19 עם פאנל טוב ולפי מספר הצב…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מסך 22(LG (W2261V בשעה טובה היום התעוררה לי בעייה ואין לי מושג - גם לאחר ניסיונות מרובים איך לפתור אותה ... מה שקורה הוא - שאם המסך לא נמצא על רזולוציה מקסימלית הוא מורח לי את כל הנצפה על המסך (בצורה מאוזנת) וזה בלתי אפשרי לצפייה ! מה עושים? איך מכוונים את המסך? זקוקה נואשת לעזרתכם ! תודה חן
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מעצבת עצמאית. חסכתי לי 2000 שקל פלוס מינוס ואני מעוניינת להשקיעה אותם במסך נורמאלי. בינתיים אני עבודה כאינפורמציה האינסופית הנשפכת דרך האינטרנט. בחנויות (לפחות אלה בתל-אביב) ממש אין מבחר בקיצור אני לא ממש מצליחה להחליט. בבקשה תמליצו לי על מסך עם אפשר חברה ודגם שהוא טוב לגרפיקה ולאנימציית פלאש. נ.ב. שמעתי דברים טובים על מסכים של NEC אבל אין לי דגם.... אנא תרמו לי מניסיונכם העשיר
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מעצבת עצמאית. חסכתי לי 2000 שקל פלוס מינוס ואני מעוניינת להשקיעה אותם במסך נורמאלי. בינתיים אני עבודה כאינפורמציה האינסופית הנשפכת דרך האינטרנט. בחנויות (לפחות אלה בתל-אביב) ממש אין מבחר בקיצור אני לא ממש מצליחה להחליט. בבקשה תמליצו לי על מסך עם אפשר חברה ודגם שהוא טוב לגרפיקה ולאנימציית פלאש. נ.ב. שמעתי דברים טובים על מסכים של NEC אבל אין לי דגם.... אנא תרמו לי מניסיונכם העשיר
-
- 14 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי חברים. נמצא בהליך בניית אולפן ביתי ומחפש מסך לעבודה שוטפת לעריכת סאונד. ברשותי מסך 22" בו אשתמש כ"משני" למיקסר/פלאגינים וכו'. במסך הראשי ארצה לבצע את עבודה העריכה ולכן חשבתי על מסך רחב, אולי קעור? בנוסף, לא כ"כ יודע איזה גודל נחוץ. הגדרתי תקציב בסיס (1000) אך מאחר ואינני בקיא בנושא, אין לי שמץ האם מספיק למטרות. *השולחן הנתון הינו זמני להמחשת העמדה, בהמשך אמקם שולחן רחב שיאפשר מעמד של 2 מסכים. *יש לי עיוורון צבעים מסויים ועיניים יחסית רגישות, אם זהו פרמטר חשוב.. *לא בטוח לגבי גודל מתאים אך יכול לומר כי 22" לעבודת העריכה מאד קטן לי ולא נוח. אשמח לקבל המלצות. מוסיף תמונה של החדר, שיהפוך לאולפן אקוסטי בהמשך. תודה רבה חברים!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מסך מחשב שיתאים למפרט הבא: מעבד: Quad Core i7 6700 3.4Ghz כרטיס מסך: MSI GeForce GTX1060 6G D5 1544Mhz-1759Mhz 6GT OC מה ההצעות עבור 24 אינטש? מה עבור 27 אינטש? השימוש הוא גיימינג / צפייה/עריכת וידאו. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מסך מחשב עד 24' בתקציב של עד 2000 ש"ח. הרעיון הוא לחבר אותו גם למחשב נייד וגם לממיר יס מקס hd. נועד לשימושי מחשב כללים (קריאה,גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים) וצפייה בטלויזיה. אשמח להמלצות בתחום מכיוון שאני הלכתי לאיבוד. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברים. בחיפוש אחר מסך למחשב 4K עם תמיכה ב HDR. מרבית המסכים כיום בשוק התומכים ב HDR עומדים בתקן DisplayHDR שמגדיר בהירות נמוכה מידיי בשביל HDR "אמיתי". הנה דגומא מושלמת לכך: https://www.digitaltrends.com/monitor-reviews/lg-32ud99-w-review/ A few items stand out in the HDR10 specification. These are the use of the Rec. 2020 color space, 10-bit color depth, and a maximum brightness value of 1,000 nits. LG’s 32UD99-W is an impressive monitor, but it doesn’t fully support these features. The brightness value is the most notable problem, because the monitor is quoted to hit a peak of 550 nits with a typical maximum of 350 nits. Our test equi…
-
- 56 תגובות
- 11.9k צפיות
- 5 followers
-
-
אהלן, האם גם במסכי מחשב יש נוסחא לחישוב מרחק צפייה מומלץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
https://www.bhphotovideo.com/c/product/1312886-REG/lg_32ud99_w_32_16_9_hdr10.html/?c3api=2572%2C113042262907&gclid=CjwKCAiA8vPUBRAyEiwA8F1oDO0NJHGgnAwe1cq83IVbioV3-TtwdE1VHVUg7D2IRgoyS_er6hI_bxoC12MQAvD_BwE דגם חדש של LG, המחיר מדכא...5K...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
החלון שקופץ לכיוונון המסך ע"י הכפתורים (שזה בדיוק באמצע המסך) מפריע לצפות בתמונה שמציג הדיסק להתקנת המסך. בעיה כ"כ מטומטמת ולא ידידותית, איך סמסונג לא חשבו על זה ?! איך ניתן להתגבר על זה?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך חדש dell u2414 אני עובד סה"כ עם 2 מסכים וטלוויזיה, הדל הוא המסך הראשי, סמסונג השני והטלוויזיה מוגדרת כשלישית. מה שקורה זה, שכל החלונות והתוכנות שפתוחים, עוברים לטלוויזיה(שמכובה רוב הזמן) לאחר שאני מכבה את המסכים השניים ולא נוגע במחשב במשך כמה שעות. זה משגע אותי כל הזמן להדליק את הטלוויזיה כדי להחזיר חלק מהחלונות(כי חלק אפשר לגרור חזרה וחלק לא). יש דרך לבטל את האופציה שחלונות יזוזו? שכל חלון שפתוח יישאר במסך שהוא נמצא בו. לפני שקניתי את הדל, ככה זה היה, שום חלון שהיה פתוח בסמסונג לא עבר לטלויזיה, וכל חלון היה נשאר במקום האחרון שהיה פתוח בו. עוד שאלה, כשחיברתי את המסך היה כתוב בהוראות לחבר את הUSB מהמסך ל…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לאור העובדה שהיבואן "אומניטק" מפסיק להביא המסך הנ"ל (עד שהצלחתי להוציא ממנו מחיר נוח...) - מה החלופה הראויה במחיר של 1500 ש"ח? המסך מיועד לבן תשחורת בן 14 שיוריד סרטים ויפעיל משחקים (לא גיימר בנשמה, אבל בן תשחורת...). לא יודע אם רלוונטי, אבל כרטיס מסך 3850 ומעבד E8400 של אינטל. דרך אגב, היבואן מחזיק גם במוצרי DELL , אבל אני מחפש המלצה למסך ראוי שיידע לתת פייט טוב למסך שעם קנייתו כבר השלמתי (אבל כאמור, אזל). דרך אגב, מסכי VP930 שקיימים עדיין אצל ספקים, מחירם מאמיר עד ל - 1800 ש"ח. מעבר לתקציבי.
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, מצאתי 2 אתרים שקובעים שה- 2007FP שאמור להיות זהה ל- 2007WFP לא מותאם למשחקים. מה דעתכם? האם יש כאן מישהוא שנתקל ב- ghosting על אחד מהמסכים? איך ה- FP לעומת ה- WFP? המסך ישמש גם כטלוויזיה. http://20-1-lcd-flat-panel-game-monitor-review.toptenreviews.com/dell-ultrasharp-2007fp-review.html "however, it is just not fast enough for gamers" http://reviews.cnet.com/Dell_UltraSharp_2007FP/4505-3174_7-31783700.html DVD playback on the Dell 2007FP was only average, which is not surprising, considering the 2007FP's middling 16-millisecond pixel-response rate. We noticed average amounts of digital noise and ghosting, though errors weren't excessive.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי המסך שבנדון. מאתמול שמתי לב שיש הבדל בין החלק התחתון של המסך, שהוא בהיר יותר, והעליון - כהה. הזזה של זווית המסך + הזזה רחוק/קרוב יותר יכולים להפחית/לשנות מעט את התמונה, אך אני לא מוצא פיתרון הולם. אני יודע שיכול להיות שככה המסך, ושאין דבר שאפשר לעשות, בגלל הפאנל/טכנולוגיה. התלבטתי אם לשאול בפורום אבל באמת רציתי לדעת: האם המסך פגום, או שמה זו הטכנולוגיה? - בהתחשב בדגם המסך הספציפי. האם ישנה דרך כלשהי לשפר את המצב? ואם המסך אינו פגום כפי שזה נראה, האם ישנה דרך כלשהי לוודא שהוא באמת לא פגום על ידי בדיקות כאלו או אחרות? חשוב לדעת שהמצב נורמלי, אפילו אם לא מספק את העין... תודה בהקדם לכל המגיבים.
-
- 25 תגובות
- 6.4k צפיות
-